Uživatel nepřihlášen

Diskuzní fórum

Mafia 1 remastered

Diskuze určená výhradně pro počítačové hry
Uživatelský avatar
LEVEL 23
LEVEL 23
hunterak
 
Příspěvky: 27
Komentáře: 156
Pohlaví: Muž

Mafia 1 remastered

Příspěvekod hunterak » neděle 28. leden 2018 18:38:31

Zdravím lidi. Tak jsem si koupil na steamu Mafii a chtěl jsem do toho zkusit ten nový mód. Jenže po instalaci módu se mi nic nezmění. Má s tím někdo zkušenosti? Nebo v čem bych mohl dělat chybu?

Uživatelský avatar
LEVEL 15
LEVEL 15
Theogreel
 
Příspěvky: 8
Komentáře: 70
Blogové články: 2
Pohlaví: Muž
  • PCPS4

Re: Mafia 1 remastered

Příspěvekod Theogreel » pondělí 29. leden 2018 9:18:11

Po instalaci si máš prý přečíst readme.rtf, kde budou instrukce.
Obrázek

Uživatelský avatar
LEVEL 15
LEVEL 15
Theogreel
 
Příspěvky: 8
Komentáře: 70
Blogové články: 2
Pohlaví: Muž
  • PCPS4

Re: Mafia 1 remastered

Příspěvekod Theogreel » pondělí 29. leden 2018 9:19:20

Pak asi budeš potřebovat i ten steamhotfix.
Obrázek

Uživatelský avatar
LEVEL 47
LEVEL 47
Playman
 
Příspěvky: 1135
Komentáře: 3049
Blogové články: 45
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 remastered

Příspěvekod Playman » pondělí 29. leden 2018 16:15:20

Časem srdcovku Mafii budu kupovat i na Steamu. Pokud to zde vyřešíte, tak vaše řešení jistě použiji i sám. Předem dík. :peace:
Thermaltake Level 10 GT Snow Editioncase to rest of my life❧ 禅Zing.cz禅

Uživatelský avatar
LEVEL 35
LEVEL 35
Ondr4h
 
Příspěvky: 40
Komentáře: 948
Pohlaví: Muž
  • PCAndroid

Re: Mafia 1 remastered

Příspěvekod Ondr4h » úterý 30. leden 2018 10:58:22

Já bych asi nejvíc řešil jak tam narvat licencovanou hudbu z původní verze, slyšel jsem že vystřihly těch deset písní co tam bylo a to si nedovedu představit bez nich.Proto zůstávám u kolekce klasiky.

Studia jsou nenažraná, ale až takhle?

Uživatelský avatar
LEVEL 36
LEVEL 36
Deiv
 
Příspěvky: 79
Komentáře: 304
Pohlaví: Muž
  • PC

Re: Mafia 1 remastered

Příspěvekod Deiv » středa 31. leden 2018 17:08:42

Ondr4h píše:Já bych asi nejvíc řešil jak tam narvat licencovanou hudbu z původní verze, slyšel jsem že vystřihly těch deset písní co tam bylo a to si nedovedu představit bez nich.Proto zůstávám u kolekce klasiky.

Studia jsou nenažraná, ale až takhle?


Tak ona ta hudba tam naštěstí jde snadno dát :-)
"On the fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature may speak falsely or fail to give answer, a question will be asked. A question that must never, ever be answered."

Uživatelský avatar
LEVEL 50
LEVEL 50
skylines
 
Příspěvky: 464
Komentáře: 5904
Blogové články: 1
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 remastered

Příspěvekod skylines » čtvrtek 1. únor 2018 16:10:55

Hudbu do steam verze navrací i ten mod.
S modem je ale problém ten že steam spouští hry přes webovou adresu s jejím ID a ta nějakým způsobem vyvolá exe. Nechápu jak to funguje ale pravda že jsem po tom nepátral :D ale nějak to obejde kompletně celý mod a hra se spouští z původních souborů né rozbalených s modem. Takže musíš hru spustit exe souborem né přes steam a to funguje jak má. Pokud chceš Steam UI tak musíš přidat hru do steamu jako "hru mimo steam" a budeš moct dělat screenshoty a využívat UI ale screeny se ti nebudou ukládat kategorie mafia. Je to celkem bordel ale ještě jsem to pořádně nezkoušel řešit tak nevím jak to vyřešit. :D


Screeny jdou vyřešit tak že otevřeš galerii a vybereš hru mimo steam (u mafie to bude "Game") a klikneš na screen, vlevo dole (záleží na skinu steamu) klikneš na zobrazit na disku a všechno včetně náhledů nakopíruješ nebo přesuneš do složky se screeny pro Mafii kterou najdeš stejným postupem a restartuješ steam. Pak jdou screeny nahrát na cloud pod mafii.

Uživatelský avatar
LEVEL 47
LEVEL 47
Playman
 
Příspěvky: 1135
Komentáře: 3049
Blogové články: 45
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 remastered

Příspěvekod Playman » pátek 2. únor 2018 10:48:17

hunterak píše:Zdravím lidi. Tak jsem si koupil na steamu Mafii a chtěl jsem do toho zkusit ten nový mód. Jenže po instalaci módu se mi nic nezmění. Má s tím někdo zkušenosti? Nebo v čem bych mohl dělat chybu?

Hunterak tady ti asi nikdo neporadí. Zkus přeinstalovat hru i mod a přečíst si u toho modu pořádně instrukce a navod jak mas postupovat.. :awesome:
Thermaltake Level 10 GT Snow Editioncase to rest of my life❧ 禅Zing.cz禅


Zpět na PC hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštěvníků