Uživatel nepřihlášen
  

Videorecenze NHL 13

Čtvrtek 20.9.2012 14:00 - Autor: "Redakce" - Rubrika: Novinky Novinka

Jak se nám zamlouvá nejnovější ročník hokeje od EA Sports. Jsou změny dostačující?

...
Délka: ...
Video recenze NHL 13
Kvalita videa »nízkástřední vysoká
Tisk
Štítky: nhl 13, ea sports, ea
NHL 13 na PS3, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry NHL 13 Screenshot ze hry NHL 13 Screenshot ze hry NHL 13 Screenshot ze hry NHL 13 Screenshot ze hry NHL 13 Screenshot ze hry NHL 13 Screenshot ze hry NHL 13 Screenshot ze hry NHL 13
Související novinky
 
Video: Odstartujte i vy svou sezónu v NHL 13

Video: Odstartujte i vy svou sezónu v NHL 13

Úterý 15.1.2013 17:10 - Při příležitosti startu nové sezóny zámořské NHL si EA Sports pro hráče připravila speciální traileru, která nabádá vás, hráče NHL 13, abyste také odstartovali svou sezónu v NHL 13. Přečíst celý článek »

16 komentářů|PS3, Xbox 360
NHL 13 se daří skvěle

NHL 13 se daří skvěle

Pátek 21.9.2012 12:30 - Prodalo se necelých půl milionů kopií a v prvních sedmi dnech bylo odehráno 3,7 milionů zápasů. Přečíst celý článek »

7 komentářů|PS3, Xbox 360
Startovní trailer NHL 13

Startovní trailer NHL 13

Středa 12.9.2012 12:48 - Již dnes ho máme skladem za 1 278 Kč. Přečíst celý článek »

4 komentáře|PS3, Xbox 360

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Videorecenze NHL 13
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
KET312    pěkná recenze jen škoda že to není na PC :(KET312ket31213505    22.9.2012 20:07 KET312

pěkná recenze jen škoda že to není na PC :(

Finch182    extraligy som nepozeral ale komentar je anglicky.... aj mne chyba zaruba s pc ale co uzFinch182finch1826496    20.9.2012 21:25 Finch182

extraligy som nepozeral ale komentar je anglicky.... aj mne chyba zaruba s pc ale co uz

kocurstvo    Extraliga je tam loňská, nebo letošní? Komentář asi pořád jen anglicky, že?kocurstvokocurstvo6628    20.9.2012 18:44 kocurstvo

Extraliga je tam loňská, nebo letošní? Komentář asi pořád jen anglicky, že?

Finch182    hokej vyborny, hlavne backskating nema chybu, a. i. by som az tak nevyzdvihoval, cakal som trochu viac od neho, mne ten pc pride moc tazkopadny, hrozne dlho mu trva nez sa vyhrabe z vlastneho pasma, o prelezeni stredneho radsej hovorit ani nebudem a v utoku mu to tiez strasne dlho trva nez sa odhodla k hre, malokedy je schopny nejak zrychlit hru v tom strednom pasme aby hra mala spad, realita je taka ze aj ked hram superstar obtiaznost tak v dalsich nastaveniach musim davat pocitacu vyhody v oberani, drzani puku a tak lebo inak vyhram na strely napr 30: 10 .... ale este donedavna som hral nhl 07 - parodia na hokej s hadzanrskym skore v zapase takze aj tak velka spokojnost jak s 12 a teraz 13 plus vychytali par bugov ktore 12 mala a liezlo mi to na nervy ako napr zachytenie nahodeneho puku brankarom skoncilo mojim oslabenim lebo si puk posunul mimo vyhradeny priestor.
je tu ale jedna vec co ma neuveritelne sere, .... tie prestupy.... . no kurevsky ich dojebali, chybaju mi zakulisne info, nie je to sice vyslovene potrebne ale lubilo sa mi to, domrvili blok prestupov ale aj to by sa dalo prezit.... . ale tie prestupy to je katastrofa. Mna hrozne bavi menit a nejak si formovat to muzstvo ale vidim to tak ze tu budem mat bud stastie na volneho hraca alebo si budem musiet chovat vlastnych z draftov, zatiam mam 1st a 2nd 2013 a 4x 1st 2014 a 1x 2nd 2014. Mam v bloku prestupov jasne dane ze nechcem ziadneho plesniveho veterana, ze mam zaujem o hracov stredneho veku, viac by sa hodil obranca lenze nie.... . jedine co je pc ochotny menit su drafit picky a hraci nad 37 u ktorych je hrozba konca kariery a chce sa toho zbavit. Vysledok je ten ze aj ked mam v bloku prestupov ze nechcem veteranov, tak behom mesiaca mi chodia tieto ponuky dokola, kazda aj 3 krat. Visnovsky, Prospal, Koivu, Hejduk, bud to skusaju s draftmi alebo nejakeho prospecta ale maju cca dve ponuky a tie mi obmienaju.... . proste nic zaujimave. Dalej, nevymeni nic co nema v bloku prestupov. Z prdele som si ulozil hru a hral sa s tym a ked som ponukol celu moju first line (giroux, hartnell, voracek) a este aj s 1st draft pickom za nejakeho third linera tak vymena neprebehla pretoze to nekorespondovalo s ich vypisanym blokom prestupov. Co to je kurva za debilitu? Dufam ze vychadzaju pocas roka nejake patche na nhl, hra ma svoje muchy ale toto je obrovsky fail a dufam ze to spravia, myslim ze urcite si uz od ludi vypoculi.
Finch182finch1826496
    20.9.2012 18:40
Finch182

hokej vyborny, hlavne backskating nema chybu, a. i. by som az tak nevyzdvihoval, cakal som trochu viac od neho, mne ten pc pride moc tazkopadny, hrozne dlho mu trva nez sa vyhrabe z vlastneho pasma, o prelezeni stredneho radsej hovorit ani nebudem a v utoku mu to tiez strasne dlho trva nez sa odhodla k hre, malokedy je schopny nejak zrychlit hru v tom strednom pasme aby hra mala spad, realita je taka ze aj ked hram superstar obtiaznost tak v dalsich nastaveniach musim davat pocitacu vyhody v oberani, drzani puku a tak lebo inak vyhram na strely napr 30: 10 .... ale este donedavna som hral nhl 07 - parodia na hokej s hadzanrskym skore v zapase takze aj tak velka spokojnost jak s 12 a teraz 13 plus vychytali par bugov ktore 12 mala a liezlo mi to na nervy ako napr zachytenie nahodeneho puku brankarom skoncilo mojim oslabenim lebo si puk posunul mimo vyhradeny priestor.
je tu ale jedna vec co ma neuveritelne sere, .... tie prestupy.... . no kurevsky ich dojebali, chybaju mi zakulisne info, nie je to sice vyslovene potrebne ale lubilo sa mi to, domrvili blok prestupov ale aj to by sa dalo prezit.... . ale tie prestupy to je katastrofa. Mna hrozne bavi menit a nejak si formovat to muzstvo ale vidim to tak ze tu budem mat bud stastie na volneho hraca alebo si budem musiet chovat vlastnych z draftov, zatiam mam 1st a 2nd 2013 a 4x 1st 2014 a 1x 2nd 2014. Mam v bloku prestupov jasne dane ze nechcem ziadneho plesniveho veterana, ze mam zaujem o hracov stredneho veku, viac by sa hodil obranca lenze nie.... . jedine co je pc ochotny menit su drafit picky a hraci nad 37 u ktorych je hrozba konca kariery a chce sa toho zbavit. Vysledok je ten ze aj ked mam v bloku prestupov ze nechcem veteranov, tak behom mesiaca mi chodia tieto ponuky dokola, kazda aj 3 krat. Visnovsky, Prospal, Koivu, Hejduk, bud to skusaju s draftmi alebo nejakeho prospecta ale maju cca dve ponuky a tie mi obmienaju.... . proste nic zaujimave. Dalej, nevymeni nic co nema v bloku prestupov. Z prdele som si ulozil hru a hral sa s tym a ked som ponukol celu moju first line (giroux, hartnell, voracek) a este aj s 1st draft pickom za nejakeho third linera tak vymena neprebehla pretoze to nekorespondovalo s ich vypisanym blokom prestupov. Co to je kurva za debilitu? Dufam ze vychadzaju pocas roka nejake patche na nhl, hra ma svoje muchy ale toto je obrovsky fail a dufam ze to spravia, myslim ze urcite si uz od ludi vypoculi.

AriK    Hmm zase nic, u mně pořád kraluje NHL 92-93 :DAriKarik2688    20.9.2012 18:25 AriK

Hmm zase nic, u mně pořád kraluje NHL 92-93 :D

Exekucnak    Vypadá to opravdu velmi dobře, ale já raději šáhnu po mojí srdcovce NFLku :DExekucnakexekucnak5965    20.9.2012 18:19 Exekucnak

Vypadá to opravdu velmi dobře, ale já raději šáhnu po mojí srdcovce NFLku :D

Marven   1x   Opravdu nelituju těch pěnez kvůli NHL ! ! . . maximální spokojenost u mě ! ! . . :-)Marvenmarven2143    20.9.2012 17:46 Marven

Opravdu nelituju těch pěnez kvůli NHL ! ! . . maximální spokojenost u mě ! ! . . :-)

Exekucnak   1x   Za dlouho dobu recenze od Indiana, která se mi líbíla :thumbup:Exekucnakexekucnak5965    20.9.2012 15:43 Exekucnak

Za dlouho dobu recenze od Indiana, která se mi líbíla :thumbup:

Trickexp    Nejlepší nhl =) ! :D Piráti Chomutov yes! :DTrickexptrickexp100    20.9.2012 15:23 Trickexp

Nejlepší nhl =) ! :D Piráti Chomutov yes! :D

D3VL3R   1x   škoda, že nic na počítače, NHL 2002 byla jedna z mých prvních her...D3VL3Rd3vl3r1061    20.9.2012 14:33 D3VL3R

škoda, že nic na počítače, NHL 2002 byla jedna z mých prvních her...

Diskuze na fóru

Co hrát za strategickou hru ? (31 příspěvků), Přehřívá se? (24 příspěvků), STEAM -všechno sem (6686 příspěvků), Co zrovna čtete? (243 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11562 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4378 příspěvků), Co právě ted hrajete? (423 příspěvků), Star Wars video (5 příspěvků), Gamepad pro syna (29 příspěvků), Zaklínač 1 - černá obrazovka po vypnutí (2 příspěvky), The sims 4 Restaurant (1 příspěvek)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Hype Story: Ohlédnutí za Mafií 2

Vzpomínáme na Mafii 2 i na dlouholeté čekání, které předcházelo jejímu vydání. Co takový proces může zahrnovat, jaké výhody z něj mohou vzejít a jak…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Jak funguje festival rychlosti z Forza Horizon 3 na počítačích?

Koukli jsme se na olej počítačové verzi nového dílu Forzy Horizon. Je na co se těšit, nebo byste měli dát ruce pryč?

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC
 
 
Okhlos – v čele rozzuřeného davu

Podaří se vám svrhnout řecký pantheon?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Seznam her se zpětnou kompatibilitou Xboxu One

NOVĚ: Bayonetta, Deathspank: Thongs of Virtue, Forza Horizon a další.

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: Konzole
 
 
Forza Horizon 3 – vybroušený diamant?

Ve třetím díle arkádovějšího open-world závodění nám dělali společnost klokani a aligátoři. Zazávodili jsme si v prosluněné, bahnité a rozsáhlé…

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: PC a konzole