Uživatel nepřihlášen
  

Na recenze The Sims 4 si počkáme

Úterý 19.8.2014 07:57 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Před vydáním plné verze nebudou. Čeho se EA bojí?

Společnost Electronic Arts se rozhodla neposkytnout novinářům The Sims 4 před vydáním. My ani nikdo další ve světě tak nebude moci zrecenzovat nový ,,simulátor života" od Maxisu před uvedením na trh.

Zpráva pochází od review editora IGN Dana Stapletona, kterému to řekl mluvčí EA. Co vede firmu k takovému rozhodnutí?

Vypadá to, že EA zvolila stejný přístup jako u loňského budovatelského titulu SimCity. Ten komentovala slovy: ,,Víme, že se fanouškům bude hra líbit, média nejsou tak důležitá." Bojí se EA recenzí?

V úvahu přichází více možností. Možná se v EA rozhodli kvůli tomu, že nechtějí ohrozit prodeje pár dnů nebo hodin před vydáním, kdy se obvykle recenze objevují na internetu a v časopisech. Sims je přece jen dosti zaměřená hra na určitou skupinu hráčů a ne každému sedne. Pokud je však čtvrtý díl propracovaný a posune celou sérii, tak se nemá vydavatel podle mého čeho bát. Dokazují to verdikty Sims 3: IGN - 89 procent, 1UP - 83, Games Master UK - 85, GameSpy - 90, GameStar - 90, GameTrailers - 90 nebo PC Gamer UK - 90.

Kde je tedy zakopaný pes? To zjistíme až po 2. září, kdy The Sims 4 vychází.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
The Sims 4 na PC, PS4, Xbox One, MacScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry The Sims 4 Screenshot ze hry The Sims 4 Screenshot ze hry The Sims 4 Screenshot ze hry The Sims 4 Screenshot ze hry The Sims 4 Screenshot ze hry The Sims 4 Screenshot ze hry The Sims 4 Screenshot ze hry The Sims 4
Související novinky
 
The Sims 4 budou roztomilejší, blíží se kolekce Batolata

The Sims 4 budou roztomilejší, blíží se kolekce Batolata

Středa 16.8.2017 15:00 - S novou kolekcí budou vaši malí Simíci moct lépe vyjádřit svou náturu a pokračovat v rozvoji své osobnosti. Přečíst celý článek »

The Sims 4 vyjdou na konzole

The Sims 4 vyjdou na konzole

Úterý 25.7.2017 14:54 - Microsoft předčasně potvrdil Xbox One verzi. Přečíst celý článek »

8 komentářů|PS4, Xbox One
Balíček Rodičovství přinese do The Sims 4 životní hodnoty

Balíček Rodičovství přinese do The Sims 4 životní hodnoty

Středa 24.5.2017 09:20 - Existuje pět životních hodnot, každá z nich může mít pozitivní i negativní dopad. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PC, Mac

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Na recenze The Sims 4 si počkáme
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Adiik     EDIT: Situace se změnila.Adiikadiik17951    21.8.2014 16:31 Adiik

EDIT: Situace se změnila.Komentář byl autorem naposledy upraven 21.8.2014 19:13

Původní verze před úpravami:O tom, že to takové velké weby nedostanou se rozhodli sami Simmeři. Review verze existuje a dostanou je trošku jiná média. . ta, která hře a smyslu hry rozumí. :)

MikeR    To je k smíchu :-DMikeRmiker6390    19.8.2014 17:03 MikeR

To je k smíchu :-D

Lootmaster    Možná je pes zakopaný jinde .... pokud je hra skutečně dobrá tak jsou její prodeje klíčové hlavně v dny vydání. V dnešním světě se cracknutá verze objevuje zpravidla tak den dva před oficiálním vydáním hry . To je ekonomická výhoda a proto to EA dělá.Lootmasterlootmaster5989    19.8.2014 15:26 Lootmaster

Možná je pes zakopaný jinde .... pokud je hra skutečně dobrá tak jsou její prodeje klíčové hlavně v dny vydání. V dnešním světě se cracknutá verze objevuje zpravidla tak den dva před oficiálním vydáním hry . To je ekonomická výhoda a proto to EA dělá.

stopman    Prostě EA :-D Jen se snaží z hráčů vyždímat co nejvíce financí :lala: Avšak těší mě EA. . mé jméno je Torrent :-)stopmanstopman6577    19.8.2014 14:41 stopman

Prostě EA :-D Jen se snaží z hráčů vyždímat co nejvíce financí :lala: Avšak těší mě EA. . mé jméno je Torrent :-)

maxmax329    se jim ani nedivim když tam nebudou bazény. Vlastně budou v dalšim placeném dlc :Dmaxmax329maxmax32910697    19.8.2014 13:55 maxmax329

se jim ani nedivim když tam nebudou bazény. Vlastně budou v dalšim placeném dlc :D

Lukkys    Se ani nevidím, že to demo nechtějí prezentovat. Plná hra to bude za pár let, až vydají všechna DLC.Lukkyslukkys18193    19.8.2014 13:53 Lukkys

Se ani nevidím, že to demo nechtějí prezentovat. Plná hra to bude za pár let, až vydají všechna DLC.

Rascal    Pokud někdo hraje sims3 s milionem DLC a pak si koupí sims4 kde toho v základu asi moc nebude, no nechme se překvapit.Rascalrascal7254    19.8.2014 10:22 Rascal

Pokud někdo hraje sims3 s milionem DLC a pak si koupí sims4 kde toho v základu asi moc nebude, no nechme se překvapit.

George522    Předpokládám průměrné hodnocení z recenzí 5/10 :)George522george52220667    19.8.2014 10:16 George522

Předpokládám průměrné hodnocení z recenzí 5/10 :)

zandetsu    Tak to vypadá, když společnost ví, že je jejich dítě nedodělané... (opět)
Nikdo nebude už nejspíš překvapen, že celá hra bude stát několik tisíc jelikož už demo stojí kolem tisícovky. Ale tak je to dnes už všude... Přitom je The Sims celkem potencionální záležitost na zajímavou hru. Jen ta společnost z toho stále dojí a dojí... Chápu, že peníze jsou důležité ale člověk se jimi nesmí přežrat. Pak to dopadá takto...
zandetsuzandetsu2146
    19.8.2014 10:06
zandetsu

Tak to vypadá, když společnost ví, že je jejich dítě nedodělané... (opět)
Nikdo nebude už nejspíš překvapen, že celá hra bude stát několik tisíc jelikož už demo stojí kolem tisícovky. Ale tak je to dnes už všude... Přitom je The Sims celkem potencionální záležitost na zajímavou hru. Jen ta společnost z toho stále dojí a dojí... Chápu, že peníze jsou důležité ale člověk se jimi nesmí přežrat. Pak to dopadá takto...

Freddie   1x   Prostě je to sra*ka a z chudáků a děcek ždímají prachy no.Freddiefreddie14086    19.8.2014 08:18 Freddie

Prostě je to sra*ka a z chudáků a děcek ždímají prachy no.

Rappix   8x   To je jednoduché. EA má strach jak bude komunita reagovat na to, že ve hře chybí 79 prvků z minulých dílů které by měly být už v základu.Rappixrappix10626    19.8.2014 08:08 Rappix

To je jednoduché. EA má strach jak bude komunita reagovat na to, že ve hře chybí 79 prvků z minulých dílů které by měly být už v základu.

pospile   17x   Zakopanej pes? On to nikdo nevidí? Vždyť je to jen reset Sims 3. V podstatě vzali kompletní edici S3, všechno z ní smazali, a teď pojedou znovu.... . Tři milióny DLC, miliarda mikrotransakcí, PREMIUM a podobný hnusárny. Tohle normálně neříkám.... . Ale tahle hra si ničí peníze nezaslouží. Hlavně né peníze své cílové skupiny (dětí kteří neví, že by měli mnohem lepší si koupit Sims3) . FUJ tajbl EA! Styďte se!pospilepospile11396    19.8.2014 08:08 pospile

Zakopanej pes? On to nikdo nevidí? Vždyť je to jen reset Sims 3. V podstatě vzali kompletní edici S3, všechno z ní smazali, a teď pojedou znovu.... . Tři milióny DLC, miliarda mikrotransakcí, PREMIUM a podobný hnusárny. Tohle normálně neříkám.... . Ale tahle hra si ničí peníze nezaslouží. Hlavně né peníze své cílové skupiny (dětí kteří neví, že by měli mnohem lepší si koupit Sims3) . FUJ tajbl EA! Styďte se!

Diskuze na fóru

Kingdom Come: Deliverance (60 příspěvků), Jaký monitor? (22 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (12149 příspěvků), STEAM -všechno sem (7091 příspěvků), RAM rada! (43 příspěvků), Gaming Setup + Collectors Edition (3 příspěvky), Čeština ve hrách?! (74 příspěvků), Humble bundle -vše sem (614 příspěvků), Killing Floor 2 (44 příspěvků), Nový notebook (30 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

Hypergrid – deskovka

Speciál - 25.2.2018
 
Hypergrid – deskovka

Šachové uvažování nad piškvorkovým principem? Česká paráda pro náročné logiky.

 
 

Knowledge is Power

Recenze - 25.2.2018
 
Knowledge is Power

Myslíte si, že znáte svět? Prověřte své znalosti ve hře proti svým kamarádům.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: Konzole
 

Metal Gear Survive

Recenze - 23.2.2018
 
Metal Gear Survive

Konami si pro nás připravilo hru, ve které musíte přežít. Nebo lépe řečeno: kterou musíte přežít. Tak snad příště…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 

Monster Energy Supercross

Recenze - 22.2.2018
 
Monster Energy Supercross

Další do party motokrosové série MXGP změnil rajón a míří za moře.

 
Přečíst celý článek»Autor: Michal Jonáš - Platforma: PC a konzole
 
 
Assassin’s Creed: Origins – Discovery Tour

Naučný a delší dobu očekávaný mód, který má za cíl vás provést životem, historií a společností starověkého Egypta, je konečně tady. A že to čekání…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole