Uživatel nepřihlášen
Přidej se k odboji v Lego Star Wars The Force awakens
 

Pozitivní recenze na XCOM 2

Pondělí 1.2.2016 14:59 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Taktická akční strategie se povedla, vzkazují nám zahraniční magazíny + rozdíl v grafice.

Zahraniční magazíny měly možnost v předstihu hrát nadcházející taktickou akční strategii XCOM 2 a dnes nám přináší své recenze. V nich si hra vede velmi dobře. Novináři chválí nepředvídatelné mise, skilly vojáků, design mimozemšťanů, procedurálně generované mapy, možnosti v přizpůsobení postav, bojový systém, vynikající příběh a v neposlední řadě tunu obsahu, který zaručí, že v XCOMu 2 strávíte spoustu hodin a budete se bavit.

PC Games N – 9/10
Rock Paper Shotgun – Doporučuje
IGN – 9.3
PC Gamer – 94
Shacknews – 8/10
GameSpot – 9/10
Polygon – 9/10

Na Zingu si budete moci recenzi přečíst později.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
XCOM 2 na PC, PS4, Xbox One, Mac, LinuxScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2
Související novinky
 
XCOM 2 vyjde v září na konzole

XCOM 2 vyjde v září na konzole

Úterý 7.6.2016 16:53 - Na PlayStation 4 a Xbox One portech pracuje studio The Workshop. Přečíst celý článek »

6 komentářů|PS4, Xbox One
Vychází XCOM 2: Alien Hunters

Vychází XCOM 2: Alien Hunters

Pátek 13.5.2016 09:50 - Druhé placené rozšíření přináší novou misi, zbraně, výzbroj a tři nové, silné protivníky. Alien Hunters DLC koupíte za 9,99€. Přečíst celý článek »

Druhé rozšíření přidá do XCOMu 2 nové typy nepřátel

Druhé rozšíření přidá do XCOMu 2 nové typy nepřátel

Neděle 8.5.2016 11:37 - Alien Hunters obsáhne jednu příběhovou misi, novou výzbroj a nové typy nepřátel. Přečíst celý článek »

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Pozitivní recenze na XCOM 2
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Playman   1x   Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:Playmanplayman62    2.2.2016 20:00 Playman

Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:

gZman    Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-DgZmangzman9300    2.2.2016 10:29 gZman

Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-D

MORTHSIR   1x   Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :DMORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 22:17 MORTHSIR

Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :D

Lootmaster   1x   Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...Lootmasterlootmaster5989    1.2.2016 22:10 Lootmaster

Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...

Krudanze    to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkouselKrudanzekrudanze7098    1.2.2016 21:59 Krudanze

to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkousel

Jackie Clue    Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)Jackie Cluejackie-clue5510    1.2.2016 20:33 Jackie Clue

Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)

MORTHSIR    To fakt nebude na konzole?MORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 20:24 MORTHSIR

To fakt nebude na konzole?

Falleen    Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)Falleenfalleen15498    1.2.2016 19:57 Falleen

Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)

Sash13    Dobré zprávy řekl bychSash13sash1319385    1.2.2016 19:08 Sash13

Dobré zprávy řekl bych

CzePavel99    To jsem hodně rád :)CzePavel99czepavel9911259    1.2.2016 18:54 CzePavel99

To jsem hodně rád :)

Zack    Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)Zackzack14147    1.2.2016 18:28 Zack

Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)

Lootmaster    Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.
Lootmasterlootmaster5989
    1.2.2016 18:00
Lootmaster

Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.

FireWolf   1x   Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.FireWolffirewolf28784    1.2.2016 17:16 FireWolf

Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.

Diskuze na fóru

STEAM -všechno sem (6456 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11315 příspěvků), FarCry 3 hledám hráče (21 příspěvků), Věk MMORPG skončil před 7 lety (13 příspěvků), Co právě ted hrajete? (390 příspěvků), R9 280x vs R9 390 (14 příspěvků), Inzerce na Zingu (74 příspěvků), Trance - Holiday Mix 2016 (280 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4340 příspěvků), Vaše YT (308 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
World of Warcraft Kronika: Svazek 1 - lekce z fantasy historie

Co nabízí první část rozsáhlého knižního průvodce světem Warcraftu?

 
 
 
The Technomancer – jeden za všechny, všichni za nikoho

Zachariah Mancer - poslušný a vlídný technomant. A pak je tu Mars, smrtící místo plné nebezpečných monster a ještě více nebezpečných obyvatel.…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Grand Kingdom - žoldnéři všech zemí, spojte se!

Vytvořit optimální mix žánrů je fuška, ale tvůrci Grand Kingdom to zvládli takřka skvěle.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole a handheld
 
 
Rozhovor s Jindrou Rohlíkem o Branách Skeldalu 3: 7 mágů

Autor Bran Skeldalu o svém novém projektu, minulosti a budoucnosti.

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a handheld
 
 
Mirror's Edge Catalyst - potěšující zklamání

Do stejné řeky dvakrát nevkročíš, říká se. V EA to ale zkusili a bohužel po druhé je voda studenější než tehdy.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole