Uživatel nepřihlášen
 

Pozitivní recenze na XCOM 2

Pondělí 1.2.2016 14:59 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Taktická akční strategie se povedla, vzkazují nám zahraniční magazíny + rozdíl v grafice.

Zahraniční magazíny měly možnost v předstihu hrát nadcházející taktickou akční strategii XCOM 2 a dnes nám přináší své recenze. V nich si hra vede velmi dobře. Novináři chválí nepředvídatelné mise, skilly vojáků, design mimozemšťanů, procedurálně generované mapy, možnosti v přizpůsobení postav, bojový systém, vynikající příběh a v neposlední řadě tunu obsahu, který zaručí, že v XCOMu 2 strávíte spoustu hodin a budete se bavit.

PC Games N – 9/10
Rock Paper Shotgun – Doporučuje
IGN – 9.3
PC Gamer – 94
Shacknews – 8/10
GameSpot – 9/10
Polygon – 9/10

Na Zingu si budete moci recenzi přečíst později.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
XCOM 2 na PC, PS4, Xbox One, Mac, LinuxScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2
Související novinky
 
Pro XCOM 2 vyšla modifikace Long War 2

Pro XCOM 2 vyšla modifikace Long War 2

Pátek 20.1.2017 14:24 - Nové třídy, zbraně nebo vetřelci. Přečíst celý článek »

Long War 2 odvypráví příběh XCOMu 2 svým způsobem

Long War 2 odvypráví příběh XCOMu 2 svým způsobem

Středa 11.1.2017 13:58 - Zároveň bude těžší, ale také přístupnější pro příležitostné hráče. Přečíst celý článek »

Masivní Long War mod dorazí do XCOMu 2 v nové verzi

Masivní Long War mod dorazí do XCOMu 2 v nové verzi

Pátek 6.1.2017 11:30 - Půjde o jeho druhou verzi, která je prý ambiciózní. Přečíst celý článek »

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Pozitivní recenze na XCOM 2
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Playman   1x   Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:Playmanplayman62    2.2.2016 20:00 Playman

Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:

gZman    Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-DgZmangzman9300    2.2.2016 10:29 gZman

Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-D

MORTHSIR   1x   Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :DMORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 22:17 MORTHSIR

Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :D

Lootmaster   1x   Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...Lootmasterlootmaster5989    1.2.2016 22:10 Lootmaster

Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...

Krudanze    to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkouselKrudanzekrudanze7098    1.2.2016 21:59 Krudanze

to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkousel

Jackie Clue    Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)Jackie Cluejackie-clue5510    1.2.2016 20:33 Jackie Clue

Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)

MORTHSIR    To fakt nebude na konzole?MORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 20:24 MORTHSIR

To fakt nebude na konzole?

Falleen    Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)Falleenfalleen15498    1.2.2016 19:57 Falleen

Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)

Sash13    Dobré zprávy řekl bychSash13sash1319385    1.2.2016 19:08 Sash13

Dobré zprávy řekl bych

CzePavel99    To jsem hodně rád :)CzePavel99czepavel9911259    1.2.2016 18:54 CzePavel99

To jsem hodně rád :)

Zack    Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)Zackzack14147    1.2.2016 18:28 Zack

Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)

Lootmaster    Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.
Lootmasterlootmaster5989
    1.2.2016 18:00
Lootmaster

Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.

FireWolf   1x   Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.FireWolffirewolf28784    1.2.2016 17:16 FireWolf

Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.

Diskuze na fóru

Náhodné myšlenky a události dne (11556 příspěvků), STEAM -všechno sem (6666 příspěvků), Wifi připojení do PC (9 příspěvků), Napiš videohru, která ... (117 příspěvků), Gamepad pro syna (18 příspěvků), Trance - Holiday Mix 2016 (316 příspěvků), Filmový koutek aneb co jste zrovna viděli? (689 příspěvků), Mafia III-Obecná diskuze (8 příspěvků), Legend of Grimrock čeština steam (7 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4371 příspěvků), Humble bundle -vše sem (502 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Nintendo Switch - vše, co byste měli vědět, na jednom místě

Nintendo Switch bude možná jedním z nejkontroverznějších hardwarů. Koncept domácí i přenosné konzole je možná sázkou na jistotu, ale třeba nemusí všem…

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole
 
 
Detention – život v tchajwanské totalitě

Vydejte se na cestu do jižní Asie a odhalte temnou minulost Greenwood High School.

 
Přečíst celý článek»Autor: Ylbirda - Platforma: PC
 
 
Horizon: Zero Dawn - vše, co byste měli vědět, na jednom místě

Vydání jedné z nejočekávanějších her tohoto roku se nezadržitelně blíží. Tradičně pojaté RPG, které mísí historii a sci-fi. To vše od autorů oblíbené…

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: Konzole
 
 
Sniper Elite 4 - sabotáž po italsku

Karl Fairburne se vrací, aby opět rozdrtil pár lebek, prostřelil pár plic, střev a varlat a nově rozkopal pár čelistí. A také zastavil nebezpečné…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Phoning Home – velmi neosobní hovor

Dokázalo nás dobrodružství nemluvného robota oslovit?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC