Uživatel nepřihlášen
Total War Warhammer - Ovládni tento svět 24. května
 

Pozitivní recenze na XCOM 2

Pondělí 1.2.2016 14:59 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Taktická akční strategie se povedla, vzkazují nám zahraniční magazíny + rozdíl v grafice.

Zahraniční magazíny měly možnost v předstihu hrát nadcházející taktickou akční strategii XCOM 2 a dnes nám přináší své recenze. V nich si hra vede velmi dobře. Novináři chválí nepředvídatelné mise, skilly vojáků, design mimozemšťanů, procedurálně generované mapy, možnosti v přizpůsobení postav, bojový systém, vynikající příběh a v neposlední řadě tunu obsahu, který zaručí, že v XCOMu 2 strávíte spoustu hodin a budete se bavit.

PC Games N – 9/10
Rock Paper Shotgun – Doporučuje
IGN – 9.3
PC Gamer – 94
Shacknews – 8/10
GameSpot – 9/10
Polygon – 9/10

Na Zingu si budete moci recenzi přečíst později.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
XCOM 2 na PC, Mac, LinuxScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2
Související novinky
 
Vychází XCOM 2: Alien Hunters

Vychází XCOM 2: Alien Hunters

Pátek 13.5.2016 09:50 - Druhé placené rozšíření přináší novou misi, zbraně, výzbroj a tři nové, silné protivníky. Alien Hunters DLC koupíte za 9,99€. Přečíst celý článek »

Druhé rozšíření přidá do XCOMu 2 nové typy nepřátel

Druhé rozšíření přidá do XCOMu 2 nové typy nepřátel

Neděle 8.5.2016 11:37 - Alien Hunters obsáhne jednu příběhovou misi, novou výzbroj a nové typy nepřátel. Přečíst celý článek »

Stahovat můžete češtinu do XCOMu 2
 

Stahovat můžete češtinu do XCOMu 2

Úterý 26.4.2016 15:55 - Fanoušek dokončil překlad velmi rychle. Podle ohlasů je kvalitní. Přečíst celý článek »

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Pozitivní recenze na XCOM 2
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Playman   1x   Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:Playmanplayman62    2.2.2016 20:00 Playman

Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:

gZman    Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-DgZmangzman9300    2.2.2016 10:29 gZman

Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-D

MORTHSIR   1x   Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :DMORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 22:17 MORTHSIR

Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :D

Lootmaster   1x   Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...Lootmasterlootmaster5989    1.2.2016 22:10 Lootmaster

Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...

Krudanze    to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkouselKrudanzekrudanze7098    1.2.2016 21:59 Krudanze

to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkousel

Jackie Clue    Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)Jackie Cluejackie-clue5510    1.2.2016 20:33 Jackie Clue

Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)

MORTHSIR    To fakt nebude na konzole?MORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 20:24 MORTHSIR

To fakt nebude na konzole?

Falleen    Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)Falleenfalleen15498    1.2.2016 19:57 Falleen

Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)

Sash13    Dobré zprávy řekl bychSash13sash1319385    1.2.2016 19:08 Sash13

Dobré zprávy řekl bych

CzePavel99    To jsem hodně rád :)CzePavel99czepavel9911259    1.2.2016 18:54 CzePavel99

To jsem hodně rád :)

Zack    Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)Zackzack14147    1.2.2016 18:28 Zack

Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)

Lootmaster    Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.
Lootmasterlootmaster5989
    1.2.2016 18:00
Lootmaster

Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.

FireWolf   1x   Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.FireWolffirewolf28784    1.2.2016 17:16 FireWolf

Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.

Diskuze na fóru

Tak teda hraju Zaklínače 3. (34 příspěvků), Jaký typ připojení k internetu používáte doma (20 příspěvků), STEAM -všechno sem (6356 příspěvků), Anime koutek (459 příspěvků), Hledám pár starých her (10 příspěvků), Seká se mi nový DOOM s těmito HW? (7 příspěvků), Playstation 3 - Rada (7 příspěvků), Creative - forum pro kreativní lidi (580 příspěvků), Star Citizen (61 příspěvků), Inzerce na Zingu (69 příspěvků), Vejde se mi tato graficka karta do skrine? (11 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Shadow of the Beast – krvežíznivá bestie

Chodící monstrum jménem Aarbron hlásí vzkříšení a dychtí po krvi víc než kdykoliv předtím.

 
Přečíst celý článek»Autor: Fakus - Platforma: Konzole
 
 
Homefront: The Revolution – novodobá americká revoluce

Partyzánské skupiny byly a stále jsou trnem v oku pro všechny armády na světě. Jejich zákeřnost v blízké budoucnosti pocítí také severokorejská…

 
Přečíst celý článek»Autor: Etien - Platforma: PC a konzole
 
 
Postal Redux - o něco hezčí kontroverze

Jedna z nejkontroverznějších her se vrací ve vylepšené verzi. Je ale těch vylepšení dost na to, aby Redux verze stála za pozornost?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Yo-kai Watch - svět kolem nás je trochu jinačí

Je rozdíl mít smůlu a mít smůlu. Někdy to není jen o té smůle, ale možná se na vás přilepil yo-kai a dělá neplechu.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Handheld
 
 
Return to PoPoLoCrois – mečem i motykou

Hrdina si sice na živobytí obvykle vydělává hledáním pokladů hluboko v kobkách, nicméně když je zlata pomálu, nezbyde než popadnout motyku a vyrazit…

 
Přečíst celý článek»Autor: Aluc4rd - Platforma: Handheld