Uživatel nepřihlášen
 

Pozitivní recenze na XCOM 2

Pondělí 1.2.2016 14:59 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Taktická akční strategie se povedla, vzkazují nám zahraniční magazíny + rozdíl v grafice.

Zahraniční magazíny měly možnost v předstihu hrát nadcházející taktickou akční strategii XCOM 2 a dnes nám přináší své recenze. V nich si hra vede velmi dobře. Novináři chválí nepředvídatelné mise, skilly vojáků, design mimozemšťanů, procedurálně generované mapy, možnosti v přizpůsobení postav, bojový systém, vynikající příběh a v neposlední řadě tunu obsahu, který zaručí, že v XCOMu 2 strávíte spoustu hodin a budete se bavit.

PC Games N – 9/10
Rock Paper Shotgun – Doporučuje
IGN – 9.3
PC Gamer – 94
Shacknews – 8/10
GameSpot – 9/10
Polygon – 9/10

Na Zingu si budete moci recenzi přečíst později.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
XCOM 2 na PC, PS4, Xbox One, Mac, LinuxScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2 Screenshot ze hry XCOM 2
Související novinky
 
XCOM 2 vychází na konzole

XCOM 2 vychází na konzole

Středa 28.9.2016 15:17 - PlayStation 4 a Xbox One verze této strategie dorazí na pulty obchodů v pátek, 30. září. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PS4, Xbox One
Strategie XCOM 2 pro konzole o tři týdny později

Strategie XCOM 2 pro konzole o tři týdny později

Pátek 5.8.2016 11:42 - Nevíme, proč se vydavatel rozhodl odložit hru na konec září. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PS4, Xbox One
Roboti zasáhnou do boje proti mimozemšťanům v XCOM 2

Roboti zasáhnou do boje proti mimozemšťanům v XCOM 2

Pátek 1.7.2016 13:13 - Dodatečný balíček Shen’s Last Gift přináší roboty. Nejprve ale musíte získat prototyp ve speciální misi. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PC, PS4, Xbox One

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Pozitivní recenze na XCOM 2
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Playman   1x   Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:Playmanplayman62    2.2.2016 20:00 Playman

Hra je na Xzone předobjednána takže cajk. :thumbup:

gZman    Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-DgZmangzman9300    2.2.2016 10:29 gZman

Dost mi to chybí tady tento druh her na konzole, ať už toto nebo třeba strategie. . :-) Když tam jdou Monopoly, proč by někdo nemohl udělat něco jiného co? :-D

MORTHSIR   1x   Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :DMORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 22:17 MORTHSIR

Ja tedy rozhodne cekat nebudu. :D

Lootmaster   1x   Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...Lootmasterlootmaster5989    1.2.2016 22:10 Lootmaster

Troufnu si říct , že se dočkáme i konzolové verze , ale kdo by chtěl čekat :D ...

Krudanze    to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkouselKrudanzekrudanze7098    1.2.2016 21:59 Krudanze

to je pc only jo? to jsem ani nevedel. zajimavej ukaz v dnesni dobe. bude demo? rad bych vyzkousel

Jackie Clue    Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)Jackie Cluejackie-clue5510    1.2.2016 20:33 Jackie Clue

Minulý týždeň som si to predobjednal - som rád, že podľa recenzií som nekúpil zle :)

MORTHSIR    To fakt nebude na konzole?MORTHSIRmorthsir17268    1.2.2016 20:24 MORTHSIR

To fakt nebude na konzole?

Falleen    Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)Falleenfalleen15498    1.2.2016 19:57 Falleen

Škoda, že není podpora gamepadu. Nebaví mě sedět u 28" monitoru :)

Sash13    Dobré zprávy řekl bychSash13sash1319385    1.2.2016 19:08 Sash13

Dobré zprávy řekl bych

CzePavel99    To jsem hodně rád :)CzePavel99czepavel9911259    1.2.2016 18:54 CzePavel99

To jsem hodně rád :)

Zack    Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)Zackzack14147    1.2.2016 18:28 Zack

Už gameplaye vypadaly více než slibně, tak uvidíme! Těším se, to je jasný:-)

Lootmaster    Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.
Lootmasterlootmaster5989
    1.2.2016 18:00
Lootmaster

Také pro mě jedna z nejočekávanějších her .... XCOM tema miluju a zatím nic neporazilo původní dva díly .... , ale ten minulí od Firaxis se velice blízko přiblížil a splnil má očekávání.

PS: Bych IGN nakopal za rychlost jejich serveru.

FireWolf   1x   Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.FireWolffirewolf28784    1.2.2016 17:16 FireWolf

Těším se, letos to je jedna z mých nejočekávanějších her. Snad nezklamou.

Diskuze na fóru

Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4404 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11582 příspěvků), Výběr notebooku (16 příspěvků), Co hrát za strategickou hru ? (43 příspěvků), STEAM -všechno sem (6687 příspěvků), Co právě ted hrajete? (434 příspěvků), Vaše oblíbené herní intro/outro? (5 příspěvků), Zaklínač 1 - černá obrazovka po vypnutí (6 příspěvků), Co zrovna čtete? (246 příspěvků), Hudba všeobecně (394 příspěvků), Killing Floor 2 (38 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Mafia 3 - vše, co byste měli vědět, na jednom místě

Válečný veterán z Vietnamu Lincoln Clay se v roce 1968 vrací do města New Bordeax a začíná válku proti italské mafii. Co všechno tenhle boj zahrne a…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
NBA 2K17 – žádná revoluce, ale kvalita

Série NBA2K patří již delší dobu mezi nejlépe hodnocené sportovní hry a i letos slibovali její autoři parádní herní zážitek. Povedlo se?

 
Přečíst celý článek»Autor: Fakus - Platforma: PC a konzole
 
 
BioShock Collection – výkladní skříň FPS

Vrátit se do Rapture a Columbie, ale v o poznání lepším kabátku a se všemi DLC? Kdo by si tohle nechal ujít?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Cossacks 3 – novověký mlýnek na maso

Nový díl strategické série Cossacks je tu. Povedlo se ukrajinskému studiu znovu skórovat?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Gwent: The Witcher Card Game - letmé dojmy z hraní

V rámci akce Kill the Servers jsme vyzkoušeli samostatnou hru gwintu a z jednoho pozdního odpoledne jsme si odnesli řadu dojmů.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole