Uživatel nepřihlášen
Přidej se k odboji v Lego Star Wars The Force awakens
   

PvZ: Garden Warfare 2 dostává dobrá hodnocení

Sobota 20.2.2016 10:11 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Padají devítky a osmičky. Uvnitř launch trailer.

23. února letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One vychází střílečka Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, která naváže na úspěch předešlého dílu a nabídne singleplayerovou kampaň, multiplayer až pro 24 hráčů a chybět nebude ani split-screen.

Zahraniční redaktoři měli možnost hrát v předstihu a ve svých recenzích nešetří chválou. Padají devítky a osmičky.

Polygon – 8
Destructoid – 9
GamesRadar+ – 4/5
EGM – 7.5
USGamer – 4/5
Gaming Trend – 90/100

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 na PC, PS4, Xbox OneTrailery ke hře
Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 na PC, PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Screenshot ze hry Plants vs Zombies: Garden Warfare 2
Související novinky
 
Vyzkoušejte si zdarma Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Vyzkoušejte si zdarma Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Středa 27.4.2016 16:45 - Desetihodinová bezplatná verze na PC, PS4 a Xboxu One. Přečíst celý článek »

6 komentářů|PC, PS4, Xbox One
PvZ: Garden Warfare 2 dostane novou mapu a mise

PvZ: Garden Warfare 2 dostane novou mapu a mise

Úterý 8.3.2016 09:15 - Patch opravuje problémy a zároveň přidává nový obsah. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4, Xbox One
S placeným EA účtem můžete hrát PvZ: Garden Warfare 2

S placeným EA účtem můžete hrát PvZ: Garden Warfare 2

Čtvrtek 18.2.2016 09:30 - S EA Access na Xboxu One a Origin Access na PC si můžete v předstihu zahrát boj rostlinek se zombíky. Přečíst celý článek »

2 komentáře|PC, Xbox One

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince PvZ: Garden Warfare 2 dostává dobrá hodnocení
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Arcizmrd   1x   V životě už nedám na hodnocení těchto obřích "recenzentů". Podle těchto recenzí a hodnocení jsem si nakoupil ty největší hovadiny. :-DArcizmrdarcizmrd40689    22.2.2016 10:28 Arcizmrd

V životě už nedám na hodnocení těchto obřích "recenzentů". Podle těchto recenzí a hodnocení jsem si nakoupil ty největší hovadiny. :-DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

shaak   1x   Ono číselné hodnocení je celkem hloupost. Když už ho chtějí použít, tak by aspoň chtělo udělat něco jako rozdělení jednotlivých aspektů hry a ty pak ohodnotit samostatně. Např. Grafika 9/10, Zvuk 7/10, Příběh 3/10, Hratelnost 6/10, "Trvanlivost" 10/10, Optimalizace 5/10 atp. A ne jen vyhodit nějaké jedno jediné číslo. Chápu, že si pak člověk může přečíst celou recenzi, ale i na to, aby si udělal co nejrychleji obrázek je jedno číslo celkem málo.shaakshaak13196    21.2.2016 12:54 shaak

Ono číselné hodnocení je celkem hloupost. Když už ho chtějí použít, tak by aspoň chtělo udělat něco jako rozdělení jednotlivých aspektů hry a ty pak ohodnotit samostatně. Např. Grafika 9/10, Zvuk 7/10, Příběh 3/10, Hratelnost 6/10, "Trvanlivost" 10/10, Optimalizace 5/10 atp. A ne jen vyhodit nějaké jedno jediné číslo. Chápu, že si pak člověk může přečíst celou recenzi, ale i na to, aby si udělal co nejrychleji obrázek je jedno číslo celkem málo.

Epso   1x   Nevim no, jednička mě zabavila na několik desítek hodin, tím jak byla hra ''jednoduše'' udělaná, jen oblečky a aspoň pro mě to byla super odreágovačka. Co jsem hrál Betu tak je to už přeplácaný, některý věci sem tam moc nechápal a jak tu už padlo tak hroznej chaos.Epsoepso2725    21.2.2016 10:19 Epso

Nevim no, jednička mě zabavila na několik desítek hodin, tím jak byla hra ''jednoduše'' udělaná, jen oblečky a aspoň pro mě to byla super odreágovačka. Co jsem hrál Betu tak je to už přeplácaný, některý věci sem tam moc nechápal a jak tu už padlo tak hroznej chaos.

ElementGamer   1x   Beta mě celkem i chytila, i když to byl chaos v nejčistší podobě.ElementGamerelementgamer13999    20.2.2016 22:46 ElementGamer

Beta mě celkem i chytila, i když to byl chaos v nejčistší podobě.

Mythix   1x   Ten tutoriál na začátku mě tak dožral, že jsem odmítla pokračovat dál a napsat na tohle recenzi, hlavně mě odradil frostbite 3Mythixmythix30055    20.2.2016 21:54 Mythix

Ten tutoriál na začátku mě tak dožral, že jsem odmítla pokračovat dál a napsat na tohle recenzi, hlavně mě odradil frostbite 3

ltr33   7x   Faldmen - hodnocení dnešních recenzentů na herních webech:
10 - legendární hra
9 - super hra
8 - dá se to, zabaví, není špatný
7 - 0 velmi špatná hra co za to nestojí...
ltr33ltr3311336
    20.2.2016 15:04
ltr33

Faldmen - hodnocení dnešních recenzentů na herních webech:
10 - legendární hra
9 - super hra
8 - dá se to, zabaví, není špatný
7 - 0 velmi špatná hra co za to nestojí...

Miky člen redakce   1x   to Spiker: Díky, chybka-Mikymiky3    20.2.2016 13:18 Miky

to Spiker: Díky, chybka-

Spiker   1x   Vlevo máte 2015.Spikerspiker9010    20.2.2016 12:58 Spiker

Vlevo máte 2015.

Vojtech1141    Nechápu to, ale hry, které vyšly na začátku tohoto roku jsou skvěle hodnocené. Minulý rok to tak nebylo. :)Vojtech1141vojtech114138905    20.2.2016 12:15 Vojtech1141

Nechápu to, ale hry, které vyšly na začátku tohoto roku jsou skvěle hodnocené. Minulý rok to tak nebylo. :)

Platyz    Faldmen: Stupnice nepozbývá smyslu, ale hry měly v průběhu posledních let tendenci jít s kvalitou hodně dolů. A proto dnes hry, které se vrací ke kvalitě dostávají vysoká hodnocení i když dříve by to byl průměr.Platyzplatyz30160    20.2.2016 11:53 Platyz

Faldmen: Stupnice nepozbývá smyslu, ale hry měly v průběhu posledních let tendenci jít s kvalitou hodně dolů. A proto dnes hry, které se vrací ke kvalitě dostávají vysoká hodnocení i když dříve by to byl průměr.

Alfajk    Faldmen - vlastne rikas, ze je to horsi nez jednicka...tak to potes koste, i ta byla sakra bidna, neco mezi 6-7 z 10 podle me...Alfajkalfajk16671    20.2.2016 11:42 Alfajk

Faldmen - vlastne rikas, ze je to horsi nez jednicka...tak to potes koste, i ta byla sakra bidna, neco mezi 6-7 z 10 podle me...

Faldmen   3x   Betu jsem hral. Nemuzu rict, ze je to spatna hra, ale jednicka byla zabavnejsi...toto uz je moc velkej gulas...ja bych tomu dal tak 7 z 10.
Dneska vsechny hry maji hodnoceni tak 9 z 10 i kdyz za to nestoji...stupnice pak pozbyva smyslu....
Faldmenfaldmen33601
    20.2.2016 10:44
Faldmen

Betu jsem hral. Nemuzu rict, ze je to spatna hra, ale jednicka byla zabavnejsi...toto uz je moc velkej gulas...ja bych tomu dal tak 7 z 10.
Dneska vsechny hry maji hodnoceni tak 9 z 10 i kdyz za to nestoji...stupnice pak pozbyva smyslu....Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Diskuze na fóru

STEAM -všechno sem (6454 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11315 příspěvků), FarCry 3 hledám hráče (21 příspěvků), Věk MMORPG skončil před 7 lety (11 příspěvků), R9 280x vs R9 390 (14 příspěvků), Co právě ted hrajete? (390 příspěvků), Karty Yu-Gi-Oh (5 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4340 příspěvků), Inzerce na Zingu (74 příspěvků), Trance - Progressive mix 37 (279 příspěvků), Vyměním hru na steam za Saints Row 4 (7 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
The Technomancer – jeden za všechny, všichni za nikoho

Zachariah Mancer - poslušný a vlídný technomant. A pak je tu Mars, smrtící místo plné nebezpečných monster a ještě více nebezpečných obyvatel.…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Grand Kingdom - žoldnéři všech zemí, spojte se!

Vytvořit optimální mix žánrů je fuška, ale tvůrci Grand Kingdom to zvládli takřka skvěle.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole a handheld
 
 
Rozhovor s Jindrou Rohlíkem o Branách Skeldalu 3: 7 mágů

Autor Bran Skeldalu o svém novém projektu, minulosti a budoucnosti.

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a handheld
 
 
Mirror's Edge Catalyst - potěšující zklamání

Do stejné řeky dvakrát nevkročíš, říká se. V EA to ale zkusili a bohužel po druhé je voda studenější než tehdy.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Fallout 4 - druhá várka DLC pod drobnohledem

V postupně aktualizovaném článku hodnotíme druhou a zároveň poslední trojici DLC pro Fallout 4, které lze získat díky Season Passu nebo koupit…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole