Uživatel nepřihlášen
   

Před vydáním The Division nebudou recenze

Středa 2.3.2016 19:30 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Je to jednoduché, jde především o online hru + kdy budete možný pre-load a nové deníčky.

V redakci jsme se o tom nedávno bavili a shodli jsme se na tom, že The Division před vydáním nebudeme mít k dispozici. Důvod je jednoduchý, hra The Division je prezentovaná jako akce, kterou si užijete nejvíce s kamarády. Bylo by tak od Ubisoftu zvláštní, kdyby novinářům dal hru před vydáním a ti by sepsali recenze pouze ze singleplayeru a poloprázdné Dark Zony (PvP).

„Je pro nás nemožné naplnit servery počtem lidí, který by adekvátně odpovídal komunitě The Division v den vydání. Recenzenti začnou hrát společně se všemi ostatními v den vydání (8. března),“ vysvětlil Ubisoft. Jsem opravdu zvědav, zda servery zvládnou úvodní nápor hráčů a recenzentů.

Servery budou jinak spuštěny 7. března v 14:01 našeho času. Pokud si koupíte digitální verzi hry, tak můžete Xbox One verzi předběžně stáhnout už dnes. Ze Steamu a Uplay to bude možné od 3. března 18:00 a z PlayStation Network od 6. března 00:01.

Krom toho pro vás máme ještě tři deníčky, které popisují, co se děje v New Yorku.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
The Division na PC, PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry The Division Screenshot ze hry The Division Screenshot ze hry The Division Screenshot ze hry The Division Screenshot ze hry The Division Screenshot ze hry The Division Screenshot ze hry The Division Screenshot ze hry The Division
Související novinky
 
The Division zve do podzemí s DLC Underground

The Division zve do podzemí s DLC Underground

Úterý 28.6.2016 07:41 - Dnes pro Xbox One a PC, o měsíc později pro PS4. Přečíst celý článek »

16 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Představeno rozšíření Survival do The Division

Představeno rozšíření Survival do The Division

Pondělí 13.6.2016 22:47 - Dokážete přežít ve velmi nepřátelském prostředí v krutých podmínkách? To bude výzva pro každého agenta. Přečíst celý článek »

2 komentáře|PC, PS4, Xbox One
Do podzemí pod Manhattanem v The Division

Do podzemí pod Manhattanem v The Division

Pondělí 13.6.2016 19:08 - První placené rozšíření klepe na dveře. DLC vyjde 28. června na Xbox One. O měsíc později na PS4 a PC. Přečíst celý článek »

19 komentářů|PC, PS4, Xbox One

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Před vydáním The Division nebudou recenze
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Darkzur   1x   Ondrej V: [ odkaz ]Darkzurdarkzur34790    3.3.2016 13:53 Darkzur

Ondrej V: [ odkaz ]

Vlastimil91   1x   Radši :D :D :DVlastimil91vlastimil915801    3.3.2016 10:48 Vlastimil91

Radši :D :D :D

Phenonmen    To bude ale dobrá hra :-DPhenonmenphenonmen11929    3.3.2016 10:42 Phenonmen

To bude ale dobrá hra :-D

Wast   2x   Napadá mě jen jediný možný důvod a tím je strach vydavatele z nějaké "upřimné" recenze.
Ale něco už napověděla beta.
Wastwast14199
    3.3.2016 09:36
Wast

Napadá mě jen jediný možný důvod a tím je strach vydavatele z nějaké "upřimné" recenze.
Ale něco už napověděla beta.

Xenus   1x   Tak já se znám většinou hry hraju sám :D Takže lození do Dark zone by bylo obzvlášť pro mě něco jako strčit hlavu do vosího hnízda. :D I když mě hra celkem překvapila, bavilo mě víc lootovat než střílet. Ale bohužel si myslím, že hra má moc vysokou cenu. Kord v oblasti žánru, který je vyždímaný různýma hrami včetně free2play.Xenusxenus11712    3.3.2016 09:35 Xenus

Tak já se znám většinou hry hraju sám :D Takže lození do Dark zone by bylo obzvlášť pro mě něco jako strčit hlavu do vosího hnízda. :D I když mě hra celkem překvapila, bavilo mě víc lootovat než střílet. Ale bohužel si myslím, že hra má moc vysokou cenu. Kord v oblasti žánru, který je vyždímaný různýma hrami včetně free2play.

hRDLA    jooo to je určitě pravda :-DhRDLAhrdla20497    3.3.2016 08:31 hRDLA

jooo to je určitě pravda :-DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Ondrej_V    unholyU: aplikace zrušena
Není třeba recenze, velká část lidí, co o hře alespoň přemýšlelo, si už vyzkoušeli betu... Někteří zkusili bety obě :)

P. S. myslíte si, že v betě The Division byly už všechny zbraně? Asi ne, že ne?
Ondrej_Vondrej_v15018
    3.3.2016 08:19
Ondrej_V

unholyU: aplikace zrušena
Není třeba recenze, velká část lidí, co o hře alespoň přemýšlelo, si už vyzkoušeli betu... Někteří zkusili bety obě :)

P. S. myslíte si, že v betě The Division byly už všechny zbraně? Asi ne, že ne?

unholyU    nevi se neco o mobilni aplikaci pro the division? ? ?unholyUunholyu38320    3.3.2016 06:50 unholyU

nevi se neco o mobilni aplikaci pro the division? ? ?

Phase    tak ak vies citat a dedukovat, to prehodene ovladanie nebolo podstatna vec, ale chapem ze to jedine si si vybral na argument :D ja som celkom detajlista, cize ano aj take detajly ma nastvu, ale na recenziu to nebolo podstatne tam skor jednoduchost, konzolovost, to su podstatne veciPhasephase19275    3.3.2016 02:54 Phase

tak ak vies citat a dedukovat, to prehodene ovladanie nebolo podstatna vec, ale chapem ze to jedine si si vybral na argument :D ja som celkom detajlista, cize ano aj take detajly ma nastvu, ale na recenziu to nebolo podstatne tam skor jednoduchost, konzolovost, to su podstatne veci

WhiteCroW   2x   Phase: napsat ze mas prohozene Ctrl a mezernik tak to uz je moc. Doufam ze recenze se timto problemem bude zajimat a upozorni nas abychom se nespalili :) nekteri lidi by meli mit zakaz pouzivat internet.WhiteCroWwhitecrow46911    2.3.2016 22:27 WhiteCroW

Phase: napsat ze mas prohozene Ctrl a mezernik tak to uz je moc. Doufam ze recenze se timto problemem bude zajimat a upozorni nas abychom se nespalili :) nekteri lidi by meli mit zakaz pouzivat internet.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Plaiman    Proč furt do toho Ubisoftu rýpáte i jiné úspěšné hry to takhle měli ba u některých ani moc videí neukazovali, např. EA tohle dělá často, jenže aha já zapoměl EA = pro zdejší diksutéry ZLO sry zapoměl sem.Plaimanplaiman6326    2.3.2016 22:14 Plaiman

Proč furt do toho Ubisoftu rýpáte i jiné úspěšné hry to takhle měli ba u některých ani moc videí neukazovali, např. EA tohle dělá často, jenže aha já zapoměl EA = pro zdejší diksutéry ZLO sry zapoměl sem.

Lootmaster    Hejty si nech :D ... (to vůbec není divný)Lootmasterlootmaster5989    2.3.2016 22:12 Lootmaster

Hejty si nech :D ... (to vůbec není divný)

Miky člen redakce   1x   to skylines: To samozřejmě jednoduché je, bylo to takto třeba u Halo 5, ale Ubisoft si myslí, že tím nebude simulovat standardní svět hry.Mikymiky3    2.3.2016 21:53 Miky

to skylines: To samozřejmě jednoduché je, bylo to takto třeba u Halo 5, ale Ubisoft si myslí, že tím nebude simulovat standardní svět hry.

ElementGamer   2x   Tohle se mi moc nechce líbit. Na jednu stranu chápu důvody, ale na tu druhou mám o hru obavy.ElementGamerelementgamer13999    2.3.2016 21:31 ElementGamer

Tohle se mi moc nechce líbit. Na jednu stranu chápu důvody, ale na tu druhou mám o hru obavy.

Phase   1x   mozno pribeh tam bude masaker super tuti fruti, no mna odradilo konzolove ovladanie postavy, nenavidim to ked sa tam ta kamera mota okolo, iba pohlad tretej osoby, od zaciatku som nadaval ze v kazdej hre skaces cez medzernik, nie oni to daju na ctrl a cover na medzernik, ako jasne zmenis si to, ale je to taka drobnost co ma vytocila, roky rokuce je to rovnako, nie oni to musia dat inak a este par drobnosti, malo survivalu, mimo misii a black zone nuda v meste, uz aky obsah tam bude, aky pribeh je mi jedno, to iste som videl vcera v quantim brejk a uz viac nepotrebujem vediet, mne staci taka recenzia...nehovorim ze to je nejak mega zla vec, vela ludom sa take hry zapacia a recezia ich presvedci, len mna to prestalo bavit take hry, mne beta ukazala presne to co som nechcel vidiet, posetrim peniaze radsej na ten tarkovPhasephase19275    2.3.2016 21:02 Phase

mozno pribeh tam bude masaker super tuti fruti, no mna odradilo konzolove ovladanie postavy, nenavidim to ked sa tam ta kamera mota okolo, iba pohlad tretej osoby, od zaciatku som nadaval ze v kazdej hre skaces cez medzernik, nie oni to daju na ctrl a cover na medzernik, ako jasne zmenis si to, ale je to taka drobnost co ma vytocila, roky rokuce je to rovnako, nie oni to musia dat inak a este par drobnosti, malo survivalu, mimo misii a black zone nuda v meste, uz aky obsah tam bude, aky pribeh je mi jedno, to iste som videl vcera v quantim brejk a uz viac nepotrebujem vediet, mne staci taka recenzia...nehovorim ze to je nejak mega zla vec, vela ludom sa take hry zapacia a recezia ich presvedci, len mna to prestalo bavit take hry, mne beta ukazala presne to co som nechcel vidiet, posetrim peniaze radsej na ten tarkovKomentář byl autorem naposledy upraven 2.3.2016 21:10

Původní verze před úpravami:mozno pribeh tam bude masaker super tuti fruti, no mna odradilo konzolove ovladanie postavy, nenavidim to ked sa tam ta kamera mota okolo, iba pohlad tretej osoby, od zaciatku som nadaval ze v kazdej hre skaces cez medzernik, nie oni to daju na ctrl a cover na medzernik, ako jasne zmenis si to, ale je to taka drobnost co ma vytocila, roky rokuce je to rovnako, nie oni to musia dat inak a este par drobnosti, malo survivalu, mimo misii a black zone nuda v meste, uz aky obsah tam bude, aky pribeh je mi jedno, to iste som videl vcera v quantim brejk a uz viac nepotrebujem vediet, mne staci taka recenzia...nehovorim ze to je nejak megsa zla vec, len mna to prestalo bavit take hry, mne beta ukazala presne to co som nechcel vidiet, posetrim peniaze radsej na ten tarkov

Darkzur   1x   Phase: promin ale to je hloupost když v bete si odzkoušel jen kapku toho co bude v plné hře....Darkzurdarkzur34790    2.3.2016 20:39 Darkzur

Phase: promin ale to je hloupost když v bete si odzkoušel jen kapku toho co bude v plné hře....

skylines   11x   Ou. Tak tady mi doslova vybouchnul radar na detekci debilních PR řečí :D Je opravdu těžké, né-li doslova nemožné rozeslat hru pěti stům recenzentů a do emailu připsat že se DarkZona jednoduchým patchem otevře třeba od 15 do 20 dne v měsíci a vymezit jim třeba jen jeden server a čekat že se tam sejde hratelný počet hráčů. To opravdu nejde. Bohužel. Je rok 2016 a takové možnosti přeci nemáme už deset, patnáct let. Kdepak. To je jasná Orwellovská utopie :D Proto všem dovolíme recenzovat až když už je pozdě. Hlavně aby se v recenzích neobjevovalo to že po dvou hodinách už tam není co dělat protože už po hodině je to pořád to samé dokola. Je známo že se hra nejlépe prodává v prvních týdnech a pokud je recenzent zodpovědný tak nevydá recenzi onlinovky co hrál třeba jen pět hodin. Může to trvat třeba týden. A to podvedené stovky tisíc hráčů udělá tu obrovskou chybu že si to koupí. Zvláštní že třeba The Crew mělo recenze už v den vydání. Tomu říkám rychlé prsty recenzentů. Stejný vydavatel, stejná reklama že největší sranda je to s přáteli a jak je to zaměřené na kooperační zážitek. :D

Auvicek: Ale v den vydání. tzn že bylo hrané před ním. Tuhle hru si zahraješ až po vydání.
skylinesskylines11568
    2.3.2016 20:39
skylines

Ou. Tak tady mi doslova vybouchnul radar na detekci debilních PR řečí :D Je opravdu těžké, né-li doslova nemožné rozeslat hru pěti stům recenzentů a do emailu připsat že se DarkZona jednoduchým patchem otevře třeba od 15 do 20 dne v měsíci a vymezit jim třeba jen jeden server a čekat že se tam sejde hratelný počet hráčů. To opravdu nejde. Bohužel. Je rok 2016 a takové možnosti přeci nemáme už deset, patnáct let. Kdepak. To je jasná Orwellovská utopie :D Proto všem dovolíme recenzovat až když už je pozdě. Hlavně aby se v recenzích neobjevovalo to že po dvou hodinách už tam není co dělat protože už po hodině je to pořád to samé dokola. Je známo že se hra nejlépe prodává v prvních týdnech a pokud je recenzent zodpovědný tak nevydá recenzi onlinovky co hrál třeba jen pět hodin. Může to trvat třeba týden. A to podvedené stovky tisíc hráčů udělá tu obrovskou chybu že si to koupí. Zvláštní že třeba The Crew mělo recenze už v den vydání. Tomu říkám rychlé prsty recenzentů. Stejný vydavatel, stejná reklama že největší sranda je to s přáteli a jak je to zaměřené na kooperační zážitek. :D

Auvicek: Ale v den vydání. tzn že bylo hrané před ním. Tuhle hru si zahraješ až po vydání.

Strec   2x   Má to logiku... ale to redakce dostanou více koupí, aby si to opravdu mohli zahrát recenzenti s přáteli/recenzenty? Jako nevím, ale takto to pořád nevystihne onu pointu hraní s přátely.Strecstrec4311    2.3.2016 20:22 Strec

Má to logiku... ale to redakce dostanou více koupí, aby si to opravdu mohli zahrát recenzenti s přáteli/recenzenty? Jako nevím, ale takto to pořád nevystihne onu pointu hraní s přátely.

Auvicek    Crew taky nemělo recenze před vydáním.... .Auvicekauvicek29963    2.3.2016 20:19 Auvicek

Crew taky nemělo recenze před vydáním.... .

Plaiman   4x   MachujaNapitchi: Nechápu jak by jim pomohlo udělat další beta test, recenzenti musí projít všechno, tudíš i lokace kam se beta tester nedostane, a přece nebudou dávat na zkoušku celou hru před vydáním.Plaimanplaiman6326    2.3.2016 20:10 Plaiman

MachujaNapitchi: Nechápu jak by jim pomohlo udělat další beta test, recenzenti musí projít všechno, tudíš i lokace kam se beta tester nedostane, a přece nebudou dávat na zkoušku celou hru před vydáním.

MachujaNapitchi    Rappix: O tom, že Recenze budou až po vydání hry, jelikož Ubisoft si nedokáže zařídit cca týdenní open-betu na všech platformách před vydáním.MachujaNapitchimachujanapitchi31798    2.3.2016 20:09 MachujaNapitchi

Rappix: O tom, že Recenze budou až po vydání hry, jelikož Ubisoft si nedokáže zařídit cca týdenní open-betu na všech platformách před vydáním.

Rappix   2x   MachujaNapitchi: Nejsem si jistý jestli jsi pochopil o čem se ve článku vlastně píše.Rappixrappix10626    2.3.2016 20:07 Rappix

MachujaNapitchi: Nejsem si jistý jestli jsi pochopil o čem se ve článku vlastně píše.

MachujaNapitchi   2x   „Je pro nás nemožné naplnit servery počtem lidí, který by adekvátně odpovídal komunitě The Division v den vydání. Recenzenti začnou hrát společně se všemi ostatními v den vydání (8. března) , “

Přesně kvůli tomu dělá od 4. března do 7. března Naughty Dog v případě Uncharted 4 MP zátěžový test ale Ubisoft to udělat nemůže, to je zvláštní sice chápu, že na konzolích by s tím mohl být kvůli placenému MP a dohodou se Sony (Kde ale jak bylo několikrát jinými studii odzkoušeno není problém se na volném víkendu domluvit. ) a MS problém ale minimálně na PC by to šlo bez problémů. Po vydání už svým způsobem pro hodně lidí recenze nedává smysl, protože bude hotová do týdne.
MachujaNapitchimachujanapitchi31798
    2.3.2016 20:00
MachujaNapitchi

„Je pro nás nemožné naplnit servery počtem lidí, který by adekvátně odpovídal komunitě The Division v den vydání. Recenzenti začnou hrát společně se všemi ostatními v den vydání (8. března) , “

Přesně kvůli tomu dělá od 4. března do 7. března Naughty Dog v případě Uncharted 4 MP zátěžový test ale Ubisoft to udělat nemůže, to je zvláštní sice chápu, že na konzolích by s tím mohl být kvůli placenému MP a dohodou se Sony (Kde ale jak bylo několikrát jinými studii odzkoušeno není problém se na volném víkendu domluvit. ) a MS problém ale minimálně na PC by to šlo bez problémů. Po vydání už svým způsobem pro hodně lidí recenze nedává smysl, protože bude hotová do týdne.

Plaiman    Myslím že je to dobře, je tam sice i singl ale to by recenzent vyděl jen polovinu.
Phase: Jenže v betě byl jen zlomek obsahu.
Plaimanplaiman6326
    2.3.2016 20:00
Plaiman

Myslím že je to dobře, je tam sice i singl ale to by recenzent vyděl jen polovinu.
Phase: Jenže v betě byl jen zlomek obsahu.

Phase    tak kedze si to mohol kazdy vyskusat, skore recenzie su zbytocnePhasephase19275    2.3.2016 19:59 Phase

tak kedze si to mohol kazdy vyskusat, skore recenzie su zbytocne

erazghûl    jestli to bude jako u R6S, tak stejně budou recenzovat jen ten singleplayererazghûlerazghl34242    2.3.2016 19:54 erazghûl

jestli to bude jako u R6S, tak stejně budou recenzovat jen ten singleplayer

Diskuze na fóru

STEAM -všechno sem (6543 příspěvků), Vaše YT (328 příspěvků), Pokemon GO (67 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4352 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11431 příspěvků), CS:GO lidi na competitive (17 příspěvků), S.T.A.L.K.E.R (190 příspěvků), Výměna CPU vs OEM verze Windows 10 (13 příspěvků), Trance - Holiday Mix 2016 (285 příspěvků), Humble bundle -vše sem (486 příspěvků), Undertale - Český překlad (11 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Fallout 4 - druhá várka DLC pod drobnohledem

V postupně aktualizovaném článku hodnotíme druhou a zároveň poslední trojici DLC pro Fallout 4, které lze získat díky Season Passu nebo koupit…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Deus Ex: Mankind Divided - vše, co potřebujete vědět, na jednom místě

Adam Jensen se vydává na boj proti teroristům a Iluminátům. Kdy na ten boj dojde, jak bude vypadat a co ho bude doprovázet?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Seznam her se zpětnou kompatibilitou Xboxu One

NOVĚ: Sonic,  Pac-Man,  Bionic Commando Rearmed 2 a další!

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: Konzole
 
 
Pokémon GO – návod pro začátečníky i pokročilé

Máme pro vás i seznam nejlepších Pokémonů z jednotlivých kategorií a zajímavosti.

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: Handheld
 
 
Monster Hunter Generations - v sevření netradiční klasiky

To, co je jinde standardem, nemusí platit úplně všude a těžké začátky vám hra bohatě vynahradí.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Handheld