Uživatel nepřihlášen
   

Mass Effect: Andromeda to v některých recenzích schytává

Pondělí 20.3.2017 09:40 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Jde o nejhorší RPG, které studio BioWare vytvořilo? U některých ano, u jiných nikoliv.

V pátek jsme se mohli všichni společně zasmát u nekvalitních animací z Mass Effectu: Andromeda, což byl první signál, že BioWare vše nevyšlo podle představ. Dnes přichází další rána do žeber všech fanoušků RPG žánru, kteří Andromedu vyhlížejí. Recenze předních světových magazínů jsou dost rozporuplné, redaktoři si stěžují na věci, které by v RPG hře měly být zpracovány na jedničku.

Britský Eurogamer neudělil žádnou ze svých medailí. Místo toho do verdiktu napsal, že boj a svět vypadá dobře, avšak scénář a questy jsou průměrné. Jinými slovy právě příběh na tom není nikterak dobře a šel by označit za béčkový. To z Andromedy dělá pravděpodobně nejhorší RPG od BioWare. Podle GameSpotu (6/10) jsou postavy dřevěné a dialogy tupé. A hru provázejí rovněž menší, ale všudypřítomné technické problémy, minimálně u PS4 verze.

Destructoid sáhl po 6,5/10 se slovy, že jde o mírně nadprůměrný titul, který by fanoušci neměli minout, ale zároveň od něj moc neočekávat. Americký Game Informer je vcelku nadšen (8/10), rozhodl se pro osm bodů z deseti a vyzdvihl zachování podstaty Mass Effectu s mícháním starých a nových koncepcí. To vše doplňuje nová galaxie s novým hrdinou. Podobně nadšen je PC Gamer, který PC verzi ohodnotil také 8/10.



Kdybychom shrnuli všechny recenze, dojdeme k tomu, že svět je obrovský a krásný, stejně tak boj je zábavný. Zbytek už ale na tom není tak dobře. Najdou se výjimky. Někteří si myslí, že i přesto je Andromeda obrovským a zábavným akčním RPG, kterému se dají mírné nedostatky odpustit. Záleží tak na každém z nás, jak k Andromedě přistoupí a co od hry očekává. Zdá se ale, že někteří budou zklamáni, minimálně z příběhu, který není tak dobře zpracován jako tomu bylo v minulosti.

Když nebudeme počítat menší a méně očekávané tituly, tak to vypadá, že Mass Effect: Andromeda je první zklamání letošního roku. Přitom hra byla odložena, aby vývojáři získali více času na doladění. Jak vidno, novému sci-fi dobrodružství by prospěl delší čas ve vývoji. To už ale pravděpodobně nechtěli v Electronic Arts přijmout, vývoj by stál více peněz.

Na Zingu si recenzi na Mass Effect: Andomeda budete moci přečíst později. Dnes bychom měli hru od distributora obdržet.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
Mass Effect: Andromeda na PC, PS4, Xbox OneTrailery ke hře
Mass Effect: Andromeda na PC, PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda Screenshot ze hry Mass Effect: Andromeda
Související novinky
 
Singleplayer Mass Effectu: Andromeda se nedočká žádného dalšího obsahu
 

Singleplayer Mass Effectu: Andromeda se nedočká žádného dalšího obsahu

Neděle 20.8.2017 09:18 - Nedojde na příběhové DLC ani na další patche. Nové příběhy v čele s osudem kvarianské archy odvypráví knihy a komiksy. Přečíst celý článek »

32 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Tým zodpovědný za Mass Effect: Andromeda se definitivně slučuje s Motive Studios

Tým zodpovědný za Mass Effect: Andromeda se definitivně slučuje s Motive Studios

Úterý 1.8.2017 11:51 - Vidina vzniku singleplayerového přídavku nového Mass Effectu se stává menší a ještě menší, až bude nejmenší na celém světě. Přečíst celý článek »

29 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Trial Mass Effectu: Andromeda umožňuje vyzkoušení hry po dobu 10 hodin

Trial Mass Effectu: Andromeda umožňuje vyzkoušení hry po dobu 10 hodin

Čtvrtek 13.7.2017 20:02 - V rámci trialu máte neomezený přístup k multiplayeru a možnost navštívit první planetu v singleplayeru. Přečíst celý článek »

31 komentářů|PC, PS4, Xbox One

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Mass Effect: Andromeda to v některých recenzích schytává
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Daeron    Inovovat v jejich věci, neodstranily ho ale nahradily. Rozhodně tvůj názor (tisíc lidí, tisíc chutí) . O tom zda Bioware krade či nekrade. To je pokud vím věc tvůrcůDaerondaeron12426    21.3.2017 23:13 Daeron

@ odpověď na komentář od Alfajk:Inovovat v jejich věci, neodstranily ho ale nahradily. Rozhodně tvůj názor (tisíc lidí, tisíc chutí) . O tom zda Bioware krade či nekrade. To je pokud vím věc tvůrců

Alfajk napsal:inovovat? od kdy je odstraneni charakteristickyho prvku cely znacky inovace? mass effect odjakziva vykradal ostatni scifi a delal to dobre, konkretne para/renegade je nepochybne inspirace ze SW a v obou pripadech to byl funkcni system, porad lepsi nez stavajici "Ano/Sarkasticky ano/Ne (ale stejnak ano) "

fabioozo86    hojte nemate tedka nekdo problemy s prihlasenim na xbox live ? ? prej maj servery od microsoftu servis a nejde se mi prihlasit na xbox one ani na pc :shock:fabioozo86fabioozo8630923    21.3.2017 20:02 fabioozo86

hojte nemate tedka nekdo problemy s prihlasenim na xbox live ? ? prej maj servery od microsoftu servis a nejde se mi prihlasit na xbox one ani na pc :shock:

Alfajk    inovovat? od kdy je odstraneni charakteristickyho prvku cely znacky inovace? mass effect odjakziva vykradal ostatni scifi a delal to dobre, konkretne para/renegade je nepochybne inspirace ze SW a v obou pripadech to byl funkcni system, porad lepsi nez stavajici "Ano/Sarkasticky ano/Ne (ale stejnak ano) "Alfajkalfajk16671    21.3.2017 17:15 Alfajk

@ odpověď na komentář od Daeron:inovovat? od kdy je odstraneni charakteristickyho prvku cely znacky inovace? mass effect odjakziva vykradal ostatni scifi a delal to dobre, konkretne para/renegade je nepochybne inspirace ze SW a v obou pripadech to byl funkcni system, porad lepsi nez stavajici "Ano/Sarkasticky ano/Ne (ale stejnak ano) "

Daeron napsal:Také sem ho měl celkem rád :) Kotor sérii jsem miloval ale po třeba Zaklínači 3, mi došlo že to chce něco víc, než dialogy u kterých člověk ví co čekat. Jsem rád že i Bioware zkouší inovovat, ač to třeba nedokážou jako lidi v CD projektu.

Daeron    Také sem ho měl celkem rád :) Kotor sérii jsem miloval ale po třeba Zaklínači 3, mi došlo že to chce něco víc, než dialogy u kterých člověk ví co čekat. Jsem rád že i Bioware zkouší inovovat, ač to třeba nedokážou jako lidi v CD projektu.Daerondaeron12426    21.3.2017 16:44 Daeron

@ odpověď na komentář od kiara7777:Také sem ho měl celkem rád :) Kotor sérii jsem miloval ale po třeba Zaklínači 3, mi došlo že to chce něco víc, než dialogy u kterých člověk ví co čekat. Jsem rád že i Bioware zkouší inovovat, ač to třeba nedokážou jako lidi v CD projektu.

kiara7777 napsal:Paragon/Renegade systém je pozůstatek po KOTOR-u, zajímavý, ale v některý případech velmi omezující - Miranda vs Jack, nebo Illusive Man v ME3.

kiara7777   1x   Paragon/Renegade systém je pozůstatek po KOTOR-u, zajímavý, ale v některý případech velmi omezující - Miranda vs Jack, nebo Illusive Man v ME3.kiara7777kiara77776555    21.3.2017 16:39 kiara7777

Paragon/Renegade systém je pozůstatek po KOTOR-u, zajímavý, ale v některý případech velmi omezující - Miranda vs Jack, nebo Illusive Man v ME3.

Daeron   2x   Bohužel se nebojím tvrdit, že to bude stejné. Na jednu stranu mi to celkem ani nevadí :) i tak tomu rozhovoru dává mnohem větší hloubku než modrý, červený a nebo šedý text :D Je potřeba si uvědomit, že Bioware uvedl, že chtějí upustit od původní trilogie a začít s něčím novým, logicky nebudou dělat nějak extremní skok ale zkusí co si mohou dovolitDaerondaeron12426    21.3.2017 16:13 Daeron

@ odpověď na komentář od Ma4zu6:Bohužel se nebojím tvrdit, že to bude stejné. Na jednu stranu mi to celkem ani nevadí :) i tak tomu rozhovoru dává mnohem větší hloubku než modrý, červený a nebo šedý text :D Je potřeba si uvědomit, že Bioware uvedl, že chtějí upustit od původní trilogie a začít s něčím novým, logicky nebudou dělat nějak extremní skok ale zkusí co si mohou dovolit

Ma4zu6 napsal:To je sice fajn, ale Fallout 4 to měl taky tak a výsledkem bylo Ano/Sarkasticky ano/Ne (ale stejnak ano)

Ma4zu6    To je sice fajn, ale Fallout 4 to měl taky tak a výsledkem bylo Ano/Sarkasticky ano/Ne (ale stejnak ano)Ma4zu6ma4zu66141    21.3.2017 15:34 Ma4zu6

@ odpověď na komentář od Daeron:To je sice fajn, ale Fallout 4 to měl taky tak a výsledkem bylo Ano/Sarkasticky ano/Ne (ale stejnak ano)

Daeron napsal:hrál jsem trial, možnosti tam jsou a to 4 druhy odpovědí, pokud mě pamět neklame. Takže sice neodpovídáte způsobem "modrý text juchů, nic neudělám špatně" ale "mám se zachovat jako kamarád nebo jako profesionál"

MORTHSIR   1x   To je dobre.MORTHSIRmorthsir17268    21.3.2017 15:07 MORTHSIR

@ odpověď na komentář od Daeron:To je dobre.

Daeron napsal:hrál jsem trial, možnosti tam jsou a to 4 druhy odpovědí, pokud mě pamět neklame. Takže sice neodpovídáte způsobem "modrý text juchů, nic neudělám špatně" ale "mám se zachovat jako kamarád nebo jako profesionál"

Daeron    hrál jsem trial, možnosti tam jsou a to 4 druhy odpovědí, pokud mě pamět neklame. Takže sice neodpovídáte způsobem "modrý text juchů, nic neudělám špatně" ale "mám se zachovat jako kamarád nebo jako profesionál"Daerondaeron12426    21.3.2017 15:06 Daeron

@ odpověď na komentář od Alfajk:hrál jsem trial, možnosti tam jsou a to 4 druhy odpovědí, pokud mě pamět neklame. Takže sice neodpovídáte způsobem "modrý text juchů, nic neudělám špatně" ale "mám se zachovat jako kamarád nebo jako profesionál"

Alfajk napsal:a cetli jste i tu anglickou cast, nebo to potrebujete prelozit? ...a ne, ve hre vubec neni vic moznosti, dokonce tam casto nejsou na vyber ani ty dve, co byvaly standardem

fabioozo86    jak muzu hrat za kladase nebo zaporaka tak hru projedu dvakrat - za obe char. vlasnosti stejne jako u best SW - SW: kotor 1 a 2 :lol:fabioozo86fabioozo8630923    21.3.2017 14:58 fabioozo86

jak muzu hrat za kladase nebo zaporaka tak hru projedu dvakrat - za obe char. vlasnosti stejne jako u best SW - SW: kotor 1 a 2 :lol:

Alfajk    a cetli jste i tu anglickou cast, nebo to potrebujete prelozit? ...a ne, ve hre vubec neni vic moznosti, dokonce tam casto nejsou na vyber ani ty dve, co byvaly standardemAlfajkalfajk16671    21.3.2017 14:57 Alfajk

@ odpověď na komentář od Daeron:a cetli jste i tu anglickou cast, nebo to potrebujete prelozit? ...a ne, ve hre vubec neni vic moznosti, dokonce tam casto nejsou na vyber ani ty dve, co byvaly standardem

Daeron napsal:Sice tam není Paragon/Renegade systém ale o to víc to je zajímavější, když se nemůžeš rozhodnout vždy jen dobře nebo zle. Ve hře je teď mnohem více mechanik výběru konverzace

Daeron    Sice tam není Paragon/Renegade systém ale o to víc to je zajímavější, když se nemůžeš rozhodnout vždy jen dobře nebo zle. Ve hře je teď mnohem více mechanik výběru konverzaceDaerondaeron12426    21.3.2017 14:44 Daeron

@ odpověď na komentář od Alfajk:Sice tam není Paragon/Renegade systém ale o to víc to je zajímavější, když se nemůžeš rozhodnout vždy jen dobře nebo zle. Ve hře je teď mnohem více mechanik výběru konverzace

Alfajk napsal:ocividne je jediny spravny nazor na hru ten tvuj, ale zkus si objektivne neco precist a pochopis, ze ta hra na tom proste neni uplne dobre a veskera kritika je, jak se zda, na spravnym miste... treba tady [ odkaz ] ...v jednom z prezentacnich materialu se EAware chvastali, jak "opravili" klasickej paragon/renegade system a vzniklo z toho toto:

Perhaps most significantly, they made the bold decision to remove good/evil responses that have been a mainstay of the developers’ RPGs, but they’ve failed to replace them with anything close to as meaningful. As a result, they’ve essentially removed the majority of choice at all. At one point you’re offered an extremely significant deal that contains an element that’s tantamount to extortion. In any other BioWare game before you’d argue this, perhaps choose it as the lesser of two evils, or reject it based on principle. Here you get two choices: to accept it, or accept it while making a joke. It’s quite bizarre how far they’ve gone in removing the illusion of autonomy, while still seeming to think they’re offering dialogue choice.

to je teda opravdu evoluce, pulku funkci vyhodime a nazveme to vyhodou, funkci a zamerem, Apple™ style

Sarthanoom   2x   Veď ten rene. systém bol otrasný v povodnej trilógii . Ako vážne mi má niečo ukazovať či som dobrý , alebo zlý ? :-D Mne to teda vyhovuje tak ako to je a to som už v hre trošku ďalej . Tvoje odpovede budujú tvoj charakter .Sarthanoomsarthanoom42489    21.3.2017 14:38 Sarthanoom

@ odpověď na komentář od Alfajk:Veď ten rene. systém bol otrasný v povodnej trilógii . Ako vážne mi má niečo ukazovať či som dobrý , alebo zlý ? :-D Mne to teda vyhovuje tak ako to je a to som už v hre trošku ďalej . Tvoje odpovede budujú tvoj charakter .

Alfajk napsal:ocividne je jediny spravny nazor na hru ten tvuj, ale zkus si objektivne neco precist a pochopis, ze ta hra na tom proste neni uplne dobre a veskera kritika je, jak se zda, na spravnym miste... treba tady [ odkaz ] ...v jednom z prezentacnich materialu se EAware chvastali, jak "opravili" klasickej paragon/renegade system a vzniklo z toho toto:

Perhaps most significantly, they made the bold decision to remove good/evil responses that have been a mainstay of the developers’ RPGs, but they’ve failed to replace them with anything close to as meaningful. As a result, they’ve essentially removed the majority of choice at all. At one point you’re offered an extremely significant deal that contains an element that’s tantamount to extortion. In any other BioWare game before you’d argue this, perhaps choose it as the lesser of two evils, or reject it based on principle. Here you get two choices: to accept it, or accept it while making a joke. It’s quite bizarre how far they’ve gone in removing the illusion of autonomy, while still seeming to think they’re offering dialogue choice.

to je teda opravdu evoluce, pulku funkci vyhodime a nazveme to vyhodou, funkci a zamerem, Apple™ style

Ria Kon    To sis všiml brzo. Už se to ví nejakou dobu.Ria Konria-kon11242    21.3.2017 13:31 Ria Kon

@ odpověď na komentář od Eruvëo:To sis všiml brzo. Už se to ví nejakou dobu.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Eruvëo napsal:Mě ještě k tomu dnes docela nas****... Měl jsem u nás objednanou sběratelku s RC Nomadem a dnes mi přišel od prodejce meil, že jim bylo včera od vydavatele oznámeno, že sběratelka pro ČR nebude... Takže mám smůlu...

Alfajk    ocividne je jediny spravny nazor na hru ten tvuj, ale zkus si objektivne neco precist a pochopis, ze ta hra na tom proste neni uplne dobre a veskera kritika je, jak se zda, na spravnym miste... treba tady [ odkaz ] ...v jednom z prezentacnich materialu se EAware chvastali, jak "opravili" klasickej paragon/renegade system a vzniklo z toho toto:

Perhaps most significantly, they made the bold decision to remove good/evil responses that have been a mainstay of the developers’ RPGs, but they’ve failed to replace them with anything close to as meaningful. As a result, they’ve essentially removed the majority of choice at all. At one point you’re offered an extremely significant deal that contains an element that’s tantamount to extortion. In any other BioWare game before you’d argue this, perhaps choose it as the lesser of two evils, or reject it based on principle. Here you get two choices: to accept it, or accept it while making a joke. It’s quite bizarre how far they’ve gone in removing the illusion of autonomy, while still seeming to think they’re offering dialogue choice.

to je teda opravdu evoluce, pulku funkci vyhodime a nazveme to vyhodou, funkci a zamerem, Apple™ style
Alfajkalfajk16671
    21.3.2017 13:25
Alfajk

@ odpověď na komentář od NNova...:ocividne je jediny spravny nazor na hru ten tvuj, ale zkus si objektivne neco precist a pochopis, ze ta hra na tom proste neni uplne dobre a veskera kritika je, jak se zda, na spravnym miste... treba tady [ odkaz ] ...v jednom z prezentacnich materialu se EAware chvastali, jak "opravili" klasickej paragon/renegade system a vzniklo z toho toto:

Perhaps most significantly, they made the bold decision to remove good/evil responses that have been a mainstay of the developers’ RPGs, but they’ve failed to replace them with anything close to as meaningful. As a result, they’ve essentially removed the majority of choice at all. At one point you’re offered an extremely significant deal that contains an element that’s tantamount to extortion. In any other BioWare game before you’d argue this, perhaps choose it as the lesser of two evils, or reject it based on principle. Here you get two choices: to accept it, or accept it while making a joke. It’s quite bizarre how far they’ve gone in removing the illusion of autonomy, while still seeming to think they’re offering dialogue choice.

to je teda opravdu evoluce, pulku funkci vyhodime a nazveme to vyhodou, funkci a zamerem, Apple™ style

NNova... napsal:Protože si umím udělat obraz a vím že si to užiji i přes ty počáteční mírné nedostatky, nejsem typ člověka co se nechá ovlivnit tím co tvrdí někdo jiný a taky nepotřebuji hru s hodnocením 15/10 abych se u ní bavil. Narážím tu jen na to jak se spousta lidi přilepí k názoru někoho jiného a pak ho směle obhajuje.

Anciabl    Bavíme se ale o Dragon Age. Ten má překlad na 60 procentech a dál nevím jak to je. U Fallout 4 ale věřím že čeština se dotáhne do konceAnciablanciabl21472    21.3.2017 12:01 Anciabl

@ odpověď na komentář od Docik:Bavíme se ale o Dragon Age. Ten má překlad na 60 procentech a dál nevím jak to je. U Fallout 4 ale věřím že čeština se dotáhne do konce

Docik napsal:jsem někde viděl článek o to, že to obsahuje tolik textu, že oficiální cestou čeština nevznikne a fanoušskovská taky nebude hned.

Jinak jako Mass Effect měl mít hodnocení 9/10 - 10/10 bohužel nemá, ale ano já jim dám prachy jen za to že to je Mass Effect :D myslím si že průměrný Mass Effect je pořád lepší než spousta jiných her, ale je to na každém, kdybych neměl tak rád sci-fi tak bych to nekupoval, nemám od toho skoro žádná očekávání kromě toho, že budu zklamaný takže nakonec bych mohl být mile překvapen.

Eruvëo    Mě ještě k tomu dnes docela nas****... Měl jsem u nás objednanou sběratelku s RC Nomadem a dnes mi přišel od prodejce meil, že jim bylo včera od vydavatele oznámeno, že sběratelka pro ČR nebude... Takže mám smůlu...Eruvëoeruveo20640    21.3.2017 11:34 Eruvëo

Mě ještě k tomu dnes docela nas****... Měl jsem u nás objednanou sběratelku s RC Nomadem a dnes mi přišel od prodejce meil, že jim bylo včera od vydavatele oznámeno, že sběratelka pro ČR nebude... Takže mám smůlu...Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Docik   2x   jsem někde viděl článek o to, že to obsahuje tolik textu, že oficiální cestou čeština nevznikne a fanoušskovská taky nebude hned.

Jinak jako Mass Effect měl mít hodnocení 9/10 - 10/10 bohužel nemá, ale ano já jim dám prachy jen za to že to je Mass Effect :D myslím si že průměrný Mass Effect je pořád lepší než spousta jiných her, ale je to na každém, kdybych neměl tak rád sci-fi tak bych to nekupoval, nemám od toho skoro žádná očekávání kromě toho, že budu zklamaný takže nakonec bych mohl být mile překvapen.
Docikdocik4372
    21.3.2017 11:14
Docik

@ odpověď na komentář od Anciabl:jsem někde viděl článek o to, že to obsahuje tolik textu, že oficiální cestou čeština nevznikne a fanoušskovská taky nebude hned.

Jinak jako Mass Effect měl mít hodnocení 9/10 - 10/10 bohužel nemá, ale ano já jim dám prachy jen za to že to je Mass Effect :D myslím si že průměrný Mass Effect je pořád lepší než spousta jiných her, ale je to na každém, kdybych neměl tak rád sci-fi tak bych to nekupoval, nemám od toho skoro žádná očekávání kromě toho, že budu zklamaný takže nakonec bych mohl být mile překvapen.

Anciabl napsal:Ten překlad ale oficiálně zrušenej není ne ? Jestli vznikne tak kupuji

Anciabl    Ten překlad ale oficiálně zrušenej není ne ? Jestli vznikne tak kupujiAnciablanciabl21472    21.3.2017 10:21 Anciabl

@ odpověď na komentář od Ma4zu6:Ten překlad ale oficiálně zrušenej není ne ? Jestli vznikne tak kupuji

Ma4zu6 napsal:S titulky bych fakt nepočítal, viz Inqusition.

Lazy   1x   jj proto taky Inqusition stale nemam :DLazylazy34358    21.3.2017 10:12 Lazy

@ odpověď na komentář od Ma4zu6:jj proto taky Inqusition stale nemam :D

Ma4zu6 napsal:S titulky bych fakt nepočítal, viz Inqusition.

Ma4zu6    S titulky bych fakt nepočítal, viz Inqusition.Ma4zu6ma4zu66141    21.3.2017 09:33 Ma4zu6

@ odpověď na komentář od Lazy:S titulky bych fakt nepočítal, viz Inqusition.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Lazy napsal:Ja te ale nasrat opravdu nechcu, pokud se ti hra libi tak ju urcite kup. Ja pisu akorat svuj nazor na hru a byt pri vydani cz titule tak ji asi koupim taky, sice ne hned ale po par opravach.

MORTHSIR    Já tu hru porídím, až si budu jistej, dríve ne. :)MORTHSIRmorthsir17268    21.3.2017 09:13 MORTHSIR

@ odpověď na komentář od Lazy:Já tu hru porídím, až si budu jistej, dríve ne. :)

Lazy napsal:Ja te ale nasrat opravdu nechcu, pokud se ti hra libi tak ju urcite kup. Ja pisu akorat svuj nazor na hru.

Lazy   1x   Ja te ale nasrat opravdu nechcu, pokud se ti hra libi tak ju urcite kup. Ja pisu akorat svuj nazor na hru a byt pri vydani cz titule tak ji asi koupim taky, sice ne hned ale po par opravach.Lazylazy34358    21.3.2017 09:10 Lazy

@ odpověď na komentář od MORTHSIR:Ja te ale nasrat opravdu nechcu, pokud se ti hra libi tak ju urcite kup. Ja pisu akorat svuj nazor na hru a byt pri vydani cz titule tak ji asi koupim taky, sice ne hned ale po par opravach.

MORTHSIR napsal:Mne nenasereš . :D

MORTHSIR    Mne nenasereš . :DMORTHSIRmorthsir17268    21.3.2017 09:07 MORTHSIR

@ odpověď na komentář od Lazy:Mne nenasereš . :D

Lazy napsal:Potrefena husa se ozvala :D

Lazy   2x   Potrefena husa se ozvala :D Dneska mas tolik moznosti, aby sis o hre udelal aspon nejaky obrazek ze to az neni mozne.Lazylazy34358    21.3.2017 09:06 Lazy

@ odpověď na komentář od MORTHSIR:Potrefena husa se ozvala :D Dneska mas tolik moznosti, aby sis o hre udelal aspon nejaky obrazek ze to az neni mozne.

MORTHSIR napsal:Prumer jsou Ti, kterí to ješte nehráli a mají ve všem jasno. Copak je problém si pockat na finále? Asi jo, dle všeho. :lala:

MORTHSIR    Prumer jsou Ti, kterí to ješte nehráli a mají ve všem jasno. Copak je problém si pockat na finále? Asi jo, dle všeho. :lala:MORTHSIRmorthsir17268    21.3.2017 08:59 MORTHSIR

@ odpověď na komentář od Lazy:Prumer jsou Ti, kterí to ješte nehráli a mají ve všem jasno. Copak je problém si pockat na finále? Asi jo, dle všeho. :lala:

Lazy napsal:Hra je proste obycejny prumer a nekteri tady to nejsou schopni prekousnout! Kdo je ochotny dat za prumer 1500 jeho vec, ja to ale urcite nejsem a pekne si pockam az hru dodelaju a jestli bude cestina.

Lazy   1x   Hra je proste obycejny prumer a nekteri tady to nejsou schopni prekousnout! Kdo je ochotny dat za prumer 1500 jeho vec, ja to ale urcite nejsem a pekne si pockam az hru dodelaju a jestli bude cestina.Lazylazy34358    21.3.2017 08:54 Lazy

Hra je proste obycejny prumer a nekteri tady to nejsou schopni prekousnout! Kdo je ochotny dat za prumer 1500 jeho vec, ja to ale urcite nejsem a pekne si pockam az hru dodelaju a jestli bude cestina.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

MORTHSIR   1x   Tahle kauza by se mela komplet deletovat, pres to ani Behemoth nejede. :DMORTHSIRmorthsir17268    21.3.2017 07:52 MORTHSIR

Tahle kauza by se mela komplet deletovat, pres to ani Behemoth nejede. :D

Zbrojovak   2x   Ale ja nebudu vyhazovat penize za neco co vim ze je spatny. Me osobne staci autocover a mam jasno na jaky publikum hra smeruje a co je zac. A ikdyby bylo ve hre tech hroznech animaci jenom 10% jakoze je jich tam mnohem vic, tak je to neomluvitelny. Ja si umim udelat obrazek z textu plus s videii, pokud ty ne pak vyhazuj penize dal, me je to fukZbrojovakzbrojovak53649    21.3.2017 07:30 Zbrojovak

@ odpověď na komentář od stuntman:Ale ja nebudu vyhazovat penize za neco co vim ze je spatny. Me osobne staci autocover a mam jasno na jaky publikum hra smeruje a co je zac. A ikdyby bylo ve hre tech hroznech animaci jenom 10% jakoze je jich tam mnohem vic, tak je to neomluvitelny. Ja si umim udelat obrazek z textu plus s videii, pokud ty ne pak vyhazuj penize dal, me je to fukKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

stuntman napsal:Ale kritika by bola opravnená, kebyže ten produkt vlastníš. Takto len prskáš na niečo kolom dokola, čo vlastne ani nebudeš vlastniť na základe niečoho, čo koluje na nete. :-D

MORTHSIR    To lépe napsat nešlo. :thumbup:MORTHSIRmorthsir17268    21.3.2017 07:21 MORTHSIR

@ odpověď na komentář od stuntman:To lépe napsat nešlo. :thumbup:

stuntman napsal:Ale kritika by bola opravnená, kebyže ten produkt vlastníš. Takto len prskáš na niečo kolom dokola, čo vlastne ani nebudeš vlastniť na základe niečoho, čo koluje na nete. :-D

Diskuze na fóru

Sluchátka na občasné hraní (18 příspěvků), Trance - ASOT 836 - 14h stream* (444 příspěvků), Vaše YT (351 příspěvků), South Park: The Fractured But Whole (4 příspěvky), Náhodné myšlenky a události dne (11982 příspěvků), Humble bundle -vše sem (555 příspěvků), STEAM -všechno sem (7025 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4560 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Middle-earth: Shadow of War – velkolepé tažení za záchranou Středozemě

První díl byl darem z nebes pro všechny milovníky Středozemě a akčních her. Dokázal Shadow of War něčím překvapit?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Rogue Trooper Redux - dystopický komiks v nové grafice

Po více než deseti letech se vrací kdysi oblíbená komiksová střílečka. Uspěje v remasterované podobě?

 
Přečíst celý článek»Autor: Vakomlok - Platforma: PC a konzole
 
 
The Evil Within 2 - probuzení do nové noční můry

Horor The Evil Within je zpět a jeho tvůrci se pokusili udělat některé věci jinak a lépe. Podařilo se jim to?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Gran Turismo Sport – návrat krále motorsportu

Prověřili jsme nové Gran Turismo Sport a nezapomněli ani na srovnání s Project Cars 2 a Forza Motorsport 7.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: Konzole
 

Elex – návrat ke kořenům?

Recenze - 16.10.2017
 
Elex – návrat ke kořenům?

Na sérii Gothic většina hráčů vzpomíná s láskou dodnes. Zapíše se nové RPG z dílen Piranha Bytes v jejich srdcích stejně dobře?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a konzole