Uživatel nepřihlášen
   

Ohlasy českých recenzentů na Assassin's Creed: Origins

Středa 6.12.2017 09:43 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Od Zingu hned dvakrát: „Skvělé postavy a dialogy“ a „dechberoucí Egypt“.

Česká distributorská společnost ConQuest připravila minutový trailer, který přináší názory českých a slovenských recenzentů na Assassin's Creed: Origins. Ve videu nechybí ani verdikt našeho magazínu. Zing.cz je v traileru hned dvakrát: „Skvělé postavy a dialogy“ a „dechberoucí Egypt“. A jak se líbí Assassin's Creed: Origins vám?

Assassin's Creed: Origins koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Hra vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
Assassin's Creed: Origins na PC, PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins Screenshot ze hry Assassin's Creed: Origins
Související novinky
 
3GB patch zlepšuje v Assassin's Creed: Origins vizuál a přidává novinky

3GB patch zlepšuje v Assassin's Creed: Origins vizuál a přidává novinky

Úterý 12.12.2017 15:49 - Obtížnost Nightmare, Horde mód nebo speciální funkce. Přečíst celý článek »

20 komentářů|PC, PS4, Xbox One
V prosinci dostane Assassin’s Creed: Origins obtížnost Nightmare

V prosinci dostane Assassin’s Creed: Origins obtížnost Nightmare

Sobota 2.12.2017 14:35 - Budete mít možnost porazit všechny tři bohy, včetně Anubise, Sobeka a nového boha v podobě Sekhmety. Přečíst celý článek »

36 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Vybavení první civilizace novinkou Assassin's Creed: Origins

Vybavení první civilizace novinkou Assassin's Creed: Origins

Středa 29.11.2017 10:36 - Další menší dodatečný balíček s oblečením a vybavením pro Bayeka. Přečíst celý článek »

30 komentářů|PC, PS4, Xbox One

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Ohlasy českých recenzentů na Assassin's Creed: Origins
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Vlastimil91    Za mě parádní optimalizace i5 4690K 4, 8Ghz a GTX 970 1528Mhz. Odehráno 51hod a 80% splněno :)
než vyjdou další pecka hry tak stačím seskládat nové PC na 4K monitor :D
Vlastimil91vlastimil915801
    7.12.2017 20:24
Vlastimil91

Za mě parádní optimalizace i5 4690K 4, 8Ghz a GTX 970 1528Mhz. Odehráno 51hod a 80% splněno :)
než vyjdou další pecka hry tak stačím seskládat nové PC na 4K monitor :D

Ondrej_V    Já jsem se díky ACO poučil a od příště budu kupovat i7. Možná už příští rok, až vyjde Ice LakeOndrej_Vondrej_v15018    6.12.2017 18:52 Ondrej_V

@ odpověď na komentář od Gerchan:Já jsem se díky ACO poučil a od příště budu kupovat i7. Možná už příští rok, až vyjde Ice Lake

Gerchan napsal:Já mám i5 3470 a nedávno jsem koupil GTX1060. Všechny hry v poho, ultra detaily, ale ACO je bída, tady je vidět, že můj procák na to nemá, je to škoda, ale na druhou stranu, až si to budu moct zahrát na max detaily, budu hrát kompletní hru.

chelseacz   3x   Vůbec nelituji toho, že jsem Origins koupil za plnou cenu. Je to famózní hra a můj splněný sen konečně cestovat po Egyptě. Zatím mám nahráno 56 hodin, 48% hry :)chelseaczchelseacz706    6.12.2017 17:22 chelseacz

Vůbec nelituji toho, že jsem Origins koupil za plnou cenu. Je to famózní hra a můj splněný sen konečně cestovat po Egyptě. Zatím mám nahráno 56 hodin, 48% hry :)

Gerchan    Já mám i5 3470 a nedávno jsem koupil GTX1060. Všechny hry v poho, ultra detaily, ale ACO je bída, tady je vidět, že můj procák na to nemá, je to škoda, ale na druhou stranu, až si to budu moct zahrát na max detaily, budu hrát kompletní hru.Gerchangerchan15139    6.12.2017 16:54 Gerchan

Já mám i5 3470 a nedávno jsem koupil GTX1060. Všechny hry v poho, ultra detaily, ale ACO je bída, tady je vidět, že můj procák na to nemá, je to škoda, ale na druhou stranu, až si to budu moct zahrát na max detaily, budu hrát kompletní hru.

Ondrej_V    Je to tak, ale zdá se mi, že už to zatížení procesoru není tak hrozné...Ondrej_Vondrej_v15018    6.12.2017 15:48 Ondrej_V

@ odpověď na komentář od Gerchan:Je to tak, ale zdá se mi, že už to zatížení procesoru není tak hrozné...

Gerchan napsal:"...a na píču optimalizace" :-(

ShelbyGT500    U mě optimalizace v pohodě. S i5 4690 a GTX 770 2GB to jede na střední detaily až na občasný menší pády krásně plynule.ShelbyGT500shelbygt50045792    6.12.2017 15:45 ShelbyGT500

@ odpověď na komentář od Gerchan:U mě optimalizace v pohodě. S i5 4690 a GTX 770 2GB to jede na střední detaily až na občasný menší pády krásně plynule.

Gerchan napsal:"...a na píču optimalizace" :-(

Gerchan   1x   "...a na píču optimalizace" :-(Gerchangerchan15139    6.12.2017 15:28 Gerchan

"...a na píču optimalizace" :-(

Behavioralista   1x   Nevím, nehrál jsem, zahraju až vyjde všecek ten dodatečný bordel a bude sleva.Behavioralistabehavioralista34565    6.12.2017 14:49 Behavioralista

Nevím, nehrál jsem, zahraju až vyjde všecek ten dodatečný bordel a bude sleva.

ShelbyGT500    Po všech stránkách nejlepší díl. Největší plus oproti předchozím dílům je, že se jim podařilo zbavit všudypřítomnýho stereotypu.ShelbyGT500shelbygt50045792    6.12.2017 14:49 ShelbyGT500

Po všech stránkách nejlepší díl. Největší plus oproti předchozím dílům je, že se jim podařilo zbavit všudypřítomnýho stereotypu.

Desert_Eagle_5    To mi ani nevadí. Bojoval jsem na všechny způsoby... A dost často jsem to odměňoval. . Ale vadí mi ty cesty a boje na lodi takže mám teď pauzu...Desert_Eagle_5desert_eagle_565267    6.12.2017 14:30 Desert_Eagle_5

@ odpověď na komentář od Sutom:Tento komentář obsahuje spoilery. Zobrazit v čitelné podoběGb zv nav arinqí. Obwbiny wfrz an išrpual mcůfbol... N qbfg čnfgb wfrz gb bqzěňbiny. . Nyr inqí zv gl prfgl n obwr an ybqv gnxžr záz grď cnhmh...To mi ani nevadí. Bojoval jsem na všechny způsoby... A dost často jsem to odměňoval. . Ale vadí mi ty cesty a boje na lodi takže mám teď pauzu...Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Sutom napsal:SPOILER! ! !

Na konci máš za ni bossfight, což mě sralo, protože používá dvě čepele (meče) , s čímž já za Bayeka nebojoval, takže to šlo celkem těžce.

Sutom    SPOILER! ! !

Na konci máš za ni bossfight, což mě sralo, protože používá dvě čepele (meče) , s čímž já za Bayeka nebojoval, takže to šlo celkem těžce.
Sutomsutom29727
    6.12.2017 14:25
Sutom

@ odpověď na komentář od Desert_Eagle_5:Tento komentář obsahuje spoilery. Zobrazit v čitelné podoběFCBVYRE! ! ! An xbapv záš mn av obffsvtug, pbž zě fenyb, cebgbžr cbhžíiá qiě črcryr (zrčr) , f čízž wá mn Onlrxn arobwbiny, gnxžr gb šyb pryxrz gěžpr.SPOILER! ! !

Na konci máš za ni bossfight, což mě sralo, protože používá dvě čepele (meče) , s čímž já za Bayeka nebojoval, takže to šlo celkem těžce.

Desert_Eagle_5 napsal:Je dobrá, ale nebaví mě ty trapné plavby....

Ayreas    Díky za nápravu :thumbup:Ayreasayreas57206    6.12.2017 12:30 Ayreas

@ odpověď na komentář od Desert_Eagle_5:Díky za nápravu :thumbup:

Desert_Eagle_5 napsal:Ou to se omlouvám. :-)

Desert_Eagle_5   1x   Je dobrá, ale nebaví mě ty trapné plavby....Desert_Eagle_5desert_eagle_565267    6.12.2017 12:21 Desert_Eagle_5

@ odpověď na komentář od Ratos:Tento komentář obsahuje spoilery. Zobrazit v čitelné podoběWr qboeá, nyr aronií zě gl gencaé cyniol....Je dobrá, ale nebaví mě ty trapné plavby....Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Ratos napsal:Ja bych si dokazal predstavit ayu jako hlavni postavu, libila se mi vic nez ubrecenej bayek...

Desert_Eagle_5    Ou to se omlouvám. :-)Desert_Eagle_5desert_eagle_565267    6.12.2017 12:20 Desert_Eagle_5

@ odpověď na komentář od Ayreas:Ou to se omlouvám. :-)Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Ayreas napsal:Dík za spoiler :nah: :D příště zaskrtni tlačítko k tomu určené.

Ratos    Ja bych si dokazal predstavit ayu jako hlavni postavu, libila se mi vic nez ubrecenej bayek...Ratosratos11417    6.12.2017 12:12 Ratos

@ odpověď na komentář od Desert_Eagle_5:Ja bych si dokazal predstavit ayu jako hlavni postavu, libila se mi vic nez ubrecenej bayek...

Desert_Eagle_5 napsal:Výborná hra, jen bych vypustil ty mise za Ayu. To je docela nuda...kvůli nim jsem ještě nedohrál příběh. . Zrovna se s ní plavím do Říma.

Jabbahut    By mohli rozšířit o horní egypt a zvýšit level :DJabbahutjabbahut63826    6.12.2017 12:06 Jabbahut

By mohli rozšířit o horní egypt a zvýšit level :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Ayreas    Dík za spoiler :nah: :D příště zaskrtni tlačítko k tomu určené.Ayreasayreas57206    6.12.2017 11:46 Ayreas

@ odpověď na komentář od Desert_Eagle_5:Dík za spoiler :nah: :D příště zaskrtni tlačítko k tomu určené.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.czKomentář byl autorem naposledy upraven 6.12.2017 12:17

Původní verze před úpravami:Dík za spoiler : / :D příště zaskrtni tlačítko k tomu určené.

Desert_Eagle_5 napsal:Výborná hra, jen bych vypustil ty mise za Ayu. To je docela nuda...kvůli nim jsem ještě nedohrál příběh. . Zrovna se s ní plavím do Říma.

Desert_Eagle_5    Výborná hra, jen bych vypustil ty mise za Ayu. To je docela nuda...kvůli nim jsem ještě nedohrál příběh. . Zrovna se s ní plavím do Říma.Desert_Eagle_5desert_eagle_565267    6.12.2017 11:41 Desert_Eagle_5

Tento komentář obsahuje spoilery. Zobrazit v čitelné podoběIýobeaá uen, wra olpu ilchfgvy gl zvfr mn Nlh. Gb wr qbpryn ahqn...xiůyv avz wfrz wršgě arqbueáy cříoěu. . Mebian fr f aí cyniíz qb Řízn.Výborná hra, jen bych vypustil ty mise za Ayu. To je docela nuda...kvůli nim jsem ještě nedohrál příběh. . Zrovna se s ní plavím do Říma.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Swabator   1x   Výborný relax. Zatím 30 hodin a docela si to užívám. Prostředí je hodně povedený.Swabatorswabator68256    6.12.2017 11:17 Swabator

Výborný relax. Zatím 30 hodin a docela si to užívám. Prostředí je hodně povedený.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Malcolm    rozhodně největší překvapení tohohle roku doporučuji všema deseti :DMalcolmmalcolm8346    6.12.2017 11:10 Malcolm

rozhodně největší překvapení tohohle roku doporučuji všema deseti :D

shaak   2x   Taky si vždycky počkám. Hru dostanu levněji, kompletní a v rámci možností většinou co nejlépe optimalizovanou.shaakshaak13196    6.12.2017 10:40 shaak

@ odpověď na komentář od einfari:Taky si vždycky počkám. Hru dostanu levněji, kompletní a v rámci možností většinou co nejlépe optimalizovanou.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

einfari napsal:Je fajn, že se tento díl povedl a musím říct, že se na něj těším. Nicméně tyto singleplayer hry kupuji vždy minimálně s ročním zpožděním, kdy už je hra pěkně odladěná, jsou venku všechny DLC a dá se už většinou koupit kompletní edice = finální podoba hry! :)

Ondrej_V    Hra zaslouženě získává pozitivní hodnocení. Těším se na The Hidden Ones DLC.Ondrej_Vondrej_v15018    6.12.2017 10:22 Ondrej_V

Hra zaslouženě získává pozitivní hodnocení. Těším se na The Hidden Ones DLC.

Mythix    Za 50 hodin a něco, detailně prozkoumaný Egypt, splněno vše na 100%, už nemám co dělat, jen se můžu doma kochat figurkou :)Mythixmythix30055    6.12.2017 10:08 Mythix

Za 50 hodin a něco, detailně prozkoumaný Egypt, splněno vše na 100%, už nemám co dělat, jen se můžu doma kochat figurkou :)

einfari   8x   Je fajn, že se tento díl povedl a musím říct, že se na něj těším. Nicméně tyto singleplayer hry kupuji vždy minimálně s ročním zpožděním, kdy už je hra pěkně odladěná, jsou venku všechny DLC a dá se už většinou koupit kompletní edice = finální podoba hry! :)einfarieinfari25285    6.12.2017 10:05 einfari

Je fajn, že se tento díl povedl a musím říct, že se na něj těším. Nicméně tyto singleplayer hry kupuji vždy minimálně s ročním zpožděním, kdy už je hra pěkně odladěná, jsou venku všechny DLC a dá se už většinou koupit kompletní edice = finální podoba hry! :)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

Recenze - 18.12.2017
 
Destiny 2: Curse of Osiris DLC

Tímto tempem skončí Destiny v propadlišti dějin.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 

Deskovkový speciál: Scythe

Speciál - 17.12.2017
 
Deskovkový speciál: Scythe

Svět po ničivé válce bojuje o vlastnictví továrny na výrobu bitevních robotů. Bude vítězem tohoto střetu právě vaše civilizace?

 
 
 
Ancestors Legacy – dojmy z hraní

Půl roku před vydáním vypadá tato real-time strategie pro PC a Xbox One více než nadějně!

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Star Wars: Battlefront 2 – The Last Jedi Season aneb krok správným směrem

Co všechno nabízí první várka bezplatného dodatečného obsahu pro Battlefront 2 a co se od vydání stihlo zlepšit?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Deskovkový speciál: Escape Room – úniková hra

Průšvih. Máte 60 minut na vyřešení problému, jinak jste v loji. Uspějete, nebo skončíte v poli poražených?