Uživatel nepřihlášen
   

Kingdom Come: Deliverance - nová naděje RPG žánru z ČR?

Středa 22.1.2014 13:45 - Autor: Martin "Cvrnda" Cvrček - Rubrika: Preview Preview Kingdom Come: Deliverance

Warhorse Studios pořádně odhalilo své RPG nazvané Kingdom Come: Deliverance. Pojďme si shrnout, co všechno o hře víme a co bylo nyní oznámeno.

O Kingdom Come: Deliverance (v překladu Přijď Království tvé: Vysvobození) toho v poslední době bylo napsáno už mnoho. Není divu, hra už od počátku slibuje zajímavé změny a inovace, které by RPG žánr mohly skvěle oživit. Nemluvě o speciálním významu pro české hráče, kteří si od počinu Warhorse mnohdy slibují duchovního nástupce Mafie, pokud jde o cit pro detail a otázku "pravé české hry". A není to jen kvůli jménu Dana Vávry. Zatím jsme však vždy měli k dispozici jen různé střípky informací. Teprve nyní, v souvislosti se spuštěním Kickstarter kampaně, se dozvídáme pořádné detaily.

...
Délka: ...
Kingdom Come: Deliverance - První trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Když už realismus, tak se vším

Kingdom Come by podle všeho mělo být opravdu realistické RPG. Jinak řečeno, žádní draci, žádná kouzla, ale zasazení do Svaté říše římské v 15. století se snahou o zachování autenticity pokud jde o prostředí a co největší míry realismu pokud jde o hratelnost. Chcete příklad? Ve hře budete muset spát a jíst, abyste nabrali síly, a pokud budete ve vašem inventáři uskladňovat jídlo moc dlouho, může se i zkazit. V uvolněném traileru můžeme vidět třeba i krádež měšce, která neprobíhá stylem "přikradu se k někomu zezadu, otevřu jeho inventář a myší přetáhnu jeho majetek ke mě do inventáře", ale prostým odříznutím měšce od opasku oběti. Sám Dan Vávra přitom o Kingdom Come mluví jako o hře, která se snaží zkombinovat svobodu a herní mechanismy Skyrimu s prostředím Mount & Blade, vyprávěním příběhu Zaklínače a soubojovým systémem Dark Souls. Na první pohled to možná zní jako velké chvástání, ale při bližším pohledu tu může být naděje, že se něco takového skutečně podaří.



V Kingdom Come se ujmete role syna kováře, jehož vesnici vypálila armáda (včetně vyvraždění hrdinovy rodiny) a kterého před smrtí zachránila dcera mlynáře. Nám svěřený chlapec se následně zotavil ze svých zranění a rozhodl se splnit přání svého otce vyřčené těsně před smrtí, načež se postupem času dostane i k poslání zachránit uvězněného krále a předejít krvavému konfliktu. Kingdom Come se totiž odehrává v roce 1403, kdy je král Václav IV. vězněn ve Vídni svým bratrem Zikmundem Lucemburským, jehož armáda vtrhne na území Čech. To má za následek především občanskou válku.

Podle slov vývojářů máme očekávat epickou, nelineární zápletku, v níž budou hrát roli i politické machinace a v níž se dostaneme k celé řadě questů s různými možnostmi řešení a mnohdy také s nutností nějaké přípravy. V demu, které bylo prezentované několika novinářům, měl třeba hrdina za úkol postarat se o bandity, kteří zaútočili na stáje jistého vlivného pána a zlikvidovali jak tamní koně, tak i muže. S bandity ale nelze zatočit jenom tak bez ničeho, nejdřív si musíte obstarat alespoň nějaké ochranné oblečení a zbraň u místního obchodníka.



Pokud jde o ochranné oblečení, tedy zbroj, můžete na sebe hodit různé vrstvy od podvlíkaček přes kroužkovou košili až po pláty zbroje (dohromady budou k dispozici 4 vrstvy a 16 slotů), to všechno kvůli ochraně před různými druhy zranění. A vzhledem k tomu, že jste syn kováře, máte samozřejmě možnost vyrábět a ostřit zbraně, ačkoliv musíte být opatrní. Při těchto činnostech můžete např. svůj meč i zničit. A nejde jenom o zbraně, dostanete také možnost vařit, míchat lektvary a těžit stříbro, všechno prostřednictvím interaktivních mini-her. V rámci vývoje postavy se samozřejmě můžeme těšit i na různé perky, rozdělování schopností, stejně jako na výběr specifické role. Z kováře se tak může stát válečník, bard nebo zloděj. Zapomenout nesmíme ani na rozsáhlé dialogy.

Jako doma

Příběh a vývoj postavy je jedna věc, nedílnou součástí takového RPG ale musí být i propracované a detailní prostředí. Už ze screenshotů je jasné, že se v Kingdom Come budeme cítit jako doma. Ze hry přímo sálá atmosféra českých zemí v 15. století, ať už jde o města, lesy nebo vesničky (jedna z lokací by měla být kolem hradu v Ratajích nad Sázavou). V nich se budete moci pohybovat zcela podle své vůle, celý herní svět bude otevřený a pokud nechcete plnit příběhovou linii, můžete se na ní vykašlat a jít si po svých a plnit různé side-questy, lovit zvěř nebo prohledávat katakomby, doly a hrobky. Hra se přitom rozprostírá na ploše o rozloze 9 km2, kde rozhodně nebude nic hned na dosah ruky jako v jiných titulech, takže se občas pěkně nachodíte. A ano, ve hře budou i záchody.



Vzhled, za který může především nejnovější CryEngine, a otevřenost je nicméně jedna věc, druhá věc je ale uvěřitelnost prostředí a jeho vlastní život. V tomhle ohledu slibuje Kingdom Come ledacos. Obyvatelé by třeba měli uvěřitelně reagovat na vaše činy. Pro příklad, pokud v místní krčmě zabijete výčepního, k němuž večer co večer chodili určití štamgasti, nebude jim vás čin ukradený, nebudou se chovat jako že se nic nestalo, ale v závislosti na tom změní své činnosti. Lidem také bude možné pomoci při jejich práci, stát se místním hrdinou nebo naopak zločincem či svádět ženy. Zdá se tedy, že pokud jste v Zaklínači  navykli životnímu stylu Geralta z Rivie, v Kingdom Come nevyjdete z formy. Celkově by navíc měl být vývoj postavy závislý na vašich rozhodnutích.

Vzhůru do boje

Samotný boj, viděný z pohledu první osoby (stejně jako zbytek hry), by přitom podle všeho měl být další předností Kingdom Come. Každý úder protivníka se má vypočítávat v reálním čase a jakmile někoho trefíte mečem, kuší či palcátem, systém vyhodnotí poškození dané části těla, přenesení síly na onu část a z ní plynoucí zranění, stejně jako trajektorii úderu, díky čemuž je eventuelně možné ještě zasáhnout jinou oblast těla. Při boji, jenž podle všeho nebude žádná lehká sranda, máte navíc možnost blokovat úder nepřítele nebo provést protiútok, přitom ale vše působí plynule a přirozeně. Za to může nejen motion-capture, provedené ve studiu Bohemia Interactive v Mníšku pod Brdy, ale i spolupráce s experty přes souboje v 15. století.



Bojovat lze také ze hřbetu koně, který disponuje vlastní umělou inteligencí a může tak v boji pomoci, nejde tedy jen o prostý dopravní prostředek nebo dodatečné úložiště vaší výbavy díky vacích na sedle. Nezapomínejme ani na tak trochu speciální oblasti boje v podobě obřích bitev a obléhání hradů a pevností, což Kingdom Come taktéž nabídne.

Ktož jsú boží bojovníci

Kingdom Come však nebude jediná hra. Půjde vlastně o tři separátně vydávané kapitoly, každá s herní dobou okolo 30 hodin, přičemž Deliverance je první z nich. Druhá část by mohla vyjít asi 8 měsíců po první části a měla by nabídnout mimo jiné rozšířenou mapu zahrnující odezvu hráčů, přesněji řečeno těch, kteří hru podpoří na Kickstarteru. Podle všeho jednání s některými vydavateli stále probíhá, ale Warhorse už nemohlo dále čekat, navíc by úspěšná Kickstarter kampaň mohla přesvědčit investora Zdeňka Bakalu, že je o hru zájem.



Nezbývá tedy než držet Warhorse Studios palce, protože jestli všechno výše zmíněné skutečně dotáhnou do konce, mohlo by se nám v roce 2015 dostat do rukou neskutečně propracované a hlavně originální RPG. Kingdom Come přitom určitě dorazí na PC, Mac a Linux (z toho se dá očekávat, že distribuce bude probíhat hlavně přes Steam) a snad i na PlayStation 4 a Xbox One. Ať už ale hrajete na jakékoliv platformě, upalujte na Kickstarter a pokud možno Warhorse hezky přispějte. Podle našeho názoru si rozhodně zaslouží nemalou podporu.

Při psaní článku byly použity především informace ze serverů GamespotEurogamer.netKickstarter.

Kingdom Come: Deliverance na PC, PS4, Xbox OneHodnocení hry
Těšíme se
  • na příběh založený na skutečných událostech
  • na propracované a otevřené české prostředí
  • na svérázný soubojový systém
  • na propracované herní mechanismy
Bojíme se
  • nenaplněných ambicí
Shrnutí: Pokud Warhorse Studios dodrží vše, co nyní slibují, mohl by se z Kingdom Come vyklubat novátorský počin, který ostatním ukáže, jak má vypadat propracované, uvěřitelné a realistické RPG. Jen aby ty sliby opravdu dodrželi, vývojáři mají zjevně na svých bedrech obrovskou tíhu.
Tisk  
Kingdom Come: Deliverance na PC, PS4, Xbox One, Mac, LinuxScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance Screenshot ze hry Kingdom Come: Deliverance

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Kingdom Come: Deliverance - nová naděje RPG žánru z ČR?
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Emtchee    Jsem zvědav. Z prvních gameplayů musím říci: "Dobrá práce, jen tak dále. "Emtcheeemtchee29238    11.6.2014 11:07 Emtchee

Jsem zvědav. Z prvních gameplayů musím říci: "Dobrá práce, jen tak dále. "

ACzeMiky    Temgotin: Tak uvidíme :) .ACzeMikyaczemiky13579    26.1.2014 11:33 ACzeMiky

Temgotin: Tak uvidíme :) .

Temgotin    ACzeMiky: Tak co já vím, tak hodně hráčů si ve hře dává originální dabing, aby si vylepšili zážitek. A Zaklínač 1 je z polska, takže se s dabingem tolik nepárali, ale myslím, že u tady téhle hry by si dali více záležet.Temgotintemgotin9437    26.1.2014 10:48 Temgotin

ACzeMiky: Tak co já vím, tak hodně hráčů si ve hře dává originální dabing, aby si vylepšili zážitek. A Zaklínač 1 je z polska, takže se s dabingem tolik nepárali, ale myslím, že u tady téhle hry by si dali více záležet.

ACzeMiky    Temgotin: Taková blbost by je podle mě nenapadla, jelikož by si pak několik tisíců dotčených Američanů a Angličanů tu hru nekoupilo :) . Ve většině dnešních filmech mluvěj už i mimozemšťani anglicky :D (jak se to vždycky naučej to nevim :D) tak proč by to nemohlo být i v téhle hře. Jako jestli se ten dabing povede, tak proč ne. Každopádně Warhouse je vývojářské herní studio a když takové studio dabuje hru (a nepřenechá to například hercům) tak to pak dopadá otřesně. Když mluvím o tom otřesnym českym dabingu, tak se mi hned vybaví Zaklínač 1... A o takovej českej dabing jako byl v Zaklínači 1 fakt nestojim. Jak řikam, to by to pak byla jen zbytečně přidělená práce...ACzeMikyaczemiky13579    26.1.2014 10:37 ACzeMiky

Temgotin: Taková blbost by je podle mě nenapadla, jelikož by si pak několik tisíců dotčených Američanů a Angličanů tu hru nekoupilo :) . Ve většině dnešních filmech mluvěj už i mimozemšťani anglicky :D (jak se to vždycky naučej to nevim :D) tak proč by to nemohlo být i v téhle hře. Jako jestli se ten dabing povede, tak proč ne. Každopádně Warhouse je vývojářské herní studio a když takové studio dabuje hru (a nepřenechá to například hercům) tak to pak dopadá otřesně. Když mluvím o tom otřesnym českym dabingu, tak se mi hned vybaví Zaklínač 1... A o takovej českej dabing jako byl v Zaklínači 1 fakt nestojim. Jak řikam, to by to pak byla jen zbytečně přidělená práce...

Temgotin   2x   ACzeMiky: Spíš bych řekl, že zbytečnost je anglický dabing. Jedná se o hru z české historie, takže bude jen divné, když budou postavy mluvit anglicky.Temgotintemgotin9437    26.1.2014 10:05 Temgotin

ACzeMiky: Spíš bych řekl, že zbytečnost je anglický dabing. Jedná se o hru z české historie, takže bude jen divné, když budou postavy mluvit anglicky.

ACzeMiky   3x   minihasis: Proč by si měli vývojáři přidělávat práci s něčím, čím by hru akorát zkazili? Český dabing je podle mě zbytečnost.ACzeMikyaczemiky13579    25.1.2014 23:21 ACzeMiky

minihasis: Proč by si měli vývojáři přidělávat práci s něčím, čím by hru akorát zkazili? Český dabing je podle mě zbytečnost.

Honzas4400 člen redakce    Bylo by dobré nejdřív projít novinky ohledně téhle hry ;)odkaz ]Honzas4400honzas4400274    25.1.2014 23:20 Honzas4400

Bylo by dobré nejdřív projít novinky ohledně téhle hry ;)odkaz ]

minihasis    CHCI SE ZEPTAT bude ta hra mít ČESKÝ DABING? když to dělaj čeští vývojáři jen mě to zajímá prosím oddepsat na e-mail: minihasis@seznam. czminihasisminihasis23838    25.1.2014 22:38 minihasis

CHCI SE ZEPTAT bude ta hra mít ČESKÝ DABING? když to dělaj čeští vývojáři jen mě to zajímá prosím oddepsat na e-mail: minihasis@seznam. cz

Mr.Lolendo    Hra vypadá dost nadějně ale co mě už teď vadí je fov a celkově ohnisková vzdálenost pohledu a trochu krkolomné animace.

Čeho se bojím je přehršená náročnost na CPU. Protože CryEngin 3 mizerně škáluje a neumí efektivně x86-64 CPU využít.

Jinak musím grafika pochválit za použití bump mapingu.
Shadery jsou slabé ale to je bohužel limitace enginem.
Dále velká pochvala že to nezasírají hnusnýma blur efektama. Prostředí je jasné a ostré.
Mr.Lolendomrlolendo10723
    23.1.2014 17:01
Mr.Lolendo

Hra vypadá dost nadějně ale co mě už teď vadí je fov a celkově ohnisková vzdálenost pohledu a trochu krkolomné animace.

Čeho se bojím je přehršená náročnost na CPU. Protože CryEngin 3 mizerně škáluje a neumí efektivně x86-64 CPU využít.

Jinak musím grafika pochválit za použití bump mapingu.
Shadery jsou slabé ale to je bohužel limitace enginem.
Dále velká pochvala že to nezasírají hnusnýma blur efektama. Prostředí je jasné a ostré.

Deeside    to zní jeko nejlepší RPG století, pokud se vše vyplní :D:D:DDeesidedeeside6875    23.1.2014 15:46 Deeside

to zní jeko nejlepší RPG století, pokud se vše vyplní :D:D:D

RockMax    To jo jako hodně moc se těším. No a k těm penězům, kdyby byli hovada mohli tam dát 500 místo 300k liber a stejně by dostali ještě víc :DRockMaxrockmax725    23.1.2014 15:20 RockMax

To jo jako hodně moc se těším. No a k těm penězům, kdyby byli hovada mohli tam dát 500 místo 300k liber a stejně by dostali ještě víc :D

dopitapetr    Rozhodně to klukům z Warhorse Studios přeju, aby to dotáhly do zdárného konce a hlavně aby vybraly dostatek peněz. Poslední dobou je RPG mým hodně oblíbeným žánrem. Ale trochu mě straší, že podle toho, co je napsáno na konci, tak verze pro PS4 a Xone potvrzené nejsou? !
Jinak všechno to zní opravdu luxusně, jen mi tam asi budou trochu chybět ti draci a kouzla. :-D Taky jsem zvědavý, jak to bude s lokalizací.
dopitapetrdopitapetr5480
    23.1.2014 11:01
dopitapetr

Rozhodně to klukům z Warhorse Studios přeju, aby to dotáhly do zdárného konce a hlavně aby vybraly dostatek peněz. Poslední dobou je RPG mým hodně oblíbeným žánrem. Ale trochu mě straší, že podle toho, co je napsáno na konci, tak verze pro PS4 a Xone potvrzené nejsou? !
Jinak všechno to zní opravdu luxusně, jen mi tam asi budou trochu chybět ti draci a kouzla. :-D Taky jsem zvědavý, jak to bude s lokalizací.

Arvaer    Sáhněme si na srdce, češi už dávno ukázali, že hry dělat umějí! D. Vávra by o tom mohl povídat. A já pevně věřím, že tato hra prorazí, protože takováhle hra je první svého druhu, žádná taková neexistuje! ! ! Buďme hrdí na to , že kluci mají odvahu a splní tak sen , ne jen jejich , můj , ale i statisícům dalším fandům RPG. Přeji jim hodně štěstí ! ! !
P. S. Možná to má být , když už simulace středověkého života a né života viď lenuška28? ! Na chcaní si koupím chcací simulátor (beztak už taky existuje) .
P. P. S. Minihry , doufám , že ve hře nebudou. NEJSME GTA! ! ! ! !
Arvaerarvaer12708
    23.1.2014 09:18
Arvaer

Sáhněme si na srdce, češi už dávno ukázali, že hry dělat umějí! D. Vávra by o tom mohl povídat. A já pevně věřím, že tato hra prorazí, protože takováhle hra je první svého druhu, žádná taková neexistuje! ! ! Buďme hrdí na to , že kluci mají odvahu a splní tak sen , ne jen jejich , můj , ale i statisícům dalším fandům RPG. Přeji jim hodně štěstí ! ! !
P. S. Možná to má být , když už simulace středověkého života a né života viď lenuška28? ! Na chcaní si koupím chcací simulátor (beztak už taky existuje) .
P. P. S. Minihry , doufám , že ve hře nebudou. NEJSME GTA! ! ! ! !

ACzeMiky    Prostě luxus. Cryengine mi zase vyrazil dech a myslím si, že tahle hra jako celek udělá to samí...ACzeMikyaczemiky13579    23.1.2014 07:11 ACzeMiky

Prostě luxus. Cryengine mi zase vyrazil dech a myslím si, že tahle hra jako celek udělá to samí...

CRYPT    Diky traileru, mi spadla brada az na zem. Fantazie. Pokud vse vyjde jak ma, tak se ceska republika diky panum z Warhorse Studios opet zapise do dejin nejlepsich rpg co kdy vysly.CRYPTcrypt6544    23.1.2014 06:07 CRYPT

Diky traileru, mi spadla brada az na zem. Fantazie. Pokud vse vyjde jak ma, tak se ceska republika diky panum z Warhorse Studios opet zapise do dejin nejlepsich rpg co kdy vysly.

Honzas4400 člen redakce    odkaz ] a [ odkaz ]Honzas4400honzas4400274    23.1.2014 05:51 Honzas4400

odkaz ] a [ odkaz ]

th0ca    hh mohli by udelat i spolupraci s jazem z oprasku. Preci jen zmikund tam bude hrat dulezitou roli :Dth0cath0ca11767    22.1.2014 23:19 th0ca

hh mohli by udelat i spolupraci s jazem z oprasku. Preci jen zmikund tam bude hrat dulezitou roli :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Rivers25    Za jeden den mají už polovinu peněz to vypadá hodně dobře , hurá vývoj může pokračovat :-DRivers25rivers2519181    22.1.2014 23:02 Rivers25

Za jeden den mají už polovinu peněz to vypadá hodně dobře , hurá vývoj může pokračovat :-D

JinLin    Vypadá to opravdu zajímavě :) pokud to bude opravdu takové jako na tom videu tak nejspíš trhne i zaklínače... uvidíme :)JinLinjinlin23266    22.1.2014 22:33 JinLin

Vypadá to opravdu zajímavě :) pokud to bude opravdu takové jako na tom videu tak nejspíš trhne i zaklínače... uvidíme :)

Temgotin    Ardis: Na Kickstarteru je v odpovědích na otázky i odpověď na otázku, zda to bude podporovat Oculus Rift, ve které se píše, že je to kvůli tomu, že už ho standartně podporuje ten CryEngine, ve kterém je hra vyvíjena.Temgotintemgotin9437    22.1.2014 19:47 Temgotin

Ardis: Na Kickstarteru je v odpovědích na otázky i odpověď na otázku, zda to bude podporovat Oculus Rift, ve které se píše, že je to kvůli tomu, že už ho standartně podporuje ten CryEngine, ve kterém je hra vyvíjena.

Ardis    Silent: Jo, prý ho budou podporovat, i když se mi to zdá divný, když Vávra říkal, že se mu nelíbí.Ardisardis15239    22.1.2014 18:55 Ardis

Silent: Jo, prý ho budou podporovat, i když se mi to zdá divný, když Vávra říkal, že se mu nelíbí.

AggofanCZ    Jelikož už teď má 1/3 potřebných financí na kickstarteru, tak to vypadá vcelku nadějně.AggofanCZaggofancz17605    22.1.2014 18:54 AggofanCZ

Jelikož už teď má 1/3 potřebných financí na kickstarteru, tak to vypadá vcelku nadějně.

Silent    Nevíte jestli se uvažuje o Oculus Rift? Kvůli tomu bych ho snad koupil :DSilentsilent2464    22.1.2014 18:53 Silent

Nevíte jestli se uvažuje o Oculus Rift? Kvůli tomu bych ho snad koupil :D

Geralt z Rivie    Tak trailer vypadá nádherně, ale je to jenom trailer. Ale pokud se sliby dodrží, tak po těch letech by tu mohla být byla další bombová hra.Geralt z Riviegeralt-z-rivie17274    22.1.2014 18:12 Geralt z Rivie

Tak trailer vypadá nádherně, ale je to jenom trailer. Ale pokud se sliby dodrží, tak po těch letech by tu mohla být byla další bombová hra.

Silent    No, ale zase staroanglická Angličtina má něco do sebe. Brian Blessed, a Black Adder mě o tom přesvědčili...[ odkaz ]Silentsilent2464    22.1.2014 17:51 Silent

No, ale zase staroanglická Angličtina má něco do sebe. Brian Blessed, a Black Adder mě o tom přesvědčili...[ odkaz ]

PuruP   2x   Silent - Právě, že ten jazyk už by byl zase složitý a nebo nadabovat to češtinou a upravit aby zněl ten jazyk aspoň trochu jako z té doby. Stejně to dabéři čtou jen by spíš potřebovali člověka který umí staroslovanštinu a přeložil ten text, ale určitě by to pořád líp znělo než angličtina, když víš, že to je u nás těšíš se na dabing a ona tam nesedící angličtina. ;)PuruPpurup10374    22.1.2014 17:43 PuruP

Silent - Právě, že ten jazyk už by byl zase složitý a nebo nadabovat to češtinou a upravit aby zněl ten jazyk aspoň trochu jako z té doby. Stejně to dabéři čtou jen by spíš potřebovali člověka který umí staroslovanštinu a přeložil ten text, ale určitě by to pořád líp znělo než angličtina, když víš, že to je u nás těšíš se na dabing a ona tam nesedící angličtina. ;)

lenuska28   1x   Teď jsem četla, že česká lokalizace pravděpodobně bude a s tím českým dabingem. . že prý to není jisté, ale možné to je. Tak uvidíme. . :)
Silent: Samozřejmě vím že tam neměli záchody v téhle době. . :D Měli tam maximálně tak kadibudku (v lepší případě) , ale spíše prostě jen vykopali díru a do ní sr... no. . dělali potřebu. . :D Každopádně jako minihra by to nebylo špatné a bylo by to realistické. :D
lenuska28lenuska282250
    22.1.2014 17:39
lenuska28

Teď jsem četla, že česká lokalizace pravděpodobně bude a s tím českým dabingem. . že prý to není jisté, ale možné to je. Tak uvidíme. . :)
Silent: Samozřejmě vím že tam neměli záchody v téhle době. . :D Měli tam maximálně tak kadibudku (v lepší případě) , ale spíše prostě jen vykopali díru a do ní sr... no. . dělali potřebu. . :D Každopádně jako minihra by to nebylo špatné a bylo by to realistické. :D

Silent   4x   Už mají přes 2. 5M. Taky jsem je podpořil. "Zakoupil" jsem si tu za 100USD. .
lenuska28 Vážně si myslíš, že ve středověku byl záchod? Ti to tam prostě leli z okna. Proboha vždyť neexistovala ještě ani kanalizace tak jak mohl být záchod :D
Staroslovanský dabing bych oželel. . Kde chcete sakra sehnat dabéry co jim umí. Stačil by bohatě český.
Silentsilent2464
    22.1.2014 17:31
Silent

Už mají přes 2. 5M. Taky jsem je podpořil. "Zakoupil" jsem si tu za 100USD. .
lenuska28 Vážně si myslíš, že ve středověku byl záchod? Ti to tam prostě leli z okna. Proboha vždyť neexistovala ještě ani kanalizace tak jak mohl být záchod :D
Staroslovanský dabing bych oželel. . Kde chcete sakra sehnat dabéry co jim umí. Stačil by bohatě český.

Wifinus    I kdybych si to třeba nemohl zahrát, podpořil bych je už jen proto, že se snaží udělat skvělou českou hru!Wifinuswifinus13974    22.1.2014 17:28 Wifinus

I kdybych si to třeba nemohl zahrát, podpořil bych je už jen proto, že se snaží udělat skvělou českou hru!

lenuska28   4x   By mě zajímalo jestli půjde tedy opravdu svádět i ženy (nebo i muže? :shock: ) jaká bude minihra pro sex a nebo minihra pro udělání potřeby na záchodě. :Dlenuska28lenuska282250    22.1.2014 17:23 lenuska28

By mě zajímalo jestli půjde tedy opravdu svádět i ženy (nebo i muže? :shock: ) jaká bude minihra pro sex a nebo minihra pro udělání potřeby na záchodě. :D

Diskuze na fóru

Creative - forum pro kreativní lidi (683 příspěvků), STEAM -všechno sem (6996 příspěvků), Jules Verne (5 příspěvků), Argo (3 příspěvky), Hledám hru (3 příspěvky), Trance - Progressive Mix 42* (397 příspěvků), Rozšíření katalogu (61 příspěvků), Resident Evil (3 příspěvky), Visual c++ error!!! (2 příspěvky), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4532 příspěvků), Overwatch - prodej uctu (13 příspěvků)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Yonder: The Cloud Catcher Chronicles – postav stodolu, zasaď strom a zachraň království

Vezměte stejným dílem adventuru, craftění a farmaření, promíchejte, netřepejte a máte na světě Yonder.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC
 
 
Quarantine – hypochondrova noční můra skutečností

Civilizace se ocitá pod tlakem miliónů mikroskopických agresorů. Viry se snaží vyhubit lidstvo a jen odvážný lékařský tým může odvrátit katastrofu.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC
 
 
Portal Knights – Minecraft pro dospělé

Sprostá inspirace kultovní hrou pro mladistvé, nebo další evoluční stupeň „kostičkových“ her?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
The Infectious Madness of Doktor Dekker – detektivka na pohovce

Skrývá se vrah doktora Dekkera mezi jeho pacienty?

 
Přečíst celý článek»Autor: Ylbirda - Platforma: PC
 
 
The Elder Scrolls Online: Morrowind – návrat krásného starého světa

Zavítali jsme do legendární provincie. Líbilo se nám to, co jsme viděli?

 
Přečíst celý článek»Autor: EddieCZ - Platforma: PC a konzole