Uživatel nepřihlášen
      

Assassin’s Creed IV: Black Flag – reboot správným směrem?

Pondělí 4.3.2013 14:58 - Autor: Michal "Mendys" Maliarov - Rubrika: Preview Preview Assassin’s Creed 4: Black Flag

Ubisoft pro nás kuchtí už další plnohodnotné pokračování série Assassin’s Creed, které se vydává směrem nečekaným, a přesto žádaným. Kolik asasínské duše však v sérii ještě zůstalo?

...
Délka: ...
Assassin’s Creed 4: Black Flag - První trailer [HD verze]
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Málokdo by v současné době nečekal čtvrtý díl série Assassin’s Creed, byť jednoduše proto, že je další na řadě. O pokračování už se mluví nějaký ten pátek a teprve posledních pár dní se na internet uvolnila vlna informací, detailů, obrázků a trailerů. Z celého toho chaosu je možné vyvodit hned několik věcí: série nabírá úplně nový směr a bude se značně lišit od dílu třetího. Zda je to dobře či špatně dokážeme posoudit až v říjnu, není ale od věci nasbírat všechny dosavadní informace a zamyslet se nad kvalitou připravovaného titulu. Čeká nás totiž slunce, pláže, piráti a řádná dávka agrese.

To nejlepší v jednom

Black Flag je opravdu razantním odklonem od zajetých kolejí série takřka ve všech směrech, Ubisoft se ale snaží napříč čtvrtým dílem udržet historickou niť a vlastně esenci Assassin’s Creed, ač se to zdá být v současné době prakticky nemožné. Příběh by nás měl zavést do Karibiku osmnáctého století, konkrétně roku 1715, takřka 40 let před událostmi třetího dílu. Hlavní postavou je namyšlený a cílevědomý pirát Edward Kenway, dědeček Connora a otec Haythama Kenwaye, do jehož botasek jsme se obuli hned na začátku trojky. I přesto, že se má děj a prakticky celé univerzum čtvrtého dílu točit kolem pirátství, máme prý zapomenout na oblíbené klišé a další blbosti z filmů, jako jsou mluvící papoušci a jiné vylomeniny. V podání Black Flag bude pirátství surovým, brutálním a realistickým. Alespoň jak to jen půjde.



Tvůrci se nás snaží přesvědčit, že by nás roční formát vydání neměl vylekat. Black Flag je ve vývoji od roku 2011 a jeho cesta vedla paralelně se třetím dílem, navíc na něm pracovalo úctyhodné množství poboček Ubisoftu, jako je Montreal, Singapore, Sofia, Annecy, Quebec, Bucharest a další. Přesně ty divize, které se podíleli na původní trilogii a které by mohli konečně něco zmáknout. Vývojáři navíc tvrdí, že má být AC IV dosud největším dílem s dosud největším otevřeným světem v historii série. Jasně, říkáte si, to jste nám tvrdil už u trojky. Zatím ale na povrch vyplouvají detaily, které by mohli naši nedůvěru alespoň lehce zmírnit.

Představte si kombinaci toho nejlepšího z dřívějších dílů – strategických vražd z jedničky, průzkumu a sbírání trofejí ze dvojky a systémů otevřeného světa z Bratrstva.

Celkově má Black Flag vrátit strukturu hratelnosti, tolik oblíbenou druhým dílem, a přenést ji do otevřeného prostředí Karibiku. Už žádné zdlouhavé hodinové tutoriály, agresivní povaha hlavního hrdiny bude prostupovat celým titulem. Zkrátka se půjde hned na věc. Představte si kombinaci toho nejlepšího z dřívějších dílů – strategických vražd z jedničky, průzkumu a sbírání trofejí ze dvojky a systémů otevřeného světa z Bratrstva.


Cestou necestou

Jak už jsme zmínili v naší dnešní aktualitě, AC IV bude velký. Hodně velký. Vlastně máme očekávat přes 50 rozličných lokací, které budou navíc rozděleny do mnoha rozličných druhů. Na celé mapě najdeme tři velká centrální města – Havanu, Kingston a Nassau. Ubisoft chce i tady následovat recept „toho nejlepšího“, takže se máme těšit na podobnou architekturu a stavbu města, jako představil druhý díl (rozuměj architekturu, po které bude radost parkourovat). Třetí díl i přes perfektně zmáknutý systém animací a pohybu jaksi zapomněl krásy Benátek a Florencie, takže jsme povětšinou přeskakovali ploty a prasata, což opravdu není romantické. Black Flag má sérii vrátit ony čarovné chvíle objevování historických míst. A to se nám líbí.

Kromě tří měst, každé z nich bude mít své vlastní osobité místo ve světě, se samozřejmě můžeme těšit na tuny menších osad, vesniček, jeskyní, kokosových ostrůvků v oceánu a samozřejmě džungle. Poprvé v sérii se máme také vydat pod vodní hladinu, kde budeme prozkoumávat vraky potopených lodí a mlátit žraloky.



A nyní přistupme k tomu, po čem všichni toužili už od odhalení námořních bitev ve třetím dílu. Pamatujete na to, jak všichni chtěli pirátskou hru od Ubisoftu? Inu, tady ji máme. Edward bude samozřejmě disponovat svou vlastní lodí, kterou bude moci kompletně ovládat a cestovat po celý mapě (veškerá souš je totiž spojena oceánem, je tedy možné se dostat kamkoliv na lodi). Máme se těšit na úchvatné námořní bitvy, které jsme nakousli ve třetím dílu, ve kterých celá posádka nakluše na pochroumanou loď a vy musíte stihnout co nejrychleji sejmout kapitána. Jakožto pirátovi vám nebude problém rabovat a ničit obchodní i jiné lodě, jelikož se má jednat o jeden z důležitých zdrojů obživy. Zdá se, že se série Assassin’s Creed minimálně v této oblasti přiblížila sérii Grand Theft Auto, což vůbec není na škodu. Boje za spravedlnost totiž máme dost.

S Edwardem nezřídka vylezete co nejvýše a budete přes dalekohled skenovat okolí a lodě, jejich posádku a cenný náklad.

Ubisoft okrajově zmínil množství vylepšení, kterými můžete svého plovoucího miláčka obdarovat, a také hned několik druhů nepřátelských lodí, se kterými přijdete do styku. S Edwardem tedy nezřídka vylezete co nejvýše a budete přes dalekohled skenovat okolí a lodě, jejich posádku a cenný náklad.


Ezio na druhou

Myslím, že nebudu sám, komu připadal nejvíce cool právě Ezio. Jeho italská agrese, šarm a motivace z něj dělaly velmi přitažlivou hlavní postavu, oproti které vypadal Connor ploše a nevýrazně. Fanoušci jistě budou mít radost, že se do těch dobrých časů vracíme i s Edwardem, který už od prvního pohledu v CGI filmečku působí čerstvě. Je agresivní, namyšlený a nezná slitování. Má rád pořádnou lahev rumu, dvojité šavle a dvojité slečny v posteli. Příběhová linka jej však postupně naučí pokoře a pravému smyslu existence, ke kterému jej přivede řád asasínů. To už od prvního pohledu zní mnohem zajímavěji a především si nelze nevšimnout mnoha shodných prvků právě s Eziem. A to může znamenat jen jediné – hurá!

Mezi potvrzené zbraně patří dvojí šavle, čtvery pistole, dvojí skryté čepele, nože, meče, sekery a jiné těžkotonážní zbraně.

Edward však nebude jediným drsoněm v okolí. Příběh nás totiž zavede přímo ke konci zlatého věku pirátství, na začátek osmnáctého století, ve kterém se množství lidí z nedostatku práce vrhlo na pirátství. Karibik v té době působil klíčovou lokací pro obchod, převážení otroků i pašeráctví, skrze kterou proplouvala většina obchodních lodí a kde se uskutečňoval na tu dobu největší obchod s cukrem a kakaem. Zkrátka, Karibik bude žít.



Ubisoft však ani zde nehodlá ustupovat od kořenů série (díkybohu) a hodlá spojit futuristické prvky s historicky přesnými událostmi, které budou mít s asasíny alespoň minimální souvislost. Na své cestě potkáme spoustu světoznámých pirátů, jako byl Charles Vane, Benjamin Hornigold, Anne Bonny, Calico Jack a samozřejmě Černovous, který se prý bude objevovat častěji, než si myslíme. Edward se samozřejmě zaplete do mnoha známých událostí té doby a prý si dokonce sedneme s Charlesem Vanem na opuštěném ostrově s flaškou rumu a nabitou pistolí. Večírek jak má být.

Velkým překvapením je příběhová linka, zasazená do budoucnosti, kterou samozřejmě Ubisoft nemůže vynechat. Příběh Desmonda sice skončil, to však neznamená, že se nenajde nějaký další blázen, který poleze do Animusu. Tentokrát bychom se měli vžít do jednoho ze zaměstnanců Absterga. Ano, slyšíte správně. Když už budeme převracet vše vzhůru nohama, tak pořádně, že? Podrobnosti zatím odhaleny nebyly, takže netušíme, zda bude postava zlá zlá, nebo hodná zlá.


Jedním z posledních ždíbků informací je potvrzení vydání nejen na současnou generaci konzolí a PC, ale také PlayStation 4 a nový Xbox, který se nejspíše odhalí v dubnu. Ubisoft podotknul, že se verze současné a next-gen generace konzolí nebudou v žádném případě lišit obsahem. Titul na PS4 nabídne zlepšenou grafickou stránku (což bylo pochopitelné), unikátní ovládací prvky, přizpůsobené pro nový ovladač DualShock, a také nové sociální propojení, které má prý pozvednout singleplayerový zážitek na zcela novou úroveň. O tom se však více dozvíme nejspíše až na E3.

Z uvolněných informací lze soudit, že má čtvrtý díl obrovský potenciál.

Assassin’s Creed IV: Black Flags se zatím připravuje na říjen letošního roku (v Evropě 1. listopadu), zatímco PC verze dorazí o něco později (pravděpodobně o tři týdny). Z uvolněných informací lze soudit, že má čtvrtý díl obrovský potenciál. Ano, je to velký odklon od série a jejích kořenů, po komornějším třetím dílu však potřebujeme originální nápad jako sůl a zatím to vypadá, že by se to Ubisoftu mohlo povést. Pokud dotáhnou většinu důležitých aspektů k dokonalosti a využijí prvky, které udělaly druhý díl nejlepším z celé série, možná nakonec výlet do Karibiku nebude tak marný. Zbývá už si položit jen jedinou otázku. Bude to stále Assassin‘s Creed?

Zdroj: IGN, GameStop, Kotaku, CVG

Assassin’s Creed 4: Black Flag na PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii UHodnocení hry
Těšíme se
  • na opravdu otevřený svět
  • na větší volnost
  • na námořní bitvy
  • na charismatického hrdinu
  • na pirátění všeho druhu
  • na rum, veselé a sličné děvy
Bojíme se
  • jednotvárnosti
  • nesplněných slibů
  • chaotického příběhu
  • monotónní AI v soubojích
Shrnutí: Pokud se Ubisoftu podaří nacpat všechny oblíbené prvky z celé série do jednoho dílu, má šanci nás přesvědčit o tom, že to myslí vážně. Změna rozhodně působí zajímavě, nezbývá než počkat a zjistit to na vlastní pěst.
Na Zingu se nachází také další 2 uživatelské preview hry Assassin’s Creed 4: Black Flag.
Tisk  
Assassin’s Creed 4: Black Flag na PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii UScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag Screenshot ze hry Assassin’s Creed 4: Black Flag

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Assassin’s Creed IV: Black Flag – reboot správným směrem?
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Coffee CZ    není to špatný.Coffee CZcoffee-cz10123    15.12.2013 01:27 Coffee CZ

není to špatný.

limpi   1x   MORTHSIR : to je fakt :-)limpilimpi10275    4.4.2013 17:40 limpi

MORTHSIR : to je fakt :-)

MORTHSIR    limpi: Ja vim, jen sem se zasnil, jak by to bylo prinosne. . :-)MORTHSIRmorthsir17268    4.4.2013 17:39 MORTHSIR

limpi: Ja vim, jen sem se zasnil, jak by to bylo prinosne. . :-)

limpi    MORTHSIR : to toho od ubi chces moc xD akort u AClimpilimpi10275    4.4.2013 17:20 limpi

MORTHSIR : to toho od ubi chces moc xD akort u AC

MORTHSIR   1x   Chce to aspon volnost, jaka je ve skyrimu, nebo tak.... .MORTHSIRmorthsir17268    4.4.2013 16:48 MORTHSIR

Chce to aspon volnost, jaka je ve skyrimu, nebo tak.... .

vývrtka    LucyferEwill: to je jasny, ale aby to nebyl jediny zpusob cestovani.... to je jedna z mala veci, ktere me v AC3 zklamalyvývrtkavyvrtka17781    4.4.2013 16:12 vývrtka

LucyferEwill: to je jasny, ale aby to nebyl jediny zpusob cestovani.... to je jedna z mala veci, ktere me v AC3 zklamaly

LucyferEwill   2x   vývrtka: rychly cestovani urcite nezrusiLucyferEwilllucyferewill4878    3.4.2013 06:53 LucyferEwill

vývrtka: rychly cestovani urcite nezrusi

vývrtka   2x   Hlavně doufám, že v AC IV bude vše, co tu píšou (opravdu obrovský svět aj. , dost by mě zklamalo rychlé cestování na lodi, ikdyž někdy je to fajn)vývrtkavyvrtka17781    2.4.2013 15:09 vývrtka

Hlavně doufám, že v AC IV bude vše, co tu píšou (opravdu obrovský svět aj. , dost by mě zklamalo rychlé cestování na lodi, ikdyž někdy je to fajn)

vývrtka    sranda je, že Ubi se drží stejných věcí (co se týče zabíjení) - AC1 = měli jsme zabít 5 nějakejch lidí, AC2 = sem nehrál (velmi toho lituji) , AC brotherhood = zabít několik členů rodiny Borgia, AC revelations = sem taky nehrál, AC3 = zabít Haythama Kenwaye, Charlese Lea, Thomase Hickeyho atd.
BEZTAK UBI STÁLE VĚŘÍM! :-) :thumbup:
vývrtkavyvrtka17781
    2.4.2013 15:06
vývrtka

sranda je, že Ubi se drží stejných věcí (co se týče zabíjení) - AC1 = měli jsme zabít 5 nějakejch lidí, AC2 = sem nehrál (velmi toho lituji) , AC brotherhood = zabít několik členů rodiny Borgia, AC revelations = sem taky nehrál, AC3 = zabít Haythama Kenwaye, Charlese Lea, Thomase Hickeyho atd.
BEZTAK UBI STÁLE VĚŘÍM! :-) :thumbup:

MORTHSIR    To bylo krasne....MORTHSIRmorthsir17268    29.3.2013 20:38 MORTHSIR

To bylo krasne....

vertigo   3x   ezio12 : Moc to všem pobočkám Ubisoftu přeju a fandum AC, aby to vyšlo, když to bude super pokračování, zlobit se rozhodně nebudu, tolik věcí v jedné hře. Snad to vše báječně slepí dohromady, aby to hlavně fungovalo a bude to něco velkolepýho. Ale nechvalme dne před večerem, aby to nebylo jak s tím dortem pejska a kočičky, ale to se snad doufejme nestane :-)vertigovertigo8493    29.3.2013 20:18 vertigo

ezio12 : Moc to všem pobočkám Ubisoftu přeju a fandum AC, aby to vyšlo, když to bude super pokračování, zlobit se rozhodně nebudu, tolik věcí v jedné hře. Snad to vše báječně slepí dohromady, aby to hlavně fungovalo a bude to něco velkolepýho. Ale nechvalme dne před večerem, aby to nebylo jak s tím dortem pejska a kočičky, ale to se snad doufejme nestane :-)

limpi    ezio12 : souhlaslimpilimpi10275    29.3.2013 20:08 limpi

ezio12 : souhlas

ezio12   1x   vertigo přesně :) , sem na ten díl hodně zvědav. . bude to doufám parádní jízda a doufám že to bude mít i kvalitní příběh. . protože zde se nabízí tolik možností : 3...Věřím Ubi že tímto dílem opět nakopne serii AC na vyšší level : 3ezio12ezio126160    29.3.2013 19:00 ezio12

vertigo přesně :) , sem na ten díl hodně zvědav. . bude to doufám parádní jízda a doufám že to bude mít i kvalitní příběh. . protože zde se nabízí tolik možností : 3...Věřím Ubi že tímto dílem opět nakopne serii AC na vyšší level : 3

limpi    ono to vyjdelimpilimpi10275    27.3.2013 07:08 limpi

ono to vyjde

vertigo    ezio12: Ta rozmanitost :-) V kolika hrách mužu dělat tolik věcí jako ted bude v AC 4 ? Navíc zakládající se zhruba 50 na 50 celkem historických reálií a skutečnosti. Bez emzáku, zombiku a podobné havěti, docela příjemný si od toho odpočinout :-) Tím ovšem nechci říct že se netěším na The Last of US :-Dvertigovertigo8493    25.3.2013 22:28 vertigo

ezio12: Ta rozmanitost :-) V kolika hrách mužu dělat tolik věcí jako ted bude v AC 4 ? Navíc zakládající se zhruba 50 na 50 celkem historických reálií a skutečnosti. Bez emzáku, zombiku a podobné havěti, docela příjemný si od toho odpočinout :-) Tím ovšem nechci říct že se netěším na The Last of US :-D

ezio12    vertigo s tvým názorem musím souhlasit :) , ono AC serie se dostala hodně daleko a každý díl je něčím opravdu jiný a jedinečný . . a prostě, v základu je to pořád to poctivé AC jaké má být :) . .ezio12ezio126160    25.3.2013 22:17 ezio12

vertigo s tvým názorem musím souhlasit :) , ono AC serie se dostala hodně daleko a každý díl je něčím opravdu jiný a jedinečný . . a prostě, v základu je to pořád to poctivé AC jaké má být :) . .

pedros    uz se tesimpedrospedros16992    10.3.2013 17:08 pedros

uz se tesim

Andrea    Largo co by ne? Je to prece o piratech tak uvidime! Treba se dockame i minyhry o posledni sud rumu. . kdoví. .Andreaandrea14123    9.3.2013 22:35 Andrea

Largo co by ne? Je to prece o piratech tak uvidime! Treba se dockame i minyhry o posledni sud rumu. . kdoví. .

largo   1x   Andrea: to by bylo super mozna se toho dockame.largolargo13709    7.3.2013 13:23 largo

Andrea: to by bylo super mozna se toho dockame.

MORTHSIR    Jen bacha na ochrance a PETA spolek. Ti se s nikym nemazlej ! ! :-DMORTHSIRmorthsir17268    7.3.2013 11:28 MORTHSIR

Jen bacha na ochrance a PETA spolek. Ti se s nikym nemazlej ! ! :-D

Andrea   1x   Largo, nebo těm žralokum nahazet vzbouřenou posádku. .Andreaandrea14123    7.3.2013 10:59 Andrea

Largo, nebo těm žralokum nahazet vzbouřenou posádku. .

largo    uz se tesim az ulovim nakeho zraloka, a nebo az snim budu bojovat v tvari tvar, mozna tam potkame krokodyla a jina zvirata.largolargo13709    7.3.2013 10:55 largo

uz se tesim az ulovim nakeho zraloka, a nebo az snim budu bojovat v tvari tvar, mozna tam potkame krokodyla a jina zvirata.

Andrea   1x   To se mi prave na Ubi libi, ze se pokazde snazi prijit z necim jinym v AC serii! A to je moc dobre!Andreaandrea14123    7.3.2013 10:28 Andrea

To se mi prave na Ubi libi, ze se pokazde snazi prijit z necim jinym v AC serii! A to je moc dobre!

largo   1x   toje pravda napriklad CoD kdyz je novy dil, zadne extra vylepseni ve hre nenajdete jeto porad a to same dokola, ale u AC je to jine napriklad AC 2 jak psal vertigo se neda lovit zvěř, v AC 1 nebylo tolik zbrani jako v AC 2 a zase v AC 3 se daji delat mnoho veci je tam spousta vylepseni, takze myslim ze AC 4 bude mnoho spousta vylepseni a take myslim ze to bude nejlepsi hratelni dil cele serie.largolargo13709    7.3.2013 09:56 largo

toje pravda napriklad CoD kdyz je novy dil, zadne extra vylepseni ve hre nenajdete jeto porad a to same dokola, ale u AC je to jine napriklad AC 2 jak psal vertigo se neda lovit zvěř, v AC 1 nebylo tolik zbrani jako v AC 2 a zase v AC 3 se daji delat mnoho veci je tam spousta vylepseni, takze myslim ze AC 4 bude mnoho spousta vylepseni a take myslim ze to bude nejlepsi hratelni dil cele serie.

vertigo   2x   dusty: AC2 byla vypiplanější a dokonalejší takhle má vypadat pokračování. AC1 to bylo prostě něco nového a na to se nezapomíná, dost zásadní. Hodně si lidi naříkají že už AC4 nebude klasický AC. Tahle série je nádhernej příklad jak se vše rozrustá a nikdy by mě v době AC2 nenapadlo že budu plout na lodi a lovit divou zvěř :-) Kolik her má takových vylepšení ? Vždyt je to přeci paráda že se ten AC vesmír rozpíná a není to jen o zlepšování max stylu souboju, změny doby a lokality. Tohle jsem teda nečekal takový změny a není to vlastně fajn že jich je tolik, když ve většině jiných titulu se mění jen pár detailu, ale chápu že to nemusí sedět každýmu, ne vždy to muže sednout každýmu :-) Po AC 3 jsem si říkal že se budou moc snažit o udržení nejenom mojí pozornosti, ale zase to dokázaly, nemužu neodolat dalšímu dílu :-)vertigovertigo8493    6.3.2013 22:27 vertigo

dusty: AC2 byla vypiplanější a dokonalejší takhle má vypadat pokračování. AC1 to bylo prostě něco nového a na to se nezapomíná, dost zásadní. Hodně si lidi naříkají že už AC4 nebude klasický AC. Tahle série je nádhernej příklad jak se vše rozrustá a nikdy by mě v době AC2 nenapadlo že budu plout na lodi a lovit divou zvěř :-) Kolik her má takových vylepšení ? Vždyt je to přeci paráda že se ten AC vesmír rozpíná a není to jen o zlepšování max stylu souboju, změny doby a lokality. Tohle jsem teda nečekal takový změny a není to vlastně fajn že jich je tolik, když ve většině jiných titulu se mění jen pár detailu, ale chápu že to nemusí sedět každýmu, ne vždy to muže sednout každýmu :-) Po AC 3 jsem si říkal že se budou moc snažit o udržení nejenom mojí pozornosti, ale zase to dokázaly, nemužu neodolat dalšímu dílu :-)Komentář byl autorem naposledy upraven 6.3.2013 22:34

Původní verze před úpravami:dusty: AC2 byla vypiplanější a dokonalejší takhle má vypadat pokračování. AC1 to bylo prostě něco nového a na to se nezapomíná, dost zásadní. Hodně si lidi naříkají že už AC4 nebude klasický AC. Tahle série je nádhernej příklad jak se vše rozrustá a nikdy by mě v době AC2 nenapadlo že budu plout na lodi a lovit divou zvěř :-) Kolik her má takových vylepšení ? Vždyt je to přeci paráda že se ten AC vesmír rozrustá a není to jen o zlepšování max stylu souboju, změny doby a lokality. Nenapadlo kam se to až dostane, ale chápu že to nemusí sedět každýmu, dokonalý to nebude nikdy :-) Po AC 3 jsem si říkal že se budou moc snažit o udržení nejenom mojí pozornosti, ale zase to dokázaly, nemužu neodolat dalšímu dílu :-)

ezio12    Mě AC2 taky vyrazila dech. . ten skok mezi AC1 a AC2 byl neuvěřitelný ^^ezio12ezio126160    6.3.2013 21:31 ezio12

Mě AC2 taky vyrazila dech. . ten skok mezi AC1 a AC2 byl neuvěřitelný ^^

dusty    ezio12, vertigo: Já měl první hru Assassins Creed II, ta mě též nadchla a vyrazila dech ale první díl s Altairem mě docela bavil ale furt je tady 2 takže pro mě je nejlepší AC2 a potom ACdustydusty4291    6.3.2013 21:15 dusty

ezio12, vertigo: Já měl první hru Assassins Creed II, ta mě též nadchla a vyrazila dech ale první díl s Altairem mě docela bavil ale furt je tady 2 takže pro mě je nejlepší AC2 a potom AC

ezio12    Přesně. . AC 1 bylo prostě jedinečné apd aneb v jednoduchosti je krása, a prostě AC1 pro mě zustane základem a nejspíš i nejlepším dílem serie :)ezio12ezio126160    6.3.2013 20:11 ezio12

Přesně. . AC 1 bylo prostě jedinečné apd aneb v jednoduchosti je krása, a prostě AC1 pro mě zustane základem a nejspíš i nejlepším dílem serie :)

SineD    Myslím si že už to příliž moc přeplácávají :-(SineDsined14057    6.3.2013 15:35 SineD

Myslím si že už to příliž moc přeplácávají :-(

Andrea    Vestigo asi tak. . prvni AC byl vyjímečny a vyrazil mi tenkrat dech. .Andreaandrea14123    6.3.2013 12:35 Andrea

Vestigo asi tak. . prvni AC byl vyjímečny a vyrazil mi tenkrat dech. .

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Warhammer 40,000: Space Wolf – vlčí smečka zasahuje

Na počítače si našel cestu mobilní titul z universa Warhammer. Jak vypadají první krůčky na nové platformě?

 
Přečíst celý článek»Autor: Riley - Platforma: PC
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 22. až 28. května

Plnohodnotné odhalení Far Cry 5, odklad Red Dead Redemption 2 a Get Even, kampaň Call of Duty: WWII bez hratelných Němců, cinematic trailer Gwentu,…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Seasons after Fall – čtvero ročních dob po francouzsku

Probuďte s liškou Strážce ročních období a pomozte jim zachránit starodávný les.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC a konzole
 
 
Steel Division: Normandy 44 - kvalita z druhé světové

Paradox Interactive se po úspěšné expanzi do vesmíru opět vrací do zajetých kolejí. Povede se mu v nich stejně jako při jeho výletu mimo zemský…

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Drawn to Death – ručně malované, totálně šílené

Velké množství hráčů si od Drawn to Death drželo odstup díky extravagantnímu zpracování. Bylo to právem?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: Konzole