Uživatel nepřihlášen
     

Rayman Legends - Legenda se vrací

Středa 11.9.2013 17:25 - Autor: Jan "Honzas4400" Kalný - Rubrika: Recenze Recenze Rayman Legends

Před necelými dvěma roky se po dlouhém spánku vrátil Rayman a jeho kamarádi, aby vymýtili zlo ze světa. Nyní se vrací, aby ho vymýtili ještě jednou. A lépe.

Recenze z hraní PC verze

Kdysi dávno...

Celý příběh hry Rayman Legends se stejně jako v případě předešlého Origins točí kolem nočních můr, které ovládly celý svět. Rayman a jeho přátelé spali celé staletí, ale jednoho dne jsou probuzeni mrňavou zelenou mouchou jménem Murfy. Ten zděšeně oznamuje, že se svět řítí do záhuby a jedinou záchranou je Rayman, který se musí přestat flákat.

Takhle jednoduše a prostě začíná dlouhá cesta za záchranou všeho živého před temnými nepřáteli. Jak urozený úkol. Skoro jako z legendy.

...
Délka: ...
Rayman Legends - Gloo Gloo Musical Level trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Pro malé i pro velké

Rayman Legends není nějakou béčkovou plošinovkou. Rayman Legends je plošinovka, kterou budete milovat, u které se budete bavit, u které budete brečet smíchy a u které se budete vztekat. A to navzdory faktu, že v jádru jde pořád o klasickou plošinovku, jež svými prvky dělá čest celému žánru.

Nový Rayman přitom sází na to, v čem vynikal předešlý díl. Na kvalitní audiovizuální stránku a zábavnou hratelnost. Nutno podotknout, že i když titul vypadá spíše jako datadisk, je zde spousta změn, díky kterým budete Legends milovat.

Pokud jde o ovládání, které je v tomto žánru vždy poměrně důležité, Rayman Legends nabízí klasické rozložení, a tak se musíte sžít s klávesami pro pohyb do stran, pro skok, skrčení a další akce, které vám mohou být docela nápomocné při úspěšném uhryzání ruky (doporučujeme gamepad). Rayman a jeho přátelé, mezi něž patří především zavalitý Globox a nově i válečnice Barbara, navíc disponují dalšími možnostmi jako běh, útok a vlastně vše, co jsme mohli vidět minimálně v Origins. V tomto ohledu se prostě nic nezměnilo, což už se ale nedá říct o zbytku hry.

Většina novinek je spíše menšího rázu a zvlášť si jich nevšimnete. Největší proměnou ovšem prošel design úrovní. Levely jsou akčnější, jsou více různorodé a jsou zkrátka zábavnější. Zapomeňte třeba na honění truhly se zubem a hlavně zapomeňte na stereotyp. I nepřátelé, které potkáváte prakticky na každém kroku, jsou zpracovaní přímo skvěle.





Proti drakům, ropuchám i obrům

Rayman Legends nabízí šest světů, které budete postupně odemykat. V prvních pěti (o šestém světě raději pomlčím, nechci vám kazit překvapení) najdete zhruba osm základních úrovní, dále jednu úroveň, za kterou si odemknete novou postavu, resp. jednu ze sester Barbary, úroveň s bossfightem a jeden hudební level, což je můj nejoblíbenější typ. Mohli jste je zahlédnout už ve videích. Je vidět, že Ubisoft sázel na to, že hráče chytnou. A řekněme si to na rovinu, v tomhle není pochyb. Běhání a mlácení nepřátel do rytmu převážně rockových songů skutečně neomrzí a dokáže vykouzlit nemalý úsměv na vaší tváři.

Největší změnou, co se týče hratelnosti samotné, prošel  Murfy, s nímž se setkáte poměrně často. Je přátelský, je milý, je zelený a hlavně je potřeba k dokončení několika vybraných levelů. Umí dělat téměř vše, na co samotný hráč nestačí. Umí jíst dorty, umí vytvořit želatinu, umí hýbat se štíty a umí přestřihnout provazy, je to zkrátka expert a všeuměl.

Na rozdíl od Wii U verze však nebude tohohle šklebícího se hmyzáka ovládat druhý hráč, ale vy. A to pouze omezeně pomocí tří kláves. Díky jedné dáte Murfymu pokyn k vykonání dané věci, další dvě slouží k rotování s některými objekty. Zní to jednoduše, ale někdy to může být i frustrující, zvlášť když udělá něco jiného, než chcete vy a musíte kontrolovat kde je, co dělá a kde jste vy.



Stejně jako v Origins, i v Legends se dají úrovně projít ve více hráčích. A stejně jako v Origins, i v Legends jde pouze o lokální kooperaci. Což je asi největší problém celé hry. Ne každý hráč má k dispozici někoho, kdo je ochotný přisednout ke klávesnici nebo gamepadu a hraní o samotě dokáže hru poměrně ztížit. Stále totiž zůstává skvělý prvek, že když vás nepřítel zraní, nafouknete se a kolega vás plácnutím zase vrátí mezi živé.

Jenže když žádného kolegu nemáte po ruce, máte prostě smůlu a odporoučíte se k poslednímu záchytnému bodu. To by online režim hravě vyřešil, protože na internetu by se určitě vždy našel nějaký ochotný spolubojovník. Ačkoliv se hra dá bez problému dohrát i o samotě, možnost online kooperace citelně chybí. Člověk by řekl, že po zkušenostech z Origins Ubisoft zmoudří, což se bohužel nestalo. Pokud vám ale v žilách koluje soutěživá krev, absenci online co-opu alespoň částečně může nahradit soupeření s přáteli skrze žebříčky a speciální denní a týdenní výzvy založené na rychlosti, hbitosti a důmyslnosti ve speciálně navržených úrovních.

Jak už to tak u plošinovek bývá, při své cestě musíte pořád něco sbírat. Každá úroveň v Legends, ať už hudební či klasická, obsahuje světlušky a Lumíky, přičemž Lumíky musíte osvobozovat a světlušky sbírat. Na konci každého levelu se pak vše sečte a za světlušky dostanete nějakou tu trofej či lístek a za Lumíky si odemknete nové úrovně.

Možná se ptáte, kolik levelů vlastně hra obsahuje. Rayman Legends se může pyšnit skutečně velkým množstvím rozmanitých úrovní. Konkrétně 120 levelů a 40 úrovní předělaných z Origins, které s trochou snahy přejdete za 10 hodin. Nemáte k nim však automatický přístup, je třeba si je odemknout právě skrze výše zmíněné lístky, z nichž můžete získat i dodatečné světlušky, Lumíky, nebo i menší specialitu v podobě příšerek. Ty se vám ukládají do speciální místnosti a každý den vám darují několik světlušek.





20 tisíc Lumíků pod mořem

Důraz byl také kladen na vizuální stránku hry, která, jak jen to podat slušně... Je prostě zatraceně skvělá. Barevnost a celková atmosféra všech světů je minimálně orgií pro oči a ručně malovaný styl je něco, co prostě k Raymanovi padne. O to více uchvátí dokonalý smysl pro detail, při opakování úrovní se vždy najde něco, co jste přehlédli a co vám vykouzlí další úsměv na tváři.

Stejný důraz byl kladen na zvukovou část hry. Na tu vývojáři sázeli už od počátku a je to znát. Šílené, přesto milé skladby a roztomilé zvuky sednou ke hře naprosto dokonale. Zpívající světlušky do rytmu nebo zpívající obři? Ke skvělému odreagování neexistuje nic lepšího. Však posuďte sami.

...
Délka: ...
Rayman Legends - Eye of the Tiger trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Zazvonil zvonec a legendy je konec

Rayman Legends si bere to nejlepší ze svého předchůdce, tedy stylovou grafiku, ozvučení, celkově vtipné provedení a chytlavou hratelnost a přidává také zcela nové prvky, které dělají z Rayman Legends nejen nádhernou podívanou, ale také neskutečně zábavnou hru. Zamrzí snad jen ovládání Murfyho, na které se ale po čase dá zvyknout, a hlavně absence online kooperace. To jsou však jen drobné vady na kráse titulu, který může ostatní hry bez problému učit, jak má vypadat originalita. Té má totiž Rayman Legends na rozdávání.

Rayman Legends na PC, PS3, Xbox 360, PSV, Wii UHodnocení hry
Skóre hry 9 9/10
Rayman Legends
» Více o hře
Líbí se nám
  • audiovizuální stránka
  • zábavné bossfighty
  • vtipné momenty
  • výzvy a další možnosti mimo hlavní úrovně
  • hudební levely
  • že je pořád co dělat
Vadí nám
  • absence online co-opu
  • nezáživné ovládání Murfyho
Verdikt: Rayman se vrátil v plné síle. Už u Origins nám Ubisoft ukázal, že se nějaká super-realistická grafika s těžkopádným příběhem nevyrovná hezké hříčce s perfektní hratelností. V tom samém duchu se drží i Legends a jde opět o jedinečnou hru. Jen škoda těch několika vad v čele s absencí online kooperace.
Na Zingu se nachází také 1 uživatelská recenze hry Rayman Legends.
Hru ohodnotilo také 58 čtenářů průměrnou známkou 9.2/10.
Toldo (10), R.I.P ACR27 (7), Szczigi (8), morlun (10), Kenedz68 (10), Jirulka (9), Cvrnda (9), TreeMapled (10), Hellierer (10), DOLiVO CZ (9), JonikCZ (10), Morfable (10), Awake28 (9), Mr.Triboni (10), megajar (10), Terorek (10), pol4mi (9), Alfajk (7), Vóža (9), chelseacz (10), BionicD (7), th0ca (8), matan (9), ShaunHastings (8), FranCop (9), baron147 (10), Bogi_cze (10), Slon (9), gumadzus (10), hruska (8), Alcatraz105 (10), NintendoNES (10), Kalach001 (10), Falleen (10), SeriozníSam (10), Danigon (9), sokolik1144 (10), Francík27-CZ (7), Dustter (9), vertigo (9), trissana (9), Skallagrim (8), Wifinus (7), Carfi (10), dopitapetr (8), Fernet (10), hunterak (8), Jendus (10), markusef (9), Bonpar (10), SPARCO1979 (10), Vojtech1141 (9), Milord (10), vietcock (10), Auvicek (9), Hrabi (10), hellogin (10), šuplík (7)
Před vydáním hru ohodnotilo 8 čtenářů průměrnou známkou 7.1/10.
matroš (1), Wast (9), dantegamer (10), TheFakerCZ (3), Carl0s (10), skaldacz8 (4), hanis93 (10), Ľubor Fabian (10)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Rayman Legends na PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PSV, Wii UScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Rayman Legends Screenshot ze hry Rayman Legends Screenshot ze hry Rayman Legends Screenshot ze hry Rayman Legends Screenshot ze hry Rayman Legends Screenshot ze hry Rayman Legends Screenshot ze hry Rayman Legends Screenshot ze hry Rayman Legends

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Rayman Legends - Legenda se vrací
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Honzas4400 člen redakce    Pouze lokální coop je holt jediným problémem celé hry. Mít ta hra nějaký komplexní online coop, který by fungoval, neváhal bych hře dát 10/10. Ale i bez toho se jedná o opravdu úžasnou hru u které jsem se bavil dny a noci. Takže váháte? Tak si dejte facku a běžte do krámu.Honzas4400honzas4400274    25.9.2013 16:22 Honzas4400

Pouze lokální coop je holt jediným problémem celé hry. Mít ta hra nějaký komplexní online coop, který by fungoval, neváhal bych hře dát 10/10. Ale i bez toho se jedná o opravdu úžasnou hru u které jsem se bavil dny a noci. Takže váháte? Tak si dejte facku a běžte do krámu.

dopitapetr    kjuler: Máš asi pravdu. Taky jsem procházel fóra a na jednom jsem narazil přímo na komentář komunitního manažera Ubisoftu, který napsal, že tam je pouze ten lokální. Škoda. :-(dopitapetrdopitapetr5480    25.9.2013 15:32 dopitapetr

kjuler: Máš asi pravdu. Taky jsem procházel fóra a na jednom jsem narazil přímo na komentář komunitního manažera Ubisoftu, který napsal, že tam je pouze ten lokální. Škoda. :-(

kjuler    dopitapetr: Ověřoval jsem to teď na jednom fóru a je to tak, jak jsem si myslel. Online co-op tam není, pouze ad-hoc co-op.kjulerkjuler20488    24.9.2013 22:30 kjuler

dopitapetr: Ověřoval jsem to teď na jednom fóru a je to tak, jak jsem si myslel. Online co-op tam není, pouze ad-hoc co-op.

dopitapetr    kjuler: já si myslím že má. Na jednom nejmenovaném herním webu jsem četl recenzi, kde ten online co-op v komentářích hodně rešily, a docela dost hráčů tam potvrdila, že jako jediná Vita ho má.dopitapetrdopitapetr5480    24.9.2013 20:26 dopitapetr

kjuler: já si myslím že má. Na jednom nejmenovaném herním webu jsem četl recenzi, kde ten online co-op v komentářích hodně rešily, a docela dost hráčů tam potvrdila, že jako jediná Vita ho má.

kjuler    dopitapetr: nechci ti kazit radost, ale podle mě Vita verze online coop nemá. A ve Vita verzi taky chybí ty "invaded levels", ale ty by tam měly být dodatečně přidaný patchem nebo DLC. Otazka ovšem je, jak dlouho to bude soudruhům z Ubisoftu trvat...kjulerkjuler20488    24.9.2013 18:32 kjuler

dopitapetr: nechci ti kazit radost, ale podle mě Vita verze online coop nemá. A ve Vita verzi taky chybí ty "invaded levels", ale ty by tam měly být dodatečně přidaný patchem nebo DLC. Otazka ovšem je, jak dlouho to bude soudruhům z Ubisoftu trvat...

Ratos    dopitapetr-tak to kdybych vedel! Uz to mam na ps3 , ten coop tam hodne postradam.Ratosratos11417    24.9.2013 17:53 Ratos

dopitapetr-tak to kdybych vedel! Uz to mam na ps3 , ten coop tam hodne postradam.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

dopitapetr    Rozhodně kupuji na PS Vitu. :lol: :dance: Ta jediná ze všech verzí má online co-op. :lol:dopitapetrdopitapetr5480    24.9.2013 17:49 dopitapetr

Rozhodně kupuji na PS Vitu. :lol: :dance: Ta jediná ze všech verzí má online co-op. :lol:

IvaBear    Omg :shock: to je super už sa teším keď si to zahrám :lol:IvaBearivabear21971    24.9.2013 13:56 IvaBear

Omg :shock: to je super už sa teším keď si to zahrám :lol:

MORTHSIR    Na tohle si poridim zlataky radMORTHSIRmorthsir17268    21.9.2013 22:07 MORTHSIR

Na tohle si poridim zlataky rad

Awake28   2x   Super zábavná grafika, super animace, super hudba :) Výborná to hra ;) :gun:Awake28awake2814478    20.9.2013 22:17 Awake28

Super zábavná grafika, super animace, super hudba :) Výborná to hra ;) :gun:

vertigo    Co dodat...tohle prostě nemá chybu :-)vertigovertigo8493    12.9.2013 15:23 vertigo

Co dodat...tohle prostě nemá chybu :-)

MORTHSIR    Ja to snad poridim, dlouho jsem se tak nepobavil jako s Rayman Legends.... .MORTHSIRmorthsir17268    12.9.2013 07:16 MORTHSIR

Ja to snad poridim, dlouho jsem se tak nepobavil jako s Rayman Legends.... .

Ratos    kjuler- to me ani nerikej ten posledni svet je dobry peklo, teprv vcera jsem ho otevrel....Ratosratos11417    12.9.2013 07:10 Ratos

kjuler- to me ani nerikej ten posledni svet je dobry peklo, teprv vcera jsem ho otevrel....Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

kjuler    Kdo váhá s koupí, tak neváhejte a kupujte :-) Mám dohráno na platinu Origins na PS3 i na Vitě a tahle hra je minimálně stejně dobrá, ne-li lepší. Nejlepší jsou suveréně ty hudební levely, i když v posledním světě vám je pěkně znechutěj :-) Na PS3 žádný online co-op není, pouze ty challanges. Ovšem pokud to míníte dohrát na platinu, tak je to minimálně na 3 měsíce každodenního hraní právě těch challanges :-Dkjulerkjuler20488    12.9.2013 00:16 kjuler

Kdo váhá s koupí, tak neváhejte a kupujte :-) Mám dohráno na platinu Origins na PS3 i na Vitě a tahle hra je minimálně stejně dobrá, ne-li lepší. Nejlepší jsou suveréně ty hudební levely, i když v posledním světě vám je pěkně znechutěj :-) Na PS3 žádný online co-op není, pouze ty challanges. Ovšem pokud to míníte dohrát na platinu, tak je to minimálně na 3 měsíce každodenního hraní právě těch challanges :-D

Conchar    Tak jsem si stáhl demo, které nabízí hned několik různorodých misí a musím říct, že mě to přesvědčilo :) nekupuju za plnou cenu a chvilku si počkám, ale tohle musím mít. je to zábavné, je to krásně barevné a neskutečně chytlavé. Jedna mise se mi tedy zdála přehnaně obtížná, ale jinak skvělej relax...Concharconchar13491    11.9.2013 23:15 Conchar

Tak jsem si stáhl demo, které nabízí hned několik různorodých misí a musím říct, že mě to přesvědčilo :) nekupuju za plnou cenu a chvilku si počkám, ale tohle musím mít. je to zábavné, je to krásně barevné a neskutečně chytlavé. Jedna mise se mi tedy zdála přehnaně obtížná, ale jinak skvělej relax...Komentář byl autorem naposledy upraven 12.9.2013 09:08

Původní verze před úpravami:Tak jsem si stáhl demo, které je nabízí hned několik různorodých misí a musím říct, že mě to přesvědčilo :) nekupuju za plnou cenu a chvilku si počkám, ale tohle musím mít. je to zábavné, je to krásně barevné a neskutečně chytlavé. Jedna mise se mi tedy zdála přehnaně obtížná, ale jinak skvělej relax...

RUDY    Udivuje ma, že dnes má každá druhá hra on-line MP a takáto hra, ktorá ho doslova vyžaduje, tak ho nemá? :shock: Ubisoft you are fool. :thumbup:RUDYrudy3807    11.9.2013 22:08 RUDY

Udivuje ma, že dnes má každá druhá hra on-line MP a takáto hra, ktorá ho doslova vyžaduje, tak ho nemá? :shock: Ubisoft you are fool. :thumbup:

hanis93    jediné snad co je tam online tak je ten fotbal :D ale ten je pecka. dopitapetr počkej v origins na poslední level, to budou teprve nervy :Dhanis93hanis9314220    11.9.2013 22:06 hanis93

jediné snad co je tam online tak je ten fotbal :D ale ten je pecka. dopitapetr počkej v origins na poslední level, to budou teprve nervy :D

caukyy    chce to ten online co-op nocaukyycaukyy13399    11.9.2013 22:04 caukyy

chce to ten online co-op no

dopitapetr    Ted' mám právě takové dilema, že absolutně nevim, pro co se rozhodnout. Jak jsem si dneska vyzkoušel demo Diabla III, tak mě to neskutečně chytlo. Mám hrozně rád fantasy a tohle je pro mě jako dělany. :-D
Ale i Rayman je pecka. Ted' smažim na Vitě Origins a je to fakt mazec, i když u toho mám někdy pěkny nervy. :-D.
dopitapetrdopitapetr5480
    11.9.2013 22:00
dopitapetr

Ted' mám právě takové dilema, že absolutně nevim, pro co se rozhodnout. Jak jsem si dneska vyzkoušel demo Diabla III, tak mě to neskutečně chytlo. Mám hrozně rád fantasy a tohle je pro mě jako dělany. :-D
Ale i Rayman je pecka. Ted' smažim na Vitě Origins a je to fakt mazec, i když u toho mám někdy pěkny nervy. :-D.

Honzas4400 člen redakce    RUDY: U konzolí opravdu nevím. Tuším že ne. Jedině lokální kooperace, což je opravdu jediné viditelné mínus na celé hře. Nebýt toho a mít ten coop nějakej malinkej smysl, neměl bych problém hře udělit, jak Hellierer říká, ono "Absolutórium". Takhle se prostě hodnocení houpe okolo 9. 25.

dopitapetr: Záleží kterému žánru dáváš více přednost. Jestli hack 'n' slash RPG, nebo fakt úžasný plošinovce, která je humorná, má skvělou audiovizuální stránku a je originální.

Bonpar: Já hru teda, abych se přiznal, jen tak rychle projel a za asi 12 hodin jsem dohrál prvních 5. světů. Nemluvě o 6. , Back to Origins a dalším věcem. Každopádně souhlasím, že ty výzvy jsou až přehnaně monotónní.
Honzas4400honzas4400274
    11.9.2013 21:25
Honzas4400

RUDY: U konzolí opravdu nevím. Tuším že ne. Jedině lokální kooperace, což je opravdu jediné viditelné mínus na celé hře. Nebýt toho a mít ten coop nějakej malinkej smysl, neměl bych problém hře udělit, jak Hellierer říká, ono "Absolutórium". Takhle se prostě hodnocení houpe okolo 9. 25.

dopitapetr: Záleží kterému žánru dáváš více přednost. Jestli hack 'n' slash RPG, nebo fakt úžasný plošinovce, která je humorná, má skvělou audiovizuální stránku a je originální.

Bonpar: Já hru teda, abych se přiznal, jen tak rychle projel a za asi 12 hodin jsem dohrál prvních 5. světů. Nemluvě o 6. , Back to Origins a dalším věcem. Každopádně souhlasím, že ty výzvy jsou až přehnaně monotónní.

RUDY    petre: Chod do Raymana. Kamoš si to kúpil, tak som trochu (5h) zadrtil a je to pecka. Diablo III som si prešiel na PC a po druhom dohraní som to už nezapol a dokonca mi dali na moj účet ban (neviem prečo? ) , tak som im napísal (Blizzardu) , že nech idú do 3, 14če. :-) Rayman to istí. :thumbup:
P. S. : Na konzole tiež neni online co-op? Neskúšal som to u kámoša, takže neviem. Dík.
RUDYrudy3807
    11.9.2013 21:10
RUDY

petre: Chod do Raymana. Kamoš si to kúpil, tak som trochu (5h) zadrtil a je to pecka. Diablo III som si prešiel na PC a po druhom dohraní som to už nezapol a dokonca mi dali na moj účet ban (neviem prečo? ) , tak som im napísal (Blizzardu) , že nech idú do 3, 14če. :-) Rayman to istí. :thumbup:
P. S. : Na konzole tiež neni online co-op? Neskúšal som to u kámoša, takže neviem. Dík.

bart201   1x   Dopitapetr no ja mam diablo 3 na pc a nic moc celkem stereotip a rayman je mnohem lepší si myslím :)bart201bart2019537    11.9.2013 20:08 bart201

Dopitapetr no ja mam diablo 3 na pc a nic moc celkem stereotip a rayman je mnohem lepší si myslím :)Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Ratos    dopitapetr- bez do raymana! Hraju to cca tyden a porad me to nehorazne bavi.

Jinak recenze super.
Ratosratos11417
    11.9.2013 19:44
Ratos

dopitapetr- bez do raymana! Hraju to cca tyden a porad me to nehorazne bavi.

Jinak recenze super.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Hellierer    Dopitapetr: Rayman je podle mě jasná volba...zaprvé diablo je prilis drahé a rayman je daleko lepší!Helliererhellierer6549    11.9.2013 19:38 Hellierer

Dopitapetr: Rayman je podle mě jasná volba...zaprvé diablo je prilis drahé a rayman je daleko lepší!

dopitapetr    Ted' se rozhoduju, jestli koupit Raymana Legends na Vitu, nebo Diablo III na PS3. ;-)dopitapetrdopitapetr5480    11.9.2013 19:21 dopitapetr

Ted' se rozhoduju, jestli koupit Raymana Legends na Vitu, nebo Diablo III na PS3. ;-)

Bonpar    V lokálním co-opu geniální.
Na 100% dohráno za 28 hodin, což je dost, ale pak už není nic, jen neustálé hraní dokola a případně dost neoriginální denní výzvy.
Bonparbonpar6370
    11.9.2013 19:17
Bonpar

V lokálním co-opu geniální.
Na 100% dohráno za 28 hodin, což je dost, ale pak už není nic, jen neustálé hraní dokola a případně dost neoriginální denní výzvy.

Kenedz68    Prostě náramná hra. ;-)Kenedz68kenedz686891    11.9.2013 18:26 Kenedz68

Prostě náramná hra. ;-)

Mr.Triboni    Chci to mít hned vedle Originu :thumbup:Mr.Tribonimrtriboni6895    11.9.2013 18:14 Mr.Triboni

Chci to mít hned vedle Originu :thumbup:

Hellierer   5x   Tak téhle hře i přes chybějící online co-op bych se nebál dát "Absolutórium" :)Helliererhellierer6549    11.9.2013 17:42 Hellierer

Tak téhle hře i přes chybějící online co-op bych se nebál dát "Absolutórium" :)

Diskuze na fóru

Co hrát za strategickou hru ? (35 příspěvků), Přehřívá se? (24 příspěvků), STEAM -všechno sem (6687 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4386 příspěvků), Výběr notebooku (11 příspěvků), Co právě ted hrajete? (427 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11566 příspěvků), Co zrovna čtete? (246 příspěvků), Zaklínač 1 - černá obrazovka po vypnutí (4 příspěvky), Star Wars video (5 příspěvků), The sims 4 Restaurant (1 příspěvek)

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Cossacks 3 – novověký mlýnek na maso

Nový díl strategické série Cossacks je tu. Povedlo se ukrajinskému studiu znovu skórovat?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Gwent: The Witcher Card Game - letmé dojmy z hraní

V rámci akce Kill the Servers jsme vyzkoušeli samostatnou hru gwintu a z jednoho pozdního odpoledne jsme si odnesli řadu dojmů.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Hype Story: Ohlédnutí za Mafií 2

Vzpomínáme na Mafii 2 i na dlouholeté čekání, které předcházelo jejímu vydání. Co takový proces může zahrnovat, jaké výhody z něj mohou vzejít a jak…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Jak funguje festival rychlosti z Forza Horizon 3 na počítačích?

Koukli jsme se na olej počítačové verzi nového dílu Forzy Horizon. Je na co se těšit, nebo byste měli dát ruce pryč?

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC
 
 
Okhlos – v čele rozzuřeného davu

Podaří se vám svrhnout řecký pantheon?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC