Uživatel nepřihlášen
    

Batman: Arkham Origins – Je to pták? Je to letadlo? Je to… netopýr

Úterý 5.11.2013 14:43 - Autor: Denis "rusák" Rus - Rubrika: Recenze Recenze Batman: Arkham Origins

V ulicích Gothamu bují zločin, policejní složky jsou prolezlé korupcí a zdá se, že jedním z mála komu zbyl v tomhle špinavém světě smysl pro spravedlnost, je maskovaný hrdina v černé kápi. Nastolení pořádku je v jeho rukou. Ne poprvé a určitě ani naposled.

Recenze z hraní PlayStation 3 verze hry

I když ani Rocksteady není jako samostatné studio kdovíjak zkušené, v roce 2009 nastartovalo úspěšnou herní sérii a nastolilo jí precedens, kterým se po přebrání otěží řídí i jeho následovníci z Warner Bros. Games Montreal. Do úvah, jestli původní vývojáři značku nadobro opustili, aby se věnovali něčemu jinému, nebo v tichosti kutí pokračování pro next-gen systémy se pouštět nehodlám, protože to nejlépe ukáže sám čas. Zlaté britské ručičky nicméně svůj talent s Batmanem už prokázaly, ty kanadské však projdou pořádným zatěžkávacím testem poprvé.

„Arkham Origins nabízí hráči pohled na časem méně ošlehaného Bruce Waynea, jehož Batman je v Gotham City zatím prakticky neznámý pojem.“

Arkham Origins přistupuje k novodobému batmanovskému universu tím nejjednodušším možným způsobem. Místo plynulého navázání na události předchozího dílu (Nechávají si snad tato vrátka otevřená u Rocksteady? Ale ne, slíbil jsem přeci, že nebudu spekulovat) se vrací v čase pět let před původní Arkham Asylum a nabízí hráči pohled na časem méně ošlehaného Bruce Waynea, jehož Batman je v Gotham City zatím prakticky neznámý pojem. Zatímco policie o jeho existenci mlží, ti nejdrsnější zloduši světa si už na něj a na finanční odměnu vypsanou na jeho hlavu člověkem zvaným Black Mask brousí zuby. Během Štědrého večera se rozhodne, jestli se z Batmana stane synonymum pro ochránce nevinných a boj se zločinem nebo bude jeho jméno vymazáno z historie dřív, než se do ní stačilo zapsat. Zhltněte pár kousků cukroví a zapijte je posledními doušky svařeného vína, vyrážíme do ulic.

...
Délka: ...
Batman: Arkham Origins - Launch trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Bez monoklu na oku

Pokud v sérii Arkham nejste nováčky, pak je vám jasné, jaké druhy aktivit vyplní většinu herního času. Z hlediska hratelnosti nepřichází třetí díl s žádnými převratně šokujícími ani šokujícně převratnými inovacemi, které by dosavadní sérii stavěly na hlavu, takže do slušně rozjetého vlaku naskočíte bez sebemenších problémů. V kůži Netopýřího muže tak máte možnost pomáhat policii pročisťovat ulice Gothamu od nebezpečných padouchů – ať už přímo nebo skrze vyšetřování kriminálních případů. Druhá možnost s sebou přináší ohledávání místa činu, odhalování stop a vyvozování neomylných závěrů na úrovni věhlasného Hercula Poirota, ale ve vypiplaném vizuálním stylu moderního seriálového Sherlocka Holmese.

Detektivní režim doznal několika změn, v průběhu vyšetřování se dá díky postupnému získávání nových údajů a informací libovolně převíjet čas dopředu a dozadu a tím se vám celý případ doslova skládá (nebo naopak rozkládá) přímo před očima a Bruce jej pochopitelně podrobně komentuje. Jedná se sice o dost zjednodušenou verzi rekonstrukce událostí, kdy jsou relevantní stopy viditelně znázorněny červenou barvou, ale aspoň to pěkně odsýpá a nemusíte půl hodiny dumat nad tím, jak postupovat.



Temný rytíř povstal

V úplném základu je ovšem Arkham Origins stále především poctivou mlátičkou z pohledu třetí osoby, v níž během jednoho večera srovnáte do latě stovky až tisíce padouchů, jež si budou lízat rány ještě na Nový rok. Šance přitom nejsou na vaší straně, jelikož síly jsou značně nevyrovnané. Často má Batman v jednu chvíli na krku klidně i desítku rváčů a má se tedy co ohánět. A s ním i vaše prsty, které mě spolu s pravým zápěstím bolely po některých delších potyčkách snad ještě víc než při hraní God of War. Ne že by snad k úspěchu v obou titulech stačil prostoduchý button mashing, ale pravdou zůstává, že kdyby Arkham Origins v soubojích občas trochu polevil, vůbec bych mu to neměl za zlé. Přeci jen jsou v Gothamu ty Vánoce, čas klidu a pohody.

Batman má jakožto správný miliardář pochopitelně po ruce také bohatou zásobu všemožných hi-tech udělátek. Některá z nich vlastní hned od začátku (vystřelovací hák, výbušný gel), jiná získává, jak postupuje příběhem (rukavice s elektřinou či detonátor, který soupeře na malou chvíli vyřadí z boje). Právě tyto hračky představují ozvláštnění při soubojích, které si zakládají nejen na rychlých prstech, ale i správném využívání pomůcek a samozřejmě troše té taktiky. No jen si zkuste naběhnout do místnosti plné kriminálníků a tupě mlátit do jednoho tlačítka, uvidíme, jak dlouho vám to vydrží. Ze začátku vám takový přístup možná ještě projde, ale jak stoupá počet útočníků, zvyšuje se jejich odolnost a zlepšuje arzenál, záhy zjišťujete, že Batman není jediným, kdo umí rozdávat tvrdé rány.

„Postupně je potřeba přistupovat k fyzickým kontaktům jinak, obezřetněji, protože několik dobře mířených zásahů brokovnicí znamená pro Batmana rychlou smrt.“

Právě díky výbavě a výzbroji protivníků je postupně potřeba přistupovat k fyzickým kontaktům jinak, obezřetněji, protože několik dobře mířených zásahů brokovnicí znamená pro Batmana rychlou smrt. Já si opět nejvíc smlsnul na pasážích vybízejících k odlehčené variaci na stealth. Odlehčené proto, že hra je v tomto ohledu dost benevolentní, takže nemusíte nijak výrazně studovat rutinu nepřátel ani být při plížení na milimetr přesní. Snad jen by mohl být hlavní hrdina viditelný na více než pár metrů (případně by při krčení za bednami mohl jeho pozici prozradit plášť poletující ve větru). Stále totiž vypadá dost hloupě, když v dobře osvětlené místnosti zlikvidujete jednoho padoucha, pak se necháte vystřelit do výšky, kde se můžete zvesela pohupovat doslova pár metrů nad hlavami jeho živých parťáků, ale žádný z nich si vás nevšimne. Sice jsou zalarmovaní a ví o vás – ba co víc, někdy se dokonce navzájem upozorňují, že využíváte vyvýšených plošin – ale v drtivé většině případů vám nehrozí žádné nebezpečí, dokud o sobě nedáte sami vědět.



Rolničky, kam se podíváš

Co by to bylo za hru s Netopýřím mužem, kdyby v ní chyběla různorodá sebranka notoricky známých i ne až tak slavných padouchů z jeho komiksového světa. Nechybí tu Tučňák, Bane či v trailerech nadužívaný Deathstroke. S většinou z nich si to jednorázově rozdáte pěkně mano-a-mano, ale pak je tu takový Joker se svými psychopatickými sklony a destruktivní náturou, který přináší chaos a rozsévá v Gothamu zkázu postupně. Právě s jeho příchodem na scénu nastává ta správná legrace a na atmosféře je ihned patrný odklon od lehce temného ladění ke komiksovosti. A změna je to rozhodně příjemná.

„S trochou nadsázky se dá říct, že jste do jisté míry zodpovědní za Batmanovu morálku, protože se zločinem v ulicích můžete v rámci nepovinných misí buďto bojovat nebo se na to zvysoka vykašlat.“

Samotný Gotham pak vyloženě dýchá duchem Vánoc, cesty jsou zabaleny do sněhové peřiny, tváře bičuje sněhová vánice, domy zkrášluje vánoční výzdoba a v nočních ulicích zatím úspěšně kvete kriminální život. S trochou nadsázky se dá říct, že jste do jisté míry zodpovědní za Batmanovu morálku, protože se zločinem v ulicích můžete v rámci nepovinných misí buďto bojovat nebo se na to zvysoka vykašlat. Autoři ovšem přikládají vedlejším aktivitám stejnou nebo možná ještě větší důležitost než hlavní příběhové lince, která ostatně představuje pouze zhruba čtvrtinu veškerého herního obsahu. Většina postranních úkolů má přitom daleko k něčemu, co byste nazvali bezduchou vatou.

Když například chcete v jednotlivých městských oblastech deaktivovat blokovací signál z vysílacích věží, abyste mohli do lokací rychle cestovat ve svém vzdušném vozítku, nejprve je třeba přijít na způsob, jak se do věže dostat. Tento způsob se přitom liší místo od místa, a tak se ani takováto na první pohled nezáživná činnost nestihne stát nudnou rutinou. K tomu si přičtěte například již zmiňované kriminální případy, kterých je celkem 9 a jsou opravdu zajímavé nebo Batmanovu bizarní procházku po říši divů a hned je vám jasné, že svůj nový virtuální domov netřeba opouštět ani dlouho poté co se prokoušete na konec příběhu.

Lepšímu vychutnání Arkham Origins bohužel zabraňují bugy. Někdy se jedná o nicotné mušky jako nevhodně umístěné načítání během videosekvence nebo uprostřed animace pohybu (doprovázené škubáním), jindy o masařky komplikující hraní. Kvůli jedné chybě jsem byl například ponechán napospas osudu, takže jsem tápal „prázdnou“ mapou bez jakéhokoliv zobrazujícího se úkolu a nebýt YouTube, pravděpodobně zmateně bloudím městem ještě teď. Doufejme, že tvůrci tyto nedodělky co nejdříve odstraní a umožní hráčům užít si hru, tak jak byla původně zamýšlena. Co na tom, že se jedná o nejslabší Arkham titul, pořád je to parádní akčně-detektivní jízda, kterou byste si neměli nechat ujít.



Doporučujeme vám si přečíst náš speciál Kdo je kdo v Batman: Arkham Origins?

Batman: Arkham Origins na PC, PS3, Xbox 360, Wii UHodnocení hry
Skóre hry 8 8/10
Batman: Arkham Origins
» Více o hře
Líbí se nám
  • dobře napsané a zahrané postavy
  • vánoční atmosféra spojená s chaosem v ulicích
  • plynulost soubojů a komb
  • využití města
Vadí nám
  • zkraje zdlouhavý přesun po městě
  • občasné problémy s plynulostí
  • bugy
Verdikt: Pokud vás Batmanův svět ještě neomrzel a nevadí vám recyklování starých nápadů, pak si s Arkham Origins užijete mnoho příjemných chvil. Pokud se vám začíná už trochu zajídat a recyklování vám vadí, užijete si i tak. Jen trochu míň.
Na Zingu se nachází také další 2 uživatelské recenze hry Batman: Arkham Origins.
Hru ohodnotilo také 187 čtenářů průměrnou známkou 8.1/10.
Kozopes (7), TwoFace (10), Gerald of Rivia (10), geobbu (8), Adamos2002 (10), Lynch (8), versace186 (10), FAKEing (7), Garrosh (9), Paranoia (8), Marrino (8), D4rk_knight (10), Thief-CZ (10), franki15 (9), vancouver97 (9), OS1R1S (9), Ijacek.007 (9), tommystreet (7), shxrk (8), Smejdcz (8), mac12352 (9), myscho (6), Mr.Triboni (10), finghrulin (7), Smoothie (7), caukyy (8), assasins creed (10), ACzeMiky (9), Pajda (9), Thorn1991 (8), corey26 (5), Bart12 (7), Norbi001 (8), pajmič (8), petronelus (7), Icarus (6), Enemy_001 (8), StrikerTH (8), Risan (8), jirotkap (8), Juraj72 (7), VVstormU (8), MarkCZ (8), Molitann (7), Aveline (7), wolffe22cz (10), ELhonzo (9), Kalňas (9), Novisss1 (7), digimaster (9), Skallagrim (10), Bruce Wayne (10), Killer198 (9), shifty205 (9), DwaneDibbley (7), Strec (8), matroš (9), Kenedz68 (9), Blizz (6), Luciferka (10), Elli[CZE]k (8), moderní_hráč (10), gumadzus (9), avalanchedisc (7), Danalth (8), marten02 (9), LoWier (8), Kalach001 (5), Ardis (8), Scarto (8), tiberian23 (7), kotlik (9), Geralt z Rivie (8), ShaunHastings (8), CZconnor (9), Alphonse800 (8), Desmond Miles (7), petlos69 (8), hej7mi (10), Danigon (8), FireWolf (7), fallanga (8), Ka3el (9), nero (10), Raden (9), Popopki (8), Toldo (7), Machine78 (8), Lišák (6), Phill002 (9), Ondrej_V (8), hxxnxs (2), NeoBlade (8), danur078 (8), CZ_Sniper_CZ (8), Sovjet (8), Ghost_ (10), john619 (7), GarSonak (9), Bayernfan (8), Temgotin (9), Cvrnda (8), Nick (7), Aiden Pearce (10), Dalaren (7), hozix (9), Mighty (9), Parasit (8), negR (1), Pongi (9), FesakSX (8), Stenlly69 (7), IgniteAngel (8), Petras (9), Filip02373 (9), Man1akCZ (9), Helljumper (8), Szczigi (9), MultiScorey (8), MachujaNapitchi (7), Tarik (9), Mrkrikajs (7), tomito007 (10), Lazy (9), Alcatraz105 (9), Vincent_Vega (7), NoIdea (9), TheDave (7), Raylo™ (8), Deeside (10), gambi (10), Ondra Kenway (9), Terorek (6), sweat55 (8), Ako Suminoe (7), Jendus (7), Mafian11102000 (8), ElectroTano (7), Motna (10), Sofťáček (9), stuntman (5), CzePavel99 (7), MARTAS SK (10), steragery (8), chips (10), Darkzur (5), Michal Assassin (8), joseph (10), SteveHood (9), Micvan (7), LuckyBaal (8), Exiperus (7), Blackhand47XD (10), Faldmen (8), adalas (6), miklas (7), žemla (10), Doominnoo (8), VaeCortez (8), Meiron (8), Vynex (10), BlackScorpioncz (8), Jakoubek (7), Lelanka (9), BabetakCZE (8), šuplík (7), garrett0901 (9), Shock (9), cernejstri1 (10), Palnus (7), _marosho_ (8), jamesfreeze (8), GamerAC (8), CJFlip (8), havlajs (7), JackTwoFace (10), Epicek (9), barlow (8), Zlobo (8), Foxik09 (10), Golradir (8), AjikTali (9), WeirdWorm (7), Behavioralista (9), Paulus Poetry (8), Mr.Lolendo (3), Theogreel (8)
Před vydáním hru ohodnotilo 9 čtenářů průměrnou známkou 9.9/10.
závislák (10), davca525 (10), Echosword (10), Mondes (10), Daniel65911 (10), stalkertwo (10), Capitan (10), Vynex (10), hitman4774 (9)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Batman: Arkham Origins na PC, PS3, Xbox 360, Wii UScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins Screenshot ze hry Batman: Arkham Origins

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Batman: Arkham Origins – Je to pták? Je to letadlo? Je to… netopýr
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Behavioralista    Hodně se mi líbily morální dilemata Batmana. Někde v polovině si to ale srovná a už jedeme na té staré, známé vlně potírání zločinu. Joker samozřejmě nejlepší a některé Hádankářovy zkoušky jsou docela drsně obtížné. Po technické stránce hry je docela dobrá grafika, zvuk i dabing, ale obsahuje docela dost bugů např. po úspěšném souboji se Světluškou mi uprostřed videa s Gordonem hra zahlásila mise neúspěšná a hodila mě zpět do boje se Světluškou. Někdy vypadne zvuk či se bugne interakce.Behavioralistabehavioralista34565    14.5.2017 19:56 Behavioralista

Hodně se mi líbily morální dilemata Batmana. Někde v polovině si to ale srovná a už jedeme na té staré, známé vlně potírání zločinu. Joker samozřejmě nejlepší a některé Hádankářovy zkoušky jsou docela drsně obtížné. Po technické stránce hry je docela dobrá grafika, zvuk i dabing, ale obsahuje docela dost bugů např. po úspěšném souboji se Světluškou mi uprostřed videa s Gordonem hra zahlásila mise neúspěšná a hodila mě zpět do boje se Světluškou. Někdy vypadne zvuk či se bugne interakce.

ShaunHastings   2x   CZconnor: píšu že jsou stejné takže nejsou výzvou to znamená automaticky že jsou lehčí, protože už víme jak na ně. To že vypadají jako krabičky a ne otazníky nemění nic na tom že postup jak je získat je u většiny stejný jako u předchozích dílů.ShaunHastingsshaunhastings24934    13.12.2013 10:10 ShaunHastings

CZconnor: píšu že jsou stejné takže nejsou výzvou to znamená automaticky že jsou lehčí, protože už víme jak na ně. To že vypadají jako krabičky a ne otazníky nemění nic na tom že postup jak je získat je u většiny stejný jako u předchozích dílů.

CZconnor    ShaunHastings:
Prave ze naopak. Jsou uplne jine. Jsou lehčí, a to o dost. V predchozich dilech to bylo tezsi.
CZconnorczconnor20481
    12.12.2013 23:54
CZconnor

ShaunHastings:
Prave ze naopak. Jsou uplne jine. Jsou lehčí, a to o dost. V predchozich dilech to bylo tezsi.

ShaunHastings   1x   Tak do třetice všeho stejného. Alespoň tak to vidím já. Dost mě potěšil příběh který je podle mě velmi slušný a nebýt jeho tak by hra nepřinesla nic nového. Co se týče hratelnosti tak ta je pořád na solidní úrovni a baví, ale pokud by chtěli tvůrci další díl měli by s tím něco udělat. Co mě nejvíce zklamalo byly Enigmovy hádanky jsou úplně stejné jak v předchozím dílů takže nepředstavují žádnou výzvu.ShaunHastingsshaunhastings24934    12.12.2013 17:44 ShaunHastings

Tak do třetice všeho stejného. Alespoň tak to vidím já. Dost mě potěšil příběh který je podle mě velmi slušný a nebýt jeho tak by hra nepřinesla nic nového. Co se týče hratelnosti tak ta je pořád na solidní úrovni a baví, ale pokud by chtěli tvůrci další díl měli by s tím něco udělat. Co mě nejvíce zklamalo byly Enigmovy hádanky jsou úplně stejné jak v předchozím dílů takže nepředstavují žádnou výzvu.

Skallagrim   1x   Ještě bych do mínusů dopsal omezení řešení hádanek na jedno. Dneska mě to docela naštvalo. Snažil jsem se dostat do věže na Amusement mile. Asi půl hodiny jsem nad tím dumal, až mě napadlo tam zkusit doletět pomocí "air divu" z protější budovy. Asi na 15. pokus se mi to povedlo. Ale... dveře do věže byly zamčený. Tak mi to nedalo a kouknul jsem se na youtube, jak se tam dostat. A dostanu se tam až když budu mít nějakou bombičku, kterou hodím do vody a přeplavím se na tom tím tunelem, kterým jsem já tak pracně proletěl.Skallagrimskallagrim19082    2.12.2013 08:41 Skallagrim

Ještě bych do mínusů dopsal omezení řešení hádanek na jedno. Dneska mě to docela naštvalo. Snažil jsem se dostat do věže na Amusement mile. Asi půl hodiny jsem nad tím dumal, až mě napadlo tam zkusit doletět pomocí "air divu" z protější budovy. Asi na 15. pokus se mi to povedlo. Ale... dveře do věže byly zamčený. Tak mi to nedalo a kouknul jsem se na youtube, jak se tam dostat. A dostanu se tam až když budu mít nějakou bombičku, kterou hodím do vody a přeplavím se na tom tím tunelem, kterým jsem já tak pracně proletěl.

Aveline    Vím že rocksteady pracovalo i na AC. Ale já se bavila o pro mě nejlepším a nejhorším díle. AC mě taky moc nebavilo. Ale myslím si, že kdyby ten origins dělalo znovu rocksteady bylo by to o něčem jiném a ne podobné jako AC. Warner bros jen okopčil AC nic víc.Avelineaveline23158    25.11.2013 20:29 Aveline

Vím že rocksteady pracovalo i na AC. Ale já se bavila o pro mě nejlepším a nejhorším díle. AC mě taky moc nebavilo. Ale myslím si, že kdyby ten origins dělalo znovu rocksteady bylo by to o něčem jiném a ne podobné jako AC. Warner bros jen okopčil AC nic víc.

pajmič    CZconnor: Dobře ale to bylo odůvodněno tím že Arkham city bylo v AC vězení, t AO bylo město obydlené, je pravda že kdyby tam dali nějaký to auto a civilistu, tak by se nic nestalo. Nejže tomu studiu prostě chybí zkušenosti, vzát to co vytvořili jiní a udělat jiný příběh není velké umění.

Aveline: Rockstedy maká na next-gen titulu s batmanem :) Souhlasím s tím te AA má nejlepší atmošku a nemůže za to jen Scarecrow. AC to také dělal výborně, hlavně ty halucinace a mindfuck scény, vedlejší ůkoly a vůbec.
pajmičpajmic6747
    25.11.2013 20:07
pajmič

CZconnor: Dobře ale to bylo odůvodněno tím že Arkham city bylo v AC vězení, t AO bylo město obydlené, je pravda že kdyby tam dali nějaký to auto a civilistu, tak by se nic nestalo. Nejže tomu studiu prostě chybí zkušenosti, vzát to co vytvořili jiní a udělat jiný příběh není velké umění.

Aveline: Rockstedy maká na next-gen titulu s batmanem :) Souhlasím s tím te AA má nejlepší atmošku a nemůže za to jen Scarecrow. AC to také dělal výborně, hlavně ty halucinace a mindfuck scény, vedlejší ůkoly a vůbec.

CZconnor    Aveline:
I Rocksteady udelalo AC bez civilistu. Takze to nesvadejme na WB.
CZconnorczconnor20481
    25.11.2013 19:46
CZconnor

Aveline:
I Rocksteady udelalo AC bez civilistu. Takze to nesvadejme na WB.

Aveline   2x   CZconnor: Každému se líbí něco jíného. Já jsem rači pro uzavřenější svět jako např. u prvního dílu. Tady mi ten svět příjde zbytečně velký. Jen to zdržuje, při přelétávání z jednoho konce mapy na druhý. Příjde mi to jako by chtěli vývojáří tím přeletáváním prodloužit délku, už tak krátkého příběhu. Jedna mise na jednom konci mapy a zápětí na to další mise na druhem konci mapy hahahah. :angry: Svět je detailní to ano, ale to je vše. Pusto prázdný svě bez lídí. A oni se ti vyvojáří vymlouvají na období vánoc. Ať jdou někam! ! ! :nah:
Mělo by si to zase vzít pod svá křídla studio rocksteady. :thumbup:
Avelineaveline23158
    25.11.2013 18:32
Aveline

CZconnor: Každému se líbí něco jíného. Já jsem rači pro uzavřenější svět jako např. u prvního dílu. Tady mi ten svět příjde zbytečně velký. Jen to zdržuje, při přelétávání z jednoho konce mapy na druhý. Příjde mi to jako by chtěli vývojáří tím přeletáváním prodloužit délku, už tak krátkého příběhu. Jedna mise na jednom konci mapy a zápětí na to další mise na druhem konci mapy hahahah. :angry: Svět je detailní to ano, ale to je vše. Pusto prázdný svě bez lídí. A oni se ti vyvojáří vymlouvají na období vánoc. Ať jdou někam! ! ! :nah:
Mělo by si to zase vzít pod svá křídla studio rocksteady. :thumbup:

Temgotin   1x   CZconnor: Nejspíš má na mysli to, že Batman Arkham Asylum byl temnější než BAC a BAO. Arkham City a Arkham Origins mají spíš takovou "Hello, madafakas... Batman is here! " atmosféru. Částečně za to může i odstranění Scarecrowa.Temgotintemgotin9437    25.11.2013 18:11 Temgotin

CZconnor: Nejspíš má na mysli to, že Batman Arkham Asylum byl temnější než BAC a BAO. Arkham City a Arkham Origins mají spíš takovou "Hello, madafakas... Batman is here! " atmosféru. Částečně za to může i odstranění Scarecrowa.

CZconnor    Aveline:
Tak v tom s tebou nesouhlasim :-(.
Tohle je nejlepsi dil. Je vetsi nez AC a Asylum dohromady. Asylum je takovy prototyp.
CZconnorczconnor20481
    25.11.2013 17:44
CZconnor

Aveline:
Tak v tom s tebou nesouhlasim :-(.
Tohle je nejlepsi dil. Je vetsi nez AC a Asylum dohromady. Asylum je takovy prototyp.

Aveline    Pro mě nejhorší díl série. Batman arkham asylum, byl jednoznačně nejlepší díl.Avelineaveline23158    25.11.2013 12:15 Aveline

Pro mě nejhorší díl série. Batman arkham asylum, byl jednoznačně nejlepší díl.

Temgotin    Ardis: Někde v nákupním centru by měl být kočárek s nějakým rádiem. Musíš jít k němu a pak se a ní setkáš.Temgotintemgotin9437    10.11.2013 10:02 Temgotin

Ardis: Někde v nákupním centru by měl být kočárek s nějakým rádiem. Musíš jít k němu a pak se a ní setkáš.

CZconnor    Ardis:
Zvlastni...
Ono to ani neni fight, ale spis to jsou takove ukoly s ni. Jeste jsem je nedohral, tak nevim, co s ni bude na konci.
CZconnorczconnor20481
    9.11.2013 19:46
CZconnor

Ardis:
Zvlastni...
Ono to ani neni fight, ale spis to jsou takove ukoly s ni. Jeste jsem je nedohral, tak nevim, co s ni bude na konci.

Ardis    Czconnor: Fakt?
Já už mám Batmana se všemi vedlejšáky (kromě Enigmy - Riddlera) dohraného a neměl jsem jí tam.
Ardisardis15239
    9.11.2013 16:05
Ardis

Czconnor: Fakt?
Já už mám Batmana se všemi vedlejšáky (kromě Enigmy - Riddlera) dohraného a neměl jsem jí tam.

CZconnor    Ardis:
Ne, ta je v postranich misich.
CZconnorczconnor20481
    9.11.2013 15:28
CZconnor

Ardis:
Ne, ta je v postranich misich.

Ardis    Nezapomněli náhodou vývojáři na bossfight s Šivou?Ardisardis15239    9.11.2013 13:41 Ardis

Nezapomněli náhodou vývojáři na bossfight s Šivou?

CZconnor    Taky nechapu...
Prave ze cim je mesto vetsi, tim je to lepsi :-) .
CZconnorczconnor20481
    6.11.2013 23:38
CZconnor

Taky nechapu...
Prave ze cim je mesto vetsi, tim je to lepsi :-) .

Temgotin    Mimochodem, ten zápor "zkraje zdlouhavý přesun po městě" je myslím zbytečný, jelikož je ve hře Batwing, pomocí kterého se lze přesouvat.Temgotintemgotin9437    6.11.2013 18:35 Temgotin

Mimochodem, ten zápor "zkraje zdlouhavý přesun po městě" je myslím zbytečný, jelikož je ve hře Batwing, pomocí kterého se lze přesouvat.

pajmič    Hra je stále dobrá a baví mě ale zároven mě dokáže pěkně iritovat. Má spoustu chyb které původní hry neměly ale i tak dobrý. Za mě 8/10.pajmičpajmic6747    6.11.2013 16:56 pajmič

Hra je stále dobrá a baví mě ale zároven mě dokáže pěkně iritovat. Má spoustu chyb které původní hry neměly ale i tak dobrý. Za mě 8/10.

CZconnor    Onos:
Za co byl ten ban tentokrát ? :-) .
A Lemmy dostal ban...
CZconnorczconnor20481
    5.11.2013 23:02
CZconnor

Onos:
Za co byl ten ban tentokrát ? :-) .
A Lemmy dostal ban...

Nekty    Denis "rusák" Rus. . Luxusní Recenze. :thumbup: Výborná hra už od prvního Dílu, doufám v pokračování. :lala:Nektynekty20773    5.11.2013 20:44 Nekty

Denis "rusák" Rus. . Luxusní Recenze. :thumbup: Výborná hra už od prvního Dílu, doufám v pokračování. :lala:

danny-v    Temgotin, Rushi: Ok, díky za rady :thumbup:danny-vdanny-v10752    5.11.2013 20:20 danny-v

Temgotin, Rushi: Ok, díky za rady :thumbup:

Rushi    danny-v: Když tam nevidíš ikonku, tak si v menu aktivuj Rady (nebo tak něco) , a nebo počkej na slow-mo při jeho útoku. A když dostaneš "žlutý striky" tak hned E- kombo. Dost ubírá.
Když sem to hrál poprvé tak mě tam taky mockrát zabil. Po 2 sem ho dal na poprvé.
ZKRÁTKA VYCHYTEJ SLOW-MO. :thumbup:
Rushirushi6028
    5.11.2013 20:15
Rushi

danny-v: Když tam nevidíš ikonku, tak si v menu aktivuj Rady (nebo tak něco) , a nebo počkej na slow-mo při jeho útoku. A když dostaneš "žlutý striky" tak hned E- kombo. Dost ubírá.
Když sem to hrál poprvé tak mě tam taky mockrát zabil. Po 2 sem ho dal na poprvé.
ZKRÁTKA VYCHYTEJ SLOW-MO. :thumbup:

Temgotin    danny-v: Možná jsi tu ikonku neviděl kvůli občas špatně nastavené kameře při tom souboji, kdy byla ikonka mimo obrazovku. Pro mne to ale moc problém nebyl, protože jsem jeho údery dokázal dobře odhadnout :DTemgotintemgotin9437    5.11.2013 19:20 Temgotin

danny-v: Možná jsi tu ikonku neviděl kvůli občas špatně nastavené kameře při tom souboji, kdy byla ikonka mimo obrazovku. Pro mne to ale moc problém nebyl, protože jsem jeho údery dokázal dobře odhadnout :D

Silchas Ruin    Asi si tu pěstují jen ovce, které přikyvují. SmutnéSilchas Ruinsilchas-ruin22852    5.11.2013 19:14 Silchas Ruin

Asi si tu pěstují jen ovce, které přikyvují. Smutné

MORTHSIR    To netusim, ze by ho potkal podobny temny osud ? :DMORTHSIRmorthsir17268    5.11.2013 19:13 MORTHSIR

To netusim, ze by ho potkal podobny temny osud ? :D

Silchas Ruin    MORTHSIR tož se zeptej na vrchu proč sem dneska dostal zase ban . ) tady nikdo nesnese kritiku. vše se musí chválit. Kde je vlastně Lemmy?Silchas Ruinsilchas-ruin22852    5.11.2013 19:07 Silchas Ruin

MORTHSIR tož se zeptej na vrchu proč sem dneska dostal zase ban . ) tady nikdo nesnese kritiku. vše se musí chválit. Kde je vlastně Lemmy?

danny-v   1x   Thorn1991: Dám tomu ještě šanci, ale až žena nebude doma, abych mohl používat hodně sprostých slov, když se dařit nebude :-)danny-vdanny-v10752    5.11.2013 19:05 danny-v

Thorn1991: Dám tomu ještě šanci, ale až žena nebude doma, abych mohl používat hodně sprostých slov, když se dařit nebude :-)

MORTHSIR    Multiaccount jako prase xD! onos=iskar jarak=Silchas Ruin.... zapomel jsem nekoho, nebo (neco) ? Zrejme pojistka pro pripadnej dalsi ban. TralalaaaaMORTHSIRmorthsir17268    5.11.2013 19:01 MORTHSIR

Multiaccount jako prase xD! onos=iskar jarak=Silchas Ruin.... zapomel jsem nekoho, nebo (neco) ? Zrejme pojistka pro pripadnej dalsi ban. Tralalaaaa

Diskuze na fóru

Humble bundle -vše sem (569 příspěvků), Fotka vašeho PC (226 příspěvků), Steam účet - BAN (5 příspěvků), Trance - TOTY 2017 (450 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4563 příspěvků), Assassin's Creed Unity (65 příspěvků), STEAM -všechno sem (7038 příspěvků), Good Old Games | GOG.com (53 příspěvků)

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Fire Emblem Warriors - povedená grupka hrdinů

Omega Force nám opět dokázala, že vlastní návod, jak účelně spojit dvě různé značky. A vytvořit tak perfektní záležitost.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole a handheld
 
 
Návštěva nového studia SCS Software

Tvůrci simulátorů trucků slaví 20 let, a tak nás pozvali do svých zcela nových kanceláří na prohlídku, ukázku VR a křest nového DLC New Mexico.

 
Přečíst celý článek»Autor: Marek_Tvrdy - Platforma: PC
 

Heliborne - vrtulníky a rock

Recenze - 21.11.2017
 
Heliborne - vrtulníky a rock

Nahoďte rotory a vrhněte se do víru nebeských bitev v simulátoru Heliborne. Toto akční létání s vrtulníky je plné výbuchů raket, řinčení kulometů a…

 
Přečíst celý článek»Autor: ROYALFOX - Platforma: PC
 
 
Attentat 1942 – lepší než učebnice

Heydrichiáda zasáhla osudy tisíců lidí. Pojďme se podívat blíže na jeden z nich.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC
 
 
Project Cars 2 – nekompromisní závodní simulátor

To, co vám jinde projde, za to vám Project Cars 2 vymáchá obličej v kaluži vyjetého oleje.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole