Uživatel nepřihlášen
Deus Ex: Mankind Divided vychází 23.8.2016
      

Watch Dogs – hack na pískovišti

Úterý 27.5.2014 09:01 - Autor: Daniel "corfer" Mazura - Rubrika: Recenze Recenze Watch Dogs

Víkend strávený v Chicagu, kde červená na semaforu neznamená nic, co by nevyřešil smartphone. Vrátili jsme se nadšeni?

Recenzovaná verze: PS4

Ach to proklaté E3 demo. Určitě si stejně jako já pamatujete na tu nádheru v pohybu, na ten příslib variabilní hratelnosti, která bude mít pramálo společného s ostatními sandboxy a nabídne konečně první pohled pod pokličku chystané nové generace hraní. GTA V pomalu vypadalo jako chudý příbuzný, jehož návštěva sice potěší, ale všichni stejně vyhlížejí toho bohatého strýčka z Ameriky –  Watch Dogs. Rok se s rokem sešel, obě hry jsou mezi námi a dopadlo to přesně naopak, což je zřejmě ten důvod, proč Ubisoft Watch Dogs odložil. Francouzský vydavatel bohužel předvedl naprosto nesmyslně přehypovanou reklamní kampaň, na níž nedoplatí jeho bankovní konto, ale hra, která vlastně není vůbec špatná. Watch Dogs to nebudou mít lehké.

...
Délka: ...
Watch Dogs - Launch trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Něco na způsob příběhu

Kvalitativně Watch Dogs hráče fackují neustále, celou hru. První ránu si pro vás hra nachystá náhle hned v úvodu a takhle drsnou podpásovku jsem nečekal ani v nejčernějších obavách. Celá slavná příběhová expozice, kterou dokázali v Ubisoftu za ta léta vymyslet a pilovat, je nakonec jen opravdu hodně nepovedenou snahou o to prostrčit do hry něco jako děj. Zápletka Watch Dogs nesnese srovnání ani se scénářem posledního Wolfensteina, natož s GTA V – žánrovým konkurentem a velikánem v oboru.

,,Celá slavná příběhová expozice, kterou dokázali v Ubisoftu za ta léta vymyslet a pilovat, je nakonec jen opravdu hodně nepovedenou snahou o to prostrčit do hry něco jako děj."

Pokud pro vás děj ve hrách představuje jen jakousi třešničku na dortu, pak to se hrou asi nebudete mít tak těžké jako já. Značně vyčpělý koncept záchrany bližních je asi stejně zábavný jako placení pokuty a věřte mi, že pokud byste brali v potaz pouze tenhle hnací motor, daleko byste se hrou nedojeli. Pro takhle plytkou a rádoby dojemně přemýšlivou story jsou totiž Watch Dogs až přehnaně dlouhou hrou. Nějakých 20 hodin příběhových misí v objetí skutečně úmorných dialogů a pseudomelancholické atmosféry, prostě nelze hodnotit jako důvod ke koupi.



Vítejte mezi hackery

K tomu všemu vývojáři ještě přimíchali postavy, které smrdí tak zatuchlými archetypy, až mě to přivádí na myšlenku, že tohle s charaktery vlastně Ubisoft dělá celkem pravidelně. Někdy to však zážitku naopak pomůže, což dokládají zcela vypočitatelné postavy z Assassin’s Creed IV, jež díky svým lidsky obyčejným povahám vyloženě ožily.

Ve Watch Dogs příběhu dominují ,,lidé“, jejichž vizáž jakoby vypadla z cirkusové manéže. Taková Clara, Jordi nebo Iraq opravdu nevypadají jako lidé z tohoto světa a jestli se vám zdá, že jen programově nadávám, vzpomeňte si na GTA V, které nám jednak přineslo značně ujetou společnost, jednak ji dokázalo uvěřitelně odprezentovat. Ne tak zde.

Po příslibu v podobě posledního asasína jsem dokonce doufal, že to s hlavními protagonisty bude už jenom lepší. Aiden Pearce ale navazuje na tradici, kterou do her přinesl už asasín Connor a ukazuje svou šedivou nezajímavou povahu, která se od zbylého pelotonu hlavních postav liší snad jen tím, že umí strčit při chůzi ruce do kapes.



Je to film a my v něm hrajeme

Že hra bude trpět na hype, jsem osobně předpokládal a musím se přiznat, že pro mě Watch Dogs byli menším zklamáním. Situace není zdaleka tak zlá. Stejně jako u scénáře ale i variabilita misí dopadla do mírného nadprůměru, z něhož sice čas od času vykoukne (když se vám někdo nabourá do světa), daleko častěji v něm ovšem setrvává a nabízí stereotypně pojatý sandbox a to je, co si budeme povídat, na tak velikou hru docela málo.

Bezmála čtyřicítka příběhových úkolů jede přesně po vzoru klasické hratelnosti od Ubisoftu na velkou trojku – hledání, sledování a únik. Popravdě úplně nechápu, jak je možné, že taková berlička zakletému francouzskému vydavateli už tolikrát prošla. Záleží čistě na tom, jak umně se podaří jednoduchou šablonu ukrýt. Ve Watch Dogs to spíše vypadá, jako kdyby ji chtěli vývojáři co nejvíce propagovat a utáhnout si tak pořádně smyčku kolem krku.

,,Záleží čistě na tom, jak umně se podaří jednoduchou šablonu ukrýt. Ve Watch Dogs to spíše vypadá, jako kdyby ji chtěli vývojáři co nejvíce propagovat a utáhnout si tak pořádně smyčku kolem krku."

Vzpomeňme kupříkladu na náplň misí ve stařičké Mafii. Watch Dogs souboj s dvanáct let starou hrou opouští jako zpráskaný pes, když naprostý vrchol vývojářské invence znamená sledování osoby nikoliv po dvou, nýbrž za pomoci kamer. Pokud se přeci jenom rozhodnete pro observaci hezky po svých, cítím povinnost upozornit na to, že s tím se sice počítalo, ale ladění bylo zřejmě odsunuto na vedlejší kolej. Umělá inteligence totiž reaguje až přehnaně vznětlivě. Těžko si představit, že strážní, kteří mají na starosti bezpečnost ctOS (operační systém, který dohlíží na město), rovnou střílí ze služebních zbraní, aniž by si ověřili identitu narušitele.


Problém tkví v jádru, které postavilo hlavní marketing na tom, že by Watch Dogs měli být uvěřitelnou hrou. Tak to rozhodně není a celé to připomíná spíše zdařilé filmové představení. Jak jinak si vysvětlit, že vámi pronásledovaná osoba sedne do auta, vedle něhož se nachází terénní motorka, připravená posloužit ve sledování hráči. Zase je to hlavně o tom, že si designéři nedokázali poradit s kulisami, když sice navštívíte loděnice, městskou zástavbu i vilovou čtvrť, to co se ale v těchto místech odehrává, zoufale splývá.

Přitom hratelnost sama o sobě nabízí velkou spoustu různých nástrojů k vyblbnutí. Celý hype okolo Watch Dogs ale může za to, že nás hra nemůže už ničím překvapit. Je v jádru dobrá, řemeslně kvalitní, ale nikdy vám z ní nespadne čelist.

Zvedni most zmáčknutím čtverečku

Z Chicaga ovládaného operačním systémem ctOS se stal ráj pro počítačové geeky z celých Spojených států. Nevyhnutelnou budoucnost celé urbanistické kultury ale v montrealském Ubisoftu vidí velmi jednoduše. Považuji za správný krok, že celé to slavné hackování je ve Watch Dogs vyobrazeno jaksi povrchně. Nelíbí se mi ale, jak vývojáři vykreslili jeho komunitu. Snad nikdo neuvěří tomu, že hackerové budoucnosti budou fungovat na principu ozbrojených gangů a i když je tahle představa z herního hlediska nejpřijatelnější, celé atmosféře dává pořádně na frak



Zjednodušení celého hackerského světa nejvíce pocítíte ve chvíli, kdy dojde na samotné hackování. Všechno lze uvést do pohybu stisknutím jediného tlačítka, což sice s ohledem na hratelnost chápu jako logický krok, některé úkony ovšem přeci jenom mohly vyžadovat trochu složitější přístup. Aby se vám povedla značková úniková akce, kdy nejprve prvního pronásledovatele pošlete do autonehody a druhého potom do luftu výbuchem parovodu, na to potřebujete pouhá dvě tlačítka a nijak veliký cit pro načasování.

Akce, kterých hackováním dosáhnete ale i tak přináší parádní uspokojení. Hackování přináší do hry prvek odlišný od všeho, co jsme zatím mohli v konkurenčních sandboxech nalézt. Potřeba vyhrát si s každou akcí co možná ,,nejpočítačověji“, se stupňuje s každou odemknutou vlastností a odjišťovat granáty na postrojích žoldáků mě asi nikdy nepřestane bavit.

,,Potřeba vyhrát si s každou akcí co možná ,,nejpočítačověji“, se stupňuje s každou odemknutou vlastností a odjišťovat granáty na postrojích žoldáků mě asi nikdy nepřestane bavit."

Podobně jsou na tom i hackovatelné gadgety. Vyrobíte si rušičky signálu, které poslouží, když se někomu zachce přivolat policii a vyrobíte si i zařízení, jež kompletně vyhodí proud. Bohužel opět i zde hra dojíždí na to, že se Ubisoft s těmihle trumfy vytasil už při marketingovém tažení a zasloužené ovace už sklidil.



Když tasíte zbraň

Skvělé si vývojáři poradili i se situací, kdy prošmajdáte tichošlápkovu obuv a vrhnete se k nepříteli s obuškem či pistolí v ruce. Osobně si pamatuji na Sleeping Dogs, kde střílení bylo citelně slabší než hlavní chod v podobě pěstních soubojů. Watch Dogs na druhou stranu akčnímu přístupu fandí a kombinovat hacking se střelbou je opravdu velká paráda. Chce to větší dávku umu, ale jakmile přijdete na kloub všem možnostem, které se okolo vás doslova povalují, klidně předvedete i akce, jejichž sofistikovanost překvapí možná i vás.

,,Chce to větší dávku umu, ale jakmile přijdete na kloub všem možnostem, které se okolo vás doslova povalují, klidně předvedete i akce, jejichž sofistikovanost překvapí možná i vás."

Watch Dogs jsou unikátní hrou i z toho titulu, že vlastně podvědomě celou dobu doufáte, že se něco pořádně pokazí, abyste pomocí svého smartphonu mohli vyhrocené situace zažehnávat. Žene vás policie a vy se řítíte k mostu? Žádný problém zvedněte ho a znemožněte vašim pronásledovatelům honbu za vámi. Jindy zase otevřete dveře do garáže, v níž se během sekundy schováte. Pokud tedy rámcová náplň misí přinesla zklamání, hackováním hra získává na variabilitě a dohání tak záporné body, které si díky jednotvárným úkolům vysloužila.

Při akci využijete i spoustu různých vozidel. Sám bych sice viděl radši realističtější model řízení, i na arkádově pojatá přibližovadla se ale dá zvyknout a třeba takové motorky mě osobně bavily daleko více než v posledním GTA. Rozhodně stojí za zmínku, že v PS4 verzi lze nastavit i pohled z kokpitu, což při řízení ve vysokých rychlostech hodně pomůže.


Je libo parkour nebo pavoučí tank?

Kromě klasické akce a ,,normálních“ vedlejších úkolů nabízí Watch Dogs i poměrně rozsáhlou nabídku řádně švihnutých miniher. Jejich trvanlivost přímo závisí na tom, jak moc vás právě takové skopičiny v jinak vážné hře baví.

Já osobně jsem si minihry postavené na augmentované realitě užil královsky a často jsem v nich hledal odpočinek od vypjatého života hackera. Ve vašem smartphonu tak není problém přeměnit okolní svět během chviličky na parkourovou dráhu, na jejíž trase vyzobáváte zlaté bodíky. Bez potíží proměníte i sebe sama v obří pavoučí tank s jediným úkolem – rozpoutat v ulicích Chicaga co největší chaos.

Po cestě naleznete rozesety ale i tradičnější aktivity a pokud vám nesedí hry na mobilu, můžete se uklidit do baru, kde párkrát protočíte válce na hracím automatu nebo se zúčastníte pokerového turnaje. Oproti virtuálním hrám, ale Watch Dogs v tomto ohledu nenabízí nic převratného.



Online válka hackerů

Největší labužnický kousek si pro nás Watch Dogs připravili až na závěr. Schované pod tím vším marketingovým balastem totiž zůstalo online zápolení zakomponované do singleplayerové kampaně. Jak moc úžasná věc to v kontextu světa ovládaného počítači je, to pochopíte, až si ho sami ozkoušíte naživo.

V praxi si můžete nechat nabourat svět od jiného hráče, nebo přímo sami můžete stěžovat jiné životy. Když se vám do hry ,,nahackuje“ konkurent, dostanete kupříkladu časový limit na to, abyste ho odhalili a posléze zneškodnili. Když vychytáte zkušeného narušitele, klidně vám jeho identita zůstane do konce časomíry utajena. Ani nedokážu slovy popsat, jak úžasnou satisfakci vám přinese odhalení cizího hráče, který si dal opravdu záležet na tom, aby splynul s davem.

,,Ani nedokážu slovy popsat, jak úžasnou satisfakci vám přinese odhalení cizího hráče, který si dal opravdu záležet na tom, aby splynul s davem."

Nová generace v Chicagu jen napůl

Jestli jste zvědavi na next-gen technické zpracování, budou pro vás následující řádky zřejmě jen částečným potěšením. Chicago představuje úžasné místo k vyblbnutí, disponuje velkou náloží různorodých lokací, ale grafická stránka hry zůstala tak nějak na půli cesty mezi starou generací konzolí a tou novou. Je to pochopitelné, jelikož hra není exkluzivním titulem nových mašinek. Vývojáři museli myslet i na řádně zaprášené třistašedesátky a třetí PlayStationy, což ale ani náhodou neznamená, že by hra vypadala špatně.

Večerní nasvícení představuje ohromnou podívanou, která společně s odlesky na vodě nastartuje solidní choutky navštívit reálné Chicago. Tak dobře hra sice ve dne nepůsobí, pořád ale vypadá velmi nadstandardně, a pakliže se zaměříte detailněji na lidi okolo sebe, zjistíte, že v tomhle ohledu hra v poklidu dotáhla i takřka perfektní GTA V.



Skvěle se poslouchá i zvuková složka hry. Možná vám to bude připadat jako detail, ale startování silnějších aut přináší takový zvuk, že klidně jen budete sedět a dokola otáčet klíčky v zapalování. Herní mise dost často doprovází i atmosférický soundtrack, který ničím extrémně nepřekvapí, často se ale zapíše do paměti díky takovým kouskům, jako je hiphopová skladba uprostřed přestřelky s bandou hoperů.

,,Večerní nasvícení představuje ohromnou podívanou, která společně s odlesky na vodě nastartuje solidní choutky navštívit reálné Chicago."

Poražený hype, vítězná hra

Ubisoft mi připravil práci, která byla sice sakra příjemná (i díky české lokalizaci), ale pro recenzenta nezáviděníhodná. Dostal jsem na placce hru, jež přetéká obsahem a trpí díky nesmyslně přehypované reklamní kampani. Watch Dogs i přes všechny neduhy pořád plní roli velmi zábavné hry, jejíž stereotypní schéma zdařile narušuje hackování. Příběhově zřejmě neosloví každého, ale, ruku na srdce, jak důležité tohle pro klasické hráče vlastně je?

Watch Dogs na PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii UHodnocení hry
Skóre hry 8 8/10
Watch Dogs
» Více o hře
Líbí se nám
  • rozlehlé a na pohled přitažlivé Chicago
  • halda obsahu
  • všechno ty akce spojené s hackováním
  • online zápolení
  • grafika zejména ve večerních hodinách
  • živé animace postav
  • hry v augmentované realitě
Vadí nám
  • nudný scénář
  • postavy živící hackerské stereotypy
  • stereotypní schéma misí
  • že jsme hru museli vydolovat spod laviny hypu
Verdikt: Aiden Pearce možná nepatří mezi nejosobitější herní hrdiny, i tak se s ním ale do sytosti vyblbnete. Hackovaní v Chicagu pod dohledem kamer je zábavné, neotřelé a bohužel zapadané mohutným návalem reklamní masáže, kterou Ubisoft opět nezvládl. Neviňme z toho hru!
Na Zingu se nachází také další 4 uživatelské recenze hry Watch Dogs.
Hru ohodnotilo také 301 čtenářů průměrnou známkou 7.1/10.
myscho (4), Lootmaster (10), corey26 (10), Ma4zu6 (6), George522 (6), plazmas (7), ramboba (5), stalkertwo (7), tudiiik (9), Alfajk (6), Chepa (6), petlos69 (10), RockMax (7), Princ Krasoň (7), sardasdarn (8), SairusCz (7), papperwing (3), Sampy (3), mattyy1hp (4), CzechNeverEnd (8), Popopki (7), BůhOnty (7), matan (7), Ornell (9), Norbi001 (7), bErRishTO (9), 0celot (7), Toldo (10), MartasZLA (5), lithrandir (9), iToast (7), Michael Zeman (9), MoRt8 (4), SeriozníSam (7), Praky (8), Tadeo11 (6), darkramm88 (9), ThainDegu (6), N.Gin (6), Strec (8), Hagimo (8), MagicFiberCZ (7), pOinT7777 (7), Martin297 (9), NeoBlade (6), shxrk (8), ZemiCZ (9), NintendoNES (8), predator.cz (9), flatoutik (7), logocooldjcz (10), pavel.gajdo (5), ivankrato (7), onny19 (10), Deiv (8), Amic (6), zeroczech1911 (7), Smoothie (5), Coffee CZ (6), Solda (8), Lemon (8), Blizz (9), Mighty (8), Draxess (10), ostrostrelec (6), MelmanCZ (8), EddieCZ (7), SAWYER92 (10), Steelman (6), KET312 (6), Semuel (9), FAKEing (6), Raverin (8), tiberian23 (7), czmajkl (8), G.a.m.e.r .65 (9), fighter08 (7), FesakSX (8), cizon (7), Ice Golem (8), Ka3el (9), Mine (8), shaak (6), GTA 5 Fan (9), klaz365 (7), Danik1B9 (6), Freddie (7), Ardis (5), The_Darkness2 (1), Ondrej_V (7), Copyxx92 (10), Ssaannkkoo (10), Micvan (8), RumováVíla (8), Fofr100 (6), soldierXXXX (6), Tasty Dumpling (6), Vikita (7), Matt04 (10), legolas0901 (10), shifty205 (8), negR (1), jennyx (5), chelseacz (8), FoxikCZ (7), kurny31 (6), Jarda65 (7), hxxnxs (1), MarkCZ (7), Zani (10), Pospa92 (9), Game_Sis (10), cactus.cz (8), koubik.11 (8), hej7mi (9), KyShi (10), Angle_face (9), D3MUT (10), Tejkr (9), Filip02373 (7), G4rgamel (7), Kenamez (8), Daveron (10), danur078 (8), Dubisek (1), Moppy (6), draco666 (6), DejfCold (7), Rian (1), lisacek (4), Dustter (4), Helgrind (7), unbroo (5), Aengine (9), DNKovic (6), rawneox (8), Ananas (9), HonzusCZE (8), PredatorCzech (6), Man1akCZ (7), Sovjet (8), Beeda2004 (3), Ghost_ (10), Anborn (7), iNva (8), Smirnow (7), Camparos (8), Jesusek123 (10), Virus (8), ACzeMiky (7), Nick (7), 102style (9), TheDrifT3r_Cz (9), Krylow (8), HardCZ (8), Horus (9), Aiden Pearce (10), Skallagrim (1), MrPokus (5), Parasit (9), PKDMAN (8), Vlastimil91 (5), Brokarek (7), Thorn1991 (2), Epso (4), Mafian11102000 (6), Icarus (6), Marrino (7), Bart12 (5), Mixam (6), sokolik1144 (8), Stenlly69 (5), KaerMorhen (5), Shukram (8), ShaunHastings (7), Halalí (7), Qlour (4), hanocri (7), AviaRa (7), Alangor (5), franklin (8), Luisa (7), Mjay (7), Groo (8), Gejmcast (7), GejmcastCZ (7), Feďa15 (8), GazZzik (6), Raiden-CZ (6), HeyDey (8), Satyr15 (6), fatush1 (8), Soviet Princess (8), opletalpa (8), Kedamirek (8), Ebolus (7), thundeus (10), Wifinus (5), terrka (8), Adam-PacIn (8), SamFisher (9), digimaster (9), obivan568 (9), _marosho_ (6), Ripper (8), Petr-34 (7), CZGeorge (6), Lord_Of_Warez (7), Rivers25 (7), liMonster_Dejv (9), MachujaNapitchi (7), Silent (5), CarolineKrny (10), tiny (7), OMG&WTF (2), Aveline (7), overlord22 (8), Fernet (7), TheBalcy (6), Bastr1 (8), Behavioralista (7), Corvus (8), s3Cr3 (6), Petroň (6), Adamos2002 (6), HebredexLP (5), Gallifreden (7), lukasiino (9), Vincent_Vega (6), Sedli14 (8), pisto (9), obembe (8), Bonny (3), TheDave (7), GUNSERKER (8), Desmond Miles (9), booker (9), xoxy (9), jakero (7), Stillson (9), Pan Ručníček (7), Bajco (7), PetrX (7), CZconnor (8), Sarias (7), Gunslinger (8), Ako Suminoe (5), Luther (10), ElectroTano (5), TheUnderground (7), davidkkk (8), DizzyLizzie (8), CrownCz (7), jesterkacz (4), svubax (8), AsuraCzech (8), Barik (9), vtap (8), FranCop (7), Kirkes21 (8), Phill002 (8), valuueee (8), CzePavel99 (7), 23cicer (8), CasH1Scz (7), adamiskos (8), Radegastr (8), TorreS (8), Pec41 (7), TwoFace (7), Darkzur (6), Michal Assassin (8), RedMasterSK (8), AGAXI (9), Marllone (6), Machine78 (7), ☢Škodák☢ (2), OPW Player (8), Meg.A.Byte. (7), tomdh86 (8), Ersagon (10), Exiperus (7), DERO (7), Balthasar (3), M1L4N (9), erazghûl (7), DesmondCZE (7), CrazyF1ZZ (10), matroš (6), kurkuma (6), HentaiLord (6), kubahaslerka (4), Modras (8), Carljack (8), hellogin (10), ILayme (7), Kope (1), fallanga (6), Ondra Kenway (8), šuplík (5), garrett0901 (7)
Před vydáním hru ohodnotilo 102 čtenářů průměrnou známkou 9.5/10.
gumak (10), Killer767 (10), TheRockM (10), Daniel65911 (10), Ironix32 (10), tomasakcizur (10), Ladny (10), charmander98 (8), nanreo (10), Kenedz68 (10), Echosword (10), Ferrar (10), Desertman (10), tomco777 (10), pingi7 (10), lukezamek111 (10), xxtygrxx112zero (10), k8nny (10), Havlacio123 (10), vasekx (10), feldisko (10), hergiy (10), Cole (10), Milkin (10), Michal3572 (10), Play (10), dan.jirovec (10), dantegamer (10), cybertoxic (7), Rushi (10), LoWier (10), king z hajku (10), kratos 78 (10), VenZen (9), Kesl (9), deff (10), marekmm (10), Majkl23 (10), ellouu (10), RecreesCZ (10), ILayme (9), Ľubor Fabian (10), pajli (10), závislák (10), Marek77 (10), Mondes (10), dandde91 (10), kened94 (10), vyhna95 (10), Škorpion (10), KuboKubo (10), frgoli (10), dragonfly9 (10), nero (10), blade1991 (10), HoloCron (10), AmID34D (10), krystof183 (10), matvija75 (10), Johanides (8), Lukaseagle (10), balcy (10), Moody7822 (10), skaldacz8 (10), Capitan (10), TheGeraltCZ (10), neGericom (10), GTAmaniak (10), TreeMapled (10), Fanta23 (10), hitman4774 (10), antiku (10), Zlobo (10), Thief-CZ (9), Diabolus (8), adam1 (10), wolffe22cz (10), Palkis (9), pedros (10), Rohac (9), chamonila (9), James96 (10), Xenus (9), Paddy (10), TheGamesCZ (10), Daevid11 (10), kotlik (6), PerfiXCze (8), DanekJalůwka (10), marios350z (10), 5Filip5 (10), Haku (5), Francík27-CZ (9), MafiosoCZ (10), Horry (10), kamgeforce (6), caukyy (7), Michelin525 (6), theo (8), Razzak (5), Pongi (7), koudela191 (6)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Watch Dogs na PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii UScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Watch Dogs Screenshot ze hry Watch Dogs Screenshot ze hry Watch Dogs Screenshot ze hry Watch Dogs Screenshot ze hry Watch Dogs Screenshot ze hry Watch Dogs Screenshot ze hry Watch Dogs Screenshot ze hry Watch Dogs

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Watch Dogs – hack na pískovišti
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Chesse    Rad si to zahraju znova :)Chessechesse22383    27.4.2016 16:42 Chesse

Rad si to zahraju znova :)Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Bonny   1x   Ke mrzi, ze to mam na PC, jinak bych to strelil taky. Jsem odehral asi 5 hodin a pak me to uplne prestalo bavitBonnybonny4796    26.4.2016 08:45 Bonny

Ke mrzi, ze to mam na PC, jinak bych to strelil taky. Jsem odehral asi 5 hodin a pak me to uplne prestalo bavitKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Lootmaster    Alfajk: já dva měsíce po vydání prodal PS4 verzi za 1200 uplně vklidu :D ... a byla to chyba docela bych si WD zahrál není to špatná hra.Lootmasterlootmaster5989    26.4.2016 08:35 Lootmaster

Alfajk: já dva měsíce po vydání prodal PS4 verzi za 1200 uplně vklidu :D ... a byla to chyba docela bych si WD zahrál není to špatná hra.

Alfajk   1x   na pc se mesic po vydani prodavali klice po 150 korunach a nikdo to nechtel...Alfajkalfajk16671    25.4.2016 18:00 Alfajk

na pc se mesic po vydani prodavali klice po 150 korunach a nikdo to nechtel...

Lootmaster   1x   Prý bude na PS plus zdarma :D ... ano i taková spekulace letí internetem :D ...tak uvidíme .Lootmasterlootmaster5989    25.4.2016 17:41 Lootmaster

Prý bude na PS plus zdarma :D ... ano i taková spekulace letí internetem :D ...tak uvidíme .

rawneox    Chesse : Sejráku, neboj, to víš teď jsem se fakt toulal, co nevidět budu na PSN. :)rawneoxrawneox17681    29.9.2014 19:03 rawneox

Chesse : Sejráku, neboj, to víš teď jsem se fakt toulal, co nevidět budu na PSN. :)

Chesse   2x   Rawneox: Kamarade kde ty se toulas :D jsem se tesil az te potkam na PS4 a nikdo nikde : / mohli jsme treba zahrat Destiny :D Jinak GTA V uz predobjednany na PS4, tak se tam potkame a mozno pritahnu par lidi z Destiny se kteryma hraju.
Ozvi se taky nekdy :D
Chessechesse22383
    29.9.2014 18:28
Chesse

Rawneox: Kamarade kde ty se toulas :D jsem se tesil az te potkam na PS4 a nikdo nikde : / mohli jsme treba zahrat Destiny :D Jinak GTA V uz predobjednany na PS4, tak se tam potkame a mozno pritahnu par lidi z Destiny se kteryma hraju.
Ozvi se taky nekdy :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

rawneox    Loot: Hele, já se na PS4 ver. Gta5 těšim, jako by šlo o novou hru a to mám odehráno v GTA Online asi. . moment. . PLAY TIME: 38D 12H 17M . . :D jen doufám, že se tam sejdem všichni z PS3 crew... jinak, ty možnosti se nedaj srovnávat. . v UBI měli místo super realistickýho modelu větru věnovat čas aby jsi se nezasekával mezi lavičkou a lampou apod. . . čistě osobní názor. . Kdyby v UBIsoftu se nechvástali, že dva měsíce v Los Santos musej stačit, tak bych mlčel a bral bych to jako Assassina z 21. století, takhle to byla parodie jako novější SaintsRow.rawneoxrawneox17681    29.9.2014 18:21 rawneox

Loot: Hele, já se na PS4 ver. Gta5 těšim, jako by šlo o novou hru a to mám odehráno v GTA Online asi. . moment. . PLAY TIME: 38D 12H 17M . . :D jen doufám, že se tam sejdem všichni z PS3 crew... jinak, ty možnosti se nedaj srovnávat. . v UBI měli místo super realistickýho modelu větru věnovat čas aby jsi se nezasekával mezi lavičkou a lampou apod. . . čistě osobní názor. . Kdyby v UBIsoftu se nechvástali, že dva měsíce v Los Santos musej stačit, tak bych mlčel a bral bych to jako Assassina z 21. století, takhle to byla parodie jako novější SaintsRow.

Lootmaster    CZconnor: Pozlátko GTA 5 mi ničí vydání old gen verze s řečmi jak to zůstane max pro PC...nyní mám hru propařenou v hnusnějším hávu a znovu ty peníze ze mě nevytáhnou.... po delším čase jsem obrátil i kvůli příběhu který je příšerný i u GTA5 takhle přehnat hlavní hrdiny ...to je i na mě moc nerealistické a kazí to týpkovský dojem z předchozích dílů zlatej Niko nebo CJ.Lootmasterlootmaster5989    29.9.2014 16:26 Lootmaster

CZconnor: Pozlátko GTA 5 mi ničí vydání old gen verze s řečmi jak to zůstane max pro PC...nyní mám hru propařenou v hnusnějším hávu a znovu ty peníze ze mě nevytáhnou.... po delším čase jsem obrátil i kvůli příběhu který je příšerný i u GTA5 takhle přehnat hlavní hrdiny ...to je i na mě moc nerealistické a kazí to týpkovský dojem z předchozích dílů zlatej Niko nebo CJ.

23cicer    eště si zapomněl přihodit crazy&sexy&free a in23cicer23cicer7279    27.9.2014 16:12 23cicer

eště si zapomněl přihodit crazy&sexy&free a in

CZconnor   2x   Lootmaster:
Vím že ty, já a pár lidí (není jich moc) na Zingu WD nevadí, ale že by bylo lepší než GTA V to fakt né :-D :nah: .
CZconnorczconnor20481
    27.9.2014 16:05
CZconnor

Lootmaster:
Vím že ty, já a pár lidí (není jich moc) na Zingu WD nevadí, ale že by bylo lepší než GTA V to fakt né :-D :nah: .

Lootmaster   1x   Petrajda: Příběh nestravitelný , ale platinovku si tam chci dodělat .... dokonce mě ta hra baví víc jak Destiny nebo old gen GTA 5 ... dneska k tomu sednu aiden není zas tak špatnej týpek a město je cool...Lootmasterlootmaster5989    24.9.2014 08:19 Lootmaster

Petrajda: Příběh nestravitelný , ale platinovku si tam chci dodělat .... dokonce mě ta hra baví víc jak Destiny nebo old gen GTA 5 ... dneska k tomu sednu aiden není zas tak špatnej týpek a město je cool...

Petrajda    Docela super hra ale příběh je na hovno :(Petrajdapetrajda30365    24.9.2014 08:06 Petrajda

Docela super hra ale příběh je na hovno :(

23cicer    Docik = tomu rozumim. . jenže pro ně je práce všechno (primárně se ženou za výkonem) . . to je jedno (nemá cenu to dál rozebírat)23cicer23cicer7279    1.8.2014 00:13 23cicer

Docik = tomu rozumim. . jenže pro ně je práce všechno (primárně se ženou za výkonem) . . to je jedno (nemá cenu to dál rozebírat)Komentář byl autorem naposledy upraven 1.8.2014 00:20

Původní verze před úpravami:Docik = tomu rozumim. . jenže pro ně je práce všechno . . to je jedno

Smuky    Docik : Nic by se nemělo přehánět ...Smukysmuky12123    31.7.2014 23:31 Smuky

Docik : Nic by se nemělo přehánět ...

Docik    23cicer: většina lidí co má práci = má peníze = má málo volného času = ve volném čase může dělat celkem dost věcí : protože , má peníze --- > se přeci nenudí, protože jejich volný čas je natolik cenný, že ho využijí jakýmkoliv jim vhodným způsobem.

Kdežto lidé, co nemají práci = nemají peníze = mají kopu volného času ---> ALE nemají co dělat, protože si nemohou koupit ani blbou knížku, časopis, zajít do kina, koupit konzoli/pc + hry, se vlastně nudí, protože nemají co dělat
+PC hráč i když nemá práci a peníze se dle mě nenudí, protože si všechno stáhne na pc zdarma.

Dle mě je to takhle jednoduchý. Ovšem podmínka když člověk má peníze a volný čas a přesto se nudí, tak:
nudí se lidé s IQ tykve, kterým když neřeknete co je cool a co mají dělat, tak neví co dělat....

ale nevím jestli nestřílím slepé patrony, takto algoritmizovat můj pohled na věc právě zde. Jenom prostě radši ať loví trofeje, než aby seděl před barákem na zadku a říkal jak se nudí... Protože to, mě opravdu dokáže rozčílit.... :gun:
Docikdocik4372
    31.7.2014 23:08
Docik

23cicer: většina lidí co má práci = má peníze = má málo volného času = ve volném čase může dělat celkem dost věcí : protože , má peníze --- > se přeci nenudí, protože jejich volný čas je natolik cenný, že ho využijí jakýmkoliv jim vhodným způsobem.

Kdežto lidé, co nemají práci = nemají peníze = mají kopu volného času ---> ALE nemají co dělat, protože si nemohou koupit ani blbou knížku, časopis, zajít do kina, koupit konzoli/pc + hry, se vlastně nudí, protože nemají co dělat
+PC hráč i když nemá práci a peníze se dle mě nenudí, protože si všechno stáhne na pc zdarma.

Dle mě je to takhle jednoduchý. Ovšem podmínka když člověk má peníze a volný čas a přesto se nudí, tak:
nudí se lidé s IQ tykve, kterým když neřeknete co je cool a co mají dělat, tak neví co dělat....

ale nevím jestli nestřílím slepé patrony, takto algoritmizovat můj pohled na věc právě zde. Jenom prostě radši ať loví trofeje, než aby seděl před barákem na zadku a říkal jak se nudí... Protože to, mě opravdu dokáže rozčílit.... :gun:

23cicer    docik - no, pro někoho je představa samotnýho volnýho času nesnesitelná. . znám pár takových lidí23cicer23cicer7279    31.7.2014 21:37 23cicer

docik - no, pro někoho je představa samotnýho volnýho času nesnesitelná. . znám pár takových lidí

Docik    Smuky: no já ho neznám, nevím jak daleko to s ním je, ale i když já achievmenty, nebo trophies vyloženě nesbírám, je to i pro mě po dohrání hry další víceméně obsah navíc. Pokud je tím posedlý, tak ho to baví asi fakt hodně a proti tomu já nic nemám, mě spíš štvou lidi, co dokážou říct, že se nudí. Pro mě absolutně nepochopitelný jak se dneska někdo může nudit. Chtěl bych mít tolik volnýho času nazbyt abych se mohl nuditDocikdocik4372    31.7.2014 20:32 Docik

Smuky: no já ho neznám, nevím jak daleko to s ním je, ale i když já achievmenty, nebo trophies vyloženě nesbírám, je to i pro mě po dohrání hry další víceméně obsah navíc. Pokud je tím posedlý, tak ho to baví asi fakt hodně a proti tomu já nic nemám, mě spíš štvou lidi, co dokážou říct, že se nudí. Pro mě absolutně nepochopitelný jak se dneska někdo může nudit. Chtěl bych mít tolik volnýho času nazbyt abych se mohl nudit

Smuky   2x   CZconnor : Jo to je :D
rawneox : jo , tohle už je normálně nemoc ...
Smukysmuky12123
    31.7.2014 16:06
Smuky

CZconnor : Jo to je :D
rawneox : jo , tohle už je normálně nemoc ...

CZconnor   1x   Smuky:
Tak to je asi pěkně velkej magor :-D.
CZconnorczconnor20481
    31.7.2014 16:01
CZconnor

Smuky:
Tak to je asi pěkně velkej magor :-D.

rawneox   1x   Smuky: taky takových znám. . seděj u toho ve dne v noci a nic je nezajímá ani jejich děcka jen platinovka... braindeadsrawneoxrawneox17681    31.7.2014 15:43 rawneox

Smuky: taky takových znám. . seděj u toho ve dne v noci a nic je nezajímá ani jejich děcka jen platinovka... braindeads

Smuky   1x   Docik : Onoho to nebaví , on je posledlý . Dělá to proto aby byl v něčem dobrej . Tohle si dokazuje :DSmukysmuky12123    31.7.2014 14:32 Smuky

Docik : Onoho to nebaví , on je posledlý . Dělá to proto aby byl v něčem dobrej . Tohle si dokazuje :D

Docik    Tak jestli je hraní o tom se bavit a jeho baví sbírat trofeje tak proč ne?Docikdocik4372    31.7.2014 14:28 Docik

Tak jestli je hraní o tom se bavit a jeho baví sbírat trofeje tak proč ne?

Mr.Lolendo    to: Smuky
jn hry a trofeje je zlo. Je to pýcha dnešního materialistického světa. Někteří jsou schopní hrát naprosté braky jen kvůli trofejím.
Mr.Lolendomrlolendo10723
    31.7.2014 13:15
Mr.Lolendo

to: Smuky
jn hry a trofeje je zlo. Je to pýcha dnešního materialistického světa. Někteří jsou schopní hrát naprosté braky jen kvůli trofejím.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Smuky   1x   Mr. Lolendo : Jo mám jednoho kámoše co hraje hry jenom kvůli trofejím . Nedělá nic jinýho furt jenom trofeje trofeje trofej trofeje . To neni hraní ale nemoc :D Hraní znamená se bavit ale on u her přeskakuje i cutscény kvůli tomu :D To že starý hry nemaji trofeje je hodně debilní důvod proč nehrát hry . Ten kámoš ode mne chtěl pučit AC 1 na PS3 a ptal se jestli tam jsou trofeje , tak jsem řekl že ne . A on na to řek že si to teda pučovat nebude . Nebo když jsem mu ukazoval PS2 . Tak jeho reakce na ní byla : Ty kabely u kontrolerů museli bejt pěkně debilní a na ps2 dvojku říkal že to má debilní design :D :D síla co ?

CZconnor : Jen říkám že ty nový hry těm starým nesahaj ani po kotníky . Už to neni ono ... Jo pochopil :) Ty nový hry jednou dohraju a už se k ní nikdy nevrátim ale ke starým hrám se vracím furt .

rawneox : To co udělal Ubi s WD je na soud. Máš pravdu .
Smukysmuky12123
    31.7.2014 10:21
Smuky

Mr. Lolendo : Jo mám jednoho kámoše co hraje hry jenom kvůli trofejím . Nedělá nic jinýho furt jenom trofeje trofeje trofej trofeje . To neni hraní ale nemoc :D Hraní znamená se bavit ale on u her přeskakuje i cutscény kvůli tomu :D To že starý hry nemaji trofeje je hodně debilní důvod proč nehrát hry . Ten kámoš ode mne chtěl pučit AC 1 na PS3 a ptal se jestli tam jsou trofeje , tak jsem řekl že ne . A on na to řek že si to teda pučovat nebude . Nebo když jsem mu ukazoval PS2 . Tak jeho reakce na ní byla : Ty kabely u kontrolerů museli bejt pěkně debilní a na ps2 dvojku říkal že to má debilní design :D :D síla co ?

CZconnor : Jen říkám že ty nový hry těm starým nesahaj ani po kotníky . Už to neni ono ... Jo pochopil :) Ty nový hry jednou dohraju a už se k ní nikdy nevrátim ale ke starým hrám se vracím furt .

rawneox : To co udělal Ubi s WD je na soud. Máš pravdu .Komentář byl autorem naposledy upraven 31.7.2014 10:27

Původní verze před úpravami:Mr. Lolendo : Jo mám jednoho kámoše co hraje hry jenom kvůli trofejím . Nedělá nic jinýho furt jenom trofeje trofeje trofej trofeje . To neni hraní ale nemoc :D Hraní znamená se bavit ale on u her přeskakuje i cutscény kvůli tomu :DSpíš jsou ty trofeje trapný prodloužení hry .

CZconnor : Jen říkám že ty nový hry těm starým nesahaj ani po kotníky . Už to neni ono ... Jo pochopil :)

rawneox : To co udělal Ubi s WD je na soud. Máš pravdu .

rawneox    Bylo štěstí že jsem to prodal za litr (PS4 v. ) . . UBI by mělo bejt potrestaný za klamání spotřebitele. . viz. Zákon č. 634/1992 Sb. , o ochraně spotřebitele. . bejt v Americe, tak z nich vysoudim těžký prachy :lala:rawneoxrawneox17681    31.7.2014 10:10 rawneox

Bylo štěstí že jsem to prodal za litr (PS4 v. ) . . UBI by mělo bejt potrestaný za klamání spotřebitele. . viz. Zákon č. 634/1992 Sb. , o ochraně spotřebitele. . bejt v Americe, tak z nich vysoudim těžký prachy :lala:

Mighty   2x   Mr. Lolendo. . v dnešní dobbě se hraje kvůli achievmentům jo. . aha. . já si spíš zaraji, abych vypl, příjemně si odpočinul od těch všech nástrah našeho free to play ale pay to win života. :)Mightymighty28812    31.7.2014 09:13 Mighty

Mr. Lolendo. . v dnešní dobbě se hraje kvůli achievmentům jo. . aha. . já si spíš zaraji, abych vypl, příjemně si odpočinul od těch všech nástrah našeho free to play ale pay to win života. :)

23cicer   1x   zbytecne si dete po krku. .23cicer23cicer7279    31.7.2014 07:27 23cicer

zbytecne si dete po krku. .Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

CZconnor    Smuky:
To je jedno. Každýmu se líbí něco jiného. A navíc, ty by si dokázal od této chvíle hrát na pořád pouze staré hry ? To asi těžko... Mimochodem pochopil jsi co jsem ti napsal v 00: 59 ?
CZconnorczconnor20481
    31.7.2014 04:44
CZconnor

Smuky:
To je jedno. Každýmu se líbí něco jiného. A navíc, ty by si dokázal od této chvíle hrát na pořád pouze staré hry ? To asi těžko... Mimochodem pochopil jsi co jsem ti napsal v 00: 59 ?

Mr.Lolendo    to: Smuky
Třebaže ty starý nemají achievementy? ! :DD

Jn když potřebuješ totální blowmind tak stále nejlépe poslouží první BloodRayn a PainKiller. :D
Mr.Lolendomrlolendo10723
    31.7.2014 02:24
Mr.Lolendo

to: Smuky
Třebaže ty starý nemají achievementy? ! :DD

Jn když potřebuješ totální blowmind tak stále nejlépe poslouží první BloodRayn a PainKiller. :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Diskuze na fóru

Napiš videohru, která ... (22 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11497 příspěvků), STEAM -všechno sem (6640 příspěvků), DOOM se seká na jakekoliv nastaveni (13 příspěvků), Napiš knihu, která ... (12 příspěvků), Hledám hru na pc z bojovém uměním (7 příspěvků), Trance - Holiday Mix 2016 (311 příspěvků), Knihy, čtení, knihovny obecně (175 příspěvků), Anime koutek (491 příspěvků), Problem při zapnutí PC (21 příspěvků), Humble bundle-capcom (3 příspěvky)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Spřátelené weby

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Deus Ex: Mankind Divided  - časy se mění

Adam Jensen se znovu vrací na scénu. Zaujme stejně jako v Deus Ex: Human Revolution?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a konzole
 
 
Master of Orion – stará značka v novém kabátu

Dostane Stellaris konečně rovnocenného konkurenta?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Deus Ex: Černé světlo - knižní trampoty agenta Jensena

Jak se povedla kniha, která vyplňuje dějovou mezeru mezi Deus Ex: Human Revolution a Mankind Divided?

 
 
 
Souhrn novinek z Gamescomu 2016

I když se zdálo, že je letošní Gamescom skromnější než v minulých letech, přesto jsme se dočkali řady zajímavých oznámení a novinek.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
No Man's Sky - největší, ale ne nejlepší

Černý Petr letní okurkové sezóny No Man's Sky ukazuje, v čem exceluje, ale také v čem prohrává. Tenhle vesmír není pro každého.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole