Uživatel nepřihlášen
   

Zaklínač 3: O víně a krvi - nehezké dobrodružství v krásné zemi

Středa 25.5.2016 15:00 - Autor: - Rubrika: Recenze Recenze Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi

Geralt z Rivie to na své poslední výpravě nebudete mít vůbec jednoduché. Co ho čeká v barevné zemi?

Recenzovaná verze: PC

S Geraltem z Rivie jsme navštívili země zpustošené válkou, smrduté bažiny, honosná sídla, rozpadlé ruiny, všelijaké vesničky nebo zapomenuté ostrovy. Tahle na pohled odlišná místa měla jedno společné: Strach obyvatel a vladařů byl cítit na každém kroku. Lidé se báli o své životy, o své domovy. Ohrožovaly je nebezpečné nestvůry, mýtičtí tvorové, poblouznění králové, neomalení bandité a další kreatury. Některé z nich byste nechtěli potkat ani ve snu, natož v reálném životě.

Tohle všechno se vyhnulo malebné zemi Toussaint, která se nachází daleko od Velenu, Novigradu nebo ostrovů Skellige. S nimi se nedá nový region ani srovnat. V Toussaintu je vše krásně barevné, lidé jsou veselí, děti si hrají, réva zraje a víno teče proudem. Taková francouzská, případně italská idylka, která by se hodila do reklamy nějaké cestovky. Nebo spíš pohádková země. Pohodu nenarušily ani záhadné vraždy. Královna a její stráže si pochopitelně dělají starosti, ale přesto nezapomínají na své povinnosti a blížící se turnaj. Obyčejní lidé se stále věnují práci a užívají si krásného počasí, když zrovna neprší. Problém má vyřešit Geralt, zkušený zaklínač, kterého dlouhé měsíce hledali rytíři z království Toussaint. Vládkyně Anna Henrietta věří, že právě Bílý vlk dokáže vraždící monstrum najít a především zabít.

Není to jen další práce za peníze, náš rozmrzelý a sarkastický zaklínač Toussaint zná už z dob knižní ságy a rozhodne se královně pomoci. To ještě netuší, že to bude mnohem těžší, než se na první pohled zdá. V Toussaintu není jen jedna šelma, to by byla nuda, přiznejme si to. Malebnou krajinku „zkrášlují“ různé nestvůry, některé Geralt v životě neviděl, jiné dobře zná. Na oficiálních screenshotech a v trailerech jste mohli zahlédnout archespory. Jde o pěkně hnusné kytky podobající se krvežíznivým rosnatkám. Jsou však daleko nebezpečnější, mají velkou sílu a plivou jed.

Máme tu skolopendromorfy, hnusné pavouky, mnohem silnějšího šarleje a také staré známe bruxy.

Dále tu máme skolopendromorfy, obří stonožky s tvrdým chitinovým krunýřem, které se skrývají v zemi a čekají na moment překvapení. A také hnusné pavouky, mnohem silnějšího šarleje, určeného pro souboje v arénách, a také staré známé bruxy. Tyhle krásky se v mrknutí oka promění v krvežíznivé nahé bestie, které vám dají nejednou pocítit své ostré drápy a zuby. Jsou dost rychlé a často nevyzpytatelné.

Výskyt brux má své důvody. Druhý datadisk a zároveň poslední dobrodružství Geralta z Rivie se soustředí právě na upíry. V Toussaintu řádí mnoho druhů, včetně alp a dalších upířích stvoření, a vy se s nimi nejednou tváří v tvář setkáte. Proč v Toussaintu jsou, co chtějí, případně co je trápí? Mají své důvody a vy jim budete muset přijít na kloub a vše vyřešit. Nejlépe vyřešit tak, aby byli všichni spokojeni, což se pokaždé nezdaří. Bílý vlk by o tom mohl dlouze vyprávět.



Zhruba osmi- až desetihodinová příběhová linka mne nejednou překvapila a příjemně pobavila. Je těžké vybrat několik dobrodružství, natož o nich psát, abych vám neprozradil důležité události. Nová stezka Geralta se točí kolem dosud neviděné, nebezpečné Šelmy, která systematicky vraždí své oběti. V příběhu ale nepůjde pouze o ni. Zachraňovat budete bláhové mladé rytíře, kteří se rozhodli dokázat lásku své milované tak, že ji slibují donést hlavu obávané příšery. Když se schyluje k boji, roztřesou se jim kolena a vezmou do zaječích. V tom horším případě je na vše pozdě a potom děkují osudu, že se u nich v pravý čas objevil zkušený zaklínač.

Kdo tuhle pohádkovou zemi jednou navštíví, touží se vrátit zpět.

Často se vám na meč nabodnou zvrhlí darebáci, kteří jsou nespokojeni se svým životem, hanební bandité otravující slušné lidi a všelijaké příšery, jež budete muset při své cestě zabít a vzít si jejich trofej.

Potom tu máme spoustu zvratů a nelehkých rozhodnutí, které ovlivní další průběh, stejně jako v původním Zaklínači 3. Bude záležet pouze na vás, zda dokážete nebožáky zachránit. Chybné rozhodnutí může znamenat jejich konec a vám nastanou další problémy. Od toho všeho se budou odvíjet vaše další kroky. Je až s podivem, jak si scénáristé, designéři a zbytek vývojářů v polském studiu CD Projekt RED dali záležet a vytvořili hned několik zajímavostí, na které nemusí ani dojít. Nejen z toho důvodu je rozumné si Zaklínače 3: O víně a krvi zahrát znovu, abyste nebyli o nic ochuzeni.



Jednou se můžete ocitnout v kouzelném světě, ve kterém budete vzpomínat na své bezstarostné dětství a popadat se za břicho smíchy, zatímco v druhém okamžiku budete pohlceni temnou atmosférou a modlit se, abyste to přežili a dobrali se ke zdárnému konci. Jednoduše řečeno je vše ve vašich rukou. Já sám jsem O víně a krvi dohrál hned třikrát a myslím, že se do Toussaintu vrátím, protože kdo tuhle pohádkovou zemi jednou navštíví, touží se vrátit zpět.

Pokud jste se zděsili herní doby, tak věřte, že jde skutečně jen o malou část. Příběh nepatří mezi ty nejdelší, ale vedlejší úkoly společně s neobjevenými místy to bohatě vynahradí. Ano, opět budete stopovat monstra a zabíjet je, hledat ztracené, pídit se po pokladech, ale přesně o tom byl i samotný Zaklínač 3. Neuškodilo by, kdyby CD Projekt RED v tomto směru malinko ubral a přidal jiné questy, ale myslím si, že fanoušci Geralta z Rivie jsou s tímto smířeni a nevadím jim absolvovat několikrát to samé. Navíc tuhle černou kaňku vynahrazují zdařené hlavní i vedlejší úkoly, které se postupně rozrůstají o další. Když nějaký začnete, myslíte si, jak rychle s ním budete hotovi, ale to se šeredně mýlíte.

Na vašich rozhodnutích záleží.

Jako příklad poslouží moment, kdy se připlete do rozhovoru dvou vinařů. Oba shodně tvrdí, že za jejich problémy může ten druhý. Nejprve si promluvíte s jedním a rozhodnete se mu pomoct, přičemž následuje rozhovor s druhým a hned máte dvě zakázky, které vám mohou vynést slušné peníze. Navštívíte jednu vinici a pobijete v ní monstra. Zároveň bedlivě prozkoumáte okolí, a když budete dostatečně šikovní, naleznete důkazy, které vám zaručí další práci. I zde je pouze na vás, jak spor dvou vinařů dopadne.



Ostražiti musíte být téměř vždy, může se zdát, že plníte obyčejný úkol a na vašem rozhodnutí nezáleží. Je tomu ale přesně naopak. Představte si, že řešíte jednu zapeklitost, v tom dostanete hádanku. Když ji uhádnete, získáte více zkušenostních bodů. Já si hravě vzpomenu na tři situace, při kterých jsem přemýšlel, jak mám odpovědět. Jednou jsem to úplně nezvládl a musel čelit osudu, který nebyl jednoduchý.

Není tak divu, že se celková herní doba hravě vyšplhá na 30 hodin, nemluvě o hledání dalších velmistrovských nákresů zaklínačských škol nebo gwintový turnaj. S kartami souvisí pátý, fialově značený balíček s motivy skelligských klanů. Pochválit rovněž musím nová neobjevená místa, kde se skrývají bandité. Když je eliminujete, tak nejen, že se do osady vrátí původní obyvatelé, ale zároveň snížíte počet těchto neomalenců v lokalitě. S otazníky souvisí i zakázka od šlechty. Návštěva neobjevených míst se tak rozhodně vyplatí. Nejen že zabijete nějakou tu vzácnou potvoru a získáte její trofej, ale zároveň pomůžete rytířům, což znamená další peníze do měšce.

V boji s novými monstry a nelehkým hlavním záporákem se vám budou hodit nové schopnosti, respektive mutace. Ty umožňují upravit biochemické mechanismy v Geraltově těle a náš hrdina získá nové schopnosti. Výzkum mutací se tak rozhodně vyplatí a postupné posilování synapse - zvláštní mutace - se v boji projeví výhodou. Já jsem měl Geralta zaměřeného na boj a rozhodl jsem se posílit útoky mečem. Díky tomu jsem postupně odemkl další čtyři sloty pro schopnosti označené červeně a mohl využít šermířství jak se sluší a patří na zkušeného zaklínače. Vy se ale můžete vydat cestou magie nebo alchymie. Výjimku představují žluté mutace. Když je aktivní, můžete použít libovolnou schopnost ze skupiny Boj, Alchymie či Znamení.



Druhou větší novinkou je vinice. Tu získáte během úvodních minut v Toussaint od Anny Henrietty, přestože jste s hlavním úkolem ještě ani pořádně nezačali. Vinice slouží jako vaše základna. Postupně ji vylepšujete o nové věci, které vám dají bonusy. Odpočinek ve vinici potom znamená zvýšení maximální úrovně zdraví, vyšší výdrž Klepny, případně více zkušeností z boje a o jednu dávku navíc u petard a elixírů. Abyste tyhle bonusy při odpočinku získali, musíte nejprve do svého sídla koupit lepší postel, postavit stáje a mnoho dalšího. Investovat budete také do brusného kotouče či zahrádky, kde si můžete natrhat bylinky pro své lektvary. Chodba se potom hodí na stojany pro vaší krásnou zbroj, kterou nepoužíváte, a vzácné meče. Ve svém pokoji si můžete vystavit trofeje a obrazy. Přece byste takové exkluzivní předměty neprodali?

Menším zklamáním je vinice, která je upozaděna.

Velkou škodou je, že vinice k ničemu dalšímu neslouží. Z bonusů budete po omezenou dobu těžit, v zahrádce si natrháte potřebné květiny, abyste nemuseli bloudit světem, ale to je vše. Nečekejte, že se vám investice někdy vrátí. Víno sice vaši poddaní pěstují, ale bude trvat ještě dlouho, než dozraje. Zamrzí, že vývojáři vinici lépe nevyužili, přijde mi, že svůj nápad nedotáhli úplně do konce. Takhle jde o místo, do kterého investujete své nastřádané peníze, kterých po projití Zaklínače 3 a datadisku Srdce z kamene budete mít dostatek, a odměnou vám budou akorát bonusy limitované časem a již zmíněné záhonky.



Potom tu máme barviva na zbroj. Pokud se vám nelíbí barva nalezené zaklínačské sady, stačí nalézt barvivo vámi preferované barvy, koupit, případně ho vyrobit (za předpokladu, že máte recept) a zašlá sada může vypadat k světu. Oceňuji, že se mohu nejprve podívat, jak bude zbroj s vybranou barvou vypadat a až potom barvivo aplikovat, stejně tak je možné pomocí rozpouštěče vrátit původní barvu. To když se rozhodnete, že se vám barva již nelíbí, třeba v momentě, kdy naleznete nové vybavení, které bude lepší než to, které používáte.

Velkým plusem je nové uživatelské rozhraní. UI dostalo speciální péči, kdy je vše mnohem přehlednější. Při hledání nějaké knihy, elixíru nebo jiných předmětů již nebudete zmateni, natož abyste se dlouhé minuty přehrabovali ve věcech. Přehlednější jsou i jednotlivé kategorie, počínaje výrobou přes schopnosti, inventář až po statistiky hráče a obchodování.

Velkým plusem je nové uživatelské rozhraní. UI dostalo speciální péči, kdy je vše mnohem přehlednější.

Jak jste jistě z textu výše poznali, z dobrodružství v Toussaintu jsem byl nadšen. CD Projekt RED opět ostatním ukázal, jak by se měly dělat hry. Za málo peněz dostanete hodně muziky a jsem si jist, že hlavní příběh nedohrajete jen jednou, ale minimálně dvakrát. Já bych vám radil alespoň třikrát, abyste o nic zajímavého nepřišli a odnesli si z barevné země plnohodnotný zážitek. Osobně mi barevnější ztvárnění nevadilo, k Toussaintu se paleta barviček skvěle hodí a dokresluje celkovou atmosféru, která není tak pohodová, jak se na první pohled zdá. Ale to už si zjistěte sami.



Všemu dopomáhá dobře zvolený soundtrack, působivé a zábavné dialogy a celková propracovanost, včetně české lokalizace. Tým okolo Filipa Ženíška opět odvedl skvělou práci, což po dohrání O víně a krvi jistě budete tvrdit i vy. Pamatujete si na zajímavé nářečí trpaslíků? Tak v Toussaintu narazíte na něco podobného, co vás skutečně dostane. Já se za břicho popadám ještě dnes, když si na ty zajímavosti vzpomenu.

Kolega Martin "Cvrnda" Cvrček, který byl v době recenzování O víně a krvi dočasně indisponován, takže jsem se o zhodnocení musel postarat sám, se v recenzi samotného Zaklínače 3 nemýlil. Kdybych dnes místo druhého datadisku recenzoval celý celek, tedy původní hru s prvním i druhým datadiskem, neváhal bych dát plný počet bodů a možná víc. V takovém případě bych hře odpustil menší chybky a bugy (Klepna bez ocasu vypadá opravdu hrozně!), stejně tak z mého pohledu opakující se úkoly a méně využitou vinici. Takto ale volím - s čistým svědomím - velmi slušnou devítku, za kterou se Zaklínač 3: O víně a krvi nemusí vůbec stydět. Příběh je opět propracovaný, svět bohatý a detailní, vedlejší questy zábavné a těch překvapení a zvratů…


Prohlédněte si všechny naše obrázky (bez spoilerů) a upravené uživatelské rozhraní v galerii.

Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi vychází 31. května 2016. Datadisk koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.



Počítač do redakce zapůjčil Grunex.com.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi na PC, PS4, Xbox OneHodnocení hry
Skóre hry 9 9/10
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi
» Více o hře
Líbí se nám
  • zajímavý příběh se spoustou zvratů
  • nové vedlejší questy
  • nové příšery
  • že na našich rozhodnutích skutečně záleží
  • souboje s bossy
  • poměr ceny a obsahu
  • česká lokalizace
Vadí nám
  • opět časté využívání zaklínačských smyslů
  • upozadění vinice
  • menší bugy
Verdikt: Zaklínač 3: O víně a krvi je zdařené zakončení dobrodružství jednoho „osamoceného“ zaklínače, který v malebné zemi Toussaint musel čelit velké výzvě a nelehkým rozhodnutím. CD Projekt RED ukázal, jak se mají dělat datadisky. Skvěle pojatý příběh, přehršel vedlejších questů, velký dopad vašich rozhodnutí, nové vybavení a další věci dělají z expanze něco, co se jen tak nevidí. Za málo peněz hodně muziky. Takhle to má být u každého studia či vydavatele.
Hru ohodnotilo také 82 čtenářů průměrnou známkou 9.6/10.
Alfajk (10), Sovjet (1), SweetL.c.King (9), jskopik (10), Cvrnda (10), Holy99 (9), MachujaNapitchi (10), johnk2 (10), Thom3s (10), Blizz (10), Keeper (10), zoltan chivay (10), Norbi001 (10), Bonpar (10), Predator5552 (8), Lišák (5), MartasZLA (9), Sarthanoom (10), Daniel65911 (10), breeg (10), soldierXXXX (10), BlackScorpioncz (10), Maty (10), Kočičák (10), Snow2 (10), tomdh86 (10), DEADMAU5 (10), Auditius (10), Marllone (10), limpi (10), Marigold (10), CzePavel99 (10), Ebolus (10), ACzeMiky (10), Aiden Pearce (10), Clon3 (10), šuplík (10), jacks1108 (10), Mixam (9), Dakh666 (10), Razzak (10), powerandco (10), GeSto (10), TwoFace (10), Jenda10 (10), LuckyBaal (10), Xenus (9), erazghûl (10), tiny (10), GamerAC (10), plkCRA (10), MelmanCZ (10), JackTwoFace (10), Mahdí (9), terrka (10), GoOdTiMe (9), barlow (10), Mighty (10), Petroň (10), Foxik09 (10), Golradir (10), Snaphid (10), AjikTali (10), Tasty Dumpling (10), WeirdWorm (10), lithrandir (9), Siny (10), Milaano (10), Rezet (10), Paulus Poetry (10), Filip02373 (9), jiiirka (10), reflex24 (10), Miirphys (10), Pongi (10), Kedamir (10), Old Angler (1), Chrom97 (10), einfari (10), Beruna33 (10), 666juri666 (10), Greca (10)
Před vydáním hru ohodnotilo 21 čtenářů průměrnou známkou 9/10.
Ondra Kenway (10), PKDMAN (10), Bruce Wayne (10), Lelanka (10), matroš (1), sokolik1144 (10), dopitapetr (10), johnk2 (10), Dr.Killjoy (10), Libu (10), caukyy (10), Corvus (10), Norbi001 (10), Horus (10), fehrplay (9), Sovjet (1), Trewis506 (9), Blizz (10), Parasit (9), bahrajn (10), Hospodsky (10)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi na PC, PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Zaklínač 3: O víně a krvi - nehezké dobrodružství v krásné zemi
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
dopitapetr   1x   Taky mi připadá, že po tom posledním updatu je hra ještě víc zabugovaná než byla předtím. Např. kůň nereaguje na opakované zapískání, dále jsem podplaval do nějaké jeskyně a tam bojoval s krabopavoukem. Pak jsem se chtěl vrátit zpět, ale Gerald se nechtěl vůbec potopit, tak jsem musel načíst poslední save a pak už to bylo v pohodě. No bylo toho ještě víc, ale všechno se mi to sem psát nechce.dopitapetrdopitapetr5480    7.6.2016 01:00 dopitapetr

Taky mi připadá, že po tom posledním updatu je hra ještě víc zabugovaná než byla předtím. Např. kůň nereaguje na opakované zapískání, dále jsem podplaval do nějaké jeskyně a tam bojoval s krabopavoukem. Pak jsem se chtěl vrátit zpět, ale Gerald se nechtěl vůbec potopit, tak jsem musel načíst poslední save a pak už to bylo v pohodě. No bylo toho ještě víc, ale všechno se mi to sem psát nechce.

L8ck3    Někdy to spadne. Mě se to stávalo, když jsem měl spuštěné youtube.L8ck3l8ck340326    6.6.2016 18:57 L8ck3

@ odpověď na komentář od dopitapetr:Někdy to spadne. Mě se to stávalo, když jsem měl spuštěné youtube.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

dopitapetr napsal:Dnes mi po těch několika desítkách odehraných hodin na PS4, hra poprvé spadla do hlavního menu. :-( Stalo se to taky někomu?

ElementGamer    Lépe to snad vyjádřit nejde, rozhodně souhlasím.ElementGamerelementgamer13999    6.6.2016 14:22 ElementGamer

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Lépe to snad vyjádřit nejde, rozhodně souhlasím.

Bruce Wayne napsal:Další série už je zase po několika letech u konce... Během hraní O víně a krvi jsem si uvědomil, že je to vlastně poslední dobrodružství v kůži Geralta z Rivie což mi přišlo docela smutné... Obzvláště pro někoho (vím, že nebudu sám) kdo je se sérií už od úplného začátku kdy vyšla první hra... Pamatuji si tehdy (tedy v roce 2007) , že jsem byl jeden z mála z okolí co hru hrál a úplně jí propadl... Ještě se však tolik nechytla a bylo hodně málo lidí, se kterýma se o tom dalo bavit - samozřejmě jsem se ho snažil rozšířit mezi kamarády a spolužáky... Tehdy kdybych nečetl knihy (jsem ještě chodíval do knihovny) , nesledoval seriál z roku 2001 nebo nečetl komiksy z 90-tých let tak bych o hře asi taky nevěděl a teď po devíti letech, po dlouhé době práce, po tolika finančních problémech studia a pěti úžasných hrách je z toho celosvětový hit. Palec nahoru CDProjekt RED :-)

dopitapetr   1x   Dnes mi po těch několika desítkách odehraných hodin na PS4, hra poprvé spadla do hlavního menu. :-( Stalo se to taky někomu?dopitapetrdopitapetr5480    6.6.2016 13:47 dopitapetr

Dnes mi po těch několika desítkách odehraných hodin na PS4, hra poprvé spadla do hlavního menu. :-( Stalo se to taky někomu?

Ako Suminoe    Tak sem poridil Srdce z kamene i tohle a davam si i celeho zaklinace 3 od zacatku. Proste nejlepsi hra za poslednich hodne let.Ako Suminoeako-suminoe38518    6.6.2016 09:23 Ako Suminoe

Tak sem poridil Srdce z kamene i tohle a davam si i celeho zaklinace 3 od zacatku. Proste nejlepsi hra za poslednich hodne let.

Monkeyskunk    U nas to byl zase pravej opak. Jeden kamos dostal original, jeste v nejakem special obale a ten prostridal asi 30 lidi, jak to kazdej chtel hrat, ikdyz knizky ani serial neznal (stejne jako ja, cetl jsem az pozdeji) a nakonec se to zastavilo u me a uz jsem tu hru dal neposilal (pouze pujcoval) a mam ji ve skrince dodnes :-)Monkeyskunkmonkeyskunk6143    5.6.2016 21:20 Monkeyskunk

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:U nas to byl zase pravej opak. Jeden kamos dostal original, jeste v nejakem special obale a ten prostridal asi 30 lidi, jak to kazdej chtel hrat, ikdyz knizky ani serial neznal (stejne jako ja, cetl jsem az pozdeji) a nakonec se to zastavilo u me a uz jsem tu hru dal neposilal (pouze pujcoval) a mam ji ve skrince dodnes :-)

Bruce Wayne napsal:Další série už je zase po několika letech u konce... Během hraní O víně a krvi jsem si uvědomil, že je to vlastně poslední dobrodružství v kůži Geralta z Rivie což mi přišlo docela smutné... Obzvláště pro někoho (vím, že nebudu sám) kdo je se sérií už od úplného začátku kdy vyšla první hra... Pamatuji si tehdy (tedy v roce 2007) , že jsem byl jeden z mála z okolí co hru hrál a úplně jí propadl... Ještě se však tolik nechytla a bylo hodně málo lidí, se kterýma se o tom dalo bavit - samozřejmě jsem se ho snažil rozšířit mezi kamarády a spolužáky... Tehdy kdybych nečetl knihy (jsem ještě chodíval do knihovny) , nesledoval seriál z roku 2001 nebo nečetl komiksy z 90-tých let tak bych o hře asi taky nevěděl a teď po devíti letech, po dlouhé době práce, po tolika finančních problémech studia a pěti úžasných hrách je z toho celosvětový hit. Palec nahoru CDProjekt RED :-)

Dakh666   1x   Moc hezky napsánoDakh666dakh66636784    5.6.2016 13:29 Dakh666

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Moc hezky napsáno

Bruce Wayne napsal:Další série už je zase po několika letech u konce... Během hraní O víně a krvi jsem si uvědomil, že je to vlastně poslední dobrodružství v kůži Geralta z Rivie což mi přišlo docela smutné... Obzvláště pro někoho (vím, že nebudu sám) kdo je se sérií už od úplného začátku kdy vyšla první hra... Pamatuji si tehdy (tedy v roce 2007) , že jsem byl jeden z mála z okolí co hru hrál a úplně jí propadl... Ještě se však tolik nechytla a bylo hodně málo lidí, se kterýma se o tom dalo bavit - samozřejmě jsem se ho snažil rozšířit mezi kamarády a spolužáky... Tehdy kdybych nečetl knihy (jsem ještě chodíval do knihovny) , nesledoval seriál z roku 2001 nebo nečetl komiksy z 90-tých let tak bych o hře asi taky nevěděl a teď po devíti letech, po dlouhé době práce, po tolika finančních problémech studia a pěti úžasných hrách je z toho celosvětový hit. Palec nahoru CDProjekt RED :-)

Bruce Wayne   1x   Další série už je zase po několika letech u konce... Během hraní O víně a krvi jsem si uvědomil, že je to vlastně poslední dobrodružství v kůži Geralta z Rivie což mi přišlo docela smutné... Obzvláště pro někoho (vím, že nebudu sám) kdo je se sérií už od úplného začátku kdy vyšla první hra... Pamatuji si tehdy (tedy v roce 2007) , že jsem byl jeden z mála z okolí co hru hrál a úplně jí propadl... Ještě se však tolik nechytla a bylo hodně málo lidí, se kterýma se o tom dalo bavit - samozřejmě jsem se ho snažil rozšířit mezi kamarády a spolužáky... Tehdy kdybych nečetl knihy (jsem ještě chodíval do knihovny) , nesledoval seriál z roku 2001 nebo nečetl komiksy z 90-tých let tak bych o hře asi taky nevěděl a teď po devíti letech, po dlouhé době práce, po tolika finančních problémech studia a pěti úžasných hrách je z toho celosvětový hit. Palec nahoru CDProjekt RED :-)Bruce Waynebruce-wayne24219    5.6.2016 12:25 Bruce Wayne

Další série už je zase po několika letech u konce... Během hraní O víně a krvi jsem si uvědomil, že je to vlastně poslední dobrodružství v kůži Geralta z Rivie což mi přišlo docela smutné... Obzvláště pro někoho (vím, že nebudu sám) kdo je se sérií už od úplného začátku kdy vyšla první hra... Pamatuji si tehdy (tedy v roce 2007) , že jsem byl jeden z mála z okolí co hru hrál a úplně jí propadl... Ještě se však tolik nechytla a bylo hodně málo lidí, se kterýma se o tom dalo bavit - samozřejmě jsem se ho snažil rozšířit mezi kamarády a spolužáky... Tehdy kdybych nečetl knihy (jsem ještě chodíval do knihovny) , nesledoval seriál z roku 2001 nebo nečetl komiksy z 90-tých let tak bych o hře asi taky nevěděl a teď po devíti letech, po dlouhé době práce, po tolika finančních problémech studia a pěti úžasných hrách je z toho celosvětový hit. Palec nahoru CDProjekt RED :-)

Honzas4400 člen redakce    Nemáš trochu rozladění filtry? Na gamepadu je to jedna z anal. páček, na klávesnici jsem nejsem jistej. Jde tam zaškrnout, že se ti nebudou zobrazovat předměty, na který nemáš věci. Mohl by to bejt tenhle případ - výroba velm. zbrojí vyžaduje obohacený dwimeritový plát a to asi nemáš. Je to jedna z možností. Druhá je to , že si prostě u blbýho řemeslníka a nebo je to prostě bug.Honzas4400honzas4400274    4.6.2016 18:56 Honzas4400

@ odpověď na komentář od Finch182:Nemáš trochu rozladění filtry? Na gamepadu je to jedna z anal. páček, na klávesnici jsem nejsem jistej. Jde tam zaškrnout, že se ti nebudou zobrazovat předměty, na který nemáš věci. Mohl by to bejt tenhle případ - výroba velm. zbrojí vyžaduje obohacený dwimeritový plát a to asi nemáš. Je to jedna z možností. Druhá je to , že si prostě u blbýho řemeslníka a nebo je to prostě bug.

Finch182 napsal:Zdravim, potreboval by som poradit. Mam planky grandmaster wolf gear a viem ze tuto zbroj mozu vyrobit iba v meste, no ked si pozriem u nich ponuku co mozu vyrobit, tak ako keby som planiky na tie zbroje nemal a pritom ich mam.... Nikde som sa na nete nedopatral ze co este treba.... .

Finch182    Zdravim, potreboval by som poradit. Mam planky grandmaster wolf gear a viem ze tuto zbroj mozu vyrobit iba v meste, no ked si pozriem u nich ponuku co mozu vyrobit, tak ako keby som planiky na tie zbroje nemal a pritom ich mam.... Nikde som sa na nete nedopatral ze co este treba.... .Finch182finch1826496    4.6.2016 18:39 Finch182

Zdravim, potreboval by som poradit. Mam planky grandmaster wolf gear a viem ze tuto zbroj mozu vyrobit iba v meste, no ked si pozriem u nich ponuku co mozu vyrobit, tak ako keby som planiky na tie zbroje nemal a pritom ich mam.... Nikde som sa na nete nedopatral ze co este treba.... .

Anciabl    Našel sem tam bug že když chci vyrobit velmistrovský gryfí meč tak to chce po mě meč kočky (myslím že kočky )Anciablanciabl21472    3.6.2016 15:44 Anciabl

Našel sem tam bug že když chci vyrobit velmistrovský gryfí meč tak to chce po mě meč kočky (myslím že kočky )

Bonny    Nejde nejak sundat kapuce u velmistrovske kocici zbroje? Nosim osli usi zatim :DBonnybonny4796    3.6.2016 15:06 Bonny

Nejde nejak sundat kapuce u velmistrovske kocici zbroje? Nosim osli usi zatim :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Lofud    Super, díky :) moc se mi uleviloLofudlofud57752    2.6.2016 12:03 Lofud

@ odpověď na komentář od Honzas4400:Super, díky :) moc se mi ulevilo

Honzas4400 napsal:Lofud: Tu hru si můžeš nainstalovat kolikrát chceš, kde chceš, jak chceš. Na GOGu, a vlastně i Steamu, nejsou v tomhle ohledu žádná omezení, tu hru prostě vlastníš a tečka. Jak už i Lišák řikal, stačí se na druhym PC přihlásit (ať už na jejich stránkách nebo na GOG Galaxy) a stáhnout si patch i s datadiskem a zase to hrát offline. Totéž pak můžeš udělat klidně i na PC č. 3, 4, 5, 80, 1000, 25000, ...

Honzas4400 člen redakce   2x   Lofud: Tu hru si můžeš nainstalovat kolikrát chceš, kde chceš, jak chceš. Na GOGu, a vlastně i Steamu, nejsou v tomhle ohledu žádná omezení, tu hru prostě vlastníš a tečka. Jak už i Lišák řikal, stačí se na druhym PC přihlásit (ať už na jejich stránkách nebo na GOG Galaxy) a stáhnout si patch i s datadiskem a zase to hrát offline. Totéž pak můžeš udělat klidně i na PC č. 3, 4, 5, 80, 1000, 25000, ...Honzas4400honzas4400274    2.6.2016 11:37 Honzas4400

Lofud: Tu hru si můžeš nainstalovat kolikrát chceš, kde chceš, jak chceš. Na GOGu, a vlastně i Steamu, nejsou v tomhle ohledu žádná omezení, tu hru prostě vlastníš a tečka. Jak už i Lišák řikal, stačí se na druhym PC přihlásit (ať už na jejich stránkách nebo na GOG Galaxy) a stáhnout si patch i s datadiskem a zase to hrát offline. Totéž pak můžeš udělat klidně i na PC č. 3, 4, 5, 80, 1000, 25000, ...

Lišák   1x   Ano, pochopil.Lišáklisak29188    2.6.2016 11:08 Lišák

@ odpověď na komentář od Lofud:Ano, pochopil.

Lofud napsal:Abyste mi rozuměl, hra je nainstalována na 2 PC a na jednom se hraje v off módu bez patchů, tam právě potřebuju dostat nový datadisk :) tím pádem se tam přihlásit na svůj účet, podruhé stáhnout potřebné patche na aktualizaci hry a poté teprv nainstalovat nový datadisk O víně a krvi. Opravdu potřebuji, aby to šlo podruhé aktualizovat na jiném PC, ale přes stejný účet :D snad jsem to pochopil správně, že to možné je. Omlouvám se za řešení malicherností, ale hra bude rozbalena jako dárek až za měsíc a opravdu potřebuji, aby to takhle šlo. Děkuji

Lofud   1x   Abyste mi rozuměl, hra je nainstalována na 2 PC a na jednom se hraje v off módu bez patchů, tam právě potřebuju dostat nový datadisk :) tím pádem se tam přihlásit na svůj účet, podruhé stáhnout potřebné patche na aktualizaci hry a poté teprv nainstalovat nový datadisk O víně a krvi. Opravdu potřebuji, aby to šlo podruhé aktualizovat na jiném PC, ale přes stejný účet :D snad jsem to pochopil správně, že to možné je. Omlouvám se za řešení malicherností, ale hra bude rozbalena jako dárek až za měsíc a opravdu potřebuji, aby to takhle šlo. DěkujiLofudlofud57752    2.6.2016 10:32 Lofud

@ odpověď na komentář od Lišák:Abyste mi rozuměl, hra je nainstalována na 2 PC a na jednom se hraje v off módu bez patchů, tam právě potřebuju dostat nový datadisk :) tím pádem se tam přihlásit na svůj účet, podruhé stáhnout potřebné patche na aktualizaci hry a poté teprv nainstalovat nový datadisk O víně a krvi. Opravdu potřebuji, aby to šlo podruhé aktualizovat na jiném PC, ale přes stejný účet :D snad jsem to pochopil správně, že to možné je. Omlouvám se za řešení malicherností, ale hra bude rozbalena jako dárek až za měsíc a opravdu potřebuji, aby to takhle šlo. Děkuji

Lišák napsal:Nemáte zač. Ano.

MachujaNapitchi    Povedlo se jim to. :thumbup: Rozjezd příběhu skvělý poté co se poprvé Geralt setká se svým sokem a Regisem už to chvílemi začalo skřípat a bylo to více béčkové ale na závěr přišlo mnoho překvapení a skvělá pohádková část, která mě osobně dost pobavila, celkově mě toto rozšíření pobavilo, bylo tam mnoho opravdu vtipných okamžiků rozhodně mi za těch 599 Kaček obě ta rozšíření stála a setkat se s Paní Jezera a dostat od ní odměnu bylo také fajn. :-)MachujaNapitchimachujanapitchi31798    2.6.2016 10:30 MachujaNapitchi

Tento komentář obsahuje spoilery. Zobrazit v čitelné podoběCbirqyb fr wvz gb. :guhzohc: Ebmwrmq cříoěuh fxiěyý cbgé pb fr cbceié Trenyg frgxá fr fiýz fbxrz n Ertvfrz hž gb puiíyrzv mnčnyb fxřícng n olyb gb iípr oéčxbié nyr an máiěe cřvšyb zabub cřrxincraí n fxiěyá cbuáqxbiá čáfg, xgreá zě bfboaě qbfg cbonivyn, pryxbiě zě gbgb ebmšířraí cbonivyb, olyb gnz zabub bceniqh igvcaýpu bxnzžvxů ebmubqaě zv mn gěpu 599 Xnčrx boě gn ebmšířraí fgáyn n frgxng fr f Cnaí Wrmren n qbfgng bq aí bqzěah olyb gnxé snwa. :-)Povedlo se jim to. :thumbup: Rozjezd příběhu skvělý poté co se poprvé Geralt setká se svým sokem a Regisem už to chvílemi začalo skřípat a bylo to více béčkové ale na závěr přišlo mnoho překvapení a skvělá pohádková část, která mě osobně dost pobavila, celkově mě toto rozšíření pobavilo, bylo tam mnoho opravdu vtipných okamžiků rozhodně mi za těch 599 Kaček obě ta rozšíření stála a setkat se s Paní Jezera a dostat od ní odměnu bylo také fajn. :-)

Lišák    Nemáte zač. Ano.Lišáklisak29188    2.6.2016 10:14 Lišák

@ odpověď na komentář od Lofud:Nemáte zač. Ano.

Lofud napsal:Děkuji za reakci. Je tedy možné se přihlášit na PC, na kterém je hra nainstalovaná, na GOG Galaxy a postahovat patche, i když už jsem je stáhnul na jiný pc? Kód bych znovu nepoužil, byl by to stále můj účet.

Lofud    Děkuji za reakci. Je tedy možné se přihlášit na PC, na kterém je hra nainstalovaná, na GOG Galaxy a postahovat patche, i když už jsem je stáhnul na jiný pc? Kód bych znovu nepoužil, byl by to stále můj účet.Lofudlofud57752    2.6.2016 10:00 Lofud

@ odpověď na komentář od Lišák:Děkuji za reakci. Je tedy možné se přihlášit na PC, na kterém je hra nainstalovaná, na GOG Galaxy a postahovat patche, i když už jsem je stáhnul na jiný pc? Kód bych znovu nepoužil, byl by to stále můj účet.

Lišák napsal:Dobrý den. Ne, k poslednímu rozšíření potřebujete nejnovější patch. Rovněž nemůžete kód uplatnit dvakrát. Buď se přihlásíte k vašemu účtu na stránkách GOGu, kde si skrz knihovnu stáhnete vše potřebné a následně nainstalujete, či se přihlásíte v aplikaci GOG Galaxy a učiníte to samé. Případně vám sama stáhne a naistaluje dané položky, pokud máte tuto funkci zaškrtnutou.

Lišák    Dobrý den. Ne, k poslednímu rozšíření potřebujete nejnovější patch. Rovněž nemůžete kód uplatnit dvakrát. Buď se přihlásíte k vašemu účtu na stránkách GOGu, kde si skrz knihovnu stáhnete vše potřebné a následně nainstalujete, či se přihlásíte v aplikaci GOG Galaxy a učiníte to samé. Případně vám sama stáhne a naistaluje dané položky, pokud máte tuto funkci zaškrtnutou.Lišáklisak29188    2.6.2016 09:53 Lišák

@ odpověď na komentář od Lofud:Dobrý den. Ne, k poslednímu rozšíření potřebujete nejnovější patch. Rovněž nemůžete kód uplatnit dvakrát. Buď se přihlásíte k vašemu účtu na stránkách GOGu, kde si skrz knihovnu stáhnete vše potřebné a následně nainstalujete, či se přihlásíte v aplikaci GOG Galaxy a učiníte to samé. Případně vám sama stáhne a naistaluje dané položky, pokud máte tuto funkci zaškrtnutou.

Lofud napsal:Dobrý den, mám 1 důležitý dotaz. Mám originální verzi zaklínače 3 a také datadisk O víně a krvi. Půjde nový datadisk stáhnout a nainstalovat na PC, na kterém není Zaklínač 3 napatchována a na kterém se hraje zaklínač offline (sice přes GOG, ale bez přihlášení) ? Popřípadě, jestli je možné použít můj kód ze základní hry k dopatchování hry na pc již podruhé. Abych prostě mohl stáhnout a nainstalovat nový datadisk tam, kde je jen základní zaklínač 3 :D díky

Lofud   1x   Dobrý den, mám 1 důležitý dotaz. Mám originální verzi zaklínače 3 a také datadisk O víně a krvi. Půjde nový datadisk stáhnout a nainstalovat na PC, na kterém není Zaklínač 3 napatchována a na kterém se hraje zaklínač offline (sice přes GOG, ale bez přihlášení) ? Popřípadě, jestli je možné použít můj kód ze základní hry k dopatchování hry na pc již podruhé. Abych prostě mohl stáhnout a nainstalovat nový datadisk tam, kde je jen základní zaklínač 3 :D díkyLofudlofud57752    2.6.2016 09:00 Lofud

Dobrý den, mám 1 důležitý dotaz. Mám originální verzi zaklínače 3 a také datadisk O víně a krvi. Půjde nový datadisk stáhnout a nainstalovat na PC, na kterém není Zaklínač 3 napatchována a na kterém se hraje zaklínač offline (sice přes GOG, ale bez přihlášení) ? Popřípadě, jestli je možné použít můj kód ze základní hry k dopatchování hry na pc již podruhé. Abych prostě mohl stáhnout a nainstalovat nový datadisk tam, kde je jen základní zaklínač 3 :D díky

Lišák   2x   Mé obavy ohledně prostředí a atmosféry se naštěstí nenaplnily. Připomínají skutečné pozdější procházky v přímořské oblasti. Zejména Beauclair za noci (o něco tmavší než v základu s oblohou posetou hvězdami) i večer má své kouzlo, které poměrně drtí méně výraznou auru Novigradu. Svět působí o něco živěji, npc častěji komentují Geraltovo počínání.
Ohledně negativ: Celek opět trpí neostrým vizuálem (stejný problém má např. první a třetí Risen) - dávám přednost poněkud hmatatelnějším kulisám (např. první Zaklínač či z novějších kousků Battlefront) místo "fatamorgánovým". Soundtrack zatím není příliš výrazný, což vyvažuje dobré provedení zvuků. Začátek příběhu též moc neučaroval - z pohádek v něm je dle mého to horší (jistý druh teatrálnosti - nepřijde mi, že by šlo o povedené parodování) . Setkání Bílého vlka s jedním známým, jež nastiňuje zápletku, se neslo ve znamení trapnosti. Jinak obtížnost zas o něco narostla. Např. kdysi v boji proti katakanům a mlhavcům jsem se obešel i bez měsíčního prachu. Káva značky Bruxa však už měla rychlejší nástup účinků.
Lišáklisak29188
    1.6.2016 16:01
Lišák

Mé obavy ohledně prostředí a atmosféry se naštěstí nenaplnily. Připomínají skutečné pozdější procházky v přímořské oblasti. Zejména Beauclair za noci (o něco tmavší než v základu s oblohou posetou hvězdami) i večer má své kouzlo, které poměrně drtí méně výraznou auru Novigradu. Svět působí o něco živěji, npc častěji komentují Geraltovo počínání.
Ohledně negativ: Celek opět trpí neostrým vizuálem (stejný problém má např. první a třetí Risen) - dávám přednost poněkud hmatatelnějším kulisám (např. první Zaklínač či z novějších kousků Battlefront) místo "fatamorgánovým". Soundtrack zatím není příliš výrazný, což vyvažuje dobré provedení zvuků. Začátek příběhu též moc neučaroval - z pohádek v něm je dle mého to horší (jistý druh teatrálnosti - nepřijde mi, že by šlo o povedené parodování) . Setkání Bílého vlka s jedním známým, jež nastiňuje zápletku, se neslo ve znamení trapnosti. Jinak obtížnost zas o něco narostla. Např. kdysi v boji proti katakanům a mlhavcům jsem se obešel i bez měsíčního prachu. Káva značky Bruxa však už měla rychlejší nástup účinků.Komentář byl autorem naposledy upraven 1.6.2016 16:13

Původní verze před úpravami:Mé obavy ohledně prostředí a atmosféry se naštěstí nenaplnily. Připomínají skutečné pozdější procházky v přímořské oblasti. Zejména Beauclair za noci (o něco tmavší než v základu s oblohou posetou hvězdami) i večer má své kouzlo, které poměrně drtí méně výraznou auru Novigradu. Svět působí o něco živěji, npc častěji komentují Geraltovo počínání.
Ohledně negativ: Celek opět trpí neostrým vizuálem (stejný problém má např. první a třetí Risen) - dávám přednost poněkud hmatatelnějším kulisám (např. první Zaklínač či z novějších kousků Battlefront) místo "fatamorgánovým". Soundtrack zatím není příliš výrazný, což vyvažuje dobré provedení zvuků. Začátek příběhu též moc neučaroval - z pohádek v něm je dle mého to horší (jistý druh teatrálnosti - nepřijde mi, že by šlo o povedené parodování) . Setkání Bílého vlka s jedním známým, jež nastiňuje zápletku, se neslo ve znamení trapnosti.

Dakh666   1x   Kdyby měl někdo zájem o kód k DLC O víně a krvi (mám seasson pass) , nabídky do PM. A ještě pokud by měl někdo zájem naopak o celé balení Srdce z kamene (bez kódu) , karty rozbalené, ale neponičené, stejně tak obal, napiště klidně také. Jedná se o PS4 verze.Dakh666dakh66636784    1.6.2016 14:08 Dakh666

Kdyby měl někdo zájem o kód k DLC O víně a krvi (mám seasson pass) , nabídky do PM. A ještě pokud by měl někdo zájem naopak o celé balení Srdce z kamene (bez kódu) , karty rozbalené, ale neponičené, stejně tak obal, napiště klidně také. Jedná se o PS4 verze.

Corvus    Přesně! Ještě šest dnůůů! :)Corvuscorvus13394    26.5.2016 12:13 Corvus

@ odpověď na komentář od Benny666:Přesně! Ještě šest dnůůů! :)

Benny666 napsal:Už sem nic nepište nebo se zvencnu:-D do 31. 5 to nevydržím. Možná se to tu psalo a ja to prehlidnul ale jak se tam dostanem, bude zas počáteční Q nebo se to bude samostane spouštět?

dopitapetr   2x   Bohužel, ani základní hru dohranou nemám. Je to natolik obsáhlá hra, že si od toho dávám na nějaký čas pauzu, dohraji nějaké jiné hry a pak se k tomu na nějakou dobu zase vrátím. Jsem prostě takový tip hráče, že se snažím všechno prozkoumávat a objevovat a tady je toho strašně moc. Toho času taky není moc, mám rodinu a chodím do práce. Kdybych hrál jen Zaklínače, tak bych se k ostatním hrám vůbec nedostal.dopitapetrdopitapetr5480    26.5.2016 11:47 dopitapetr

@ odpověď na komentář od ElementGamer:Bohužel, ani základní hru dohranou nemám. Je to natolik obsáhlá hra, že si od toho dávám na nějaký čas pauzu, dohraji nějaké jiné hry a pak se k tomu na nějakou dobu zase vrátím. Jsem prostě takový tip hráče, že se snažím všechno prozkoumávat a objevovat a tady je toho strašně moc. Toho času taky není moc, mám rodinu a chodím do práce. Kdybych hrál jen Zaklínače, tak bych se k ostatním hrám vůbec nedostal.

ElementGamer napsal:A tys základní hru už dohrál, ne? Jaké jsi dosáhnul úrovně?

Miky člen redakce    Objevíš se ve Velenu, na vývěsce najdeš oznámení. Půjdeš na určené místo a tam narazíš na rytíře z Toussaintu. Potom s nimi odjedeš do nového regionu.Mikymiky3    26.5.2016 10:15 Miky

@ odpověď na komentář od Benny666:Tento komentář obsahuje spoilery. Zobrazit v čitelné podoběBowriíš fr ir Iryrah, an iýiěfpr anwqrš bmaázraí. Cůwqrš an hečraé zífgb n gnz anenmíš an elgířr m Gbhffnvagh. Cbgbz f avzv bqwrqrš qb abiéub ertvbah.Objevíš se ve Velenu, na vývěsce najdeš oznámení. Půjdeš na určené místo a tam narazíš na rytíře z Toussaintu. Potom s nimi odjedeš do nového regionu.

Benny666 napsal:Už sem nic nepište nebo se zvencnu:-D do 31. 5 to nevydržím. Možná se to tu psalo a ja to prehlidnul ale jak se tam dostanem, bude zas počáteční Q nebo se to bude samostane spouštět?

Benny666    Už sem nic nepište nebo se zvencnu:-D do 31. 5 to nevydržím. Možná se to tu psalo a ja to prehlidnul ale jak se tam dostanem, bude zas počáteční Q nebo se to bude samostane spouštět?Benny666benny66637163    26.5.2016 10:00 Benny666

Už sem nic nepište nebo se zvencnu:-D do 31. 5 to nevydržím. Možná se to tu psalo a ja to prehlidnul ale jak se tam dostanem, bude zas počáteční Q nebo se to bude samostane spouštět?Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

ElementGamer    A tys základní hru už dohrál, ne? Jaké jsi dosáhnul úrovně?ElementGamerelementgamer13999    26.5.2016 07:22 ElementGamer

@ odpověď na komentář od dopitapetr:A tys základní hru už dohrál, ne? Jaké jsi dosáhnul úrovně?

dopitapetr napsal:Parádní recenze. Zanedlouho určitě O víně a krvi koupím. :-)

dopitapetr   1x   Parádní recenze. Zanedlouho určitě O víně a krvi koupím. :-)dopitapetrdopitapetr5480    26.5.2016 00:58 dopitapetr

Parádní recenze. Zanedlouho určitě O víně a krvi koupím. :-)

Honzas4400 člen redakce   5x   Kdyby někoho zajímaly i další screenshoty, který jsem měl čas vyfotit, během svých dobrodružství. [ odkaz ]Honzas4400honzas4400274    25.5.2016 21:56 Honzas4400

Kdyby někoho zajímaly i další screenshoty, který jsem měl čas vyfotit, během svých dobrodružství. [ odkaz ]

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Total War: Arena - první dojmy z bojiště

V minulých dnech nám byla dána možnost otestovat uzavřenou betu Total War: Arena. Líbil se nám nový zástupce slavné značky?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Star Wars: Battlefront 2 - vše, co byste měli vědět, na jednom místě

V multiplayeru nás konečně čekají všechny tři éry Star Wars ságy. Těšit se můžeme i na kampaň, v níž se ujmeme velitelky elitní imperiální jednotky.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Ken Follett’s The Pillars of Earth – stavění katedrály podle knižní předlohy

První část hry „Z popela“ nabízí prolog k rozsáhlému příběhu o stavbě katedrály a o osudech lidí s ní spojenými.

 
Přečíst celý článek»Autor: Ylbirda - Platforma: PC a konzole
 
 
Dungeons 3 – ničte, palte, pleňte, vše je dovoleno!

Už vás nebaví hrdinské chování hlavních postav pohádkových příběhů? Odhalte svou temnou stránku v kůži mladé elfky vládnoucí smrduté kobce!

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC a konzole
 
 
Middle-earth: Shadow of War – velkolepé tažení za záchranou Středozemě

První díl byl darem z nebes pro všechny milovníky Středozemě a akčních her. Dokázal Shadow of War něčím překvapit?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole