Uživatel nepřihlášen
  

Assassin´s Creed: The Ezio Collection – floutek Ezio od A do Z

Čtvrtek 5.1.2017 13:45 - Autor: Filip "Filca" Němec - Rubrika: Recenze Recenze Assassin's Creed: The Ezio Collection

Z Benátek až do Istanbulu, od drzouna až do moudrého muže. A to vše na jednom disku.

Recenzovaná verze: PlayStation 4

Přestože se v podobných recenzích vždy alespoň stručně zaměřujeme na problematiku remasterů a portů, vždy se strhne válka názorů, jestli je to pouze ždímání peněz, resp. nucení hráče platit dvakrát za tu samou hru. Povětšinou jsem na straně vývojářů či vydavatelů a kvituji každý dobrý remaster, přičemž se v něm snažím hledat především nová vylepšení a přidaný autorský obsah, pak jde totiž o povedený remaster. Bohužel v případě Ezio Collection budeme hodně skeptičtí. Je sice pěkné, že si můžeme tři ikonické díly s ještě více ikonickým Eziem zahrát i na nejnovější generaci konzolí, ale provedení zůstalo daleko za očekáváním.

Tři v jednom

Celá kolekce tedy nabízí tituly Assassins’s Creed II, Assassins’s Creed: Brotherhood a Assassins’s Creed: Revelations. Tato trojice her popisuje život a dobrodružství oblíbeného Ezia Auditore da Firenze a aby jeho příběh vyzněl ještě více uceleněji, na disku nalezneme také dvojici filmečku Embers a Lineage. Druhý zmíněný je jakýmsi prologem k druhému dílu, který hráče uvede do děje a představí Eziovy počátky, je tedy vhodné pustit si ho ihned před samotným začátkem hraní. Naopak Embers je důstojným zakončením, které představuje již stařičkého Ezia ve své rodné Florencii. Oba filmečky rozhodně stojí za to, a přestože je možno zhlédnout je kdykoli na internetu, jejich přítomnost na disku je pochopitelná a především chvalitebná. Paradoxní je pak absence filmečku s názvem Ascendance, který spojuje druhý díl a Brotherhood. Těžko říct, jestli se tento snímek prostě nehodil vývojářům do krámu anebo se prostě a jednoduše na disk už nevešel.



Pokud jste v rámci těchto dílů nováčci a zajímá vás hra samotná, zabrouzdejte do našich samostatných recenzí. Vzhledem k účelům tohoto článku se budeme zabývat pouze novinkami, které jednotlivé díly přináší, respektive spíše jednotlivými vylepšeními, přímo o novinkách bohužel nemůže být řeč. Postačí tedy jen zmínit, že všechny tři tituly jsou povedenými hrami, které sérii dělají dobré jméno a značně vylepšují koncept prvního dílu. Mnoho fanoušků série, včetně mně, na právě tuto trojici nahlíží jako na to zdaleka nejlepší, co tato bohatá série nabízí.

„Při bližším zkoumání je možné si všimnout lepších světel a stínů.”

Hlavní novinkou je samozřejmě vylepšený vizuál a pokud jste sledovali situaci po vydání kolekce alespoň trochu, jistě víte, že o jednoznačné vylepšení rozhodně nejde. Na první pohled je kolekce zahalena do tmavších tónů, které dávají hře filmovějších nádech, přímé srovnání však dává najevo, že rozdíl je opravdu jen v jakémsi tmavém filtru. Technické specifikace remasteru se chlubí vylepšenými texturami, rozdíly však budete hledat přinejmenším lupou. Při bližším zkoumání je možné si všimnout lepších světel a stínů, v konečném důsledku však záleží spíše na vašich osobních preferencích. Osobně jsem čekal zlepšení alespoň, co se týče prostorového zpracování budov, které by už nemusely vypadat pouze jako hranaté krabice s 2D texturou, bohužel ani zde není vylepšení znatelné. Porovnáváním budov jsem strávil mnoho času a minimálně co se týče druhého dílu, u některých scenérií bych změnu označil spíše za zhoršení, než zlepšení. V tomto směru však bude záležet na osobních preferencích, zda-li změna vašemu oku lahodí, či nikoli.



Mor? Lepra? Nebo snad kurděje? Ne, to je jen bug

Naopak se mi líbí lepší textury ošacení a vybavení jednotlivých postav, což je vidět především při filmečcích. Oblečení vypadá více skutečněji, je pestřejší a působí více prostorově. Kapitolou samou pro sebe jsou samozřejmě obličeje, což je kauza, které jste si jistě všimli. Některé NPC postavy totiž byly obdařeny nehezkými tvářemi s vytřeštěnýma očima. Situaci vyřešil opravný patch, přesto se nedokážu ubránit pocitu, že i tak mají postavy občas nepřirozeně vykulené oči. Navíc, zatímco celkově hra dostala tmavší filtr, všechny postavy mají najednou výrazně světlejší odstín pleti a zejména Ezio teď vypadá, jako by ho Da Vinci naložil na pár dní do vany s chlórem. To je jen další z věcí, kterou na tomto remasteru jednoduše nepochopíte.

Nepěkné obličeje však nebyly jediným bugem a rozhodně také ne tím největším. Nejvýznamnějším problémem druhého dílu je parkour, který byl především těsně po vydání kolekce opravdu tragický. Ezio se neustále zasekával, neposlouchal vaše pokyny nebo se naopak chytal míst, kam jste ho rozhodně nesměrovali. V tuto chvíli je situace už o poznání lepší, čerstvě po vydání však mnoho hráčů vzdávalo své úsilí, protože hra byla často jednoduše nehratelná. Pokud hru spustíte dnes, ty největší neduhy parkouru a ovládání jsou již naštěstí ta tam, přesto se ale připravte na to, že pokud jste hráli některý z posledních dílů série, občas si nepěkně zabědujete. Nelze ale vše přisuzovat špatnému remasteru. Především u druhého dílu byly některé mechaniky v plenkách a parkour, respektive ovládání celkově, zkrátka nebylo tak vymazlené, jak ho známe dnes.

„Celá kolekce nabízí české titulky, bohužel pouze formou přeložených dialogů.”

Znovu připomenu, že vše výše popsané se týká především druhého dílu. Přestože je mezi dvojkou a dalšími dvěma díly rozestup pouze jeden, respektive dva roky, Brotherhood a Relevations už vypadají a chovají se o poznání lépe. Především co se týče vizuálního zpracování, vypadají obě hry o mnoho lépe. Ty tam jsou také problémy s ovládáním a dokonce se autorům podařilo i vyřešit několik problémů her původních. Ty byly sužovány občasnými propady snímkování, které už tato remasterovaná verze naštěstí nemá a vše běží hladce při 30ti snímcích za sekundu. Na druhou stranu, očekávali bychom už rovnou 60 fps.



Florencie, Řím a nakonec Istanbul. Co do obsahu je rozhodně na co se těšit, přičemž hra obsahuje i všechna příběhová rozšíření. Logicky pak v kolekci nenajdete žádný multiplayer, celý disk je zasvěcen pouze příběhu. Dále pak také není překvapením, že celá kolekce nabízí české titulky, opakuje se však známý neduh, kdy hra samotná je počeštěná celá, ovšem reálně si užijete pouze přeložené dialogy. Interface a stejně tak i menu zůstává anglicky, přestože hra samotná překlad obsahuje, kvůli nastavení samotné konzole však nelze tyto překlady zapnout. Je to spíše chyba samotné konzole, na druhou stranu jde o dlouho známý fakt a v Ubisoftu by se s ním mohli umět vypořádat. Titulky neobsahují ani zmíněné filmečky, což je rozhodně škoda, autoři se mohli pokusit o trochu více inovací a autorského obsahu.

Zhodnotit jedním slovem nebo dokonce jednou číslovkou tuto kolekci je složité. Všechny tři díly patří mezi zdaleka to nejlepší, co série nabízí a jejich přítomnost na jednom disku je výhrou už samou o sobě. Líbat ale ruce Ubosiftu pouze za to, že dal tři tituly na jeden disk, nehodlám. Opravdovou přidanou hodnotu totiž tato kolekce postrádá. Vylepšení vizuální stránky je minimálně u druhého dílu přinejmenším diskutabilní, nemluvě o porodních chybách v podobě parkourových bugů apod. Přidat na disk již hotové filmečky také není kdovíjaký um a tak samotná radost nakonec pramení opravdu jen z toho, že máte na jedné placce všechna tři Eziova dobrodružství a ty poslední dvě v o něco lepší kvalitě.

Assassin's Creed: The Ezio Collection na PS4, Xbox OneHodnocení hry
Skóre hry 6 6/10
Assassin's Creed: The Ezio Collection
» Více o hře
Líbí se nám
  • tři skvělé hry na jednom disku
  • přítomnost dvou příběhových filmečků
Vadí nám
  • velmi diskutabilní grafické vylepšení
  • technické problémy po vydání hry
  • absence filmečku Ascendance
  • i nadále problémy s parkourem u AC II
Verdikt: Pokud jste ještě neměli s Eziem tu čest, tato kolekce se zdá jako jasná volba, rozhodně ale nemějte příliš vysoká očekávání. Naopak pokud jste fanouškem tohoto kdysi arogantního floutka a chcete jeho dobrodružství prožít znova na výkonnějším stroji, očekávání snižte ještě o pár stupínků níže.
Hru ohodnotili také 4 čtenáři průměrnou známkou 8.8/10.
Desmond Miles (8), ori63 (10), PsychoGamer (9), opletalpa (8)
Před vydáním hru ohodnotil 1 čtenář známkou 10/10.
Daniel65911 (10)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Assassin's Creed: The Ezio Collection na PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection Screenshot ze hry Assassin's Creed: The Ezio Collection

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Assassin´s Creed: The Ezio Collection – floutek Ezio od A do Z
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Rygar   3x   Zavidet nemusis, staci kdyz prestanes hrat na PC a budes hrat na konzolich ty, dle tvych slov, rozbity a domrveny hry.Rygarrygar61996    6.1.2017 16:48 Rygar

Zavidet nemusis, staci kdyz prestanes hrat na PC a budes hrat na konzolich ty, dle tvych slov, rozbity a domrveny hry.

Zbrojovak    ALe vzdyt to pisu ze ste stastni lide :-) Fakt zavidim lidem co to nevadi.

Pront: Ono je to hra od hry, treba takova Arma primarne delana na PC se hybe uplne jinak nez treba Just Cause 3 kde 50 FPS vypada jako 30, a 30 jako 15. Kdezto Arma je i v 40 FPS hratelna a hybe se slusne.
Hry primarne delany na PC proste na PC litaji jak maji, kdezto konzolovky sou vsemozne rozbity a domrveny.
S BF 1 souhlas ten me taky lita 60 FPs a je to radost hrat, idyz treba na mape Amiens po updatu padaji framy.
Zbrojovakzbrojovak53649
    6.1.2017 08:19
Zbrojovak

@ odpověď na komentář od Narw:ALe vzdyt to pisu ze ste stastni lide :-) Fakt zavidim lidem co to nevadi.

Pront: Ono je to hra od hry, treba takova Arma primarne delana na PC se hybe uplne jinak nez treba Just Cause 3 kde 50 FPS vypada jako 30, a 30 jako 15. Kdezto Arma je i v 40 FPS hratelna a hybe se slusne.
Hry primarne delany na PC proste na PC litaji jak maji, kdezto konzolovky sou vsemozne rozbity a domrveny.
S BF 1 souhlas ten me taky lita 60 FPs a je to radost hrat, idyz treba na mape Amiens po updatu padaji framy.

Narw napsal:Já taky furt nechápu, co s tim má někdo za problém. Ten rozdíl vidim, ale aby mi to jakkoliv snižovalo zážitek ze hry, tak to fakt ne. Hrál jsem Uncharted 4 v singlu na 30 a multi na 60 a vůbec nemám problém. Vždycky mě spíš zajímalo rozlišení. Nemáme my konzolisti vlastně štastnej život, tim, že nejsme poznamenaní tolik tou 60tkou? :D

Pront    Mě hlavně prijde, že 30fps na konzoli je mnohem plynulejší než když si zapnu 30fps lock na PC klidně i ve stejné hře. Například GTA 5 se mi hrálo původně bez problémů na x360 i když to často bylo i pod 30, ale na PC musím mít aspoň 50fps, aby mi hra přišla plynulá. Například ale takový Battlefield 1 je pro mě nehratelný už pod 55fps.Prontpront21527    6.1.2017 00:02 Pront

Mě hlavně prijde, že 30fps na konzoli je mnohem plynulejší než když si zapnu 30fps lock na PC klidně i ve stejné hře. Například GTA 5 se mi hrálo původně bez problémů na x360 i když to často bylo i pod 30, ale na PC musím mít aspoň 50fps, aby mi hra přišla plynulá. Například ale takový Battlefield 1 je pro mě nehratelný už pod 55fps.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Rygar   2x   Také mi 30 fps nevadí, když je stabilní. Pravda, že mě to trochu překvapilo, když jsem to pustil, že nejede v 60 fps (přeci jen je to remaster starších titulů, tak bych to očekával) , ale nevadí to, vážně, alespoň mně ne.Rygarrygar61996    5.1.2017 22:04 Rygar

Také mi 30 fps nevadí, když je stabilní. Pravda, že mě to trochu překvapilo, když jsem to pustil, že nejede v 60 fps (přeci jen je to remaster starších titulů, tak bych to očekával) , ale nevadí to, vážně, alespoň mně ne.

Narw   1x   Já taky furt nechápu, co s tim má někdo za problém. Ten rozdíl vidim, ale aby mi to jakkoliv snižovalo zážitek ze hry, tak to fakt ne. Hrál jsem Uncharted 4 v singlu na 30 a multi na 60 a vůbec nemám problém. Vždycky mě spíš zajímalo rozlišení. Nemáme my konzolisti vlastně štastnej život, tim, že nejsme poznamenaní tolik tou 60tkou? :DNarwnarw57671    5.1.2017 21:58 Narw

@ odpověď na komentář od Zbrojovak:Já taky furt nechápu, co s tim má někdo za problém. Ten rozdíl vidim, ale aby mi to jakkoliv snižovalo zážitek ze hry, tak to fakt ne. Hrál jsem Uncharted 4 v singlu na 30 a multi na 60 a vůbec nemám problém. Vždycky mě spíš zajímalo rozlišení. Nemáme my konzolisti vlastně štastnej život, tim, že nejsme poznamenaní tolik tou 60tkou? :D

Zbrojovak napsal:Stastny clovek, ja hral Balck Flag v 45 FPS a to byla takova hranice kdy sme to byl schopnej jeste hrat, i tak se to uz trhalo jak krava. 25 FPS povazuju za masochismus ale tak sou lidi co si ublizujou radi a dobrovolne. :-D

Rygar   3x   Za to muze ten hasis.Rygarrygar61996    5.1.2017 21:00 Rygar

Za to muze ten hasis.

CzechNeverEnd   2x   Mě teda celkem dostalo, že tam asasinům řikaj hašašíni :D. Vim, že je to taky správně (googlil sem) , ale stejně mi to přijde strašně vtipný :D. Kort když přej v dalších dílech už jim řikaj normálně asasíni.

edit: Samozřejmě myslim ty český titulky.
CzechNeverEndczechneverend21707
    5.1.2017 20:32
CzechNeverEnd

Mě teda celkem dostalo, že tam asasinům řikaj hašašíni :D. Vim, že je to taky správně (googlil sem) , ale stejně mi to přijde strašně vtipný :D. Kort když přej v dalších dílech už jim řikaj normálně asasíni.

edit: Samozřejmě myslim ty český titulky.

Zbrojovak    Stastny clovek, ja hral Balck Flag v 45 FPS a to byla takova hranice kdy sme to byl schopnej jeste hrat, i tak se to uz trhalo jak krava. 25 FPS povazuju za masochismus ale tak sou lidi co si ublizujou radi a dobrovolne. :-DZbrojovakzbrojovak53649    5.1.2017 19:51 Zbrojovak

@ odpověď na komentář od Sutom:Stastny clovek, ja hral Balck Flag v 45 FPS a to byla takova hranice kdy sme to byl schopnej jeste hrat, i tak se to uz trhalo jak krava. 25 FPS povazuju za masochismus ale tak sou lidi co si ublizujou radi a dobrovolne. :-D

Sutom napsal:Co mají všichni za problém hrát na 30fps? Jasně, záleží hlavně na hře, ale Black Flag jsem v pohodě dohrál na 25 fps.

Rygar    Nos sem, nos tam :D skoba nos, dobry no. Ale proc ne, je to mozny. :D neresimRygarrygar61996    5.1.2017 19:36 Rygar

Nos sem, nos tam :D skoba nos, dobry no. Ale proc ne, je to mozny. :D neresim

Sutom    Co mají všichni za problém hrát na 30fps? Jasně, záleží hlavně na hře, ale Black Flag jsem v pohodě dohrál na 25 fps.Sutomsutom29727    5.1.2017 19:33 Sutom

@ odpověď na komentář od Zbrojovak:Co mají všichni za problém hrát na 30fps? Jasně, záleží hlavně na hře, ale Black Flag jsem v pohodě dohrál na 25 fps.

Zbrojovak napsal:Tak napisu ze hra drzi framerate, ale v 30 FPS nejede zadna hra hladce, v 30 FPS se hra trha a me osobne by po hodine hrani bylo tak zle ze bych musel skoncit.

Ondrej_V    No právě! Syndicate to měl a The Ezio Collection vyšla před dvěma měsíci :( Spíš by mě zajímalo, jestli by to zvládl opravit/upravit patch.
Dnes jsem si tu kolekci koupil na X1S a zdá se mi, že Lucy Stilmanová má trochu jiný nos, víc skobovější.
Ondrej_Vondrej_v15018
    5.1.2017 19:25
Ondrej_V

@ odpověď na komentář od Miky:No právě! Syndicate to měl a The Ezio Collection vyšla před dvěma měsíci :( Spíš by mě zajímalo, jestli by to zvládl opravit/upravit patch.
Dnes jsem si tu kolekci koupil na X1S a zdá se mi, že Lucy Stilmanová má trochu jiný nos, víc skobovější.

Miky napsal:Je to vysvětleno v recenzi. Všechny díly AC jsou přeloženy komplet, ale bohužel u starých dílů se jazyk řadí podle konzole a jelikož si v konzoli nemůžeš nastavit češtinu, tak je vše anglicky (krom příběhových sekvencí) . U Syndicate už to Ubisoft vylepšil. Jen škoda, že si na to nedal pozor i tady.

Rygar   3x   Dvojka dohrana. Uz se tesim na Brotherhood. Mimochodem, nevidim AC2 zas tak cerne, jak pise v clanku recenzent. To, ze me Ezio vazne mnohokrat vys*ral a skakal jinam ale neni chyba remasteru, protoze v puvodni hre jsem s tim mel taktez problem. Hru jsem hral az po vydanem patchi, kdyby to nekoho zajimalo.Rygarrygar61996    5.1.2017 19:14 Rygar

Dvojka dohrana. Uz se tesim na Brotherhood. Mimochodem, nevidim AC2 zas tak cerne, jak pise v clanku recenzent. To, ze me Ezio vazne mnohokrat vys*ral a skakal jinam ale neni chyba remasteru, protoze v puvodni hre jsem s tim mel taktez problem. Hru jsem hral az po vydanem patchi, kdyby to nekoho zajimalo.

Mr.Lolendo    Chudáci konzolisti :D

odkaz ]

Na PC je lépe :D
Mr.Lolendomrlolendo10723
    5.1.2017 17:55
Mr.Lolendo

Chudáci konzolisti :D

odkaz ]

Na PC je lépe :D

Miky člen redakce   1x   Je to vysvětleno v recenzi. Všechny díly AC jsou přeloženy komplet, ale bohužel u starých dílů se jazyk řadí podle konzole a jelikož si v konzoli nemůžeš nastavit češtinu, tak je vše anglicky (krom příběhových sekvencí) . U Syndicate už to Ubisoft vylepšil. Jen škoda, že si na to nedal pozor i tady.Mikymiky3    5.1.2017 16:46 Miky

@ odpověď na komentář od Ondrej_V:Je to vysvětleno v recenzi. Všechny díly AC jsou přeloženy komplet, ale bohužel u starých dílů se jazyk řadí podle konzole a jelikož si v konzoli nemůžeš nastavit češtinu, tak je vše anglicky (krom příběhových sekvencí) . U Syndicate už to Ubisoft vylepšil. Jen škoda, že si na to nedal pozor i tady.

Ondrej_V napsal:Nechápu, proč musí být menu v AJ, když třeba Syndicate je celý v ČJ... Jestli to někdo ví, tak to prosím vysvětlete...
Český dabing k AC nepatří. Zvlášť Roger Craig Smith s Eziem odvedl super práci.

Ondrej_V    Nechápu, proč musí být menu v AJ, když třeba Syndicate je celý v ČJ... Jestli to někdo ví, tak to prosím vysvětlete...
Český dabing k AC nepatří. Zvlášť Roger Craig Smith s Eziem odvedl super práci.
Ondrej_Vondrej_v15018
    5.1.2017 16:38
Ondrej_V

Nechápu, proč musí být menu v AJ, když třeba Syndicate je celý v ČJ... Jestli to někdo ví, tak to prosím vysvětlete...
Český dabing k AC nepatří. Zvlášť Roger Craig Smith s Eziem odvedl super práci.

Martass311    Ten jeho hlas je úžasnej!Martass311martass31129577    5.1.2017 16:24 Martass311

Ten jeho hlas je úžasnej!

ori63   1x   Skvela hra skvela a za me 10/10ori63ori636258    5.1.2017 16:24 ori63

Skvela hra skvela a za me 10/10

Zbrojovak    Tak napisu ze hra drzi framerate, ale v 30 FPS nejede zadna hra hladce, v 30 FPS se hra trha a me osobne by po hodine hrani bylo tak zle ze bych musel skoncit.Zbrojovakzbrojovak53649    5.1.2017 15:57 Zbrojovak

@ odpověď na komentář od hRDLA:Tak napisu ze hra drzi framerate, ale v 30 FPS nejede zadna hra hladce, v 30 FPS se hra trha a me osobne by po hodine hrani bylo tak zle ze bych musel skoncit.

hRDLA napsal:jako že to nekolísá

hRDLA    jako že to nekolísáhRDLAhrdla20497    5.1.2017 15:54 hRDLA

@ odpověď na komentář od Zbrojovak:jako že to nekolísá

Zbrojovak napsal:Muzu vedet jak neco muze bezet hladce pri 30 snimcich? Tu vetu nechapu.

Zbrojovak   2x   Muzu vedet jak neco muze bezet hladce pri 30 snimcich? Tu vetu nechapu.Zbrojovakzbrojovak53649    5.1.2017 15:49 Zbrojovak

Muzu vedet jak neco muze bezet hladce pri 30 snimcich? Tu vetu nechapu.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

DepešákDom   1x   Problem s parkourem neniDepešákDomdepesakdom3408    5.1.2017 14:54 DepešákDom

Problem s parkourem neniKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

skylines   8x   Problém s parkurem jsem u AC2 neměl což se nedá říct o Unity :Dskylinesskylines11568    5.1.2017 14:14 skylines

Problém s parkurem jsem u AC2 neměl což se nedá říct o Unity :D

Diskuze na fóru

Náhodné myšlenky a události dne (11556 příspěvků), STEAM -všechno sem (6666 příspěvků), Wifi připojení do PC (9 příspěvků), Napiš videohru, která ... (117 příspěvků), Gamepad pro syna (18 příspěvků), Trance - Holiday Mix 2016 (316 příspěvků), Filmový koutek aneb co jste zrovna viděli? (689 příspěvků), Mafia III-Obecná diskuze (8 příspěvků), Legend of Grimrock čeština steam (7 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4371 příspěvků), Humble bundle -vše sem (502 příspěvků)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Mafia 3 - Season Pass pod drobnohledem

V postupně aktualizovaném článku hodnotíme všechna placená rozšíření Mafie 3. Mohou nějak obohatit neslavný základ původní hry?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Mass Effect Andromeda - nový začátek v nové galaxii

Boj s Reapery už skončil. Je čas na cestu do galaxie Andromeda, kde zažijeme nové příběhy a kde nás čeká nový začátek.

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Old Time Hockey - návrat do sedmdesátek

Kanadské studio V7 Entertainment se pustilo do vlastní hokejové hry. Cílem není konkurovat NHL od EA, ale přinést jednodušší alternativu pro večery s…

 
Přečíst celý článek»Autor: Lakiluk - Platforma: PC a konzole
 
 
Rain World – krutý svět pod okapem

Podivná bytost Slugcat hledá svou rodinu v postapokalyptickém světě, ve kterém není snadné přežít. Jak dlouho vydržíte mimo jídelníček zdejších…

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC a konzole
 
 
Troll and I – nevšední přátelství

Co takhle mít za kamaráda obrovského trolla? No nebyla by to paráda? Podobně přemýšleli i autoři Troll and I. Bohužel, každý den není posvícení...

 
Přečíst celý článek»Autor: Fakus - Platforma: PC a konzole