Uživatel nepřihlášen
     

PES 2018 – fotbal pro fajnšmekry

Pondělí 18.9.2017 14:28 - Autor: Milan "Fakus" Votava - Rubrika: Recenze Recenze Pro Evolution Soccer 2018

Jaký je nejnovější fotbálek od Konami? Co přináší nového a jak se hraje? Otázek je celé řada a odpovědi najdete v dnešní recenzi.

Recenzovaná verze: PlayStation 4

Většina fotbalových lig už odstartovala, podzim klepe na dveře a studenti znovu usedli do svých lavic. Všechny tyto indicie dávají jasně najevo, že devátý kalendářní měsíc už je tady a s ním i každoroční nášup sportovních titulů. S novinkou tak přispěchalo i studio Konami v podobě nejnovějšího titulu ze série Pro Evolution Soccer. Každoroční tahanice o to, jaká že fotbalová hra je ta lepší, můžou znovu začít.

Famózní hratelnost přináší skvělé zápasy

Série PES v posledních letech spoléhá především na hratelnost a ani letos tomu není jinak. PES 2018 se hraje naprosto skvěle. Ovládání je klasické, ale pokud si osvojíte i nejrůznější fotbalové parádičky a máte „fotbalové“ myšlení, odmění vás hra opravdu skvělou fotbalovou podívanou. Neméně k tomu přispívá i plejáda nových animací a pohybů, díky nimž působí hra opět o něco vyspělejším dojmem. PES 2018 se zkrátka může pyšnit skvělou hratelností, jež potěší každého fanouška série.

„K vidění jsou zajímavé náběhy spoluhráčů, nadýchané centry do vápna, bleskurychlé protiútoky a neokoukané góly.“

Výborný dojem hra zanechává především z předváděné hry na hřišti. K vidění jsou zajímavé náběhy spoluhráčů, nadýchané centry do vápna, bleskurychlé protiútoky a neokoukané góly. Vše působí mnohem přirozenějším dojmem. Příjemně mě překvapilo, jak hráči zvládají první dotek s míčem a jak rychle jej dovedou poslat dál. Nádherné akce na jeden dotek tak nejsou vůbec žádný problém. Změn se dočkalo také zahrávání standardních situací a rohových kopů, což rovněž přispívá k lepšímu pocitu ze hry.




Hru proti počítači kazí snad jen občas pokulhávající umělá inteligence. Soupeř se poměrně lacino sám dostává mimo hrací území a obranné řady dost často chybují, především při rozehrávce, podobně jako obrana Sparty v posledních měsících. Soupeř navíc téměř vůbec nefauluje a vymodlit si pokutový kop proti počítači je téměř nemožné. Naopak pochvalu si zaslouží brankáři. Nejenom, že se nyní mohou pyšnit některými zcela novými pohyby, ale celkově je jejich počínání mnohem zdařilejší.

Herní obsah je klasický. Můžete se chopit role manažera anebo vystoupat na vrchol fotbalového Olympu coby nová fotbalová hvězda. Zde tedy žádná speciální oživení nečekejte, ačkoliv nějaké nápady pro autory by se jistě našli. Ocenil bych například lepší zpětnou vazbu v režimu Become a Legend v podobě detailnějšího hodnocení výkonu na hřišti, popřípadě by hra mohla klást důraz na nejrůznější pokyny z trenérské lavičky. No snad příště. Naopak v roli manažera je úžasné, kolik možností má hráč při vybírání ideální sestavy, včetně určování speciálních taktik a útoků. Vše navíc skvěle funguje a jednotlivé změny jsou na hřišti okamžitě viditelné.

Online hraní je znovu v režii myClub. Pro začátečníky v sérii PES – myClub je hlavní konkurent Ultimate Teamu ve FIFA od EA Sports. Hlavním úkolem je vybudovat mužstvo snů, které je konkurence schopné nejenom proti počítači, ale i v online kláních. Hrát je samozřejmě možné i v kooperativním režimu a nemusí se jednat pouze o zápasy 2 na 2, ale letos poprvé i 3 na 3. Ačkoliv se servery Konami rozjížděly pozvolna, dnes již vše běží tak jak má a během připojování a hraní online jsem nenarazil na žádné větší problémy. Hledání soupeře občas zabere o něco více času, než by bylo zdrávo, ale v samotném utkání již vše běží tak jak má.

Herní nabídka v režimu myClub je doopravdy bohatá. Na hráče zde čeká nejenom zápolení v divizích, ale i nejrůznější turnaje a také největší turnaj ze všech, neboli možnost projít kvalifikací PES League a probojovat se třeba až do samotného finále. Nicméně nezapomínejte budovat mužstvo, za pomocí agentů a skautů shánět nové hráče a také je vylepšovat. Důležitou roli má také manažer týmu, váš tým totiž bude hrát podle jeho vlastního osobitého stylu a například jeho herní rozestavení vám nemusí vyhovovat.

S Barcelonou na věčné časy, ale bez Neymara

Každý rok napjatě očekávám, jak se PES popere s licencemi na nejrůznější fotbalové ligy a týmy a ani letos tomu nebylo jinak. Nutno podotknout, že určitý pokrok je zcela zřejmý a licencovaných klubů je nyní o něco víc. Zcela jistě potěší český národní tým se skutečnými hráči, ale zajímavá je také nabídka nejrůznějších týmů z celé Evropy, mezi nimiž nechybí ani český zástupce, jmenovitě SK Slavia Praha. Podobně jako v minulých letech, ani tentokrát nechybí licence na Ligu mistrů a Evropskou ligu, které si Konami střeží jako oko v hlavě. Bohužel, celkově je opět PES plný smyšlených názvů a opravdu nehezkých emblémů fotbalových klubů.

„Zcela jistě potěší český národní tým se skutečnými hráči, ale zajímavá je také nabídka nejrůznějších týmů z celé Evropy, mezi nimiž nechybí ani český zástupce, jmenovitě SK Slavia Praha.“

Fanoušci série PES každý rok dokazují, že do hry je možné dostat snad všechny týmy a hráče světa, stačí k tomu pouze čas strávený s editorem a dostatek volného místa na harddisku. Je však zcela neoddiskutovatelné, že konkurence od EA Sports nabízí zkrátka daleko širší plejádu herního obsahu. Je to však opravdu velká škoda, stačí se totiž podívat na týmy, které licenci ve hře mají a srdce každého fotbalového fandy musí zaplesat. Jmenovitě jde především o týmy jako Atlético Madrid, Liverpool, Arsenal nebo FC Barcelona. Většinu fanoušků katalánského velkoklubu však nejspíš nepotěší hned úvodní obrazovka hry, na které pózuje Neymar, ještě coby hráč Barcelony, ale takový už je holt fotbalový život.




Opět o krok blíž k vrcholu

Menších vylepšení doznala také grafika. Hra vypadá zase o něco lépe, hráči jsou vymodelováni velmi slibně, stejně tak stadiony a změnou prošlo i nasvícení fotbalové scény. O něco lepší pocit mám také z komentátorů, kteří nikdy nepatřili k silným stránkám hry. Konami budiž pochvalou, že i online stránka hry funguje velmi dobře, a kdyby hráče poměrně často nezdržovalo dlouhé hledání oponenta, neměl bych s multiplayerem vůbec žádný problém. PES 2018 zkrátka udělal další krůček směrem k fotbalovému vrcholu. Bohužel, je to jen krůček, jelikož změn není mnoho a stále je na čem pracovat.

Pro Evolution Soccer 2018 koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Pro Evolution Soccer 2018 na PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360Hodnocení hry
Skóre hry 8 8/10
Pro Evolution Soccer 2018
» Více o hře
Líbí se nám
  • výborná hratelnost
  • grafické zpracování
  • krásné akce a neokoukané góly
Vadí nám
  • občas pokulhávající umělá inteligence
  • menší míra inovace
  • delší doba hledání online soupeře
Verdikt: PES 2018 je velmi kvalitní fotbalová hra, která musí potěšit úplně všechny fanoušky série. Jen těch novinek mohlo být možná o něco víc.
Hru ohodnotilo také 5 čtenářů průměrnou známkou 9/10.
Norbi001 (9), corey26 (10), rozirozi (9), skyw84 (8), Mighty (9)
Před vydáním hru ohodnotili 3 čtenáři průměrnou známkou 9.3/10.
Parasit (9), corey26 (10), Raymy (9)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Štítky: pes 2018, konami
Pro Evolution Soccer 2018 na PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry Pro Evolution Soccer 2018 Screenshot ze hry Pro Evolution Soccer 2018 Screenshot ze hry Pro Evolution Soccer 2018 Screenshot ze hry Pro Evolution Soccer 2018 Screenshot ze hry Pro Evolution Soccer 2018 Screenshot ze hry Pro Evolution Soccer 2018 Screenshot ze hry Pro Evolution Soccer 2018

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku PES 2018 – fotbal pro fajnšmekry
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
reflex24    Jen aby neměl PES nakonec méně. :-D :-D :-D :-Dreflex24reflex2428655    19.9.2017 16:09 reflex24

@ odpověď na komentář od rozirozi:Jen aby neměl PES nakonec méně. :-D :-D :-D :-D

rozirozi napsal:To je jasný ze dostane taky 8z10. Česká strategie "hlavně si nikoho nenaserme" :D

Draper    Se přihlas, že chceš napsat recenzi na Fifu ty, když je to pro tebe tak důležité, aby měla míň bodů jak PES :DDraperdraper18948    19.9.2017 15:50 Draper

@ odpověď na komentář od rozirozi:Se přihlas, že chceš napsat recenzi na Fifu ty, když je to pro tebe tak důležité, aby měla míň bodů jak PES :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

rozirozi napsal:To je jasný ze dostane taky 8z10. Česká strategie "hlavně si nikoho nenaserme" :D

rozirozi   1x   To je jasný ze dostane taky 8z10. Česká strategie "hlavně si nikoho nenaserme" :Drozirozirozirozi21339    19.9.2017 14:36 rozirozi

To je jasný ze dostane taky 8z10. Česká strategie "hlavně si nikoho nenaserme" :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

reflex24    To hodnotíš demo FIFA a plnou hru PES 18 ? :-D :-D :-D Upřímně bych to viděl že FIFA 18 dostane taktéž 8/10.reflex24reflex2428655    19.9.2017 09:32 reflex24

@ odpověď na komentář od rozirozi:To hodnotíš demo FIFA a plnou hru PES 18 ? :-D :-D :-D Upřímně bych to viděl že FIFA 18 dostane taktéž 8/10.

rozirozi napsal:Tak jestli PES dostalo 8/10, pak by FIFA měla dostat tak max 5/10 :)

rozirozi   4x   Tak jestli PES dostalo 8/10, pak by FIFA měla dostat tak max 5/10 :)rozirozirozirozi21339    18.9.2017 23:02 rozirozi

Tak jestli PES dostalo 8/10, pak by FIFA měla dostat tak max 5/10 :)Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Phase    jop dik uz nahodene a vyksusane, ale co som si po niekolkych zapasoch vsimol je podla mna extremne vyrazanie brankarov, aj niektore lopty ktore by nemuseli vyrazit, kolkokrat vyrazia, v online sa neda nastavit obtiaznost, tak predpokladam ze brankari by tam mali byt asi ti najsilnejsiPhasephase19275    18.9.2017 19:48 Phase

@ odpověď na komentář od tomco777:jop dik uz nahodene a vyksusane, ale co som si po niekolkych zapasoch vsimol je podla mna extremne vyrazanie brankarov, aj niektore lopty ktore by nemuseli vyrazit, kolkokrat vyrazia, v online sa neda nastavit obtiaznost, tak predpokladam ze brankari by tam mali byt asi ti najsilnejsi

tomco777 napsal:áno dá sa tak hrať, ak upravuje ten patch iba logá a názvy tímov

skyw84    Na PSku demo :)skyw84skyw8470391    18.9.2017 19:41 skyw84

@ odpověď na komentář od Vlken69:Na PSku demo :)

Vlken69 napsal:na PC? tam už ho vydali, jen jsem ho nemohl najít na Originu, ale přes odkaz: [ odkaz ]

tomco777   1x   áno dá sa tak hrať, ak upravuje ten patch iba logá a názvy tímovtomco777tomco77713401    18.9.2017 17:48 tomco777

@ odpověď na komentář od Phase:áno dá sa tak hrať, ak upravuje ten patch iba logá a názvy tímov

Phase napsal:chcem sa opytat ako funguju tie patche na opravu mien timov a tak, co sa tyka online? da sa s tym hrat online ci nie?

Vlken69    na PC? tam už ho vydali, jen jsem ho nemohl najít na Originu, ale přes odkaz: [ odkaz ]Vlken69vlken6939165    18.9.2017 16:02 Vlken69

@ odpověď na komentář od skyw84:na PC? tam už ho vydali, jen jsem ho nemohl najít na Originu, ale přes odkaz: [ odkaz ]

skyw84 napsal:Počkám, si na demo FIFY 18 a uvidím pro co se rozhodnu:) PES 2018 demo mi moc nesedlo, co se do hratelnosti týče, ale grafika má PES 2018 hezký zpracovanou :)

Phase    chcem sa opytat ako funguju tie patche na opravu mien timov a tak, co sa tyka online? da sa s tym hrat online ci nie?Phasephase19275    18.9.2017 16:01 Phase

chcem sa opytat ako funguju tie patche na opravu mien timov a tak, co sa tyka online? da sa s tym hrat online ci nie?

Vojta33   1x   Vypadá bombove? Je v grafice nějakej rozdíl mezi demem a plnou? Protože demo je vizuálně na pc fakt humus i při vysokým nastaveníVojta33vojta338158    18.9.2017 15:14 Vojta33

Vypadá bombove? Je v grafice nějakej rozdíl mezi demem a plnou? Protože demo je vizuálně na pc fakt humus i při vysokým nastaveníKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Tajomen    Tak musím říct, že zatím asi nejlepší fotbal co jsem zatím hrál, výborná hratelnost, vylepšení brankáři, na PC vypadá grafika bombově. Už jsem nahodil i patch na opravu názvů týmů, nějaké aktualizace. Co se týče AI, tak na nejlepší obtížnost už konečně HRAJE , není zalezlý na své polovině a tvoří, střílí a snaží se s výsledkem něco udělat. Nechápu ten mínus v AI , lepší AI tu ještě nebylo. . Osobně dávám 9/10, mínus za několik let stejně vypadající menu. Mohli si s tím dát trochu práce, takhle to na 1. pohled vypadá úplně stejně jak 2017.Tajomentajomen2766    18.9.2017 15:02 Tajomen

Tak musím říct, že zatím asi nejlepší fotbal co jsem zatím hrál, výborná hratelnost, vylepšení brankáři, na PC vypadá grafika bombově. Už jsem nahodil i patch na opravu názvů týmů, nějaké aktualizace. Co se týče AI, tak na nejlepší obtížnost už konečně HRAJE , není zalezlý na své polovině a tvoří, střílí a snaží se s výsledkem něco udělat. Nechápu ten mínus v AI , lepší AI tu ještě nebylo. . Osobně dávám 9/10, mínus za několik let stejně vypadající menu. Mohli si s tím dát trochu práce, takhle to na 1. pohled vypadá úplně stejně jak 2017.

SteveHood    PES je super. Demo už pár dní hraju a furt baví :) FIFU jsem po zápase vypnul. .SteveHoodstevehood46767    18.9.2017 14:34 SteveHood

PES je super. Demo už pár dní hraju a furt baví :) FIFU jsem po zápase vypnul. .

Mighty    Už to pomalu leze :) Patche PC i PS4 [ odkaz ]Mightymighty28812    15.9.2017 12:18 Mighty

Už to pomalu leze :) Patche PC i PS4 [ odkaz ]

rozirozi    Klidně, není problém, rád. Až to tedy půjde :Drozirozirozirozi21339    14.9.2017 15:50 rozirozi

@ odpověď na komentář od Mighty:Klidně, není problém, rád. Až to tedy půjde :D

Mighty napsal:Servery jsou, dle stránek KONAMI, v provozu. Ale nejsi jediný, komu to nejde. Prvotní problémy se serverama, jak už to při dnes při spouštění bývá... :)

odkaz ]

Letos jdu do PC verze tak můžeme kopnout přátelák až to půjde...

sisaCZE    PES je letos pecka :) Kdo by is chtěl zahrát online ligu nebo nějaký fun turnaj - mrkněte sem [ odkaz ]sisaCZEsisacze23489    14.9.2017 13:12 sisaCZE

PES je letos pecka :) Kdo by is chtěl zahrát online ligu nebo nějaký fun turnaj - mrkněte sem [ odkaz ]

Mighty    Servery jsou, dle stránek KONAMI, v provozu. Ale nejsi jediný, komu to nejde. Prvotní problémy se serverama, jak už to při dnes při spouštění bývá... :)

odkaz ]

Letos jdu do PC verze tak můžeme kopnout přátelák až to půjde...
Mightymighty28812
    14.9.2017 12:30
Mighty

@ odpověď na komentář od rozirozi:Servery jsou, dle stránek KONAMI, v provozu. Ale nejsi jediný, komu to nejde. Prvotní problémy se serverama, jak už to při dnes při spouštění bývá... :)

odkaz ]

Letos jdu do PC verze tak můžeme kopnout přátelák až to půjde...Komentář byl autorem naposledy upraven 14.9.2017 12:46

Původní verze před úpravami:Servery jsou, dle stránek KONAMI, v provozu. Ale nejsi jediný, komu to nejde. Prvotní problémy se serverama, jak už to při dnes při spouštění bývá... :)

odkaz ]

rozirozi napsal:Funguje vám online (STEAM - PC) ? Nemůžu se připojit na servery.

rozirozi    Funguje vám online (STEAM - PC) ? Nemůžu se připojit na servery.rozirozirozirozi21339    14.9.2017 12:24 rozirozi

Funguje vám online (STEAM - PC) ? Nemůžu se připojit na servery.

arnold    Hrál jsem taky demo předcházející 2 roky, nikam se to neposunovalo, letos je to o trochu vymazlenější a grafika lepší, (je určitě lepší než Fifa demo) , na oko to působí lahodněji, což se většině líbí, jinak je to ale pořád to staré pesko, žádné velké změny, už by to potřebovalo úplně předělat od základu za ty roky, protože si myslím, že to neospravedlňuje tu plnou cenu, co za to chtějí.arnoldarnold20145    14.9.2017 11:58 arnold

Hrál jsem taky demo předcházející 2 roky, nikam se to neposunovalo, letos je to o trochu vymazlenější a grafika lepší, (je určitě lepší než Fifa demo) , na oko to působí lahodněji, což se většině líbí, jinak je to ale pořád to staré pesko, žádné velké změny, už by to potřebovalo úplně předělat od základu za ty roky, protože si myslím, že to neospravedlňuje tu plnou cenu, co za to chtějí.Komentář byl autorem naposledy upraven 14.9.2017 12:07

Původní verze před úpravami:Hrál jsem taky demo předcházející 2 roky, nikam se to neposunovalo, letos je to o trochu vymazlenější a grafika lepší, (letos, je to určitě lepší než Fifa demo) , na oko to působí lahodněji, což se většině líbí, jinak je to ale pořád to staré pesko, žádné velké změny, už by to potřebovalo úplně předělat od základu za ty roky, protože si myslím, že to neospravedlňuje tu plnou cenu, co za to chtějí.

CzechBlackhawk    Hral jsem demo a neprislo mi to o moc jine nez predchozi rocnik...v cem je to tak grand? DikyCzechBlackhawkczechblackhawk56330    14.9.2017 11:49 CzechBlackhawk

@ odpověď na komentář od rozirozi:Hral jsem demo a neprislo mi to o moc jine nez predchozi rocnik...v cem je to tak grand? Diky

rozirozi napsal:Mno mohu potvrdit, PES je letos opravdu grand-paráda! Kdo váhá s koupí, tak vážně už nemusí....

rozirozi   1x   Mno mohu potvrdit, PES je letos opravdu grand-paráda! Kdo váhá s koupí, tak vážně už nemusí....rozirozirozirozi21339    14.9.2017 08:41 rozirozi

Mno mohu potvrdit, PES je letos opravdu grand-paráda! Kdo váhá s koupí, tak vážně už nemusí....Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Mighty   1x   Tak si na nej naletuj něco většího :)

PESko je letos luxus
Mightymighty28812
    13.9.2017 11:10
Mighty

@ odpověď na komentář od peta7:Tak si na nej naletuj něco většího :)

PESko je letos luxusKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

peta7 napsal:A ještě by mě zajímalo jestli jde nějak odstranit auto replay krom stisku options, odmačkávat přes zapuštěný options je za trest a to mě vyloženě odrazuje od jinak dobré hry:-(

Fakus člen redakce    Bohužel, PC verzi jsem nehrál, ale autoři slibovali, že i PC verzi budou letos věnovat dost sil. Co se týká opakovaných záběrů, přiznávám, že jejich absolutní vypnutí jsem nikde nenašel. A pokud jde o to, zda je lepší FIFA nebo PES, tak ani na to nedovedu jednoznačně odpovědět, jedná se o dost individuální pohled na věc. Pokud není někdo rozhodnutý, do jakého titulu jít, doporučil bych stáhnout si dema, z nichž by každý mohl vycítit, co mu bude sedět víc.Fakusfakus6    13.9.2017 08:39 Fakus

@ odpověď na komentář od peta7:Bohužel, PC verzi jsem nehrál, ale autoři slibovali, že i PC verzi budou letos věnovat dost sil. Co se týká opakovaných záběrů, přiznávám, že jejich absolutní vypnutí jsem nikde nenašel. A pokud jde o to, zda je lepší FIFA nebo PES, tak ani na to nedovedu jednoznačně odpovědět, jedná se o dost individuální pohled na věc. Pokud není někdo rozhodnutý, do jakého titulu jít, doporučil bych stáhnout si dema, z nichž by každý mohl vycítit, co mu bude sedět víc.

peta7 napsal:A ještě by mě zajímalo jestli jde nějak odstranit auto replay krom stisku options, odmačkávat přes zapuštěný options je za trest a to mě vyloženě odrazuje od jinak dobré hry:-(

Fakus člen redakce    Screenshoty jsou pořízené z klasické PS4Fakusfakus6    13.9.2017 08:33 Fakus

@ odpověď na komentář od Draper:Screenshoty jsou pořízené z klasické PS4

Draper napsal:Ty screeny jsou z ps4 verze? U mě na psku to demo vypadá doslova ohavně, nevim co jsem stahl za verzi.

peta7    A ještě by mě zajímalo jestli jde nějak odstranit auto replay krom stisku options, odmačkávat přes zapuštěný options je za trest a to mě vyloženě odrazuje od jinak dobré hry:-(peta7peta739311    13.9.2017 02:06 peta7

A ještě by mě zajímalo jestli jde nějak odstranit auto replay krom stisku options, odmačkávat přes zapuštěný options je za trest a to mě vyloženě odrazuje od jinak dobré hry:-(

peta7    Zajímalo by mě jaký je tedy rozdíl mezi PC verzí a konzolovou? Je vylepšená dynamické počasí a jak funguje (co se mění) ?
A co je lepší koupit PES2018 nebo Fifu18? :-D
peta7peta739311
    13.9.2017 02:02
peta7

Zajímalo by mě jaký je tedy rozdíl mezi PC verzí a konzolovou? Je vylepšená dynamické počasí a jak funguje (co se mění) ?
A co je lepší koupit PES2018 nebo Fifu18? :-D

Draper    Ty screeny jsou z ps4 verze? U mě na psku to demo vypadá doslova ohavně, nevim co jsem stahl za verzi.Draperdraper18948    13.9.2017 00:52 Draper

Ty screeny jsou z ps4 verze? U mě na psku to demo vypadá doslova ohavně, nevim co jsem stahl za verzi.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

CzechBlackhawk   3x   to podvádění je na fifě nejhorší :(CzechBlackhawkczechblackhawk56330    12.9.2017 15:14 CzechBlackhawk

@ odpověď na komentář od Mighty:to podvádění je na fifě nejhorší :(

Mighty napsal:Na jakou obtížnost že to ta umělá inteligence pokulhává ? Super Star to na 10000 % nebude. Chvála KONAMI, že ta jejich umělá inteligence nepodvádí jako u EA - ti když mají dát gól tak ho prostě dají. . i přes mrtvoly. .

reflex24   1x   Ten Arsenal tam. :-D :-D :-D :-Dreflex24reflex2428655    12.9.2017 15:09 reflex24

Ten Arsenal tam. :-D :-D :-D :-D

Mighty   12x   Na jakou obtížnost že to ta umělá inteligence pokulhává ? Super Star to na 10000 % nebude. Chvála KONAMI, že ta jejich umělá inteligence nepodvádí jako u EA - ti když mají dát gól tak ho prostě dají. . i přes mrtvoly. .Mightymighty28812    12.9.2017 14:12 Mighty

Na jakou obtížnost že to ta umělá inteligence pokulhává ? Super Star to na 10000 % nebude. Chvála KONAMI, že ta jejich umělá inteligence nepodvádí jako u EA - ti když mají dát gól tak ho prostě dají. . i přes mrtvoly. .

Diskuze na fóru

Humble bundle -vše sem (538 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11969 příspěvků), Trance - Progressive Mix 43* (430 příspěvků), Co neminout na PS4? (5 příspěvků), Prodej sběratelských figurek. (5 příspěvků), Mafia I - Krabicová verze - KOUPÍM! (6 příspěvků), STEAM -všechno sem (7014 příspěvků), Soška - Aiden Pearce (prodám) (1 příspěvek), Prodám Intel Core i5-6400, LGA1151 (1 příspěvek)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Dishonored: Death of the Outsider - nový díl s novou hrdinkou

Hlavní roli přebírají spíše vedlejší charaktery. Přinese to vítané změny do zažitého konceptu, nebo už Dishonored nebude tím, čím bývalo?

 
Přečíst celý článek»Autor: Vakomlok - Platforma: PC a konzole
 
 
PES 2018 – fotbal pro fajnšmekry

Jaký je nejnovější fotbálek od Konami? Co přináší nového a jak se hraje? Otázek je celé řada a odpovědi najdete v dnešní recenzi.

 
Přečíst celý článek»Autor: Fakus - Platforma: PC a konzole
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 11. až 17. září

Doom a Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch, veřejná PC beta Call of Duty: WWII, Season Pass Star Wars: Battlefrontu zdarma, streamování her…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Deskovkový speciál: Vládce Tokia

V kůži mocného monstra ničte japonskou metropoli a rozdávejte mocné údery svým nepřátelům.

 
 
 
Conan Exiles: The Frozen North – výprava do hor

Vyprahlá poušť, nevyzpytatelná oáza a drsné vrcholky hor. Jaké bylo naše přežívání?

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: PC a konzole