Uživatel nepřihlášen
  

NHL 2018 – tři bratři na ledě

Středa 27.9.2017 12:12 - Autor: Milan "Fakus" Votava - Rubrika: Recenze Recenze NHL 18

Letošní ročník série NHL se nese ve znamení hry ve třech, avšak přináší i nějaké zásadní novinky?

Recenzovaná verze: PlayStation 4

Tři bratři na ledě? Kde koho možná zarazil podtitulek dnešní recenze, ale vysvětlení je zcela jednoduché. A nebojte, nejedná se o muzikál na ledě inspirovaný pohádkou od pana Svěráka. V letošním NHL je novinkou herní režim jménem NHL Threes a nutno poznamenat, že přináší opravdu výborné zpestření a nevšední zábavu do klasického herního obsahu. V NHL Threes se odehrává zápas tři na tři, na podstatně menším kluzišti a téměř bez jakýchkoliv pravidel. Střídání je povoleno pouze mezi třetinami, za faul je okamžitě nařízen trestný nájezd a na hřiště je možné povolat i samotného maskota. Zkrátka výborný blázinec přímo na ledě.

Váš tým postupně vylepšujete, díky plnění výzev v zápasech proti nejrůznějším týmům z celé Ameriky a Kanady. Postupně tak odkrýváte nové hokejové hrdiny, maskoty, stadiony, ale také dresy a loga. Na ztřeštěnosti NHL Threes přidává také tzv. Money Puck. V tomto případě je totiž možné vstřelit branku, jež se bude počítat rovnou dvakrát anebo vstřelit branku a soupeři naopak jeden gól ubrat. Během chviličky je tak možné rozhodnout zcela ztracený zápas. Vše je navíc možné absolvovat sám nebo v kooperaci, popřípadě zcela online, podobně jako snad všechny herní režimy hry.




Velmi bohatý herní obsah

Za NHL Threes je potřeba EA Sport pochválit, kéž by podobných novinek a svěžích nápadů bylo víc. V ostatních herních režimech se totiž tolik novinek neudálo, přesněji řečeno, téměř žádné. Ano, v režimu Be a Pro můžete požádat o přestup do jiného týmu a ještě si u toho diktovat podmínky, v EASHL je nově prodloužení pouze 3 na 3 a podobně, avšak nic zásadnějšího nečekejte. Osvěžením nového ročníku NHL, a teď nemyslím pouze toho od EA Sport, je zcela jistě nový hokejový tým, Golden Knights z Las Vegas, jehož je možné se ujmout i v herním režimu Organizace. Menším zpestřením prošel i Ultimate Team. Zatímco v loňském roce se v HUT objevil draft a umožnil hráčům získat na chvilku opravdu speciální hráče a legendy, letos autoři vymysleli HUT výzvy. Většinou se jedná o klasické úkoly jako: vyhraj o dvě branky, inkasuj maximálně jednu branku nebo nenech se vyloučit. Za splnění výzev na hráče čekají odměny v podobě extra mincí a speciálních balíčků.

Herního obsahu je v NHL 18 dostatek, o tom není pochyb. České příznivce může těšit, že ani letos nechybí tuzemská nejvyšší hokejová liga a své zástupce máme i v hokejové lize mistrů, jež je také součástí hry. Bohužel ligu mistrů není možné přetvářet dle obrazu svého, pokud se tak do této soutěže váš oblíbený mančaft neprobojoval, ani ve hře si s ním nezahrajete. Čtveřice vyvolených, kteří letos hájí naší extraligu v lize mistrů, jsou Třinec, Hradec Králové, Liberec a Kometa Brno. Jediné, co prozatím ve výčtu herních režimů postrádám, je hokejové mistrovství světa a licencované národní dresy, jelikož to, co nám EA Sports servírují coby dresy reprezentačních celků, to je opravdu ohavnost.




Vypadá a hraje se úplně stejně

Hratelnost nezaznamenala změny téměř žádné, a ačkoli se autoři dušují, že do hry přibyly nové pohyby, kličky a vše působí opět o něco lépe, obyčejný smrtelník zřejmě žádné změny nezaregistruje. NHL 18 se hraje úplně stejně jako předchozí ročníky, netvrdím, že se hraje špatně, avšak určitý pokrok by jistě nebyl na škodu. Nejenom, že se hra stejně hraje, ale dokonce i stejně vypadá, takže očekávaný přechod na Frostbite engine se opět odkládá. Doufejme, že pouze o rok, jelikož NHL by již grafický facelift potřebovala jako prase drbání. Bohužel, nezmizely ani některé nedostatky, jež mi v minulosti kazily dojem z hraní. Na mysli mám trhané pohyby, nelidsky prohnutá těla při nárazu do mantinelu nebo gólmani posedlý ďáblem. Určitě jste to také zažili, brankář leží na puku a najednou stojí v přímené poloze jako by nic.

Jako v minulém ročníku, i letos je skvěle zvládnutá atmosféra na stadionech, když se daří, fanoušci řádí jako pominutí a naopak. Stejně tak povedený je i hudební doprovod, který snad v žádném roce nezklamal. Konečný dojem ze hry je tak trošičku rozporuplný, zatímco kvituji nový herní režim NHL Threes a celkově výborný herní obsah, který přináší doopravdy zábavu na několik dnů, ba dokonce i měsíců, nemohu se spokojit s malým množstvím změn v hratelnosti a grafickém zpracování. Fanoušci hokeje zřejmě nebudou váhat a nový ročník si pořídí, už jen z toho důvodu, že žádnou jinou alternativu nemají, pokud však patříte pouze mezi příležitostné hráče, zvažte, zdali se vám vyplatí investovat do hry, které vesměs přidává pouze nový herní režim.

NHL 18 koupíte na Xzone.czGameExpres.sk.

NHL 18 na PS4, Xbox OneHodnocení hry
Skóre hry 7 7/10
NHL 18
» Více o hře
Líbí se nám
  • NHL Threes
  • celkově bohatý herní obsah
  • tréninkový režim s tipy a triky
Vadí nám
  • nedostatek změn a inovací
  • trhané pohyby a bugy
  • ohavné dresy národních týmů
Verdikt: NHL 18 těží především z nového herního režimu NHL Threes, který se doopravdy povedl, bohužel novinek a změn mohlo být daleko víc. Uvidíme příští rok a snad i toho nového enginu se dočkáme.
Hru ohodnotilo také 9 čtenářů průměrnou známkou 8.2/10.
the víta ! :) (8), Simonelocz (10), Parasit (8), corey26 (8), Mighty (7), Manyjak (8), Phase (9), jaachym (8), Hekthor (8)
Před vydáním hru ohodnotil 1 čtenář známkou 8/10.
Parasit (8)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
NHL 18 na PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry NHL 18 Screenshot ze hry NHL 18 Screenshot ze hry NHL 18 Screenshot ze hry NHL 18 Screenshot ze hry NHL 18 Screenshot ze hry NHL 18 Screenshot ze hry NHL 18 Screenshot ze hry NHL 18

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku NHL 2018 – tři bratři na ledě
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
cajteekanee   1x   Přesně je nějakejch 30 mega Kanaďanů a většina jsou blázni do hokeje. Ať mi nikdo neříká, že to NHL nemá zas takovej zájem. Jasně možná je 250 mega amíků co jsou blázni do toho jejich přiblblýho americkými fotbalu. Ale aby hra vypadala totožně v podstatě 3 roky, na to výmluva neexistuje.cajteekaneecajteekanee25741    29.9.2017 10:50 cajteekanee

Přesně je nějakejch 30 mega Kanaďanů a většina jsou blázni do hokeje. Ať mi nikdo neříká, že to NHL nemá zas takovej zájem. Jasně možná je 250 mega amíků co jsou blázni do toho jejich přiblblýho americkými fotbalu. Ale aby hra vypadala totožně v podstatě 3 roky, na to výmluva neexistuje.

peta7   1x   No bohužel je to tak jak píše Draper. Pro vývojáře EA je hokej na poslední koleji, věnují se Maddenu NFL, Fifě a nově NBA Live. I podle polularity sportů hlavně v USA kde je hokej někde až na 5. místě.
Je ale zajímavé že EA sídlí v Kanadě a tam je hokej modlou a takhle hru před domacímí fandy hokeje řežou :-( Měli by udělat v Kanadě generální stávku nebo alespon petici a rád se připojím :-)
peta7peta739311
    28.9.2017 19:24
peta7

@ odpověď na komentář od Tomáš Versa:No bohužel je to tak jak píše Draper. Pro vývojáře EA je hokej na poslední koleji, věnují se Maddenu NFL, Fifě a nově NBA Live. I podle polularity sportů hlavně v USA kde je hokej někde až na 5. místě.
Je ale zajímavé že EA sídlí v Kanadě a tam je hokej modlou a takhle hru před domacímí fandy hokeje řežou :-( Měli by udělat v Kanadě generální stávku nebo alespon petici a rád se připojím :-)

Tomáš Versa napsal:Blázníš? ! Hokej je velice populárny, pc verze neni sice ale ta míra zábavy je na úrovni fifi alebo nba...

Draper    Vývojáři mluví jinak, ale možná jen jejich výmluva :DDraperdraper18948    28.9.2017 18:11 Draper

@ odpověď na komentář od Tomáš Versa:Vývojáři mluví jinak, ale možná jen jejich výmluva :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Tomáš Versa napsal:Blázníš? ! Hokej je velice populárny, pc verze neni sice ale ta míra zábavy je na úrovni fifi alebo nba...

Tomáš Versa   1x   Blázníš? ! Hokej je velice populárny, pc verze neni sice ale ta míra zábavy je na úrovni fifi alebo nba...Tomáš Versatomas-versa74973    28.9.2017 16:53 Tomáš Versa

@ odpověď na komentář od Draper:Blázníš? ! Hokej je velice populárny, pc verze neni sice ale ta míra zábavy je na úrovni fifi alebo nba...

Draper napsal:Asi o hru není takový zájem aby se někomu vyplatilo pouštět do dalšího hokeje

Draper    Asi o hru není takový zájem aby se někomu vyplatilo pouštět do dalšího hokejeDraperdraper18948    28.9.2017 16:45 Draper

@ odpověď na komentář od peta7:Asi o hru není takový zájem aby se někomu vyplatilo pouštět do dalšího hokejeKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

peta7 napsal:Tak to máš pravdu :-) Přechod z 09 na 13 byl velký skok a byl jsem tenkrát nadšený jak malý Jarda :-D
Ale jak se serie na PS4 nehne z místa a při pohledu na fotbaly a basketbaly by pak jeden brečel.
Nedávno jsem četl na stránkách výrobce že údajně mají v úmyslu přechod na nový engine nejdříve až na PS5 a to prý vydají i PC verzi, tak doufám že si někdy i na PC zahraju :-) Ale zase někde se dočítám že NHL zanikne že výrobce hru ukončí. Taky si říkám proč nemůže někdo jiný vyrábět hokej, třeba Švédové, Rusové, ti by klidně mohli sport je tam taky č. 1 jako v Kanadě a některé hry umí a místo NHL by se hra jmenovala KHL18 :-)

Tomáš Versa   2x   Online je daleko lepší tam branky padajú aj ked často len do tvojej bránky už sem dostal 10: 0 :DTomáš Versatomas-versa74973    28.9.2017 16:40 Tomáš Versa

@ odpověď na komentář od peta7:Online je daleko lepší tam branky padajú aj ked často len do tvojej bránky už sem dostal 10: 0 :D

peta7 napsal:Ty kličky, hlavně vypichování jsou nedořešené, hru hraju třeba 30 minut a je stav utkání 0: 0 nebo 1: 0 a až na konci při odvolání brankáře dám další 2 goly a je konec. Jak přidali vypichování, tak góly skoro nepadají a jen se jezdí nahoru a dolů. Hraju off-line sozonu na profesionál a neumím si ani představit jak se hraje nyní on-line, tam snad nepadne gól nikdy a rozhoduji až nájezdy :-D
NHL už není zábava ale šichta :-D Proto jsem přešel na fotbaly, hlavně Pes 2018 mě chytil :-)

Tomáš Versa   1x   Ja hrajem iba online a je to paráda, s ťažšíma súperama musíš kombinovat a né len klučkovat s jedným hráčem, golu padá dost, jediná moja slabina je je že nevím dat príklep... :DTomáš Versatomas-versa74973    28.9.2017 16:37 Tomáš Versa

@ odpověď na komentář od cajteekanee:Ja hrajem iba online a je to paráda, s ťažšíma súperama musíš kombinovat a né len klučkovat s jedným hráčem, golu padá dost, jediná moja slabina je je že nevím dat príklep... :D

cajteekanee napsal:Já hrál jeden online a vyhrál jsem asi 5: 2. Ale všechny góly šíleně upracovaný. Šestnáctka byla v tom skvělá, jelikož se fakt dalo projíždět obranou a dávat hezký góly. Teď je to takový upachtěný. Taky mě štve, že při kličkách hokejisti ztrácí puky. Když se mi to stane s McDavidem tak už je to na pováženou.

cajteekanee    Já hrál jeden online a vyhrál jsem asi 5: 2. Ale všechny góly šíleně upracovaný. Šestnáctka byla v tom skvělá, jelikož se fakt dalo projíždět obranou a dávat hezký góly. Teď je to takový upachtěný. Taky mě štve, že při kličkách hokejisti ztrácí puky. Když se mi to stane s McDavidem tak už je to na pováženou.cajteekaneecajteekanee25741    28.9.2017 15:10 cajteekanee

Já hrál jeden online a vyhrál jsem asi 5: 2. Ale všechny góly šíleně upracovaný. Šestnáctka byla v tom skvělá, jelikož se fakt dalo projíždět obranou a dávat hezký góly. Teď je to takový upachtěný. Taky mě štve, že při kličkách hokejisti ztrácí puky. Když se mi to stane s McDavidem tak už je to na pováženou.

peta7    Ty kličky, hlavně vypichování jsou nedořešené, hru hraju třeba 30 minut a je stav utkání 0: 0 nebo 1: 0 a až na konci při odvolání brankáře dám další 2 goly a je konec. Jak přidali vypichování, tak góly skoro nepadají a jen se jezdí nahoru a dolů. Hraju off-line sozonu na profesionál a neumím si ani představit jak se hraje nyní on-line, tam snad nepadne gól nikdy a rozhoduji až nájezdy :-D
NHL už není zábava ale šichta :-D Proto jsem přešel na fotbaly, hlavně Pes 2018 mě chytil :-)
peta7peta739311
    28.9.2017 14:36
peta7

@ odpověď na komentář od cajteekanee:Ty kličky, hlavně vypichování jsou nedořešené, hru hraju třeba 30 minut a je stav utkání 0: 0 nebo 1: 0 a až na konci při odvolání brankáře dám další 2 goly a je konec. Jak přidali vypichování, tak góly skoro nepadají a jen se jezdí nahoru a dolů. Hraju off-line sozonu na profesionál a neumím si ani představit jak se hraje nyní on-line, tam snad nepadne gól nikdy a rozhoduji až nájezdy :-D
NHL už není zábava ale šichta :-D Proto jsem přešel na fotbaly, hlavně Pes 2018 mě chytil :-)

cajteekanee napsal:Mně se nový ročník líbí. Dál jsem si rok pauzu, takže přecházíme z 16 na 18. Hraje se to dobře, klíčky jsou mnohem těžší což mě občas štve, ale je to asi tak dobře. Největší chyba je podle mě naprosto OP vypichování puku pomocí R1. Člověk horko těžko přechází 1 na 1 a hra ti ztrácí. Občas je to díky tomu vcelku vypichování holomajzna.

cajteekanee    Mně se nový ročník líbí. Dál jsem si rok pauzu, takže přecházíme z 16 na 18. Hraje se to dobře, klíčky jsou mnohem těžší což mě občas štve, ale je to asi tak dobře. Největší chyba je podle mě naprosto OP vypichování puku pomocí R1. Člověk horko těžko přechází 1 na 1 a hra ti ztrácí. Občas je to díky tomu vcelku vypichování holomajzna.cajteekaneecajteekanee25741    28.9.2017 14:10 cajteekanee

Mně se nový ročník líbí. Dál jsem si rok pauzu, takže přecházíme z 16 na 18. Hraje se to dobře, klíčky jsou mnohem těžší což mě občas štve, ale je to asi tak dobře. Největší chyba je podle mě naprosto OP vypichování puku pomocí R1. Člověk horko těžko přechází 1 na 1 a hra ti ztrácí. Občas je to díky tomu vcelku vypichování holomajzna.

peta7    Tak to máš pravdu :-) Přechod z 09 na 13 byl velký skok a byl jsem tenkrát nadšený jak malý Jarda :-D
Ale jak se serie na PS4 nehne z místa a při pohledu na fotbaly a basketbaly by pak jeden brečel.
Nedávno jsem četl na stránkách výrobce že údajně mají v úmyslu přechod na nový engine nejdříve až na PS5 a to prý vydají i PC verzi, tak doufám že si někdy i na PC zahraju :-) Ale zase někde se dočítám že NHL zanikne že výrobce hru ukončí. Taky si říkám proč nemůže někdo jiný vyrábět hokej, třeba Švédové, Rusové, ti by klidně mohli sport je tam taky č. 1 jako v Kanadě a některé hry umí a místo NHL by se hra jmenovala KHL18 :-)
peta7peta739311
    28.9.2017 13:35
peta7

@ odpověď na komentář od Draper:Tak to máš pravdu :-) Přechod z 09 na 13 byl velký skok a byl jsem tenkrát nadšený jak malý Jarda :-D
Ale jak se serie na PS4 nehne z místa a při pohledu na fotbaly a basketbaly by pak jeden brečel.
Nedávno jsem četl na stránkách výrobce že údajně mají v úmyslu přechod na nový engine nejdříve až na PS5 a to prý vydají i PC verzi, tak doufám že si někdy i na PC zahraju :-) Ale zase někde se dočítám že NHL zanikne že výrobce hru ukončí. Taky si říkám proč nemůže někdo jiný vyrábět hokej, třeba Švédové, Rusové, ti by klidně mohli sport je tam taky č. 1 jako v Kanadě a některé hry umí a místo NHL by se hra jmenovala KHL18 :-)

Draper napsal:Až si zahraješ NHL 09 na pc, ještě zavzpomínáš na skvělou 18ku :D

Draper    Až si zahraješ NHL 09 na pc, ještě zavzpomínáš na skvělou 18ku :DDraperdraper18948    28.9.2017 08:51 Draper

@ odpověď na komentář od peta7:Až si zahraješ NHL 09 na pc, ještě zavzpomínáš na skvělou 18ku :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

peta7 napsal:Bohužel jsem neodolal a koupil hru, ta mi po 3 dnech hnula žlučník. Na Ps4 kupuju každý rok a to i na xboxu 360, ale nyni jsem řekl "a dost! " kalich přetekl. Ps4 leti z okna a to doslova do popelnice a kupuji herni PC s gtx 1080. Konzole jsem kupoval pouze a jen kvuli NHL, hral ji den co den ale co je moc to je moc, samotna hra je skoro mrtvá, žádný nový engine nikdy na Ps4 nebude a údajně se má Nhl úplně zrušit. Rok co rok jsem čekal na vylepšení a jen ze me tahali peníze a já rok co rok skákal na falešné reklamy. Hra je dobrá akorat pro nefanousky hokeje a male děti a vic jak 300kc nema cenu. Hra je zamrzla jako treba WRC serie. S bohem konzole a s bohem hokeji, snad se jednou potkáme na PC v znatelně lepším hávu.

Draper    Mě se zdá, že po updatu už můžeš hrát i sezonu EBEL.Draperdraper18948    28.9.2017 08:49 Draper

@ odpověď na komentář od Manyjak:Mě se zdá, že po updatu už můžeš hrát i sezonu EBEL.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Manyjak napsal:Naprosto souhlasím hraji od NHL 05 každý ročník, ale letos je konečně fyzika puku dobrá. :thumbup: Jednoduchá klička obhození hráče už není tak jednoduchá, není to jen o tom zmáčknout tlačítko a máš 100% jistotu, že se klička povede a puk bude pořád přilepený na holi. V tomto ročníku se mi už hodněkrát stalo, že se mi tato jednoduchá klička nepovedla, puk sem po obhození hráče přejel, nebo mi sjel z hole, takže kličky jsou v letošním ročníku hodně o načasování. Trhání sem nezaznamenal jen v HUT, kde je to samozdřejmé pokud narazíte na hráče se slabším připojením. Na nějaké bugy jsem již také narazil, například se mi hráč zasekl v brance, ale celkově je tam zase vidět posun kupředu. Jediné co se mi vyloženě nelíbí je, jak prezentovali, že přidají do hry EBEL, ale když vyberu sezónu, tak tam žádná taková liga není, takže musím týmy z EBEL naházet do švýcarský ligy :gun: Celkově hodnotím také 8/10

Tomáš Versa    Hra sa hraje perfektne, sem tam nejaký bug, co sa týka nhl threes pro mňa absolútna zbytečnosť, nechápem proč zrušili gm connected online hrat ligu s 29 online hráčma je perfektný zážitek, žeby kuli temu aby sa hral ultimate team a hráči platili za balíčky , nevím...Tomáš Versatomas-versa74973    27.9.2017 21:00 Tomáš Versa

Hra sa hraje perfektne, sem tam nejaký bug, co sa týka nhl threes pro mňa absolútna zbytečnosť, nechápem proč zrušili gm connected online hrat ligu s 29 online hráčma je perfektný zážitek, žeby kuli temu aby sa hral ultimate team a hráči platili za balíčky , nevím...

peta7   3x   Bohužel jsem neodolal a koupil hru, ta mi po 3 dnech hnula žlučník. Na Ps4 kupuju každý rok a to i na xboxu 360, ale nyni jsem řekl "a dost! " kalich přetekl. Ps4 leti z okna a to doslova do popelnice a kupuji herni PC s gtx 1080. Konzole jsem kupoval pouze a jen kvuli NHL, hral ji den co den ale co je moc to je moc, samotna hra je skoro mrtvá, žádný nový engine nikdy na Ps4 nebude a údajně se má Nhl úplně zrušit. Rok co rok jsem čekal na vylepšení a jen ze me tahali peníze a já rok co rok skákal na falešné reklamy. Hra je dobrá akorat pro nefanousky hokeje a male děti a vic jak 300kc nema cenu. Hra je zamrzla jako treba WRC serie. S bohem konzole a s bohem hokeji, snad se jednou potkáme na PC v znatelně lepším hávu.peta7peta739311    27.9.2017 20:36 peta7

Bohužel jsem neodolal a koupil hru, ta mi po 3 dnech hnula žlučník. Na Ps4 kupuju každý rok a to i na xboxu 360, ale nyni jsem řekl "a dost! " kalich přetekl. Ps4 leti z okna a to doslova do popelnice a kupuji herni PC s gtx 1080. Konzole jsem kupoval pouze a jen kvuli NHL, hral ji den co den ale co je moc to je moc, samotna hra je skoro mrtvá, žádný nový engine nikdy na Ps4 nebude a údajně se má Nhl úplně zrušit. Rok co rok jsem čekal na vylepšení a jen ze me tahali peníze a já rok co rok skákal na falešné reklamy. Hra je dobrá akorat pro nefanousky hokeje a male děti a vic jak 300kc nema cenu. Hra je zamrzla jako treba WRC serie. S bohem konzole a s bohem hokeji, snad se jednou potkáme na PC v znatelně lepším hávu.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Fakus člen redakce   1x   špatně jsem se vyjádřil, měl jsem na mysli skvěle zvládnutou atmosféru především po zvukové stránce, graficky už je to opravdu horšíFakusfakus6    27.9.2017 18:08 Fakus

@ odpověď na komentář od zandovak:špatně jsem se vyjádřil, měl jsem na mysli skvěle zvládnutou atmosféru především po zvukové stránce, graficky už je to opravdu horší

zandovak napsal:Že je skvěle zvládnutá atmosféra na stadionech? Ale no ták, vždyť ty diváci vypadají katastrofálně, jak z ps2, jako zmuchlaný papír, každý druhý dělá stejné pohyby a stejně vypadá. Kde jsou ti maskoti? Že tam stojí jak prkno v rohu a mlatí do plexi? směšné. Kde mají hráči chrániče zubů, co bylo ukázáno v traileru? Jen v Be A Pro, kde vám to z huby visí, jak uschlá nudle? Já se nedivím, že o NHL není takový zájem, jak píše Draper, když každý rok je to jen kopie předchozího ročníku. Kličky taky pěkně dojebali...ty základní, jednoduché často nedokončíte , protože vám puk odskočí a ty nové jsou docela složitě proveditelné. Když porovnám FIFU a NHL, tak FIFA je daleko jinde než NHL, které vypadá, jako by ho dělali amatéři...

zandovak   1x   Že je skvěle zvládnutá atmosféra na stadionech? Ale no ták, vždyť ty diváci vypadají katastrofálně, jak z ps2, jako zmuchlaný papír, každý druhý dělá stejné pohyby a stejně vypadá. Kde jsou ti maskoti? Že tam stojí jak prkno v rohu a mlatí do plexi? směšné. Kde mají hráči chrániče zubů, co bylo ukázáno v traileru? Jen v Be A Pro, kde vám to z huby visí, jak uschlá nudle? Já se nedivím, že o NHL není takový zájem, jak píše Draper, když každý rok je to jen kopie předchozího ročníku. Kličky taky pěkně dojebali...ty základní, jednoduché často nedokončíte , protože vám puk odskočí a ty nové jsou docela složitě proveditelné. Když porovnám FIFU a NHL, tak FIFA je daleko jinde než NHL, které vypadá, jako by ho dělali amatéři...zandovakzandovak17177    27.9.2017 17:16 zandovak

Že je skvěle zvládnutá atmosféra na stadionech? Ale no ták, vždyť ty diváci vypadají katastrofálně, jak z ps2, jako zmuchlaný papír, každý druhý dělá stejné pohyby a stejně vypadá. Kde jsou ti maskoti? Že tam stojí jak prkno v rohu a mlatí do plexi? směšné. Kde mají hráči chrániče zubů, co bylo ukázáno v traileru? Jen v Be A Pro, kde vám to z huby visí, jak uschlá nudle? Já se nedivím, že o NHL není takový zájem, jak píše Draper, když každý rok je to jen kopie předchozího ročníku. Kličky taky pěkně dojebali...ty základní, jednoduché často nedokončíte , protože vám puk odskočí a ty nové jsou docela složitě proveditelné. Když porovnám FIFU a NHL, tak FIFA je daleko jinde než NHL, které vypadá, jako by ho dělali amatéři...Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Marcus    odkaz ]Marcusmarcus8    27.9.2017 17:13 Marcus

@ odpověď na komentář od beather:odkaz ]Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

beather napsal:pc verze?

Manyjak   1x   Naprosto souhlasím hraji od NHL 05 každý ročník, ale letos je konečně fyzika puku dobrá. :thumbup: Jednoduchá klička obhození hráče už není tak jednoduchá, není to jen o tom zmáčknout tlačítko a máš 100% jistotu, že se klička povede a puk bude pořád přilepený na holi. V tomto ročníku se mi už hodněkrát stalo, že se mi tato jednoduchá klička nepovedla, puk sem po obhození hráče přejel, nebo mi sjel z hole, takže kličky jsou v letošním ročníku hodně o načasování. Trhání sem nezaznamenal jen v HUT, kde je to samozdřejmé pokud narazíte na hráče se slabším připojením. Na nějaké bugy jsem již také narazil, například se mi hráč zasekl v brance, ale celkově je tam zase vidět posun kupředu. Jediné co se mi vyloženě nelíbí je, jak prezentovali, že přidají do hry EBEL, ale když vyberu sezónu, tak tam žádná taková liga není, takže musím týmy z EBEL naházet do švýcarský ligy :gun: Celkově hodnotím také 8/10Manyjakmanyjak57634    27.9.2017 14:53 Manyjak

@ odpověď na komentář od Parasit:Naprosto souhlasím hraji od NHL 05 každý ročník, ale letos je konečně fyzika puku dobrá. :thumbup: Jednoduchá klička obhození hráče už není tak jednoduchá, není to jen o tom zmáčknout tlačítko a máš 100% jistotu, že se klička povede a puk bude pořád přilepený na holi. V tomto ročníku se mi už hodněkrát stalo, že se mi tato jednoduchá klička nepovedla, puk sem po obhození hráče přejel, nebo mi sjel z hole, takže kličky jsou v letošním ročníku hodně o načasování. Trhání sem nezaznamenal jen v HUT, kde je to samozdřejmé pokud narazíte na hráče se slabším připojením. Na nějaké bugy jsem již také narazil, například se mi hráč zasekl v brance, ale celkově je tam zase vidět posun kupředu. Jediné co se mi vyloženě nelíbí je, jak prezentovali, že přidají do hry EBEL, ale když vyberu sezónu, tak tam žádná taková liga není, takže musím týmy z EBEL naházet do švýcarský ligy :gun: Celkově hodnotím také 8/10

Parasit napsal:Stejná hratelnost? ? ? To asi hraju úplně jinou hru nebo nevim. Fyzika puku je dosti realistická a tím pádem je těžší s ním manévrovat, kličky nejsou tak samozdřejmé jako dřív. Super mody NHL THREES, liga mistrů, tréninkový režim. Žádné trhání jsem nezaznamenal. Škoda jen enginu, ale jinak paráda. 8/10

Parasit   5x   Pán je vtipálek :)Parasitparasit7246    27.9.2017 14:43 Parasit

@ odpověď na komentář od reflex24:Pán je vtipálek :)

reflex24 napsal:Tak to jsi hrál asi nějakou verzi která není pro veřejnost. :-D :-D :-D

reflex24   1x   Tak to jsi hrál asi nějakou verzi která není pro veřejnost. :-D :-D :-Dreflex24reflex2428655    27.9.2017 13:47 reflex24

@ odpověď na komentář od Parasit:Tak to jsi hrál asi nějakou verzi která není pro veřejnost. :-D :-D :-D

Parasit napsal:Stejná hratelnost? ? ? To asi hraju úplně jinou hru nebo nevim. Fyzika puku je dosti realistická a tím pádem je těžší s ním manévrovat, kličky nejsou tak samozdřejmé jako dřív. Super mody NHL THREES, liga mistrů, tréninkový režim. Žádné trhání jsem nezaznamenal. Škoda jen enginu, ale jinak paráda. 8/10

Parasit   3x   Stejná hratelnost? ? ? To asi hraju úplně jinou hru nebo nevim. Fyzika puku je dosti realistická a tím pádem je těžší s ním manévrovat, kličky nejsou tak samozdřejmé jako dřív. Super mody NHL THREES, liga mistrů, tréninkový režim. Žádné trhání jsem nezaznamenal. Škoda jen enginu, ale jinak paráda. 8/10Parasitparasit7246    27.9.2017 13:00 Parasit

Stejná hratelnost? ? ? To asi hraju úplně jinou hru nebo nevim. Fyzika puku je dosti realistická a tím pádem je těžší s ním manévrovat, kličky nejsou tak samozdřejmé jako dřív. Super mody NHL THREES, liga mistrů, tréninkový režim. Žádné trhání jsem nezaznamenal. Škoda jen enginu, ale jinak paráda. 8/10

Phase   1x   ja som spokojny :D nhl som nevlastnil od 2009, sem tam som zahral u kamosov, nakoniec ma ukecali, kup psko budeme drtit, tak som kupeu aj s nhl, a bavi ma to najviac asi EA league :D ked si da clovek medzi tym pauzu nejaku :D napr ako ja 8 rokov tak tych inovacii je tam dost :DPhasephase19275    27.9.2017 12:52 Phase

ja som spokojny :D nhl som nevlastnil od 2009, sem tam som zahral u kamosov, nakoniec ma ukecali, kup psko budeme drtit, tak som kupeu aj s nhl, a bavi ma to najviac asi EA league :D ked si da clovek medzi tym pauzu nejaku :D napr ako ja 8 rokov tak tych inovacii je tam dost :D

beather    pc verze?beatherbeather29697    27.9.2017 12:33 beather

pc verze?

Draper    Četl jsem, že o NHL není takový zájem na trhu aby si mohli dovolit tolik péče o hru jako má např. FIFA. Proto je tým okolo NHL malý a změny nejsou tak velké.
Jinak kdyby do NHL nepřibylo Vegas tak si nechám starý díl...
Draperdraper18948
    27.9.2017 12:32
Draper

Četl jsem, že o NHL není takový zájem na trhu aby si mohli dovolit tolik péče o hru jako má např. FIFA. Proto je tým okolo NHL malý a změny nejsou tak velké.
Jinak kdyby do NHL nepřibylo Vegas tak si nechám starý díl...Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Mighty    Je těžké AI obrat o puk, když ho i s hokejkou prostrčí skrze mantinel. . :)
Silové pole kolem hráče jsem zatím neregistroval
EASHL a prodloužení - klasika 5v5 : /
Mightymighty28812
    27.9.2017 12:28
Mighty

Je těžké AI obrat o puk, když ho i s hokejkou prostrčí skrze mantinel. . :)
Silové pole kolem hráče jsem zatím neregistroval
EASHL a prodloužení - klasika 5v5 : /

kajny18    Tak co bys taky o tom chtel psat kdyz je to porad to samy :Dkajny18kajny185539    27.9.2017 12:22 kajny18

Tak co bys taky o tom chtel psat kdyz je to porad to samy :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

SPID    Překvapivě krátká recenze o. OSPIDspid754    27.9.2017 12:14 SPID

Překvapivě krátká recenze o. OKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Diskuze na fóru

Náhodné myšlenky a události dne (12026 příspěvků), Call of duty WW II cz titulky (7 příspěvků), Humble bundle -vše sem (586 příspěvků), PSN v ČR (5 příspěvků), Budoucnost GTA série + GTA V / VI ve VR ? Názory (5 příspěvků), STEAM -všechno sem (7043 příspěvků), Assassin's Creed Origins (4 příspěvky), No One Lives Forever 3 (aneb další přání otcem myšlenky) (2 příspěvky), Resident Evil (4 příspěvky), ovladač na volant (3 příspěvky), SpellForce 3 (1 příspěvek)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Ancestors Legacy – dojmy z hraní

Půl roku před vydáním vypadá tato real-time strategie pro PC a Xbox One více než nadějně!

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Star Wars: Battlefront 2 – The Last Jedi Season aneb krok správným směrem

Co všechno nabízí první várka bezplatného dodatečného obsahu pro Battlefront 2 a co se od vydání stihlo zlepšit?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Deskovkový speciál: Escape Room – úniková hra

Průšvih. Máte 60 minut na vyřešení problému, jinak jste v loji. Uspějete, nebo skončíte v poli poražených?

 
 
 
The Surge: A Walk in the Park DLC

Zatím jediné příběhové DLC The Surge láká na výlet do zábavního parku. Zažijeme akční jízdu na horské dráze, na kterou dlouho nezapomeneme?

 
Přečíst celý článek»Autor: Vakomlok - Platforma: PC a konzole
 

Battlerite

Recenze - 13.12.2017
 
Battlerite

Tak trochu jiná masivně multiplayerová hra. Uspěje v konkurenci League of Legends a Doty 2?

 
Přečíst celý článek»Autor: EddieCZ - Platforma: PC