Uživatel nepřihlášen
Deus Ex: Mankind Divided vychází 23.8.2016
   

DiRT 3 – na vlně špinavých blatníků

Pondělí 23.5.2011 14:00 - Autor: Michal "Mendys" Maliarov - Rubrika: Recenze Recenze Colin McRae: DiRT 3

Po dvou solidních dílech přichází DiRT s menší renesancí a vrací se ke kořenům série Colina McRae. Má na to?

...
Délka: ...
DiRT 3 - Attract
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Pomineme-li nejnovější závodní odvětví studia Codemasters s názvem DiRT, byla série Colin McRae vždy zárukou kvalitních rallye závodů skrze úzké lesní cesty po celém světě. Tak to bylo léta a to jsme také zbožňovali. Pak přišel DiRT a nabídl sice osvěžující, ale drastický odklon od zajetých cestiček. Druhý díl slavil stejně velký úspěch, ale autokrosové závody na zaprášených okruzích už začaly tak nějak pálit oči. Až do doby, co byl oznámen díl třetí a s ním i návrat k šíleným rychlostem a uzounkým serpentinám v horách. Sláva.

Do lesa i na okruh

Nenechte se však zmást, DiRT 3 nabízí natolik širokou škálu závodů, že by se tu nenudil ani sám Colin. Codies si v zásadě sedli ke stolu, hrábli do šuplíku rallye a autokrosu, přidali špetku novinek, a když už to chtěli zabalit, někdo vrazil do kanclu a nabořil stůl štosem papírů s multiplayerem. Přece to už nebudeme třídit znovu, no ne?



Kariéra vás tak protáhne několika sezónami, každá z nich sestává z několika turnajů, co se pro změnu dělí na čtyři (většinou) závodní disciplíny a finále. Nemusíte se bát, že byste museli nutně celý turnaj civět na zasněžené Norsko, závody jsou povětšinou chutně namíchané z různých částí světa, takže variabilita je tu bohatá. Navíc tu téměř každý druhý závod narazíte na změnu jeho druhu. Jednou si sednete do mocných džípů a proženete se pouští v Keni, podruhé zase naskočíte do Fordu Fiesty a zaprášíte okruh v Monaku. Nestačíte mrknout a už brázdíte úzké lesní cesty ve Finsku či zasněžené začátky v Aspenu.

Jak už jste asi pochopili, vrací se k nám všemi milované rallye závody, kdy se v naleštěných bourácích řítíte závratnou rychlostí mezi stromy a v uchu slyšíte pískot spolujezdce. Zkrátka zážitek, co nám tak dlouho chyběl. Rallye je zpracována na jedničku a opravdu jsem po projížďkách některými klasickými trasami utrousil slzu. Jen by to příště chtělo více klasického rallye. Rozhodně bych ale nemohl opomenout autokros a klasické závody po okruhu s několika druhy povrchů, což příjemně osvěží a dá vzpomenout na ty podstatně novější díly z dílen Codemasters.


Aby se ale neřeklo, že se tu recykluje obsah, přidalo studio do vínku ještě úplnou novinku – soutěž Gymkhana. To je v zásadě freestyle v oblíbeném plecháči, který je na hony vzdálený tomu, co od rallye závodů očekáváte. Budete tu točit smyky kolem tyčí, rozbíjet plastové robotické sochy, skákat jako o život a dělat další skopičiny, za které vás publikum bude milovat. To vše většinou za body a umístění. Musím uznat, že chce naučení některých triků velký cvik a mnozí budou své neumění dávat za vinu ovladači. Připravte si jich více, ano? Právě to je ale nádhernou ukázkou variability, která dělá z DiRT 3 opravdu závodní hru pro každého. Vemte si to jako takový závodní sand-box.

Když já chci Subaru mami!

DiRT se nám tentokráte vydal cestou nových možností a zahazuje zažitou šablonu, kde si hráči postupně kupují nová auta. Zde zkrátka odvádíte v kariéře skvělou práci, za níž dostáváte body, jež vám navyšují reputaci. Čím větší reputaci budete v závodním světě mít, tím více automobilek a marketingových kravaťáků se o vás bude zajímat. Aniž byste tak utratili jediný cent, budete mít ke každému závodu k dispozici fůru aut, často rozdělených do několika dekád. To jednak nutí hráče se soustředit na něco jiného, než jen hromadění garáže, druhak nabízí k požitku opravdu slušný seznam vozů a věřte, že si budete chtít vyzkoušet všechny. Nebo alespoň své oblíbence. Vozový park čítá desítky zmámých značek a potěší i zahrnutí skupiny B, která byla po četných smrtelných haváriích v rallye zrušena.



Časté změny vozů vám dají pro změnu okusit model řízení a rozdíly, které mezi jednotlivými automobilkami jsou. Codies naštěstí nezklamali a nabízejí svou oblíbenou kombinaci realistického modelu, který vás dokonale prověří, aniž by zbytečně trestal vaši nepozornost. Před každým závodem si navíc můžete nastavit kompletní přizpůsobení, které vyhoví jak úplným začátečníkům, tak profesionálních řidičům, kteří k DiRTu nesmí bez volantu ani usednout. Po početných závodech tak musím konstatovat, že ačkoliv má DiRT k reaslistickému simulátoru daleko, skvěle trefuje hranici mezi realismem a zábavou, o což jde především.

S kámošem se to lépe táhne

Když už proletíte kariérou a omrzí vás vylepšování vlastního času, můžete se vrhnout do multiplayeru, který je připraven jak na příležitostné, tak pořádné řidiče. Multiplayer online obsahuje takřka všechny závody ze singleplayeru, tudíž můžete s celým světem soutěžit v rallye, motokrosu, jízdě na čas a dalších. Navíc se seznam neobejde bez odreagovaček v podobě libózní parodie na Destruction Derby.


V chumlu osmi závodníků soutěžíte v bourání robotů, přebírání vlajky či útěku od nakaženého vozu, který ten váš v případě doteku nabarví nepěknou zelenou. Největším žroutem času jsou samozřejmě jednotlivé rallye závody a časy těch nejlepších jezdců z celého světa, které se vám vysmívají. No neříkejte, že je necháte jen tak. A pokud vám to náhodou nestačí, není nic jednoduššího, než popadnout za límec kamaráda a dát si multák na rozdělené obrazovce. Tak je to správně pánové, takhle si představujeme přidanou hodnotu v závodním titulu.

Boží sníh do ksichtu

Už předchozí díly byly po technické stránce pěkné kočky (ano, v tomto kontextu jsou pěkné kočky hezká grafika), DiRT 3 ale jde ještě o kus dál. O modelech vozů nemá cenu mluvit, jsou precizní až to bolí a jejich model poškození je propracovaný do posledního letícího výfuku (ano, při nejrealističtějším nastavení můžete své auto totálně zdemolovat). Opravdový potlesk si ale zaslouží především prostředí, ve kterých se jednotlivé závody odehrávají. Ať už se jedná o slunečnou Keňu, zasněžený Aspen či zelené Finsko, každá trať působí nesmírně realistickým dojmem, díky němuž nelze než občas uhnout pohledem a podívat se po zasluněné savaně. A nabořit přitom nejbližší farmu.



S příchodem DirectX 11 efektů (ano, mluvím o PC verzi) si nelze neposvítit na nádherně zpracovaný déšť, který vám zalévá přední sklo, obrovitánskou prašnou stopu za vozy či husté sněžení, přes které vidíte sotva na pár metrů. Právě při podobném počasí a rychlostech přes 200 km/h pocítíte pravou sílu DiRTu, o nočních závodech ani nemluvě. Jedinou výtku bych směroval k neustále abstinujícímu zničitelnému prostředí okolo trati (rozbořený plot nepočítáme) a neuvěřitelně odfláknutým postavám. Ale co, fotografa nasnímaného pomocí technologie Mo-Cap opravdu nepotřebujeme. Nejlépe si samozřejmě audiovizuál vychutnáte v opakovaných záběrech, které můžete ihned nahrát na YouTube a ukázat světu, kdo je tu nejlepší řidič. Jen škoda, že se opakovačky nedají ukládat v pořádné kvalitě na disk. Snad příště.

Soundtrack se drží pouze určitých částí hry a příjemně udržuje atmosféru v menu a nahrávacích obrazovkách, kde zcela dle očekávání pouští buď taneční, rockové nebo popové skladby, mezi kterými se určitě najdou skvělé kousky. I samotné menu pak následuje tradici předchozích dílů a graficky se kroutí všemi směry, odkud se na vás spolu s textem řítí všemožná auta.

PS: Fanoušci Zeldy budou mít radost.


Závody, jak se patří

Na návrat pořádné rallye jsme čekali hodně dlouho, ale vypadá to, že je čekání u konce. DiRT 3 se sice snaží nás stále udržet v super-moderním závodním průmyslu, což dokazuje nejen Gymkhanou, ale také celkově rychlým, dravým stylem. Pod kapotou však vřou staré dobré závody na šatolině, kdy polykáte prach a řežete zatáčky téměř poslepu. DiRT 3 prostě nelze nemilovat. Nejen proto, že nás bere do dalekých let, kdy ještě letěl Colin McRae, ale hlavně proto, že to dokázal přenést do moderní podoby. A příště více rallye prosím.

Colin McRae: DiRT 3 na PC, PS3, Xbox 360Hodnocení hry
Skóre hry 9 9/10
Colin McRae: DiRT 3
» Více o hře
Líbí se nám
  • návrat ke kořenům
  • Gymkhana
  • skvělá variabilita závodů
  • multiplayer
  • nádherné grafické pozlátko
  • podrobné nastavení obtížnosti
Vadí nám
  • stále nezničitelné prostředí trati
  • občas dotírající AI
  • některé grafické nedodělky
Verdikt: Nebýt nablýskaného kabátku a nového názvu, jeden by skoro řekl, že jsme se vrátili v čase. DiRT 3 přichází kromě vytouženého rallye s tunou dalších odboček, kde si najde své zalíbení téměř každý. Tak univerzální závodní titul jsme tu už dlouho neměli.
Hru ohodnotilo také 234 čtenářů průměrnou známkou 8.3/10.
Honzas (10), Kubas (10), joker1 (9), Vlastimil91 (10), fja_ (9), Vojker (10), Luke29 (10), jakil (10), Ajaxis (10), Loskwa (10), RzrX6 (10), gigik (10), Losos (10), Trololol (10), Pg-Ine-24 (8), balino95 (10), rronaldr (9), Marc Cold (10), Ctira.d (9), Conty (9), Kratas (9), Jano77 (9), _Immortall- (8), corey26 (7), Electro (9), Logzor (10), tommystreet (7), Champion (9), Fildus (9), Geneve (8), TunniQ (10), ZohaN (8), Hades47 (3), Dolis (9), Dj.Mixass (8), Ironix32 (10), speedy360 (10), Marrino (8), Ovícenej Kretén (9), Lizaby (8), Doom351 (8), Anton (9), FreeKiller (9), Gopaz (8), VenZen (8), Dyno (9), Tomy (8), orefsvk (7), hamer12 (10), Cabadaj (9), Berry7 (9), jesusek (9), Raxlly (9), kajomonek (10), Bargud (8), Warfaryn (9), Bobestom (8), Ferrar (9), Dweight (8), Luky522 (8), Overpowered (7), Parad!se (9), Moody (6), Ballack (8), itomas (9), Kane (8), Ornell (9), Micvan (9), Hagimo (7), petralexbinar (1), PuNNish3r (10), RaydenCZ (9), Mine (9), Blizz (9), svoboda00000 (8), martin4111 (9), lukass.petr (9), Matysek7777 (8), AssassinEZIO (6), Fernet (7), ChiLLi_Master (7), Piskot CZ (8), Fella (8), jojo211 (8), mrtvola369 (9), SeCeS (9), Sectr (9), metalseed (9), Gejza (6), Braga (10), KoloUS-heck (10), HermikCZ (10), Gerald of Rivia (10), Spark (6), Killer767 (8), nero (8), marten01 (8), Oski24 (8), AntraxCZ (10), dax21 (8), Atom123 (8), Lev216 (9), Cmoud94 (9), BambusGamer (8), strasiak (7), BREAKER (8), Milouch Drake (7), TrojisCZ (8), SpriteCZ (9), Akimoto (9), ertauff (8), R@bi@k (10), Voky-17 (10), BaresdaKilla (8), Cole (8), G.a.m.e.r .65 (10), tudiiik (8), KET312 (9), predator.cz (7), Jocker94 (10), Kowalski (7), BRUNO cz (8), ThifferX (8), hozix (8), Jirulka (7), mattos (8), sokolik1144 (10), Havlacio123 (10), Andrsten (8), Bams (8), jirotkap (7), jakuba (6), MILDAman-3000 (10), Santusak (9), Redpoint1 (8), SAWYER92 (9), Groon (8), TrevisSK (9), Milord (9), Meky171 (8), stihac10 (7), Silent (3), Luciferka (9), Ramms+ein (10), skylines (6), sowaHD (9), Desmond000 (6), DankenSK (10), Conchar (7), eisluk (8), Pato8 (9), Atlantis (4), Toldo (10), Micronex (7), Robert1106 (9), The_Darkness2 (1), George522 (8), GamerAC (8), Slon (8), Moody7822 (9), Brokarek (8), TheGamesCZ (8), Paturata (8), Luke015 (9), CZconnor (8), Jerronymo (10), okick (7), opletalpa (9), fighter08 (9), LucyferEwill (8), dopitapetr (8), zmrzlinar22 (8), xmatesx (9), CZMarcus99 (9), Juraj72 (9), Aveline (8), Damián (9), th0ca (9), matan (8), Coffee CZ (7), CZRehy99 (10), marten02 (8), Dawyx (7), gumadzus (9), NintendoNES (9), Keeper (8), kufr (9), JonikCZ (9), Jaryn (10), Francík27-CZ (9), Petroň (7), VaeCortez (8), hxxnxs (7), G4rgamel (9), danur078 (9), FruityCake (9), Ghost_ (10), SweetL.c.King (8), Epso (9), Parasit (8), Shukram (9), AstyCZ (8), semtexiiik (9), ADONETTI (8), Runforged (8), Addsky (8), Szczigi (10), Petr-34 (6), Starsflash (8), JohnnyH (9), FastLane (8), Hellcat (8), Graedda (7), ElectroTano (8), Transsiberia (7), Proximus (8), Lynch (6), Nitrocide (7), mapo (8), Coman (7), eVe-CZ (5), CzePavel99 (9), HFAF (7), Filiman (9), Abarth (8), DEADMAU5 (9), ThriftX (8), adalas (7), Wreis (7), Thorn1991 (6), BlackScorpioncz (9), xmycak (8), BabetakCZE (9), Tarik (9)
Před vydáním hru ohodnotilo 25 čtenářů průměrnou známkou 9/10.
raptor 250 (10), Ladny (10), dolis4 (10), dead player (10), indi (10), asty11 (8), KANEC (1), inian (10), JirkaV (10), wolflegion (9), Andrew5445 (9), D3VL3R (8), misik95 (10), Michalek.13 (10), Jirikovac (9), Mat-20 (9), Fifek (8), steve (8), morrelo (9), Ezio 1 (10), SoBeLiK (9), Barbar22 (10), Presario (9), TeronCZ (9), elvis65 (10)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Colin McRae: DiRT 3 na PC, PS3, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3 Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3 Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3 Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3 Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3 Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3 Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3 Screenshot ze hry Colin McRae: DiRT 3

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku DiRT 3 – na vlně špinavých blatníků
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
actros007    Ja si tu hru stáhl je to dobrá hra ale ta grafika mě jen někdy mrzí. :(actros007actros0073794    10.8.2011 16:49 actros007

Ja si tu hru stáhl je to dobrá hra ale ta grafika mě jen někdy mrzí. :(

Martan    DIRT mě nikdy nezklamal. . je to luxusni hra. . :)Martanmartan396    1.7.2011 10:34 Martan

DIRT mě nikdy nezklamal. . je to luxusni hra. . :)

Hades47    par trati furt dookolaHades47hades474603    16.6.2011 11:01 Hades47

par trati furt dookola

Hades47    onicom hraHades47hades474603    16.6.2011 11:01 Hades47

onicom hra

Jano77    Nejdřív Shift 2 teď tohle. . asi je nejlepší čas přemýšlet o volantu... 8, 5/10Jano77jano777100    9.6.2011 16:39 Jano77

Nejdřív Shift 2 teď tohle. . asi je nejlepší čas přemýšlet o volantu... 8, 5/10

callbad    Mám rád Colina McRae a preto si urcite kúpim aj Dirt 3.callbadcallbad7049    8.6.2011 18:37 callbad

Mám rád Colina McRae a preto si urcite kúpim aj Dirt 3.

Trololol    Hru hodnotím určite 10/10 dlho tu nič také neboloTrolololtrololol6742    3.6.2011 16:04 Trololol

Hru hodnotím určite 10/10 dlho tu nič také nebolo

vernys    Asi je opravdu nejvhodnější chvíle na to, koupit si volant. Jinak Pěkné počtení jako vždy Mendysi :lala:vernysvernys1495    24.5.2011 23:37 vernys

Asi je opravdu nejvhodnější chvíle na to, koupit si volant. Jinak Pěkné počtení jako vždy Mendysi :lala:

Ctira.d    GYMKHANA! ! ! Ta hra je bomba. Hlavně GYMKHANA! ! !Ctira.dctirad458    23.5.2011 22:25 Ctira.d

GYMKHANA! ! ! Ta hra je bomba. Hlavně GYMKHANA! ! !

Petr-34    Mendys: paráda, dík za odpověď :thumbup:Petr-34petr-346607    23.5.2011 21:43 Petr-34

Mendys: paráda, dík za odpověď :thumbup:

Mendys    Petr-34: jednotlivé erzety trvají opravdu několik minut, často ale máš dva a více závodů v jedné lokaci za sebou a časem se dostaneš i do speciálních turnajů, kam volají ty nejlepší rallye jezdce na světě a tam si užiješ rallye do sytosti :)Mendysmendys5    23.5.2011 21:36 Mendys

Petr-34: jednotlivé erzety trvají opravdu několik minut, často ale máš dva a více závodů v jedné lokaci za sebou a časem se dostaneš i do speciálních turnajů, kam volají ty nejlepší rallye jezdce na světě a tam si užiješ rallye do sytosti :)

Petr-34    Tradičně velmi kvalitní recenze, která zřejmě rozhodla, že si hru koupím. Jen mě mrzí délka RZ ( někde píšou 2-3 min. a je konec) . Doufám že mě to vynahradí Gymkhana, která vypadá že by mohla být docela zábava.Petr-34petr-346607    23.5.2011 21:04 Petr-34

Tradičně velmi kvalitní recenze, která zřejmě rozhodla, že si hru koupím. Jen mě mrzí délka RZ ( někde píšou 2-3 min. a je konec) . Doufám že mě to vynahradí Gymkhana, která vypadá že by mohla být docela zábava.

Cvrnda člen redakce    Sady: Člověk občas musí použít i posuvník v pravé části prohlížeče, a nehledět jen na poslední 3 recenze. Schválně zkus kouknout třeba na LEGO Piráty z Karibiku, SBK 2011, OFP Red River nebo SOCOM 4. Vidíš v jejich hodnocení něco lepšího než šestku? Já teda ne, a jak už řekl Mendys, v poslední době se těch skvělých her urodilo dost. Ale stejně tak se pořád rodí i špatné hryCvrndacvrnda7    23.5.2011 20:55 Cvrnda

Sady: Člověk občas musí použít i posuvník v pravé části prohlížeče, a nehledět jen na poslední 3 recenze. Schválně zkus kouknout třeba na LEGO Piráty z Karibiku, SBK 2011, OFP Red River nebo SOCOM 4. Vidíš v jejich hodnocení něco lepšího než šestku? Já teda ne, a jak už řekl Mendys, v poslední době se těch skvělých her urodilo dost. Ale stejně tak se pořád rodí i špatné hry

Mendys    Sady: Myslím, že se to tu v nedaleké minulosti čtyřkama jen hemžilo. Poslední doba je ale úrodou opravdu skvělých her, tak se nemůžeš divit, že jsou tu samé pozitivní recenze.Mendysmendys5    23.5.2011 20:38 Mendys

Sady: Myslím, že se to tu v nedaleké minulosti čtyřkama jen hemžilo. Poslední doba je ale úrodou opravdu skvělých her, tak se nemůžeš divit, že jsou tu samé pozitivní recenze.

Sady    A ještě pro upřesnění: Tím komentářem jsem samozřejmě nenarážel na tuhle hru, ale místní recenze obecně ;)Sadysady2101    23.5.2011 20:26 Sady

A ještě pro upřesnění: Tím komentářem jsem samozřejmě nenarážel na tuhle hru, ale místní recenze obecně ;)

Sady    Kdyby člověk chodil jenom na váš server, tak by mohl snad i nabýt dojmu, že existují pouze skvělé hry, nic jiného : ///Sadysady2101    23.5.2011 20:08 Sady

Kdyby člověk chodil jenom na váš server, tak by mohl snad i nabýt dojmu, že existují pouze skvělé hry, nic jiného : ///

Rocket    jaker: souhlasRocketrocket5300    23.5.2011 18:14 Rocket

jaker: souhlas

Parad!se    Kdyby 9 nebo alespon 8 byly ve vše recenzích už do toho jdu...Parad!separadse1704    23.5.2011 16:24 Parad!se

Kdyby 9 nebo alespon 8 byly ve vše recenzích už do toho jdu...

SoBeLiK    Před chvíli mi hra přišla a zatím nelituji :thumbup:SoBeLiKsobelik6424    23.5.2011 16:21 SoBeLiK

Před chvíli mi hra přišla a zatím nelituji :thumbup:

JakER    Já chci demo! :D Tahle hra mě sakra láká, ale pořád si nejsem jist o koupil.JakERjaker2265    23.5.2011 16:00 JakER

Já chci demo! :D Tahle hra mě sakra láká, ale pořád si nejsem jist o koupil.

SweetL.c.King    hm ale stejnak NICE hra urco asi si ji kupim :thumbup:SweetL.c.Kingsweetlcking6381    23.5.2011 15:16 SweetL.c.King

hm ale stejnak NICE hra urco asi si ji kupim :thumbup:

Mendys    koop: je to tak, thx :)Mendysmendys5    23.5.2011 15:15 Mendys

koop: je to tak, thx :)

koop    Autor v recenzi 2krát zmiňuje slovo motokros nejspíš chtěl napsat autokros :-) , jinak :thumbup:koopkoop3957    23.5.2011 15:13 koop

Autor v recenzi 2krát zmiňuje slovo motokros nejspíš chtěl napsat autokros :-) , jinak :thumbup:

ChristianeQ    Koukám že se poučili z chyb 2 a vyšperkovali titul zas do nebes:-) To je moc hezký. . :thumbup:ChristianeQchristianeq1706    23.5.2011 14:05 ChristianeQ

Koukám že se poučili z chyb 2 a vyšperkovali titul zas do nebes:-) To je moc hezký. . :thumbup:

Diskuze na fóru

STEAM -všechno sem (6640 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11494 příspěvků), Napiš knihu, která ... (12 příspěvků), DOOM se seká na jakekoliv nastaveni (12 příspěvků), Trance - Holiday Mix 2016 (311 příspěvků), Anime koutek (491 příspěvků), Problem při zapnutí PC (21 příspěvků), Hledám hru na pc z bojovém uměním (7 příspěvků), Knihy, čtení, knihovny obecně (175 příspěvků), Humble bundle-capcom (3 příspěvky), DotA 2 (285 příspěvků)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Spřátelené weby

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Master of Orion – stará značka v novém kabátu

Dostane Stellaris konečně rovnocenného konkurenta?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Deus Ex: Černé světlo - knižní trampoty agenta Jensena

Jak se povedla kniha, která vyplňuje dějovou mezeru mezi Deus Ex: Human Revolution a Mankind Divided?

 
 
 
Souhrn novinek z Gamescomu 2016

I když se zdálo, že je letošní Gamescom skromnější než v minulých letech, přesto jsme se dočkali řady zajímavých oznámení a novinek.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
No Man's Sky - největší, ale ne nejlepší

Černý Petr letní okurkové sezóny No Man's Sky ukazuje, v čem exceluje, ale také v čem prohrává. Tenhle vesmír není pro každého.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
F1 2016 – šampionem F1 po sedmé

Už po sedmé vyšel nový ročník F1 šampionátu v herní podobě. Jak si F1 od Codemasters povede tentokrát?

 
Přečíst celý článek»Autor: scobra - Platforma: PC a konzole