Uživatel nepřihlášen
Přidej se k odboji v Lego Star Wars The Force awakens
   

DiRT: Showdown – odpočinková destrukce

Čtvrtek 24.5.2012 10:00 - Autor: Michal "Mendys" Maliarov - Rubrika: Recenze Recenze DiRT Showdown

Ještě, než k nám dorazí plnohodnotné pokračování rallye, rozhodli se Codies opepřit závodní trh trochou destrukce.

Recenze z hraní Xbox 360 verze.

...
Délka: ...
DiRT: Showdown - Akce na sněhu, poušti i v ulicích města
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Nenechte se vyvést z omylu známým slovem v názvu, Showdown není čtvrtým dílem série, nýbrž arkádovým spin-offem, který se snaží vyplnit místo na trhu, než pro nás Codemasters připraví pořádné pokračování. Zde se vydáme do zcela jiné oblasti závodění, než na kterou jsme v sérii zvyklí a s rallye má hra společného asi tolik, co balerína s elektrickým obvodem. To ale přece nemusí nutně znamenat, že se jedná o paskvil, že?

Pořádná show

Už dlouho jsme tu neměli pořádný návrat ke klasickému destruktivnímu derby, které kdysi kralovalo závodním žebříčkům. Nyní chtějí hráči něco více. Více realismu, více módů a více smyslu při závodění. Občas to chce ale jednoduchou a zábavnou odreagovačku, která vás nenutí v zatáčkách přemýšlet a jen pumpuje do žil adrenalin.



DiRT: Showdown je show, která má za úkol právě to. Nenajdete tu žádné serpentiny ve Finsku, žádnou poušť v Africe, jen staré dobré mlácení blatníků a skokánky na trati. To je minimálně náplň základního herního módu s názvem Showdown Tour. Přesně podle předchůdců se v něm vydáte napříč zeměkoulí, kde si na uměle vytvořených tratích vyzkoušíte pevnost plechů a své reflexy. Okruhy vás samozřejmě vezmou do mnoha světových zemí, takže se přece jen dočkáte štěrku, šotoliny, písku, asfaltu i sněhu. Kampaň sestává ze tří druhů závodů, které se povětšinou obměňují. Máte tu klasické závody, kde musíte za každou cenu dorazit do cíle první. Přitom se ve hře nehraje na slušnost, jde tu především o zábavu a agresivní styl jízdy, čemuž je podřízena prezentace a celková nálada hry. Nechybí dominance na jednotlivých úsecích tratě či klasický knockout v jednotlivých kolech. Kdo se nasouká na vedoucí pozici, vyhrává.

Každý vůz má svou odolnost, takže pokud nemůžete někoho vyřadit férově, prostě jej rozmašírujte.

Nejzábavnějším závodem je tzv. 8-Ball, neboli okruh ve stylu osmičky, kde máte velkou šanci se na rozcestí potkat s protijedoucím vozem. Tyto závody jsou o adrenalinu a nečekaných situacích, jelikož nikdy nevíte, kdo vás naboří ze strany a musíte být neustále ve střehu. Navíc nesmíte zapomínat, že každý vůz má svou odolnost, takže pokud nemůžete někoho vyřadit férově, prostě jej rozmašírujte.


Agresivní závody jsou doplněny o nefalšovaný chaos v destruktivních arénách, kde nejde o umístění, nýbrž o body. Do okruhových tratí jsou vypuštěny vozy, které mají za úkol rozdrtit konkurenci co nejagresivnějším způsobem. Jednotlivé herdy do plechů se poté bodují a vyhraje ten, kdo nasbírá nejvíce bodů, přičemž zůstane nejdéle naživu. Zkrátka Destruction Derby v moderním kabátku.

Nakonec se Codies přece jen rozhodli vyjít vstříc i fanouškům více tradičních rallye závodů a přidali oblíbený mód Gymkhana ze třetího dílu. Fanoušci série již ví, že se jedná o trikovou smršť za volantem, kdy musíte splnit jednotlivé úkoly v předem připravených arénách. Jde především o skoky, drifty, čisté projíždění či bourání kostek na trati, jejichž kombinace se s každou další misí ztěžuje. Cílem je splnit sérii úkolů, což otevírá další arény a nové úkoly. Turné tedy rozhodně není jen o vleklých tahanicích na tratích, což je skvělé.



Motivace tkví v zábavě

Možná vás bude zajímat, proč si vůbec válet šunky na trati a jaký to má všechno smysl. Většina závodních her čerpá z odemykatelného obsahu, zde se však jedná prakticky výjimečně o čistokrevnou zábavu. Stejně jako v jiných dílech série se vám postupem času odemykají další vozy a jejich barevné kombinace, mnoho důvodů k dlouhodobějšímu hraní však najdete jen stěží. Vozový park je dostatečně různorodý a obsahuje některé legendární klasiky z destrukčních derby, jde ale především o požitek ze samotného závodění, nikoliv herní obsah, který za výhru dostanete.

Projíždění zatáček perfektním smykem a využití fyziky pro správné popostrčení soupeře stále hraje obrovskou roli, což rozhodně vítáme.

I lajk pochopí, že jde o arkádové závodění na míle vzdálené plnohodnotným rallye dílům série. Na rozdíl od jiných čistě arkádových titulů na trhu si však DiRT udržuje určité realistické podání. Jízdní model drží zlatou střední cestu mezi arkádou a simulací, a ačkoliv jej dokážete pochytit během několika vteřin, vyžaduje pro své dokonalé ovládnutí určitou dávku zkušeností a zručnosti. Projíždění zatáček perfektním smykem a využití fyziky pro správné popostrčení soupeře stále hraje obrovskou roli, což rozhodně vítáme. Třešničkou na dortu je nitro, které často využijete pro zrychlení. Jedná se sice o přírůstek sérii zcela cizí, co ale člověk neudělá pro zábavu.


Když dojdou nápady

Hra má co nabídnout i poté, co proletíte hlavní kampaní. Jednotlivé výzvy v sekci Challenges jsou spíše umělým prodloužením herní doby. Jedná se o jednotlivé závody a mise, ve kterých se snažíte docílit co nejlepších výsledků, a poté se výhrou chlubíte na sociální síti hry zvané RaceNet.  O té však až později. Mnohem lákavější možností je naskočit do plnohodnotného multiplayeru. Ten nabízí jak hrátky v osmi lidech online, tak split-screen režim na jedné konzoli, kde si užijí dva hráči zároveň. Online jsou k dispozici všechny dostupné módy a závody, nejlepší je ale stejně splácat vlastní kombinaci z prostředí, druhu a dalších aspektů.

RaceNet je docela zábavný a hlavně soutěživý systém, který zaručí, že se u hry zdržíte o něco déle, než je délka světového turné.

Integrovaná síť RaceNet jde navíc mnohem dál, než jen výpisem statistik. Veškeré statistiky a žebříčky se tu totiž průběžně aktualizují a zapisují, takže se jedná o jakousi alternativu Autologu. Vidíte, jak si počínají přátelé a oni zase vidí vás. Navzájem se můžete popichovat nejlepšími časy a vytvářet výzvy, které dotyčný může splnit, aby se dostal do vedení. Jedná se o docela zábavný a hlavně soutěživý systém, který zaručí, že se u hry zdržíte o něco déle, než je délka světového turné. Základním kamenem úspěchu ale bude jako vždy především komunita a její aktivita, která se teprve začíná rozjíždět.



DiRT jako vyšitý

Showdown používá lehce upravený engine z předchozích dílů, což je vidět na první pohled. Vizuál plní svůj účel na sto procent. Modely vozů jsou pěkně zpracované, částicové efekty zavalují obrazovku prachem a šrapnely, destrukční model se navíc oproti minulu značně polepšil. To je ostatně pochopitelné, vezmeme-li v úvahu, že si na tom spin-off prakticky zakládá. V mnohých místech by hře slušely ostřejší textury (mluvím především o divácích a okolí trati), celkově si ale na grafickou stránku nelze stěžovat. Závody jsou plné paprsků slunce, jisker a létajících plechů, vše navíc běhá stabilně a bez cukání. Co víc si přát?

Z větší části narazíte během jízdy i v menu na rockové smyčky a známé skladby, které se do podobného stylu závodů zkrátka hodí.

Soundtrack jde ruku v ruce s grafickou stránkou a skvěle doplňuje dění na obrazovce. Z větší části narazíte během jízdy i v menu na rockové smyčky a známé metalové skladby, které se do podobného stylu závodů zkrátka hodí. Celou hrou vás navíc provází komentátor, který se zbytečně nenaváží do dění a přitom informativně doplňuje akci a chválí pozitivní výsledky. To máme přece rádi všichni, že?



Když je nuda za oknem

V závodním žánru je velká konkurence prakticky neustále. Než k nám ale dorazí nový díl série Need for Speed, případně Burnouty, můžeme buď zůstat u třetího dílu DiRT, nebo si vyzkoušet akční odbočku. Výběr v mnohém závisí na vašich osobních preferencích, pokud vám ale agresivnější styl závodění není cizí a od realistické jízdy si chcete nějakou dobu odpočinout, DiRT: Showdown vám zajisté sedne. Nepřináší do žánru nic nového, zábavu ale nabízí měrou vrchovatou.

DiRT Showdown na PC, PS3, Xbox 360Hodnocení hry
Skóre hry 8 8/10
DiRT Showdown
» Více o hře
Líbí se nám
  • dravější styl
  • světové turné
  • sociální síť RaceNet
  • návrat k destuction derby
  • chytlavý jízdní model
Vadí nám
  • absence smysluplnější kampaně
  • malý grafický pokrok
Verdikt: Všichni se těší na plnohodnotný čtvrtý díl série DiRT. Než se jej ale dočkáme, možná by nebylo od věci zkusit si něco zcela odlišného. Mezi arkádovými závody ve stylu FlatOut patří DiRT: Showdown mezi to nejlepší, co lze v současné době na trhu najít. Holdujete-li podobně laděným hrám, nebudete zklamáni.
Hru ohodnotilo také 66 čtenářů průměrnou známkou 7.3/10.
Bartman007 (10), Vlastimil91 (9), FreeKiller (8), Mine (8), pegas (8), Echosword (9), Dekovnik (9), Killerman52 (8), Koleno (5), Bazmek (8), G.a.m.e.r .65 (5), tudiiik (8), Fildus (7), Toldo (5), dopitapetr (8), Doom351 (5), RaydenCZ (6), Marrino (7), Havlacio123 (10), Jirulka (8), Andrsten (7), Bams (6), tomosek7 (8), jirotkap (5), Redpoint1 (6), Play (9), Petras (8), stihac10 (4), mongos (7), Petroň (8), cybertoxic (8), Anton (8), TunniQ (6), DankenSK (10), cameelek (8), Pato8 (6), sokolik1144 (8), kurny31 (9), Fernet (9), Akimoto (7), Moody7822 (9), skaldacz8 (9), markantis (3), Luke015 (8), japol (7), fighter08 (8), dzindzik (8), LucyferEwill (7), Leropos (10), Coffee CZ (2), Cybotron (7), gumadzus (9), NintendoNES (7), Jaryn (5), iToast (7), Ghost_ (10), xmycak (7), Epso (6), Parasit (6), Szczigi (8), Lynch (6), Micvan (7), M1L4N (9), adalas (6), Milouch Drake (5), BlackScorpioncz (5)
Před vydáním hru ohodnotilo 14 čtenářů průměrnou známkou 7.6/10.
Braga (10), hamer12 (10), Hades47 (3), HRCKOW (10), Norb (8), strasiak (7), Lev216 (8), klesla (8), Desertman (9), TrojisCZ (7), SHIT222 (9), Ornell (9), Lootmaster (8), Highscore (1)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
DiRT Showdown na PC, PS3, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry DiRT Showdown Screenshot ze hry DiRT Showdown Screenshot ze hry DiRT Showdown Screenshot ze hry DiRT Showdown Screenshot ze hry DiRT Showdown Screenshot ze hry DiRT Showdown Screenshot ze hry DiRT Showdown Screenshot ze hry DiRT Showdown

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku DiRT: Showdown – odpočinková destrukce
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Full    Hodně dobrá hra ja to nabral za 600 a ještě sháním kámošovi at můžem zahrat multi kdyby někdo věděl dejte vědětFullfull12915    30.5.2012 17:22 Full

Hodně dobrá hra ja to nabral za 600 a ještě sháním kámošovi at můžem zahrat multi kdyby někdo věděl dejte vědět

dopitapetr   1x   Tak jsem to nevydržel a od neděle vlastním Hoonigan Exclusive Edition a musím říct, že jak mě překvapilo demo, tak to nebylo nic oproti tomu co na mě vykouklo v plné verzi. Vizuál je fantastickej, stejně tak hratelnost, kterou zvládla i moje žena, a to je co říct :-D
Kariéra je sice trochu krátká ale to naplno vynahradí online multiplayer u kterého strávím moře času :-D
dopitapetrdopitapetr5480
    30.5.2012 09:42
dopitapetr

Tak jsem to nevydržel a od neděle vlastním Hoonigan Exclusive Edition a musím říct, že jak mě překvapilo demo, tak to nebylo nic oproti tomu co na mě vykouklo v plné verzi. Vizuál je fantastickej, stejně tak hratelnost, kterou zvládla i moje žena, a to je co říct :-D
Kariéra je sice trochu krátká ale to naplno vynahradí online multiplayer u kterého strávím moře času :-D

Echosword   1x   Na zabavení a odreagování je tenhle počin fakt super, hlavně teda pořádný destrukční derby už tady dlouho nebylo (poslední destrukční derby mě bavilo max. tak ve Flatout 2) . Jinak se teda už ale těším na další plnohodnotný DiRT, tohle byl jen takový menší odklon, ale za to super odklon.Echoswordechosword12986    29.5.2012 01:08 Echosword

Na zabavení a odreagování je tenhle počin fakt super, hlavně teda pořádný destrukční derby už tady dlouho nebylo (poslední destrukční derby mě bavilo max. tak ve Flatout 2) . Jinak se teda už ale těším na další plnohodnotný DiRT, tohle byl jen takový menší odklon, ale za to super odklon.

Groon    DiRT: Showdown mě maximálně zklamalo. Už to není ta profesionální série co bývala. Už v prvních jízdách jsem se nudil. Točit se dokola a narážet do sebe, nebo jezdit jízdy Head to Head mě opravdu v této sérii nebaví. Od toho je FlatOut atp. , popřípadě GTA jízda.Groongroon5351    27.5.2012 21:14 Groon

DiRT: Showdown mě maximálně zklamalo. Už to není ta profesionální série co bývala. Už v prvních jízdách jsem se nudil. Točit se dokola a narážet do sebe, nebo jezdit jízdy Head to Head mě opravdu v této sérii nebaví. Od toho je FlatOut atp. , popřípadě GTA jízda.

Lynch    DiRT: Showdown si určitě koupím, ale počkám si na vydání, kde budou všechna DLC (a že jich asi zase vyjde) . Aby to zase nebylo jako u DiRT 3 kde pak vyšla „Complete Edition“ a já měl doma asi „Uncomplete Edition“....Lynchlynch5892    26.5.2012 12:58 Lynch

DiRT: Showdown si určitě koupím, ale počkám si na vydání, kde budou všechna DLC (a že jich asi zase vyjde) . Aby to zase nebylo jako u DiRT 3 kde pak vyšla „Complete Edition“ a já měl doma asi „Uncomplete Edition“....

Krudanze    me by prave lakal pohled z kokpitu v naky destruction derby hre. nebo v novym carmageddonuKrudanzekrudanze7098    24.5.2012 22:48 Krudanze

me by prave lakal pohled z kokpitu v naky destruction derby hre. nebo v novym carmageddonu

darknoon    jak diablo to je lepsi (diablo)darknoondarknoon6977    24.5.2012 20:05 darknoon

jak diablo to je lepsi (diablo)

SpriteCZ    Mendys: Jo asi máš pravdu no, ale u DiRTu 2 a 3 jezdím jen z kokpitu. Tento díl bohužel půjde asi mimo mě.SpriteCZspritecz12604    24.5.2012 18:18 SpriteCZ

Mendys: Jo asi máš pravdu no, ale u DiRTu 2 a 3 jezdím jen z kokpitu. Tento díl bohužel půjde asi mimo mě.

Mendys    SpriteCZ: Jj. Tady ten realistický pohled z kokpitu prostě není potřeba. Také s ním rád jezdím, ale při reálných rallye závodech. Tady to moc smysl nemá.Mendysmendys5    24.5.2012 17:21 Mendys

SpriteCZ: Jj. Tady ten realistický pohled z kokpitu prostě není potřeba. Také s ním rád jezdím, ale při reálných rallye závodech. Tady to moc smysl nemá.

Mr.Lolendo    Ok já to ještě nehrál takže přesně nevím. Ale jeli-koš tvůrci potopili svojí značku a ostatní se nemají k ničemu podobnému tak tohle je k tomu nejblíže.Mr.Lolendomrlolendo10723    24.5.2012 17:16 Mr.Lolendo

Ok já to ještě nehrál takže přesně nevím. Ale jeli-koš tvůrci potopili svojí značku a ostatní se nemají k ničemu podobnému tak tohle je k tomu nejblíže.

tomi2k9   1x   Mr. Lolendo: Tak jak můžeš o tomhle říct, že je to nástupce Flatoutů? Hrál jsi demo? Viděl jsi videa? Fakt se to s Flatoutem srovnávat nedá... To že tady ohneš pár plechů, není to stejný jako když ti ve FO vyletí řidič z auta... Navíc v něm si mohl ničit prostředí a nejezdil jsi na tupých stadionech a závodních okruzích... Kterejkoliv Flatout tohle strčí zábavou do kapsy... Kromě samozřejmě toho posledního, kterej má stejný jen jméno...tomi2k9tomi2k93450    24.5.2012 16:33 tomi2k9

Mr. Lolendo: Tak jak můžeš o tomhle říct, že je to nástupce Flatoutů? Hrál jsi demo? Viděl jsi videa? Fakt se to s Flatoutem srovnávat nedá... To že tady ohneš pár plechů, není to stejný jako když ti ve FO vyletí řidič z auta... Navíc v něm si mohl ničit prostředí a nejezdil jsi na tupých stadionech a závodních okruzích... Kterejkoliv Flatout tohle strčí zábavou do kapsy... Kromě samozřejmě toho posledního, kterej má stejný jen jméno...

SpriteCZ    Mendys: Myslíš tento díl?SpriteCZspritecz12604    24.5.2012 16:22 SpriteCZ

Mendys: Myslíš tento díl?

Mr.Lolendo    tomi2k9: Jo hrál a dokonce pořád i hraji.Mr.Lolendomrlolendo10723    24.5.2012 16:17 Mr.Lolendo

tomi2k9: Jo hrál a dokonce pořád i hraji.

Mendys   1x   SpriteCZ: Tak tohle není rallye, je to spin-off arkáda :)Mendysmendys5    24.5.2012 15:54 Mendys

SpriteCZ: Tak tohle není rallye, je to spin-off arkáda :)

SpriteCZ    Mendys: Tak to je na hovno, já jezdím nejradši z kokpitu. A dost se divím, protože jestli se nemýlím tak všechny Colin McRae nabízí pohled z kokpitu.SpriteCZspritecz12604    24.5.2012 14:50 SpriteCZ

Mendys: Tak to je na hovno, já jezdím nejradši z kokpitu. A dost se divím, protože jestli se nemýlím tak všechny Colin McRae nabízí pohled z kokpitu.

Mendys    Krudanze: Bohužel, pouze z blatníku a zezadu.Mendysmendys5    24.5.2012 14:35 Mendys

Krudanze: Bohužel, pouze z blatníku a zezadu.

tomi2k9    Mr. Lolendo: Hrál jsi někdy Flatout? :nah:tomi2k9tomi2k93450    24.5.2012 13:08 tomi2k9

Mr. Lolendo: Hrál jsi někdy Flatout? :nah:

Krudanze    umoznuje hra pohled z kokpitu?Krudanzekrudanze7098    24.5.2012 12:28 Krudanze

umoznuje hra pohled z kokpitu?

dopitapetr    Už od prvního oznámení sem tomuto titulu nevěnoval příliš pozornosti. Ale demo mě dost chytlo. Jsem fanouškem závodních destruktivních arkádovek (MotorStorm) a tohle je pro mě jak dělany. Už se těšim na plnou verzi :-Ddopitapetrdopitapetr5480    24.5.2012 12:18 dopitapetr

Už od prvního oznámení sem tomuto titulu nevěnoval příliš pozornosti. Ale demo mě dost chytlo. Jsem fanouškem závodních destruktivních arkádovek (MotorStorm) a tohle je pro mě jak dělany. Už se těšim na plnou verzi :-D

xbox    souhlasim :thumbup:xboxxbox11763    24.5.2012 11:21 xbox

souhlasim :thumbup:

SpriteCZ   2x   V jiných recenzích jsem četl, že chybí pořádné poškození auta a tratí je málo a navíc mírně okopírovyných z předešlých dílů takže nevím no :-(SpriteCZspritecz12604    24.5.2012 11:10 SpriteCZ

V jiných recenzích jsem četl, že chybí pořádné poškození auta a tratí je málo a navíc mírně okopírovyných z předešlých dílů takže nevím no :-(

Mr.Lolendo   2x   Trošičku nechápu proč se řeší u závodních her kampaně (příběh) . Já chci hru zapnout a jezdit. Takže klasický pavouk úplně stačí. Když chci příběh tak se mrknu na film nebo chci závodnickou kampaň tak se mrknu na dokument. Podle mě tohle nemá co dělat v závodních hrách a např. : v Dirtech 2 mě to neskutečně otravuje. Jinak ano konečně jsme se dočkaly FlatOutu 3Mr.Lolendomrlolendo10723    24.5.2012 11:08 Mr.Lolendo

Trošičku nechápu proč se řeší u závodních her kampaně (příběh) . Já chci hru zapnout a jezdit. Takže klasický pavouk úplně stačí. Když chci příběh tak se mrknu na film nebo chci závodnickou kampaň tak se mrknu na dokument. Podle mě tohle nemá co dělat v závodních hrách a např. : v Dirtech 2 mě to neskutečně otravuje. Jinak ano konečně jsme se dočkaly FlatOutu 3

SpriteCZ    Sakra to už vyšlo? :-) Zrovna hraju DiRT 3 a tohle vypadá docela dobře. Asi to někdy později koupím...SpriteCZspritecz12604    24.5.2012 10:10 SpriteCZ

Sakra to už vyšlo? :-) Zrovna hraju DiRT 3 a tohle vypadá docela dobře. Asi to někdy později koupím...Komentář byl autorem naposledy upraven 24.5.2012 10:18

Původní verze před úpravami:Sakra to už vyšlo? :-) Zrovna hraju DiRT 3 a tohle vypadá docela dobře. Asi to někdy později koupím...

Lootmaster   3x   hmm dobrý...trojku mam koupenou, ale moc rychle se ohrála.... popřemýšlím ještě.Lootmasterlootmaster5989    24.5.2012 10:01 Lootmaster

hmm dobrý...trojku mam koupenou, ale moc rychle se ohrála.... popřemýšlím ještě.

Diskuze na fóru

STEAM -všechno sem (6448 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11313 příspěvků), FarCry 3 hledám hráče (18 příspěvků), Věk MMORPG skončil před 7 lety (9 příspěvků), R9 280x vs R9 390 (14 příspěvků), Co právě ted hrajete? (390 příspěvků), Karty Yu-Gi-Oh (5 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4340 příspěvků), Inzerce na Zingu (74 příspěvků), Trance - Progressive mix 37 (279 příspěvků), Vaše YT (308 příspěvků)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
The Technomancer – jeden za všechny, všichni za nikoho

Zachariah Mancer - poslušný a vlídný technomant. A pak je tu Mars, smrtící místo plné nebezpečných monster a ještě více nebezpečných obyvatel.…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Grand Kingdom - žoldnéři všech zemí, spojte se!

Vytvořit optimální mix žánrů je fuška, ale tvůrci Grand Kingdom to zvládli takřka skvěle.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole a handheld
 
 
Rozhovor s Jindrou Rohlíkem o Branách Skeldalu 3: 7 mágů

Autor Bran Skeldalu o svém novém projektu, minulosti a budoucnosti.

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a handheld
 
 
Mirror's Edge Catalyst - potěšující zklamání

Do stejné řeky dvakrát nevkročíš, říká se. V EA to ale zkusili a bohužel po druhé je voda studenější než tehdy.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Fallout 4 - druhá várka DLC pod drobnohledem

V postupně aktualizovaném článku hodnotíme druhou a zároveň poslední trojici DLC pro Fallout 4, které lze získat díky Season Passu nebo koupit…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole