Uživatel nepřihlášen
   

Battlefield 3: Close Quarters – z plání do chodeb

Středa 20.6.2012 14:00 - Autor: Michal "Mendys" Maliarov - Rubrika: Recenze Recenze Battlefield 3: Close Quarters

Druhý DLC balíček z připravované řady přídavků pro válečnou akci Battlefield 3 už se nějakou dobu ohřívá na Originu a je tedy na čase vyzkoušet, zda za to stojí.

Recenze z hraní PC verze

...
Délka: ...
Battlefield 3: Premium - E3 2012 Trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Po aplikaci Premium kódu už se mi druhé dostupné DLC vesele stáhlo do počítače (v případě, že si DLC budete chtít pořídit zvlášť, budete si muset ještě nějakou chvíli počkat). Druhé DLC s názvem Close Quarters se, jak již název napovídá, zaměřuje na akční a frenetické šarvátky na relativně malém prostranství, což nahradí další obsah, kde se DICE zaměřilo zase na jiný druh hratelnosti. Dost ale bylo otálení, popadněme samopal a jde se do akce.

Nová hratelnost a pytel zábavy

Close Quarters rozhodně není jen sbírkou poloprázdných map, které rychle upadnou do zapomnění, nýbrž se jedná o zcela nový způsob, jak hrát Battlefield. Zapomeňte na obří mapy s desítkami hráčů, válečnou vřavu a padající budovy. Tady jde o freneticky rychlou hratelnost v úzkých chodbách, kde se hraje na ostří nože a jde tu spíše o požitek ze střílení, než o taktickou válečnou akci, kterou od série očekáváme. Skoro by se dalo říci, že nám Battlefield zCallofDutověl. To ale vůbec není na škodu. DICE se totiž tímto DLC balíčkem rozhodlo nabídnout nevídanou variabilitu a poděkovat všem fanouškům, že u série tak dlouho vydrželi. A víte co? Je to skvělý nápad.



Kromě oživeného menu dostanete přesně čtyři nové mapy, dva herní módy, několik nových zbraní a v případě Premium účtu i pár hezkých bonusů navíc, kde nechybí nové psí známky, uniformy, barevné kombinace atd. Takže si to pojďme rozebrat hezky postupně.

Cílem týmu je samozřejmě udržet minimálně dvě vlajky a co nejrychleji vycucat zásobu žetonů soupeře.

V první řadě musíte vědět, že tu na oblíbené módy Conquest a Rush nenarazíte. Kromě týmového deathmatche, který bude přítomen nejspíše v každém následujícím DLC, tu naleznete dva speciální módy – Conquest Domination a Gun Master. První jmenovaný je pilířem hratelnosti a v zásadě sebou jeví uřezanější alternativu klasického Conquestu. Po mapě jsou roztroušeny tři vlajky, které se zabírají extrémně rychle. Cílem týmu je samozřejmě udržet minimálně dvě vlajky a co nejrychleji vycucat zásobu žetonů soupeře. Rychlost zabírání však nahrává velmi svižnému akčnímu tempu, kdy se neustále něco děje. Můžete se samozřejmě snažit hrát takticky, bránit vlajky, posílat vojáky na průzkum k dalším bodům atd., nakonec se ale všichni vrhnou do akce, o čemž je DLC především.


Druhý nový mód už rozhodně za novinku považovat nemůžeme, jelikož se objevil v mnoha jiných hrách včetně Call of Duty: Black Ops a Counter Strike. I zde se jedná o to, aby vám rukama co nejrychleji prošly všechny zbraně a vy potvrdili své vítězství nožem. Na rozdíl od konkurence tu však nejsou žádné originální kousky, jako je kuše či teleskopický nůž, takže se v zásadě jedná o přehlídku všech nových zbraní ve hře a jejich vyzkoušení před tím, než vyrazíte na pořádné bojiště. Ti z vás, kdo tento mód zbožňují u konkurence, si jej oblíbí i zde, pro jiné se jedná o relativně zbytečný mód. Nejvíce mi však vrtalo hlavu, proč se Gun Master hraje v týmu. Vždy se jednalo o sólovou akci bez pomocníků, kteří vám maximálně překáží a přebírají killy, takže je tak trochu nepochopitelné, proč se DICE rozhodlo zakomponovat týmovou hru i sem. Válečné kořeny se holt asi nezapřou.



Když už jsme u těch zbraní, poznamenám, že balíček potěší hned deseti novými kousky, kde nechybí luxusní píšťalky typu AUG 13, SCAR-L, SPAS-12 či MP5K. Pro každou zbraň samozřejmě nechybí tlumiče, optiky, držáky a další příslušenství.

Čtveřice map na zimní večer

Všechny mapy jsou navrženy pro rychlý a agresivní styl hratelnosti, kterým se DLC radikálně liší od celé nátury série. Prostranství jsou na poměry Battlefieldu opravdu malá, i když stále dost otevřená a volná na to, aby se v nich dalo lehce orientovat. Výhodou menších map jsou především mnohem častější střety a přestřelky, které opět napovídají, že jsou Close Quarters od tradičního Battlefieldu vzdálené na sto honů. Ať už útočíte, bráníte, nebo jen tak pobíháte, téměř vždy na někoho narazíte a střely mezi oči se tak hezky rychle střádají v tabulce.


Mým osobním favoritem byla mapa Donya Fortress, která spojovala velké otevřené prostranství zámečku (kde samozřejmě nechyběla jedna z vlajek) s klaustrofobickými chodbami a tunely. Právě tato mapa nabízí, stejně jako téměř každá z dodatečného obsahu, nespočet způsobů, jak nepřítele obejít a vpadnout do zad, takže se téměř nikdy nestane, že by vás někdo natlačil do zdi bez možnosti úniku. To dělá obranu vlajek pěkným oříškem, protože téměř nelze najít místo, kde byste byli v bezpečí. Ať už dřepíte kdekoliv, nelze pokrýt všechny možnosti, takže je ideální strategií být neustále v pohybu.

Sklo se tříští, žárovky praskají a kusy zdi létají na všechny strany.  Destrukce bohužel není natolik účelná, aby se daly bazukou probourávat zdi, jako kosmetický doplněk ale funguje extrémně dobře.

Moderně pojatá je také dvojice map s názvem Ziba Tower a Operation 925. Obojí sebou jeví epesně vypadající kancelářské prostory s čistými tapetami a spoustou žárovek a diod, které se po chvilce změní v rozvaliny a pořádně zdevastované prostory. Operation 925 je v zásadě o něco větší a prostornější variací Ziba Tower, která navíc nabízí velké podzemní parkoviště, kde se odehrávají labužnické přestřelky plné výbuchů a záblesků v polotmě. Právě tyto mapy navíc ukazují vysokou úroveň destrukce, kterou láká Frostbite 2 engine. Sklo se tříští, žárovky praskají a kusy zdí létají na všechny strany. Destrukce bohužel není natolik účelná, aby se daly bazukou probourávat zdi, jako kosmetický doplněk ale funguje extrémně dobře.



Nakonec jsem si nechal mapu s názvem Scrapmetal, což je takové ošklivé káčátko DLC. Jedná se o velký tovární komplex s nespočtem úrovní, schodišť a velkými střechami, které jsou často využívány pro přehlednější pobíhání. Je to také ráj pro campery, které při troše štěstí není problém si vyhlédnout a pocuchat nožem do zad. Ze všech map se mi Scrapmetal jevil jako nejméně zábavný a přitažlivý, možná kvůli nezáživnému prostředí.

Čerstvý vánek

Největším přínosem DLC je tak především jeho otočka o 180 stupňů, která nabízí zcela odlišný zážitek od válečné vřavy z hlavní hry. Jistě, čtyři mapy se relativně rychle ohrají a většina fanoušků se poté vrátí ke starému dobrému Battlefieldu, DICE ale děkujeme za snahu osvěžit hratelnost a nabídnout v jedné hře hned několik konkurenčních typů. Navíc s příchodem dalších balíčků se bude tato variabilita jen zvyšovat. Existuje důvod, proč více jak 15 milionů hráčů po celém světě hraje právě Battlefield 3, nikoliv Call of Duty, a Close Quarters tím důvodem nejspíše nebudou. Jako osvěžující bonus navíc jej ale bereme všemi deseti.

Battlefield 3: Close Quarters na PC, PS3, Xbox 360Hodnocení hry
Skóre hry 7 7/10
Battlefield 3: Close Quarters
» Více o hře
Líbí se nám
  • nový frenetický styl hratelnosti
  • skvěle zpracované mapy
  • kýžená variabilita oproti originálu
  • nové zbraně a bonusy
Vadí nám
  • jen čtyři mapy
  • absence tradičních módů
  • Gun Master v týmu
  • rychlá ohranost
Verdikt: Close Quarters DLC není Battlefieldem, nýbrž pohledem do zákulisí konkurence. DICE učinilo riskantní, ale také velmi dobrý krok ke spokojenosti fanoušků a především nám dalo možnost si vybrat. Pokud vás obří válečné konflikty už unavují, odskočte si na chvilku k tomuto DLC. Nebudete litovat.
Hru ohodnotilo také 74 čtenářů průměrnou známkou 7.3/10.
Logistics (5), Parad!se (1), fler289 (3), cybertoxic (8), Lootmaster (8), FoxikCZ (5), Johnczek (9), Martin297 (9), tomi2k9 (6), maX (8), Torham (8), tudiiik (8), Derdiwol (7), Fildus (7), ghostdog (10), Crazy55 (8), Vlastimil91 (9), ondrejdis (8), Stixxy (1), Dwayne (10), zidpadne (10), Warpo (9), ErBitch (8), Mine (8), TheStig (8), HoloCron (10), KET312 (9), urbi.j (7), melish1945 (1), Xenus (1), prso (10), Luky604 (1), caukyy (8), ChiLLi_Master (9), Redpoint1 (9), SamFisher (7), paladinky971 (7), Paladin138 (7), zeroczech1911 (5), Feďa15 (8), stihac10 (10), mongos (7), Enemy_001 (8), warmanager (4), MarkCZ (8), soldierXXXX (4), AmID34D (9), thievil (9), Angeller (10), MoRt8 (3), Akimoto (10), TheProphet (9), balcy (10), netwoR (4), tiberian23 (8), TreeMapled (9), SgtCepickaCZE (10), beeturbo30 (9), Coffee CZ (10), CZconnor (8), Murvudd (10), iToast (5), Dubisek (5), Parasit (9), FFCZ (4), NiNo_O (9), TheBalcy (10), Milord (8), dartomis (9), MORTHSIR (8), joseph (10), Balthasar (3), BlackScorpioncz (7), šuplík (5)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Battlefield 3: Close Quarters na PC, PS3, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters Screenshot ze hry Battlefield 3: Close Quarters

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Battlefield 3: Close Quarters – z plání do chodeb
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
saidlik    vyčerpávájící recenze na to, že autor strávil v DLC 4 necelá kola, všechna z nich prohrál a celkem má ve hře nahráno uctivých 55 minut s bad ass K/D ratiem 0, 2 :)
Na to, že recenzoval i multiplayer je až s podivem, jak ty články byl schopen vypotit...

Pro ty, co nevěří:
odkaz ] jeho veřejný profil stále s lvl 1
saidliksaidlik3017
    28.9.2012 16:48
saidlik

vyčerpávájící recenze na to, že autor strávil v DLC 4 necelá kola, všechna z nich prohrál a celkem má ve hře nahráno uctivých 55 minut s bad ass K/D ratiem 0, 2 :)
Na to, že recenzoval i multiplayer je až s podivem, jak ty články byl schopen vypotit...

Pro ty, co nevěří:
odkaz ] jeho veřejný profil stále s lvl 1

Vlastimil91   1x   Mě se na BF3 líbí že má plno modů a solidní množství map každý si tak vyberu tu svojí mapu či mapy kterého nejvíc baví. Toto DLC je pecka na brokovnice a střelba ze SPAS-12 je fakt pecka. V dalším BF bych chtěl něco podobného. Mapa metro je hodně oblíbená a co si budeme povídat i mě dost baví i když jí už teď hraju jen občas teď spíš hraju toto DLC nebo B2K. Rozhodně se těším na další DLC. BF3 opravdu miluji je to senzace a nepamatuji na hru která by mě takto chytla :lol:Vlastimil91vlastimil915801    2.7.2012 00:39 Vlastimil91

Mě se na BF3 líbí že má plno modů a solidní množství map každý si tak vyberu tu svojí mapu či mapy kterého nejvíc baví. Toto DLC je pecka na brokovnice a střelba ze SPAS-12 je fakt pecka. V dalším BF bych chtěl něco podobného. Mapa metro je hodně oblíbená a co si budeme povídat i mě dost baví i když jí už teď hraju jen občas teď spíš hraju toto DLC nebo B2K. Rozhodně se těším na další DLC. BF3 opravdu miluji je to senzace a nepamatuji na hru která by mě takto chytla :lol:

Ice Golem    Hoot: Hrál jsem na GG serverech CoD 4 a vždy jsem narazil na DMIce Golemice-golem9641    25.6.2012 20:17 Ice Golem

Hoot: Hrál jsem na GG serverech CoD 4 a vždy jsem narazil na DM

BRUNO cz    jo tak Rush s 12 hraci na kazdy strane by byl tak akorat na ty mapy a bylo by to supr. 3x tým... Uvidime, treba to tam hodej casem. .BRUNO czbruno-cz6787    22.6.2012 16:14 BRUNO cz

jo tak Rush s 12 hraci na kazdy strane by byl tak akorat na ty mapy a bylo by to supr. 3x tým... Uvidime, treba to tam hodej casem. .

Ghartag    R2-D2 : 6 vs 6 ? To by šlo, ale možná by to bylo prázdné. 10 vs 10 ideál.Ghartagghartag3384    22.6.2012 12:16 Ghartag

R2-D2 : 6 vs 6 ? To by šlo, ale možná by to bylo prázdné. 10 vs 10 ideál.

R2-D2    Ghartag: Maximálně bych to viděl na těch 12 hráčů. To by těmto mapám plně vyhovovalo.R2-D2r2-d210567    22.6.2012 11:58 R2-D2

Ghartag: Maximálně bych to viděl na těch 12 hráčů. To by těmto mapám plně vyhovovalo.

Ghartag    R2-D2 - Torham : přidat do toho RUSH by mělo smysl v tom, kdyby s tím přišlo i omezení hráčů. Viděl sem už ty mapy i s 64 lidma a věřte, že je to nehratelná smršť kulek kde to dostáváte ze všech stran najednou. Kdyby u toho RUSHe omezili třeba počet hráčů na takových 24 (a to je možná moc) , tak by to smysl mělo.Ghartagghartag3384    22.6.2012 11:47 Ghartag

R2-D2 - Torham : přidat do toho RUSH by mělo smysl v tom, kdyby s tím přišlo i omezení hráčů. Viděl sem už ty mapy i s 64 lidma a věřte, že je to nehratelná smršť kulek kde to dostáváte ze všech stran najednou. Kdyby u toho RUSHe omezili třeba počet hráčů na takových 24 (a to je možná moc) , tak by to smysl mělo.

R2-D2    Torham: Je otázka, zda by to ve výsledku bylo opravdu "doslova nehratelný" ale jisté je jedno, celkový zážitek ze hry se úměrně rovná kvalitě hráčů a serverů. Někteří podvodníci glitcheří a používají všelijaké hacky. Jindy je zase server šíleně "zalagovaný", na toto by se měli v DICE zaměřit.R2-D2r2-d210567    21.6.2012 18:23 R2-D2

Torham: Je otázka, zda by to ve výsledku bylo opravdu "doslova nehratelný" ale jisté je jedno, celkový zážitek ze hry se úměrně rovná kvalitě hráčů a serverů. Někteří podvodníci glitcheří a používají všelijaké hacky. Jindy je zase server šíleně "zalagovaný", na toto by se měli v DICE zaměřit.

Torham    R2-D2: Já Vás chápu a přiznávám, že by to tam dát mohli. Podle mne je ale stejně lepší tam ten Rush nedat, když v tom prostředí bude doslova nehratelný...Torhamtorham3817    21.6.2012 17:27 Torham

R2-D2: Já Vás chápu a přiznávám, že by to tam dát mohli. Podle mne je ale stejně lepší tam ten Rush nedat, když v tom prostředí bude doslova nehratelný...

BRUNO cz    gameplay je frenetickej masakr - pro me ok :D - jen se jeste museji vychytat respawny. . trosku to zlobi a obcas se objevite primo za nepritelem a naopak.

P. S: : jeste me "mrzi" ze kdyz chci se supportem strilet jak magor a nicit vsechno v dosahu v tech kancelarich - vzdy me nekdo podrizne zezadu. . :lol:
BRUNO czbruno-cz6787
    21.6.2012 15:55
BRUNO cz

gameplay je frenetickej masakr - pro me ok :D - jen se jeste museji vychytat respawny. . trosku to zlobi a obcas se objevite primo za nepritelem a naopak.

P. S: : jeste me "mrzi" ze kdyz chci se supportem strilet jak magor a nicit vsechno v dosahu v tech kancelarich - vzdy me nekdo podrizne zezadu. . :lol:

R2-D2    Torham: Mě tam ten mod Rush aspoň, celkem chyběl ale chápu, že by to bylo celkem maso v tak těsných prostorách. Tak by to ale ten, co nechce takovou řežbu, prostě nehrál a hrál si tyto nové mody...R2-D2r2-d210567    21.6.2012 10:52 R2-D2

Torham: Mě tam ten mod Rush aspoň, celkem chyběl ale chápu, že by to bylo celkem maso v tak těsných prostorách. Tak by to ale ten, co nechce takovou řežbu, prostě nehrál a hrál si tyto nové mody...

Torham   1x   Balíček mám a musím říci, že se svým způsobem povedl. Spíše než k CoD bych CQ připodobnil ke Counter-Strike, s CoD to nemá nic společného. Je to něco jiného než Battlefield doposud nabízel a působí to osvěžujícím dojmem. Ony obří mapy s vozidly jsou super, ale v malém počtu lidí je to totálně o ničem a občas musíte udělat změnu. Líbí se mi, že DICE zkouší něco odlišného, aby nabídl pestrost a různorodost zážitků s Battlefieldem - jednoznačné plus. A ti, co mají rádi vozítka, se už teď určitě těší na Armored Kill DLC. DICE se snaží nabídnout něco pro každého. Opět, plus. CQ boje také mají hodně do sebe a jsou docela atmosférické. Mám rád, když mi hra dá možnost volby dle momentální chuti a nálady. Pro mne je CQ určitě pozitivem.

Ohledně recenze: Trošku nechápu zápor "Absence tradičních módů". Uvědomil si recenzent vůbec, že ty nové mapy nejsou na původní herní mody vůbec stavěné? Rush by se zde hrál mimořádně špatně kvůli těsným prostorám, které se dají snadno zaspamovat brokovnicemi či uhlídat výbušninou, claymorem a tak dále. Velký či standardní Conquest to samé, moc málo prostoru na to. Možná TDM by se zde dal hrát, ale zase by mohl nastat problém se spawnováním hráčů...

Ke Gun Masteru... původní Gun Game z Counter-Striku bylo rovněž týmové. Takže tento zápor je také poněkud irelevantní. Navíc DM by byl jen pořádný chaos, který by znásobily náhodné spawny = killy zadarmo pro toho, kdo má štěstí a narazí na právě spawlého hráče.
Torhamtorham3817
    21.6.2012 10:26
Torham

Balíček mám a musím říci, že se svým způsobem povedl. Spíše než k CoD bych CQ připodobnil ke Counter-Strike, s CoD to nemá nic společného. Je to něco jiného než Battlefield doposud nabízel a působí to osvěžujícím dojmem. Ony obří mapy s vozidly jsou super, ale v malém počtu lidí je to totálně o ničem a občas musíte udělat změnu. Líbí se mi, že DICE zkouší něco odlišného, aby nabídl pestrost a různorodost zážitků s Battlefieldem - jednoznačné plus. A ti, co mají rádi vozítka, se už teď určitě těší na Armored Kill DLC. DICE se snaží nabídnout něco pro každého. Opět, plus. CQ boje také mají hodně do sebe a jsou docela atmosférické. Mám rád, když mi hra dá možnost volby dle momentální chuti a nálady. Pro mne je CQ určitě pozitivem.

Ohledně recenze: Trošku nechápu zápor "Absence tradičních módů". Uvědomil si recenzent vůbec, že ty nové mapy nejsou na původní herní mody vůbec stavěné? Rush by se zde hrál mimořádně špatně kvůli těsným prostorám, které se dají snadno zaspamovat brokovnicemi či uhlídat výbušninou, claymorem a tak dále. Velký či standardní Conquest to samé, moc málo prostoru na to. Možná TDM by se zde dal hrát, ale zase by mohl nastat problém se spawnováním hráčů...

Ke Gun Masteru... původní Gun Game z Counter-Striku bylo rovněž týmové. Takže tento zápor je také poněkud irelevantní. Navíc DM by byl jen pořádný chaos, který by znásobily náhodné spawny = killy zadarmo pro toho, kdo má štěstí a narazí na právě spawlého hráče.

R2-D2   2x   Battlefield 3 získává díky Close Quarters nový nádech, nový úhel pohledu. Novou hratelnost. A to je to, oč v tomto přídavku beží. Já jsem rád, že hráče nenechá DICE spadnout do stereotypu. V Armored Kill se pro změnu vyřádí všichni ti, lačnící po velkých prostranstvích: Budete tam mít největší mapu z celé Battlefield historie. Jedinou negativní věc na vrub EA a DICE: Pokud budete mít se hrou nějáký problém, nikdo vám nebude schopný poradit. Na battle logu vše totálně ignorují....R2-D2r2-d210567    20.6.2012 21:07 R2-D2

Battlefield 3 získává díky Close Quarters nový nádech, nový úhel pohledu. Novou hratelnost. A to je to, oč v tomto přídavku beží. Já jsem rád, že hráče nenechá DICE spadnout do stereotypu. V Armored Kill se pro změnu vyřádí všichni ti, lačnící po velkých prostranstvích: Budete tam mít největší mapu z celé Battlefield historie. Jedinou negativní věc na vrub EA a DICE: Pokud budete mít se hrou nějáký problém, nikdo vám nebude schopný poradit. Na battle logu vše totálně ignorují....

BRUNO cz   1x   cekal jsem sragoru, ale prekvapive me to na blbnuti bavi... jen myslim ze armored kill bude lepsi dlc. . :DBRUNO czbruno-cz6787    20.6.2012 18:30 BRUNO cz

cekal jsem sragoru, ale prekvapive me to na blbnuti bavi... jen myslim ze armored kill bude lepsi dlc. . :D

mihal   5x   Battlefield je i nadále o velkých mapách, nebo tam snad nejsou ? ? Tohle je doplnek pro ty který baví close combat. Mě se líbí moc. Vůbec by mi nevadilo v tomto duchu ještě jedno DLCmihalmihal2722    20.6.2012 17:51 mihal

Battlefield je i nadále o velkých mapách, nebo tam snad nejsou ? ? Tohle je doplnek pro ty který baví close combat. Mě se líbí moc. Vůbec by mi nevadilo v tomto duchu ještě jedno DLC

Stixxy    Battlefield byl vždy o velkých mapách plných bojové techniky pro spoustu hráčů. A teď udělají tohle, to je fakt výsměch původním hráčům BFka.Stixxystixxy2230    20.6.2012 17:12 Stixxy

Battlefield byl vždy o velkých mapách plných bojové techniky pro spoustu hráčů. A teď udělají tohle, to je fakt výsměch původním hráčům BFka.

MadCiapka   2x   Stálo by za zmienku, že CQ domination vôbec nemusí byť o dávaní striel medzi oči či z blízka ak sa hrá v správnom počte hráčov - tým je od návrhu 16. Povedal by som, že 24 je ešte stráviteľný počet. U 16tich totiž funguje jedna vec - dva squady na každej strane a cieľ je naozaj držať dve vlajky. Takže nejak rozumne každý jednu s nejakou výpomocou. Vôbec to potom nemusí byť o pobehovaní a náhodnom vykosťovaní ostatných zúfalcov. Dúfam, že na 64 hráčov tieto mapy ľudia skúšajú skôr zo srandy, než vážne :-)MadCiapkamadciapka8144    20.6.2012 16:54 MadCiapka

Stálo by za zmienku, že CQ domination vôbec nemusí byť o dávaní striel medzi oči či z blízka ak sa hrá v správnom počte hráčov - tým je od návrhu 16. Povedal by som, že 24 je ešte stráviteľný počet. U 16tich totiž funguje jedna vec - dva squady na každej strane a cieľ je naozaj držať dve vlajky. Takže nejak rozumne každý jednu s nejakou výpomocou. Vôbec to potom nemusí byť o pobehovaní a náhodnom vykosťovaní ostatných zúfalcov. Dúfam, že na 64 hráčov tieto mapy ľudia skúšajú skôr zo srandy, než vážne :-)

obivan568    Sakra! Pořád váhám, zda si to koupit nebo ne...obivan568obivan5685793    20.6.2012 16:14 obivan568

Sakra! Pořád váhám, zda si to koupit nebo ne...

mihal   1x   No zatím jsem CQ hrál asi hodinu. Je to pěkný baví mě to příjemná změna. Proč by nemohlo být bojjiště i uvnitř budov na malém prostranství ?mihalmihal2722    20.6.2012 15:53 mihal

No zatím jsem CQ hrál asi hodinu. Je to pěkný baví mě to příjemná změna. Proč by nemohlo být bojjiště i uvnitř budov na malém prostranství ?

paladinky971   1x   souhlasim s ghartagem :thumbup:paladinky971paladinky97112953    20.6.2012 15:43 paladinky971

souhlasim s ghartagem :thumbup:

Johnczek   2x   Nechápu lidi kterým vadí uzavřené mapy... Stal ose snad k sakru BF3 DLC Close Quarters CoD ? ? Nestalo. A to, že nemáte kravské mapy kdy je při módu 16 na 16 problém vůbec někoho najít je sice klasika ale nemůžete chtít aby DICE neustále přidávalo tyhle velemapy dokolečka. Já se napříkald na toto DLC těšil ze všeho nejvíc a těšil jsem se oprávněně protože tyto mapy jsou prostě bomba !Johnczekjohnczek12738    20.6.2012 15:41 Johnczek

Nechápu lidi kterým vadí uzavřené mapy... Stal ose snad k sakru BF3 DLC Close Quarters CoD ? ? Nestalo. A to, že nemáte kravské mapy kdy je při módu 16 na 16 problém vůbec někoho najít je sice klasika ale nemůžete chtít aby DICE neustále přidávalo tyhle velemapy dokolečka. Já se napříkald na toto DLC těšil ze všeho nejvíc a těšil jsem se oprávněně protože tyto mapy jsou prostě bomba !

tullvan   2x   Trapnost, BF3 od svého vydání "nemá žádné BF mapy" pouze původní mapy které jsou nedostačující a mapy ty pravé mapy které k série patří okopírovali z předchozího dílu a ted vydají toto! ! :-)tullvantullvan3271    20.6.2012 15:16 tullvan

Trapnost, BF3 od svého vydání "nemá žádné BF mapy" pouze původní mapy které jsou nedostačující a mapy ty pravé mapy které k série patří okopírovali z předchozího dílu a ted vydají toto! ! :-)

Ghartag   9x   Nevím co tady na tomto DLC všem vadí. Já skalní fanda BFka jsem, moji kamarádi z teamu BMK snad ještě skalnější než já a paří to o sto šest a nestěžují si naprosto na nic. Nejvíc je baví gunmaster. Velké mapy jsou bomba, ale když na ní hraje 5 lidí, je to na nic. Tenhle tah na malé mapy je super. Konečně má význam hra 16-32 lidí max. Za mě super, 10/10.Ghartagghartag3384    20.6.2012 15:08 Ghartag

Nevím co tady na tomto DLC všem vadí. Já skalní fanda BFka jsem, moji kamarádi z teamu BMK snad ještě skalnější než já a paří to o sto šest a nestěžují si naprosto na nic. Nejvíc je baví gunmaster. Velké mapy jsou bomba, ale když na ní hraje 5 lidí, je to na nic. Tenhle tah na malé mapy je super. Konečně má význam hra 16-32 lidí max. Za mě super, 10/10.

mongos   1x   Jinak CQ hrají už asi týden a mile mě překvapilo na to že jsem od toho moc nečekal :thumbup:mongosmongos8734    20.6.2012 15:00 mongos

Jinak CQ hrají už asi týden a mile mě překvapilo na to že jsem od toho moc nečekal :thumbup:

-R.I.P-   2x   Dovolil bych si ocitovat CD Projekt: "Vyserte se na to snažit se vyhovět všem. " Dost upřímně nechápu tuhle tu snahu dělat hru pro všechny a ve výsledku vlastně pro nikoho. V tomhle případě naserou skalní fanoušky BF3 a fanoušci COD zůstanou u svojí hry, protože proč by si proboha kvůli pár mapám kupovali celou hru?-R.I.P-rip1029    20.6.2012 15:00 -R.I.P-

Dovolil bych si ocitovat CD Projekt: "Vyserte se na to snažit se vyhovět všem. " Dost upřímně nechápu tuhle tu snahu dělat hru pro všechny a ve výsledku vlastně pro nikoho. V tomhle případě naserou skalní fanoušky BF3 a fanoušci COD zůstanou u svojí hry, protože proč by si proboha kvůli pár mapám kupovali celou hru?

mongos   6x   Celkem chytrý tah od DICE do teď jsme tu měli 2 stejné ale přitom rozdílné hry kdy CoD nabízelo spíše boj na blízku a BF zase velká bojiště no a teď Bf po tomto DLC nabízí oboje což není špatné myslím simongosmongos8734    20.6.2012 14:56 mongos

Celkem chytrý tah od DICE do teď jsme tu měli 2 stejné ale přitom rozdílné hry kdy CoD nabízelo spíše boj na blízku a BF zase velká bojiště no a teď Bf po tomto DLC nabízí oboje což není špatné myslím si

Rewan    ajatim: V tom pripade at radeji udelaji poradny patch :-)Rewanrewan1630    20.6.2012 14:41 Rewan

ajatim: V tom pripade at radeji udelaji poradny patch :-)

Stixxy   3x   CoDkaři pomějte se. Do háje, co se stalo s herními principy z Battlefield 2? Proč se i tahle hra změnila na CoD. Jděte si hrát CoD a nechtějte to od jiné hry.Stixxystixxy2230    20.6.2012 14:40 Stixxy

CoDkaři pomějte se. Do háje, co se stalo s herními principy z Battlefield 2? Proč se i tahle hra změnila na CoD. Jděte si hrát CoD a nechtějte to od jiné hry.

M4S4CR   5x   No to je prostě v p*či :D COD DLC = LEJNO 1/10, BF DLC 9/10, holt jsme v ČR :DM4S4CRm4s4cr2371    20.6.2012 14:40 M4S4CR

No to je prostě v p*či :D COD DLC = LEJNO 1/10, BF DLC 9/10, holt jsme v ČR :D

ajatim   11x   Stixxy: tady jde hlavně o to, že se vývojáři chtějí zavděčit všem hráčůmajatimajatim798    20.6.2012 14:33 ajatim

Stixxy: tady jde hlavně o to, že se vývojáři chtějí zavděčit všem hráčům

Diskuze na fóru

Všeobecný pokec o PC HW, novinky atď. (89 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (12099 příspěvků), Roblox + Just Cause 3 (13 příspěvků), Humble bundle -vše sem (607 příspěvků), Cenové akce (1 příspěvek), Trance - TOTY - Top 10 (460 příspěvků), STEAM -všechno sem (7083 příspěvků), Good Old Games | GOG.com (55 příspěvků)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

Furi

Recenze - 23.1.2018
 
Furi

Ledově chladný zabiják utíkající z vězení v sobě spojuje jednoduchost s komplexností a vyvolá ve vás vztek, společně s neskutečným uspokojením. Že…

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: PC a konzole
 
 
Total War: Warhammer 2 – Rise of the Tomb Kings

Pod písečnými dunami začíná být nezdravě neživo. Do bojů na Novém kontinentu se zapojili králové kobek.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC
 
 
Dojmy z otevřené bety Metal Gear Survive

Věřte tomu nebo ne, ale ono to není zase tak špatné.

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 

Inis – deskovka

Speciál - 21.1.2018
 
Inis – deskovka

Postaví se do čela keltské země právě váš kmen?

 
 
 
Představujeme zbrusu nový Zing.cz

Spustili jsme veřejnou betu nové verze vašeho oblíbeného herního magazínu. Pojďte se seznámit s novým Zingem.