Uživatel nepřihlášen
  

World of Warcraft: Mists of Pandaria - Východní dovolená

Pondělí 22.10.2012 14:36 - Autor: Daniel "WoLf-Cz" Kremser - Rubrika: Recenze Recenze World of Warcraft: Mists of Pandaria

Další evoluce nejznámější onlinovky, která zase tak moc nepřekvapí a rozhodně neurazí.

Bylo nebylo, žila byla jedna velmi slavná panda, kteráž ovládala kung-fu a snažila se spasit ten zkažený online svět, který letos opanovaly Guild Wars 2. Někteří si mysleli, že se zadýchá už během vybíhání schodů k přenádhernému klášteru na úpatí hory po vzoru ochránce kung-fu Poa a jiní zase našemu spasiteli prorokovali zářnou budoucnost. Pravdu přitom měly oba tábory a Mists of Pandaria nyní dělí "Wowkařskou" komunitu na dvě půlky.

...
Délka: ...
World of Warcraft: Mists of Pandaria - Úvodní filmeček
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Ten hlavní důvod je viditelný hned na první pohled. Blizzard po pádu pána mrazu a ohnivého draka zvolil lehce relaxační téma a legendární onlinovku stylizoval do kulis inspirovaných východní mytologií. Někomu tak nové World of Warcraft připadá až moc východní a ti druzí jsou naopak z takové rázně změny nadšeni.

Oáza klidu

Lehce pohádkový začátek jsem zvolil naprosto záměrně. Jak už to totiž u datadisků ke králi MMORPG bývá i Mists of Pandaria přináší nový kontinent se zcela zřejmým názvem. Pohádkovou Pandarii, domov pandí rasy Pandarenů a jednu z nejroztomilejších herních zemiček vůbec. Hned z kraje je třeba Blizzardu vyseknout ohromnou poklonu. Inspirace východem se vydařila na jedničku a chrámy, pagody, překrásné čínské zahrady či jen vodopády koupající se v poledním slunci jsou jednoduše překrásné.



A ano, pořád se ještě bavíme o tom 8 let starém Wowku s prehistorickým enginem a pastelovou grafikou stěží zakrývající v současné době už markantní technologickou zastaralost. I přes všechny tyto překážky ovšem dokázali vývojáři z Pandarie udělat překrásnou oázu klidu, jenž se bez obav může měřit i s velikány jako jsou druhé Guild Wars nebo Tera. Částečně za to může hlavně kreativita designérů hry, kteří maximálně vytěžili reálný základ celého tématu a velice trefně jej zasadili do reálií slavné onlinovky.

Výborná stylizace zastaralé grafice skvěle pomáhá a hra díky tomu značně omládla.

Není tak problém narazit na velkou Pandarenskou zeď nebo na Chlupaté Zakázané město. Veledůležitou roli pak hraje hudba, která mnohdy dělá více než polovinu výsledného zážitku. Soundtrack přesně pasuje k jednotlivým lokacím a jednotlivé skladby výborně míchají tradiční východní hudbu s Wowkařským stylem. Nový datadisk zkrátka WoW etabluje jako moderní onlinovku s velice obstojným audiovizuálem a i ti největší odpůrci onlinovek musí při pohledu na roztomilé pandy cvičící kung-fu vyměknout.

Překvapivé pandy

Nový kontinent pak nepřináší pouze nová a tuze krásná prostředí, ale především novou rasu, questovou linii, značné rozšíření příběhového pozadí a především zvýšení maximálního levelu na 90. Nová rasa podobně jako celý kontinent příjemně překvapila a pandy do celkového vyznění World of Warcraft výborně zapadají. Vnášejí do hry příjemný nadhled a jakýsi uklidňující pocit, což se nejvíce podepsalo především na zmíněných questech.


Na první pohled vám může Pandarie připadat malá, ale díky její členitosti a především ohromné míře PvE obsahu na tento fakt, respektive pocit velmi rychle zapomenete. Důraz na kreativitu a snahu hru po tolika letech nějak ozvláštnit je všudypřítomný a především úspěšný. Úkoly založené na principu zabij a přines, zde jsou sice pořád, ale často jsou zabaleny do klišovitě pohádkových, či romantických příběhů a také mechanismy jednotlivých řešení se neustále mění.

Úkoly překvapily zajímavými nápady a velkým důrazem na omezení stereotypního zabij a přines.

Jednou tak nebožáky zabíjíte pomocí výbušných sudů, skáčete po kůlech zabodnutých ve vodě a jindy zase sháníte elementární duchy. Nuda a nekonečný grind jednoduše zůstaly doma a na večerní tah vyrazily pouze povedené nápady a překvapivá kvalita po technické stránce. Opravdu pozitivně pak musím hodnotit tradičně silnou příběhovou linku, která je sice opět jedno ohromné klišé plné multikulturních odkazů, ale ve světě onlinovek působí trošku jako zjevení z jiného světa.

V detailech je krása a atmosféra

Pozornost je tady kladena východní mytologii a zvykům. Pandareni jsou v Azerothu stále něco nového. Bytosti žijící v míru na pozadí krvavého konfliktu olbřímích rozměrů, který nezná slitování a nabízí hluboká morální dilemata. To všechno a mnohem více příběh Pandarie nabízí již nyní a bude ještě sakra zajímavé sledovat kam se nakonec situace Pandarenů vyvine. Současný rozkol a válka mezi Hordou a Aliancí na jejich vlastním kontinentě totiž asi není úplně to v co doufali, když se jejich zem vynořila z mlhy. Navíc když nová nenávist a negativní energie probudila děsivé Sha, kteří pomalu uvrhují Pandarii do chaosu.


Hloubce příběhu přes kvality scénáře po stránce vtipu pomáhá především důraz na detaily. Nový kontinent totiž doslova dýchá a zanechává neskutečně silný dojem. Nejednou vidíte pandy nesoucí lampiony během západu slunce, sem tam můžete naskočit na kárku a užít si romantickou projížďku a nakonec třeba usednou ke staříkovi, který vám po chvíli začne vyprávět tuze zajímavý příběh. V tomhle ohledu prostě Blizzard zabodoval!

Bojovný mnich

Smutným faktem ovšem je, že tyto detaily a zajímavá stylizace hrají mnohdy až druhé housle. Většinu hráčů podobných onlinovek totiž zajímá hra samotná a ne její obal. Pochopitelně tak Mists of Pandaria přicházejí s kupou změn také v oblasti herních mechanismů. Hlavní proměnnou je nyní Monk, nová hratelná třída přístupná všem rasám až na Gobliny a Worgeny. Navíc pak lze hrát Monka jako damagera, healera i tanka, což je velmi zajímavá možnost. Celkově je hra za Monka zábavná, neustále máte co dělat a jednotlivé schopnosti patří mezi to zajímavější, co hra nabízí.

Technická zjednodušení vedou ke zprůhlednění herních principů a dalšímu otevírání hry nováčkům.

Poměrně drastického překopání se dočkaly také některé herní třídy a kámen na kameni nezůstal ani u získávání nových schopností a talentů. Nové spelly už si tak nemusíte kupovat, ale s dosažením patřičného levelu se vám prostě objeví v knížce. Talenty si pak rozdělujete každých 15 levelů. Obě tyto změny kvituji s radostí. Dochází totiž nejen ke zprůhlednění herních systémů, ale také k menšímu navýšení dynamiky celého zážitku. Zážitkům především nově příchozích hráčů pak pomáhá upravený cross realm, jenž nyní funguje i u expících lokací.

Vzhůru na Farmu

Pandy ale přinášejí také mnoho obsahu pro již vysloužilé fantasy harcovníky, kteří Kalimdor prošli skrz naskrz. S novým datadiskem přichází hned devítka dungeonů. Na jednu stranu se jedná o vítané a mnohdy také povedené zlepšení, ale celkově v nás tento přírůstek budí spíše zklamání. Tři jsou totiž již starší a lehce předělané kousky a navíc je všech devět až překvapivě lehkých, což nemusí vyhovovat každému. Nová zastavení vzhledově a tematicky zasazená do stylu východních kultur jsou sice vtipné stejně jako questy v příběhové lince, ale jedná se o pozlátko na jedno podívání.



Situaci v endgame PvE obsahu naštěstí zachraňují daily questy, jenž mě nyní opravdu baví a k dobru jim nutno přičíst také vtipné nápady. Za všechny je možno zmínit například velmi sympatické opečovávání vlastní zahrádky s kytkami a zeleninou. Svůj "sad" denně rozšiřujete, sázíte nové kytky a vypořádáváte se s případnými škůdci. Světe div se, ale je to sakra zábavné! Otázkou ovšem zůstává, jak dlouho to tak bude. Všechno se ostatně časem přejí a v případě daily questů už jsme takovýto scénář párkrát viděli.

Pochytej je všechny

Závěrem si nemohu stěžovat na battlegroundy, které do hry s příchodem datadisku přinášejí nové módy a prostředí. Momentálně jsou dostupné hned dva nové, z nichž ten první se soustředí na neustálý pohyb a získávání artefakt. Ten druhý zase nabízí zajímavé zabírání vozíků skrze výhybky na kolejích. Celkem pěkné zpestření a určitě výborný základ pro budoucí expanzi hry na tomto poli.

Menší zpestření už ostatně PvP zažilo, a sice extrémně vtipnou variaci na známé Pokémony. Zápasy, chytání a trénink petů do světa Azeroth skvěle zapadli a představují povedené zpestření. Obzvláště když sebou nesou zvláštní úkoly a tolik oblíbené PvP postavené na mechanismu tahovky.


Pohledná stagnace

Datadisk nabízející slušnou porci zábavy a  dost obsahu jak pro nováčky, tak i ostřílené veterány. Nejvíce mě bezesporu dostala audiovizuální stránka a atmosféra spojená s vtipnými questy a zajímavým příběhem, jenž nabízí mnoho potencionálu do budoucna. Za menší negativum lze považovat současný endgame PvE obsah, jehož přínos není zrovna oslnivý a také minimum revolučních novinek.

Ovšem World of Warcraft se jen těžko změní a ony věci jako povedené daily questy a návykové piplání petů docela stačí. Obzvláště když je Mists of Pandaria po všem stránkách odladěným rozšířením, které uspokojí všechny typy onlinovkových fanatiků. A to nás ještě v nejbližší době čeká patch 5.1, který přinese další nový obsah a opět objasní něco málo ze spletitého příběhu World of Warcraft.

World of Warcraft: Mists of Pandaria na PC, MacHodnocení hry
Skóre hry 8 8/10
World of Warcraft: Mists of Pandaria
» Více o hře
Líbí se nám
  • východní stylizace
  • vtipný a zajímavý příběh
  • povedené questy
  • nová rasa a herní třída
  • možnost bojovat a trénovat pety
  • technická zjednodušení
Vadí nám
  • nudnější dungeony
  • graficky zastaralejší
  • pořád to stejné WoW
  • do budoucna asi daily questy
Verdikt: Výborné oživení stagnující onlinovky, které boduje především neprůstřelnou stylizací a zajímavými questy spojenými s příběhem.
Hru ohodnotilo také 74 čtenářů průměrnou známkou 7.8/10.
Lootmaster (3), Xenty (9), Dr0m3dAr (9), bočoboč (10), Matqqo (1), Skypas (9), Smoothie (8), Remm (6), suvikgamer (10), Phenonmen (10), FoxikCZ (8), HoloCron (9), Joker_The (8), Chepa (7), Fildus (7), Bloodjack (4), paladinky971 (8), Play (3), BenderXCZ (4), Majkyyy (9), Mazarox (10), Kesl (10), Blizz (8), Nesie (9), KaiZen (1), Antidox (8), ivankrato (10), miro321 (8), maxmm (8), Echosword (9), gocek.tigr (9), aio15 (5), Amoonra (10), Nodrik (9), ElementGamer (9), SgtCepickaCZE (10), Bred02 (6), Veronique (6), Anathem (10), Doom351 (4), Rohac (7), Calexa (10), zmrzlinar22 (7), Mustang (8), Deyw (8), Falleen (8), Atom123 (8), MafiosoCZ (10), Bigrip (10), Beeda2004 (8), Crazy007 (10), Skleeny (10), LanceCZ (10), tiny (6), hxxnxs (1), Dustter (7), zoltan chivay (9), Robert1106 (9), mike03 (10), Johny M. (6), droxi (4), Ebolus (8), NiNo_O (7), prazak007 (10), Tasty Dumpling (8), malum j (7), Koltir (7), Tadeo11 (8), jelenD (9), Magscraft (10), Sluikus (10), Mollo (7), Vynex (9), Kope (9)
Před vydáním hru ohodnotilo 25 čtenářů průměrnou známkou 5.9/10.
Panzar (9), martin4111 (5), Honzas (10), Bunhead (10), AvantGuard (3), syrr204 (8), tomasakcizur (10), Tomcus (1), Nailter (2), ori63 (1), Technologi (10), Raidiel (10), nero (10), Sekys (10), Hades47 (5), Killer767 (1), ElMariachi1995 (4), jirka123 (10), charmander98 (5), Toldo (1), KiKca (1), ostrostrelec (4), Fejfi (7), Indikatorccz (6), Jebo (5)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
World of Warcraft: Mists of Pandaria na PC, MacScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria Screenshot ze hry World of Warcraft: Mists of Pandaria

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku World of Warcraft: Mists of Pandaria - Východní dovolená
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Dassman    ACzeMiky byl nominován na oskara a nejlepší scénář v historiiDassmandassman13100    5.11.2012 16:46 Dassman

ACzeMiky byl nominován na oskara a nejlepší scénář v historii

ACzeMiky    Jo a furt to bude nabejvat :D.ACzeMikyaczemiky13579    5.11.2012 16:42 ACzeMiky

Jo a furt to bude nabejvat :D.

Dassman    Již jsme byli nominováni na 5 oskarů :DDassmandassman13100    5.11.2012 13:57 Dassman

Již jsme byli nominováni na 5 oskarů :D

ACzeMiky    Nesouhlas. Možná drama, ale určitě by to dostalo oskara 8-)ACzeMikyaczemiky13579    4.11.2012 22:39 ACzeMiky

Nesouhlas. Možná drama, ale určitě by to dostalo oskara 8-)

Strec   1x   To by byla tragédie a ne komedie.Strecstrec4311    4.11.2012 22:22 Strec

To by byla tragédie a ne komedie.

ACzeMiky   1x   Ok asi uděláme autogramiádu. Co vy na to? :D Myslím, že by se z tohohle udělal dobrej scénář na nějakou komedii :D.ACzeMikyaczemiky13579    4.11.2012 21:41 ACzeMiky

Ok asi uděláme autogramiádu. Co vy na to? :D Myslím, že by se z tohohle udělal dobrej scénář na nějakou komedii :D.

Teqqila    A já jsem váš největší fanda :DTeqqilateqqila12135    4.11.2012 21:36 Teqqila

A já jsem váš největší fanda :D

ACzeMiky    Teqquila: Jo tohle už je asi 50tá episoda :D. Doufám že máme velkou sledovanost...ACzeMikyaczemiky13579    4.11.2012 21:05 ACzeMiky

Teqquila: Jo tohle už je asi 50tá episoda :D. Doufám že máme velkou sledovanost...

Teqqila   1x   Nekonečné války ACzeMiky a Dassmana pokračují :DTeqqilateqqila12135    4.11.2012 20:57 Teqqila

Nekonečné války ACzeMiky a Dassmana pokračují :D

ACzeMiky    Já vim. Díky za lichotku. Kde mám podle tebe chybu ty chytrolíne?ACzeMikyaczemiky13579    4.11.2012 19:38 ACzeMiky

Já vim. Díky za lichotku. Kde mám podle tebe chybu ty chytrolíne?

Dassman   1x   Tvoje angličtina je skvělá :D :DDassmandassman13100    4.11.2012 18:47 Dassman

Tvoje angličtina je skvělá :D :D

ACzeMiky    Dassman: Still stupid deep shit. How sad. I still just laugh, how stupid you are :D. But you must to have larger brain to understand... Kinder :D. Ok jinak. Kdo od teď napíše, tak jasně ukazuje jak dementní je. I když to například Dassman dokázal už dávno.ACzeMikyaczemiky13579    4.11.2012 16:56 ACzeMiky

Dassman: Still stupid deep shit. How sad. I still just laugh, how stupid you are :D. But you must to have larger brain to understand... Kinder :D. Ok jinak. Kdo od teď napíše, tak jasně ukazuje jak dementní je. I když to například Dassman dokázal už dávno.

Dassman    ACzeMiky still cry... jak smutné :D :DDassmandassman13100    4.11.2012 11:18 Dassman

ACzeMiky still cry... jak smutné :D :D

ACzeMiky    Dotard: Ty jsi vážně tak debilní, že ani nepoznáš co je to odpovědět. Vidíš Retarde? Už i ostatní to tu sere. Jenže já ti do toho mozku jebat nemusim, ty ho máš už dost vyjebanou na to abys to pochopil. Můžete mu někdo říct, ať už držej hubu? A jo, protože jsem si toho všimnul až teď. Tak když si mě berou do huby, tak proč bych neměl psát ty hňupe?ACzeMikyaczemiky13579    4.11.2012 10:16 ACzeMiky

Dotard: Ty jsi vážně tak debilní, že ani nepoznáš co je to odpovědět. Vidíš Retarde? Už i ostatní to tu sere. Jenže já ti do toho mozku jebat nemusim, ty ho máš už dost vyjebanou na to abys to pochopil. Můžete mu někdo říct, ať už držej hubu? A jo, protože jsem si toho všimnul až teď. Tak když si mě berou do huby, tak proč bych neměl psát ty hňupe?

Teqqila    Tady na zingu se fakticky člověk někdy pobaví :D NO měl bych jít spát než abych tady si četl ty neustálé nadávky do dementů :D Nic proti ale fakt.... přestanteTeqqilateqqila12135    4.11.2012 00:48 Teqqila

Tady na zingu se fakticky člověk někdy pobaví :D NO měl bych jít spát než abych tady si četl ty neustálé nadávky do dementů :D Nic proti ale fakt.... přestante

Dotard   1x   Tak to by si mal zajst k lekarovi, nech ti tie hovna vyberu. Posledny koment bol 31. 10 a potom si ty mojko odpovedal 3. 11 tak mi tu nejeb mozgy.Dotarddotard5260    4.11.2012 00:18 Dotard

Tak to by si mal zajst k lekarovi, nech ti tie hovna vyberu. Posledny koment bol 31. 10 a potom si ty mojko odpovedal 3. 11 tak mi tu nejeb mozgy.

ACzeMiky    To jsi řekl taky jestli se nepletu? A na tebe nikdo nemluvil, přesto jsi se zase rozepsal. Zajímavý. Já jen reaguji, neozývám se. Reaguji na dementy, kteří prostě nechápou, že někteří lidé už si to číst nechtějí. Jenže to by tu ten co to tu zase začal nesměl mít v hlavě nasráno :D.ACzeMikyaczemiky13579    3.11.2012 21:48 ACzeMiky

To jsi řekl taky jestli se nepletu? A na tebe nikdo nemluvil, přesto jsi se zase rozepsal. Zajímavý. Já jen reaguji, neozývám se. Reaguji na dementy, kteří prostě nechápou, že někteří lidé už si to číst nechtějí. Jenže to by tu ten co to tu zase začal nesměl mít v hlavě nasráno :D.

Dotard   1x   Neboj sa o mna, som v poriadku mojko. Len som sa pekne posadil, vylozil nohy a cital tie zbytocne komentare potom, co sa niekto ozval ze uz je vraj koniec.Dotarddotard5260    3.11.2012 21:43 Dotard

Neboj sa o mna, som v poriadku mojko. Len som sa pekne posadil, vylozil nohy a cital tie zbytocne komentare potom, co sa niekto ozval ze uz je vraj koniec.

ACzeMiky    Za to ty musíš být vůl když ti nedojde, že sebe určitě nemyslim. Příště tam pro voly jako ty napíšu do závorky ještě "Dassman" aby to mozečci jako ty konečně pochopili :D. Jinak už se zase ozýváš jo? :D Já myslel že se ti něco stalo...ACzeMikyaczemiky13579    3.11.2012 21:38 ACzeMiky

Za to ty musíš být vůl když ti nedojde, že sebe určitě nemyslim. Příště tam pro voly jako ty napíšu do závorky ještě "Dassman" aby to mozečci jako ty konečně pochopili :D. Jinak už se zase ozýváš jo? :D Já myslel že se ti něco stalo...

Dotard   1x   @AC, smiat sa na sebe samom? Tak to si pekne pokrocil.Dotarddotard5260    3.11.2012 21:34 Dotard

@AC, smiat sa na sebe samom? Tak to si pekne pokrocil.

ACzeMiky    Dassman: Já nebřečím, jen se směju tomu, jak někdo může bejt tak blbej :D.ACzeMikyaczemiky13579    3.11.2012 21:13 ACzeMiky

Dassman: Já nebřečím, jen se směju tomu, jak někdo může bejt tak blbej :D.

Dassman    Furt tu brečíš? :DDassmandassman13100    3.11.2012 21:06 Dassman

Furt tu brečíš? :D

ACzeMiky    Je tu nějaký moderátor nebo tak něco? Protože ten retard pode mnou má vážně tak malý IQ, že furt musí dokazovat jak ve 20ti ani neumí česky a psát sem ty jeho hovna, hodné 9ti letého caparda. To o tobě hodně vypovídá. Nevim proč, ale nevěřim že je ti 20. Už jsem myslel, že se dokonec zapomínal podepisovat, ale teď to zase napravil. :D Můžete mu už někdo říct, že ty kraviny co píše, už nikoho nezajímaj? "proč zeda sem furt píšeš" Jo, fakt máš tak malej mozek, že ti z něj nevyleze něco originálního. Místo toho meleš kraviny, co už tu v diskuzi byly. Fakt ubohý Shitmane :D.ACzeMikyaczemiky13579    3.11.2012 20:31 ACzeMiky

Je tu nějaký moderátor nebo tak něco? Protože ten retard pode mnou má vážně tak malý IQ, že furt musí dokazovat jak ve 20ti ani neumí česky a psát sem ty jeho hovna, hodné 9ti letého caparda. To o tobě hodně vypovídá. Nevim proč, ale nevěřim že je ti 20. Už jsem myslel, že se dokonec zapomínal podepisovat, ale teď to zase napravil. :D Můžete mu už někdo říct, že ty kraviny co píše, už nikoho nezajímaj? "proč zeda sem furt píšeš" Jo, fakt máš tak malej mozek, že ti z něj nevyleze něco originálního. Místo toho meleš kraviny, co už tu v diskuzi byly. Fakt ubohý Shitmane :D.

Dassman    Prej tací jako ty.... proč teda sem furt píšeš? :D Jsi fakt kinder : -*Dassmandassman13100    3.11.2012 20:03 Dassman

Prej tací jako ty.... proč teda sem furt píšeš? :D Jsi fakt kinder : -*

ACzeMiky    Strec je asi jediný, co má to IQ normální. A to IQ houpajícího koně, to jsi se vystihnul vážně dokonale :D. Teqquila: A ty se divíš? Když tu jsou tací jako ty, co psát nepřestanou.ACzeMikyaczemiky13579    3.11.2012 17:31 ACzeMiky

Strec je asi jediný, co má to IQ normální. A to IQ houpajícího koně, to jsi se vystihnul vážně dokonale :D. Teqquila: A ty se divíš? Když tu jsou tací jako ty, co psát nepřestanou.

Teqqila    Vždyt já si dělám srandu :DTeqqilateqqila12135    31.10.2012 13:26 Teqqila

Vždyt já si dělám srandu :D

Strec   2x   Dassman, Teqqila: Ale aspoň už nenavazoval na starou větev komentů a nezačínal další rozbroje. reagoval jen na Lootmastera. Zase taky neberte vše doslova.Strecstrec4311    30.10.2012 23:03 Strec

Dassman, Teqqila: Ale aspoň už nenavazoval na starou větev komentů a nezačínal další rozbroje. reagoval jen na Lootmastera. Zase taky neberte vše doslova.

Teqqila   2x   Dassman: NO a teď 10000 komentářů od ACzeMiky :D :DTeqqilateqqila12135    30.10.2012 19:25 Teqqila

Dassman: NO a teď 10000 komentářů od ACzeMiky :D :D

Dassman   2x   Prej definitivně , , The End´´ a je tu znova :D IQ houpacího koně :DDassmandassman13100    30.10.2012 19:13 Dassman

Prej definitivně , , The End´´ a je tu znova :D IQ houpacího koně :D

ACzeMiky    Lootmaster: Budiž, jestli je vyjádření se nějakej průser :) . Snad od toho jsou diskuze ne?ACzeMikyaczemiky13579    30.10.2012 15:34 ACzeMiky

Lootmaster: Budiž, jestli je vyjádření se nějakej průser :) . Snad od toho jsou diskuze ne?

Diskuze na fóru

Notebook (37 příspěvků), STEAM -všechno sem (6557 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11447 příspěvků), Evolve Stage 2 (12 příspěvků), CS:GO lidi na competitive (23 příspěvků), Pokemon GO (68 příspěvků), HDD sekání "nejspíš" (5 příspěvků), Zaklinac 3 bug v hre (4 příspěvky), Trance - Holiday Mix 2016 (288 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4353 příspěvků), Anime koutek (467 příspěvků)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Fallout 4 - druhá várka DLC pod drobnohledem

V postupně aktualizovaném článku hodnotíme druhou a zároveň poslední trojici DLC pro Fallout 4, které lze získat díky Season Passu nebo koupit…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Deus Ex: Mankind Divided - vše, co potřebujete vědět, na jednom místě

Adam Jensen se vydává na boj proti teroristům a Iluminátům. Kdy na ten boj dojde, jak bude vypadat a co ho bude doprovázet?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Seznam her se zpětnou kompatibilitou Xboxu One

NOVĚ: Sonic,  Pac-Man,  Bionic Commando Rearmed 2 a další!

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: Konzole
 
 
Pokémon GO – návod pro začátečníky i pokročilé

Máme pro vás i seznam nejlepších Pokémonů z jednotlivých kategorií a zajímavosti.

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: Handheld
 
 
Monster Hunter Generations - v sevření netradiční klasiky

To, co je jinde standardem, nemusí platit úplně všude a těžké začátky vám hra bohatě vynahradí.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Handheld