Uživatel nepřihlášen

Recenze her

R.U.S.E – desková válka na obrazovce

R.U.S.E – desková válka na obrazovce

Pondělí 27.9.2010 - Poslední dobou nás media sem tam válcovala hypovanou kampaní na novou strategii R.U.S.E. od Ubisoftu s možností inovativního dotekového ovládání. Podařilo se ji splnit všechna očekávání? Má zaděláno na úspěch? Čtěte dál. Přečíst celý článek »

12 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Dead Rising 2 – je libo ramínko, nebo sekáček na maso?

Dead Rising 2 – je libo ramínko, nebo sekáček na maso?

Pátek 24.9.2010 - Oblíbený "reportérský horor" se vrací. Nový hrdina, nové prostředí a nové způsoby eliminace zombíků. Vydrží ale v dnešní konkurenci? To se dozvíte z naší exkluzivní recenze! Přečíst celý článek »

14 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Torchlight CZ - podívali jsme se na zoubek české verze

Torchlight CZ - podívali jsme se na zoubek české verze

Středa 22.9.2010 - Máte rádi klony slavných her? Rádi si zopakujete podobné principy a dobrou hratelnost? Nebo se silně zklamete z mrzkého pokusu o něco úspěšného, co tu už bylo? Ať tak či tak, máme tu napodobeninu, jedněmi milovaného a jinými zatracovaného, slavného akčního RPG Diablo. Jedná se o českou verzi hry Torchlight, jež ukuchtilo pro naše stolní počítače studio Runic Games. Přečíst celý článek »

Mafia 2: Jimmyho vendeta – zpět do víru velkoměsta

Mafia 2: Jimmyho vendeta – zpět do víru velkoměsta

Pátek 17.9.2010 - Připadá nám to jako včera, co jsme s velkým nadšením poprvé rozehrávali Mafii 2, a už tu máme první DLC. Sice nepřináší zbraně na blízko, nadzemku ani vedlejší mise (dejme už pokoj s tím vyčítáním chybějících prvků), ale i tak jde o záležitost, která stojí za trochu zájmu. Přečíst celý článek »

11 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Halo Reach – všechno dobré jednou končí

Halo Reach – všechno dobré jednou končí

Pondělí 13.9.2010 - Mysleli jste si, že už nemá Halo co nabídnout? Zamyslete se znovu. Nemusí to být Master Chief, co přiběhne na záchranu. Na scénu nastupuje Noble tým a ukazuje, že mají epická dramata stále něco do sebe. Vítejte v Reach. Přečíst celý článek »

16 komentářů|Xbox 360
PacIn: Nermessova Pomsta – i malá červená koule dokáže velké věci

PacIn: Nermessova Pomsta – i malá červená koule dokáže velké věci

Pondělí 6.9.2010 - PacMana jistě všichni známe. Jeho variací už jsme tu měli vážně dost a pokaždé máme pocit, že už nás nemůže nic překvapit. Nicméně, teď vydal domácí tým FiolaSoft hru PacIn stojící právě na principech té staré žluté kulaté potvory a snaží se nás přesvědčit, že ohledně „PacManovských“ her ještě nemusíme házet flintu do žita. Skutečně už tedy nenarazíme na překvapvení? Přečíst celý článek »

Mafia II – jak dopadla mobilní verze?

Mafia II – jak dopadla mobilní verze?

Čtvrtek 2.9.2010 - ”S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní” - Al Capone. Přečíst celý článek »

MAFIA II – dvojí pohled, dvojí názor

MAFIA II – dvojí pohled, dvojí názor

Pondělí 30.8.2010 - Po důkladném proklepnutí veleočekávané gangsterky jsme se rozhodli udělat recenzi lehce odlišným způsobem. Mafia 2 si zaslouží něco spešl, a tak si pro vás Cvrnda s Mendysem připravili dvojí pohled pod kapotu. Přečíst celý článek »

47 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Kane & Lynch 2: Dog Days – brutalita na druhou

Kane & Lynch 2: Dog Days – brutalita na druhou

Sobota 21.8.2010 - Vypočítavý Kane a šílený Lynch jsou zpět. Akčnější, šílenější a brutálnější. A také podstatně kratší. O dost. Dokáže inovativní umělecký grafický styl a brutalita zachránit hru od faktu, že je tak neuvěřitelně krátká? To se dozvíte v naší recenzi. Přečíst celý článek »

18 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Crackdown 2 – jako drátem do oka

Crackdown 2 – jako drátem do oka

Pondělí 16.8.2010 - Kdo chvíli stál, už stojí opodál. To je to hlavní, co by si měli tvůrci nového dílu Crackdown zapamatovat. Doba se změnila, hráči se změnili a s nimi i jejich nároky. Pojďme si říct, proč tuto hru rozhodně nebrat. Přečíst celý článek »

11 komentářů|Xbox 360
StarCraft II: Wings of Liberty – Jim Raynor se vrací

StarCraft II: Wings of Liberty – Jim Raynor se vrací

Středa 11.8.2010 - 12 let. Už je to 12 let, co mezi nás studio Blizzard vypustilo jeden ze svých klenotů, strategii StarCraft. Pro někoho je 12 let polovina života, pro někoho možná téměř celý. Nejhůře ty roky snášela asi Jižní Korea, kde je StarCraft takřka národním sportem. Co tím vším chceme říct? Inu, Blizzard zkrátka nikdy nespěchá, tolik let pro něj není žádná překážka, a kdo si počká, ten se dozajista dočká. Alespoň to tak zatím vždy platilo. A nám se na jazyk dere klasická otázka: není StarCraft II výjimkou? Přečíst celý článek »

8 komentářů|PC, Mac
Mafia - kvalita nestárne

Mafia - kvalita nestárne

Sobota 7.8.2010 - Vzhledem k tématickému zaměření Zingu jsme si pro vás připravili několik speciálních článků, jež vám zkrátí čekání na veleočekávanou Mafii 2. První z nich je retrospektivní recenze, která se nese v moderním duchu a povypráví, jak to vše vlastně začalo. Přečíst celý článek »

Hero of Sparta II – vyšperkovaná akční hra

Hero of Sparta II – vyšperkovaná akční hra

Čtvrtek 5.8.2010 - Král Argos se vyhrabal z Hádesovy říše mrtvých, aby zachránil spartské království! Přidáte se k největšímu antickému dobrodružství pro iPhone a iPod touch? Přečíst celý článek »

5 komentářů|iPhone, iPad
Singularity – se Stalinem zpátky do budoucnosti

Singularity – se Stalinem zpátky do budoucnosti

Středa 4.8.2010 - Je málo her, které pořádně experimentují s časovou manipulací. Byl tu Braid. Dá se říci, že i TimeShift do žánru hodně přispěl. Nic však nedosáhlo potřebných kvalit. Zlepšuje tedy Singularity pověst žánru? Přečíst celý článek »

23 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Despicable Me: Minion Mania – za potvůrky minioni

Despicable Me: Minion Mania – za potvůrky minioni

Neděle 1.8.2010 - Po vydařeném Shrekovi tady máme další hru podle animovaného velkofilmu Já, padouch. Film ještě samozřejmě ani nevyšel, a proto se nemužeme divit, že jsme o nem neslyšeli ( premiéra v USA je 9.7 ), nicméně dámy a pánové z Namco vše napravili dopředu a já už vím, na co půjdu v nejbližší době do kina. Důležitější ovšem je, že jsem měl také možnost zkusit si právě mobilní zpracování tohoto filmu. Přečíst celý článek »

2 komentáře|iPhone
LEGO Harry Potter: Years 1-4 – navštivte kostičkované Bradavice

LEGO Harry Potter: Years 1-4 – navštivte kostičkované Bradavice

Středa 28.7.2010 - Už jsme si měli možnost zahrát za postavičky ze série Star Wars, Indiana Jonese, temného rytíře Batmana a nyní nás okouzlí čarodějové a čarodějky pocházející z filmů a knih Harryho Pottera. Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Alien Swarm – vesmírná havěť potřebuje zkrotit

Alien Swarm – vesmírná havěť potřebuje zkrotit

Pondělí 26.7.2010 - Když v nějaké hře září logo firmy Valve, je to prakticky záruka kvalitního a spolehlivého titulu. I když si na Portal 2 i pokračování Half-Life počkáme ještě nějaký ten pátek, přichystalo si na nás toto studio ještě něco. To něco se nazývá Alien Swarm, a co víc, za tuto hru nemusí nikdo zaplatit ani korunu. A o co v tomto free titulu vlastně jde? Přečíst celý článek »

14 komentářů|PC, Mac
Toy Story 3 – nepovedený příběh pokračuje

Toy Story 3 – nepovedený příběh pokračuje

Neděle 25.7.2010 - Dobrodruh Woody se svým statečným ořem Bulíkem z Toy Story 3 přicházejí provětrat vaše nervové buňky na iPhone. Přečíst celý článek »

2 komentáře|iPhone
ArmA II: Operace Arrowhead – zpět do bitevní vřavy

ArmA II: Operace Arrowhead – zpět do bitevní vřavy

Středa 21.7.2010 - Ačkoliv se ArmA II stala důstojným nástupcem nezapomenutelné Operace Flashpoint, ne vše vyšlo zrovna podle plánu. Hra stejně jako její předchůdci trpěla vysokými HW nároky, množstvím chyb a tupou AI. I přes tyto komplikace se však jednalo o vynikající vojenský simulátor, jak vám může potvrdit naše recenze. Nyní k nám z Mníšku pod Brdy přicestoval samostatně hratelný datadisk s podtitulem Operace Arrowhead. Tak si ho teď hezky rozpitváme. Přečíst celý článek »

2010 FIFA World Cup South Africa – mistroství bez vuvuzel!

2010 FIFA World Cup South Africa – mistroství bez vuvuzel!

Pátek 16.7.2010 - Chcete vzít mistroství světa v kopané do vlastních rukou a zahrát si za největší fotbalové hvězdy dneška? Nic neřešte, 2010 FIFA World Cup South Africa ukojí vaše hračské choutky. Přečíst celý článek »

1 komentář|PS3, Xbox 360, PSP, Wii
Red Dead Redemption – divoký západ v divokém provedení

Red Dead Redemption – divoký západ v divokém provedení

Středa 14.7.2010 - Hrubá písčitá cesta, zapadající krvavé slunce osvětlující horizont tvořený majestátnými horami, vyjící kojot a drsný chlápek v klobouku s lasem u pasu. S tím vším budete mít v Red Dead Redemption tu čest. Přečíst celý článek »

14 komentářů|PS3, Xbox 360
Alan Wake – prožijte si vlastní noční můru

Alan Wake – prožijte si vlastní noční můru

Úterý 13.7.2010 - O herním projektu Alan Wake se na internetu objevila již pěkná sbírka zajímavého čtení. Nejen proto, že byl titul ve vývoji ukrutně dlouhou dobu, ale také proto, že se všechna ta léta jednalo o jeden z nejslibnějších a nejzajímavějších titulů, které měl herní průmysl tu možnost vidět. Zda-li zaslouženě, to se dočtete v naší recenzi. Přečíst celý článek »

6 komentářů|Xbox 360
Transformers: War for Cybertron – roboti ve zbrani

Transformers: War for Cybertron – roboti ve zbrani

Středa 7.7.2010 - Hry zpíchnuté dle filmové předlohy většinou nedosahují potřebných kvalit. Transformers: War for Cybertron je však výjimka, která potvrzuje pravidlo. Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
FarmVille – virtuální farmaření

FarmVille – virtuální farmaření

Pátek 2.7.2010 - Plnohodnotné farmářské šílenství přichází z Facebooku přímo na iPhone! Tak honem pro vidle a hurá do práce. Přečíst celý článek »

4 komentáře|iPhone, iPad
Blur - elektrizující závody

Blur - elektrizující závody

Středa 23.6.2010 - Když se řekne automobilové akční závody plné bouraček, výbuchů a šílené rychlosti, většina z nás si zřejmě vybaví krále tohoto žánru - Burnout Paradise. Právě na této hře jde vidět, jak se z malého začínajícího studia stane profesionální tým, který dokáže vytvořit skvělou sérii. To samé se dá říci o studiu Bizzare Creations, které má za sebou úspěšnou závodní sérii Project Gotham Racing pro Xbox 360. Nyní se ovšem vývojáři odhodlali k odvážnému kroku: přejít z reality k totální arkádě a trochu obohatit žánr, kterému kraluje již zmíněný Burnout Paradise. Zda-li to byl krok úspěšný se můžete dočíst v naší recenzi. Přečíst celý článek »

7 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
White Knight Chronicles – Honza málem králem

White Knight Chronicles – Honza málem králem

Úterý 20.4.2010 - „Nové a slibné JRPG na PlayStation 3, to bude zase pořádný čistý herní čas,“ znělo redakcí při prvním pohledu na krabičku s hrou. A pak? Pak už jen tekly slzy a padaly kousky ovladače. Přečíst celý článek »

Splinter Cell: Conviction – Sam je zpět!

Splinter Cell: Conviction – Sam je zpět!

Středa 14.4.2010 - Od Sama jsme pěkně dlouhou dobu nic neslyšeli a už bylo namále, aby stealth žánr ztratil jednu z nejvýznamnějších postav. Pokud je ale Ubisoft něčím znám, tak je to kvalita a tvrdá práce na pozadí všech svých titulů. Návrat Sama Fishera coby vyhnance je tedy zážitek, který není radno obejít stranou. Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, Xbox 360
Metro 2033 – s baterkou v tunelech

Metro 2033 – s baterkou v tunelech

Pondělí 22.3.2010 - Metro 2033 vzniklo na základě knihy ruského spisovatele Dmitrije Glukhovského. Nabízí tedy kvalitní příběh? A co další aspekty? To se dozvíte v naší recenzi. Přečíst celý článek »

21 komentářů|PC, Xbox 360
Just Cause 2 – když má Bond dovolenou

Just Cause 2 – když má Bond dovolenou

Sobota 20.3.2010 - Vývojářské studio Avalanche jen tak nic nedělá. Pokud je tedy hra ve vývoji ukrutně dlouhou dobu, má to své důvody. Jaké? V případě Just Cause 2 maximální vypiplání detailů, aby měli hráči na co koukat, co krást a po čem střílet. A jak to nakonec dopadlo? Lahůdkově. Přečíst celý článek »

2 komentáře|PC, PS3, Xbox 360
God of War 3 – jak se z jehněte stal lev

God of War 3 – jak se z jehněte stal lev

Sobota 20.3.2010 - Málokterá hra má tak intenzivní a dech beroucí atmosféru, jako právě tato vlajková loď platformy PlayStation 3. Je stejně tak dobrá, jako její předchůdci? Přečíst celý článek »

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

Hob – kamenná pěst v akci

Recenze - 23.10.2017
 
Hob – kamenná pěst v akci

Zákeřná nemoc požírá vaši domovinu. Jen vy ji můžete vyléčit svým důvtipem a robotickou paží.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC a konzole
 
 
Assassin’s Creed: Origins - vše, co byste měli vědět, na jednom místě

Po roční pauze se série Assassin’s Creed vrací, aby nás přesvědčila, že má ještě pořád co nabídnout a nepatří do starého železa.

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 16. až 22. října

Uzavření Visceral Games a překopání jeho Star Wars hry, launch trailer Wolfensteina 2, odklad Age of Empires: Definitive Edition, Monster Energy…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 

Deskovkový speciál: DOOM

Speciál - 22.10.2017
 
Deskovkový speciál: DOOM

Základna Lazarus na Phobosu se opět probudila k životu. Odvážíte se prozkoumat zdánlivě opuštěné laboratoře plné démonických monster?

 
 
 
Total War: Arena - první dojmy z bojiště

V minulých dnech nám byla dána možnost otestovat uzavřenou betu Total War: Arena. Líbil se nám nový zástupce slavné značky?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC