Uživatel nepřihlášen

Recenze her

Cities in Motion - ukončete prosím výstup a nástup

Cities in Motion - ukončete prosím výstup a nástup

Pátek 11.3.2011 - Budovatelské strategie vstávají z mrtvých a novináři ze všech médií oznamují návrat Transport Tycoonu. Cities in Motion přichází! Přečíst celý článek »

Dragon Age 2 – znovu a jinak

Dragon Age 2 – znovu a jinak

Úterý 8.3.2011 - Ferelden sužuje Nákaza, král byl v rozhodující bitvě zrazen a temnota hrozí … tak počkat! To už tu bylo, nebo ne? Přečíst celý článek »

30 komentářů|PC, PS3, Xbox 360, Mac
Knight’s Contract – kladivo na hráče

Knight’s Contract – kladivo na hráče

Středa 2.3.2011 - Církev to zase jednou pohnojila a je na vás, abyste lidstvo zachránili před hněvem bosorek. Přečíst celý článek »

7 komentářů|PS3, Xbox 360
Fight Night Champion – cesta šampióna

Fight Night Champion – cesta šampióna

Pondělí 28.2.2011 - Po chutných trailerech a četných novinkách se nám konečně dostává do rukou nejnovější simulace boxu od EA Sports. A nebude to box jen tak ledajaký. Přečíst celý článek »

5 komentářů|PS3, Xbox 360
The Sly Trilogy – mazaný mýval je zpět

The Sly Trilogy – mazaný mýval je zpět

Pátek 18.2.2011 - Společnost Sucker Punch, známá hlavně za populární free-formovou akci inFamous, všem hráčům ukázala, že na remake není nikdy pozdě. Přepracovaná dobrodružství zloděje jménem Sly Cooper totiž vůbec neztratila na kvalitě. Přečíst celý článek »

Mindjack – originální nuda

Mindjack – originální nuda

Středa 16.2.2011 - Sci-fi střílečka Mindjack se nás snaží přesvědčit o svých kvalitách nejen hutnou akcí a kooperativní hrou, ale především svou originalitou v podání hackování mysli. Povedlo se? Přečíst celý článek »

7 komentářů|PS3, Xbox 360
Alternativa – Česká republika v roce 2045

Alternativa – Česká republika v roce 2045

Pondělí 14.2.2011 - Alternativa je jednou z dalších adventur, kterou mají na svědomí zlaté české ručičky, které již nejednou dokázali, že kvalitní adventury jednoduše umí. Avšak platí toto tvrzení i o Alternativě? To se dozvíte v dnešní recenzi. Přečíst celý článek »

Test Drive Unlimited 2 – Havaj v obýváku

Test Drive Unlimited 2 – Havaj v obýváku

Pátek 11.2.2011 - Přichází pokračování skvělých závodů Test Driver Unlimited a s ním i více luxusních aut, pěkných hadrů a přepychových baráčků na pláži. Na kolik povedené je se dozvíte z naší megarecenze. + Otázky a Odpovědi. Přečíst celý článek »

27 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Dead Space 2 – když je vám loď malá

Dead Space 2 – když je vám loď malá

Úterý 1.2.2011 - Isaac Clark se vrací do své nejhorší noční můry a snaží se hráčům dokázat, že neztratil nic ze svého bývalého lesku. Povedlo se? Přečíst celý článek »

28 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Breach – masivně multiplayerová online nuda

Breach – masivně multiplayerová online nuda

Pátek 28.1.2011 - Byla nám slíbena inovativní vojenská akce. Byla nám slíbena zábava na spousty hodin. No jo, sliby chyby. Přečíst celý článek »

8 komentářů|PC, Xbox 360
Two Worlds II – pro záchranu dvou světů

Two Worlds II – pro záchranu dvou světů

Pondělí 24.1.2011 - Ačkoliv bylo Two Worlds zajímavé a vcelku povedené RPG, díru do světa neudělalo. Studio Reality Pump to však zkouší podruhé. Povedlo se? Přečíst celý článek »

14 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
World of WarCraft: Cataclysm - přídavek s apokalypsou

World of WarCraft: Cataclysm - přídavek s apokalypsou

Čtvrtek 13.1.2011 - World of WarCraft vládne MMO světu. I přes veškerou konkurenci stále drží korunu a nyní přichází datadisk, který má smést veškeré pochybnosti. Přečíst celý článek »

Back to the Future: Episode 1 - už bylo načase

Back to the Future: Episode 1 - už bylo načase

Pondělí 3.1.2011 - Doktor Emett Brown a Marty Mcfly se po dlouhých dvaceti letech vrací na scénu a s nimi samozřejmě již světoznámý stroj času zabudovaný v nádherném DMC-12 DeLorean. Stojí jejich návrat za pár hodin našeho času? Přečíst celý článek »

11 komentářů|PC, PS3, Mac
Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 – vzhůru do oblak

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 – vzhůru do oblak

Úterý 28.12.2010 - Akční letecké souboje se vrací v pokračování úspěšného simulátoru H.A.W.X. Bude mít Tom Clancy radost? Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Gran Turismo 5 - král se vrací na výsluní?

Gran Turismo 5 - král se vrací na výsluní?

Středa 22.12.2010 - Myslím, že jsme nebyli sami, kdo byl opravdu zvědav, s čím se Polyphony po pěti letech vývoje ukáže. Hromada fotek z Photomódu a mnoho slibů a ujištění, že tento díl bude pecka nejpeckovatější trochu té zvědavosti spolehlivě způsobí. Jak to nakonec dopadlo? Přečíst celý článek »

Kinect JoyRide – závody trochu jinak

Kinect JoyRide – závody trochu jinak

Úterý 21.12.2010 - Pohybové ovládání v podobě Kinectu vypadá setsakra dobře. Jak to ale všechno dopadne, když nám začnou cpát, že si do ruky máme vzít neviditelný volant? První taková hra je tu a přináší kopec zábavy. Přečíst celý článek »

1 komentář|Xbox 360
Tron: Evolution – mřížka v ohrožení

Tron: Evolution – mřížka v ohrožení

Pondělí 20.12.2010 - V kinech aktuálně straší nejnovější pokračování dnes již kultovního sci-fi Tron, kterému se logicky nevyhnula ani herní adaptace. Jak dopadla? Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Lara Croft and the Guardian of Light – tak trochu jiná Lara

Lara Croft and the Guardian of Light – tak trochu jiná Lara

Pátek 17.12.2010 - Krásná hrdinka Lara Croft se opět vrátila s novým dějstvím, avšak nyní vypadá tak nějak jinak. Především se na ni úplně jinak kouká. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PC, PS3, Xbox 360
Nail’d – jako na horské dráze

Nail’d – jako na horské dráze

Čtvrtek 16.12.2010 - V poslední době je to samá akce, samé Call of Duty, samá Mafia II, samé NFS: Hot Pursuit, až máme občas pocit, že na nějaké obyčejnější závodní hry na současném trhu není místo. Nail’d to však hodlá změnit, ale jak se dozvíte v této recenzi, zas tak obyčejné závodění to rozhodně není. Přečíst celý článek »

Spider-Man: Shattered Dimensions – spidey na čtyři způsoby

Spider-Man: Shattered Dimensions – spidey na čtyři způsoby

Středa 15.12.2010 - Když se na začátku tohoto roku šéf Activison, Bobby Kotick, nechal slyšet, že poslední hry na motivy Pavoučího muže byly hrozné, zvedla se v hráčích naděje na lepší zítřky. Jak to tak vypadá, tvůrci si uvědomili, čím vylepšit hratelnost. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PS3, Xbox 360, Wii
Mafia 2: Joe’s Adventures – není všechno zlato...

Mafia 2: Joe’s Adventures – není všechno zlato...

Pondělí 13.12.2010 - Není to tak dávno, co jsme v Empire Bay řádili jako zabiják Jimmy, a máme tu další DLC, Joe’s Adventures. Na rozdíl od předešlých dvou DLC jde o kousek, jenž má za úkol vyprávět příběh původní hry v době, kdy Vito sedí za mřížemi. Otázka zní: Stojí to za ty prachy? Přečíst celý článek »

47 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Create – tvořte si zábavu jinde

Create – tvořte si zábavu jinde

Čtvrtek 9.12.2010 - Hra označovaná jako multiplatformní LittleBigPlanet nedávno dorazila na pulty obchodů. Ve skutečnosti se Create od LBP liší jako den a noc. A to ve všech ohledech. Přečíst celý článek »

6 komentářů|PC, PS3, Xbox 360, Wii
Apache: Air Assault – ptáček chce provětrat křídla

Apache: Air Assault – ptáček chce provětrat křídla

Úterý 7.12.2010 - Simulátorů máme na trhu již dostatek. Ukočírovat smrtící bojový vrtulník Apache jsme ale moc šancí neměli. Stojí Air Assault za to? Přečíst celý článek »

12 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Kinect Adventures! – máváme, máváte, mávají

Kinect Adventures! – máváme, máváte, mávají

Úterý 30.11.2010 - Microsoft v dnešních dnech zažívá žně. Jeho nové herní zařízení Kinect jde na dračku, továrny nestíhají dodávat požadované množství zařízení a čekací doby jsou mnohdy až měsíční (viz článek). V jeho balení je i plnohodnotná hra Kinect Adventures!, která si za nejhlavnější úkol klade seznámit vás s funkcemi a možnostmi, které Kinect nabízí. Přečíst celý článek »

3 komentáře|Xbox 360
Shaun White Skateboarding – se skejtovým prknem za dobrou věc!

Shaun White Skateboarding – se skejtovým prknem za dobrou věc!

Pondělí 29.11.2010 - Shauna Whita znáte zejména ze snowboardových disciplín; jeho výkony na zimních olympiádách obdivovali mnozí z vás. Dnes vám ale Shaun dokáže, že to zatraceně dobře umí i na čtyřech kolečkách. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Shank – mlátička ze staré školy

Shank – mlátička ze staré školy

Sobota 27.11.2010 - Ačkoliv Shank působí na první pohled jako budgetový titul, který nemůže mnoho nabídnout, opak je pravdou. Shank má mnohem více potenciálu, než by kdokoliv čekal a v dnešní recenzi se o tom přesvědčíme. Přečíst celý článek »

7 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Assassin's Creed: Brotherhood – je čas dobýt Řím

Assassin's Creed: Brotherhood – je čas dobýt Řím

Pátek 26.11.2010 - Začali jsme Altairem, pokračovali Eziem a nyní je čas na celé Bratrstvo. Assassin's Creed se neustále rozšiřuje a my se jdeme podívat na zoubek možnostem, co Řím nabízí. Přečíst celý článek »

16 komentářů|PS3, Xbox 360
Star Wars: The Force Unleashed II - nelogické záležitosti

Star Wars: The Force Unleashed II - nelogické záležitosti

Pondělí 22.11.2010 - Cestu Starkillera jsme zkřížili podruhé, tentokrát s dvěma meči a nabušenější sadou Force nářadí. Jak dopadlo pokračování? Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Need for Speed: Hot Pursuit – policisté a závodníci

Need for Speed: Hot Pursuit – policisté a závodníci

Sobota 20.11.2010 - Stačilo oznámit jméno vývojářského studia a hned se bylo nač těšit. Remake 12 let staré hry pod vedením autorů Burnoutu prostě stojí za to. Přečíst celý článek »

40 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Pro Evolution Soccer 2011 - král je mrtev?

Pro Evolution Soccer 2011 - král je mrtev?

Čtvrtek 18.11.2010 - EA Sports se letos rozhodli porazit Konami na všech frontách, a tak se letos zaměřili i na vylepšení PC verze hry FIFA 11. Právě na PC totiž Konami se svým Pro Evolution Soccer v posledních letech vítězilo, avšak jak je tomu letos? Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, PS3, Xbox 360

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

The Deer God

Recenze - 17.1.2018
 
The Deer God

Při lovu jelenů si musíte dát pozor nejen na nástrahy přírody, ale taky na stará božstva. Mohlo by se vám zabíjení nevinných zvířátek vymstít.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: PC a konzole
 

Everybody's Golf

Recenze - 15.1.2018
 
Everybody's Golf

Další díl série, který opět není dokonalý, ale díky laxní konkurenci stále nemá sobě rovného.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: Konzole
 

XCOM – deskovka

Speciál - 14.1.2018
 
XCOM – deskovka

Létající talíře jsou na obzoru. Od úspěšné invaze dělí mimozemšťany soustředěná obrana centrály XCOM. Nechte se rekrutovat!

 
 
 
Door Kickers: Action Squad – dojmy z hraní

Měli jsme možnost otestovat nezávislou 2D alternativu Rainbow Six. Zaujala nás?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Kingdom Come: Deliverance – vše, co byste měli vědět, na jednom místě

Jeden z nejambicióznějších a nejsledovanějších projektů posledních let je konečně za rohem, a tak si shrneme, co všechno nás v Kingdom Come čeká.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole