Uživatel nepřihlášen

Recenze her

ArmA II: Operace Arrowhead – zpět do bitevní vřavy

ArmA II: Operace Arrowhead – zpět do bitevní vřavy

Středa 21.7.2010 - Ačkoliv se ArmA II stala důstojným nástupcem nezapomenutelné Operace Flashpoint, ne vše vyšlo zrovna podle plánu. Hra stejně jako její předchůdci trpěla vysokými HW nároky, množstvím chyb a tupou AI. I přes tyto komplikace se však jednalo o vynikající vojenský simulátor, jak vám může potvrdit naše recenze. Nyní k nám z Mníšku pod Brdy přicestoval samostatně hratelný datadisk s podtitulem Operace Arrowhead. Tak si ho teď hezky rozpitváme. Přečíst celý článek »

2010 FIFA World Cup South Africa – mistroství bez vuvuzel!

2010 FIFA World Cup South Africa – mistroství bez vuvuzel!

Pátek 16.7.2010 - Chcete vzít mistroství světa v kopané do vlastních rukou a zahrát si za největší fotbalové hvězdy dneška? Nic neřešte, 2010 FIFA World Cup South Africa ukojí vaše hračské choutky. Přečíst celý článek »

1 komentář|PS3, Xbox 360, PSP, Wii
Red Dead Redemption – divoký západ v divokém provedení

Red Dead Redemption – divoký západ v divokém provedení

Středa 14.7.2010 - Hrubá písčitá cesta, zapadající krvavé slunce osvětlující horizont tvořený majestátnými horami, vyjící kojot a drsný chlápek v klobouku s lasem u pasu. S tím vším budete mít v Red Dead Redemption tu čest. Přečíst celý článek »

14 komentářů|PS3, Xbox 360
Alan Wake – prožijte si vlastní noční můru

Alan Wake – prožijte si vlastní noční můru

Úterý 13.7.2010 - O herním projektu Alan Wake se na internetu objevila již pěkná sbírka zajímavého čtení. Nejen proto, že byl titul ve vývoji ukrutně dlouhou dobu, ale také proto, že se všechna ta léta jednalo o jeden z nejslibnějších a nejzajímavějších titulů, které měl herní průmysl tu možnost vidět. Zda-li zaslouženě, to se dočtete v naší recenzi. Přečíst celý článek »

6 komentářů|Xbox 360
Transformers: War for Cybertron – roboti ve zbrani

Transformers: War for Cybertron – roboti ve zbrani

Středa 7.7.2010 - Hry zpíchnuté dle filmové předlohy většinou nedosahují potřebných kvalit. Transformers: War for Cybertron je však výjimka, která potvrzuje pravidlo. Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
FarmVille – virtuální farmaření

FarmVille – virtuální farmaření

Pátek 2.7.2010 - Plnohodnotné farmářské šílenství přichází z Facebooku přímo na iPhone! Tak honem pro vidle a hurá do práce. Přečíst celý článek »

4 komentáře|iPhone, iPad
Blur - elektrizující závody

Blur - elektrizující závody

Středa 23.6.2010 - Když se řekne automobilové akční závody plné bouraček, výbuchů a šílené rychlosti, většina z nás si zřejmě vybaví krále tohoto žánru - Burnout Paradise. Právě na této hře jde vidět, jak se z malého začínajícího studia stane profesionální tým, který dokáže vytvořit skvělou sérii. To samé se dá říci o studiu Bizzare Creations, které má za sebou úspěšnou závodní sérii Project Gotham Racing pro Xbox 360. Nyní se ovšem vývojáři odhodlali k odvážnému kroku: přejít z reality k totální arkádě a trochu obohatit žánr, kterému kraluje již zmíněný Burnout Paradise. Zda-li to byl krok úspěšný se můžete dočíst v naší recenzi. Přečíst celý článek »

7 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
White Knight Chronicles – Honza málem králem

White Knight Chronicles – Honza málem králem

Úterý 20.4.2010 - „Nové a slibné JRPG na PlayStation 3, to bude zase pořádný čistý herní čas,“ znělo redakcí při prvním pohledu na krabičku s hrou. A pak? Pak už jen tekly slzy a padaly kousky ovladače. Přečíst celý článek »

Splinter Cell: Conviction – Sam je zpět!

Splinter Cell: Conviction – Sam je zpět!

Středa 14.4.2010 - Od Sama jsme pěkně dlouhou dobu nic neslyšeli a už bylo namále, aby stealth žánr ztratil jednu z nejvýznamnějších postav. Pokud je ale Ubisoft něčím znám, tak je to kvalita a tvrdá práce na pozadí všech svých titulů. Návrat Sama Fishera coby vyhnance je tedy zážitek, který není radno obejít stranou. Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, Xbox 360
Metro 2033 – s baterkou v tunelech

Metro 2033 – s baterkou v tunelech

Pondělí 22.3.2010 - Metro 2033 vzniklo na základě knihy ruského spisovatele Dmitrije Glukhovského. Nabízí tedy kvalitní příběh? A co další aspekty? To se dozvíte v naší recenzi. Přečíst celý článek »

21 komentářů|PC, Xbox 360
Just Cause 2 – když má Bond dovolenou

Just Cause 2 – když má Bond dovolenou

Sobota 20.3.2010 - Vývojářské studio Avalanche jen tak nic nedělá. Pokud je tedy hra ve vývoji ukrutně dlouhou dobu, má to své důvody. Jaké? V případě Just Cause 2 maximální vypiplání detailů, aby měli hráči na co koukat, co krást a po čem střílet. A jak to nakonec dopadlo? Lahůdkově. Přečíst celý článek »

2 komentáře|PC, PS3, Xbox 360
God of War 3 – jak se z jehněte stal lev

God of War 3 – jak se z jehněte stal lev

Sobota 20.3.2010 - Málokterá hra má tak intenzivní a dech beroucí atmosféru, jako právě tato vlajková loď platformy PlayStation 3. Je stejně tak dobrá, jako její předchůdci? Přečíst celý článek »

MAG – masivní online řežba

MAG – masivní online řežba

Pátek 5.3.2010 - Multiplayerové hraní je v době nové generace konzol jednou z nejpopulárnějších předností jakékoli hry, mnohé však sází jen na ni. Jak se to povedlo této? Přečíst celý článek »

Heavy Rain – interaktivní filmový trhák

Heavy Rain – interaktivní filmový trhák

Pátek 26.2.2010 - Strhující příběh několika postav, jejichž osud je dovede k sobě a je jen na hráči, jak to všechno dopadne. Plní jeden z nejočekávanějších a nejdiskutovanějších titulů na PlayStation 3 to, co dříve slíbil? Přečíst celý článek »

Napoleon: Total War – když strategie je strategií

Napoleon: Total War – když strategie je strategií

Pátek 26.2.2010 - Není to pouze datadisk, ale ani nenabízí nic moc nového. Námořní bitvy jsou zajímavé, ale občas dost chaotické. Pojďte se s námi společně detailně podívat na nejnovější počin tvůrčího uskupení z Creative Assembly. Přečíst celý článek »

Aliens vs Predator – slintalové jsou zpět a v plné síle

Aliens vs Predator – slintalové jsou zpět a v plné síle

Pátek 19.2.2010 - Toužili jste někdy stát se ve hrách skutečnou kořistí? Už vás nebaví být nepřemožitelní? Chcete někdy pocítit takovou slabost, že se rozklepete při sebemenším záblesku světla? Nebo jen toužíte zažít výrazně odlišný styl hraní? Ať už si z výčtu vyberete cokoliv, Aliens vs Predator vám to zaručeně splní. Takový kousek se na trhu neobjeví každý den. Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
Dragon Age: Prameny – po dlouhé době jedno old-school RPG

Dragon Age: Prameny – po dlouhé době jedno old-school RPG

Čtvrtek 5.11.2009 - Přiznejme si to, v poslední době jsou pořádná RPG poněkud nedostatkovým zbožím. Tedy ne že by jich vycházelo málo, ale většina se schovává ve stínech, a na světlo se dostanou jen ty opravdu výjimečné. Jedno z nich je i Dragon age: Prameny od proslulého kanadského studia BioWare. Mrkněme se mu tedy na zoubek. Přečíst celý článek »

10 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
ArmA II – válka jen pro otrlé

ArmA II – válka jen pro otrlé

Středa 24.6.2009 - Všichni snad víme, čím se proslavilo české studio Bohemia Interactive. Válečnými simulátory počínaje legendární Operací Flashpoint, přes VBS pro armádu a méně úspěšnou ArmA: Armed Assault. Nyní má toto malé studio sídlící v Mníšku pod Brdy na kontě další kousek. A není to nic jiného, než následovník první Army, jenž má ovšem této značce i samotnému studiu napravit reputaci. Podařilo se? Přečíst celý článek »

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

Hypergrid – deskovka

Speciál - 25.2.2018
 
Hypergrid – deskovka

Šachové uvažování nad piškvorkovým principem? Česká paráda pro náročné logiky.

 
 

Knowledge is Power

Recenze - 25.2.2018
 
Knowledge is Power

Myslíte si, že znáte svět? Prověřte své znalosti ve hře proti svým kamarádům.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: Konzole
 

Metal Gear Survive

Recenze - 23.2.2018
 
Metal Gear Survive

Konami si pro nás připravilo hru, ve které musíte přežít. Nebo lépe řečeno: kterou musíte přežít. Tak snad příště…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 

Monster Energy Supercross

Recenze - 22.2.2018
 
Monster Energy Supercross

Další do party motokrosové série MXGP změnil rajón a míří za moře.

 
Přečíst celý článek»Autor: Michal Jonáš - Platforma: PC a konzole
 
 
Assassin’s Creed: Origins – Discovery Tour

Naučný a delší dobu očekávaný mód, který má za cíl vás provést životem, historií a společností starověkého Egypta, je konečně tady. A že to čekání…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole