Uživatel nepřihlášen
CZ HD

Video recenze Dark Souls

Kvalita videa » nízká střední vysoká

3 komentáře

Hodnocení:
( 5.6 / 14 hlasů ) Ohodnoťte video kliknutím na hvězdičku.
Publikováno: 23.10.2012

Spuštěno: 5 836x

Nová videa

0 komentářů
49s
Call of Duty: Infinite Warfare - První trailer? Call of Duty: Infinite Warfare - První trailer?
HD
2.5.2016
Hodnocení: 6 / 2 hlasy
Zhlédnuto: 1 788x
0 komentářů
51s
Mass Effect: Andromeda - První záběry z vývojové verze Mass Effect: Andromeda - První záběry z vývojové verze
2.4.2016
Hodnocení: 6 / 1 hlas
Zhlédnuto: 3 787x
0 komentářů
2m 37s
Assassin’s Creed Syndicate - Londýn z ptačí perspektivy Assassin’s Creed Syndicate - Londýn z ptačí perspektivy
HD
16.10.2015
Hodnocení: 7.4 / 7 hlasů
Zhlédnuto: 2 578x
0 komentářů
1m 12s
Need for Speed - BMW M2 Coupé Need for Speed - BMW M2 Coupé
HD
16.10.2015
Hodnocení: 7.6 / 5 hlasů
Zhlédnuto: 2 805x
Další videa
HDVideo ve vysokém rozlišení    CZObsahuje české titulky    CZVideo kompletně v češtině

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k videu Video recenze Dark Souls
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
MORTHSIR    Priserna recenze tohle ! ! ! ! Ale pokud to autor hral na K+M, tak neni divu, ze se trapil, ovsem to neni omluvou... na old-school holt nekdo nema koullle a koullle nelzou ! ! hhMORTHSIRmorthsir17268    7.6.2014 20:51 MORTHSIR

Priserna recenze tohle ! ! ! ! Ale pokud to autor hral na K+M, tak neni divu, ze se trapil, ovsem to neni omluvou... na old-school holt nekdo nema koullle a koullle nelzou ! ! hh

draco666   3x   Toto nieje ako vacsina dnesnych RPG, kde ta hra vodi za rucicku...ak nemas nato aby si hral nejake HC RPG tak ich NERECENZUJ ! ! ! chod hrat skyrim...draco666draco6662126    10.11.2012 15:52 draco666

Toto nieje ako vacsina dnesnych RPG, kde ta hra vodi za rucicku...ak nemas nato aby si hral nejake HC RPG tak ich NERECENZUJ ! ! ! chod hrat skyrim...

MasakTeritory   8x   Pane recenzente prosimvas bezte delat nekam do dolu nebo kopat s cikanama kanaly recenzujete naprosto otresne. Jak muze pan recenzovat hru u ktere ani nepochopi ovladani? ? Tato hra je delana na gamepad to je snad jasne uz od zacatku! ! Nemuzete se trefit do nepritele? ? co takhle pouzit automaticke zamerovani nepritele. Bez tohoto tlacitka to opravdu hrat nejde. Na tento server uz neprijdu protoze to nestoji za nic. Uz budu dochazet pouze na Games. cz kde ti lidi vedi jak recenzovat hry. Tam dark souls dostal 10/10 a popravu zaslouzene. Mam hru na ps3 e je to pecka. Jeste jedna otazka. Odpudivou grafiku? ? Podte vsichni a ukazte si na pana recenzenta je to totiz megablbecMasakTeritorymasakteritory14143    28.10.2012 21:21 MasakTeritory

Pane recenzente prosimvas bezte delat nekam do dolu nebo kopat s cikanama kanaly recenzujete naprosto otresne. Jak muze pan recenzovat hru u ktere ani nepochopi ovladani? ? Tato hra je delana na gamepad to je snad jasne uz od zacatku! ! Nemuzete se trefit do nepritele? ? co takhle pouzit automaticke zamerovani nepritele. Bez tohoto tlacitka to opravdu hrat nejde. Na tento server uz neprijdu protoze to nestoji za nic. Uz budu dochazet pouze na Games. cz kde ti lidi vedi jak recenzovat hry. Tam dark souls dostal 10/10 a popravu zaslouzene. Mam hru na ps3 e je to pecka. Jeste jedna otazka. Odpudivou grafiku? ? Podte vsichni a ukazte si na pana recenzenta je to totiz megablbec

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Dishonored: Death of the Outsider - nový díl s novou hrdinkou

Hlavní roli přebírají spíše vedlejší charaktery. Přinese to vítané změny do zažitého konceptu, nebo už Dishonored nebude tím, čím bývalo?

 
Přečíst celý článek»Autor: Vakomlok - Platforma: PC a konzole
 
 
PES 2018 – fotbal pro fajnšmekry

Jaký je nejnovější fotbálek od Konami? Co přináší nového a jak se hraje? Otázek je celé řada a odpovědi najdete v dnešní recenzi.

 
Přečíst celý článek»Autor: Fakus - Platforma: PC a konzole
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 11. až 17. září

Doom a Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch, veřejná PC beta Call of Duty: WWII, Season Pass Star Wars: Battlefrontu zdarma, streamování her…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole

Informace o hře