Notifications
Clear all

[Připnuto] Co byste na Zingu změnili/vylepšili?  

Stránka 18 / 19
 
Diskuzní fórum 5abe62d930ccc
(@burian)

@Playman wrote:

Jo já z toho nového systému budu kvíkat blahem atomové hřiby štěstí 😀

Mě to smaže celého hned co tam něco napíšu. lol 😆 :peace:

Edit: snad se podaří zachovat statistiky od založení - počet komentářů uživatelský level a počet blogových článků. Já vím že jsi tohle Miky musel psát nesčetněkrát do článků ale nevím zda jsem tohle četl, tak to píšu sem. 😉

Psal, krom data registrace se zachová vše. Tedy až na body, které jsi získal návštěvou Zingu. Ty převést do nového systému nejdou, ale nový systém ti dá body za tvé staré komentáře a příspěvky na fóru.

OdpověďCitace
Napsal : 08/03/2018 1:39 pm
Diskuzní fórum 5ac78a9c1a4ac
(@mirec)

jako chvilku to bola sranda .. ale ked vazne neviete za rok vyriesit problem s botmi tak to je fakt tragicke .. vidim, ze tu nikomu nezalezi na tom, aby si udrzal aj tak uz dosta malu komunitu ..

OdpověďCitace
Napsal : 09/03/2018 11:41 pm
Diskuzní fórum 5ac78a9c1a4ac
(@mirec)

:DDDDDDDD aby sa tu stafiroval bot 8 hod a nikto si to nevsimol 😀 tragedia tento web .. hlavne ludia co by sa on mali starat

OdpověďCitace
Napsal : 10/03/2018 12:07 am
Diskuzní fórum 5ac04b6017635
(@playman)

@mirec wrote:

:DDDDDDDD aby sa tu stafiroval bot 8 hod a nikto si to nevsimol 😀 tragedia tento web .. hlavne ludia co by sa on mali starat

Ano mirec. 🙁 :gun: Ale jak chceš vyřešit tyto individua na webu, který je 5 let starý? Na novém designu webu budou nové funkce - které SPAMu zamezují či ho zcela vymítí. Takže máš sice pravdu ale pokud by jsi byl šéfredaktrem webu ty sám, tak tě chci borče vidět jak tohle budeš tak skvěle a famózně zvládat, bratře ze Slovenska. 😀 :lala: :peace:

OdpověďCitace
Napsal : 10/03/2018 12:30 am
Diskuzní fórum 5abe62d930ccc
(@burian)

@mirec wrote:

:DDDDDDDD aby sa tu stafiroval bot 8 hod a nikto si to nevsimol 😀 tragedia tento web .. hlavne ludia co by sa on mali starat

Na první pohled ti asi přijde, že boty neřešíme, ale to není pravda. Náš programátor už zablokoval x domén, ze kterých se boti k nám registrují. Zavedl opatření u registrace, ale ty boty řídí člověk, který je stále vylepšuje a proniká tak přes naše opatření. Boj s nimi není vůbec jednoduchý a dneska se bot trefil do času, kdy byl programátor celý den pryč a já nemohu smazat všechny jeho příspěvky najednou. Musel bych to dělat ručně a to by trvalo spoustu času.

Teď jsme zavedli další nové opatření. Tak snad bude zase na nějakou dobu klid. Snažili se proniknout i na nový Zing, ale tam máme systém, který pozná, že ty příspěvky nejsou česky/slovensky a že je tam spousta odkazů atd. a rovnou příspěvek zablokuje.

Jinak Zing není starý pět lete, ale 8 let.

OdpověďCitace
Napsal : 10/03/2018 9:25 pm
Diskuzní fórum 5ac25ce200422
 SSuk
(@ssuk)

Dotaz směřovaný na blogy. Nijak je nemohu nalézt. Jsou zrušené úplně, dočasně nebo jsem je někde přehlédl?

OdpověďCitace
Napsal : 02/04/2018 6:44 pm
 

Přidejte prosím podporu scrollování WASD (jestli k tomu přidáte pomocí A a D přepínání mezi články tak budete naprosto úžasní). Jsem na to zvyklý z   https://funnyjunk.com/  a skoro nikde jinde to nemaj, ale ohromně se to hodí. Díky moc ?

 
OdpověďCitace
Napsal : 02/04/2018 7:50 pm
Diskuzní fórum 5ae988b8797ac
(@kolosus)

Zdravím

celkem rád bych tu viděl o5 jak to bylo na starém zingu kdy se ve článku objevovala kolonka s názvem hry na jaké platformy vychází a kdy má datum vydání popř jaká společnost na tom pracuje.

OdpověďCitace
Napsal : 13/05/2018 12:56 pm
Diskuzní fórum 5ac04b6017635
(@playman)

Miky nyní jako by se zastavil čas a všechny práce na zingu neporačovaly.  Ale dá se říci, že již jsem si na nový design celkem zvykl. Jsem zvědav jaké změny přijdou od zaří, nyní o letních prázdninách budou pochopitelně všichni na dovolených a u vody. 😀

OdpověďCitace
Napsal : 19/05/2018 10:28 am
Diskuzní fórum 5bcc326765aac
(@docik)

Zdravím, mám chvíli čas, tak si dovolím jestli to nevadí, sepsat moje poznatky k novému Zingu. Zmíním tedy jen problémy které s ním mám,  tak aby to nevypadalo, že to tu nějak hodně hejtím.
1. Nejvíc mi asi vadí drobné změny fóra, které bych řekl dle pozorování trošku poumřelo. Na foru před tím perfektně fungopvalo podle mně to, že když jsem klikl na forum otevřel se mi přehled, který se nyní nachází pod záložkou "nejnovějšíé příspěvky" a taky se v nich před tím dalo listovat, takže aktivních diskuzí bylo třeba deset kde denně přibylo několik desítek přípsěvků a denně několik stovek shlédnutí. Nyní většina lidí klikne na forum a je v klasickém přehledu/větvení fora.
Vím, že tu bylo forum se sběratelskými edicemi, nějak jsem línej ho hledat, před tím bylo stále aktuální, nyní je ve výpisu aktuálních příspevků jen asi 5 diskuzí.

2.Druhá věc a ta mně chybí snad nejvíc - jak mi to ukazovalo na staré verzi notifikace- že diskuze u článku stále žije a jsou tam nové komenty, osobně přispívám spíš v těch diskuzích pod články a občas musím hledat tu danou zprávu v přehledu novinek/recenzí atd abych se podíval do diskuze. Před tím člověk jenom kliknul u své profilovky a vybral si co chce otevřít.

3. přijde mi, že ne úplně dobře funguje zobrazení profilu uživatelů. Z komentářů pod článkem mi to otevře někdy nic (nejde mi kliknout na Nickname v komentářích pod článkem) někdy mi to otevře takový výpis aktivit uživatele atd, ale celý profil jde jenom když kliknu na nick na foru. A nové profily vypadají celkem dobře, ohledně toho co tam člověk může vše vyplnit a naházet, ale řekl bych že se k tomu prokliká jen tak 10-30% uživatelů.
Kdyby člověk mohl všude kliknout na nickname uživatele a otevřel se mu plný profil toho uživatele bylo by to nejjednodušší. 

To je asi vše, ale jsou to pro mně docela velké změny a bohužel k horšímu, tak jen zasílám podnět co by se mi líbilo. Jinak chodím na Zing denně, díky za dobrou práci. 

Diskuzní fórum 49idz3N

OdpověďCitace
Napsal : 02/09/2018 8:10 pm
Diskuzní fórum 5ac04b6017635
(@playman)

Pokračují práce ve vývoji webového rozhraní? Jde vůbec WordPress inovovat?

 

Jde hlavně o Docikův bod 2: "2.Druhá věc a ta mně chybí snad nejvíc - jak mi to ukazovalo na staré verzi notifikace- že diskuze u článku stále žije a jsou tam nové komenty, osobně přispívám spíš v těch diskuzích pod články a občas musím hledat tu danou zprávu v přehledu novinek/recenzí atd abych se podíval do diskuze. Před tím člověk jenom kliknul u své profilovky a vybral si co chce otevřít."

 

Předpokládám, že wordpress nebude natolik tvárný - aby se dalo forum upravit stejně tak, jako bylo před tím?

 

Ty notifikace by nešli přidat? Opravdu to oživilo web a člověk si na ně velice rád zvykl. Snad se časem na web vrátí...

OdpověďCitace
Napsal : 05/09/2018 10:56 am
Diskuzní fórum 5abe7bb94dd39
(@el_scorpio)

S tými blogmi to ako vyzerá? Máme sa s nimi už nadobro rozlúčiť?

OdpověďCitace
Napsal : 21/03/2020 3:24 pm
witcherrr
(@witcherrr)

Vypadá to tak, nebo to bude trvat dlouho - všichni zapomenou.

OdpověďCitace
Napsal : 21/03/2020 3:26 pm

Já bych blogy rozhodně rád měl, ale momentálně jsou programátoři vytížení jinými starostmi.

Na seznamu práce do budoucna ale blogy každopádně zůstávají.

OdpověďCitace
Napsal : 21/03/2020 8:07 pm
 Anonymous

@rawneox máte pravdu 

OdpověďCitace
Napsal : 09/12/2020 11:22 am
Stránka 18 / 19
Share: