Notifications
Clear all

Dočasná náhrada za notifikace  

 
Diskuzní fórum 5abd114ddd9ab
(@oneshot)

Protože je zřejmě obrovský problém v dohledné době zprovoznit upozornění na komentáře tak, jak fungovala na původním Zingu, navrhuji následující prozatímní řešení:

- ve výpisu článků na hlavní straně u každého vedle počtu komentářů uvést i datum a čas posledního komentáře, či dobu, jaká od jeho napsání uplynula

- z nadpisu rámečku "Nejnovější komentáře" vytvořit odkaz na samostatnou stránku, kde by se v tabulce nejnovějších komentářů zobrazovalo třeba 50, vždy kromě jména uživatele a článku i spolu s časem vytvoření a náhledem

Obojí by podle mě velmi usnadnilo orientaci v diskuzích a přehled o nových komentářích, přitom ani jedno není nijak náročné na vytvoření, ani časově, jde vlastně jen o vytvoření několika odkazů a jedné tabulky.

Budu velmi rád, když se mi k tomuto vyjádří jak redakce Zingu, tak i vy čtenáři, zdali byste něco takového uvítali, nebo třeba jestli máte sami nějaký nápad, jak doposud chybějící notifikace vyřešit.

Díky za komentáře.

Citace
Napsal : 22/10/2018 8:05 pm
Diskuzní fórum 5abe62d930ccc
(@burian)

Ahoj, sekce s výpisem posledních komentářů je v plánu. Ostatní nedokážu teď říci. Díky.

OdpověďCitace
Napsal : 23/10/2018 4:18 pm
Diskuzní fórum 5abe8c0da4fce
(@virus)

No co říct no. Staré upozornění na zprávy chybí dost.

OdpověďCitace
Napsal : 23/10/2018 6:53 pm
Diskuzní fórum 5abd114ddd9ab
(@oneshot)

Sekce s výpisem komentářů je v plánu- tabulka s odkazy, kterou jde vytvořit za 10 minut a zvládne to i cvičená opice jako já, která má k programátorovi fakt daleko. 🙂 Neřkuli ten údaj o posledním komentáři u článků- vložení jednoho jediného odkazu zabere doslova pár vteřin. Takže- kolik tak měsíců či let ještě bude v plánu? 😉 Ostatní nedokážeš říci- tedy není ani v plánu, rozumím tomu dobře? 🙂 A pardon za ten jízlivý tón, ale z takového přístupu už si nejde než dělat dobrý den. Připomíná mi to, když jsem se jednou rozhodl napsat symfonii- tak dlouho jsem to měl v plánu, až jsem se na to vysral.

OdpověďCitace
Napsal : 24/10/2018 1:18 pm
Diskuzní fórum 5abe62d930ccc
(@burian)

Nemám v současné době, co bych k tomu řekl. Termín těchto vylepšení není v současné době stanoven a já nebudu odhadovat, kdy co bude.

OdpověďCitace
Napsal : 24/10/2018 2:58 pm
Share: