Notifications
Clear all

Novinka o češtině Watch Dogs - vysvětlení  

 

Rád bych zde jenom ve stručnosti uvedl na pravou míru dnešní situaci s novinkou o češtině Watch Dogs. Původně vznikla za účelem ukázky češtiny, která byla ve videu použitém v novince dobře vidět, nicméně nakonec skutečně vyšlo najevo, že video pochází z warez verze. Proto došlo ke stažení celé novinky.

Rád bych zdůraznil, že Zing.cz opravdu nehodlá v žádném směru podporovat warez, a to ani v článcích a novinkách, ani v komentářích. Jakmile máme potvrzeno, že je materiál z warez zdroje, dojde k jeho stažení. U konzolových verzí her se však něco takového leckdy prokazuje dost obtížně vzhledem k dostupnosti hry v různých regionech a rozdílům oproti distribuci/aktivaci PC verze.

I to byl další důvod stažení novinky, protože bychom šli sami proti sobě, kdyby každý viděl smazání komentářů, kde pár lidí uvedlo, že už hru hraje (tudíž mají warez verzi), a v novince stále visel odkaz na video, jehož sdílení svým způsobem zvyšuje sledovanost piráta, resp. dalšího člověka, který už hraje nelegálně staženou kopii hry.

Tímto bych se chtěl jménem redakce omluvit za celou situaci a za zmizení vašich těžce napsaných komentářů pod novinkou, které většinou byly odpodstatněné. Věřím, že se situace už nebude opakovat. Komunita Zingu je pro nás stále nesmírně důležitá a i dál jí hodláme naslouchat.

Děkuji za pochopení.

Citace
Napsal : 26/05/2014 11:52 am
Share: