Uživatel nepřihlášen
  

L.A. Noire ovládlo své recenze

Úterý 17.5.2011 10:09 - Autor: Rosťa "Rosťa" Viktorin - Rubrika: Novinky - Zdroj: VG247 Novinka

Nejen, že je noirová detektivka z Los Angeles minulého století po čertech originální, ona je taky povedená.

Nebo to alespoň naznačuje první záplava recenzí, jež jsou vesměs výhradně pozitivní, což potvrzuje i několik ultimátních hodnocení.

Nejnižší známku si gamesa odnesla od britského Eurogameru, jenž jí napařil osm bodů z deseti, avšak pak už to šlo všechno nahoru.

IGN dalo 8,5/10, Joystiq 4,5/5, 1UP krásné "áčko", Destructoid 9/10, GamePro, Digital Spy, G4 a Giant Bomb 5/5, TVG 10/10 a GameInformer 8,75/10.

Recenzenti si přitom nejvíc pochvalovali celkové zpracování a hlavně míru detailnosti, jež snadno převážila fakt, že je hra velice pomalá.

...
Délka: ...
L.A. Noire - Launch Trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká
Tisk
L.A. Noire na PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, SwitchScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire
Související novinky
 
L.A. Noire vyjde na PS4, Xbox One a Switch
 

L.A. Noire vyjde na PS4, Xbox One a Switch

Čtvrtek 7.9.2017 15:16 - V přípravě je také speciální VR edice pro HTC Vive, která nabídne 7 vybraných případů z původní hry. Přečíst celý článek »

32 komentářů|PC, PS4, Xbox One, Switch
Přehlídka nepovedených záběrů z L.A. Noire

Přehlídka nepovedených záběrů z L.A. Noire

Pondělí 4.2.2013 13:33 - Stejně jako při natáčení filmu, i Team Bondi se občas nepovedl některý dialog při nahrávání. Technologie snímání pohybuje, včetně obličeje, je jednoduše impozantní. Přečíst celý článek »

33 komentářů|PC, PS3, Xbox 360
PC verze L.A. Noire nově s DirectX 11

PC verze L.A. Noire nově s DirectX 11

Čtvrtek 16.2.2012 19:30 - Rockstar nás potěšil novým updatem pro PC verzi detektivky L.A. Noire, která mimo jiné přidává i podporu DirectX 11. Přečíst celý článek »

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince L.A. Noire ovládlo své recenze
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Dezider    Tak to je fakt super :lol:Deziderdezider4086    19.5.2011 10:58 Dezider

Tak to je fakt super :lol:

SweetL.c.King    kez*SweetL.c.Kingsweetlcking6381    17.5.2011 23:25 SweetL.c.King

kez*

SweetL.c.King     by to bylo uz na PC :-DSweetL.c.Kingsweetlcking6381    17.5.2011 23:25 SweetL.c.King

by to bylo uz na PC :-D

kajomonek    Asi si ji fakt koupím :-Dkajomonekkajomonek3735    17.5.2011 15:50 kajomonek

Asi si ji fakt koupím :-D

Miky člen redakce    Brzy vám Zing přinese recenziMikymiky3    17.5.2011 15:21 Miky

Brzy vám Zing přinese recenzi

Flak88!    stále nepřestávám věřit v použitelný emulátor pro pc na očividně kvalitní pařivo jako tohle :lala:Flak88!flak885012    17.5.2011 15:07 Flak88!

stále nepřestávám věřit v použitelný emulátor pro pc na očividně kvalitní pařivo jako tohle :lala:

Qartter    IGN a GameLnformer tam mají recenzenty jen akčńaky s vymazaným mozkem tak asi proto je proně pomalá. :-DQartterqartter6175    17.5.2011 14:10 Qartter

IGN a GameLnformer tam mají recenzenty jen akčńaky s vymazaným mozkem tak asi proto je proně pomalá. :-D

Fatal.Error=XP    Proč vždycky, když se nějaká hra jeví tak super, mě to vždycky odráží? :-( No prostě já budu ještě dlouho Noira sledovat. Jen sledovat....Fatal.Error=XPfatalerrorxp5036    17.5.2011 14:09 Fatal.Error=XP

Proč vždycky, když se nějaká hra jeví tak super, mě to vždycky odráží? :-( No prostě já budu ještě dlouho Noira sledovat. Jen sledovat....

DepešákDom    perfekt, eště 3 dny :lol: i když ten IGN a GameInformer se moc nepředali...tahle hra si zaslouží 100 ze 10 :thumbup:DepešákDomdepesakdom3408    17.5.2011 13:28 DepešákDom

perfekt, eště 3 dny :lol: i když ten IGN a GameInformer se moc nepředali...tahle hra si zaslouží 100 ze 10 :thumbup:

MK-ULTRA    Okéj, tak ja to utekám kúpiť! :dance:MK-ULTRAmk-ultra5977    17.5.2011 11:47 MK-ULTRA

Okéj, tak ja to utekám kúpiť! :dance:

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 16. až 22. října

Uzavření Visceral Games a překopání jeho Star Wars hry, launch trailer Wolfensteina 2, odklad Age of Empires: Definitive Edition, Monster Energy…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 

Deskovkový speciál: DOOM

Speciál - 22.10.2017
 
Deskovkový speciál: DOOM

Základna Lazarus na Phobosu se opět probudila k životu. Odvážíte se prozkoumat zdánlivě opuštěné laboratoře plné démonických monster?

 
 
 
Total War: Arena - první dojmy z bojiště

V minulých dnech nám byla dána možnost otestovat uzavřenou betu Total War: Arena. Líbil se nám nový zástupce slavné značky?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Star Wars: Battlefront 2 - vše, co byste měli vědět, na jednom místě

V multiplayeru nás konečně čekají všechny tři éry Star Wars ságy. Těšit se můžeme i na kampaň, v níž se ujmeme velitelky elitní imperiální jednotky.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Ken Follett’s The Pillars of Earth – stavění katedrály podle knižní předlohy

První část hry „Z popela“ nabízí prolog k rozsáhlému příběhu o stavbě katedrály a o osudech lidí s ní spojenými.

 
Přečíst celý článek»Autor: Ylbirda - Platforma: PC a konzole