Uživatel nepřihlášen
  

L.A. Noire ovládlo své recenze

Úterý 17.5.2011 10:09 - Autor: Rosťa "Rosťa" Viktorin - Rubrika: Novinky - Zdroj: VG247 Novinka

Nejen, že je noirová detektivka z Los Angeles minulého století po čertech originální, ona je taky povedená.

Nebo to alespoň naznačuje první záplava recenzí, jež jsou vesměs výhradně pozitivní, což potvrzuje i několik ultimátních hodnocení.

Nejnižší známku si gamesa odnesla od britského Eurogameru, jenž jí napařil osm bodů z deseti, avšak pak už to šlo všechno nahoru.

IGN dalo 8,5/10, Joystiq 4,5/5, 1UP krásné "áčko", Destructoid 9/10, GamePro, Digital Spy, G4 a Giant Bomb 5/5, TVG 10/10 a GameInformer 8,75/10.

Recenzenti si přitom nejvíc pochvalovali celkové zpracování a hlavně míru detailnosti, jež snadno převážila fakt, že je hra velice pomalá.

...
Délka: ...
L.A. Noire - Launch Trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká
Tisk
L.A. Noire na PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, SwitchScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire Screenshot ze hry L.A. Noire
Související novinky
 
Dvě minuty ze Switch verze L.A. Noire

Dvě minuty ze Switch verze L.A. Noire

Pondělí 13.11.2017 15:52 - Zítra vychází detektivka na nové platformy. Ve videu uvidíte, jak se hraje Switch verze v handheld módu. Přečíst celý článek »

3 komentáře|Switch
Trailer přibližuje Switch verzi L.A. Noire

Trailer přibližuje Switch verzi L.A. Noire

Čtvrtek 9.11.2017 16:42 - Povedená detektivka se na konzoli od Nintenda objeví 14. listopadu. Přečíst celý článek »

1 komentář|Switch
Trailer láká na L.A. Noire pro nové platformy

Trailer láká na L.A. Noire pro nové platformy

Čtvrtek 26.10.2017 16:50 - Jedná se o minutový sestřih záběrů, který je k dispozici i v rozlišení 4K. Přečíst celý článek »

35 komentářů|PS4, Xbox One, Switch

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince L.A. Noire ovládlo své recenze
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Dezider    Tak to je fakt super :lol:Deziderdezider4086    19.5.2011 10:58 Dezider

Tak to je fakt super :lol:

SweetL.c.King    kez*SweetL.c.Kingsweetlcking6381    17.5.2011 23:25 SweetL.c.King

kez*

SweetL.c.King     by to bylo uz na PC :-DSweetL.c.Kingsweetlcking6381    17.5.2011 23:25 SweetL.c.King

by to bylo uz na PC :-D

kajomonek    Asi si ji fakt koupím :-Dkajomonekkajomonek3735    17.5.2011 15:50 kajomonek

Asi si ji fakt koupím :-D

Miky člen redakce    Brzy vám Zing přinese recenziMikymiky3    17.5.2011 15:21 Miky

Brzy vám Zing přinese recenzi

Flak88!    stále nepřestávám věřit v použitelný emulátor pro pc na očividně kvalitní pařivo jako tohle :lala:Flak88!flak885012    17.5.2011 15:07 Flak88!

stále nepřestávám věřit v použitelný emulátor pro pc na očividně kvalitní pařivo jako tohle :lala:

Qartter    IGN a GameLnformer tam mají recenzenty jen akčńaky s vymazaným mozkem tak asi proto je proně pomalá. :-DQartterqartter6175    17.5.2011 14:10 Qartter

IGN a GameLnformer tam mají recenzenty jen akčńaky s vymazaným mozkem tak asi proto je proně pomalá. :-D

Fatal.Error=XP    Proč vždycky, když se nějaká hra jeví tak super, mě to vždycky odráží? :-( No prostě já budu ještě dlouho Noira sledovat. Jen sledovat....Fatal.Error=XPfatalerrorxp5036    17.5.2011 14:09 Fatal.Error=XP

Proč vždycky, když se nějaká hra jeví tak super, mě to vždycky odráží? :-( No prostě já budu ještě dlouho Noira sledovat. Jen sledovat....

DepešákDom    perfekt, eště 3 dny :lol: i když ten IGN a GameInformer se moc nepředali...tahle hra si zaslouží 100 ze 10 :thumbup:DepešákDomdepesakdom3408    17.5.2011 13:28 DepešákDom

perfekt, eště 3 dny :lol: i když ten IGN a GameInformer se moc nepředali...tahle hra si zaslouží 100 ze 10 :thumbup:

MK-ULTRA    Okéj, tak ja to utekám kúpiť! :dance:MK-ULTRAmk-ultra5977    17.5.2011 11:47 MK-ULTRA

Okéj, tak ja to utekám kúpiť! :dance:

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

Bayonetta 1+2 pro Switch

Recenze - 16.2.2018
 
Bayonetta 1+2 pro Switch

Sexy čarodějka opět vyráží lovit monstra. Tentokrát ale zůstává věrna Nintendo platformě, jen si s sebou přináší možnost dotykového ovládání.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole
 

Wulverblade

Recenze - 16.2.2018
 
Wulverblade

Braňte keltský sever proti šikům římských vojáků pochodujících z Londinia.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC a konzole
 

Railway Empire

Recenze - 14.2.2018
 
Railway Empire

Poznejte složitost železniční dopravy i americkou historii a vybudujte si své vlakové impérium.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 

Kingdom Come: Deliverance

Recenze - 13.2.2018
 
Kingdom Come: Deliverance

Středověké a realisticky pojaté RPG odehrávající se v Českém království 15. století dorazilo. A dorazilo... tak trochu rozporuplně.

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 

EA Sports UFC 3

Recenze - 12.2.2018
 
EA Sports UFC 3

Již třetí návrat do oktagonu. Jedná se o zásah do černého anebo jen plácnutí do prázdna?

 
Přečíst celý článek»Autor: Fakus - Platforma: Konzole