Uživatel nepřihlášen
   

První recenze Elder Scrolls V: Skyrim

Neděle 6.11.2011 11:55 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Australský časopis Atomic jako první zveřejnil recenzi očekávaného RPG titulu Elder Scrolls V: Skyrim od Bethesdy.

Z první recenze se zdá, že Bethesda nezklamala. Australský magazín v recenzi nešetří chválou a celkově hře udělil 95 procent.

97 procent si vysloužil samotný zážitek z hraní, který podle recenzenta nabízí od každého něco. 92% získala grafická kvalita, jež zajištuje úžasné herní prostředí, a 95 procent zvuk.





Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
Elder Scrolls V: Skyrim na PC, PS3, Xbox 360, SwitchScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim
Související novinky
 
Vyšel masivní mod Beyond Skyrim: Bruma

Vyšel masivní mod Beyond Skyrim: Bruma

Pondělí 3.7.2017 18:30 - Modifikace přidává do Skyrimu rozlehlý region, nové úkoly, tisíce plně namluvených řádků dialogů nebo zhruba 3 hodiny hudby. Časem vyjde i pro Xbox One. Přečíst celý článek »

8 komentářů|PC, Xbox One
The Elder Scrolls V: Skyrim pro Switch není jen pouhý port

The Elder Scrolls V: Skyrim pro Switch není jen pouhý port

Pondělí 12.6.2017 07:13 - Během hraní můžete využívat pohybové ovládání nebo výbavu inspirovanou sérií The Legend of Zelda. Přečíst celý článek »

Ambiciózní mod Enderal pro Skyrim je konečně venku

Ambiciózní mod Enderal pro Skyrim je konečně venku

Pondělí 15.8.2016 14:40 - Už nějaký čas je k dispozici německá verze, anglická verze ale dorazila až nyní. Přečíst celý článek »

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince První recenze Elder Scrolls V: Skyrim
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Routa    Sakra, už je to nějaká doba co jsem dohral Oblivion, omlouvám se, Breton je samozřejmě člověk *sigh* :-) .Routarouta8958    7.11.2011 17:52 Routa

Sakra, už je to nějaká doba co jsem dohral Oblivion, omlouvám se, Breton je samozřejmě člověk *sigh* :-) .

Lumicko    Lumickolumicko5173    7.11.2011 17:45 Lumicko

Komentář byl autorem naposledy upraven 8.11.2011 06:37

Původní verze před úpravami:Marigold: Ty jdes Temneho elfa a styl nejaka magia + 2 mece + luk?

Marigold    " Bosmeři byly v předchozích her Elder Scrolls hrách nejvhodnější postavy pro zloděje a tuláky. V Oblivion získali bonusy na rychlosti a hbitosti a sankce pro sílu a vytrvalost. To jim velmi ztížilo boj z zblízka, ale mohli to napravit magií. S bonusem pro proměny a alchymii, stejně tak na střelení z luku, a plížení, se stávají vynikajícími tajemnými lučišníky. "Marigoldmarigold5573    7.11.2011 17:29 Marigold

" Bosmeři byly v předchozích her Elder Scrolls hrách nejvhodnější postavy pro zloděje a tuláky. V Oblivion získali bonusy na rychlosti a hbitosti a sankce pro sílu a vytrvalost. To jim velmi ztížilo boj z zblízka, ale mohli to napravit magií. S bonusem pro proměny a alchymii, stejně tak na střelení z luku, a plížení, se stávají vynikajícími tajemnými lučišníky. "

Overpowered    v Oblivionu to bylo tak že Bosmeři měli nějak +5 nebo +10 k lukostřelbě, tohle je jen výpis abilit, takže určitě tam něco takového budeOverpoweredoverpowered5690    7.11.2011 16:41 Overpowered

v Oblivionu to bylo tak že Bosmeři měli nějak +5 nebo +10 k lukostřelbě, tohle je jen výpis abilit, takže určitě tam něco takového bude

Lumicko    Overpowered: aj tu to je :)odkaz ] Altmer je High Elf? A co se tyka lukostrelbi tak zadna rasa neni na to najlepsia lebo ani jedna nedava bonus k lukostrelbeLumickolumicko5173    7.11.2011 16:32 Lumicko

Overpowered: aj tu to je :)odkaz ] Altmer je High Elf? A co se tyka lukostrelbi tak zadna rasa neni na to najlepsia lebo ani jedna nedava bonus k lukostrelbeKomentář byl autorem naposledy upraven 7.11.2011 16:38

Původní verze před úpravami:Overpowered: aj tu to je :)odkaz ] Altmer je High Elf?

Overpowered    jedna z věcí která na TES je docela zajímavá je to, že ti v tom nikdo nebrání, postavit si univerzální postavu. Jasně, Imperial nikdy nebude tak dobrej magič jako Altmer, ale omezení tam není. U většiny her to tak není (nestěžuju si, někde je omezenost lepší) ale tady to funguje docela dobře. O rasách si přečti někde na nějaký fansite, tam už určitě budou i rasové bonusy.Overpoweredoverpowered5690    7.11.2011 15:59 Overpowered

jedna z věcí která na TES je docela zajímavá je to, že ti v tom nikdo nebrání, postavit si univerzální postavu. Jasně, Imperial nikdy nebude tak dobrej magič jako Altmer, ale omezení tam není. U většiny her to tak není (nestěžuju si, někde je omezenost lepší) ale tady to funguje docela dobře. O rasách si přečti někde na nějaký fansite, tam už určitě budou i rasové bonusy.

Lumicko    Overpowered: Tezka volba :D vis bych chtel hrat s mecem ale taky aj magia mne laka ale luk je taky super :DLumickolumicko5173    7.11.2011 15:48 Lumicko

Overpowered: Tezka volba :D vis bych chtel hrat s mecem ale taky aj magia mne laka ale luk je taky super :D

Overpowered    jako taková všeobecná classa je Imperial, ale asi už nicOverpoweredoverpowered5690    7.11.2011 15:45 Overpowered

jako taková všeobecná classa je Imperial, ale asi už nic

Lumicko    Overpowered: jo ale ja myslim neco tak vseobecne zamerane na mece aj na nejake tie kuzla + luk + aky perk?Lumickolumicko5173    7.11.2011 15:45 Lumicko

Overpowered: jo ale ja myslim neco tak vseobecne zamerane na mece aj na nejake tie kuzla + luk + aky perk?

Overpowered    Breton je obyčejnej člověk v podstatě s větším magickým nadáním pokud vím. Ale můžu se mýlit. Na luky je myslím nejlepší Bosmer (lesnáček ušáček) Lumíčko.Overpoweredoverpowered5690    7.11.2011 15:35 Overpowered

Breton je obyčejnej člověk v podstatě s větším magickým nadáním pokud vím. Ale můžu se mýlit. Na luky je myslím nejlepší Bosmer (lesnáček ušáček) Lumíčko.

Lumicko    Marigold a spol: Jaka rasa a perk sa hodi najlepsie pre nejake tie zbrane napr 2 mece + nejaka ta magia + luk?Lumickolumicko5173    7.11.2011 15:30 Lumicko

Marigold a spol: Jaka rasa a perk sa hodi najlepsie pre nejake tie zbrane napr 2 mece + nejaka ta magia + luk?

versace186    Skyrim objednaný na torente, pritelkini nemám a volno mi nedajú....versace186versace1868620    7.11.2011 14:32 versace186

Skyrim objednaný na torente, pritelkini nemám a volno mi nedajú....

Lovecrossed    Tak Skyrim je objednán, přítelkyně varována, že na ní nebudu mít čas a v robotě mám na celý příští týden nahlášenou dovolenou....Lovecrossedlovecrossed6222    7.11.2011 07:30 Lovecrossed

Tak Skyrim je objednán, přítelkyně varována, že na ní nebudu mít čas a v robotě mám na celý příští týden nahlášenou dovolenou....

InkredyblDyno    Breton je člověk (půlelf) , lesní elf je BosmerInkredyblDynoinkredybldyno2591    7.11.2011 06:00 InkredyblDyno

Breton je člověk (půlelf) , lesní elf je Bosmer

Routa    Breton je prosím lesňáček ušáček :lala:Routarouta8958    7.11.2011 03:39 Routa

Breton je prosím lesňáček ušáček :lala:

Lumicko    Marigold: Breton je ten jaster s draci kuzi ne ? Asi pojdem bretona alebo temneho elfa ten ma odolnost voci ohnu a kedze draci maju radi ohen :DLumickolumicko5173    7.11.2011 00:38 Lumicko

Marigold: Breton je ten jaster s draci kuzi ne ? Asi pojdem bretona alebo temneho elfa ten ma odolnost voci ohnu a kedze draci maju radi ohen :D

Lumicko   1x   Ja to fakt nevydrzim do toho patku :DLumickolumicko5173    6.11.2011 21:14 Lumicko

Ja to fakt nevydrzim do toho patku :D

Moppy   1x   Už se nemůžu dočkat :lol:Moppymoppy9018    6.11.2011 20:55 Moppy

Už se nemůžu dočkat :lol:

Stixxy    EpiCenega: Díky za radu, vyzkouším, uvidíme, ale moc nečekám :D Ale spíš to vidím na elfku, ta je přeci jenom na opačné a správné straně žebříčku :DStixxystixxy2230    6.11.2011 18:39 Stixxy

EpiCenega: Díky za radu, vyzkouším, uvidíme, ale moc nečekám :D Ale spíš to vidím na elfku, ta je přeci jenom na opačné a správné straně žebříčku :D

EpiCenega   1x   Stixxy: zkus jako první orčici :DEpiCenegaepicenega7263    6.11.2011 18:35 EpiCenega

Stixxy: zkus jako první orčici :D

Stixxy    Zvítězí ta rasa, u které vytvořím nejhezčí hrdinku :DStixxystixxy2230    6.11.2011 18:30 Stixxy

Zvítězí ta rasa, u které vytvořím nejhezčí hrdinku :D

OS1R1S    Strec: To máš pravdu, ještěka se jim vážně moc povedla a ne jinak Khajit nebo jak se to píše (už jsem to zapoměl) :-)OS1R1Sos1r1s8560    6.11.2011 17:41 OS1R1S

Strec: To máš pravdu, ještěka se jim vážně moc povedla a ne jinak Khajit nebo jak se to píše (už jsem to zapoměl) :-)

Strec    já hraju podle oblasti. Morrowind - Dunmer, Oblivion - imperial, Skyrim - bude Nord a možná " ještěrka" (vypadá k světu) .Strecstrec4311    6.11.2011 17:34 Strec

já hraju podle oblasti. Morrowind - Dunmer, Oblivion - imperial, Skyrim - bude Nord a možná " ještěrka" (vypadá k světu) .

Marigold    Myslíš rasa? Pro mága je nejlepší volba Altmer (vznešený elf) a potom Breton. Jde však pouze o rasové bonusy a předpoklady, můžeš hrát klidně mága Norda.Marigoldmarigold5573    6.11.2011 16:38 Marigold

Myslíš rasa? Pro mága je nejlepší volba Altmer (vznešený elf) a potom Breton. Jde však pouze o rasové bonusy a předpoklady, můžeš hrát klidně mága Norda.

dex1o(^_^)o     Já asi budu hrát za mága, jaká je podle vás nej class?dex1o(^_^)odex1o-_-o9087    6.11.2011 16:26 dex1o(^_^)o

Já asi budu hrát za mága, jaká je podle vás nej class?Komentář byl autorem naposledy upraven 6.11.2011 16:34

Původní verze před úpravami:Počasí je venku nevlídné a ne jinak tomu bude i nadále. . Tak asi proto vychází díky bohu samé dobré gamesy. Já asi budu hrát za mága, jaká je podle vás nej class?

Lovecrossed    Sakra, nevím co si koupit dřív, jestli skyrim, nebo L. A. Noire na PC :( Obě hry vychází ve stejný den...

Prvního 3/4 roku nic pořádného nevyjde (kromě zaklínače 2 Red orechestry 2 a Deus EX, i když to bylo mírné zklamání) a teď vychází samé dobré hry
Lovecrossedlovecrossed6222
    6.11.2011 16:16
Lovecrossed

Sakra, nevím co si koupit dřív, jestli skyrim, nebo L. A. Noire na PC :( Obě hry vychází ve stejný den...

Prvního 3/4 roku nic pořádného nevyjde (kromě zaklínače 2 Red orechestry 2 a Deus EX, i když to bylo mírné zklamání) a teď vychází samé dobré hry

OS1R1S    95%? Ale fuj Australani co to provádíte? Tytyty! :-D Ne však sranda, osobně si myslim že 95% je krásný číslo a že grafika dostala " jen" 92%? No co, vše se časem napraví pomocí HD textur a šikovných lidí z celého světa a hned to bude jasných 100% :dance: Už jen 5 dní :lol: PS: Pojedu Dunmera nebo NordaOS1R1Sos1r1s8560    6.11.2011 16:02 OS1R1S

95%? Ale fuj Australani co to provádíte? Tytyty! :-D Ne však sranda, osobně si myslim že 95% je krásný číslo a že grafika dostala " jen" 92%? No co, vše se časem napraví pomocí HD textur a šikovných lidí z celého světa a hned to bude jasných 100% :dance: Už jen 5 dní :lol: PS: Pojedu Dunmera nebo Norda

kraken7    Já hrál Oblivion i Morrowind za redguarda, který bojoval mečem.
Skyrim budu hrát jako svou první rpg hru (a to jsem jich hrál docela hodně) za čistého mága a už se na to těším. Doufám, že tam budou nějaké zajímavé kouzla :)
kraken7kraken77989
    6.11.2011 15:48
kraken7

Já hrál Oblivion i Morrowind za redguarda, který bojoval mečem.
Skyrim budu hrát jako svou první rpg hru (a to jsem jich hrál docela hodně) za čistého mága a už se na to těším. Doufám, že tam budou nějaké zajímavé kouzla :)

Slim50    Tak celkem vpohodě recenze :) Akorát mám pořád dilema mezi zlým zabijáckým dunmerem, nebo bretonským mágem :(Slim50slim505196    6.11.2011 15:45 Slim50

Tak celkem vpohodě recenze :) Akorát mám pořád dilema mezi zlým zabijáckým dunmerem, nebo bretonským mágem :(

typas    dobrý počteníčko, teda obrázky protože tomu psaní nerozumim.... :-D ;-)typastypas2709    6.11.2011 15:23 typas

dobrý počteníčko, teda obrázky protože tomu psaní nerozumim.... :-D ;-)

Diskuze na fóru

Sluchátka na občasné hraní (23 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11989 příspěvků), Trance - TOAO 11 John Askew* (447 příspěvků), South Park: The Fractured But Whole (7 příspěvků), Wild West Online:Váš názor na hru. (4 příspěvky), STEAM -všechno sem (7027 příspěvků), Fotka vašeho PC (199 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 

Hob – kamenná pěst v akci

Recenze - 23.10.2017
 
Hob – kamenná pěst v akci

Zákeřná nemoc požírá vaši domovinu. Jen vy ji můžete vyléčit svým důvtipem a robotickou paží.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC a konzole
 
 
Assassin’s Creed: Origins - vše, co byste měli vědět, na jednom místě

Po roční pauze se série Assassin’s Creed vrací, aby nás přesvědčila, že má ještě pořád co nabídnout a nepatří do starého železa.

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 16. až 22. října

Uzavření Visceral Games a překopání jeho Star Wars hry, launch trailer Wolfensteina 2, odklad Age of Empires: Definitive Edition, Monster Energy…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 

Deskovkový speciál: DOOM

Speciál - 22.10.2017
 
Deskovkový speciál: DOOM

Základna Lazarus na Phobosu se opět probudila k životu. Odvážíte se prozkoumat zdánlivě opuštěné laboratoře plné démonických monster?

 
 
 
Total War: Arena - první dojmy z bojiště

V minulých dnech nám byla dána možnost otestovat uzavřenou betu Total War: Arena. Líbil se nám nový zástupce slavné značky?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC