Uživatel nepřihlášen
   

Videorecenze Elder Scrolls V: Skyrim

Středa 30.11.2011 19:00 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Videorecenze oblíbeného RPG titulu Elder Scrolls V: Skyrim od Bethesdy.

...
Délka: ...
Video recenze Elder Scrolls V: Skyrim
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
Elder Scrolls V: Skyrim na PC, PS3, Xbox 360, SwitchScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim Screenshot ze hry Elder Scrolls V: Skyrim
Související novinky
 
Vyšel masivní mod Beyond Skyrim: Bruma

Vyšel masivní mod Beyond Skyrim: Bruma

Pondělí 3.7.2017 18:30 - Modifikace přidává do Skyrimu rozlehlý region, nové úkoly, tisíce plně namluvených řádků dialogů nebo zhruba 3 hodiny hudby. Časem vyjde i pro Xbox One. Přečíst celý článek »

8 komentářů|PC, Xbox One
The Elder Scrolls V: Skyrim pro Switch není jen pouhý port

The Elder Scrolls V: Skyrim pro Switch není jen pouhý port

Pondělí 12.6.2017 07:13 - Během hraní můžete využívat pohybové ovládání nebo výbavu inspirovanou sérií The Legend of Zelda. Přečíst celý článek »

Ambiciózní mod Enderal pro Skyrim je konečně venku

Ambiciózní mod Enderal pro Skyrim je konečně venku

Pondělí 15.8.2016 14:40 - Už nějaký čas je k dispozici německá verze, anglická verze ale dorazila až nyní. Přečíst celý článek »

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Videorecenze Elder Scrolls V: Skyrim
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
dex1o(^_^)o    No díky tomu že si tu nosnost člověk zvýší, tak ten bug přestává vadit. Stejně to bude vyřešeno formou patche. :-)dex1o(^_^)odex1o-_-o9087    2.12.2011 14:23 dex1o(^_^)o

No díky tomu že si tu nosnost člověk zvýší, tak ten bug přestává vadit. Stejně to bude vyřešeno formou patche. :-)

bedikk    sk8mancj: To rozhodně není problem solved, protože takhle bug nezmizí...bedikkbedikk25    2.12.2011 13:45 bedikk

sk8mancj: To rozhodně není problem solved, protože takhle bug nezmizí...

sk8mancj    RyanGame: Najdi si boty který zvýšej nosnot. Vem enchantment dej si ho do nějaké rukavice nebo bot. Problém solved. .sk8mancjsk8mancj1759    2.12.2011 11:54 sk8mancj

RyanGame: Najdi si boty který zvýšej nosnot. Vem enchantment dej si ho do nějaké rukavice nebo bot. Problém solved. .

dex1o(^_^)o    RyanGame: Právě proto jsem ti psal, že existuje zbroj, třeba boty, který ti navyšují celkovou nosnost... A během toho, co stoupáš po stupnici LVL, tak se ti tvoje nosnost navyšuje...dex1o(^_^)odex1o-_-o9087    1.12.2011 20:44 dex1o(^_^)o

RyanGame: Právě proto jsem ti psal, že existuje zbroj, třeba boty, který ti navyšují celkovou nosnost... A během toho, co stoupáš po stupnici LVL, tak se ti tvoje nosnost navyšuje...

RyanGame    viz. [ odkaz ]RyanGameryangame9302    1.12.2011 15:44 RyanGame

viz. [ odkaz ]

RyanGame    dex1o (^_^) o
Protože ukolové předměty nemůžeš odložit, odstranit či jakkoliv odebrat z inventáře. . a když splníš quest, tak u některych ukolu ti ten questovy predmet zustane a zabira misto. . a kdyz ho chces dat pryc, pise to, ze nelze... Prisel jsem jedine na moznost a to odstranovat skrze konzoli, jakysi opravdu otravny bug, jedinej kterej mi dost vadí.
RyanGameryangame9302
    1.12.2011 15:43
RyanGame

dex1o (^_^) o
Protože ukolové předměty nemůžeš odložit, odstranit či jakkoliv odebrat z inventáře. . a když splníš quest, tak u některych ukolu ti ten questovy predmet zustane a zabira misto. . a kdyz ho chces dat pryc, pise to, ze nelze... Prisel jsem jedine na moznost a to odstranovat skrze konzoli, jakysi opravdu otravny bug, jedinej kterej mi dost vadí.

dex1o(^_^)o   1x   RyanGame: Proč tě štve hmotnost, když díky parťákovi si ji máš možnost de facto zdvojnásobit, nepotřebné věci dávat do truhly svého domu a celkovou hmotnost si ještě navišovat zbrojí, která má možnost navíšení? :thumbup:dex1o(^_^)odex1o-_-o9087    1.12.2011 11:47 dex1o(^_^)o

RyanGame: Proč tě štve hmotnost, když díky parťákovi si ji máš možnost de facto zdvojnásobit, nepotřebné věci dávat do truhly svého domu a celkovou hmotnost si ještě navišovat zbrojí, která má možnost navíšení? :thumbup:

RyanGame    Pekná recenze, ale problém s myší jsem upravil v nastavení hned při útěku z popravy. Pro mě největším problémem ve hře je zůstávání úkolových předmětů v inventáři... Např Gallův deník už tam mám od začátku hry, což ještě není takový problém, ale takový elder scroll který má hmotnost 20 mě štve a to nemluvím o ukolových zbraních. . :(RyanGameryangame9302    1.12.2011 11:42 RyanGame

Pekná recenze, ale problém s myší jsem upravil v nastavení hned při útěku z popravy. Pro mě největším problémem ve hře je zůstávání úkolových předmětů v inventáři... Např Gallův deník už tam mám od začátku hry, což ještě není takový problém, ale takový elder scroll který má hmotnost 20 mě štve a to nemluvím o ukolových zbraních. . :(

sk8mancj   1x   Lumicko: Tak bacha, oni občas fakt nase***. Třeba včera sem bojoval s drakem on přistal o tři metry dolejš, šel sem tam, dopadl sem na kámen a umřel sem. Přitom tam padám z větších vejšek. Nebo se člověk občas zaseká mezi špatnejma polygonama na skále.sk8mancjsk8mancj1759    1.12.2011 09:38 sk8mancj

Lumicko: Tak bacha, oni občas fakt nase***. Třeba včera sem bojoval s drakem on přistal o tři metry dolejš, šel sem tam, dopadl sem na kámen a umřel sem. Přitom tam padám z větších vejšek. Nebo se člověk občas zaseká mezi špatnejma polygonama na skále.

Lumicko   2x   war100: na vacsine sa len zasmejes a vobec ti nebudu prekazat :)Lumickolumicko5173    30.11.2011 22:54 Lumicko

war100: na vacsine sa len zasmejes a vobec ti nebudu prekazat :)

war100    skyrim hodně baguwar100war1005700    30.11.2011 22:41 war100

skyrim hodně bagu

Fildus    -R. I. P-: Problém je přesně v tom, že hodně lidí POŘÁDNĚ ani ten článek nečetlo a jen nedávalo.Fildusfildus2600    30.11.2011 21:58 Fildus

-R. I. P-: Problém je přesně v tom, že hodně lidí POŘÁDNĚ ani ten článek nečetlo a jen nedávalo.

adamiskos    sk8mancj: Vypadalo to na opravdové fanatiky. Nicméně jsem chtěl poukázat propastný rozdíl pozitivních a negativních kritik, do jehož pomyslného středu se optimálně trefil bedikk.adamiskosadamiskos299    30.11.2011 21:50 adamiskos

sk8mancj: Vypadalo to na opravdové fanatiky. Nicméně jsem chtěl poukázat propastný rozdíl pozitivních a negativních kritik, do jehož pomyslného středu se optimálně trefil bedikk.

bedikk    Wojki: Dabing je samozřejmě dabován v kuse. Přiznávám, že jsou odsekané nádechy, je to jedna z věcí, která se dělá v určitých televizních a radiových pořadech. Mně tento styl poměrně sedl a proto ho využívám.bedikkbedikk25    30.11.2011 21:31 bedikk

Wojki: Dabing je samozřejmě dabován v kuse. Přiznávám, že jsou odsekané nádechy, je to jedna z věcí, která se dělá v určitých televizních a radiových pořadech. Mně tento styl poměrně sedl a proto ho využívám.

sk8mancj    adamiskos: Kdo napsal takovou blbost že Skyrim je bezchybné? Dyt to se rovná tomu co napsal Vávra.sk8mancjsk8mancj1759    30.11.2011 21:20 sk8mancj

adamiskos: Kdo napsal takovou blbost že Skyrim je bezchybné? Dyt to se rovná tomu co napsal Vávra.

versace186    Ani som to nepozeral mne netreba 100% jak vyšitých, ďakujem bože! ! ! Ináč kto je to ten pán Vávra, napísal, niečo zlé snád? ;-)versace186versace1868620    30.11.2011 20:33 versace186

Ani som to nepozeral mne netreba 100% jak vyšitých, ďakujem bože! ! ! Ináč kto je to ten pán Vávra, napísal, niečo zlé snád? ;-)

adamiskos    Nevím, jak Vám, ale mě byla tedy recenze ušitá téměř na míru. Rozhodně jsem proti panu Vávrovi a jeho článku, ale také nejsem zastáncem absolutně ultimátních hodnocení, které říkají, že je hra bezchybná. Skyrim má však podle mě velkou šanci se hrou roku letos stát. :thumbup:adamiskosadamiskos299    30.11.2011 20:14 adamiskos

Nevím, jak Vám, ale mě byla tedy recenze ušitá téměř na míru. Rozhodně jsem proti panu Vávrovi a jeho článku, ale také nejsem zastáncem absolutně ultimátních hodnocení, které říkají, že je hra bezchybná. Skyrim má však podle mě velkou šanci se hrou roku letos stát. :thumbup:

Wojki   1x   musakej: pravda...a takhle jsou udělané prakticky všechny recenze od nich. Špatně se mi to poslouchá, když jednu větu namluví ráno a následující věta je namluvená večer a třetí věta je namluvená u oběda. Ono by to nebylo zas tak hrozný kdyby ty alespon přechody mezi nimi byly tak nějak trochu přírozený.Wojkiwojki2405    30.11.2011 20:04 Wojki

musakej: pravda...a takhle jsou udělané prakticky všechny recenze od nich. Špatně se mi to poslouchá, když jednu větu namluví ráno a následující věta je namluvená večer a třetí věta je namluvená u oběda. Ono by to nebylo zas tak hrozný kdyby ty alespon přechody mezi nimi byly tak nějak trochu přírozený.

-R.I.P-    @dex1o (^_^) o Psal to v tom článku a použil geniální přirovnání k ženské s kapavkou. . pořádně si to přečti.-R.I.P-rip1029    30.11.2011 20:00 -R.I.P-

@dex1o (^_^) o Psal to v tom článku a použil geniální přirovnání k ženské s kapavkou. . pořádně si to přečti.

-R.I.P-    Já osobně bych taky hodnotil 90% a možná vím proč hra všude dostává desítky, většina recenzentů hraje hru pár desítek hodin a tak prvních 30 hodin je opravdu parádních a hrát hru jenom 30 hodin tak tomu 10 bez problému napalím bohužel asi po 50 hodinách hře začne docházet dech, já tam mám náhráno 62 hodin a nemám momentálně žádnou chuť ani motivaci pokračovat dál. Pro mě teda stále zůstává hrou roku DeusEx Human revolution kde mám nahráno 65 hodin a hra mě bavila zhruba stejně jako Skyrim ale posledních pár hodin bylo narozdíl od Skyrimu pořád perfektní, ještě počkám jak se bude hrát novej Assasín ale myslím že já mám svou hru roku zvolenou. . !-R.I.P-rip1029    30.11.2011 19:48 -R.I.P-

Já osobně bych taky hodnotil 90% a možná vím proč hra všude dostává desítky, většina recenzentů hraje hru pár desítek hodin a tak prvních 30 hodin je opravdu parádních a hrát hru jenom 30 hodin tak tomu 10 bez problému napalím bohužel asi po 50 hodinách hře začne docházet dech, já tam mám náhráno 62 hodin a nemám momentálně žádnou chuť ani motivaci pokračovat dál. Pro mě teda stále zůstává hrou roku DeusEx Human revolution kde mám nahráno 65 hodin a hra mě bavila zhruba stejně jako Skyrim ale posledních pár hodin bylo narozdíl od Skyrimu pořád perfektní, ještě počkám jak se bude hrát novej Assasín ale myslím že já mám svou hru roku zvolenou. . !

dex1o(^_^)o    Je jedno jestli hře dáte 92 anebo 100, hlavní je aby jste se bavili. Takový DV dal hře 7 z 10, vyjmenoval přes 100 důvodů proč je špatná ale nechápu proč ji tedy hrál, když ho tolik nebavila...dex1o(^_^)odex1o-_-o9087    30.11.2011 19:44 dex1o(^_^)o

Je jedno jestli hře dáte 92 anebo 100, hlavní je aby jste se bavili. Takový DV dal hře 7 z 10, vyjmenoval přes 100 důvodů proč je špatná ale nechápu proč ji tedy hrál, když ho tolik nebavila...

Marigold   1x   Souhlasím, jen jsem asi nepobral ten problém s myší. Těžkopádnost/pomalost?Marigoldmarigold5573    30.11.2011 19:44 Marigold

Souhlasím, jen jsem asi nepobral ten problém s myší. Těžkopádnost/pomalost?

Icewind   6x   Overe, podle tebe znamená 92% jití proti proudu? ;-)Icewindicewind6561    30.11.2011 19:42 Icewind

Overe, podle tebe znamená 92% jití proti proudu? ;-)

Heisei   2x   Citlivost myši se dá nastavit a je to pak v pohodě.Heiseiheisei1794    30.11.2011 19:42 Heisei

Citlivost myši se dá nastavit a je to pak v pohodě.

Mr.Triboni    ach už to zase začíná :-DMr.Tribonimrtriboni6895    30.11.2011 19:35 Mr.Triboni

ach už to zase začíná :-D

Chill   1x   Myš? Mně přišla normální. Btw nedá se to nastavit?Chillchill1972    30.11.2011 19:32 Chill

Myš? Mně přišla normální. Btw nedá se to nastavit?

musakej   1x   Když " dabujete" tu rezenci, proč nemluvíte v souvislých větách? Jde poznat, že každá věta je namluvena v jinou dobu, což pak zní divně.
Každopádně pěkná recenze.
musakejmusakej5425
    30.11.2011 19:19
musakej

Když " dabujete" tu rezenci, proč nemluvíte v souvislých větách? Jde poznat, že každá věta je namluvena v jinou dobu, což pak zní divně.
Každopádně pěkná recenze.

Warfaryn    Míň kofeinu. :D Ještě dodat, že graficky to je úděsné, ale co, mě to taky bavilo.Warfarynwarfaryn7927    30.11.2011 19:18 Warfaryn

Míň kofeinu. :D Ještě dodat, že graficky to je úděsné, ale co, mě to taky bavilo.

Fildus    Já bych dal 85% :lala:Fildusfildus2600    30.11.2011 19:12 Fildus

Já bych dal 85% :lala:

Overpowered   2x   @bedikk: palec za pravdivost a schopnost jít proti produ :thumbup:Overpoweredoverpowered5690    30.11.2011 19:11 Overpowered

@bedikk: palec za pravdivost a schopnost jít proti produ :thumbup:

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Ken Follett’s The Pillars of Earth – stavění katedrály podle knižní předlohy

První část hry „Z popela“ nabízí prolog k rozsáhlému příběhu o stavbě katedrály a o osudech lidí s ní spojenými.

 
Přečíst celý článek»Autor: Ylbirda - Platforma: PC a konzole
 
 
Dungeons 3 – ničte, palte, pleňte, vše je dovoleno!

Už vás nebaví hrdinské chování hlavních postav pohádkových příběhů? Odhalte svou temnou stránku v kůži mladé elfky vládnoucí smrduté kobce!

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC a konzole
 
 
Middle-earth: Shadow of War – velkolepé tažení za záchranou Středozemě

První díl byl darem z nebes pro všechny milovníky Středozemě a akčních her. Dokázal Shadow of War něčím překvapit?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Rogue Trooper Redux - dystopický komiks v nové grafice

Po více než deseti letech se vrací kdysi oblíbená komiksová střílečka. Uspěje v remasterované podobě?

 
Přečíst celý článek»Autor: Vakomlok - Platforma: PC a konzole
 
 
The Evil Within 2 - probuzení do nové noční můry

Horor The Evil Within je zpět a jeho tvůrci se pokusili udělat některé věci jinak a lépe. Podařilo se jim to?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole