Uživatel nepřihlášen

Preview her

Erica – nový evoluční stupeň interaktivních filmů

Erica – nový evoluční stupeň interaktivních filmů

Čtvrtek 16.11.2017 - Live-action interaktivní film s inovátorským ovládáním. To je Erica. Naše dojmy. Přečíst celý článek »

Dojmy z hraní Shadow of the Colossus – nečekaně vyladěný návrat

Dojmy z hraní Shadow of the Colossus – nečekaně vyladěný návrat

Úterý 7.11.2017 - PS4 verze vypadá a hraje se fantasticky! Přečíst celý článek »

Detroit: Become Human – když jsou roboti lidštější než lidé

Detroit: Become Human – když jsou roboti lidštější než lidé

Pondělí 6.11.2017 - Bohaté dojmy z dvojité ochutnávky na Paris Games Week. Přečíst celý článek »

Total War: Arena - první dojmy z bojiště

Total War: Arena - první dojmy z bojiště

Sobota 21.10.2017 - V minulých dnech nám byla dána možnost otestovat uzavřenou betu Total War: Arena. Líbil se nám nový zástupce slavné značky? Přečíst celý článek »

Dojmy z Gamescomu: BioMutant

Dojmy z Gamescomu: BioMutant

Úterý 10.10.2017 - Mělo smysl čekat frontu na možnost stát se ohyzdnou kreaturou a vláčet se s ní tajuplným světem? Přečíst celý článek »

6 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Dojmy z hraní české budovatelské strategie Mashinky

Dojmy z hraní české budovatelské strategie Mashinky

Pondělí 9.10.2017 - Měli jsme možnost postavit si malý dopravní podnik. Jak se nám tato zkušenost líbila, se dočtete v našem preview. Přečíst celý článek »

Star Wars: Battlefront 2 - dojmy z bety

Star Wars: Battlefront 2 - dojmy z bety

Čtvrtek 5.10.2017 - Jak se hraje multiplayer nového Battlefrontu a v jakých ohledech je lepší ve srovnání s předchůdcem z roku 2015? Přečíst celý článek »

13 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Dojmy z Gamescomu: Wolfenstein 2: The New Colossus

Dojmy z Gamescomu: Wolfenstein 2: The New Colossus

Středa 4.10.2017 - Vyzkoušeli jsme si hned dvě úrovně a máme zase o důvod víc těšit se na pokračování The New Order. Přečíst celý článek »

10 komentářů|PC, PS4, Xbox One, Switch
Dojmy z Gamescom dema Kingdom Come: Deliverance

Dojmy z Gamescom dema Kingdom Come: Deliverance

Sobota 30.9.2017 - Znovu jsme navštívili české země v podání Warhorse Studios, abychom si zkusili detektivní úkol a zažili část příběhu hlavního hrdiny Jindřicha. Přečíst celý článek »

51 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Dojmy z Gamescom dema Ylands

Dojmy z Gamescom dema Ylands

Pátek 22.9.2017 - Co je nového v chystaném sandboxovém titulu od Bohemia Interactive, který je na první pohled dost odlišný od ostatních projektů studia? Přečíst celý článek »

Dojmy z Gamescom dema DayZ

Dojmy z Gamescom dema DayZ

Čtvrtek 14.9.2017 - Survival od Bohemia Interactive stále žije, jak dokazuje malá ochutnávka nadcházející bety, kterou jsme si vyzkoušeli přímo v kancelářích vývojářů. Přečíst celý článek »

Dojmy z Gamescomu: Total War: Warhammer 2

Dojmy z Gamescomu: Total War: Warhammer 2

Středa 13.9.2017 - Harcovníci žánru nám představili svůj nejnovější počin a je rozhodně na co se těšit. Přečíst celý článek »

Dojmy z Gamescomu: Call of Cthulhu

Dojmy z Gamescomu: Call of Cthulhu

Pondělí 11.9.2017 - Není to poprvé, co se mystická bytost Cthulhu dostane do herního prostředí. Po dlouhé době by ale mohlo jít o kvalitní zábavu. Přečíst celý článek »

13 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Dojmy z Gamescomu: Assassin's Creed: Origins

Dojmy z Gamescomu: Assassin's Creed: Origins

Pondělí 28.8.2017 - Pokud jste na sérii Assassin's Creed zanevřeli, neházejte ještě flintu do žita. Přečíst celý článek »

26 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Dojmy z Gamescomu: Vampyr – vysát či nevysát, to je oč tu běží

Dojmy z Gamescomu: Vampyr – vysát či nevysát, to je oč tu běží

Pátek 25.8.2017 - Na Gamescomu jsme se zúčastnili prezentace upírské akce Vampyr, která zaujme nejen vyznavače akčních RPG. Přečíst celý článek »

11 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Team Racing League – motoristický příspěvek v MOBA světě?

Team Racing League – motoristický příspěvek v MOBA světě?

Pátek 18.8.2017 - Po absolvování několika kol v Team Racing League se vám rozšíří pohled na zápasy v online arénách. Přečíst celý článek »

Escape From Tarkov – dojmy z uzavřené bety

Escape From Tarkov – dojmy z uzavřené bety

Pondělí 14.8.2017 - Hledej, sbírej, přežívej, obchoduj a hlavně neumírej. Přečíst celý článek »

Beat The Game – sen na tripu

Beat The Game – sen na tripu

Středa 2.8.2017 - První pohled na podivuhodnou hudební adventuru, v níž téměř nic nedává smysl. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Dojmy z bety Destiny 2 + vlastní záběry s komentářem

Dojmy z bety Destiny 2 + vlastní záběry s komentářem

Úterý 1.8.2017 - Zahráli jsme si betu očekávané akce Destiny 2. Naše dojmy najdete v článku jak v textové podobě, tak i ve formě videa se záběry přímo z bety. Přečíst celý článek »

7 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Fortnite - apokalypsu je nejlepší sdílet ve čtyřech

Fortnite - apokalypsu je nejlepší sdílet ve čtyřech

Pátek 28.7.2017 - Zemi zahaluje smrtící fialová bouře, s níž přichází podivné bytosti. Jedinou šancí lidstva je vybudovat síť energetických štítů, které bouři zastaví. Najde se partička hrdinů, která se ohání zednickou lžící stejně dobře jako samopalem? Přečíst celý článek »

4 komentáře|PC, PS4, Xbox One
Dead Cells – první dojmy z děsivých katakomb

Dead Cells – první dojmy z děsivých katakomb

Pondělí 24.7.2017 - Stabilní dávka napětí v pixelových kulisách. Přečíst celý článek »

Brawlout – první dvojdojmy z ringu

Brawlout – první dvojdojmy z ringu

Pátek 7.7.2017 - Ve dvojici jsme se koukli na zoubek nové nezávislé bojovce. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Immortal Planet - často umírat jde i izometricky

Immortal Planet - často umírat jde i izometricky

Středa 28.6.2017 - Příznivci nemilosrdných RPG, zbystřete! Na scénu přichází další titul, který s vaším egem vytře podlahu. Bude to zábava? Přečíst celý článek »

Pit People - příběhové preview

Pit People - příběhové preview

Neděle 18.6.2017 - Velkolepé dobrodružství bezvýznamného sedláka nádherně prezentuje pohádkově laděnou atmosféru tahového RPG Pit People. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, Xbox One
Cars 3 – dojmy z hraní

Cars 3 – dojmy z hraní

Sobota 17.6.2017 - Na první pohled hra pro děti, která však dokáže zabavit i dospělého hráče na hodně dlouho. Přečíst celý článek »

2 komentáře|PS4, Xbox One, Switch
Warhammer 40,000: Space Wolf – vlčí smečka zasahuje

Warhammer 40,000: Space Wolf – vlčí smečka zasahuje

Pondělí 29.5.2017 - Na počítače si našel cestu mobilní titul z universa Warhammer. Jak vypadají první krůčky na nové platformě? Přečíst celý článek »

Quake Champions - dojmy z arény

Quake Champions - dojmy z arény

Pondělí 15.5.2017 - Vyzkoušeli jsme betu nového Quaka, abychom se přesvědčili, zda je dobře známý základ stále přítomen a jestli schopnosti hrdinů hru nijak zásadně nemění. Přečíst celý článek »

P.A.M.E.L.A. – co stojí za pádem utopického světa?

P.A.M.E.L.A. – co stojí za pádem utopického světa?

Středa 10.5.2017 - Ztemnělé útroby laboratorního pracoviště ovládla prázdnota, z níž občas vyběhne šílený vědec. Máte propustku, tak račte vstoupit. Přečíst celý článek »

Uncharted: The Lost Legacy – nášup nových informací

Uncharted: The Lost Legacy – nášup nových informací

Úterý 21.3.2017 - Spousta nových informací o očekávaném příběhovém rozšíření. Ukáže se i Nathan? Přečíst celý článek »

Battle Brothers – bratrstvo lovců monster

Battle Brothers – bratrstvo lovců monster

Neděle 19.3.2017 - Lov příšer v tahovém balení. Přečíst celý článek »

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Overgrowth – prohopkejte se ke svobodě

Je na čase svrhnout krutovládu a opět nastolit mír. Svět volá po hrdinovi a nikdo jiný nemá tolik za ušima jako králík Turner.

 
Přečíst celý článek»Autor: ROYALFOX - Platforma: PC
 
 
Fire Emblem Warriors - povedená grupka hrdinů

Omega Force nám opět dokázala, že vlastní návod, jak účelně spojit dvě různé značky. A vytvořit tak perfektní záležitost.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole a handheld
 
 
Návštěva nového studia SCS Software

Tvůrci simulátorů trucků slaví 20 let, a tak nás pozvali do svých zcela nových kanceláří na prohlídku, ukázku VR a křest nového DLC New Mexico.

 
Přečíst celý článek»Autor: Marek_Tvrdy - Platforma: PC
 

Heliborne - vrtulníky a rock

Recenze - 21.11.2017
 
Heliborne - vrtulníky a rock

Nahoďte rotory a vrhněte se do víru nebeských bitev v simulátoru Heliborne. Toto akční létání s vrtulníky je plné výbuchů raket, řinčení kulometů a…

 
Přečíst celý článek»Autor: ROYALFOX - Platforma: PC
 
 
Attentat 1942 – lepší než učebnice

Heydrichiáda zasáhla osudy tisíců lidí. Pojďme se podívat blíže na jeden z nich.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC