Uživatel nepřihlášen
   

Planetary Annihilation - RTS nové generace

Pondělí 15.9.2014 16:22 - Autor: Jakub "Kubisoft" Jurník - Rubrika: Recenze Recenze Planetary Annihilation

Před dvěma roky uchvátili pánové z Uber Entertainment nejednoho milovníka real-time strategií, když zavítali na Kickstarter se svou vizí ultimátního RTS zážitku. Slibů bylo opravdu hodně a my se dnes konečně máme možnost podívat, nakolik se jim vydaná hra blíží.

Je to kulaté...

A cože má být na hře tak úchvatného, že autoři dokázali z kickstarterové kampaně vytáhnout něco málo přes dva miliony dolarů? Všichni jistě znáte klasické real-time strategie, kde se boj, popřípadě budování, odehrává na ohraničeném kusu hlíny (/oceánu/vesmíru/kdovíčeho) a hráč má tak jistotu, že pokud začíná ,,v rohu”, nemusí se napadení z týlu pranic obávat. V Planetary Annihilation je situace poněkud odlišná. Jak už název napovídá, planety mají ve hře nezanedbatelnou roli. A jaké jsou planety? Správně, kulaté. Místo tradiční rovinné mapy se tedy přesuneme na sférickou herní plochu. Čímž se dostáváme ke druhé polovině názvu, ono totiž když už nějakou tu planetu annihilujete, není většinou nejlepší nápad na ní stát. Takže těch planet mnohdy bude více než jedna a bojištěm se stane rovnou celá soustava.

...se spoustou robotů

Ano, robotů. Žádná krev se prolévat nebude, války daleké budoucnosti vedou stroje proti strojům. Což samozřejmě vůbec ničemu nevadí, ba naopak. Plecháči netrpí žádným z nedostatků organického života. Jsou naprosto poslušní, neutíkají z boje, nestěžují si a jsou snadno nahraditelní. Ve hře samotné z výše zmíněného výčtu oceníte jen tu nahraditelnost, protože většinu hry budete operovat s desítkami jednotek, přičemž, jak už to tak bývá, konce války se dočká jen zlomek z nich. Trápit vás to nemusí, v křemíkovém nebi je jim lépe než na bojišti.

Komu by tam ale rozhodně lépe nebylo, je komandér. S ním hru začínáte, stavíte první budovy vaší báze, případně odrážíte počáteční útoky nepřátel. Časem se budování i obrany zhostí povolanější jednotky, komandér však na důležitosti neztrácí. Hlavně proto, že spolu s ním mizí v termonukleární explozi i vaše vyhlídky na vítězství - jakmile přijdete o velitele, hra končí.

Co se jednotek samotných týče, rozhodně je z čeho vybírat. Lodě, tanky, letadla nebo třeba meziplanetární stíhače, všechno je vám k dispozici hned jak dostavíte příslušnou výrobní linku. Základní jednotky jsou k mání téměř okamžitě po začátku hry, na ty lepší si počkáte do té doby, než budete schopni postavit pokročilé továrny. Jinak ale žádné upgrady, žádný výzkum technologií, nic takového se nekoná, a když je náhodou potřeba silnější letectvo, tak prostě zbudujete další výrobny a vyprodukujete víc letadel. Přičemž ono ,,víc” není nikterak omezeno, takže prostě zbrojíte dokud PC stíhá.



Když rakety nestačí

Početní převaha je sice fajn, ale občas je k likvidaci protivníka třeba použití radikálnějších postupů. Klasické termonukleární střely jsou nuda - nehledě na to, že jdou sestřelit - lepší je přimontovat na nejbližší kus vesmírné skály párek raketových motorů a celé to poslat směr problém. Rázem je vyřešeno. Před provedením akce se ovšem doporučuje opustit povrch obou zúčastněných těles.

Celý tento proces v praxi znamená jen vybudování určeného počtu motorů na vrhaném objektu a kliknutí na požadovaný cíl. Pak už si můžete v klidu vychutnat pohled na zážeh, vypočtení dráhy a samozřejmě impakt. Ten podstatně zredukuje počet obyvatel cílové planety a zanechá po sobě poměrně velký kráter - asi tak o velikosti vrženého objektu. Perfektní, jen ten vizuální efekt by ještě chtěl dopilovat.

Pokud se vám vrhání asteroidy zdá málo, je zde ještě o něco ničivější možnost a tou je věc, která nápadně připomíná Hvězdu smrti, všem jistě dobře známou z původní trilogie Hvězdných válek. V tomto případě se jedná o obří stanice, lišící se od ostatních planet jen možností přidělat laser, jinak se po nich jednotky mohou pohybovat stejně jako po zbytku těles. Ke zprovoznění smrtící zbraně je potřeba vybudovat pět pylonů, které jsou na suroviny poměrně nákladná záležitost. Výsledek ale rozhodně stojí za to. Jakmile máte hotovo, nic vám nebrání zlikvidovat zbytek systému. Jedinou překážkou by mohla být rychlost zaměřování, která je sice o něco rychlejší než u zmiňované imperiální stanice, ale pořád poskytuje protivníkovi dostatek času na evakuaci komandéra. Další výhodou je absence větracích šachet...



Přehlednost nadevše

Sférické mapy, spousta jednotek, asteroidy narážející do planet,... člověk si zákonitě musí klást otázku, jestli se v tom mišmaši dá nějak rozumně orientovat. Autoři si tohoto rizika naštěstí byli vědomi a udělali všechno pro to, aby hráči orientaci usnadnili. Taková možnost uzamknout póly, tj. severní pól planety bude vždy nahoře a jižní dole, pomáhá opravdu hodně. Osobně jsem jinak naprosto nebyl schopen se orientovat. Další vychytávkou je okénko, které se sice tváří jako minimapa, ale ve skutečnosti se jedná o plnohodnotné herní okno. Takže si pohodlně můžete nastavit pohled kam zrovna potřebujete. Při oddálení kamery navíc nad jednotkami vyskáčou ikonky, které vám situaci zase o něco zpřehlední. Přece jenom je snazší kouknout na shluk ikon a zjistit, jestli se mezi skupinou nepřátel nachází artilerie, než hledat kanón mezi záplavou tanků.

Poslední život usnadňující záležitostí je chronocam. Tahle věcička vám umožní vrátit se do libovolného okamžiku právě probíhající hry a zjistit, cože se to přihodilo u vaší předsunuté báze, zatímco jste koukali jinam. To vše během reálného hraní, takže ještě před započnutím zkoumání minulosti není od věci se přesvědčit, že se v době vaší ,,nepřítomnosti” nemá co pokazit.



A jde se hrát

Herní mechaniky jsme si popsali, teď už jenom zbývá najít protivníka. Tedy buď si zahrát proti počítači nebo najít reálného protivníka online. O lidských protivnících se tu bavit nebudeme, takže se pojďme podívat na AI a hru jednoho hráče. Na výběr je klasický skirmish nebo Galactic war, což je obdoba kampaně. V té se zhostíte role právě procitnuvšího komandéra, který vyráží dobýt galaxii. Zde se hra dělí na dvě fáze, jednu trávíte nad mapou galaxie, vybíráte místo dalšího boje a odemykáte technologie, druhou se potom věnujete samotnému boji. Přičemž na rozdíl od normální hry si v kampani budete muset vystačit s omezeným výběrem jednotek. Alespoň po nějaký čas. V každé nově dobyté soustavě se nachází intel, který vám po umístění do slotu zpřístupní nové jednotky, popřípadě nějaký ten bonus v procentuální podobě. Těchto slotů ovšem máte omezené množství, takže jste velice brzy přinuceni přemýšlet, zda nalezenou technologii vyměnit za část té stávající, nebo se na to vykašlat a nechat ji nenávratně zmizet.

Při započnutní nové kampaně se vygeneruje i nová galaxie, takže systémy a nalezené technologie se budou hru od hry lišit. Z toho zároveň plyne fakt, že příběhu se zde de-facto nedočkáme, ale to se u hry tohoto typu dá překousnout. Co už se ovšem jen tak přehlédnout nedá je nutnost neustálého připojení k internetu. Pravda, dnes je online skoro každá domácnost, ale občas se člověk prostě dostane do situací, kdy si chce zahrát a připojení nikde. Zahrát si může, to ano, ale ne Planetary Annihilation. Tvůrci se dušují, že možnost offline hry přibude v jednom z budoucích updatů, ale kdy to bude, nikdo neví. Tak uvidíme.





Když už nehrajete, stačí se kochat

Nemůžu si pomoct, ale grafický kabátek hře prostě sedne jak ulitý. Jak vidno z okolních obrázků, hra vypadá opravdu dobře a to i na nižší nastavení grafiky - většinu screenshotů jsem dělal se stíny na minimu a vypnutým vyhlazováním. Vizuální stránka si ovšem vybírá svou daň na výkonu a při větších počtech jednotek se poklesu fps prostě nevyhnete. Ale ten úchvatný pohled na jednotky hemžící se na kolem prolétávající planetě za to rozhodně stojí. Jedinou výtkou, kterou bych ke grafické stránce měl, je poněkud fádní pozadí systémů, ale kdo by koukal do prázdnoty vesmíru, když má před sebou pár dobře vypadajících planet se spoustou destrukce chtivých svěřenců na povrchu.

Celou atmosféru hry doplňuje epický orchestrální soundtrack, který rozhodně stojí za poslechnutí i samotný.

Planetary Annihilation na PC, Mac, LinuxHodnocení hry
Skóre hry 9 9/10
Planetary Annihilation
» Více o hře
Líbí se nám
  • super lasery a házení planetami
  • střety obrovských počtů jednotek
  • sférické mapy
  • krásná grafika
  • úžasný soundtrack
Vadí nám
  • nutnost být neustále online
  • nároky na výkon
  • nejistota dalšího vývoje
Verdikt: Planetary Annihilation přináší svěží vítr do vod RTS žánru a fanoušci strategií rozhodně nebudou koupi litovat. Přičemž pokud autoři dodrží svůj slib a budou hru dále vylepšovat, optimalizovat, byl bych ochoten uvažovat i o ultimátním hodnocení.
Hru ohodnotilo také 11 čtenářů průměrnou známkou 6.6/10.
Helgrind (6), ThainDegu (6), krkus (3), skylines (8), masterblaster4 (8), KotOr (7), Usurper (9), Bargud (6), šuplík (8), sonic (5), Pongi (7)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Planetary Annihilation na PC, Mac, LinuxScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Planetary Annihilation Screenshot ze hry Planetary Annihilation Screenshot ze hry Planetary Annihilation Screenshot ze hry Planetary Annihilation Screenshot ze hry Planetary Annihilation Screenshot ze hry Planetary Annihilation Screenshot ze hry Planetary Annihilation Screenshot ze hry Planetary Annihilation

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Planetary Annihilation - RTS nové generace
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Alfajk    na tom KS zcela urcite ty prachy nevyberou, PA diru do sveta neudelala, takze maji smuluAlfajkalfajk16671    2.10.2014 20:37 Alfajk

na tom KS zcela urcite ty prachy nevyberou, PA diru do sveta neudelala, takze maji smulu

ThainDegu člen redakce    Jinak jejich nový projekt vypadá skutečně velkolepě. Ale poté co jsem investoval do jejich první hry už asi do dalších titulů od tohoto studia 100 % nepůjdu :)ThainDeguthaindegu27578    2.10.2014 20:29 ThainDegu

Jinak jejich nový projekt vypadá skutečně velkolepě. Ale poté co jsem investoval do jejich první hry už asi do dalších titulů od tohoto studia 100 % nepůjdu :)

Saix    @ThainDegu: No já jsem čekal tak za rok, ale teď už spíš nikdy. V emailu se snaží uklidňovat, že je to samostatný tým, ale žádnej malej side-project to asi nebude, když na to požadujou o polovinu víc, než původně na PA.Saixsaix1    2.10.2014 20:22 Saix

@ThainDegu: No já jsem čekal tak za rok, ale teď už spíš nikdy. V emailu se snaží uklidňovat, že je to samostatný tým, ale žádnej malej side-project to asi nebude, když na to požadujou o polovinu víc, než původně na PA.

ThainDegu člen redakce    Saix: Takže dokončení plné hry až tak za rok :D Anebo nikdy ? :D :)ThainDeguthaindegu27578    2.10.2014 20:19 ThainDegu

Saix: Takže dokončení plné hry až tak za rok :D Anebo nikdy ? :D :)

Saix    No já se z nich poseru. Planetary Annihilation vážně ještě potřebuje čas na vývoj a oni už založili Kickstarter kampaň na novou věc, chtěj skoro 30 mega [ odkaz ] Kecy, že na to mají samostatný tým mě moc nezajímaj. Samozřejmě, že to ovlivní vývoj PA. Kdyby ty dodatečný/vyčleněný síly radši použili na dokončení PA, aspoň bychom nemuseli čekat další rok nebo dva, než to doladí.

A vůbec, co lezou na KS. Vývoj PA jim zaplatila komunita předem a místo toho, aby se teď snažili prodejem hry vydělat na své další projekty, tak si to nechaj radši zase rovnou předem celé zacvakat. A tentokrát chtěj pro jistotu ještě víc než na PA.
Saixsaix1
    2.10.2014 20:13
Saix

No já se z nich poseru. Planetary Annihilation vážně ještě potřebuje čas na vývoj a oni už založili Kickstarter kampaň na novou věc, chtěj skoro 30 mega [ odkaz ] Kecy, že na to mají samostatný tým mě moc nezajímaj. Samozřejmě, že to ovlivní vývoj PA. Kdyby ty dodatečný/vyčleněný síly radši použili na dokončení PA, aspoň bychom nemuseli čekat další rok nebo dva, než to doladí.

A vůbec, co lezou na KS. Vývoj PA jim zaplatila komunita předem a místo toho, aby se teď snažili prodejem hry vydělat na své další projekty, tak si to nechaj radši zase rovnou předem celé zacvakat. A tentokrát chtěj pro jistotu ještě víc než na PA.

draco666    vegasss7771: prosim, len to nie...civ by mal dosat do ruk niekto skuseny, kto ma skusenosti so vsetkymi dielmi...draco666draco6662126    29.9.2014 23:55 draco666

vegasss7771: prosim, len to nie...civ by mal dosat do ruk niekto skuseny, kto ma skusenosti so vsetkymi dielmi...

vegasss7771    Kubisoft: Plánuješ recenzovat novou Civilizaci? ? ?vegasss7771vegasss7771209    29.9.2014 13:28 vegasss7771

Kubisoft: Plánuješ recenzovat novou Civilizaci? ? ?

draco666    klasicke RTS strategie (tie co za nieco stoja) su uz dnes bohuzial vzacnost...rovnako tak skutocne RPG hrydraco666draco6662126    29.9.2014 13:11 draco666

klasicke RTS strategie (tie co za nieco stoja) su uz dnes bohuzial vzacnost...rovnako tak skutocne RPG hry

vegasss7771    Já zase doporučuju hru CASTLE STRIKE.vegasss7771vegasss7771209    29.9.2014 13:07 vegasss7771

Já zase doporučuju hru CASTLE STRIKE.

mongos   2x   když už je řeč o strategiich tak doporučují Knights and Merchants reamke stará klasika s funkčním MPmongosmongos8734    29.9.2014 12:42 mongos

když už je řeč o strategiich tak doporučují Knights and Merchants reamke stará klasika s funkčním MP

ThainDegu člen redakce    Saix: Samozřejmě že to chce titul který by za to stál a ta komunita okolo něj by byla dostatečně velká ale zase nemůžeme vzhlížet ke každému titulu který toho naslibuje hory, doly :)ThainDeguthaindegu27578    28.9.2014 21:20 ThainDegu

Saix: Samozřejmě že to chce titul který by za to stál a ta komunita okolo něj by byla dostatečně velká ale zase nemůžeme vzhlížet ke každému titulu který toho naslibuje hory, doly :)

Saix    @Sherlock: Strávil jsem spoustu času u mulťáku RA2 a potom u Tiberium Wars. Jenže já už se k tomu vracet nechci. Chtěl bych něco novýho, neokoukanýho, ale s velkou žijící komunitou hráčů, jakou mívalo C&C ve své době. Proto jsem docela upíral zraky k PA, ale nějak extra to nedopadlo.Saixsaix1    28.9.2014 19:33 Saix

@Sherlock: Strávil jsem spoustu času u mulťáku RA2 a potom u Tiberium Wars. Jenže já už se k tomu vracet nechci. Chtěl bych něco novýho, neokoukanýho, ale s velkou žijící komunitou hráčů, jakou mívalo C&C ve své době. Proto jsem docela upíral zraky k PA, ale nějak extra to nedopadlo.

Sherlock161    Saix: Starý C&C pořád žije jako open source hra Open RA [ odkaz ] podobně jako Transport tycoon jako Open ttd.Sherlock161sherlock1617169    28.9.2014 19:19 Sherlock161

Saix: Starý C&C pořád žije jako open source hra Open RA [ odkaz ] podobně jako Transport tycoon jako Open ttd.

Saix    @GREY GOO: Fádní prostředí, ale jinak vypadá zajímavě. Jenže C&C mívalo velkou základnu hráčů a žijící multiplayer, to tady čekat nemůžu. Před 10 lety mi to bylo jedno, to jsem hrál jednu RTS za druhou, ale doba se změnila a teď už by mě single nebavil. Hlavně mi nedoporučujte Starcraft, na to jsem moc velká lama.Saixsaix1    28.9.2014 18:24 Saix

@GREY GOO: Fádní prostředí, ale jinak vypadá zajímavě. Jenže C&C mívalo velkou základnu hráčů a žijící multiplayer, to tady čekat nemůžu. Před 10 lety mi to bylo jedno, to jsem hrál jednu RTS za druhou, ale doba se změnila a teď už by mě single nebavil. Hlavně mi nedoporučujte Starcraft, na to jsem moc velká lama.

Miky člen redakce    Buď nás osloví nebo jim píšeme sami. Pokud je v Česku distributor, tak je to jednoduché, to nám napíše přímo on nebo my jemu, ale když u nás hra v krabicové podobě nevychází, tak je to těžší.Mikymiky3    28.9.2014 16:04 Miky

Buď nás osloví nebo jim píšeme sami. Pokud je v Česku distributor, tak je to jednoduché, to nám napíše přímo on nebo my jemu, ale když u nás hra v krabicové podobě nevychází, tak je to těžší.

Alfajk    to grey goo vypada zajiamve, jakto, ze o tom ted slysim poprve? jak je to stary/kdy to oznamili/kdy to ma vyjit?

a to kvuli tem recenzovanej mhram pisete vy jim, ze mate zajem o recenzovani jejich hry, nebo oni si vas najdou sami?
Alfajkalfajk16671
    28.9.2014 15:57
Alfajk

to grey goo vypada zajiamve, jakto, ze o tom ted slysim poprve? jak je to stary/kdy to oznamili/kdy to ma vyjit?

a to kvuli tem recenzovanej mhram pisete vy jim, ze mate zajem o recenzovani jejich hry, nebo oni si vas najdou sami?

Miky člen redakce    to The_Darkness2: Tohle nemůžeme přece po čtenářích chtít ;-) Ale pokud nad tím trváš, tak náš Steam účet je zing_czMikymiky3    28.9.2014 15:30 Miky

to The_Darkness2: Tohle nemůžeme přece po čtenářích chtít ;-) Ale pokud nad tím trváš, tak náš Steam účet je zing_cz

The_Darkness2    lesti chcete tak ja vam ten Meridian: New World klidne kupim

a tady je navrat ke klasicke RTS

odkaz ]

moja nejocekavanejsi hra
The_Darkness2the_darkness216509
    28.9.2014 15:26
The_Darkness2

lesti chcete tak ja vam ten Meridian: New World klidne kupim

a tady je navrat ke klasicke RTS

odkaz ]

moja nejocekavanejsi hra

Miky člen redakce    Ano, ale podle dostupných materiálů vypadá hodně dobře. Naleznete ji u nás v katalogu her.Mikymiky3    28.9.2014 14:46 Miky

Ano, ale podle dostupných materiálů vypadá hodně dobře. Naleznete ji u nás v katalogu her.

vegasss7771    To je nějaká indie záležitost? ? ?vegasss7771vegasss7771209    28.9.2014 14:40 vegasss7771

To je nějaká indie záležitost? ? ?

Miky člen redakce    The Vanishing of Ethan CarterMikymiky3    28.9.2014 14:36 Miky

The Vanishing of Ethan Carter

vegasss7771    Miky: Tou nadějnou hrou bude co? ? ?vegasss7771vegasss7771209    28.9.2014 14:29 vegasss7771

Miky: Tou nadějnou hrou bude co? ? ?

Miky člen redakce    Stronghold Crusader 2 zrecenzovat chceme, ale ještě nám nepřišel od vývojářů/vydavatelů kód. Stejně je to s NHL 15 a FIFA 15, na které stále čekáme. Každopádně v týdnu se můžete těšit na tři recenze: Sherlock, Destiny a ještě jedna nadějná hra.Mikymiky3    28.9.2014 14:27 Miky

Stronghold Crusader 2 zrecenzovat chceme, ale ještě nám nepřišel od vývojářů/vydavatelů kód. Stejně je to s NHL 15 a FIFA 15, na které stále čekáme. Každopádně v týdnu se můžete těšit na tři recenze: Sherlock, Destiny a ještě jedna nadějná hra.

ThainDegu člen redakce    vegasss7771: Tak samozřejmě některé legendární strategie už se nikdy nevrátí ale vzpomínky zůstanou :) Minimálně tedy u mě. A občas dokonce přijde i jejich remake :)ThainDeguthaindegu27578    28.9.2014 14:26 ThainDegu

vegasss7771: Tak samozřejmě některé legendární strategie už se nikdy nevrátí ale vzpomínky zůstanou :) Minimálně tedy u mě. A občas dokonce přijde i jejich remake :)

vegasss7771    *mrtvej.vegasss7771vegasss7771209    28.9.2014 14:24 vegasss7771

*mrtvej.

vegasss7771    Máš pravdu, já ale furt tvrdím, že RTS jako klasický žánr, je už nrtvej.vegasss7771vegasss7771209    28.9.2014 14:24 vegasss7771

Máš pravdu, já ale furt tvrdím, že RTS jako klasický žánr, je už nrtvej.

ThainDegu člen redakce    vegasss7771: Na steamu je jich asi 10 nových :)ThainDeguthaindegu27578    28.9.2014 14:21 ThainDegu

vegasss7771: Na steamu je jich asi 10 nových :)

vegasss7771    BTW, plánujete zrecenzovat Stronghold Crusader 2? ? ?vegasss7771vegasss7771209    28.9.2014 14:20 vegasss7771

BTW, plánujete zrecenzovat Stronghold Crusader 2? ? ?

vegasss7771    Já si vzpomínám jen na Company of Heroes 2.vegasss7771vegasss7771209    28.9.2014 14:13 vegasss7771

Já si vzpomínám jen na Company of Heroes 2.

Miky člen redakce    Na Meridian: New World se podívám. Uvidím, zda hru dostaneme od vydavatele/vývojářů na recenzi.Mikymiky3    28.9.2014 14:12 Miky

Na Meridian: New World se podívám. Uvidím, zda hru dostaneme od vydavatele/vývojářů na recenzi.

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Rogue Trooper Redux - dystopický komiks v nové grafice

Po více než deseti letech se vrací kdysi oblíbená komiksová střílečka. Uspěje v remasterované podobě?

 
Přečíst celý článek»Autor: Vakomlok - Platforma: PC a konzole
 
 
The Evil Within 2 - probuzení do nové noční můry

Horor The Evil Within je zpět a jeho tvůrci se pokusili udělat některé věci jinak a lépe. Podařilo se jim to?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Gran Turismo Sport – návrat krále motorsportu

Prověřili jsme nové Gran Turismo Sport a nezapomněli ani na srovnání s Project Cars 2 a Forza Motorsport 7.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: Konzole
 

Elex – návrat ke kořenům?

Recenze - 16.10.2017
 
Elex – návrat ke kořenům?

Na sérii Gothic většina hráčů vzpomíná s láskou dodnes. Zapíše se nové RPG z dílen Piranha Bytes v jejich srdcích stejně dobře?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a konzole
 
 
South Park: The Fractured but Whole – superhrdinové útočí

Eric, Stan, Kyle a Kenny se opět vrhají do akce. Přidáte se k nim?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a konzole