Uživatel nepřihlášen
 

Sunset Overdrive – šílená jízda s grindováním

Pondělí 27.10.2014 08:01 - Autor: - Rubrika: Recenze Recenze Sunset Overdrive

Insomniac Games se spřáhli s Microsoftem a vytvořili rychlou a šílenou akci s neustálým grindováním a skákáním.

Hry nám za svou dlouhou existenci přinesly různé varianty apokalypsy. Z větší části se ona apokalypsa točila kolem zombíků, kteří zamořili svět. V Insomniac Games, kterým vděčíme za Ratchet & Clank a Resistance na PlayStation, si řekli, že udělají něco podobného, ale mnohem šílenějšího pro Xbox One. A tak vznikl Sunset Overdrive, akce z pohledu třetí osoby odehrávající se v prosluněném městě Sunset. Jedinou vadou na kráse tohoto fiktivního amerického místečka jsou všudypřítomní mutanti. Ti se začali v ulicích objevovat poté, co firma FizzCo uspořádala velkolepý koncert, na kterém představila svůj nový produkt. Energetický nápoj OverCharge Delirium XT oranžové barvy dodávající pořádnou dávku energie. Bohužel byl produkt na trh uveden předčasně kvůli zisku a pozapomnělo se na vedlejší účinky. Energetický nápoj nic netušící konzumenty promění v tupá oranžová monstra toužící po další dávce energeťáků a zejména lidském masu.

...
Délka: ...
Sunset Overdrive - Gameplay Trailer
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Proměně člověka na ohyzdného mutanta budete svědky na samotném začátku hry. Hlavní hrdina nebo hrdinka (záleží, jakou postavu si vytvoříte) uklízí na koncertě nepořádek a vypité plechovky energeťáků, díky čemuž se nenapil(a). Obyčejná práce se však během několika minut promění v boj o život. Hned v prvních minutách hry mi bylo jasné, že Sunset Overdrive je především nekonečnou rubačkou s několika pravidly. Abyste se stali skutečným hrdinou a mohli vyčistit město od mutantů, kterým se říká „OD’d“ (předávkování), musíte dodržovat několik pravidel. Nesmíte si je pustit k tělu a hlavně musíte neustále grindovat, skákat a běhat po zdech. Město k tomu bylo přizpůsobeno, Sunset City je vašim hřištěm. Na tom si tvůrci zakládají. S klasickým střílením bez pohybu a grindování nemáte téměř žádnou šanci, a tak v ulicích téměř na každém kroku naleznete dráty tyčící se nad silnicí, svodidla ohraničující vozovku, římsy na budovách, slunečníky, rozbité automobily, větráky na střechách a další věci, po kterých můžete grindovat nebo skákat.

Hrdinou, kterého Sunset City potřebuje

Na začátku zhruba desetihodinového dobrodružství (počítám pouze příběhovou část, vedlejší výzvy a multiplayer dobu výrazně prodlouží) si vytvoříte svého vlastního hrdinu. Nejprve si zvolíte proporce těla. Zde máte na výběr dvě varianty pro chlapa a dvě pro ženu. Poté následuje osmnáct druhů obličejů, různé typy vlasů a jejich barva, barva očí, vousy, masky a nakonec všelijaké oblečení rozdělující se na spoďáry, podprsenky, trička, vesty, kalhoty... Svou postavu si zkrátka můžete obleknout do různých normálních i zcela nenormálních oblečků a setů. Já jsem si stvořil mladou štíhlou emo dívku šmrncnutou rockem a nenávistí. Podle mého ideální styl pro nekonečné masakrování mutantů a robotů FizzCo.

Mutanty můžete praštit páčidlem, baseballovou pálkou, propíchnout vidlemi a dalšími užitečnými nástroji.

Pokud by se vám náhodou vaše postava po čase nelíbila, můžete kdykoliv během hry zajít za obchodníkem s oblečením a změnit cokoliv se vám zamane. Ať už se vám nelíbí oblečení, obličej, vlasy, různé doplňky nebo dokonce pohlaví. Během hry se vám navíc odemykají nové položky, takže není špatné se tu a tam podívat do obchodu a popřemýšlet, zda něco neobměnit. K dispozici máte přehršel setů, které si můžete uložit a libovolně měnit svůj vizuální styl. Já jsem nic moc neměnil, nepočítám-li zbraně nablízko. Páčidlo se mi totiž moc nezamlouvalo, zatoužil jsem po vidlích a nakonec zůstal u baseballové pálky. Až do konce hry, kdy dostanete jednu zajímavou věcičku, kterou budete drtit jednoho nepřítele za druhým…



Jakmile si vytvoříte hrdinu, tak vám už nic nebrání v tom pustit se do záchrany Sunset City. To spočívá v plnění úkolů točících se zejména kolem toho, abyste někam došli a zmasakrovali tam všelijaké formy mutantů. Na začátku vašeho dobrodružství se v ulicích pohybují pouze pěšáci. Postupně ale máte co dočinění se sebevražednými předávkovanými, slizáky střílejícími po vás zelený tentodonc a nakonec přijdou na řadu skuteční obři, s nimiž si není radno zahrávat. Jsou velmi silní, celkem rychlý a navíc „rodí“ další a další pěšáky, kteří se mohou napít zbytků energeťáků vylitého na silnici a zesílit. Právě na taková monstra a další formy předávkovaných vypořádáte nejvíce munice.

Munici doplňujete z padlých nepřátel, beden povalujících se po Sunset City nebo u obchodníka.

V dalších fázích hry se k mutantům přidají ještě různé druhy robotů společnosti FizzCo, která nechce uznat chybu, nebo to snad byl záměr? A nakonec tu jsou ještě bandité, kteří vám zejména na začátku hry dají celkem zabrat. Mají totiž střelné zbraně, které vám velmi rychle uberou životy.

Příběh se každopádně točí kolem skupinek přeživších. Budete zachraňovat podivné šprty, potrhlé roztleskávačky, chlápky a ženské, co si hrají na superhrdiny, a další trhlé lidi. Těch je Sunset City po vypuknutí apokalypsy plné.

Jako další na řadě je tu mé oblíbené bránění základen. To pustíte kohout s lahodným energeťákem, abyste přilákali všechny mutanty v dosahu, a musíte se dvě minuty bránit. K dispozici máte speciální pasti, které umístíte před bariéry a ony za vás eliminují jednoho předávkovaného za druhým. Jen je to ve stylu Sunset Overdrive; abyste kupříkladu spustili elektrické šoky, oheň a další, musíte skákat po trampolíně atd. V zásadě je to výzva, kde za větší skóre získáte lepší odměny. Nechybí žebříček nejlepších hráčů, kde se můžete porovnávat s kamarády.


Stylový arzenál zbraní

Sunset Overdrive je potrhlou akcí, která nemá před ničím zábrany. O tom ostatně svědčí i arzenál zbraní. Do rukou se vám dostane automatizovaná zbraň na disky, které jsou velmi účinné právě proti mutantům. Dále brokovnice, revolver, samopal… A teď ty neobvyklé a zároveň velmi účinné. Není nad to do tlupy mutantů vystřelit medvídka, jenž poté vybuchne. Pokud ani to nezabere, potom na řadu přichází ohňostroj. Automatická puška se postará o pořádně barevnou show, když dokáže dávkovat jednu raketu za druhou. Ale tím to zdaleka nekončí, podobných variant je ve hře spousta a není problém nepřátele zmrazit či jim dopřát elektřinu, která je pochopitelně zabije.

Hlavně stylově: Když umřete, vrátíte se zpět různými způsoby. Jednou vás doveze UFO, jindy přiletíte raketou nebo vylezete z hrobu jako mrtvola.

K dispozici je spousta zbraní a záleží pouze na vás, jaké si v boji s mutanty oblíbíte. Právě vaše volba bude vytvářet váš styl. Při používání získávají zbraně levely a tím se vylepšují. Čím častěji je používáte, tím jsou účinnější, mají větší zásobník a dovolí vám je nadále upravovat. Není nad to si u brokovnice zvolit munici okořeněnou o ohnivou explozi.




Vedlejší aktivity a multiplayer

Po dokončení příběhu, v němž vás čeká několik překvapení, se můžete v Sunset City zabavit různými způsoby. Buď se můžete jen tak pohybovat po městě a likvidovat všudypřítomné mutanty a roboty nebo plnit vedlejší aktivity. U obchodníka si koupíte mapy, které vám pomohou naleznout všechny toaletní papíry povalující se všude možně, zničit všechny kamery a další kravinky. Potom tu jsou ještě výzvy, kdy musíte ve stanoveném čase proběhnout trať.  Jakmile vás to omrzí, je nejlepší si skočit do multiplayeru.

Sunset Overdrive má svůj osobitý styl okořeněný komiksem.

Multiplayer tvoří kooperativní Chaos Squad mód pro osm hráčů. Vy a dalších sedm hráčů plníte nejrůznější úkoly točící se kolem vyhlazení mutantů. Vrcholem všeho je pak Night Defense, kde budete se svým týmem postaveni největší výzvě. Musíte ubránit základnu před náporem infikovaných, stejně jako v singleplayeru. V online bitvě je to ale mnohem složitější, jde na vás více mutantů a je potřeba určitá souhra. Pokud uspějete, čeká na vás vytoužená odměna.

...
Délka: ...
Sunset Overdrive - Kooperativní Chaos Squad mód
Kvalita videa »nízkástřední vysoká

Chyby, chybky, chybičky

Sunset Overdrive není rozhodně špatnou hrou. Osobně si myslím, že Insomniac Games mají našlápnuto k další velmi dobré a oblíbené sérii. Prvnímu dílu ale nemohu odpustit několik přešlapů. Rozhodně se mohli tvůrci vytasit s lepším příběhem, zajímavějšími postavami, lepší umělou inteligencí (minimálně robotů a banditů, od mutantů nevyžaduji, aby byli nějak moc inteligentní) a sem tam opravit nějaké ty bugy. Stalo se mi, že mi hra při bránění základny, kdy na vás jde nespočet mutantů, po několika velkých explozích spadla, a dokonce jsem se zasekl v převráceném náklaďáku a nemohl se dostat ven. Náklaďáky mimochodem naleznete v ulicích a po otevření získáte plechovky, za které si kupujete zbraně a munici. Každopádně šlo o nepříjemné chyby vyžadující restart. Přičítám to review verzi a předpokládám, že je opraví patch, který vyjde zároveň s hrou.

Jinak jde o zábavnou, rychlou a šílenou akci, která mě bavila a ještě nějaký ten čas bavit bude. S chutí se k ní vrátím. Na nějaké velké oslavy to ale zatím není. Možná příště.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Sunset Overdrive na Xbox OneHodnocení hry
Skóre hry 7 7/10
Sunset Overdrive
» Více o hře
Líbí se nám
  • neustálá akce s grindováním a skákáním
  • šílený styl
  • rozmanité zbraně
  • nespočet mutantů
  • výbuchy
  • bránění základen a Chaos Squad mód
  • možnost vytvořit si vlastní postavu a přizpůsobit si ji
Vadí nám
  • opakující se úkoly
  • příběh a nezajímavé vedlejší postavy
  • umělá inteligence
  • slabší grafika
Verdikt: Sunset Overdrive je rozhodně zábavná, rychlá a šílená akce s neustálým grindováním a skákáním. Dovolí vám si vytvořit a přizpůsobit vlastního hrdinu. Bohužel doplácí na horší příběh, nezajímavé vedlejší postavy, umělou inteligenci a slabší grafiku.
Hru ohodnotilo také 8 čtenářů průměrnou známkou 8.3/10.
kurny31 (7), bartiik44 (10), lukasiino (9), Mustaffa (10), Micvan (7), koubecx (8), Auvicek (6), brigand cz (9)
Před vydáním hru ohodnotili 4 čtenáři průměrnou známkou 7.8/10.
masterblaster4 (8), Miky (7), Bl@ckBull (10), 6Evil6Raptor6 (6)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Sunset Overdrive na Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Sunset Overdrive Screenshot ze hry Sunset Overdrive Screenshot ze hry Sunset Overdrive Screenshot ze hry Sunset Overdrive Screenshot ze hry Sunset Overdrive Screenshot ze hry Sunset Overdrive Screenshot ze hry Sunset Overdrive Screenshot ze hry Sunset Overdrive

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Sunset Overdrive – šílená jízda s grindováním
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
megajar    anciabl: Jo no. :)megajarmegajar13202    29.10.2014 17:08 megajar

anciabl: Jo no. :)

Anciabl    megajar: Musel dat najevo že patří SonyAnciablanciabl21472    29.10.2014 17:07 Anciabl

megajar: Musel dat najevo že patří Sony

megajar    kuroneko: S tím, že je to nudnější hra souhlasím, ale nechápu, proč tady říkáš, že je to kravina. Není to jenom kvůli tomu, že je to jenom na x one? :)megajarmegajar13202    29.10.2014 17:05 megajar

kuroneko: S tím, že je to nudnější hra souhlasím, ale nechápu, proč tady říkáš, že je to kravina. Není to jenom kvůli tomu, že je to jenom na x one? :)

kuroneko    to je kravina a nudna hrakuronekokuroneko29901    29.10.2014 15:09 kuroneko

to je kravina a nudna hra

Kolousek001    Jakej sraz v Praze proboha. Jestli snad někdy bude sraz elity Zingu, tak jedině v Jihlavě ... :DKolousek001kolousek00128103    28.10.2014 09:12 Kolousek001

Jakej sraz v Praze proboha. Jestli snad někdy bude sraz elity Zingu, tak jedině v Jihlavě ... :D

Lootmaster   1x   Smejdcz: Rozhodl jsem se hrát všechny exkluzivity a zrovna Destiny je znich nejslabší ....Lootmasterlootmaster5989    27.10.2014 16:15 Lootmaster

Smejdcz: Rozhodl jsem se hrát všechny exkluzivity a zrovna Destiny je znich nejslabší ....

Smejdcz    Tohle studio mám rád, hrál jsem na Playstationu od nich skoro vše, nikdy neudělali nic moc průlomového, ale jejich hry dokázali zabavit. Jsem rád, že se jim na druhé straně (chápej jako MS) povedl další titul, ale kvůli exkluzivitě ho zajisté nikdy hrát nebudu. Doufám, že daší projekt už bude multiplatformní. Tohle vypadá jako podařená sranda alá Dead Rising a podobné praštěniny. To já rád, i když ty hry trpí stereotypem.

Na závěr bych ještě dodal, kde má Sony ty svoje pecky. Mám PS4 už docela dlouho a stále čekám. Jediné, co občas prubnu je Destiny. [ odkaz ]
Smejdczsmejdcz2368
    27.10.2014 15:58
Smejdcz

Tohle studio mám rád, hrál jsem na Playstationu od nich skoro vše, nikdy neudělali nic moc průlomového, ale jejich hry dokázali zabavit. Jsem rád, že se jim na druhé straně (chápej jako MS) povedl další titul, ale kvůli exkluzivitě ho zajisté nikdy hrát nebudu. Doufám, že daší projekt už bude multiplatformní. Tohle vypadá jako podařená sranda alá Dead Rising a podobné praštěniny. To já rád, i když ty hry trpí stereotypem.

Na závěr bych ještě dodal, kde má Sony ty svoje pecky. Mám PS4 už docela dlouho a stále čekám. Jediné, co občas prubnu je Destiny. [ odkaz ]

Lootmaster    Miky: To je ve skutečnosti o argument navíc :D .... ale dobrý už je to moc OT .... .Lootmasterlootmaster5989    27.10.2014 15:41 Lootmaster

Miky: To je ve skutečnosti o argument navíc :D .... ale dobrý už je to moc OT .... .

Miky člen redakce    Můžeš. Holku mám čtyři roky a žijeme spolu, takže jsem naprosto spokojenej, ale není nad to se odreagovat u her :-) Sraz v Praze zatím neplánujeme, možná někdy v budoucnu.Mikymiky3    27.10.2014 15:31 Miky

Můžeš. Holku mám čtyři roky a žijeme spolu, takže jsem naprosto spokojenej, ale není nad to se odreagovat u her :-) Sraz v Praze zatím neplánujeme, možná někdy v budoucnu.

Lootmaster    rawneox: Tak to máme stejný problém :D ....Lootmasterlootmaster5989    27.10.2014 15:08 Lootmaster

rawneox: Tak to máme stejný problém :D ....

rawneox    Lootmaster: Já už jednu mám a ta mi bohatě stačí :Drawneoxrawneox17681    27.10.2014 15:00 rawneox

Lootmaster: Já už jednu mám a ta mi bohatě stačí :D

Lootmaster    rawneox: Kvůli pivku a hře na xbox ? :D Hoši dejte do toho prachy protože to chce holku ....Lootmasterlootmaster5989    27.10.2014 14:45 Lootmaster

rawneox: Kvůli pivku a hře na xbox ? :D Hoši dejte do toho prachy protože to chce holku ....

rawneox    Miky: můžu se tam stavit taky? piváka bych koupil po cestě :D i když, asi bych projel víc béňa než co stojí xbox one. . neplánuje redakce nějakej sraz v Praze kde by byly i hry na vyzkoušení? :)rawneoxrawneox17681    27.10.2014 14:00 rawneox

Miky: můžu se tam stavit taky? piváka bych koupil po cestě :D i když, asi bych projel víc béňa než co stojí xbox one. . neplánuje redakce nějakej sraz v Praze kde by byly i hry na vyzkoušení? :)

Cole   2x   Slabší grafika ? ? Podle mě to vypadá dobře i ve videu, natož ve skutečnosti.Colecole6142    27.10.2014 12:24 Cole

Slabší grafika ? ? Podle mě to vypadá dobře i ve videu, natož ve skutečnosti.

Miky člen redakce    1) Bydlím v Jihlavě. 2) Cestu nezaplatím, ale pokud je ti 18+ tak tě pozvu na pivo ;-)Mikymiky3    27.10.2014 12:01 Miky

1) Bydlím v Jihlavě. 2) Cestu nezaplatím, ale pokud je ti 18+ tak tě pozvu na pivo ;-)

Arno    Miky: ok, za 1) kde bydlíš 2) zaplatíš mi cestu ? ? :DArnoarno29988    27.10.2014 11:58 Arno

Miky: ok, za 1) kde bydlíš 2) zaplatíš mi cestu ? ? :D

Maestrodk   2x   Lootmaster: Nový Ratchet bude určitě. Měli by ho představit už na Playstation Experience.Maestrodkmaestrodk8088    27.10.2014 10:27 Maestrodk

Lootmaster: Nový Ratchet bude určitě. Měli by ho představit už na Playstation Experience.

Lootmaster   5x   Mě se to i přes sedmičku líbí .... xboxáci maj co hrát ...no možná si teď autoři udělají čas na dalšího Ratcheta ...
Anciabl : Je naivní si myslet , že upřednostnění pro jednu z herních platforem jaksi záhadně zvyšuje kvalitu hry....
Lootmasterlootmaster5989
    27.10.2014 09:48
Lootmaster

Mě se to i přes sedmičku líbí .... xboxáci maj co hrát ...no možná si teď autoři udělají čas na dalšího Ratcheta ...
Anciabl : Je naivní si myslet , že upřednostnění pro jednu z herních platforem jaksi záhadně zvyšuje kvalitu hry....Komentář byl autorem naposledy upraven 27.10.2014 10:17

Původní verze před úpravami:Mě se to i přes sedmičku líbí .... xboxáci maj co hrát ...no možná si teď autoři udělají čas na dalšího Ratcheta ...

rawneox   1x   Já to chci! Vypadá to hodně bláznivě a hlavně ta komiksová stylizace se zdá supr :)rawneoxrawneox17681    27.10.2014 09:29 rawneox

Já to chci! Vypadá to hodně bláznivě a hlavně ta komiksová stylizace se zdá supr :)Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Anciabl    Tak čekal sem to ale tohle je prostě na exkluzivitu slabota. Od exkluzivních her je nepřipustná aji 8čkaAnciablanciabl21472    27.10.2014 09:19 Anciabl

Tak čekal sem to ale tohle je prostě na exkluzivitu slabota. Od exkluzivních her je nepřipustná aji 8čka

Miky člen redakce    to Maestrodk: Stereotyp tam sice je, ale stejně je to zábavné. Já jsem se tedy nenudil. Začátek je sice pomalejší, ale potom se to pěkně rozjedete. Je na každém jak posoudí své priority.

to Sir Edgar: Soudit podle z videí/obrázků není zrovna rozumné.
Mikymiky3
    27.10.2014 09:11
Miky

to Maestrodk: Stereotyp tam sice je, ale stejně je to zábavné. Já jsem se tedy nenudil. Začátek je sice pomalejší, ale potom se to pěkně rozjedete. Je na každém jak posoudí své priority.

to Sir Edgar: Soudit podle z videí/obrázků není zrovna rozumné.

Sir Edgar    7 z 10 je ještě hodně dal bych tomu tak 4 z 10 ale každej má názorSir Edgarsir-edgar28429    27.10.2014 09:07 Sir Edgar

7 z 10 je ještě hodně dal bych tomu tak 4 z 10 ale každej má názor

Maestrodk    Nemůžu soudit, protože jsem nehrál, ale za stereotyp a blbý příběh bych si u sebe ubral minimálně ještě bod. Určitě tohle ale bude jedna z těch lepších exkluzivit na Xbox One. Kdo ví?Maestrodkmaestrodk8088    27.10.2014 09:04 Maestrodk

Nemůžu soudit, protože jsem nehrál, ale za stereotyp a blbý příběh bych si u sebe ubral minimálně ještě bod. Určitě tohle ale bude jedna z těch lepších exkluzivit na Xbox One. Kdo ví?

Miky člen redakce    Udělejte si cestu do Jihlavy a já vás nechám zahrát ;-)Mikymiky3    27.10.2014 08:58 Miky

Udělejte si cestu do Jihlavy a já vás nechám zahrát ;-)

TRUBOR cz    Zkusil bych demo a pak se rozhodnul. Nechapu proc nejsou kratke dema verze her na vyzkouseni. je to hodne barevne a strestene. Ty zombici jsou snad vsude ve hrach a ja je tedy nemusim a kazi mi hru, pak se mi o nich v noci zda a to je hruzaTRUBOR cztrubor-cz21996    27.10.2014 08:56 TRUBOR cz

Zkusil bych demo a pak se rozhodnul. Nechapu proc nejsou kratke dema verze her na vyzkouseni. je to hodne barevne a strestene. Ty zombici jsou snad vsude ve hrach a ja je tedy nemusim a kazi mi hru, pak se mi o nich v noci zda a to je hruza

Diskuze na fóru

Co hrát za strategickou hru ? (35 příspěvků), Přehřívá se? (24 příspěvků), STEAM -všechno sem (6687 příspěvků), Výběr notebooku (11 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4386 příspěvků), Co právě ted hrajete? (427 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11566 příspěvků), Co zrovna čtete? (246 příspěvků), Zaklínač 1 - černá obrazovka po vypnutí (4 příspěvky), Star Wars video (5 příspěvků), The sims 4 Restaurant (1 příspěvek)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Gwent: The Witcher Card Game - letmé dojmy z hraní

V rámci akce Kill the Servers jsme vyzkoušeli samostatnou hru gwintu a z jednoho pozdního odpoledne jsme si odnesli řadu dojmů.

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Hype Story: Ohlédnutí za Mafií 2

Vzpomínáme na Mafii 2 i na dlouholeté čekání, které předcházelo jejímu vydání. Co takový proces může zahrnovat, jaké výhody z něj mohou vzejít a jak…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Jak funguje festival rychlosti z Forza Horizon 3 na počítačích?

Koukli jsme se na olej počítačové verzi nového dílu Forzy Horizon. Je na co se těšit, nebo byste měli dát ruce pryč?

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC
 
 
Okhlos – v čele rozzuřeného davu

Podaří se vám svrhnout řecký pantheon?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
Seznam her se zpětnou kompatibilitou Xboxu One

NOVĚ: Bayonetta, Deathspank: Thongs of Virtue, Forza Horizon a další.

 
Přečíst celý článek»Autor: Miky - Platforma: Konzole