Uživatel nepřihlášen
 

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - zima klepe na stroje

Pondělí 6.11.2017 17:01 - Autor: Jan "Honzas4400" Kalný - Rubrika: Recenze Recenze Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

Vydání první a podle všeho i poslední expanze pro úspěšné akční RPG Horizon: Zero Dawn je za rohem. Stojí nové potíže a dobrodružství Aloy za to?

Oznámení datadisku pro Horizon: Zero Dawn přišlo během letošní E3 konference Sony jako blesk z čistého nebe. Kdekdo doufal v nové dobrodružství Aloy, ale s každým dnem to více a více vypadalo, že pokud už se jednoho dne skutečně dočkáme, bude to až v plnohodnotném pokračování. To dříve nebo později skutečně přijít může, ale čekání by nám mohla - nebo spíše měla - zkrátit právě první a podle všeho i poslední expanze. Půjde ovšem o kvalitní zkrácení času?

Bude zima, bude mráz, kam se Aloy, kam vydáš...

The Frozen Wilds je ve všech ohledech pořádný příběhový přídavek, který sleduje Aloy na sever - do oblasti, kde se usadil kmen Banuk. Jde o hrdé válečníky, pro které je mnohem důležitější dokázat svou sílu, nepoddajnost a respekt k tvrdým pravidlům a přežití, než dát najevo, že jsou jen lidé a že i oni krvácí a čas od času potřebují pomoc. Jejich zvyky mohou někdy působit trochu až barbarsky a nechat zemřít klidně i svého přítele, jen protože se nedokáže sám zachránit, pro ně není nic neobvyklého. Přijmout tak pomoc, natož od cizince, jakým je právě Aloy, je pro ně prostě ukázka slabosti. Ale protože se na severu objevuje nový problém - a protože Aloy je Aloy a nenechá lidi v potížích - tak se zkrátka musí všichni nějak spojit a zkusit problém vyřešit. Jak se totiž zdá, celou nově dostupnou zemi sužuje jakýsi Daemon, který mění stroje v okolí na mnohem agresivnější a silnější verze. Takže je samozřejmě na nás zjistit, o co přesně jde, kde je v tom všem zakopaný Sawtooth a problém vyřešit.

I když může zdání až do konce expanze klamat, tak The Frozen Wilds je poměrně důležitým příběhovým datadiskem, který může v příští hře hrát podstatnou roli. Nejen, že dojde na další informace o jedné postavě z původní hry, ale také dojde na jedno odhalení, resp. další události, které posouvají základní příběh jako takový zase o něco dál kupředu. Do té doby se ovšem přídavek chová spíše jako série příběhově nepodstatných, vedlejších a na sebe navazujících úkolů, které nabízí zcela nové dobrodružství pro ty, kterým prostě základní hra nestačila. A že jde o sakra kvalitní dobrodružství.



V odhalení a zničení Daemona vám bude pomáhat (případně „pomáhat") řada různých postav, jako je například náčelník Aratak nebo šamanka Ourea. Ti, stejně jako řada dalších více nebo méně důležitějších postav, jsou kvalitně napsaní a rozhodně jde o překvapivě pamětihodné postavy, které mohou mít i více emocí nebo charakteristik, než se na první pohled zdá. Jednoduchý vedlejší úkol s nalezením tří ztracených lovců, kteří mají u místního obchodníka dluh, se tak rázem promění v zajímavý quest, ve kterém mě zajímají všechny zúčastněné postavy a události a zajímavé, překvapivé i vtipné dialogy tomu jenom dopomáhají. To je něco, co se mi v případně původní hry nestávalo tak často, jak bych rád. Díky tomu, že je datadisk oproti základní hře mnohem menší, tak dostávají více prostoru právě i tyhle menší a jednorázové postavy, což je vidět.

The Frozen Wilds vám přitom vydrží na přibližně 10 až 15 hodin, a to i při sbírání nebo plnění všech možných předmětů a aktivit. Vesměs tak jde o velmi, velmi kvalitní a příjemný bonus navíc, ale nečekejte nic extrémně rozsáhlého.

„Přídavek nabízí zcela nové dobrodružství pro ty, kterým prostě základní hra nestačila. A že jde o sakra kvalitní dobrodružství."

Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to robotický lední medvěd!

O řadu velmi zajímavých a viditelných postav není nejmenší nouze, ale o co přeci jenom jde především, tak je hratelnost a celkově nový herní obsah, který v expanzi najdeme. Kromě nové, atmosférické a krásně zpracované, i když občas lehce monotónně působící oblasti na severu jde také hlavně o nové nepřátele, a dokonce i zbraně nebo schopnosti.

Nová lokace, která se nachází na severovýchodě, je dostatečně velká a překvapivě i různorodá. Stejně jako původní mapa, i ta nová nabízí řadu kopců a hor, vyvýšených míst nebo luk, případně tu dokonce najdete i přehradu nebo sopku. Ale všechno je to zamrzlé, studené a vánice jsou všude, kam jen oko dohlédne. Kvůli tomu může nová oblast občas působit trochu stereotypně, protože je všechno zkrátka zakryté sněhem nebo je to zmrzlé až na kov. Kouká se na to vážně skvěle, ale průzkum nemusí být vždycky tak zajímavý jako v původní hře, protože ať už jdete víceméně kamkoliv, pořád to všechno vypadá dost podobně.

Naštěstí jde ale jenom o nepatrný nedostatek, na který jsem často i zapomínal. Jak už jsem zmiňoval, na hru jako takovou se pořád kouká skvěle a při soubojích ve sněhu je to někde úplně jinde. A že na souboje dojde, a ne málo. Na severu vás totiž čekají tři noví nepřátelé, kteří dokáží představit opravdovou výzvu. Jejich design možná není tak originální a spíše jsem v nich viděl kombinaci už starých nepřátel (ačkoli vychází z jiných zvířat), ale to mi naštěstí také nevadilo. První nepřítel, se kterým přijdete celkem krátce po spuštění do styku, je Scorcher, robotický vlk, kterému nedělá problémy na vás šlehat oheň nebo vás otravovat zblízka. A jakmile si začnete myslet, že už není Scorcher problém, tak na vás vyletí Frostclaw, lední medvěd, se kterým vážně není radno se pouštět do křížku, jestli chcete přežít.




V nové oblasti navíc můžete narazit na tzv. ovládací věže, které všechny okolní nepřátele mění na zmíněné daemonické (resp. démonické) verze. Jde o podobný princip jako korupce z původní hry. Často jsou tedy vaši protivníci opravdu nároční, takže pro přežití budete potřebovat hlavně jednu věc - nové zbraně. A trochu toho přemýšlení, ale hlavně nové zbraně.

Kromě lepších variant několika původních kousků, několik nových obleků a možnosti vylepšit si svoje kopí po splnění jednoho z vedlejších questů můžete narazit i na tři zcela nové zbraně, konkrétně vrhač elektrických výbojů, plamenomet a „ledomet". Tyto tři zbraně navíc mají své značně vylepšené varianty, které nabízí další možnost použití, takže jde vesměs o šest nových zbraní, se kterými se můžete postavit proti novým nepřátelům a dalším problémům, kterým budete v The Frozen Wilds, a vlastně i původní hře, mj. díky New Game+, čelit.

Cestovní obuv, cestovní oblek a cestovní luk

Expanze ovšem kromě nových a užitečných zbraní, pěkných obleků, náročných nepřátel a krásného prostředí nabízí ještě zvýšení maximálního levelu z 50 na 60 a s tím i nové dovednosti. Právě mezi dovednostmi najdete nový strom s názvem Traveler, který je celý zaměřený na vaši efektivnost během cestování. Díky jedné nové schopnosti si můžete opravovat váš dopravní prostředek (nebo jakýkoliv stroj, který je na vaší straně), díky další schopnosti můžete během jízdy sbírat předměty na zemi, případně pomocí další schopnosti ze stroje seskočit na nepřítele a značně ho tak poškodit nebo rovnou zničit (nebo zabít).

Nové schopnosti se tak celkově snaží vypomoct v tom, aby byli vaši robotičtí spojenci o něco efektivnější a vy je mohli více a lépe využívat. Ve finále je to zhruba všechno, co v The Frozen Lands najdete. Za přibližně tucet hodin projdete řadu nových questů, které doprovází zajímavé postavy a občas fascinující scenérie a události, dostanete se k novým zbraním a schopnostem a zabojujete si s novými a silnými nepřáteli ve zcela nové lokaci. A všechno z toho je zkrátka a jednoduše kvalitně zpracováno a vytvořeno. Jedinou výtku vidím snad jenom v tom, že nová oblast nemusí vždy působit tak úžasně. Vánice, sníh, led a mlhy, byť nádherné, se celkem rychle okoukají a po chvíli vám bude chybět rozpálený Meridian nebo jakékoliv jarní počasí. Naštěstí ale nabízí expanze dostatek zábavy okolo, a to sakra dobré zábavy, a je dlouhá přesně tak, jak je potřeba, aby nezačala nudit, ale ani vás nenechala nenasycené. A pokud navíc máte v plánu hrát hru v New Game+, budete z nových zbraní, obleků a schopností benefitovat ještě dlouhé a dlouhé hodiny.

The Frozen Wilds je placené rozšíření Horizon: Zero Dawn, které se prodává za 549 Kč na PS Store (s PS Plus za 494,10 Kč). Do konce roku vyjde kompletní edice s původní hrou a touto expanzí.

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds na PS4Hodnocení hry
Skóre hry 9 9/10
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds
» Více o hře
Líbí se nám
  • noví nepřátelé, nové zbraně a nové dovednosti
  • výrazné a skvěle napsané postavy a události
  • nová lokace
Vadí nám
  • nová oblast může občas působit lehce monotónně
Verdikt: Se vším všudy vynikající rozšíření, které před vás postaví nové výzvy v nové lokaci, a zároveň vám vypomůže novými zbraněmi a dovednostmi. The Frozen Wilds je zkrátka skvěle zpracovaný přídavek, který je pro fanoušky původní hry absolutní povinnost.
Hru ohodnotili také 2 čtenáři průměrnou známkou 10/10.
Pennywise (10), BackPa (10)
Před vydáním hru ohodnotili 2 čtenáři průměrnou známkou 9/10.
PKDMAN (10), Alfajk (8)
(Pro hodnocení musíte být přihlášen)
Tisk  
Štítky: horizon, guerrilla, sony
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds na PS4Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Screenshot ze hry Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Screenshot ze hry Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Screenshot ze hry Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Screenshot ze hry Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář ke článku Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - zima klepe na stroje
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Jimmy_T    Díky za info.Jimmy_Tjimmy_t66854    7.11.2017 17:08 Jimmy_T

@ odpověď na komentář od Ratos:Díky za info.

Ratos napsal:tenhle pridavek nevyjde na disku, jen jako goty edice a hra vyzaduje pri hrani dlc I disk.

Ratos    tenhle pridavek nevyjde na disku, jen jako goty edice a hra vyzaduje pri hrani dlc I disk.Ratosratos11417    7.11.2017 16:28 Ratos

@ odpověď na komentář od Jimmy_T:tenhle pridavek nevyjde na disku, jen jako goty edice a hra vyzaduje pri hrani dlc I disk.

Jimmy_T napsal:Chápu to dobře, že to nevyjde samostatně na disku. Pouze s původní hrou a jinak je to jen na store?
A že je vyžadována původní hra znamená, že jí stačí mít nainstalovanou nebo musí být disk v konzoli? Sorry za zřejmě debilní dotazy:) , ale řeším jestli koupit tu kompletní edici. Nerad kupuji hry z ps store.

Jimmy_T    Chápu to dobře, že to nevyjde samostatně na disku. Pouze s původní hrou a jinak je to jen na store?
A že je vyžadována původní hra znamená, že jí stačí mít nainstalovanou nebo musí být disk v konzoli? Sorry za zřejmě debilní dotazy:) , ale řeším jestli koupit tu kompletní edici. Nerad kupuji hry z ps store.
Jimmy_Tjimmy_t66854
    7.11.2017 15:51
Jimmy_T

Chápu to dobře, že to nevyjde samostatně na disku. Pouze s původní hrou a jinak je to jen na store?
A že je vyžadována původní hra znamená, že jí stačí mít nainstalovanou nebo musí být disk v konzoli? Sorry za zřejmě debilní dotazy:) , ale řeším jestli koupit tu kompletní edici. Nerad kupuji hry z ps store.

Ratos   1x   Já bych řekl že určitě:) ale žádné oficiální info neníRatosratos11417    7.11.2017 14:32 Ratos

@ odpověď na komentář od Ayreas:Já bych řekl že určitě:) ale žádné oficiální info není

Ayreas napsal:A na dvojce se pracuje? Nesleduji vše, tak se ptám ;-)

Ľubor Fabian    Kvoli tomuto DLC uz nemam 100% do hajeee :-DĽubor Fabianlubor-fabian9332    7.11.2017 14:06 Ľubor Fabian

Kvoli tomuto DLC uz nemam 100% do hajeee :-D

Ayreas    A na dvojce se pracuje? Nesleduji vše, tak se ptám ;-)Ayreasayreas57206    7.11.2017 13:49 Ayreas

@ odpověď na komentář od Ratos:A na dvojce se pracuje? Nesleduji vše, tak se ptám ;-)

Ratos napsal:Ale jsem rad že je to (snad) jediné příběhové dlc, ať se raději soustředí na dvojku
Od frozen wilds jsem moc nečekal, ale už podle hodnocení I v zahraníčí to vypadá na povedenej přídavek.

Ratos    Ale jsem rad že je to (snad) jediné příběhové dlc, ať se raději soustředí na dvojku
Od frozen wilds jsem moc nečekal, ale už podle hodnocení I v zahraníčí to vypadá na povedenej přídavek.
Ratosratos11417
    7.11.2017 13:03
Ratos

Ale jsem rad že je to (snad) jediné příběhové dlc, ať se raději soustředí na dvojku
Od frozen wilds jsem moc nečekal, ale už podle hodnocení I v zahraníčí to vypadá na povedenej přídavek.

Gerri   2x   Nemas nahranejch 40 hodin horizon, tak nekecej.Gerrigerri20083    7.11.2017 12:25 Gerri

@ odpověď na komentář od reflex24:Nemas nahranejch 40 hodin horizon, tak nekecej.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

reflex24 napsal:Tady byl někdo na Thorovi. :D :D :D A to že má dlc na hrej 5 z 5 není problém, mají jiný systém hodnocení. Nemá smysl dál rozvíjet tuhle nesmyslnou diskusi, pravda se ukáže za pár let až se vás Xzone zbaví a nechá si jen Hrej.

Miky člen redakce   1x   Tak to není problém. Aha. Pět z pěti se dá ale považovat za 9/10. Tak prosím už dost. Jak vidno, nevíš, co píšeš.Mikymiky3    7.11.2017 12:03 Miky

@ odpověď na komentář od reflex24:Tak to není problém. Aha. Pět z pěti se dá ale považovat za 9/10. Tak prosím už dost. Jak vidno, nevíš, co píšeš.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

reflex24 napsal:Tady byl někdo na Thorovi. :D :D :D A to že má dlc na hrej 5 z 5 není problém, mají jiný systém hodnocení.

reflex24   1x   Tady byl někdo na Thorovi. :D :D :D A to že má dlc na hrej 5 z 5 není problém, mají jiný systém hodnocení. Nemá smysl dál rozvíjet tuhle nesmyslnou diskusi, pravda se ukáže za pár let až se vás Xzone zbaví a nechá si jen Hrej.reflex24reflex2428655    7.11.2017 11:58 reflex24

@ odpověď na komentář od Miky:Tady byl někdo na Thorovi. :D :D :D A to že má dlc na hrej 5 z 5 není problém, mají jiný systém hodnocení. Nemá smysl dál rozvíjet tuhle nesmyslnou diskusi, pravda se ukáže za pár let až se vás Xzone zbaví a nechá si jen Hrej.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Miky napsal:A jedním takovým trollem jsi ty. Jasně. My hodnotíme tak jak se nám hra líbí. Já do hodnocení nezasahuji. Nebo snad máš důkazy?

A co, tak tady jsou fanoušci PS, na tom je snad něco špatného? Ty jsi zase proti Sony, když máš potřebu tohle psát.

A jaké stránky si prosím tebe dělají srandu ze Zingu? A my snad normálně nefungujeme? By mě zajímalo, co bys napsal na Hrej, kde DLC dostalo 5/5. To už je pro tebe Ragnarok, ne?

Miky člen redakce   2x   A jedním takovým trollem jsi ty. Jasně. My hodnotíme tak jak se nám hra líbí. Já do hodnocení nezasahuji. Nebo snad máš důkazy?

A co, tak tady jsou fanoušci PS, na tom je snad něco špatného? Ty jsi zase proti Sony, když máš potřebu tohle psát.

A jaké stránky si prosím tebe dělají srandu ze Zingu? A my snad normálně nefungujeme? By mě zajímalo, co bys napsal na Hrej, kde DLC dostalo 5/5. To už je pro tebe Ragnarok, ne?
Mikymiky3
    7.11.2017 11:44
Miky

@ odpověď na komentář od reflex24:A jedním takovým trollem jsi ty. Jasně. My hodnotíme tak jak se nám hra líbí. Já do hodnocení nezasahuji. Nebo snad máš důkazy?

A co, tak tady jsou fanoušci PS, na tom je snad něco špatného? Ty jsi zase proti Sony, když máš potřebu tohle psát.

A jaké stránky si prosím tebe dělají srandu ze Zingu? A my snad normálně nefungujeme? By mě zajímalo, co bys napsal na Hrej, kde DLC dostalo 5/5. To už je pro tebe Ragnarok, ne?Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.czKomentář byl autorem naposledy upraven 7.11.2017 11:50

Původní verze před úpravami:A jedním takovým trollem jsi ty. Jasně. My hodnotíme tak jak se nám hra líbí. Já do hodnocení nezasahuji. Nebo snad máš důkazy?

A co, tak tady jsou fanoušci PS, na tom je snad něco špatného? Ty jsi zase proti Sony, když máš potřebu tohle psát.

A jaké stránky si prosím tebe dělají srandu ze Zingu?

reflex24 napsal:Proč bych měl lhát ? A cílem určitě není poškodit Zing. Z téhle stránky se stal web plný trolů a Ps fanboyu. Jiné herní magazíny normálně fungují. A největší terno je, že už si ze Zingu dělají srandu i ostatní herní stránky. :)

Ratos   1x   Jestli sis nevšiml tak tohle není zakladní hra, ale přiběhové dlc.Ratosratos11417    7.11.2017 11:41 Ratos

@ odpověď na komentář od reflex24:Jestli sis nevšiml tak tohle není zakladní hra, ale přiběhové dlc.

reflex24 napsal:Hrál jsem Horizon asi 40 hodin, taky mě to bavilo ale nemá to na hodnocení 9 ani 10.

reflex24   1x   Proč bych měl lhát ? A cílem určitě není poškodit Zing. Z téhle stránky se stal web plný trolů a Ps fanboyu. Jiné herní magazíny normálně fungují. A největší terno je, že už si ze Zingu dělají srandu i ostatní herní stránky. :)reflex24reflex2428655    7.11.2017 11:40 reflex24

@ odpověď na komentář od Miky:Proč bych měl lhát ? A cílem určitě není poškodit Zing. Z téhle stránky se stal web plný trolů a Ps fanboyu. Jiné herní magazíny normálně fungují. A největší terno je, že už si ze Zingu dělají srandu i ostatní herní stránky. :)Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Miky napsal:Ale jdi ty. Tohle můžeš napsat i když na to reagovat nebudu. Odpovídám ti z toho důvodu, že lžeš a dá se říci, že svým komentářem poškozujes Zing, což mi vadí. Píšeš to u každé PS4 exkluzivity. Příště to můžu brát jako spam a smazat

Miky člen redakce   2x   Každému se líbí něco jiného. Honzas byl nadšen, tak proč by nedal devítku. Je to jeho volba. Nemusíš souhlasit, ale nepiš takové kraviny.Mikymiky3    7.11.2017 11:33 Miky

@ odpověď na komentář od reflex24:Každému se líbí něco jiného. Honzas byl nadšen, tak proč by nedal devítku. Je to jeho volba. Nemusíš souhlasit, ale nepiš takové kraviny.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

reflex24 napsal:Hrál jsem Horizon asi 40 hodin, taky mě to bavilo ale nemá to na hodnocení 9 ani 10.

reflex24    Hrál jsem Horizon asi 40 hodin, taky mě to bavilo ale nemá to na hodnocení 9 ani 10.reflex24reflex2428655    7.11.2017 11:30 reflex24

@ odpověď na komentář od Ratos:Hrál jsem Horizon asi 40 hodin, taky mě to bavilo ale nemá to na hodnocení 9 ani 10.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Ratos napsal:A nenapadlo tě že ho to dlc fakt bavilo?

Tyhle žvásty už jsou fakt trapný, navíc od člověka co to ani nehrál.

Miky člen redakce   3x   Ale jdi ty. Tohle můžeš napsat i když na to reagovat nebudu. Odpovídám ti z toho důvodu, že lžeš a dá se říci, že svým komentářem poškozujes Zing, což mi vadí. Píšeš to u každé PS4 exkluzivity. Příště to můžu brát jako spam a smazatMikymiky3    7.11.2017 11:29 Miky

@ odpověď na komentář od reflex24:Ale jdi ty. Tohle můžeš napsat i když na to reagovat nebudu. Odpovídám ti z toho důvodu, že lžeš a dá se říci, že svým komentářem poškozujes Zing, což mi vadí. Píšeš to u každé PS4 exkluzivity. Příště to můžu brát jako spam a smazatKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

reflex24 napsal:Asi na tom něco bude když na to reaguješ.

Ratos   1x   A nenapadlo tě že ho to dlc fakt bavilo?

Tyhle žvásty už jsou fakt trapný, navíc od člověka co to ani nehrál.
Ratosratos11417
    7.11.2017 11:09
Ratos

@ odpověď na komentář od reflex24:A nenapadlo tě že ho to dlc fakt bavilo?

Tyhle žvásty už jsou fakt trapný, navíc od člověka co to ani nehrál.

reflex24 napsal:Asi na tom něco bude když na to reaguješ.

reflex24   1x   Asi na tom něco bude když na to reaguješ.reflex24reflex2428655    7.11.2017 10:34 reflex24

@ odpověď na komentář od Miky:Asi na tom něco bude když na to reaguješ.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Miky napsal:Ale prosím tě, s tímhle už jsi fakt trapný a otravný.

reflex24    Tak určitě :D :D :Dreflex24reflex2428655    7.11.2017 10:31 reflex24

@ odpověď na komentář od Gerri:Tak určitě :D :D :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Gerri napsal:Tady nekomu mamka nekoupila ps4! Uplakanku, treba ho donese jezisek.

Gerri   2x   Tady nekomu mamka nekoupila ps4! Uplakanku, treba ho donese jezisek.Gerrigerri20083    7.11.2017 10:22 Gerri

@ odpověď na komentář od reflex24:Tady nekomu mamka nekoupila ps4! Uplakanku, treba ho donese jezisek.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

reflex24 napsal:Funguje tady jednoduché pravidlo, hra only PS4 = 1 bod v hodnocení navíc.

Miky člen redakce   11x   Ale prosím tě, s tímhle už jsi fakt trapný a otravný.Mikymiky3    7.11.2017 10:01 Miky

@ odpověď na komentář od reflex24:Ale prosím tě, s tímhle už jsi fakt trapný a otravný.

reflex24 napsal:Funguje tady jednoduché pravidlo, hra only PS4 = 1 bod v hodnocení navíc.

reflex24   1x   Funguje tady jednoduché pravidlo, hra only PS4 = 1 bod v hodnocení navíc.reflex24reflex2428655    7.11.2017 08:53 reflex24

@ odpověď na komentář od GoOdTiMe:Funguje tady jednoduché pravidlo, hra only PS4 = 1 bod v hodnocení navíc.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

GoOdTiMe napsal:reflex24: Zvláštní, že u základní hry máš 8/10. . a u DLC se směješ jen o bod vyšší známce. Tak tady ze sebe nedělej kašpárka, prosím tě. .

SteveHood    Já si ji musím dopřát o výplatě! :DSteveHoodstevehood46767    7.11.2017 05:09 SteveHood

@ odpověď na komentář od dopitapetr:Já si ji musím dopřát o výplatě! :D

dopitapetr napsal:Já tu Goty edici budu mít příští měsíc určitě. Sice až na Vánoce, ale to nějak vydržím.

Honzas4400 člen redakce    Musí ti to vrátitHonzas4400honzas4400274    7.11.2017 04:02 Honzas4400

@ odpověď na komentář od majklkejn:Musí ti to vrátit

majklkejn napsal:Svůj Horizon jsem zrovna půjčil kámošovi. Jde to hrát i samostatně nebo mi to musí vrátit? :-D

dopitapetr    Já tu Goty edici budu mít příští měsíc určitě. Sice až na Vánoce, ale to nějak vydržím.dopitapetrdopitapetr5480    7.11.2017 00:20 dopitapetr

@ odpověď na komentář od SteveHood:Já tu Goty edici budu mít příští měsíc určitě. Sice až na Vánoce, ale to nějak vydržím.

SteveHood napsal:Sakra, příští měsíc musím koupit tu GOTY edici!

majklkejn   1x   Svůj Horizon jsem zrovna půjčil kámošovi. Jde to hrát i samostatně nebo mi to musí vrátit? :-Dmajklkejnmajklkejn21024    7.11.2017 00:20 majklkejn

Svůj Horizon jsem zrovna půjčil kámošovi. Jde to hrát i samostatně nebo mi to musí vrátit? :-D

GoOdTiMe   3x   reflex24: Zvláštní, že u základní hry máš 8/10. . a u DLC se směješ jen o bod vyšší známce. Tak tady ze sebe nedělej kašpárka, prosím tě. .GoOdTiMegoodtime13181    6.11.2017 23:54 GoOdTiMe

reflex24: Zvláštní, že u základní hry máš 8/10. . a u DLC se směješ jen o bod vyšší známce. Tak tady ze sebe nedělej kašpárka, prosím tě. .

reflex24    Kvůli jednomu DLC znova PS 4 kupovat nebudu.
:-D :-D :-D
reflex24reflex2428655
    6.11.2017 23:27
reflex24

@ odpověď na komentář od Ratos:Kvůli jednomu DLC znova PS 4 kupovat nebudu.
:-D :-D :-DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Ratos napsal:A proc ne? Ty uz to mas dohrany?

Ratos   1x   A proc ne? Ty uz to mas dohrany?Ratosratos11417    6.11.2017 23:18 Ratos

@ odpověď na komentář od reflex24:A proc ne? Ty uz to mas dohrany?

reflex24 napsal:9/10 ? :D :D :D

reflex24    9/10 ? :D :D :Dreflex24reflex2428655    6.11.2017 23:01 reflex24

9/10 ? :D :D :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Diskuze na fóru

Humble bundle -vše sem (569 příspěvků), Fotka vašeho PC (226 příspěvků), Trance - TOTY 2017 (449 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (12005 příspěvků), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4562 příspěvků), Assassin's Creed Unity (64 příspěvků)

Informace o hře

 

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Attentat 1942 – lepší než učebnice

Heydrichiáda zasáhla osudy tisíců lidí. Pojďme se podívat blíže na jeden z nich.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC
 
 
Project Cars 2 – nekompromisní závodní simulátor

To, co vám jinde projde, za to vám Project Cars 2 vymáchá obličej v kaluži vyjetého oleje.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 13. až 19. listopadu

Odhalení Thrones of Britannia: A Total War Saga a Project Hospital, seriál Hitmana, akční hra od Motive Studios, duchovní nástupce Skate, nové DLC…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Deskovkový speciál: Zombicide Černý mor

Středověkými zablácenými ulicemi se šinou hordy nemrtvých, kterým čelí hrstka statečných hrdinů. Přijmete jejich pozvání do party?

 
 
 
Star Wars: Battlefront 2 - další návštěva předaleké galaxie

Hodnotíme singleplayer i multiplayer nového Battlefrontu. Jak kvalitní je výsledná hra a jak se vypořádala s nedávnými vlnami kontroverze?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole