Uživatel nepřihlášen
Přidej se k odboji v Lego Star Wars The Force awakens
 

Jaké jsou recenze PC verze Rise of the Tomb Raider?

Středa 27.1.2016 16:30 - Autor: - Rubrika: Novinky Novinka

Oficiální video navíc vyzdvihuje grafiku sibiřského dobrodružství Lary Croft na počítačích.

Zahraniční internetové magazíny měly dostatek času, aby prokleply PC verzi Rise of the Tomb Raider. My jsme hru dostali teprve nedávno, článek vám přineseme v následujících dnech. Zatím si tak musíme vystačit s hodnocením v zahraničí, kde sibiřské dobrodružství Lary Croft na počítačích sbírá velmi kladná hodnocení.

GameWatcher – 9
PCgamesN – 9
Digital Foundry – technická analýza
PC Gamer – 83/100

Zároveň se můžete podívat na oficiální video, které vyzdvihuje kvality PC verze. Rise of the Tomb Raider vychází na PC zítra, ale jen digitálně. V krabici bude o den později.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal a na Google+ MichalBurianCZ

Tisk
Rise of the Tomb Raider na PC, PS4, Xbox One, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider Screenshot ze hry Rise of the Tomb Raider
Související novinky
 
Square Enix vnadí na novinky o Tomb Raider

Square Enix vnadí na novinky o Tomb Raider

Středa 18.5.2016 19:33 - Vzrušující novinky o Tomb Raider se dozvíme v polovině června na E3. Přečíst celý článek »

29 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Kdy bude mít veřejnost češtiny Rise of the Tomb Raider a Dragon's Dogma?

Kdy bude mít veřejnost češtiny Rise of the Tomb Raider a Dragon's Dogma?

Pondělí 28.3.2016 12:15 - Navíc informace o překladu adventury Firewatch. Přečíst celý článek »

Lara bude příští týden čelit zmutovaným zvířatům a zombíkům

Lara bude příští týden čelit zmutovaným zvířatům a zombíkům

Úterý 22.3.2016 15:12 - Pro Rise of the Tomb Raider vyjde balíček Cold Darkness Awakened. Přečíst celý článek »

10 komentářů|PC, Xbox One, Xbox 360

Napsat nový komentář

Nové komentáře ze všech diskuzí
Komentář k novince Jaké jsou recenze PC verze Rise of the Tomb Raider?
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
FlashGordoniera    Tak sjem zkusil vytvořit novej učet a stejně nic :( tak asi budu muset čekat na ten patch, to jsem zvědavej, jak dlouho jim to bude trvat :angry:FlashGordonieraflashgordoniera49116    31.1.2016 17:59 FlashGordoniera

Tak sjem zkusil vytvořit novej učet a stejně nic :( tak asi budu muset čekat na ten patch, to jsem zvědavej, jak dlouho jim to bude trvat :angry:

FireWolf   1x   Tak jsem to taky pročetl a vypadá to, že to nijak nejde vyřešit, takže budeš muset počkat na patch. Vypadá to ale, že některým lidem pomohlo vytvoření nového uživatele ve Windows a pak jim ta hra šla spustit. Odkaz tady: [ odkaz ]FireWolffirewolf28784    31.1.2016 13:32 FireWolf

Tak jsem to taky pročetl a vypadá to, že to nijak nejde vyřešit, takže budeš muset počkat na patch. Vypadá to ale, že některým lidem pomohlo vytvoření nového uživatele ve Windows a pak jim ta hra šla spustit. Odkaz tady: [ odkaz ]

FlashGordoniera    To už jsem dělal několikrát, je to divný. Co jsem četl na steamu, tak tuhle chybu má spousta lidí a nikdo neví, co s tím.FlashGordonieraflashgordoniera49116    31.1.2016 12:13 FlashGordoniera

To už jsem dělal několikrát, je to divný. Co jsem četl na steamu, tak tuhle chybu má spousta lidí a nikdo neví, co s tím.

FireWolf    Zkus prostě hru spustit ne přes steam, ne přes zástupce na ploše, ale jdi přímo do složky s hrou a tam najdi . exe soubor a ten otevři.FireWolffirewolf28784    31.1.2016 12:03 FireWolf

Zkus prostě hru spustit ne přes steam, ne přes zástupce na ploše, ale jdi přímo do složky s hrou a tam najdi . exe soubor a ten otevři.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

FlashGordoniera    Rozlišení mam 1920x1080. Jak přes exe?FlashGordonieraflashgordoniera49116    31.1.2016 10:25 FlashGordoniera

Rozlišení mam 1920x1080. Jak přes exe?

FireWolf    Zkus tu hru spustit přes to exe. Jaké mas rozlišení monitoru?FireWolffirewolf28784    31.1.2016 10:18 FireWolf

Zkus tu hru spustit přes to exe. Jaké mas rozlišení monitoru?Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

FlashGordoniera    Všechno aktuální, už fakt nevim , co s tím :(FlashGordonieraflashgordoniera49116    31.1.2016 09:23 FlashGordoniera

Všechno aktuální, už fakt nevim , co s tím :(

FireWolf    Sakra, ja si až ted přečetl to s tou integritou :DFireWolffirewolf28784    31.1.2016 09:12 FireWolf

Sakra, ja si až ted přečetl to s tou integritou :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

FireWolf    Občas tam chybí exe, proto hra nejde spustit. Takze tam není žádná chybová hláška? Mas aktuální ovladače pro grafiku? Zkusil jsi ověřit integritu souboru? Jestli ne, tak klikni na hru v knihovně př. tlačítkem myši a vyber vlastnosti, prepni se na kartu místní soubory a dole vyber ověřit integritu mezipaměti hry. Počkej, až to prohledá PC a pokud to něco stáhne, zkus hru poté spustit.FireWolffirewolf28784    31.1.2016 09:12 FireWolf

Občas tam chybí exe, proto hra nejde spustit. Takze tam není žádná chybová hláška? Mas aktuální ovladače pro grafiku? Zkusil jsi ověřit integritu souboru? Jestli ne, tak klikni na hru v knihovně př. tlačítkem myši a vyber vlastnosti, prepni se na kartu místní soubory a dole vyber ověřit integritu mezipaměti hry. Počkej, až to prohledá PC a pokud to něco stáhne, zkus hru poté spustit.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

FlashGordoniera    Zkousel sjem snad vsechno, co se řeší na diskuzi steamu (direct X vc64, c++, a další věci) , ověřoval jsem.
To FireWolf: Mám, co stím?
A vám to jde uplne normálne?
FlashGordonieraflashgordoniera49116
    30.1.2016 23:38
FlashGordoniera

Zkousel sjem snad vsechno, co se řeší na diskuzi steamu (direct X vc64, c++, a další věci) , ověřoval jsem.
To FireWolf: Mám, co stím?
A vám to jde uplne normálne?

Lazy    FlashGordoniera: Pokud je win 64bit tak by nemel byt problem i kdyz 750TI neni zrovna nejsilnejsi. Ani chybovu hlasku to pri spusteni nevyhodi? Doporucuju overit integritu pameti hry na steamu! !Lazylazy34358    30.1.2016 23:30 Lazy

FlashGordoniera: Pokud je win 64bit tak by nemel byt problem i kdyz 750TI neni zrovna nejsilnejsi. Ani chybovu hlasku to pri spusteni nevyhodi? Doporucuju overit integritu pameti hry na steamu! !

FireWolf    Mas ve složce . exe soubor?FireWolffirewolf28784    30.1.2016 23:29 FireWolf

Mas ve složce . exe soubor?Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

FlashGordoniera    i5 4460, GTX 750TI, 8Gb RAM, WIN 8FlashGordonieraflashgordoniera49116    30.1.2016 23:25 FlashGordoniera

i5 4460, GTX 750TI, 8Gb RAM, WIN 8

Lazy    FlashGordoniera: HW, OS?Lazylazy34358    30.1.2016 22:44 Lazy

FlashGordoniera: HW, OS?

FlashGordoniera    Zdravim, mam problem, dnes jsem koupil ROTR, nainstaloval, spustil play a nic, nemaáte s tim také někdo zkušenost? Nevim, co s tim.
Díky za jakoukoliv radu.
FlashGordonieraflashgordoniera49116
    30.1.2016 21:49
FlashGordoniera

Zdravim, mam problem, dnes jsem koupil ROTR, nainstaloval, spustil play a nic, nemaáte s tim také někdo zkušenost? Nevim, co s tim.
Díky za jakoukoliv radu.

Behavioralista    Mezi velmi vysoké a vysoké neshledávám vůbec žádný rozdíl. A mezi vysoké a střední jen minimální, kterých si všimne opravdu jen fajnšmekr. No a i na nízké to vypadá furt docela dobře, takže i majitelé slabých strojů si to zcela jistě užijí. Zdá se, že hra je optimalizována na 110% dobře.Behavioralistabehavioralista34565    28.1.2016 11:04 Behavioralista

Mezi velmi vysoké a vysoké neshledávám vůbec žádný rozdíl. A mezi vysoké a střední jen minimální, kterých si všimne opravdu jen fajnšmekr. No a i na nízké to vypadá furt docela dobře, takže i majitelé slabých strojů si to zcela jistě užijí. Zdá se, že hra je optimalizována na 110% dobře.

Ales   2x   Dekuju za vysvetleni. Pohybuji se v IT a prave, ze jsem nic takoveho nikde neslysel. Diky. ;)Alesales29933    28.1.2016 10:10 Ales

Dekuju za vysvetleni. Pohybuji se v IT a prave, ze jsem nic takoveho nikde neslysel. Diky. ;)Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Corvus   4x   Lonewolf: Přesně tak. Je to nesmysl. Kdyby to bylo takhle, tak je to pro tvůrce a firmy, které to používají absolutně likvidační... Těch žalob za zničený hardware... Podle mě je to kachna a piráti, kteří s tím mají problém, to hojně přiživují.Corvuscorvus13394    28.1.2016 06:44 Corvus

Lonewolf: Přesně tak. Je to nesmysl. Kdyby to bylo takhle, tak je to pro tvůrce a firmy, které to používají absolutně likvidační... Těch žalob za zničený hardware... Podle mě je to kachna a piráti, kteří s tím mají problém, to hojně přiživují.

Lonewolf   2x   To, že Denuvo neustále něco zapisuje na disk a tím snižuje jeho životnost je absolutní kravina, že je to kachna potvrdily i různé testy, které si ostatně můžete udělat sami.Lonewolflonewolf6015    28.1.2016 00:46 Lonewolf

To, že Denuvo neustále něco zapisuje na disk a tím snižuje jeho životnost je absolutní kravina, že je to kachna potvrdily i různé testy, které si ostatně můžete udělat sami.

Strec    Ales: Denuvo nutí disk neustále zapisovat data. A když se rychlost a množství zapisovaných dat dostane přes únosnou mez, tak to SSD vcucne do jiné dimenze. Ale je to jen teorie. ;-)Strecstrec4311    27.1.2016 21:59 Strec

Ales: Denuvo nutí disk neustále zapisovat data. A když se rychlost a množství zapisovaných dat dostane přes únosnou mez, tak to SSD vcucne do jiné dimenze. Ale je to jen teorie. ;-)

Demoas    Dokonce mizej vlasy. . : oDemoasdemoas8057    27.1.2016 21:30 Demoas

Dokonce mizej vlasy. . : o

danny-v    Jasná koupě, ale počkám s tím, až vyjde čeština.danny-vdanny-v10752    27.1.2016 21:10 danny-v

Jasná koupě, ale počkám s tím, až vyjde čeština.

CRYPT   1x   Prehnul bych ji tu pixelkuCRYPTcrypt6544    27.1.2016 21:02 CRYPT

Prehnul bych ji tu pixelku

breeg   1x   na minimum je to celkem kekel z pekel...breegbreeg3828    27.1.2016 20:33 breeg

na minimum je to celkem kekel z pekel...

ElementGamer   1x   Recenze slušné a 2013 mě dost bavilo, takže tohle je povinnost. Samozřejmě si počkám na krabičku. :)ElementGamerelementgamer13999    27.1.2016 20:20 ElementGamer

Recenze slušné a 2013 mě dost bavilo, takže tohle je povinnost. Samozřejmě si počkám na krabičku. :)

Big Boss   2x   Teda u většiny her jde poznat rozdíl mezi min a max detaily , ale ne tak moc jako tady, to je jak jiná hra :DBig Bossbig-boss20351    27.1.2016 19:54 Big Boss

Teda u většiny her jde poznat rozdíl mezi min a max detaily , ale ne tak moc jako tady, to je jak jiná hra :D

Corvus   1x   Už v páááátek, juchůůůů! ! !Corvuscorvus13394    27.1.2016 19:49 Corvus

Už v páááátek, juchůůůů! ! !

Tomasak    Nebylo prohlášeno, že s těmi neustálými zápisy na disk je to jen kachna?Tomasaktomasak25789    27.1.2016 19:44 Tomasak

Nebylo prohlášeno, že s těmi neustálými zápisy na disk je to jen kachna?

Kapr88    Ales: hodne zkracene "nici" SSD tim ze SSD disky maji omezeny pocet zapisu atd...a Denuvo porad zapisuje a maze data...
! ! ! ALE! ! ! pro "zniceni" SSD disku by jsi tu hru musel hrat snad XXXX (x? ) tisic hodin.
To jsou fakta ale to mas asi jakoby ti nekdo rekl ze elektrina nici zarovky pac vydrzi jen X stovek hodin :D

Jen to asi bude zajimavejsi pokud by to mela uz kazda hra...pak to asi zacalo byt zajimavejsi :D
Kapr88kapr8813904
    27.1.2016 19:08
Kapr88

Ales: hodne zkracene "nici" SSD tim ze SSD disky maji omezeny pocet zapisu atd...a Denuvo porad zapisuje a maze data...
! ! ! ALE! ! ! pro "zniceni" SSD disku by jsi tu hru musel hrat snad XXXX (x? ) tisic hodin.
To jsou fakta ale to mas asi jakoby ti nekdo rekl ze elektrina nici zarovky pac vydrzi jen X stovek hodin :D

Jen to asi bude zajimavejsi pokud by to mela uz kazda hra...pak to asi zacalo byt zajimavejsi :D

FireWolf    Ales: Denuvo má (nebo mělo) neustále něco zapisovat na disk, díky čemuž se jeho životnost rapidně snižuje, především u SSD disků. To je tak v kostce to, co jsem o tom kdysi četl :D

Lazy: Tak ony jsou i společnosti, kde se nebojí dát větší slevu, i když hra byla úspěšná :D
FireWolffirewolf28784
    27.1.2016 19:05
FireWolf

Ales: Denuvo má (nebo mělo) neustále něco zapisovat na disk, díky čemuž se jeho životnost rapidně snižuje, především u SSD disků. To je tak v kostce to, co jsem o tom kdysi četl :D

Lazy: Tak ony jsou i společnosti, kde se nebojí dát větší slevu, i když hra byla úspěšná :D

Diskuze na fóru

STEAM -všechno sem (6458 příspěvků), Náhodné myšlenky a události dne (11315 příspěvků), Věk MMORPG skončil před 7 lety (17 příspěvků), FarCry 3 hledám hráče (21 příspěvků), Co právě ted hrajete? (390 příspěvků), Trance - Holiday Mix 2016 (284 příspěvků), R9 280x vs R9 390 (17 příspěvků), Inzerce na Zingu (74 příspěvků), VÝBĚR HRY (3 příspěvky), Vše o sběratelských/speciálních/limitovaných edicích her (4340 příspěvků), Vaše YT (310 příspěvků)

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
World of Warcraft Kronika: Svazek 1 - lekce z fantasy historie

Co nabízí první část rozsáhlého knižního průvodce světem Warcraftu?

 
 
 
The Technomancer – jeden za všechny, všichni za nikoho

Zachariah Mancer - poslušný a vlídný technomant. A pak je tu Mars, smrtící místo plné nebezpečných monster a ještě více nebezpečných obyvatel.…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC a konzole
 
 
Grand Kingdom - žoldnéři všech zemí, spojte se!

Vytvořit optimální mix žánrů je fuška, ale tvůrci Grand Kingdom to zvládli takřka skvěle.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole a handheld
 
 
Rozhovor s Jindrou Rohlíkem o Branách Skeldalu 3: 7 mágů

Autor Bran Skeldalu o svém novém projektu, minulosti a budoucnosti.

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC a handheld
 
 
Mirror's Edge Catalyst - potěšující zklamání

Do stejné řeky dvakrát nevkročíš, říká se. V EA to ale zkusili a bohužel po druhé je voda studenější než tehdy.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole