Notifications
Clear all

Paladins: Champions of the Realm - Náhrada za Overwatch?  

 
Diskuzní fórum a53fec0cf239af77fe6291c5a07227a8?s=110&d=mm&r=g
(@martinmartin3)

Zdravím,

Ať jsem hledal sebevíc, tak jsem žádný článek o této hře nenašel. Přitom se jedná o výbornou "napodobeninou" hry Overwatch, která je navíc zdarma (momentálně je v uzavřené betě, ale kdo nechce čekat na klíč, tak si jej může zakoupit za 19,99 € cca 539,-Kč). Ke koupi získáte 2 klíče navíc, které můžete někomu věnovat + získáte exklusivního mounta: Infernal Warhorse + 20 karetních beden (tyto bedny tzv. Radiant chest získáváte vždycky za dosažení herního levelu tato bedna obsahuje cca 6 náhodných karet. Občas vám může padnout ke konci zápasu bedna Champion's chest - tato bedna má jen 1 kartu).

O co jde?
Jedná se o hru, kterou ztvárnilo studio Hi-Rez Studio (můžete od nich znát hry jako například Smite). Zároveň se bavíme o mixu Hearthstonech, TF2, Overwatch. Proč Hearthstone? Při spawnutí si vyberete kartu/schopnost, která vám přidá vylepšení pro danou postavu, kterou si vyberete. Tento výběr schopností si vybíráte vždy ze 3 karet, které se náhodně vyberou a záleží jak máte dobré karty (některé jsou Rare, Epic, Legendary) - v průběhu hraní, kdy se snažíte ubránit pevnost a eliminovat co nejvíce nepřátel, získáváte XP a po naplnění dostanete další možnost s výběrem 3 náhodných karet a tím si tak vylepšit postavu (maximální level postavy je 5). V této hře nehledejte možnost nakupování itemů (viz. lol), jak jsem již zmínil, tento systém používá schopnosti ve stylu karet, které se samostatně aplikují při aktivování určitého spelu.

Když už jsem nakousl slovo spel, tak celkově je ve hře zatím 8 postav a 2 mapy, předem říkám, že se stále jedná o Betu. Champion má vždy 3 spely a 1 spel s vyvoláním mounta.

Dále je zde možnost tzv. craftit karty (pokud se stane, že budete mít stejné karty, tak je můžete vycraftit za 1 kartu).

Herní módy jsou 2 (1 s AI, který jsem nehrál a rovnou se pustil do 2 módu s random hráči, karty, mapou). Tento mód je jednoduchý, hráči se spawnou, vyberou si kartu/schopnost a za 25 vteřin se hraje, úkolem je obsadit danou oblast vyznačenou na mapě a následně se spawnutým vozíkem jít až k nepřátelově bráně (celkově jsou 2 brány a 1 Vault brána, poslední).

Takto bych shrnul princip hry, hra je jednoduchá na pochopení netřeba žádný tutoriál - hra ale jinak v průběhu vždy upozorňuje co a jak máte dělat.

HW nároky nejsou známé, ale na svém šunkovém stroji jsem hru rozjel bez problému na High.
OS: Win 10 Pro x64
Ram: 4 GB
CPU: Intel Core 2 Duo 6300 @ 1,86 GHz 2,60 GHz (přetaktováno).
GPU: Nvidia GT240 (512 MB Ram)

Web: http://www.paladins.com /" target="_blank
Video:
[youtube:1drts9o5] http://www.youtube.com/watch?v=1NFyqL7sipo[/youtube:1drts9o5]

Citace
Napsal : 21/11/2015 12:01 am
Diskuzní fórum 5abe62d930ccc
(@burian)

O hře jsme informovali v jednohubkách. Později se ji budeme věnovat detailněji.

OdpověďCitace
Napsal : 21/11/2015 2:11 pm
Share: