Notifications
Clear all

Split/Second  

 

Hrajete, hráli jste nebo se chystáte na Split/Second? Loni, když to vyšlo, jen jsem to krátce vyzkoušel na Xboxu a před pár týdny jsem se rozhoupal pořídit si hru na PC a něčím zaplácnout tu dlouho mezeru po Blur a Hot Pursuit.

Když se mě to konečně podařilo rozběhnout na plné detaily, tak mě docela překvapilo, jak dobře to vypadá. Jasně, je to typicky vymatlaná arkáda 🙂 takže ty efekty jsou až přehnaný, ale to je účel. Sice jsem se s tím asi zbytečně matlal celé odpoledne, ale přikládám vlastní gameplay. Rozlišení jsem si ale musel shodit na 1280x800, kvůli nahrávání přes Fraps se mi to sekalo.

Doporučuji přepnout do 720p
[youtube:ewj1p817] http://www.youtube.com/watch?v=Bbh18Wurs4U[/youtube:ewj1p817]

Jinak, co jsem loni viděl na Xboxu, v mulťáku si bez lepšího atuta, které si patrně odemknu v singleplayeru, neštrejchnu. Proto se chystám nejdřív sehrát "kampaň" a pak se vrhnout na mulťák. Jen mám obavy, jestli ho ještě vůbec někdo na PC hraje. To by mě docela mrzelo, protože odjezdit si jen single je často docela nuda. Snažil jsem se v Hot Pursuit dojet vše na zlaté, když jsem byl asi za půlkou hry a zkusil mulťák, kterej mě ale tak nějak zklamal, hlavně HP mód mi přišel takovej nedotaženej. Často nebylo jasný jestli policatji stíhají jezdce či naopak a iritoval mě ten ouzkej koridor při otáčení. A kvůli tomu mě pak už přestala bavit i stále se opakující kampaň, protože jsem ztratil vidinu toho, co s hrou potom.

Citace
Napsal : 31/07/2011 11:09 pm
Share: