Notifications
Clear all

Soutěž pro aktivní bloggery  

 

Se spuštěním blogů máte možnost se přenést z čistě uživatelsky-čtenářského křesla na pozici redaktora vlastního blogu. Můžete se podělit se čtenáři o Vaše názory na herní scénu, psát vlastní recenze, preview nebo úvahy.

Připravili jsme pro Vás řadu užitečných funkcí a tak kromě již běžného vkládání youtube videí, můžete ve svých blozích čerpat z naší stále se rozšiřující databáze HD videí a galerií screenshotů. Můžete své články publikovat jako recenzi či preview a obohatit je tak o náš typický boxík s výslednou známkou a klady/zápory. Můžete dokonce vložit vlastní obrázek do záhlaví Vašeho blogu a odlišit se tak od ostatních.

Všechny nové blogové články, včetně těch Vašich, budou zveřejňovány na titulní stránce blogů a tak o čtenáře nebude nouze. Vaše články budou moci hodnotit i komentovat.

A protože chceme kvalitní autory v jejich psaveckém snažení podporovat, budeme každý měsíc nejlepšího autora odměňovat hrou dle vlastního výběru.

Hodnotit budou přímo čtenáři a ti budou za svou aktivitu ohodnoceni hned 3 body do svého uživatelského LEVELu namísto běžného jednoho bodu. Snažte se hodnotit podle svého nejlepšího přesvědčení a neklikat tam jen tak na nějakou tu hvězdičku, jen abyste nasbírali body a navýšili vlastní uživatelský level. Právě vaše hlasy každý měsíc rozhodnou.

Pravidla a podmínky soutěže

    - Soutěž probíhá v měsíčních intervalech.

    - Do soutěže budou zahrnuti autoři, kteří v daný měsíc publikovali alespoň 3 blogové články.

    - Přibližně v polovině následujícího měsíce (nejdéle do jeho konce) budou od každého uživatele vybrány 3 nejlépe hodnocené články (počítají se všechny hlasy až do vyhlášení, takže i články publikované na konci měsíce budou mít dost času k jejich nasbírání).

    - Z těchto 3 článků každého autora vytvoříme průměr a blogger s nejvyšším dosaženým průměrným hodnocením vyhrává.

    - Hlasy pro vítězný blog budou ručně posouzeny redakcí a při opodstatněném podezření na podvodné jednání (multi-účty atp.), nebudou hlasy započítány.

    - Výhrou bude libovolná hra dle vlastního výběru v hodnotě do 1000 Kč z nabídky herního obchodu Xzone.cz.

    - O výhře bude autor informován soukromou zprávou na fóru Zingu a nejpozději do 14 dnů od potvrzení výběru hry mu bude zaslána (bloggeři ze Slovenska si hradí sami poštovné).

    - Opětovně může nadějný pisálek vyhrát až po 3 měsících, aby dal šanci i ostatním.


Hodnocení blogových článků a LEVEL uživatele

    - Na rozdíl od hodnocení jinde na webu, u blogů platí, čím zkušenější uživatel, tím větší váhu má jeho hodnocení. Proto jedno hodnocení uživatele s LEVELem 10 vydá za 5 uživatelů s LEVELem 2 atp.

    - Autor blogového příspěvku obdrží 20 bodů do svého ranku za článek, který ohodnotí alespoň 3 uživatelé s rankem vyšším LEVELu 5 známkou alespoň 5/10. Tedy, musí se najít alespoň 3 uživatelé s LEVELem 5+, kteří hlasovali 5+

    - Za komentáře k blogovým článkům budou uživatelé ohodnoceni body do ranku, stejně jako kdekoli jinde. Za hodnocení blogového článku ale získáte rovnou 3 body.

SOUTĚŽ STARTUJE 1. LISTOPADU 2010

.

Citace
Napsal : 12/10/2010 12:06 am
Share: