HQDevelop - nové če...
 
Notifications
Clear all

HQDevelop - nové česko/slovenské studio  

 
Diskuzní fórum df25411493483fce124216b3e0041ecb?s=110&d=mm&r=g
(@indikatorccz)

Abych si zkrátil psaní, tak budu toto studio nazývat ve zkratce HQ. Nevím kde přesně začít, ale asi bych měl u toho, že toto studio je čerstvý první týden. Složili jsme momentálně 11 lidí, kteří se něčemu věnují a já bych s nimi rád plnil některé cíle, po kterých už někteří sníme. Jsme mladý tým, ale na tom úplně tolik nezáleží. Schopnosti máme a víme jak je uplatnit. Proto Vám popíši několik dovedností čeho jsme schopni na dobré úrovni udělat.

HTML, CSS, CSS JS, jQuery, Ajax, PHP, MySQL, grafika, herní design - level designy, profesionální marketing, JAVA, 3D grafika (modelování atp...), Photoshop CS5, kreslení, Joomla, SQL databáze, ochrana proti hacknutí, C/C++/C# .net, deskoptové aplikace a různé operace v admin systému, Python, OOP, cakePHP, javascript, penetrating tester (php a sql), phpBB, SEO a domaining...

Děláme kompletní výtvory webových projektů všeho druhu. Pro dosažení cíle v brzkém čase se cena zvyšuje. Záleží taky jakou modernizaci a jak propracovaný systém si budete přát. To pak mění celkovou cenu...

Momentálně pracujeme na vlastním webu kde by měl být support, fórum a naše projekty + seznam zakázek. Web taky částečně využijeme pro psaní článků z IT světě (software, hardware, hry, atp...).

Do HQ hledáme lidi od 14 let (ovšem s velkým talentem) na programování, tvorba grafiky, doplňování komunity až po různé doplňování článků atp... Ať jste šikovní pro tvorbu videí , kreslení, nahrávání hudby a zvuků, a jiných věcích, které tu nemusí být popsány, tak nás určitě kontaktujte.

"Platíme každému za odvedenou práci..." Bohužel s tím moc nepočítejte, jelikož jsme teprve začínající studio, tak nemáme zatím tolik na rozvoj. Vše platíme z vlastního a většina dělá zadarmo. Až samozřejmě bude nějaký zisk u Android aplikací, vlastní místnost a server-ovnu, tak o plat za dobře odvedenou práci slibujeme všem.

HQ je tým, který chce ukázat CZ/SK komunitě a mnohem dál (EN, DE,...), že i když jsme Evropané a malé státy jak už rozlohou tak s vyspělostí IT, tak určitě dokážeme udělat dobré projekty. Máme velké ambice přinést do našich dvou států i vlastní obsah... Nejen dobré hry se musí hrát v angličtině. Na co stále si zvykat na jiné jazyky (ve hrách, videí,...), když i my si můžeme dovolit dělat to co oni. Nebudeme pozadu - HQ tímto chce odpovědět, že tu bude, aby naši CZ/SK komunitu jsme dělali silnou a v některých věcech rozlehlejší.

Tým HQ má desítky dobrých návrhů, které se řeší interně. První dobré práce se platí platem!Využijte šance a staňte se jeden z naších developerů!

Ředitel HQ - Indikatorccz
Zástupce ředitele - farcys
Zástupce ředitele - JakCker

> složený 3 týmy na tvorbu webových, androidních a deskoptových aplikací
> projekty zahlédnete reklamou a v recenzích
> officiální web (zatím nefunkční) -> http://www.hqdevelop.co m"> http://www.hqdevelop.com
> kontaktovat nás můžete na -> hqdevelop@seznam.cz či na skypu ředitele HQ -> Indikatorccz

Citace
Napsal : 29/05/2011 2:17 am
Share: