Mobil do 11000kč pr...
 
Notifications
Clear all

Mobil do 11000kč prosim o radu  

Stránka 3 / 3
 
Diskuzní fórum 5ac25ce200422
 SSuk
(@ssuk)

Takže k SGS2:
Plánoval jsem koupit pořádný mobil co vydrží. SGS2 jsem měl možnost osahat před koupí a uznávám, taky jsem s bál plastového krytu, jak to bude s nárazy a podobně. Mobil jsem nakonec pořídil kolem 9000 CZK v CZ shopu. První chvíle s mobilem? Asi největší strach byla baterie, která vydržela max. 2 dny, a to i v případě, že jsem jej skoro nepoužíval. Takže jsem začal šmátrat a hledat, číst a studovat. Nakonec jsem se rozhodl na popud uživatelů nejmenovaného xda-dev fóra na ROOT. Provedl jsem tedy root s nahráním jiného kernelu (hodně jednoduše: udělal jsem hack sgs2ky) a co by se nestalo. Pokud mobil nyní nepoužívám non-stop či na hraní, tak sem schopen se na 1 plné nabití baterie dostat s životností až ke 4(!) dnům.
Co se konstrukce týče, tak na mobilu mam jen fólii na displeji, nic víc, nic miň. několikrát mi spadl na beton, koberec, dlažbu i dřevo. S mobilem ani nehnulo, vše jede, skoro žádné oděrky (když už, tak opravdu minimální a na první pohled těžce rozeznatelné).
Můj osobní názor na SGS2 je ten, že se jedná o opravdu kvalitní mobil, který se Samsungu podařil a titul Mobil roku 2011 si opravdu zaslouží. I přes obyčejné zpracování má velkou výdrž, po rootnutí se zvětšila výdrž baterie (používám CyanogenMod (pouze stable release), pro upřesnění) a osobně bych mobil neměnil. Možná bych ale koupil přeci jen Samsung Galaxy S2 Duos, ale ten je dostupný jen v Číně.

Já jsem své poslední 3 mobily nakoupil zde: http://www.1-2umobil.cz/shop /"> http://www.1-2umobil.cz/shop/ . S tímto shopem mam dobrou zkušenost, mobil mi vždy(!) vydržel přes 3 roky (kupuju zde mobily i známým když už je potřeba(přítelkyně, brácha,..)). SGS2 tam mají teď za 8900 CZK včetně DPH. Dovoz je sice z Polska, ale hned to přiznali. Záruka je klasicky 2 roky, takže se není čeho bát.

Je teď na tobě co chceš od mobilu. Pokud jej chceš na volání, tak si kup mobil do 3000. Pokud na víc, tak bych z vlastní zkušenosti SGS2 doporučil ale pouze za té podmínky, že by ses jej nebál rootnout. Jinak si všude přibal nabíječku.

OdpověďCitace
Napsal : 02/05/2012 1:13 am
Diskuzní fórum 5ac233a5e819a
(@marigold)

Zajímavé, také zrovna už pár dní uvažuji o koupi Samsungu Galaxy S2. Možná ještě chvíli počkám, jelikož 4. června se začně prodávat Galaxy S3, tudíž by mohla něco málo klesnout cena S2. U takovýchto mobilů se však cena dost drží, takže nepočítám, že by případný pokles ceny byl nějak závratný.

OdpověďCitace
Napsal : 30/05/2012 5:46 pm
Stránka 3 / 3
Share: