Notifications
Clear all

Vyberte hru roku 2014 komunity Zing.cz  

Stránka 8 / 12
 
Diskuzní fórum 44b25b0eb4de085565b79bb9768ae4c3?s=110&d=mm&r=g
(@the_darkness2)

Alien: Isolation
Middle-earth: Shadow of Mordor
Polda 6

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 5:15 pm
Diskuzní fórum 5b1bd9732733a
(@czmarty7)

Nemůžu to GTA už ani vystát!!! Proč se ta hra tak tlačí dopředu? Nikdy to nepochopím.
Za mě jasně ALIEN, FC4 A FORZA HORIZON, to je zážitek maximální!!!

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 5:58 pm
Diskuzní fórum 3c6b0dea16d4f21659a137cb01a80f20?s=110&d=mm&r=g
(@smejdcz)

V tomto roce hledat hru roku pro mě tedy nebylo nijak tak těžké. Na první 3 místa bych jednoznačně zařadil Bayonetta 2, Dragon Age: Inquisition a Middle-earth: Shadow of Mordor.

Na třetí místo bych pak posadil Dragon Age: Inquisition a to kvůli parádnímu a rozmanitému příběhu, nespočtu kvalitních vedlejších misí, skvělému soundtracku, hrací době a profesionální dabingu. Taktéž se vývojáři poučili z chyb předešlého dílu a vše zase vrátili zpět na starou trasu.

Druhé místo by podle mě odnesl Middle-earth: Shadow of Mordor. Skvělé akční dobrodružství, ve kterém s radostí přehlídnete menší chyby a užijete si svižnou jízdu až dokonce. Podle některých názorů kopie AC série, podle mě příklad pro Ubisoft, jak by sakra měla AC série vypadat. Jednoznačný potlesk.

A král, tedy spíše královna, tohoto roku je Bayonetta 2. Čarodějnice, která osloví každého fanouška potrhlé akce. Fenomenální návrat a po všech stránkách vyšperkovaná jízda bez hranic. Bohužel hra vydaná pouze pro WiiU, tudíž v této anketě nikdy nemůže uspět a to je škoda. Bayonetta 2 by si stoprocentně zasloužila přesunout i na jiné platformy.

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 6:22 pm
Diskuzní fórum 5a814fd01cca4aa8da552dfff81d9ad0?s=110&d=mm&r=g
(@xxlotrenxx)

V mém případě jsem vybral Alien Isolation, Dragon Age Inquisition a Middle-Earth.

Alien mě opravdu uchvátil hlavně proto, že jsem byl jako většina hrozně zklamán z Alien Colonial Marines, které slibovalo návrat a dobrý příběh a vyšla z toho asi nejhorší hra v dějinách hned po letošním Rambu, a také hlavně zpracovaným prostředím a stylem hraní = o hodně lepší než střílet sto alienů kulometem.

Dragon Age Inquisition = skvělé prostředí a příběh, herní doba a rozloha, návrat k úspěchu Dragon Age Prameny, nezapomenutelný zážitek. Doufám, že RPGčeštiny uspějí a dovolí jim udělat češtinu, když už se jim podařilo vytáhnout texty

Middle-Earth = na tuhle hru jsem se opravdu těšil a donutila mě si přečíst knihy ze světa Pána Prstenů, protože mě zajímají ty postavy, které ve filmech vůbec nebyly a hlavně všechno, co se dělo před zrodem Sauronovi moci
Jinak krásné prostředí, které teprve začíná dostávat obraz pravého Mordoru, skvělý hlavní hrdina a nečekaný spád příběhu

Doporučuji

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 6:47 pm
Diskuzní fórum 5aca61834743a
(@declare)

Castlevania: Lords of Shadow 2: Opomíjená, ale pro mě velice zábavná akční rubačka. Citelně se samozřejmě inspiruje jinými hrami z konzolí, ale pro mě je ten mix rozumně namíchán a absolutně proti tomu ni nemám, na mě to funguje.

Metro Redux: Ne úplně ideální podmínky, které ukrajinští autoři dle všeho museli protrpět a jsou schopni vytvořit FPS sérii, která směle zadupe do země všechny FPS daleko větších studií? Absolutní obdiv a jedna z nejlepších FPS současnosti. Redux je sice jen "vyleštěná" verze toho, co už tu bylo, ale i když vlastním všechny verze, tak Redux byla pro mě povinnost. Ať už kvůli sympatiím k tvůrcům či chuti se znovu ponořit do toho překrasně zdecimovaného světa.

Grand Theft Auto V: Přemýšlel jsem dlouho a prostě musím. Už jen kvůli komplexnosti a až přehnanému perfekcionismu tvůrců. Prostě si to ta hra zaslouží.

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 10:06 pm
Diskuzní fórum b1f4662f9c1283013212632e8a279f43?s=110&d=mm&r=g
(@johnczek)

Tákže rok 2014....
Jako obvykle během roku sucho, ke konci hotová povodeň. Co mě ale tento rok naštvalo nejvíc, je recyklace. S tou se setkáváme již několik let, a to hlavně v podání Ubi. Tento rok se to ovšem stalo i jinde. Při procházení ankety jsem se samozřejmě soustředil na hry, které znám. A většinu z nich jsem vyřadil právě díky recyklaci. Tím nejzdárnějším příkladem je F1 2014, která mě ze všech her, na které jsem se při jejich oznámení těšil zklamala nejvíce. Tolik recyklace jsem od pánů z Codemasters neviděl a nečekal. Pro tento rok mohou s hrdostí soupeřit s Ubi, několikanásobným vítězem této pochmurně známé sekce vývoje her.
I přes to ale se 2 tituly ze 3, u kterých jsem hlasoval umístili v mých TOP2014. A které to jsou?

AC: Unity- Jako u všech svých her, Ubisoft dokáže udělat tak výbornou reklamu, až člověka mrazí. O to větší je ovšem ten pád do reality, když se dozvíme, jak moc nám "mazali med kolem huby". U AC Unity jde vidět ta "unavenost" vývojářů, kteří rok co rok pracují na "novém" díle a úplně zapomínají na menší vychytávky a srdcervoucí příběh, který jsme znali od Altaira či Ezia. Na všudypřítoné objekty, vídané již v minulém, předminulém, předpředpředpřed minulém díle si hráč zvykne, nic jiného mu totiž nezbývá a alespoň má oproti nováčkům začínající v této již kultovní klasice nějakou výhodu :D. Bugy jako takové nebudu brát v potaz, jelikož jejich oprava byla opravdu bleskurychlá, žádná hra se neobejde bez bugů- hoši z Ubi to ovšem vyřešili hned. Za to mají hodně velké plus. I přes tohle všechno mně hra zaujala svým vzhledem a zasazením do historické doby, do Francouzské revoluce. Je to již druhý díl, který mě nadchnul jen tím, že si vývojáři "vzali na triko" tak náročné téma jako je americká Válka o svobodu či již zmiňované události následující po pádu Bastily.

Far Cry 4- Ano, i druhý výběr je zrecyklované prasátko Ubisoftu, které "pořád sype, tak proč by mělo přestávat?". Tak pro změnu začnu klady. Příběh zasazený v Kyratu nadchne kdekoho jen tématem boje za svobodu, která je v posledních letech, a vlastně pro celé 20. a 21. století typická. Hned ze začátku mě osobně nadchnul fakt, že se hlavní hrdina- Ajay po prvním zabití (či když viděl poprvé zavražděného člověka) nesesypal jako jako předchůdce ve FC3, který ale hned misi na to chytil do ruky AK47 a zabíjel piráty s přesnější muškou, než kdejaký člen Delta Force. Ačkoliv je hra bezpochyby jen předělané FC3, lze zde najít i několik nových vychytávek, bez kterých byste se v divokých a mrazivých horách asi neobešli. Je to dozajista hák, který vám ušetří spoustu času, námahy a při útěku před pestrou divou a krvelačnou zvěří mnohdy i život samotný. Další novinkou je malá helikoptéra, kterou můžete občas na mapě nalézt, či prostě dobýt nějakou pevnost a sprostě ji šlouhnout. Ošetří taktéž spoustu času a námahy a po čase, kdy vás začne projíždění skrz Kyrat, přejíždění medvědů a ničení Paganových konvojů granátometem nudit bude vašim nejlepším společníkem. Jako hlavní klad bych určitě vytknul více možností volby, kam se příběh bude ubírat. SPOILER Po shlédnutí různých jiných koncí na youtube jsem byl rád, že jsem si vybral právě ten svůj, tzn. smrt Amity a nezabití Pagana. Z různých konců a dalších možností hry se totiž dozvíte, že to, co jste viděli za "halucinace" při zabíjení Yumy nebyly pouze halucinace, ale také pohled do budoucnosti, kde se Amita ujmula vedení nad zlatou stezkou. Dále se pak dozvíte, že když si odmyslíte několik škaredých věcí, který se halvní záporák- Pagan Min- dopustil, zrazu zjistíte, že největším "klaďasem" ve hře je právě on. Nevím jak ostatní, ale já si ho "zamiloval" hned od prvního okamžiku a děsil jsem se momentu, když přijde čas ho zabít. Naštěstí na to klucí z Ubisoftu mysleli a dali hráčům možnost. Proto jsem si mohl doposlechnout celou pravdu o "svých" rodičích a mohl vidět Pagana vklidu a živého odlétat. Z chyb je to právě ta recyklace, která je všudypřítomná, to už snad netřeba komentovat. Ale hra samotná určitě stojí za zahrátí, skvělá práce.

GTA V- no a to "nejlepší" nakonec. Co k tomu napsat. Měl jsem jen pár možností k zahrání, vlastně jen párkrát na PS mého kamaráda. Stále čekám na vydání pro PC, kde budu moct konečně zjistit, zda-li se čekání vyplatí. A také zda-li se najdou peníze na to, si hru zakoupit. Moc se na ni těším.

No, to byl rok 2014 pro mě. Každopádně přeji všem hezky prožitý zbytek tohoto a šťastný vstup do toho nového. Zingu přeji mnoho a mnoho dalších her kvalitního herního materiálu, který hráčům přináší a doufám, že bude přinášet dál.
PF 2015

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 10:25 pm
Diskuzní fórum 7b6aee56dca8422657b14d18796be0aa?s=110&d=mm&r=g
(@wedomz)

Vybral jsem Forzu Horizon 2. Proč? Rozhodoval jsem se pro GTA V pro to, ale hlasuje každý druhý a tak dám raději šanci i jiné hře. FH2 mě velice láká, dokonce jsem se i rozhodoval, jako milovník aut že, bych přesel od PCMR (ukamenujte mě) ke konzolím a pořídil si onu Xkrabičku Jedna. Od této volby mě odradilo nekřesťanské zlaté členství pro xbox bez kterého je absolutně nemožné si zahrát a myslím si, že nemusím měsíčně vyživovat Microsoft na nějakých dalších poplatcích.

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 11:18 pm
Diskuzní fórum ec8fe8eeef6d35a97046cf689f0949ed?s=110&d=mm&r=g
(@hony51)

Letos vyšlo hodně dobrých her mezi mých top 5 bych dal Wolfensteina,Thiefa, AC Unity a Wolf Among Us (Popřípadě TWD Season 2) ale jakožto fanouška basketballu a pc hráče jsem vybral Nba 2k15, už předem vím že hra bude mít velmi málo příznivců v našich končinách ale stejně jsem ji vybral, jelikož oproti minulému ročníku je obrovský skok ve všem. Grafika,hratelnost,hudba,propojení s reálnou Nba, vlastní ingame show a hromady maličkostí, které z ní dělají nejlepší simulaci virtuálního basketballu která byla kdy vytvořena a dokážu na ní strávit hodiny a hodiny.

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 11:31 pm
Diskuzní fórum 37fa95b9e26cc3d7bee13aa10f9c1756?s=110&d=mm&r=g
(@tomco777)

Middle-earth: Shadow of Mordor
Výborná hra, síce som ju nedohral do konca no veľmi ma bavila. Takých hier by som bral viac 😉
South Park: The Stick of Truth
toto sme hrali v škole furt keď sa dalo :thumbup: vtipné, podľa mňa bezchybné a celkovo ako tá hra vyzerá, bomba.
Thief
Krásna grafika, naozaj, hodiny som strávil pri tejto hre, veľmi ma chytila. To tmavé mesto, tie šperky všade a taký ten "assassinský" štýl, táto hra tu tiež musí jednoznačne byť!

Nevybral som také hry ako FIFA 15, GTA V, Dragon Age či Far Cry preto, lebo síce sú to veľké "značky" a podarené hry, najmä Far Cry, no ani jedna ma nechytila. GTA V samozrejme áno, ale na starých konzoliach (už sú staré, no nie?) a pre ne vyšlo v roku 2013 a nextgen GTA nemám, čiže som to ani naživo nehral a z toho dôvodu nemám prečo pre neho hlasovať, celkovo je to hra z roku 2013 a žiadny remake do nextgen verzie to nezmení. Thief, SP: TSoT a M-e: SoM sú pre mňa hry roku 2014 :thumbup:

OdpověďCitace
Napsal : 26/12/2014 9:21 am
Diskuzní fórum e19cf1b09895123a6ed1b5f86e10ef1e?s=110&d=mm&r=g
(@darnatos)

Mou hrou roku je The Binding of Isaac: Rebirth, sice tady není, ale i tak si tuhle hru užívám prostě nejvíce 🙂 oproti normálnímu konečně neběží na flashy a je krásně plynulá, prostě paráda, druhá v závěsu je Middle-earth: Shadow of Mordor a to i přesto že jsem ji hrál jen několik hodin, protože ji na tom svým krámu nejspíš nerozjedu 😥 možná to časem vyzkouším, ale zatím mám co dělat a nakonec třetí příčka patří Dragon Age: Inquisition hra kterou si taky užívám a už se těším až si ji projdu znovu.
Možná by pořadí vypadalo jinak, ale bohužel nebyl čas a ani moc chuť po různých eskapádách (Ubi....) hrát více, takže to nakonec končí takto.

OdpověďCitace
Napsal : 26/12/2014 9:54 am
Diskuzní fórum 5ac0d4d207177
(@bonny)

GTA:V, FIFA 15, Diablo 3 RoS

i7-7820X, MSI 1080Ti Lightning Z, MSI X299 Gaming M7 ACK, G.Skill TridentZ 32GB 3200MHz CL14, Samsung 850 EVO 250GB, WD Blue SSD 250GB, 500GB+2TB+2TB, Seasonic X 1050W, NZXT H440 red, NZXT X62 Kraken, Sluchátka, Audio-Technica ATH-M40x
Mikrofon Auna 900B

OdpověďCitace
Napsal : 26/12/2014 3:51 pm
Diskuzní fórum bdbc14dd81a39d413b429d854248db38?s=110&d=mm&r=g
(@decrys)

ani jedna hra tento rok staly vsechny hry za prd a myslim ze to uz do budoucna nebude lepsi

OdpověďCitace
Napsal : 26/12/2014 3:55 pm
Diskuzní fórum 34e9c4d93588d7755345f5698e223b6c?s=110&d=mm&r=g
(@skylines)

Bylo těžký vybrat jednu co by si to zasloužila. Natož tři 😀

OdpověďCitace
Napsal : 26/12/2014 6:36 pm
Diskuzní fórum 5ac1104eeb5d8
(@barlow)

Mezi nejlepší hry letošního roku lze bezesporu zařadit páté GTA, podařenou výpravu do Středozemě v Shadow of Mordor nebo datadisk k Diablu 3, která úplně změnila hratelnost... Pro mě je jednoznačným vítězem This War of Mine :thumbup: protože ukazuje válku v její pravé podobě, ne jako hřiště pro macho muže, kteří jsou schopní vystřílet celou skvadru nepřátel. Tahle hra vás postaví před mnoho nepříjemných voleb a uvědomíte si, že válka není sranda....

OdpověďCitace
Napsal : 26/12/2014 9:09 pm
Diskuzní fórum e244145be1db0f6de63bf839becbfc45?s=110&d=mm&r=g
(@footballfan123)

Z letošního roku sem hrál jen Dragon Age: Inquisition, Call of Duty: Advanced Warfare, FIFA 15 a Shadow of Mordor. Vzhledem k tomu že FIFA u mě totálně propadla tak jsem dal hlas jak DAO a Shadow of Mordor, tak i novému Colofku, protože je to bezvadná hra na odreagování, něco co mě psychicky obohatilo to spíš ne, i kvůli technickým problémům které mi u každé hry lezou na nervy :D. Ale prostě když sem toho hrál tak málo tak asi nebudu hlasovat proto co sem nehrál takže tak 😀

OdpověďCitace
Napsal : 26/12/2014 9:34 pm
Stránka 8 / 12
Share: