Notifications
Clear all

Playman aka random.gamer  

 

Aby ti, co se jich aféra kolem uživatele Playman nějak týká, byly v obraze, zakládám toto téma (nebo spíše oznámení). Nebudu už opětovně vysvětlovat důvody a popisovat, co provedl teď a za poslední rok vůbec. Takže nezúčastnění to mohou s klidným svědomím přejít a nečíst.

Playman se vrátil coby random.gamer, z rozhodnutí redakce však dostal permanentní ban na osobu, nikoli účet. Osobně jsem však nechtěl bojovat s větrnými mlýny opakovaným mazáním jeho nově založených účtů a tak jsem mu jeho novou identitu chtěl ponechat tak dlouho, dokud se nezačne zbytečně moc vyjadřovat. Už proto, že pohodlnější přístup k webu vyplývající z vlastního uživatelské účtu mu odepřít nechceme.

Toho se však příliš nedržel a tak bylo potřeba zasáhnout, zvláště kvůli jeho blogové omluvě z dnešního dne, která byla spíš více výmluvou a tak by zcela jistě brzy akorát vyvolala další hádky. Proto je ostatně i tohle téma zamčené a není důvod se k němu dále vracet. Náš postoj jsme přehodnotili a random.gamer (Playman) si svůj nově založený účet může ponechat, byl mu však zablokován blogový účet a odepřeno právo hodnotit blogové články. Jeho bytí je zde pak podmíněno striktním vyhýbáním se flamu a tématům, které mu již nepřísluší komentovat. V zásadě by se měl bavit jen o hrách a vyhýbat se jakýmkoli hádkám a poučování či povyšování a to v sebemenším měřítku. Jiní se tu takhle dokážou chovat běžně a nepřijde jim na tom nic divného, tak není důvod, aby se také nepřizpůsobil. Ostatně toto by mělo být základem na každém webu/fóru.

Pokud tohle dokáže dodržet, není nakonec důvod ho nijak dále penalizovat nebo vyhánět z webu. Pokud nedokáže, bude mu účet opětovně zrušen a pravděpodobně už bez ústupků. Vám ostatním dobře radím, zbytečně už se v tom nevrtejte, neurážejte ho. Nedlážděte si cestu za stejným osudem.

Citace
Napsal : 10/06/2011 11:48 am

Tak random.gamer se s námi už také rozloučil. Avšak podle jeho posledních projevů se pravděpodobně opět vrátí. Pomoc s odhlalením jeho nové identity vítána.

OdpověďCitace
Napsal : 11/06/2011 8:53 pm
Share: