Uživatel nepřihlášen

Recenze her

Evil Genome – postapokalyptický svět na čínský způsob

Evil Genome – postapokalyptický svět na čínský způsob

Pátek 22.9.2017 - Odyssea za ztracenou pamětí s mečem a plazmovou puškou. Přečíst celý článek »

Destiny 2 – space opera co chytne a nepustí

Destiny 2 – space opera co chytne a nepustí

Čtvrtek 21.9.2017 - Jedna z nejdražších her minulých let dostává svůj druhý díl. Poučila se z předchozích chyb? Přečíst celý článek »

22 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Baja: Edge of Control HD – reinkarnace z minulé generace

Baja: Edge of Control HD – reinkarnace z minulé generace

Středa 20.9.2017 - K životu byly probuzeny off-road závody z minulé generace konzolí. Stojí Baja za váš čas a peníze? Přečíst celý článek »

8 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Dishonored: Death of the Outsider - nový díl s novou hrdinkou

Dishonored: Death of the Outsider - nový díl s novou hrdinkou

Úterý 19.9.2017 - Hlavní roli přebírají spíše vedlejší charaktery. Přinese to vítané změny do zažitého konceptu, nebo už Dishonored nebude tím, čím bývalo? Přečíst celý článek »

6 komentářů|PC, PS4, Xbox One
PES 2018 – fotbal pro fajnšmekry

PES 2018 – fotbal pro fajnšmekry

Pondělí 18.9.2017 - Jaký je nejnovější fotbálek od Konami? Co přináší nového a jak se hraje? Otázek je celé řada a odpovědi najdete v dnešní recenzi. Přečíst celý článek »

61 komentářů|PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360
Tooth and Tail – zvířecí revoluce

Tooth and Tail – zvířecí revoluce

Čtvrtek 14.9.2017 - Když si vrchnost udělá z vašeho milovaného syna hostinu, je nutné něco změnit. Přečíst celý článek »

1 komentář|PC, PS4
Farpoint – fascinující podívaná průměrných kvalit

Farpoint – fascinující podívaná průměrných kvalit

Středa 13.9.2017 - Když si PlayStation VR vezme na pomoc nový AIM ovladač, i z jinak průměrné hry vznikne neopakovatelný zážitek. Přečíst celý článek »

Hypernova: Escape from Hadea – nesnadné hledání domova

Hypernova: Escape from Hadea – nesnadné hledání domova

Pondělí 11.9.2017 - Vytvořit kvalitní tower defence strategii je téměř nadlidský úkol. Podařilo se to tvůrcům tohoto dílka? Přečíst celý článek »

Sonic Mania – starý dobrý retro Sonic

Sonic Mania – starý dobrý retro Sonic

Sobota 9.9.2017 - Sonic se vrací, a to v podobě, kterou známe už více než dvě dekády. Ale stačí to i v roce 2017? Přečíst celý článek »

4 komentáře|PC, PS4, Xbox One, Switch
F1 2017 – závody pro všechny

F1 2017 – závody pro všechny

Pátek 8.9.2017 - Královna motorsportu pro všechny nadšence závodních her. Jaká pozitiva a negativa má letošní ročník od Codemasters? Přečíst celý článek »

17 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Halcyon 6: Lightspeed Edition – vesmírná strategie jak má být

Halcyon 6: Lightspeed Edition – vesmírná strategie jak má být

Čtvrtek 7.9.2017 - Staňte se správcem vesmírné stanice již dnes. Přečíst celý článek »

Absolver – kontaktní souboje především

Absolver – kontaktní souboje především

Středa 6.9.2017 - Originální pojetí bojového umění se po dlouhém čekání dostává na naše obrazovky.  Stane se kultovní záležitostí nebo se rozpadne stejně jako pradávná země Adal? Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, PS4
Knack 2 – je čas zachránit svět, už podruhé

Knack 2 – je čas zachránit svět, už podruhé

Úterý 5.9.2017 - První díl sice nepatří do výkladní skříně videoher, přesto Mark Cerny dokázal vytvořit zajímavé prostorové puzzly. Jak je na tom druhý díl? Přečíst celý článek »

ARK: Survival Evolved - AAA survival

ARK: Survival Evolved - AAA survival

Pátek 1.9.2017 - Po řadě měsíců v předběžném přístupu k nám konečně dorazila finální verze dinosaury prostoupeného survivalu. Zda stojí za váš čas, vám řekne naše recenze. Přečíst celý článek »

14 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Mario + Rabbids Kingdom Battle - pěkně vykutálený, ušatý instalatér

Mario + Rabbids Kingdom Battle - pěkně vykutálený, ušatý instalatér

Čtvrtek 31.8.2017 - Historie je plná crossoverů, které jsou odstrašujícím příkladem, jak by neměl vypadat žádný finální produkt. Občas ale i motyka spustí a výsledek se opravdu povede! Přečíst celý článek »

3 komentáře|Switch
Observer – do hlubin digitální mysli od autorů Layers of Fear

Observer – do hlubin digitální mysli od autorů Layers of Fear

Středa 30.8.2017 - Chtěli jste se někdy podívat do hlavy někoho jiného a prožít jeho vzpomínky? Hororový počin z dystopické budoucnosti Observer vám to umožní. Přečíst celý článek »

12 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Darkwood – výlet do temného hvozdu

Darkwood – výlet do temného hvozdu

Úterý 29.8.2017 - Až půjdeš do lesa v tento den, tak uvidíš, budeš se bát. Přečíst celý článek »

LawBreakers - antigravitační šílenství

LawBreakers - antigravitační šílenství

Neděle 27.8.2017 - Na poli multiplayerových stříleček se objevilo nové jméno - LawBreakers. Přinese do už poněkud přeplněného žánru svěží vítr, nebo se jedná o tuctovou FPS, po které za pár měsíců neštěkne ani pes? Přečíst celý článek »

12 komentářů|PC, PS4
The Escapists 2 – podruhé o něco lépe

The Escapists 2 – podruhé o něco lépe

Sobota 26.8.2017 - Líbil se vám seriál Útěk z vězení? Tak to tu pro vás možná máme tip. Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Solstice Chronicles: MIA – krátká cesta z pekla

Solstice Chronicles: MIA – krátká cesta z pekla

Čtvrtek 24.8.2017 - Nabijte si zbraně a posilněte zbroje, je na čase vyrazit do víru krvavé akce. Přečíst celý článek »

Matterfall - arkádová laser show

Matterfall - arkádová laser show

Pondělí 21.8.2017 - Autoři arkádových stříleček Nex Machina, Alienation, Resogun nebo Dead Nation přinášejí další svůj klenot. Přečíst celý článek »

Uncharted: The Lost Legacy – DLC jako plná hra

Uncharted: The Lost Legacy – DLC jako plná hra

Čtvrtek 17.8.2017 - Obstojí Uncharted i bez Nathana Drakea? + Vlastní záběry s komentářem. Přečíst celý článek »

Sudden Strike 4 – druhá světová poprvé na konzolích

Sudden Strike 4 – druhá světová poprvé na konzolích

Středa 16.8.2017 - Real-time strategie se dají pohodlně hrát i na konzolích. Patří však mezi ně i Sudden Strike 4? Přečíst celý článek »

13 komentářů|PC, PS4
Agents of Mayhem - trochu jiné Saints Row

Agents of Mayhem - trochu jiné Saints Row

Úterý 15.8.2017 - Má nový projekt od tvůrců série Saints Row čím zaujmout, nebo jde o nezajímavý pokus s promarněným potenciálem? Přečíst celý článek »

1 komentář|PC, PS4, Xbox One
Hellblade: Senua’s Sacrifice – když je oběť jediným řešením bolesti

Hellblade: Senua’s Sacrifice – když je oběť jediným řešením bolesti

Pátek 11.8.2017 - Podaří se vám keltskou válečnici jménem Senua vyvést z duševního pekla živou, nebo bitvu s vnitřními démony prohrajete? Přečíst celý článek »

33 komentářů|PC, PS4
Sundered – smrtí vše jen začíná

Sundered – smrtí vše jen začíná

Středa 9.8.2017 - Opuštěná civilizace plná démonických přízraků skrývá temné tajemství, které můžete odhalit pouze vy. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4
Fictorum – RPG plné inovací

Fictorum – RPG plné inovací

Úterý 8.8.2017 - Nezávislé studio Scraping Bottom Games se nás pokusilo zaujmout kombinací destrukce a mocné magie. Povedlo se? Přečíst celý článek »

The Long Dark – okouzlující přežívání

The Long Dark – okouzlující přežívání

Pondělí 7.8.2017 - Dokážete zvítězit nad nic neodpouštějící přírodou? Přečíst celý článek »

17 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Antihero – viktoriánská Anglie a její temná stránka

Antihero – viktoriánská Anglie a její temná stránka

Neděle 6.8.2017 - Poodhalte závoj tajemství nad fungováním precizního soukolí loupežného gangu v impériu Jejího veličenstva. Přečíst celý článek »

Ultimate General: Civil War – je čas změnit dějiny

Ultimate General: Civil War – je čas změnit dějiny

Čtvrtek 3.8.2017 - Nelíbí se vám výsledek americké občanské války? Nyní máte šanci jej změnit. Přečíst celý článek »

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Nejzajímavější a nejdůležitější události týdne - 18. až 24. září

Film Tomb Raider v traileru, Vampyr odložen, oznámení Left Alive od Square Enix, čeština v Gran Turismu Sport, Forze Motorsport 7 a Elex, gameplay…

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Deskovkový speciál: Arkham Horror

Liduprázdnými ulicemi se šíří strach z pradávné hrozby, která se má v brzké době prodrat na náš svět. Jen hrstka odvážných hrdinů ji může zastavit.

 
 

Dojmy z Gamescom dema Ylands

Preview - 22.9.2017
 
Dojmy z Gamescom dema Ylands

Co je nového v chystaném sandboxovém titulu od Bohemia Interactive, který je na první pohled dost odlišný od ostatních projektů studia?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC
 
 
Evil Genome – postapokalyptický svět na čínský způsob

Odyssea za ztracenou pamětí s mečem a plazmovou puškou.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC
 
 
Destiny 2 – space opera co chytne a nepustí

Jedna z nejdražších her minulých let dostává svůj druhý díl. Poučila se z předchozích chyb?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole