Uživatel nepřihlášen

Recenze her

Fire Emblem Warriors - povedená grupka hrdinů

Fire Emblem Warriors - povedená grupka hrdinů

Středa 22.11.2017 - Omega Force nám opět dokázala, že vlastní návod, jak účelně spojit dvě různé značky. A vytvořit tak perfektní záležitost. Přečíst celý článek »

0 komentářů|3DS, Switch
Heliborne - vrtulníky a rock

Heliborne - vrtulníky a rock

Úterý 21.11.2017 - Nahoďte rotory a vrhněte se do víru nebeských bitev v simulátoru Heliborne. Toto akční létání s vrtulníky je plné výbuchů raket, řinčení kulometů a kytarového sóla. Přečíst celý článek »

Attentat 1942 – lepší než učebnice

Attentat 1942 – lepší než učebnice

Pondělí 20.11.2017 - Heydrichiáda zasáhla osudy tisíců lidí. Pojďme se podívat blíže na jeden z nich. Přečíst celý článek »

Project Cars 2 – nekompromisní závodní simulátor

Project Cars 2 – nekompromisní závodní simulátor

Pondělí 20.11.2017 - To, co vám jinde projde, za to vám Project Cars 2 vymáchá obličej v kaluži vyjetého oleje. Přečíst celý článek »

21 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Star Wars: Battlefront 2 - další návštěva předaleké galaxie

Star Wars: Battlefront 2 - další návštěva předaleké galaxie

Sobota 18.11.2017 - Hodnotíme singleplayer i multiplayer nového Battlefrontu. Jak kvalitní je výsledná hra a jak se vypořádala s nedávnými vlnami kontroverze? Přečíst celý článek »

129 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Mary Skelter: Nightmares - útěk z věznice Jail

Mary Skelter: Nightmares - útěk z věznice Jail

Sobota 18.11.2017 - Pro někoho může být vězení noční můrou, pro jiného zase noční můry mentálním vězením. Co když se ale ocitnete ve vězení, ve kterém jsou bachaři žijící noční můry? Pak je třeba zavolat Červenou Karkulku! Přečíst celý článek »

WWE 2K18 – showmani v ringu

WWE 2K18 – showmani v ringu

Pátek 17.11.2017 - Wrestleři od 2K jsou zpět a i letos mají v plánu předvést pořádnou zápasnickou show. Povedlo se, anebo tady někdo dostal jen pořádně na budku? Přečíst celý článek »

6 komentářů|PC, PS4, Xbox One, Switch
Need for Speed: Payback – smutné pokračování série

Need for Speed: Payback – smutné pokračování série

Středa 15.11.2017 - Kdysi slavné arkádové závody se přiřítily v novém díle, který fanouškům radost neudělá. Přečíst celý článek »

127 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Hand of Fate 2 – souboj s osudem

Hand of Fate 2 – souboj s osudem

Úterý 14.11.2017 - Nikdy nevíte, jaké karty vám osud nadělí. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Sonic Forces – modré bodliny se vrací

Sonic Forces – modré bodliny se vrací

Pondělí 13.11.2017 - Zlotřilý Doctor Eggman přišel s dalším plánem na zničení planety. Dokážete jej porazit s týmem superzvířat? Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, PS4, Xbox One, Switch
Bear With Me – co ukrývá fantazie malé Amber?

Bear With Me – co ukrývá fantazie malé Amber?

Sobota 11.11.2017 - Amber s pomocí detektiva Ted E. Beara řeší zmizení svého bratra a útoky Red Mana na Paper City. Přečíst celý článek »

Space Pirates and Zombies 2 – divoké vesmírné dobrodružství

Space Pirates and Zombies 2 – divoké vesmírné dobrodružství

Pátek 10.11.2017 - Jak to dopadne, když vývojáři do svého díla nacpou nemrtvé, vesmírné lodě, mimozemšťany a piráty. Zjistíte v naší recenzi. Přečíst celý článek »

Call of Duty: WWII – není válka jako válka

Call of Duty: WWII – není válka jako válka

Čtvrtek 9.11.2017 - Přinesla rovnice Call of Duty + druhá světová válka kýžené ovoce? Přečíst celý článek »

37 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Guardians of the Galaxy – vesmírná epizodická komedie

Guardians of the Galaxy – vesmírná epizodická komedie

Čtvrtek 9.11.2017 - Během vydávání jednotlivých epizod se zdálo, že je adaptace Strážců Galaxie tou nejméně viditelnou sérií od Telltale Games. Je ale také nejméně kvalitní? Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4, Xbox One, Mac
Archaica: The Path of Light

Archaica: The Path of Light

Středa 8.11.2017 - Vydejte se na cestu nosiče světla a zachraňte umírající svět. Přečíst celý článek »

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - zima klepe na stroje

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - zima klepe na stroje

Pondělí 6.11.2017 - Vydání první a podle všeho i poslední expanze pro úspěšné akční RPG Horizon: Zero Dawn je za rohem. Stojí nové potíže a dobrodružství Aloy za to? Přečíst celý článek »

Danganronpa V3: Killing Harmony - zabít nebo ne, to je to oč tu běží

Danganronpa V3: Killing Harmony - zabít nebo ne, to je to oč tu běží

Sobota 4.11.2017 - Může nás ještě Danganronpa vůbec překvapit? Může nabídnout něco nového? Co když je vzájemné zabíjení a hledání vraha nějak okořeněno? Vše se dovíte v naší recenzi. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PC, PS4, PSV
Spintires: MudRunner – z bláta do louže

Spintires: MudRunner – z bláta do louže

Čtvrtek 2.11.2017 - Je všeobecně známo, že ti nejdrsnější chlapi kočírují po dálnicích monumentální kamiony. Ti praví frajeři však jezdí s náklaďáky v bahně. Přečíst celý článek »

28 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Assassin's Creed: Origins - skok důvěry správným směrem

Assassin's Creed: Origins - skok důvěry správným směrem

Úterý 31.10.2017 - A je to tu... Assassin's Creed se po roce vrátilo na naše obrazovky, aby nás přesvědčilo, že ještě nepatří do muzea. Plnohodnotná recenze. Přečíst celý článek »

391 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Warbanners – prapor směle vzhůru!

Warbanners – prapor směle vzhůru!

Úterý 31.10.2017 - Ze severu útočí Orkové a po několika desetiletích znovu začali řádit nekromanti. Postavíte se zlu v čele žoldnéřské armády? Přečíst celý článek »

Vaporum – výlet do nitra ocelového obra

Vaporum – výlet do nitra ocelového obra

Pondělí 30.10.2017 - Sedlo nám nové slovenské RPG? Přečíst celý článek »

Super Mario Odyssey – odvrácenější strana Měsíce

Super Mario Odyssey – odvrácenější strana Měsíce

Čtvrtek 26.10.2017 - První regulérní Mariovo dobrodružství na konzoli Switch a před Nintendem stojí nelehký úkol – dokázat, že ani druhá z jeho vlajkových lodí nepatří do starého železa. Daří se Mariovi i po více než třech dekádách držet krok s moderními plošinovkami? Přečíst celý článek »

Wolfenstein 2: The New Colossus – jak by vypadala Amerika pod nadvládou nacistů?

Wolfenstein 2: The New Colossus – jak by vypadala Amerika pod nadvládou nacistů?

Čtvrtek 26.10.2017 - Recenze očekávaného pokračování věhlasné série. Jak dopadl v našem testu Wolfenstein 2: The New Colossus. Přečíst celý článek »

130 komentářů|PC, PS4, Xbox One, Switch
Field of Glory II – chyby neodpouštějící tahovka

Field of Glory II – chyby neodpouštějící tahovka

Středa 25.10.2017 - Přijde vám Total War: Warhammer 2 moc jednoduchý? Tak to tu pro vás máme jeho tahovou alternativu. Přečíst celý článek »

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters - spřátelte se s nepřítelem!

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters - spřátelte se s nepřítelem!

Středa 25.10.2017 - Yo-kaiové potřetí a zase o kousek lépe. Nevěříte? Pak se začtěte do naší recenze. Přečíst celý článek »

NBA 2K18 – basketbal s prvky MMO

NBA 2K18 – basketbal s prvky MMO

Úterý 24.10.2017 - Spojení 2K a NBA je již několik let zárukou opravdové kvality. Potěší fanoušky palubovek i letos? Přečíst celý článek »

19 komentářů|PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Switch
Hob – kamenná pěst v akci

Hob – kamenná pěst v akci

Pondělí 23.10.2017 - Zákeřná nemoc požírá vaši domovinu. Jen vy ji můžete vyléčit svým důvtipem a robotickou paží. Přečíst celý článek »

3 komentáře|PC, PS4
Ken Follett’s The Pillars of Earth – stavění katedrály podle knižní předlohy

Ken Follett’s The Pillars of Earth – stavění katedrály podle knižní předlohy

Pátek 20.10.2017 - První část hry „Z popela“ nabízí prolog k rozsáhlému příběhu o stavbě katedrály a o osudech lidí s ní spojenými. Přečíst celý článek »

2 komentáře|PC, PS4, Xbox One
Dungeons 3 – ničte, palte, pleňte, vše je dovoleno!

Dungeons 3 – ničte, palte, pleňte, vše je dovoleno!

Pátek 20.10.2017 - Už vás nebaví hrdinské chování hlavních postav pohádkových příběhů? Odhalte svou temnou stránku v kůži mladé elfky vládnoucí smrduté kobce! Přečíst celý článek »

4 komentáře|PC, PS4, Xbox One
Middle-earth: Shadow of War – velkolepé tažení za záchranou Středozemě

Middle-earth: Shadow of War – velkolepé tažení za záchranou Středozemě

Čtvrtek 19.10.2017 - První díl byl darem z nebes pro všechny milovníky Středozemě a akčních her. Dokázal Shadow of War něčím překvapit? Přečíst celý článek »

20 komentářů|PC, PS4, Xbox One

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Fire Emblem Warriors - povedená grupka hrdinů

Omega Force nám opět dokázala, že vlastní návod, jak účelně spojit dvě různé značky. A vytvořit tak perfektní záležitost.

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole a handheld
 
 
Návštěva nového studia SCS Software

Tvůrci simulátorů trucků slaví 20 let, a tak nás pozvali do svých zcela nových kanceláří na prohlídku, ukázku VR a křest nového DLC New Mexico.

 
Přečíst celý článek»Autor: Marek_Tvrdy - Platforma: PC
 

Heliborne - vrtulníky a rock

Recenze - 21.11.2017
 
Heliborne - vrtulníky a rock

Nahoďte rotory a vrhněte se do víru nebeských bitev v simulátoru Heliborne. Toto akční létání s vrtulníky je plné výbuchů raket, řinčení kulometů a…

 
Přečíst celý článek»Autor: ROYALFOX - Platforma: PC
 
 
Attentat 1942 – lepší než učebnice

Heydrichiáda zasáhla osudy tisíců lidí. Pojďme se podívat blíže na jeden z nich.

 
Přečíst celý článek»Autor: barlow - Platforma: PC
 
 
Project Cars 2 – nekompromisní závodní simulátor

To, co vám jinde projde, za to vám Project Cars 2 vymáchá obličej v kaluži vyjetého oleje.

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole