Uživatel nepřihlášen

Recenze her

Persona 5 – podařený návrat osobností

Persona 5 – podařený návrat osobností

Sobota 22.4.2017 - Proběhl návrat oblíbené série bez problémů? Není na ni znát dlouhá prodleva? Nebo byla dlouhá pauza přínosem? Odpovědi hledejte v recenzi, nebo ve svém podvědomí. Přečíst celý článek »

13 komentářů|PS4, PS3
Warhammer 40,000: Dawn of War 3 – skutečně divoká trojice

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 – skutečně divoká trojice

Čtvrtek 20.4.2017 - Třetí díl slavné RTS je konečně tady, sedl nám stejně jako jeho dva předchůdci? Přečíst celý článek »

She Remembered Caterpillars – v jednoduchosti je krása

She Remembered Caterpillars – v jednoduchosti je krása

Středa 19.4.2017 - Primární barvy a mosty zavaří vaše mozkové závity. Přečíst celý článek »

1 komentář|PC, Mac
Yo-kai Watch 2: Bony Spirits - povedené cestování v čase

Yo-kai Watch 2: Bony Spirits - povedené cestování v čase

Pondělí 17.4.2017 - Říká se, že 2x do stejné řeky nevstoupíte. Pokračování nesmírně úspěšné série Yo-kai Watch je zářným příkladem opaku tohoto rčení. Jestli se ale smočíte rádi, to zjistíte až z naší recenze. Přečíst celý článek »

The Franz Kafka Videogame – pro ty, co neradi čtou

The Franz Kafka Videogame – pro ty, co neradi čtou

Sobota 15.4.2017 - Vžijte se do role hlavního hrdiny Kafkových děl a zažijte s ním zmatek a frustraci. Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, iPhone, iPad
Loot Rascals – série nejistých kroků

Loot Rascals – série nejistých kroků

Pátek 14.4.2017 - Nadchla nás roztomilá prvotina nezávislých vývojářů? Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4
LEGO City Undercover – podruhé, ale ne lépe

LEGO City Undercover – podruhé, ale ne lépe

Čtvrtek 13.4.2017 - Čtyři roky staré kostičkové dobrodružství z Wii U dorazilo na ostatní platformy. Postarali se o nové vydání autoři s péčí? Přečíst celý článek »

4 komentáře|PC, PS4, Xbox One, Switch
Battle Brothers – nechť vaše jméno nejlepší pověst předchází

Battle Brothers – nechť vaše jméno nejlepší pověst předchází

Středa 12.4.2017 - Hardcore tahová strategie pro válečné veterány Battle Brothers přichází s výzvou, která může leckterého dobrodruha dohnat k slzám. Přijmete zakázku, která může být vaší poslední? Přečíst celý článek »

Snipperclips - Natoč se! Musím z tebe trochu ukousnout!

Snipperclips - Natoč se! Musím z tebe trochu ukousnout!

Pondělí 10.4.2017 - Heslo v „Jednoduchosti je síla”, cítíte v této hříčce na každém kroku. Ale jednoduché to rozhodně nebude. Přečíst celý článek »

PaRappa the Rapper Remastered - legendární rytmy v novém kabátku

PaRappa the Rapper Remastered - legendární rytmy v novém kabátku

Sobota 8.4.2017 - Rapová legenda 90. let se vrací. Najde si své publikum i dnes? Přečíst celý článek »

Bulletstorm: Full Clip Edition - kreativní řezničina

Bulletstorm: Full Clip Edition - kreativní řezničina

Pátek 7.4.2017 - Nekompromisní střílečka Bulletstorm se po letech vrací na scénu, aby znovu rozvířila vody FPS žánru. Má však stále dost sil na to, aby zaujala? Přečíst celý článek »

16 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Blackwood Crossing – zkouška ohněm

Blackwood Crossing – zkouška ohněm

Čtvrtek 6.4.2017 - Nechte se dojmout uměleckým dílem o životě, lásce a ztrátě. Přečíst celý článek »

16 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Beat Cop – příběhy z ulice

Beat Cop – příběhy z ulice

Úterý 4.4.2017 - Neprávem obviněný detektiv Jack Kelly chce získat zpátky svou čest, pomůžete mu v tom? Přečíst celý článek »

2Dark – lov úchylů ve 2D

2Dark – lov úchylů ve 2D

Neděle 2.4.2017 - Podaří se vám v nic neodpouštějícím 2D hororu vypátrat vaše milované potomky? Přečíst celý článek »

8 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Day of Infamy - Early Access po dobrém

Day of Infamy - Early Access po dobrém

Pátek 31.3.2017 - Nástupce Day of Defeat od tvůrců Insurgency opustil Early Access, aby dokázal, že všechno, co se v tomto programu objevuje, nemusí skončit špatně a protahovat vývoj několik let. Přečíst celý článek »

22 komentářů|PC, Mac, Linux, SteamOS
Mass Effect Andromeda - nový začátek v nové galaxii

Mass Effect Andromeda - nový začátek v nové galaxii

Středa 29.3.2017 - Boj s Reapery už skončil. Je čas na cestu do galaxie Andromeda, kde zažijeme nové příběhy a kde nás čeká nový začátek. Přečíst celý článek »

132 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Old Time Hockey - návrat do sedmdesátek

Old Time Hockey - návrat do sedmdesátek

Úterý 28.3.2017 - Kanadské studio V7 Entertainment se pustilo do vlastní hokejové hry. Cílem není konkurovat NHL od EA, ale přinést jednodušší alternativu pro večery s kamarády. Přečíst celý článek »

4 komentáře|PC, PS4, Xbox One
Rain World – krutý svět pod okapem

Rain World – krutý svět pod okapem

Pondělí 27.3.2017 - Podivná bytost Slugcat hledá svou rodinu v postapokalyptickém světě, ve kterém není snadné přežít. Jak dlouho vydržíte mimo jídelníček zdejších obyvatel vy? Přečíst celý článek »

11 komentářů|PC, PS4
Troll and I – nevšední přátelství

Troll and I – nevšední přátelství

Pondělí 27.3.2017 - Co takhle mít za kamaráda obrovského trolla? No nebyla by to paráda? Podobně přemýšleli i autoři Troll and I. Bohužel, každý den není posvícení... Přečíst celý článek »

16 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Vikings: Wolves of Midgard – krátkozraká severská jatka ze Slovenska

Vikings: Wolves of Midgard – krátkozraká severská jatka ze Slovenska

Pátek 24.3.2017 - Jste připraveni na pořádný nájezd? Přečíst celý článek »

73 komentářů|PC, PS4, Xbox One
The Crow’s Eye – nevyřešený případ z lékařské fakulty

The Crow’s Eye – nevyřešený případ z lékařské fakulty

Čtvrtek 23.3.2017 - Účel prý světí prostředky. Ale co když jste tím prostředkem vy? Přečíst celý článek »

Nier: Automata – pro slávu lidstva

Nier: Automata – pro slávu lidstva

Pondělí 20.3.2017 - Abyste odhalili všechny kličky příběhu a získali odpovědi na všechny otázky, musíte hru dokončit celkem pětkrát. Přečíst celý článek »

45 komentářů|PC, PS4
FlatOut 4: Total Insanity - totální zmar

FlatOut 4: Total Insanity - totální zmar

Pátek 17.3.2017 - Kdysi tak slavná značka se pokouší o návrat na výsluní destrukčních závodů, i když se svými stvořiteli již nemá nic společného. Přečíst celý článek »

26 komentářů|PC, PS4, Xbox One
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - svobodně se nadechni

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - svobodně se nadechni

Čtvrtek 16.3.2017 - Neomezená volnost, spoutaná fyzikálními zákony a pocitem za záchranu světa. Je “nová Zelda” opravdu unikátním kouskem nebo jen nafouklou bublinou? Přečíst celý článek »

51 komentářů|Wii U, Switch
LEGO Worlds - trochu jiné stavění

LEGO Worlds - trochu jiné stavění

Středa 15.3.2017 - Tvůrci z TT Games si odskočili od parodování známých filmů k tradičnějšímu titulu a nabízí průzkum galaxie a mnoha pestrých světů. Stojí cesta kostičkovaným vesmírem za váš čas? Přečíst celý článek »

6 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Styx: Shards of Darkness – druhá štace zeleného vraha

Styx: Shards of Darkness – druhá štace zeleného vraha

Úterý 14.3.2017 - Gobliní zabiják míří na svou druhou výpravu. Povede se mu tentokrát lépe než minule? Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Hollow Knight - cesta rytíře v šedivé zbroji

Hollow Knight - cesta rytíře v šedivé zbroji

Pondělí 13.3.2017 - Nabruste hřebíky a naleštěte krunýře, je čas vyrazit do víru akce. Přečíst celý článek »

Four Last Things – se sedmi smrtelnými hříchy k branám nebeským

Four Last Things – se sedmi smrtelnými hříchy k branám nebeským

Pátek 10.3.2017 - Jak moc musí být člověk dobrý, aby se dostal do nebe? Na tuto a další otázky vám odpoví námi recenzovaná hra. Přečíst celý článek »

1-2-Switch - jednou, dvakrát, ale někdy i podesáté!

1-2-Switch - jednou, dvakrát, ale někdy i podesáté!

Čtvrtek 9.3.2017 - Launch nové konzole od Nintenda doprovází několik titulů, které cílí na zábavu ve větším počtu lidí. Budou sloužit pouze jako startovní hry nebo mají co nabídnout i do budoucna? Přečíst celý článek »

Dystoria – divoký výlet vesmírem

Dystoria – divoký výlet vesmírem

Středa 8.3.2017 - Jste připraveni opět zachránit svět? Přečíst celý článek »

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Persona 5 – podařený návrat osobností

Proběhl návrat oblíbené série bez problémů? Není na ni znát dlouhá prodleva? Nebo byla dlouhá pauza přínosem? Odpovědi hledejte v recenzi, nebo ve…

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Konzole
 
 
Warhammer 40,000: Dawn of War 3 – skutečně divoká trojice

Třetí díl slavné RTS je konečně tady, sedl nám stejně jako jeho dva předchůdci?

 
Přečíst celý článek»Autor: ThainDegu - Platforma: PC
 
 
She Remembered Caterpillars – v jednoduchosti je krása

Primární barvy a mosty zavaří vaše mozkové závity.

 
Přečíst celý článek»Autor: Ylbirda - Platforma: PC
 
 
Jak běží Frank West z Dead Rising 4 na PC?

PC verze Dead Rising 3 byla… No, škoda slov. Otázka tak zůstává, jestli je počítačový port čtvrtého dílu v jakémkoliv ohledu lepší. A světe div se, on…

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC
 
 
Yo-kai Watch 2: Bony Spirits - povedené cestování v čase

Říká se, že 2x do stejné řeky nevstoupíte. Pokračování nesmírně úspěšné série Yo-kai Watch je zářným příkladem opaku tohoto rčení. Jestli se ale…

 
Přečíst celý článek»Autor: killjezor - Platforma: Handheld