Uživatel nepřihlášen

Recenze her

Uncharted: The Lost Legacy – DLC jako plná hra

Uncharted: The Lost Legacy – DLC jako plná hra

Čtvrtek 17.8.2017 - Obstojí Uncharted i bez Nathana Drakea? + Vlastní záběry s komentářem. Přečíst celý článek »

Sudden Strike 4 – druhá světová poprvé na konzolích

Sudden Strike 4 – druhá světová poprvé na konzolích

Středa 16.8.2017 - Real-time strategie se dají pohodlně hrát i na konzolích. Patří však mezi ně i Sudden Strike 4? Přečíst celý článek »

13 komentářů|PC, PS4
Agents of Mayhem - trochu jiné Saints Row

Agents of Mayhem - trochu jiné Saints Row

Úterý 15.8.2017 - Má nový projekt od tvůrců série Saints Row čím zaujmout, nebo jde o nezajímavý pokus s promarněným potenciálem? Přečíst celý článek »

1 komentář|PC, PS4, Xbox One
Hellblade: Senua’s Sacrifice – když je oběť jediným řešením bolesti

Hellblade: Senua’s Sacrifice – když je oběť jediným řešením bolesti

Pátek 11.8.2017 - Podaří se vám keltskou válečnici jménem Senua vyvést z duševního pekla živou, nebo bitvu s vnitřními démony prohrajete? Přečíst celý článek »

33 komentářů|PC, PS4
Sundered – smrtí vše jen začíná

Sundered – smrtí vše jen začíná

Středa 9.8.2017 - Opuštěná civilizace plná démonických přízraků skrývá temné tajemství, které můžete odhalit pouze vy. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PC, PS4
Fictorum – RPG plné inovací

Fictorum – RPG plné inovací

Úterý 8.8.2017 - Nezávislé studio Scraping Bottom Games se nás pokusilo zaujmout kombinací destrukce a mocné magie. Povedlo se? Přečíst celý článek »

The Long Dark – okouzlující přežívání

The Long Dark – okouzlující přežívání

Pondělí 7.8.2017 - Dokážete zvítězit nad nic neodpouštějící přírodou? Přečíst celý článek »

17 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Antihero – viktoriánská Anglie a její temná stránka

Antihero – viktoriánská Anglie a její temná stránka

Neděle 6.8.2017 - Poodhalte závoj tajemství nad fungováním precizního soukolí loupežného gangu v impériu Jejího veličenstva. Přečíst celý článek »

Ultimate General: Civil War – je čas změnit dějiny

Ultimate General: Civil War – je čas změnit dějiny

Čtvrtek 3.8.2017 - Nelíbí se vám výsledek americké občanské války? Nyní máte šanci jej změnit. Přečíst celý článek »

Aven Colony – vzhůru ke hvězdám

Aven Colony – vzhůru ke hvězdám

Pondělí 31.7.2017 - Dorazil k nám konečně obstojný nástupce legendární série Anno? Přečíst celý článek »

7 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Hey! Pikmin - když máte v hlavě listí a kytičky

Hey! Pikmin - když máte v hlavě listí a kytičky

Středa 26.7.2017 - Mám pocit, že je to poprvé, co Pikmini dorazili na konzoli 3DS. Jestli půjde o návštěvu starého známého, se kterým si nemáte co říct a čekáte, až odejde, anebo se po dohrání nemůžete dočkat nového setkání, na to vám odpoví naše recenze. Přečíst celý článek »

SpeedRunners - zavažte si tkaničky, poběžíme z kopce

SpeedRunners - zavažte si tkaničky, poběžíme z kopce

Úterý 25.7.2017 - Bohové rychlosti se smilovali a po více než roce od oficiálního vydání na PC hra přichází i na konzole. Máme si tedy obout ty nejlepší běžecké boty a uhánět do obchodů, nebo za to SpeedRunners nestojí? Přečíst celý článek »

0 komentářů|PS4, Xbox One
Gray Skies, Dark Waters – labutí píseň jedné rodiny

Gray Skies, Dark Waters – labutí píseň jedné rodiny

Sobota 22.7.2017 - Vivian Garrett před rokem zmizela beze stopy. Kam se poděla a co za sebou nechala? Přečíst celý článek »

Splatoon 2 - barevné šílenství

Splatoon 2 - barevné šílenství

Pátek 21.7.2017 - Druhý Splatoon je bezesporu další skvělou hrou pro Switch. Dokáže ale zaujmout i zapřísáhlé multiplayeristy? Přečíst celý článek »

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles – postav stodolu, zasaď strom a zachraň království

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles – postav stodolu, zasaď strom a zachraň království

Pátek 21.7.2017 - Vezměte stejným dílem adventuru, craftění a farmaření, promíchejte, netřepejte a máte na světě Yonder. Přečíst celý článek »

Quarantine – hypochondrova noční můra skutečností

Quarantine – hypochondrova noční můra skutečností

Čtvrtek 20.7.2017 - Civilizace se ocitá pod tlakem miliónů mikroskopických agresorů. Viry se snaží vyhubit lidstvo a jen odvážný lékařský tým může odvrátit katastrofu. Přečíst celý článek »

Portal Knights – Minecraft pro dospělé

Portal Knights – Minecraft pro dospělé

Středa 19.7.2017 - Sprostá inspirace kultovní hrou pro mladistvé, nebo další evoluční stupeň „kostičkových“ her? Přečíst celý článek »

2 komentáře|PC, PS4, Xbox One
The Infectious Madness of Doktor Dekker – detektivka na pohovce

The Infectious Madness of Doktor Dekker – detektivka na pohovce

Úterý 18.7.2017 - Skrývá se vrah doktora Dekkera mezi jeho pacienty? Přečíst celý článek »

The Elder Scrolls Online: Morrowind – návrat krásného starého světa

The Elder Scrolls Online: Morrowind – návrat krásného starého světa

Pondělí 17.7.2017 - Zavítali jsme do legendární provincie. Líbilo se nám to, co jsme viděli? Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, PS4, Xbox One, Mac
The Lion’s Song – na cestě za úspěchem

The Lion’s Song – na cestě za úspěchem

Sobota 15.7.2017 - Tři mladí talentovaní lidé se snaží prosadit ve Vídni a neztratit sami sebe. Přečíst celý článek »

5 komentářů|PC, iPhone, iPad, Mac, Android
Mirage: Arcane Warfare – pohádkově laděné Chivalry

Mirage: Arcane Warfare – pohádkově laděné Chivalry

Pátek 14.7.2017 - Vyvedla se nová zběsilá FPS od tvůrců Chivalry lépe než jejich prvotina? Přečíst celý článek »

Cars 3: Driven to Win – hravé, přesto brutální závody

Cars 3: Driven to Win – hravé, přesto brutální závody

Pátek 14.7.2017 - Dát na první dojem se nevyplácí, Cars 3 vám nedají nic zadarmo. Přečíst celý článek »

0 komentářů|PS4, Xbox One, Switch
Ever Oasis - pohádkový průzkum vyprahlým světem

Ever Oasis - pohádkový průzkum vyprahlým světem

Čtvrtek 13.7.2017 - Pohádkově vypadající Ever Oasis vás na začátku připraví prakticky o vše, jen aby vám v dalších hodinách nabídl žijící a bezvadně fungující vesmír. Přečíst celý článek »

STRAFE - krvavá jatka ve vesmíru

STRAFE - krvavá jatka ve vesmíru

Středa 12.7.2017 - Jak obstálo masakrování nekonečného zástupu vesmírné havěti? Přečíst celý článek »

15 komentářů|PC, PS4
Conarium – v horách šílenství

Conarium – v horách šílenství

Úterý 11.7.2017 - Další adventura na motivy H. P. Lovecrafta zkoumá lidskou mysl a limity našeho psychického a fyzického bytí. Přečíst celý článek »

9 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Friday the 13th: The Game – dílo prostoupené strachem

Friday the 13th: The Game – dílo prostoupené strachem

Sobota 8.7.2017 - Jason Voorhees se vrátil na své staré loviště. Jde mu to opět od ruky, nebo nemá čím zaujmout? Přečíst celý článek »

41 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Rezrog – temné dungeony z papíru

Rezrog – temné dungeony z papíru

Čtvrtek 6.7.2017 - Vydejte se do hlubin záhadných kobek a bojujte za slávu a bohatství své družiny. Přečíst celý článek »

The Keep - po letech na PC

The Keep - po letech na PC

Středa 5.7.2017 - Jak se povedla PC verze dungeon crawleru The Keep od českého Cinemaxu, který vyšel už v roce 2014 na Nintendo 3DS? Přečíst celý článek »

1 komentář|PC, Mac
Diablo 3: Rise of the Necromancer - Necro je zpátky, baby!

Diablo 3: Rise of the Necromancer - Necro je zpátky, baby!

Úterý 4.7.2017 - Studio Blizzard přináší druhý placený přídavek pro třetí díl své legendární série. Je o co stát, nebo můžete své peněženky v klidu nechat v kapse? Přečíst celý článek »

44 komentářů|PC, PS4, Xbox One
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ‒ trojitý nášup

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ‒ trojitý nášup

Neděle 2.7.2017 - Tři nejkvalitnější exempláře vačnatců poprvé spolu v jedné kleci. Přečíst celý článek »

Právě vychází

» release list

Nové články

Preview | Recenze | Speciály
 
 
Uncharted: The Lost Legacy – DLC jako plná hra

Obstojí Uncharted i bez Nathana Drakea? + Vlastní záběry s komentářem .

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: Konzole
 
 
Sudden Strike 4 – druhá světová poprvé na konzolích

Real-time strategie se dají pohodlně hrát i na konzolích. Patří však mezi ně i Sudden Strike 4?

 
Přečíst celý článek»Autor: Filca - Platforma: PC a konzole
 
 
Agents of Mayhem - trochu jiné Saints Row

Má nový projekt od tvůrců série Saints Row čím zaujmout, nebo jde o nezajímavý pokus s promarněným potenciálem?

 
Přečíst celý článek»Autor: Cvrnda - Platforma: PC a konzole
 
 
Escape From Tarkov – dojmy z uzavřené bety

Hledej, sbírej, přežívej, obchoduj a hlavně neumírej.

 
Přečíst celý článek»Autor: Honzas4400 - Platforma: PC
 
 
O hrách převážně nevážně aneb stoka herního průmyslu - 1. díl

Nový formát článků z oblastí herního průmyslu, které je třeba brát s rezervou a humorem.