Notifications
Clear all

Vyberte hru roku 2014 komunity Zing.cz  

Stránka 6 / 12
 
Diskuzní fórum 4304e38eaca9d468a12aa9dc057115ce?s=110&d=mm&r=g
(@dawidoo72)

Tak urcite GTA V, WoW:WoD uprimne prekvapilo, a samozrejme srdcovka FIFA 15

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 3:23 pm
Diskuzní fórum 5ac0b0ee49542 o8w5kog2zc4wrk4b73r7cz7dvyb8cowv5mspsygahu
(@risha03)

Za mne Shadow of Mordor, Assassins a LOTR dohromady?? Jasná volba... Šťastné a Veselé 🙂

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 3:41 pm
Diskuzní fórum 5ac0a8c1ee153
(@cajteekanee)

Nejlepší hra roku 2014, je podle mého mínění jednoznačně The last of us: Remastered i když jsem si dobrodružství Joela a Ellie prošel několikrát na PS3 nerozmýšlel jsem se nad koupí na PS4, takový pocit pod dohrání TLOU nenabízí žádná jiná hra, kdy ještě pár dní po dohrání si na ní vzpomenete máte fakt pocit, že se to stalo jak silné emoce to zanechává , v závěsu je pak GTA 5 por nové konzole, ale technická nedodělanost ohledně pádů fps a doskakování objektů mě vcelku mrzí, ale i přesto nejlepší open world hra co kdy vznikla.( dohrál jsem jí před 5 minutami), bronzovou medaili si podle mě odnesla hra Midlle Earth: Shadow of Mordor za výborný ztvárnění Mordoru, obstojný příběh se kterým jsem byl jako velký fanda knížek i filmů spokojen, výborný soubojový systém a inovativní nemesis systém. Člověk by jsi mohl říct, že nevyšlo nic pořádného jenom znovuzrozené hry z minulého roku a že jich bylo hodně. Ale právě tyto hry jsou to nejlepší co si na PS3 a Xbox 360 můžete zahrát a proto vývojáři neváhali přenést je i na nové konzole. A myslím, že spousta fanoušků jako já toto ocenila výbornými prodeji.

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 3:48 pm
Diskuzní fórum 861cd040591b616997a81e5e75d7c6f5?s=110&d=mm&r=g
(@paranoia)

Vezmu to stručně: vybral sem Dragon Age Iquisition. Bioware po všem tom co se jim nepovedlo (DA2, konec Mass Effectu atd.) udělali hru která je vrací tam kam patří. K pořádným vývojářům. Ikdyž je pravda že jednou hrou se tolik věcí nenapraví, Iquisition je dobrý začátek.

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 4:34 pm
Diskuzní fórum eda79823b1972a69ad656514cff668f1?s=110&d=mm&r=g
(@mixam)

Byla to těžká volba, hrál jsem cirka polovinu her.
1. Dragon Age: Inquisition
2. Alien: Isolation
3. Assassin's Creed: Unity

Dragon Age: Inquisition - Příjemně překvapilo. celou dobu jsem se obával právě toho, že se bude více podobat druhému dílu. Po spoustě hodin je stále co dělat, ale lepší volbou je jít na příběhové mise až v druhé polovině hry. Herní mapy jsou opravdu veliké a i ty nejmenší mají slušnou rozlohu. U mapy zůstanu a postěžuji si na na provedení právě samotné navigační mapy, které je sice pěkné, ale někdy dost deprimující. Není vůbec poznat, kudy se vydat a možná by se nějaké další výtky našli. Absence CZ lokalizace je škoda, k hodnotnému zážitku stačí základy angličtiny a dozví se celkem dost. Grafická stránka je, neřekl bych ohromující, ale výborná. Nízké HW požadavky jsou výhodou, zdá se mi však, že na jakékoliv sestavě, která hru zvládá se občas sekne. Může z části jít o protipirátskou ochranu, na kterou jsou stížnosti, ale co je na tom pravdy. Jde o opravdu výbornou hru, která v tomto roce, za mě nemá konkurenta. Pokud bych chtěl vypisovat vše, byl bych tu snad ještě zítra. Pěji spíše chválu, ale najde se i pár nedostatků.
Hráno na: PS4, PC

Alien: Isolation - Po dlouhé době hra, která alespoň z větší části připomíná téma Alien. Horová, avšak jen ze začátku. Příběh pár hodin natažený na dvojnásobek. "Tupý" a "nesmrtelný" vetřelec vyděsí jen asi první hodinu, dvě po prvním setkání, pak se to jen opakuje. Situace ve hře jsou snadno předvídatelné. "Tupý" vetřelec myslím na na obtížnost HARD, po novém updatu s vyšší obtížností nevím, jak to vypadá. Často si nevšímal, ani když mu člověk proběhl před očima. Kampaň, ale celkem baví, až ke konci člověka začne štvát to věčné protahování. Z hraných her je u mě zaslouženě na druhém místě i přes to, že jsem k němu příliš vlídných slov nenapsal.
Hráno na: PC, XONE

Assassin's Creed: Unity - Černý kůň Ubisoftu s velkými problémy při zahájení. Velice mi vadila optimalizace a stále je dost mizerná, na PC jsem to vzdal a na konzoli to celkem přežívám. Po prvních hodinách hraní jsem to chtěl vzdát, zajímavější to začíná být až později a jsem rád, že jsem se k tomu dostal. Trhání se dá přežít, ale to že se to seká na konzolích, tak to mě celkem dostalo. Grafické provedení je nádherné a hratelnost "dobrá". Příběh napínavý, ale opět předvídatelný. Nemohu se, ale stále zbavit pocitu že mi tam něco chybí. CZ/ENG lokalizace na Konzolích je zklamáním. Možnost zapnou pouze CZ dialogy je nejspíše pro mnohé odrazující a já doufám, že v následujících updatech hry přijde i možnost nastavit zbytek hry do CZ. Dlouhou dobu jsme uvažoval jestli si vybrat i tuhle hru, ale myslím si, že se se celkem povedla pokud se přeneseme přes optimalizaci.
Hráno na: PS4, PC

(sepisuji to tu už dobu, takže jsem se do toho zase zamotal, jako se mi vždy podaří :D)

Šťastné a veselé Vánoce

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 4:52 pm
Diskuzní fórum 8425f341b9493f384c060a6bc80eafac?s=110&d=mm&r=g
(@mtj88)

@Miky wrote:

Konec roku se nezadržitelně blíží. Je tak vhodný čas odstartovat hlasování o hru roku 2014. V redakci jsme si pro vás připravili seznam obsahující 70 her, které letos vyšly. Stačí si vybrat tu svou. Věříme, že v seznamu jsou všechny zajímavé hry, které se objevily na trhu. Svůj hlas můžete dát třem hrám.

Vybírejte moudře a klidně si dejte na čas. Hlasovat můžete až do 11. ledna 2015. Poté anketa skončí a my ve speciálním článku vyhlásíme tři nejlepší hry letošního roku podle komunity Zing.cz.

[ Obrázek ]

Zároveň s hlasováním jsme si pro vás připravili soutěž o zajímavé ceny. Do soutěže se může zapojit naprosto každý návštěvník Zingu. Stačí jediné, hlasovat v anketě a napsat komentář jaké hry jste vybrali. Ke svému příspěvku můžete přidat důvody, proč jste si zvolili právě tuto hru nebo tyto hry. Čím hodnotnější komentář, tím máte větší šanci, že právě váš komentář se nám bude v redakci líbit a vybereme ho.

Partnery soutěže s hlasováním komunity Zing.cz o hru roku 2014 jsou: PlayStation, Cenega Czech, Playman a Comgad. Děkujeme za podporu.

Vyhrát můžete kupříkladu Grand Theft Auto V, DriveClub, Killzone: Shadow Fall, Middle-earth: Shadow of Mordor, inFamous: Second Son, LittleBigPlanet 3, Alien: Isolation, Evil Within, Sherlock Holmes: Crime & Punishments, Total War: Rome 2 - Emperor Edition, MXGP, WWE 2K15 a spoustu dalších na PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 či Xbox 360. Máme i trička a další předměty. Rozdáme přes 50 cen!

Za všechny, kteří se podílejí na Zingu, vám přeji krásné prožití vánočních svátků a vše nejlepší do nového roku.
[ Obrázek ]

Za mě The Last of Us :Remastered. Na PS4 je tento HD remaster s bonusovým obsahem momentálně cosi jako oáza na poušti takže se vůbec nedivím, že kolem hry se skalní jádro ultras opevnili jako v pevnosti Alamo a ze svých pozic ostřelují ostatní co tomu nedaj 11/10 kdy původní hra získala 10.Ale to by jsme se tady mohli handrkovat jako na arabském jarmarku 😀

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 5:37 pm
Diskuzní fórum eefef15250b6ad15bbfd58e816f98998?s=110&d=mm&r=g
(@domik234)

Vybral jsem GTA V.
GTA V na mě zapůsobil dojmem, který se ke mě dostane cca tak 5x za rok. Hra vás oslní hned při zapnutí a okamžitě po dokončení tutoriálů (pokud se to tak dá říct) vám otevře svět plný možností. Mise se neopakují a nezdají se být na sebe podobné, baví vás jen tak si jezdit nebo zabíjet a vlastně se vám zdá jako by vás samotní autoři hry naváděli dělat vše, co si normálně nemůžete dovolit udělat.

Dobří kandidáti by mohli být také:
Alien: Isolation (Osobně nevím, co na to říct, podle pravdy mě u hry nejvíc okouzlila grafika. U takové hry je přece nejvíc důležitá grafika a hudba, aby pozvedla atmosféru a působila určitým dojmem. Neříkám, že hratelnost není důležitá)
Banished (Podle pravdy u Banished ani nevím, co napsat. Poslední dobou mám prostě pocit, že dobré strategické hry, kde stavíte jsou nedostatkovým zbožím (asi se špatně dívám))
Polda 6 (Hra mého dětství a stále obrovský favorit (Těšil jsem se na ni hrozně dlouhou dobu))
Shadow of Mordor (Nelíbí se mi, že jsou snad na každém kroku bossové (nehrál jsem, ale viděl jsem tak 4 - 5 hodin obsahu), ale jináč se mi hra zamlouvá a kdybych si mohl šáhnout do peněženky hned bych ji bral)
The Crew (Vytváří nejlepší dojem z jízdy. Klady jak nic převrší své zápory, kterých není mnoho a hra vás k sobě táhne i po desítkách hodin hraní (hrál jsem betu a už na mě působila luxusně, nemůžu ji posoudit v release verzi, protože jsem ji nehrál))
The Last of Us (Bohužel jsem neměl možnost hrát, ale stejně jako u Shadow of Mordor jsem sledoval několik hodin záznamu z hraní - hra roku 2013, ale vzhledem k tomu, že byla vydána na PS4 jako Remastered a je již z roku 2013 tak jsem ji nezvolil)

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 5:38 pm
Diskuzní fórum a2ad1d3d99be3fc93798a89ad161e150?s=110&d=mm&r=g
(@stuntman)

Wolfenstein: The New Order -Jednoznačne tento rok u mňa č. 1. Príbeh, atmosféra, hrateľnosť, grafika(obstojná na ten engine 😀 ), soundtrack(najmä nemecké songy :awesome: ) a ten pocit zo strelby na nezaplatenie. :thumbup: A lovenie náckov nikdy neomrzí. :peace: 😀

Alien: Isolation - U mňa prekvapenie roka. Nečakal som od toho veľa, ale aj tak som to predobjednal a dúfal, že to nebude ďalší fail. Nestalo sa. Hru som si náramne užil. Tá atmosféra, schovávanie sa, čakanie, odkial na vás Xenomorf vyskočí... Heh na prvé rozohranie ani zastrúhaný vlas do p*dele by mi nevopchali. Znova som mal ten pocit z dectva, keď som sledoval prvého Aliena. :thumbup: Konec mohol byť lepší, ale neodradilo ma to znova rozohrať. [spoiler:3slddq6r]posledného aliena odrovnať na 3 tlačítka klávesnice...[/spoiler:3slddq6r]

Thief - Príbeh na konci dosť odflákli, ale aj tak som si tú hru náramne užíval.

Hlas by si zaslúžil aj Metro Redux, ale ten beriem ako remaster, takže neberiem do úvahy tento rok. Aj keď Metro séria patrí u mňa k top.
Ďalšie prekvapenie pre mňa bol The Wolf Among Us. Síce prvá epizoda vyšla minulý rok, ale ostatné 4 tento rok. Škoda, že nebol sem zaradený.

Nakoniec prajem šťastné, veselé, pokojné, príjemné sviatky celej redakcii zing.cz, redaktorom, recenzentom, adminom a menovite Vám Miki. Celý rok ste tu pre nás asi najviac dreli, nehovorím, že ostatný nie. Ste jediný herný magazín z CZ/SK, ktorý som neprestal navštevovať. Nech sa vám darí aj budúci rok. :thumbup:

P.S.: Šťastné a veselé aj členom zing komunity. Špeciálne fanboyom, haterom, trollom, ktorý sa mi tu postarali o zábavu. 😀

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 6:22 pm
Diskuzní fórum 85b3fc97dac896b0dc53a5c1ecff9673?s=110&d=mm&r=g
(@lukasrx)

Za mě jednoznačně je pořadí následující:

1. místo: Grand Theft Auto V

2. místo: Far Cry IV

3. místo: DriveClub

Ikdyž jsem měl možnost si zahrát GTA V na starší generaci konzolí, tak jsem ani nečetl žádné recenze ani žádné informace o next gen a po prvním spuštění se mě zmocnil úžas. Už jen z důvodu pohledu z 1. osoby, ale celkově z prostředí GTA. Všechna starší GTA mě zpočátku taky bavila, ale nedokázal jsem je hrát celé odpoledne jako pětku. U ostatních jsem pořád hlídal hodiny a zjišťoval, že ten čas vůec neutíká a prostě jsem se nedokázal dostat do hry, ale u pětky to bylo jiné, ta mě nenutila hlídat čas, protože tam bylo pořád co dělat a nejen díky tomu je to pro mě hra roku 2014.

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 7:08 pm
Diskuzní fórum 72199ae584d7ae4a01e787683e21e555?s=110&d=mm&r=g
(@lordmike)

já asi půjdu proti hlavnímu proudu, ale mě dostaly RPG skvosty letošního roku - Divinity: Original Sin, Legend of Grimrock2 a Might & Magic X: Legacy...holt staromilec odkojený hrami typu Dungeon Master 🙂 Díky za tvůrce, že jdou naproti i takovým hráčům jako jsem já...jasně vyhraje to asi jiná sorta jako GTA V, Far Cry4 a podobně, hlavně ať malí tvůrci i dál pokračují ve své tvorbě a nenechají se spolknout velkými giganty, kteří z nich udělají recykláty na entou....samozřejmě i jiné "malé hry" jsou skvělé, ale těžko se vybírá to nejlepší z nejlepších :):)
Všem přeji hezké Vánoce a zdraví v novém roce 2015!! Hrám zdar!

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 7:37 pm
Diskuzní fórum 549f834882d11d4466d2835d5a66c889?s=110&d=mm&r=g
(@activation)

Tento rok tu bylo mnoho užasných titulů ... ale nejvíc mě oslovila moje první herní láska dragon age ... po nedodělané dvojce, my trojka vrátila chuť do herního života, připoměla mi co na rpg mám rád a připravila skvělej herní zážítek na kterej budu dlouho vzpomínat.

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 8:22 pm
Diskuzní fórum 86805d03cb66eaef88674e82e247a35d?s=110&d=mm&r=g
(@ranny)

Rozhodnul jsem se pro Metro Redux, nového Wolfensteina a This war of mine
Metro je má srdcovka, ať už se jedná o skvělé knihy nebo právě nejnovější redux ve kterém jsem si vychutnal přepracované METRO 2033. Moskva je úžasná, mrazivá, mrtvá a nádherná a 40 nahraných hodin mluví za vše. Těším se na další výlet do temných podzemních tunelů a snad se brzy dočkáme.
Nejnovější Wolfík mě naprosto uchvátil. Vážný příběh občas střihnutý Tarantinovkou s velkou spoustou nácků kterým vezmeme skalp- a poručík Aldo Raine chce své skalpy! Pokud z nich tedy po běsnění s laserkraftwerkem vůbec něco zbude. 😆 😆
A This war of mine hra ve které jsem i po získání kalašnikova nedokázal ubližovat nevinným. Nedokázal jsem krást jídlo slabým a nakonec má skupina podlehla nájezdům a nemocem. Hra ve které se skutečně ukáže co jste a jestli jste skutečně ochotni udělat co je nutné pro přežití. Ačkoliv trpí po čase stereotypem i přes to jsem v ní strávil dobrých 10 hodin.
Všechny tyto hry doporučuji. Veselé vánoce :thumbup:

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 8:52 pm
Diskuzní fórum 5ac0bc3e3f6d8 o8w5l2jntuo7lpjtwrulwdnasqdqk5gu7kl003ve18
(@raverin)

zdavíčko, v prvom rade chcem popriať všetkým Šťastné a veselé Vianoce 🙂 Hry, ktoré som vybral sú GTA V, Last of Us a nove Call of Duty AW, v tomto roku ma veľmi prekvapilo GTA V predsa vetšina sme vyrastali napríklad na GTA 2ke, proste to snami šlo od detstva a za V musim len a len pochváliť. Teším sa na PC verziu a určite kúpim, takže kto by chcel možme založit nejaku crew 😛 Nebudem tu rozpisávať litanie tak držim palce nech výhraju hry ,ktoré si to zaslúžia.

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 9:38 pm
Diskuzní fórum d83852b952a59fc42edd83c29af5767b?s=110&d=mm&r=g
(@garriken)

1. South Park: The Stick of Truth,
pro mě největší překvapení roku, nikdy předtím jsem se na seriál Southpark nedívala, ale první ukázky ze hry mě navnadili natolik, což mě přimělo okusit alespoň pár dílů ze seriálu, který mě nakonec zaujal tak, že než vyšla hra, měla jsem zhlédnuty všechny díly seriálu. Hra mě mile překvapila, na rozdíl od her "podle něčeho" je vidět, že to nedělali jen pro prachy a s hrou si dali záležet, oplývá stejnými kvalitami jako seriál ...... nebudu tu vypisovat klady a zápory, pro mě je hlavní celkový dojem ze hry (ten byl rozhodně kladný), hlavně si to užít a nebrat nic vážně, protože v případě Southparku to nejde dohromady s duševním zdravím. Doporučuji hlavně pro milovníky seriálu. 😀

2. Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes,
malá ochutnávka toho co nás bude čekat v Phantom Pain, doufám, že využijí skvělého potenciálu hry, ale Kojima mě doposud nezklamal a čekám, že tomu tak dlouho bude.

3. Alien: Isolation,
bohužel jsem neměla tu čest osobně, ale už vím, jak strávím zbytek prázdninových večerů, je jisté, že se mám na co těšit. :awesome:

Letošní rok mi nepřinesl moc nového z herního světa, spíše nečekané objevy z dob minulých, zato výhledy do roku 2015 vypadají víc než lákavě. 🙂

OdpověďCitace
Napsal : 24/12/2014 9:45 pm
Diskuzní fórum 162da66d33fb85d14d979c9b6352d2d5?s=110&d=mm&r=g
(@dustter)

Warlords. Prostě ať se dívám, jak se dívám, WoD byl jediný titul, co mě fakt potěšil jakože opravdu potěšil za tento rok. CoD, Watch Dogs, Assassini apod. no comment fakt letos 😀 😀 další tituly, co zaujaly, tak leda Trials Fusion a Metro Redux. Inkvizice to byl jen počáteční hype a pak to vyprchalo,takže pak už fakt nic.

OdpověďCitace
Napsal : 25/12/2014 1:36 am
Stránka 6 / 12
Share: