Notifications
Clear all

World of Warcraft  

Stránka 2 / 2
 
Diskuzní fórum 5ac20073b37a1 o8w5ks7fqoa21zyul5dpmy989hsp7hbsi5enq2aqhy
(@ori63)

Zdravím jsem ori63 a hraji world of warcraft the legion na oficialním serveru chci se zeptat mam takoví problém s myší pokaždé když kliknu levým tlačítkem myši tak mi obraz skočí směrem na horu a musím ho pak vyrovnat nevíte někdo co s tím je to kvuli tomu bohužel nehratelné ale na free serveru na LK mi to nikdy nedělalo tak nevím prosím poradte 🙂 🙂

OdpověďCitace
Napsal : 26/10/2016 12:17 pm
Diskuzní fórum 5ac0a84c7a22e o8w5l2jntuo7lpjtwrulwdnasqdqk5gu7kl003ve18
(@elementgamer)

@ori63 wrote:

Zdravím jsem ori63 a hraji world of warcraft the legion na oficialním serveru chci se zeptat mam takoví problém s myší pokaždé když kliknu levým tlačítkem myši tak mi obraz skočí směrem na horu a musím ho pak vyrovnat nevíte někdo co s tím je to kvuli tomu bohužel nehratelné ale na free serveru na LK mi to nikdy nedělalo tak nevím prosím poradte 🙂 🙂

Co sensitivita?

OdpověďCitace
Napsal : 26/10/2016 12:45 pm
Diskuzní fórum bc723c8a3bc423d517c35df995e14ced?s=110&d=mm&r=g
(@demistrio)

Pamatuju si, že sem hrál na Mystiqu PVE combat rogunu. Jo to byly časy 😀 🙂

OdpověďCitace
Napsal : 26/10/2016 8:33 pm
Diskuzní fórum 5bcc326765aac
(@docik)

eeehhh... no... koukám na tenhle topic, jdu si dočepovat třetí pívo, takže nálada tak akorát na to abych tu ze sebe vyblil zase románek 😀 Thread se mohl klidně jmenovat jenom Warcraft a byl by to tady jede z top threadu 😀
Samozřejmně první počítač, neměl jsem žádnou 486, začal jsem až na prvním pentíčku (pentium).
Takže warcraft I a II. I když jsem tomu vlbec nerozuměl, jako 5ti letej kluk co hraje hru v angličtině a je rád že klikne myší, ale pamatuji si ty sebevražedné bomber jednotky goblinů.
Co mně totálně pohltilo byl až 3tí díl s českým dabingem. Příběh epic, hlavně Arthas. Tu hru jsem hrál v podstatě dokola jak Reign of Chaos tak Frozen Throne. Už tehdy myslím vyšli knížky vládce klanů atd což jsem okamžitě začal číst.

Takže je jasný že když vyšlo WoW tak jsem začal okamžitě hrát. Nevím jestli mi bylo 12 - 14 nevím, al rozhodně jsem neměl prachy na ofik a hrozně jsem záviděl kámošovi kterýmu to rodiče koupili a platili. S kámošem ze třídy jsme hráli tuším na StoneCastlu (nějak tak se ten server jmenoval) měl jsem jako první postavu mage gnoma. A už tehdy i když nic nefungovalo (nefungovali dungeony, raidy, loot system poradne proste nic) savy kazdou pul hodinu, kdyz spadl server tak jste přišli o všechno do poslendího savu, tak jsem to mastil každej den s otevřenou pusou.
Souldbondy se dali lootovat přes bágl prostě sranda a vtipný bylo vždycky když jsme se my tři bavili o wowku tak kámoš s ofíkem se musel hrozně smát a zíral cože to vlastně hrajeme za hru a jakto že je tak odlišná orptoi ofíku a vždy jsme poslouchali s otevřenou pusou jak to mělo fungovat správně.
No potom jsme šli na střední a nevím asi to bylo po přijímačkách jsme s kámošem žačli jakože hackovat 😀
Stáhli jsme nějakýý prográmek pomocí něco jsme mohli přepsat ID itemu. takže jsem v elwyn forestu přišel k inkeeperovi v hospodě a koupil si flašku vody za 100 goldů ( cena se změnila podle ceny itemu který jsem naťukal místo vody) a měl jsem soldbound který padal někde v heroic raidu. Některé byli dokonce bez udání potřebného lvlu. Takže jsme si tam tak běhali s itemy které na serveru ani nepadali a všechny hrozně v pvp mastili když jse někoho potkali. Když se GM ptali kde jsme to vzali, nahlásil jsem že jsem to v Gurubash aréně trejdnul přes bágl s nějakým maníkem 😀 a vždy to prošlo 😀

Taky jsme si měnili IDčka questů, takže jsme šli do elwyn forestu a odevzdávali fůrt dokola první quest co mají lidi, jen dojdi tam a vyřiď mu. Tak jsme tam stáli a 15 minut klikali a udělali třeba 3 lvli na místě.

bylo taky hrozně vtipný když jsme s kámošema skypovali, já někam odešel vrátil se ve sluchátkách ticho tak si říkám jo někam asi šli zatím si hodím pár lvlů. A najednou za mnou stál maník a ptá se mně jak sjem to udělal 😀 Snažil sjem se ho obalamutit že jsem tu měl x questů na odevzdání ale nezbaštil to a azčal vyhrožovat že mně nahlásí 😀 když jsem začal nabízet goldy aby držel hubu tak v reprákách hroznej smích od kámošů..

No takhle jsme to dělali asi měsíc, v pohodě naexpili a byly za hrozný borce na serveru ( asi 60 - 100 lidí tam hrálo 😀 takže to nebyl takovej problém).

No ale jedne den jsme si řekli že půjdeme na nějaký server kde nehrajeme a budeme tam dělat hrozné peklo. Vyměnili jsme si ID spellu za instant kill a kilili jsme lidi. přišli gm kilili jsme GM. asi 20 minut na to ban. HAHA ha, hrozná sranda jdeme zase hrát. no a asi po týdne už jsme se na Stonecastle nenalogovali. Protože všechny freeservery si najednou začli vyměňovat ban listy.

hmmm... tak jsem asi rok wowko nehrál, trošku se probral a vrátil back to real life ale ne nadlouho. Na střední najednou kámoš že prodává acc.
Takže jsem okamžitě koupil a začal hrát na ofiku an Drakthulu (nj dostával jsem měsíčně 3tisíce na jídlo, na boty a na autobus 😀 ).
Měl jsem noťas takže jsem najednou začal pařit i v hodinách. Některých, těch nezáživných a musel jsem dávat bacha kam si sednout, protože na naši škole pan Tichý chodil a trest za hraní v hodině byl formát drive C 😀 "nemáš disk rozdělený na oddíly? hmm tak to si neměl hrát v hodině :D"

Tohle byly asi nejlepší časy co si pamatuju. Hrál jsem wowko denně, no life jak prase 😀 někdy o víkendu když to bylo možné jsem byl schopen hrát i 8 hodin v kuse 😀 Nevím vyexpil jsem warlocka, Deathknighta, hodně dlouho jsem hrál za enha Shamana, pak resto, pak jsem šel k alíkům a vyexpil PVP heal druida. Neskutečnej mazec hlavně v Alterac Valley když nás byla squdra z PVP guildy a já to tam hromadnejma healama držel vše naživu a kilili jsme uprosted každého nebožáčka co chtěl někam přes nás proběhnout.
..

Pak přišla matura. Radši jsem se na hraní vykašlal. Pak jsem se po škole zas na chvíli vrátil ALE...

najednou mně to už nebavilo... všechno projítý několikrát, všechny questy, všechno PVP. Když vyšel Catáč, tak mně to nakoplo a hodně se mi líbilo to že to celé překopali, rozmlátili a zase jsem chvíli hrál... ale zas jsem vyexpil už ani envím co, jel PVP protože PvE mně znechucovalo jak jsou někteří lidé schopni tu hru hrotit a přestalo mně to bavit.

Mist of Pandaria jsem byl totálně zhnusen a tvrdil jsem že to je konec wowka. No wowko to přežilo. Pak vyšel draenor nechalo mně to chladným.

Ale teď když vyšel letos film, mi Blizz poslal free boost na 100vku a nebo 90 už ani nevím a upgrade na Draenor. Tak jsem tomu dal šanci. Začal jsem hrát a najednou mně hrozně chytily questy. Navíc hroznej hype díky blížícímu se filmu . Zamiloval jsem se do traileru k draenoru tak jako naposledy k WOTLK traileru.
Časové hrátky to mám celkem rád a když se vrátí Garoosh za svým otcem aby mu zabránil napít se Manorothovi krve s tím že se stanou otroky démonů, místo toho přivezl iron technologie a nabídl svému otci že dobijí azeroth spolu bez Démonů. Super. Nejvíc mám rád jak Guldan " this is not our destiny a Garrosh si sundá kápi a pohlásí ho " times change"

Spousta lidí na to nadává a chápu proč, nadávali aj na Festivalu Fantazie na to byli přednášky, jak blizz mrví své vlastní universum a co dělá s postavami. Ale já to žral. Dějové příběhy se mi fakt líbili. Líbilo se mi že většina questů byla dabovaná a měla spoustu scének.
Ale po filmu, hrál jsem to asi s 5ti kámoši, co jsme se k tomu díky filmu vrátili po filmu po deoxpení mně to zase přestalo bavit. Vyexpil jsem si death knighta a mně prostě frustruje ten současnej systém odměn. Itemy se vlastně kupují, jen musíte grindovat, je to v podstatě běhání toho samého fůrt dokola. Na jednu stranu se mi líbí looking for raid, že se přihlásím a najde mi to raid, ale jsou to vlastně jednoduché verze raidu, kde padají prd itemy. Jo zabijte si Manorotha. Ale ve výsledku když ho zabíjite po desáte a jste tam s lidmi co nechápou že se musí uhýbat věcem a zabíjet trash atd a pak tam jsou lidi co tyhle lidi jeb*u jak malý děcka místo toho abysme se u toho bavili, tak už vás to prostě nebaví ale ser*.
Zase se mi to znechutilo. Co bych si dal by byla Warcraft hra s rozsahem WoWka, ale víc toho příběhu a méně těch dungeonů a raidů co se chodí fůrt dokola a honění statů.
Dal bych si klidně něco jako Diablo, ale ve světe Warcraftu. V klidu si budu honit staty, ale sám, bez konkurence a blbých keců v pohodě a klídku si budu procházet důležitými událostmi v universu ( co se mi fakt líbilo tak Time caverny. Když se můžete zůčastnit Arthasova řádění v Stratholmu, kde se vlastně změní v nestvůru je to super) ale jinak je to všechno jenom běž, mlať vylootuj a čau.
Kdyby vydali něco jako Uncharted ale Warcraft. Nebo Diablo Warcraft, nebo nejlíp GTA / Warcraft 😀 klidně bych jim každý rok platil za datadisk/dlc cokoliv.

Ale nechci platit měsíčně 300 za něco co pak zapnu na 20 minut a uvědomím si že na to nemám sílu a chuť to hrát.

No zlatá éra wowka skončila minimálně pro mně. Hrál jsem to tak....10 -12 let střídavě, tak minimálně ze začátku 5-7 let v kuse a to jsem si ty začátky tehdy fakt užíval.
Každopádně Warcraft není jen World of Warcraft. Je to Heroes of the Storm kde si občas zahraji za Sylvanas a Lich Kinga. Jsou tu knížky, komiksy a někdo jste si možná i všimli, že tvořím 3D modely a pak je tisknu ze světa Warcraftu. Pro mně je to srdcovka a dodnes když dáváme lanku tak hrajeme CS 1.6 a Warcraft Frozen Throne, hlavně různé mody.

A to je asi vše, jdu si dočepovat další pivko a sorry za ten výpotek a pravopis.

Diskuzní fórum 49idz3N

OdpověďCitace
Napsal : 26/10/2016 9:27 pm
Diskuzní fórum 5ac0859083ab0 o8w5kysb2ij2b9paiq83melgf6w9pd1wv1z2300yq4
(@maestrodk)

To, co popisuješ, to GTA/Diablo - WoW, o tom už sním celé roky. Prostě takové WoWko, ale propracovaná singleplayer hra, příběh, všechno. Nebo stejné takové Diablo, spinoff, něco, ale RPG z pohledu 3. osoby. No spokojil bych se i s Warcraft 4, i remake Diabla 1 by stačil. 😀 Svoje vzpomínky na WoW tu psát nebudu, to by bylo zase na 3 dílný román, ale taky je mám takové. Začátek na základce - vanilla, TBC, pak WOTLK - střední. Tam jsem skončil. Zkoušel jsem to pak znova rozehrát, ale už ten grind není pro mě. Do WOTLK ale projitý každý dungeon, raid, quest, lore, všechno. Už si to ale nepamatuju, to je let. I tak je Warcraft univerzum moje nejoblíbenější. Vracím se tam ale už jen v knížkách.

OdpověďCitace
Napsal : 26/10/2016 9:49 pm
Diskuzní fórum 5bcc326765aac
(@docik)

@Maestrodk wrote:

To, co popisuješ, to GTA/Diablo - WoW, o tom už sním celé roky. Prostě takové WoWko, ale propracovaná singleplayer hra, příběh, všechno. Nebo stejné takové Diablo, spinoff, něco, ale RPG z pohledu 3. osoby. No spokojil bych se i s Warcraft 4, i remake Diabla 1 by stačil. 😀 Svoje vzpomínky na WoW tu psát nebudu, to by bylo zase na 3 dílný román, ale taky je mám takové. Začátek na základce - vanilla, TBC, pak WOTLK - střední. Tam jsem skončil. Zkoušel jsem to pak znova rozehrát, ale už ten grind není pro mě. Do WOTLK ale projitý každý dungeon, raid, quest, lore, všechno. Už si to ale nepamatuju, to je let. I tak je Warcraft univerzum moje nejoblíbenější. Vracím se tam ale už jen v knížkách.

Jo jo přesně, Vanilla, TBC a WOTLK mám taky strašně mockrát zahraný a to byly asi nejlepší časy wowka. A je fakt že jsem vynechal, že by mi taky hooodně stačil Warcraft 4 😀 minulý Blizzcon se spekulovalo,že by mohli oznamit, že byl nějaký leak a že nabírali zaměstnance atd.. nic z toho nakonec, letos spekulujou že by mohli oznámit Diablo nějaké pokračování, ale taky si myslim že z toho nebude nic. Čím si jsem jistý tak iiznámí zas nějakou dementní expanzi pro Hearthstone. To jsem taky hrál hrozně rád, do těď jsem kupoval všechny adventures a občas i nějaké ty balíčky v předobjednávce, ale teď co předvedli s Karazhanem, kartička v podobě lžičky. Párty v Karazhanu. to je moc. Nevím kdo to vymyslel ale dal bych mu za to pěstí, navíc z toho udělali RNG jak prase.
[youtube:3d4y8rxy] http://www.youtube.com/watch?v=ZhqBuo7Q374[/youtube:3d4y8rxy]

Diskuzní fórum 49idz3N

OdpověďCitace
Napsal : 26/10/2016 9:55 pm
Stránka 2 / 2
Share: