Notifications
Clear all

Pravidla fóra  

 

Jakoukoli aktivitou ovlivňující chod tohoto fóra, jakou je přispívání, nastavení avataru, podpisu a tak podobně, zároveň souhlasíte s těmito pravidly a doporučeními.

Nedodržení těchto pravidel může vést ke smazání Vašeho příspěvku, avataru, podpisu atp. nebo k trvalému zablokování možnosti aktivně se vyjadřovat na fóru a webu.

Je povinností každého uživatele seznámit se s aktuální podobou těchto pravidel.

1 Témata

Při zakládání nového tématu se vždy snažte jej vložit do co nejvíce odpovídající, a pouze jedné, sekce. Téma pojmenujte co nejvýstižněji.

Než založíte nové téma, pokuste se zjistit, zda podobné téma už nezaložil někdo před vámi a pokud ano, vložte svůj příspěvek tam. K tomu vám pomůže vyhledávání na fóru.

Některá diskuzní témata jsou multiplatformní, tedy slouží k diskuzi o hře jako takové, nezávisle na platformě, pro kterou je hra dostupná. V jednom tématu se tak mohou vyskytovat příspěvky jak od konzolových, tak počítačových hráčů. Vyvarujte se proto jakýmkoli narážkám nevhodným způsobem porovnávajícím či urážejícím uživatele té či oné konkrétní herní platformy.

2 Příspěvky

Příspěvky pište přednastaveným písmem. Tučné, velké či jinak zvýrazněné písmo slouží, stejně jako smajlíci, pouze ke zdůraznění významu části Vašeho příspěvku. Nepište celé příspěvky s CapsLockem, ten slouží jen pro zvýraznění některého slova.

Nepište 2 či více příspěvků přímo za sebou. Využívejte tlačítka pro editaci Vašeho předchozího příspěvku.

Pravidla omezující samotný obsah příspěvků jsou uvedena v bodě 4 Nedovolený obsah.

3 Citace

Kliknutím na tlačítko Citovat můžete automaticky uvést tento příspěvek jako citaci původního autora, aby bylo zřejmé, na co reagujete.

Snažte se ponechat pouze nezbytně nutnou část citovaného příspěvku pro správné pochopení Vaší reakce.

Postupným poklikáním na citace k více příspěvkům (v náhledu tématu při psaní příspěvku) lze citovat více příspěvků najednou. Tohoto však využívejte vždy s rozumem a snažte se citovat jen nejnutnější části původních příspěvků, na které reagujete.

4 Nedovolený obsah

Na fóru jsou zakázány jakékoli aktivity, které by přímo či nepřímo v jakékoli podobě obsahovaly:

    - nerelevantní nebo obtěžující diskuzi, chat
    - urážky či nadměrné množství vulgarismů
    - pornografický materiál či podobně nevhodnou diskuzi
    - rasistické či jiné nenávistné projevy proti jedincům nebo skupinám
    - spam nebo jinou formu nevhodné reklamy
    - warez, odkazy na warez nebo odkazy na stránky obsahující, zpřístupňující či jinak podporující warez
    - jiné než výše zmíněné projevy, které by jakýmkoli způsobem narušovaly chod fóra, byly v rozporu s dobrými mravy, obchodními zájmy společnosti GameLeader s.r.o. či v rozporu se zákony České republiky


5 Bezpečnost

Nikdy od svých uživatelů žádným komunikačním prostředkem nežádáme sdělení jejich hesla (výjimku může tvořit pouze přihlašovací jméno nutné k identifikaci uživatele v případě nahlášených problémů s účtem). Každou takovou žádost, ať může působit jakkoli důvěryhodně, ignorujte.

Vaše e-mailové adresy uvedené při registraci nikde nezveřejňujeme a neumožňujeme k nim přistupovat ostatním uživatelům, nezvolíte-li si jinak. Při zveřejňování vlastních e-mailových adres ve Vašich příspěvcích mějte vždy na mysli, že se tak vystavujete významnému riziku zahlcení této e-mailové adresy nevyžádanou poštou třetích stran.

6 Odvolání

Neneseme žádnou odpovědnost za případné škody či jiné problémy způsobené užíváním tohoto fóra.

Neneseme zodpovědnost za obsah příspěvků ani skrytou či zjevnou podstatu jiných uživatelských aktivit na tomto fóru, které by jakýmkoli způsobem porušovaly pravidla tohoto fóra či platných zákonů České republiky.

Snažíme se neustále kontrolovat všechny příspěvky a aktivity uživatelů fóra tak, aby dodržovaly tato pravidla, není však v našich silách zajistit naprostou kontrolu nad všemi příspěvky. Na případná oprávněná oznámení formou e-mailové zprávy však reagujeme zavčas a snažíme se zjednat odpovídající nápravu současného stavu.

Máte-li jakékoli dotazy k těmto pravidlům či chcete nahlásit nevhodný příspěvek, napište nám na e-mail redakce. Vždy se snažte uvést maximum informací potřebných k vyřešení Vašeho problému.

Citace
Napsal : 03/08/2010 3:27 pm
Share: